Would you help me stand if I saw you in heaven?

Onsdag kväll.

Först och främst vill jag tacka min underbara vän Sandra som bryr sig om mig. Är väldigt tacksam gumman! Även om jag inte kunde och orkade komma till stan så uppskattar jag det väldigt mycket att du bryr dig! Det betyder jätte mycket för mig, tack! <3

Har gjort 2 prov och en redovisning idag. Så nu är det slut på allt pluggande! Och det är sååå skönt! Fick förästen MVG på biologiprovet! Herregud, kan knappt fatta det. Och jag som knappt pluggat nå biologi! Men provet va ändå busenkelt. Alla fick typ MVG och VG. Svenska provet gick sådär. Får hoppas på ett VG. Hade hjänsläpp när jag skulle skriva om alla författare. Komma ihåg 5 saker om 9 författare och veta vilka böcker dom skrivit. Man blandar ihop allt, men jag får hoppas på det bästa.

Var ju som sagt och hälsade på mammas grav idag också. Var mycket jobbigare än vanligt faktiskt.

Sen när jag kom hem satt jag mig vid datorn. Sen gjorde jag mig mat för jag var ensam hemma. Såg lite tv, sen hoppa jag in i duschen. Och nu sitter jag här igen och lyssnar på musik. Det är skönt att den här dagen snart är slut. Har knappt orkat igenom den. Det ända stöd jag fått är av Sandra. Och nu pratar jag med min kusin Towe och hon försöker få mig på bra humör, puss på henne!

Jag har ingen aning om vad vi ska göra imorn på skolan. Det blir väll att lämna in en massa böker. Och så ska vi få se på våra nationella prov i matte. Är lite nervös, för dom gick inte så bra. Vad jag kände iaf. Sen ska vi och fika hos Inga och Jan efter lunchen, haha.

Och imorn på eftermiddan ska hela klassen till södra Prästholm och sova där och så. Det kommer bli ganska roligt ändå. Sista grejen med klassen, så det blir väll skoj. Fast först ska jag till Andreas och fira honom, han blir ju myndigt imorn. Fast knappast vuxen. Ska väll dit vid 5-6 tiden då han kommer hem från praktiken. Så det blir väll mysigt. Vet som inte vad jag ska skriva mer. Jo, att den här dagen har varit blä, helvete och satan. Vill bara försvinna.

Kanske hinner skriva imorn. Annars får ni höra av er om ni har lust, ring eller smsa!

Bay.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hihi, du är så söt gummsi gumman. du vet att jag alltid finns här. puss på du /din sandris

2008-05-29 @ 18:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0