Mamma som tonåring.

Min mamma kom från byn och dom som kom från byn var "värstingarna" på skolan. Dom hade sitt egna hörn som man kallade bondhörnan. För att det var där "bönderna" höll till, dom från byn och inte från storstan. "Bönderna" var mobbarna på skolan. Alla var rädda för dom. Mamma var tillsammans med Kurt, den coolaste "värstingen" på skolan. Han gick i 9:an och mamma gick i 8:an. Kurt och hans gäng hängde upp stadsbarnen i krokar och höll mobbningen igång på skolan. Mormor, som alla andra mammor, trodde inte att min mamma höll på med sånt, utan att hon stod i bondhörnan för att hon just kom från byn. Kurt och mamma var tillsammans ganska länge. Om mormor kommer ihåg rätt så fanns det bara tjejer i mammas klass, och mamma höll ihop med tjejerna i klassen som var från byn.

Och som alla mammor så höll hon koll på sina barn, enligt henne så höll mamma och hennes kompisar inte på med att dricka varje helg. Hon tror att hon smakade, som nästan alla ungdommar gör i 15 års åldern, men att hon inte söp sig full och tjuvrökte. Mormor sa att hon knappt såg mamma dricka alls under sitt liv.

Och i den åldern älskade mamma att köra skoter. Hon fick sin Lynx på 16 årsdagen och körde hela vintern med den, nästan varje dag med sina kompisar som också hade fått en skoter. Till skillnad från mig som är lite småfeg när det gäller motorer.

Mamma som tonåring. Hon var med i värsting gänget, men höll ändå inte på med alla dumheter som dom coolaste gjorde. Hon var alltså smart och populär, även bland killarna.


Mamma när hon gick i 8:an, när hon var en av "värstingarna" på skolan.


Kommentarer
Postat av: Sabina

SV; Jamen precis!

Haft en bra jul? :) :)

2009-12-29 @ 12:33:29
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0