Jag, te, Fisherman, toarulle, OTH = sant.

Igår var jag med Andreas så därför blev det ingen uppdatering. Vi gjorde inte så mycket. Tog det lugnt eftersom att jag är väldigt sjuk. Min förkylning har blivit värre och jag känner mig febrig. Så imorgon blir det ingen skola för mig. Ska sova ut istället och vila upp mig. Har ändå inget viktigt imorgon. Fika med svenskaläraren, yei. Not.

Denna dag har varit hemsk. Blä på skolan. Längtar så himla mycket tills den är slut.
Skulle egentligen till Sandra idag efter skolan, men jag känner mig inte så himla pigg och så vill jag inte smitta henne. Har ändå lite dåligt samvete över det. För det skjuts alltid upp då vi ska vara med varandra. Men på lördag ska vi ha en myskväll jag och hon och jag längtar! Det var länge sen kan man säga. Längtar du också gumman? :)

Imorgon ska jag vara med plutten igen. Vet inte om vi blir här eller hos honom i Persön. Spelar inte så stor roll för mig. Bara att man har lite mer att göra i Persön än här. Men som Andreas säger: "din säng är mycket mysigare!" Och han har rätt, det är den. Aja, vi får se hur det blir.

Så idag ska jag bara ta det lugnt. Inte anstänga mig i något. Jag ska se OTH hela kvällen. Knapra Fisherman och ha en toarulle i handen. Så nu ska jag gå och göra mig te, ta en alvedon och lägga mig i soffan och njuta.



/ En Snorig Felicia.

Kommentarer
Postat av: sandra

hihi, självklart längtar jag! se till att bli frisk nu så ska vi ut på äventyr :d du och jag my love!

2009-06-05 @ 17:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0