Min mamma drunknade.

Min mamma är död. Min mamma dog för över 14 år sedan. Min mamma kommer inte tillbaka. Det är något som jag får gå och acceptera varje dag.

Men hur hon dog kan jag inte acceptera. Hur hon dog har inte sjunkit in ännu. Efter över 14 år så har det inte sjunkit in än.

Min mamma drunknade. Hon fick antingen vatten i andningsvägarna och lungorna som ledde till syrebrist, vilket i sin tur ledde till medvetslöshet. Eller så fick hon inte vatten i lungorna alls, hon kan ha fått syrebrist som i sin tur ledde till hjärtstillestånd. Jag vill veta vilket, även om båda anledningarna är lika groteska.

Jag har ingen aning om hur fort hjälpen kom, hur fort ambulanserna kom, hur fort dom fick upp mammas kropp ur vattnet. Jag har ingen aning om vad pappa gjorde när han kom upp ur vattnet. Om han såg mammas kropp komma flytandes. Såg han sina andra vänners kroppar komma flytandes? Gjorde man allt man kunde för att rädda mammas liv? Jag har ingen aning, för jag var bara tre år gammal.

För att jag en dag ska kunna acceptera att min mamma har drunknat måste jag få svar på alla dessa frågor som snurrar i mitt huvud nästan varje dag. Jag måste få veta.


Min mamma är död. Min mamma drunknade.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja absolut ! :D sj ?

2009-10-28 @ 23:43:45
URL: http://fotoblixt.blogg.se/
Postat av: s

sv: har du msn? .. eller du kanske inte vill prata med mig :P

2009-10-28 @ 23:59:27
URL: http://sofielindroos.blogg.se/
Postat av: sandra

nää fy :(

2009-10-29 @ 08:53:41
URL: http://littlesandra.blogg.se/
Postat av: f o t o b l i x t

ja typ :D hihi .



---



Godmorgon , vad händer iag ? x)

2009-10-29 @ 10:22:57
URL: http://fotoblixt.blogg.se/
Postat av: Matilda - kampen ur en fobi

Nej, vissa frågor kommer nog tyvärr att bli osvarade. Något jag undrar över är om du har någon nära släkting (till exempel din pappa) som kan berätta mer för dig? Det är klart att det blir jobbigt för personen att berätta för dig men samtidigt tror jag att det är värt det eftersom det skulle göra så att du slapp fundera utan att komma fram till något.

2009-10-29 @ 18:44:06
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: Sabina-mamma vid 15

SV; Hon finns alltid hos dig, även fast du kanske inte märker det!

Jag märkte inte att min mamma var med mig tills jag började fundera över vad som brukar hända lite nu och då. Det började ju med att hon pillade mig i håret lite nu och då och det fick jag ju bekräftat då jag träffade Nina - medialen.

Men nu är det så tydligt så jag tänker knappt på det, jag vet att det är hon så :)

2009-11-02 @ 16:48:16
URL: http://saabiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0