Så var lovet snart slut.

Bloggtorka. Har absolut ingen lust att sitta på datorn. Men nu när jag äntligen har slagit på den så tänkte jag skriva ett litet inlägg till mina kära läsare.

Lördag till söndag sov jag och Andreas hos hans mor i Lule. På söndag for vi till Råne till hans far och sov där till måndag. Sedan for vi in till stan. Han köpte en nytt tv-spel och sen for han till en kompis och skulle lana där. Jag mötte upp Anna. Jag gick och köpte vinterskor, åh så sköna, Uggs alltså. Sedan for vi och handlade med hennes mamma. Resten av kvällen myste vi på bara. :)

Idag så vaknade jag bredvid en varm liten goosig Anna, hihi. Oj vad mysigt det var att sova med henne. Efter frukosten så kom älsklingen och hans mamma och hämtade mig. Vi for till Råne. Älsklingen spelade sitt nya spel. Sedan gjorde vi mat och tog en powernap. Oj mad mysigt det var. <3 Sen for jag hem. Sett på Rabarber i Ramlösa. Nu pratar jag med äsklingen. Han har skola imorgon stackarn. Själv ska jag också gå upp så tidigt som möjligt så jag tar mig i säng imorgon så jag orkar upp till skolan, usch......

Vet att jag lovat lägga upp en bild på mitt trumsett. Men har inte orkat ta en bild och har knappt varit hemma. Får bli så fort jag kommer ihåg och orkar.

Det där har jag gjort. Det kommer förmodligen inte vara någon som läser det här för att det är totalt ointressant. Blä på mig själv!

Nu OTH.

/F.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0