I kissed a girl and i liked it!

Haha, så sant. Det var just precis det som hände. Och nu pratar jag om min rubrik för dom som inte fattar. Yies, I'm bisexuall. Haha.

Sverige vann förästen med 2-1, wiie! Tror det var så iaf, var inte så insatt i slutet.

Idag har jag absolut inte gjort ett skit! Det enda vettiga jag gjort är väll att ha duschat. Har sett på en film som var på tv förästen. Första gången jag såg den var med min moster Anneli. Och jag minns inte hur gammal jag var. Kanske 10-11? Ja, jag har ingen aning. Never been kissed hette den. Med Drew Barrymore. Oh, tycker om henne! Och såklart så grät jag en skvätt för att hon blev så illa behandlad i filmen. Usch.

Imorgon ska jag till stan med Sandriiiis och shoppa! Tror det blir att sola också. Solarium för dom som är tröga, och då menar jag mest min tröga pojkvän. Hahahahaha, sötis. Sen ska jag förmodligen till älsklingen och sova efter det. Ska försöka hitta ett par snygga jeans på stan. Pratade med Nathalié idag då hon var på stan och hon sa att det fanns skit mycket på stan och massor med snygga jeans. Yey! Ska kolla efter nån munkjacka också. Och nå fina höstkläder, hihi. Det är sjukt hur shoppingsugen jag är! Så längtar som satan! Ska in med 11 bussen. Kommer vara D Ö D! Aja, ska ju ändå ställa om dygnet så det blir perfa!

Ni kommer förmodligen inte höra nått från mig här imorn. Det är bara om jag inte far till gubben min. Ni lär ju se. Annars, Bay fuckers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0