Trött.

Tjosan!


Inatt har jag bara sovit 3 ½ timme. Japp, ni läste rätt. Vart ganska jobbigt igår på kvällen. Då allt kommer på en gång. PANG säger det bara. Hitta ju något intressant, så det kändes som att mitt hjärta skulle hoppa ut genom bröstet för att det slog så hårt. Pratade med Andreas på telefonen, sen så skulle jag försöka sova. Men det gick fan inte. Såg på tv, där fanns ingenting att se. Gick och hämtade dricka och la mig igen. Men jag var fanimig inte trött. Var spikpigg, och mitt hjärta slog jätte hårt. Så jag var tvungen att slå på datorn igen och kolla på det som var intressant lite till. Sen när jag kände att det var nog så stängde jag av den igen. Men jag kunde inte sova! Låg bara i sängen och stirra ut genom fönstret, det var inte änns mörkt. Klockan bara gick och gick. Låg i sängen i mina egna tankar med stirrande blick tills jag kollade vad klockan var. Den hade hunnit bli halv 3 på natten. Så jag skickade ett sms till Andreas och skrev att jag inte kunde sova. Hade stor lust att ringa honom, men något höll det tillbaka. Han går ju upp så tidigt att jag inte ville ringa och väcka honom så sent på kvällen. Med telefonen i handen och ett finger som var osäker på att trycka på en knapp så det ringer upp senaste ringda samtalet (till Andreas) så fortsatte jag att ligga och stirra och vara i mina egna tankar. Jag kom på mig själv igen att jag inte sov. Så jag kollade på klockan för en sista gång, 5 över 3! Skärp dig Felicia, nu ska du sova. Så jag la ifrån mig telefonen och la mig skönt. Drog ett djupt andetag och la mig tillrätta. Blundade och slappnade av. Kände hur jag blev mer och mer trött i ögonen och tillslut så somnade jag. Klockan kanske var halv 4.


Jag vaknade av att väckarklockan ringde klockan 10 i 7. Först förstod jag inte vad det var som lät. Var ju så jävla trött. När jag förstod att ljudet kom från mitt sängbord så jag slog av väckarklockan. La mig i sängen igen och somnade om. Sen så ringde det jävla alarmet på telefonen. SNOOZ! Det ringde och ringde och jag snozade till 20 över 7. Då tog jag bort all sömn i ögonen och tänkte; somna inte om, vad du än gör så somna inte om! Vilket jag gjorde. Vaknade av att pappa ropa från köket och hörde om jag var vaken. Som vanligt trog jag en vit lögn och skrek att jag var vaken. Sträckte på mig och tänkte; fyfan för skola. Så jag tvingade mig upp och tog på mig kläderna, borstade tänderna, men ändå så missa jag skolbussen, så pappa fick skjutsa mig och halvsyskonen till skolan.


Har känt mig drogad hela dan. Inte konstigt! Men jag har inte somnat en enda gång på lektionen vilket är ett plus i kanten. Hade dans på skolan idag med Sofia Willberg (Andreas tremänning^^) Fast det var lite mer cheerleading, (eller hur fan det nu stavas, ointresserad) Det var ändå ganska kul. Gjorde olika gymnastövingar, gick väll hyfsat eftersom att jag är kung på att hjula. ^^ Sen gjorde vi också pyramider, jag på toppen så klart! (Är jag verkligens så liten, lätt och smal att jag får vara högst upp?) Men kul var det iaf. Det hade så såklart blivit nathalié som fått vara högst upp, men så chicken som hon är så vågade hon ju inte, haha! Sket i lunchen, det var skavgryra. BLÄ! Skulle ändå ha hk på efter middan och det var praktiskt så jag tänkte att jag äter då ist. Falafel vart det. Min mage höll på att spricka. Gott var det och mätt blev jag! Höll på att missa bussen för att det tog så länge att göra. Men jag hann! Prata med Andreas på bussen lite också. Han skulle skita, tvätta snyggbilen och sen gå och se på en föreställning med Amelia som Anton har gjort på sin skola. Dom gör olika framträdanden varje år. Iår är det Grease! Ska och se på det imorn, ska bli jävkligt kul. Anton kommer säkert vara skit söt som scorpions ledare, haha!


Japp, ska till Andreas imorn, ska bli myspys. Få träffa Amelia också, thihi! Och ta den vanliga duschen med älsklingen när jag kommer dit, haha! Längtar väldigt mycket. För vill kunna känna irl att allt kommer bli bra. Måste ta ett snack med honom iaf. Får hoppas att det löser sig.


Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Ska se house ikväll, det är väll det ända.


Är ju ledig imorn! YEY! Vi har Operation Dagsverk. Vi ska jobba så vi får 100 kr att ge till bolivia så dom kan bygga nya skolor typ. Ska då bara tvätta typ, för har det som läxa i hk, så gör bort det då, haha! Sen så tar jag samma buss som älslingen till honom. Gaaaah vad jag längtar. Saknar honom så himla mycket!


Dagens låt är; Brandi Carlile - The Story.
UNDERBAR! Den påminner lite om mig.


Nu har jag skrivit allt för mycket. Kanske skriver mer imorn!


Baay.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0