Release my body.

Det här med matten. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Jag stannade inte efter skolan idag och gick på stödmatten. Har inte mått så bra. Kände bara att jag bara skulle bli arg på mig själv. Vilket jag redan var. Älsklingen kom till min skola efter han varit hos tandläkaren. Så jag for hem med samma buss som honom. Kände att jag ville ha hans närhet så stannade inte på skolan. Men här hemma har jag ränkat något tal. Försökt iaf. Farmor&farfar kom förbi för att dricka kaffe och så. Fick 700 kr av farmor. För att dom gav mig en trumstol i julklapp, men hade redan en så lämnde tillbaka den och fick pengar ist. Då blev jag glad på en gång. Räknade ihop mina pengar. 2200;-. Mobil tänkte jag direkt. Så nu har jag gått ner i pris på min mobil som ska säljas, som finns i det tidigare inlägget. Har några som är intresserade, men om ni vill ha den så kommentera eller hör av er till mig! 1000;-, den är i mycket bra skick.

Men nu ryker mina pengar till förlovningsringarna. Har haft dom i ett halvår nu. Och eftersom att det inte blir av på ett tag så änvänder jag dom. Kommer förmodligen bli i augusti när vi firar 4 år. Det är jävligt jobbigt att vänta. Men måste ta hänsyn, och det är jag bra på. Var inte ironisk där. Det får bli så fort båda har råd. För nu har verken han eller jag pengar. För jag har redan beställt en ny telefon. Längtar! Men den kommer om ca. 8 dagar, åh vad jobbigt att vänta! Vill ha den nu! Haft problem med att välja färg, men sen bestämde jag mig. Lägger upp en bild då den har kommit.

Nu ska jag planera upp när jag ska ränka matte.
Onsdag, torsdag, fredag, söndag, måndag, tisdag.
Tror provet är på onsdag. Hoppas det är på fredag för då får jag 2 extra dagar att ränka.
På torsdag ska jag förmodligen gå på stödmatten. Nä, jag ska! Blir hemma sent, men nu har jag skjutit upp det för mycket!

Imorgon blir det ingen matte. Eftersom att älsklingen kommer hit. Vi ska mysa för vi har varit tillsammans i 3 år & 5 månader imorgon, hihi.

I Love Paramore. <3

/F.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0