We sing HALLELUJAH!

Nu är jag äntligen hemma från the work. Har jobbat 11 timmar idag, tungt. Mitt solo, enlig mig, gick inte som jag hoppats. Visst, dom jag jobbar med sa att det gick mycket bra. Men själv tycker jag att det kunde gått bättre. Sjöng lite fel och darrade i hela kroppen så min röst darrade. Gud vad jobbigt det var. Tror inte jag varit så nervös i hela mitt liv. Men man måste väll tänka positivt, det var superkul och det går inte att göra det sämre, bara bättre. Ska träna som satan. För jag vet själv att jag kan mycket bättre.

Har haft väldigt ont i magen idag också. Har inte haft så här ont på länge. Har varit tvungen att sitta för det mesta för när jag rör på mig för det ännu ondare. Väldigt intensiva värkar som kommer var 5:e minut och ibland väldigt kraftiga efter varandra. Jag drog ett skämt för Ida och sa att vi måste fara in på BB nu för att det bara är 5 minuter mellan värkarna. Och så snälla som Ida och Maria är så fick jag gå och vila ett tag för att det gjorde så satans ont. Jag kunde inte sjunga, vek mig dubbelt hela tiden. Så jag la mig i soffan och somnade. Och skönt var det. Sov minst en och en halvtimme. Sen när vi hade själva konserten så blev det lite bättre. Jag kunde sjunga och tänkte knappt på smärtan. Men nu har jag väldigt ont. Får hoppas att det är bättre imorgon. Jobbar dock bara 3 timmar imorgon så det är skönt. Och så kommer Andreas hit så han kan blåsa på magen min. Den är helt uppsväld, det ser faktiskt ut som att jag är gravid.

På tala om gravid. Lena, en av ledarna jag hade under min konfirmation har fått en liten pojk för ett tag sen. Och när konserten var slut stod jag och några till och pratade med henne. Och jag hade ett ganska urringad tröja på mig så hans blick fastna på mina bröst så jag var tvungen att fråga om han var hungrig och det var han, haha. Han var så söt för han kunde inte sluta stirra på mina bröst och så började han dregla, haha! Lillplutten.

Nu ska jag se dom två sista avsnitten av OTH season 6!

/ Felicia.

Kommentarer
Postat av: Evelina Bergman

Visst har du laddat ner sista säsongen också?

Finns ju en s.7 som är sista i hela serien. Måste ses! ;)

Hoppas allt är bra med kusinvitamin :)

Om ni ska på roadtrip i sommar så vet ni vart ni ska, Norge! ;)

Puss och kram

2009-06-24 @ 11:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0