Home sweet home.

Jag kom nyss hem. Har varit med familjen + farmor&farfar och seglat. Vi stannade på en ö som heter Kluntarna. Låg och sov på vägen. Det tog 6 timmar att segla dit. Eller ja, farfar var tvungen att köra med motorn för det var ingen vind. När vi väl kom dit så käkade vi. Sen badade vi bastu. Det var för första gången jag visade min piercing för min familj. Valde ett mycket bra tillfälle till att pappa inte skulle bli sur för kompisar till familjen var också på ön och bastade med oss. Så då var det avklarat. Nu behöver jag inte gå och smyga med det. Nu kan jag sola utan att bry mig om att någon ser. Farmor tycket det var väldigt vackert iaf, haha. Sen så pratade jag med älsklingen. Samtidigt som jag vart sjösjuk. Låg inne i båten och pratade i telefon. Och båten gungade inte något. Usch. Så jag sa godnatt till honom och sen gick jag ut och tog frisk luft. Då gick det över lite grann. Sen satt jag inne i båten och surrade med alla tanter och gubbar. Idag har vi gått runt ön och kollat. Men bror och Josef sprang i förväg, vilket dom inte fick. Så vi hittade dom inte. Men när vi kommer tillbaka till hamnen så är dom där på bryggan och fångar småfisk. Jäkla rackarungar. Sen gjorde vi varma mackor. Vi kvinnor satt och solade. Och en äcklig ful finne på typ 30 + började stöta på mig. Ser han inte att jag är ung? Herregud. Men dom for så då vart det lite lugnare. Då vågade jag gå själv och inte behöva sitta med farmor eller A-K. Sen vart det partaj. Det vart dansbandsmusik m.m. Sen käkade vi och sen for jag med kungsholmen. Min kusin Simon klev på vid Klubbviken med resten av gubbarna han jobbar med. Alla var äckligt fulla. Simon med. Aja, orkar inte gå mer in på det. Det är inget intressant iaf. Sen stod A-L och väntade på oss vid hamnen. Vi for och hämtade älsklingen. Och nu har vi kommit hem. Han sitter och ser på nån film för tillfället och äter upp allt chips. Så ska gå och göra honom sällskap nu.

Imorn blir det fest hos Erik. Han fyller nämligen 18 år imorn, eller idag snarare. Har inte kommit på hur vi ska kunna ta oss hem än. Men det får vi fixa imorn. Dår får jag träffa min Carro! Åh vad jag längtar!

Just nu har vi huset för oss själva. Ja, Sessan är ju här men det gör ingenting. Hon är så söt så. Vi är förmodligen sjävla imorn också. Fyfan vad skönt. Och mysigt. Laga egen mat och så. Prova på man&hustru livet, hihi. Aja, nu ska jag gå och vara social med min bäbbish!

Bay.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0