Skoltrött.

Hej..

Sitter på mitt rum som vanligt. Tråkigt, tråkigt och åter tråkigt. Finns inte ett skit att göra i den här hålan.

Skolan idag gick väll hyfsat. Vart klar med svenskan, så det var skönt. Nu är det bara det stora fucking provet kvar om typ 9 författare, blä! Matte diagnosen gick bajs. Fan, måste plugga. MEN JAG ORKAR INTE! Det är helt sjukt hur skoltrött jag är. Annars så har det väll inte hänt något roligt på skolan. Bara tråk.

Käkade en burgare till middag, gott men flott. Så har ont i magen som vanligt just nu. Får alltid ont i magen när jag äter. Min magsäck har typ blivit hälften så stor. Märker att jag blir mätt jätte fort, hmm.

Pratade med min moster Anneli (5 år äldre "storasyster") nyss. Hon jobbar i Nord Irland för tillfället. Hon var lite ledsen. Inte roligt att bli dumpad, bajsbajs. Lider verkligen med henne. Hon slutade jobbet så hon var tvungen att logga ut men hon lovade att komma in på msn när hon kom hem. Ska låta henne prata ut lite mer då. För jag spyr ju ut mina problem till henne. Nu är det min tur att lyssna på henne. Vill bara till henne och krama om henne och sitta där och vara hon och hennes föredetta killes "parterterapeft". Om det nu stavas så, hoppas ni förstår iaf. Jag är alltid sån. Vill finnas där för alla och hjälpa alla. För jag hatar att se och höra att någon mår dåligt. Vet ju själv hur det är att må dåligt varje dag. ;S

Efter jag pratat med Anneli igen så har har jag ingen anning om vad jag ska göra. Finns ju absolut ingenting att göra. Bara se på tv, sitta vid datorn eller plugga. Ska nog se om det finns någon film att se. Är ju ensam hemma. Har ingen aning om vad snorungarna är. Men pappa och A-K är och köper en ny cykel åt Emil, han behöver en ny. Och det ända han gör är ju att cykla typ, så en ny cykel behöver han verkligen.

Aja, nu ska jag gå och se om det finns något sevärt på tv. Kanske skriver sen!

Baay.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0