A big hunk o'love.

Hade det supermysigt med Sandra igår. Vi hyrde Brudens Bäste Man. Väldigt bra film. Sen drog i raggen med Fia och Jon, höhö. Sovit till 13.15 idag. Riktiga sömntutor är vi. Måste också tillägga att Sandra snarkat som en 80 årig gubbe inatt. Moahaha! Det gick bra att somna iallafall. Var länge sen vi låg och trängdes i hennes lilla säng, hihi.

Just nu håller jag på med mitt svenska tal som jag ska hålla på tisdag. Det går väll ganska bra. Men har kört fast lite. Har ingen fantasi. Eller vet inte hur jag ska formulera mina ord riktigt. Det handlar om viktiga personer i livet. Aja, jag får fundera ett tag till.

Ops, höll på att glömma att säga att Andreas kommit hem nu. Mycket skönt. Hoppas det inte blir nå mer resor för honom den närmsta tiden.

Nöter Elvis Presley som vanligt. Har jag gjort ett bra tag nu. Men han är ju kungen. Väcker mycket minnen. När farmor och farfar var barnvakt åt mig när jag var liten så slog jag alltid på Elvis och stod där i blöja och dansade. Kommer inte ihåg hur många år jag gjorde det, men många. Och har alltid försökt hitta min favorit låt, men har inte lyckas hitta den. Men vet ni vad? NU HAR JAG DET! Sitter bara och flinar för mig själv. Måste ha sett ganska roligt ut när jag står där i blöja och skakar rumpa till denna låt. Moahaha.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha jag ser det framför mig! Jag har något minne av dig studsande på mamma och pappas dubbelsäng då du sjöng "Vandraren" av Nordman, som du kunde ganska bra utantill, om och om igen. Du kan inte ha varit gammal då. :P

2008-11-16 @ 17:48:20
URL: http://annelijakobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0