Ensammen hemma!

Just nu är jag helt ensammen hemma, tillsammans med hunden och kaninen då. Pappa och A-K är på räkfrossa och mina halvsyskon är hos sin moster och sover där under natten. Det betyder alltså att jag sover i pappas underbara säng i natt tillsammans med hunden. Mys!

Angående att jag skulle ta mig mer tid till att skriva i min bok om mamma så har det inte blivit av i veckan. Och jag känner själv att jag inte orkar med det idag eller. Smärtan är nog stor idag och min energi är inte som den ska. Och då måste jag acceptera det. Så idag blir det en sån där slappdag som just jag behöver mer än andra i min omgivning på grund av min låga energi. Jag funderar faktiskt på att gå och ta en promenad i det friska vädret och samla lite energi. Men vi får se.


Kommentarer
Postat av: frida - mamma till vincent,

desamma, men man får förska hitta något som var bra, med allt om du förstår vad jag menar?

2009-10-10 @ 14:25:59
URL: http://vincentsmamma.blogg.se/
Postat av: natalie

nej de är verkligen inte rättvist =/

2009-10-10 @ 14:53:52
URL: http://nnaataaliie.blogspot.com
Postat av: sandra

läste din gästblogg hos mammamelissa och kändes verkligen sjukt konstigt att se samma känslor och saknad som jag har på datorn. blev ännu mer berörd eftersom de va samma år med:( hoppas du har det så bra du kan, vet att dei inte är lätt, men tyvärr så lär man sig ju leva med de:S

2009-10-10 @ 15:14:16
URL: http://sandris88.devote.se
Postat av: Anonym

Hej. Läste din gästblogg hos mammamelissa. Vill bara säga att du inte är ensam om att ha förlorat en mamma :( jag har också förlorat min. Dpck så dog inte hon förren jag var 8 år. Men för mig dog hon redan när jag var så liten och inte förstod något. (Jag fick aldrig träffa henne för hon fick alkoholproblem, sen tog hon självmord).

Det är hemskt! Alla behöver vi en mamma!

Ta hand om dig!

2009-10-10 @ 18:01:21
Postat av: Lovisa

söt blogg verkligen(:

2009-10-10 @ 18:21:57
URL: http://lovice.blogg.se/
Postat av: jessi

Du är otroligt duktig på att skriva. gjorde en kommentar i dina tidigare inlägg..tror det hette "mamma på kroppen" eller nåt liknande...du är verkligen duktig på att prata om dina känslor, önskar att jag kunde gjort det när jag växte upp. Tack för att du delar med dig, dina erfarenheter ger mig styrka och hopp.

2009-10-10 @ 23:14:51
Postat av: jessi

hej, skrev lite under inlägget om att du ville ha din mamma på kroppen,, ville bara lägga till att du är underbart söt på denna bilden och att jag är avundsjuk på ditt fina halsband :-)

2009-10-10 @ 23:23:02
URL: http://www.jessimartin.blogspot.com
Postat av: tilda - änglamamma till Liam

tack <3

har också en bok som jag skriver i till min pappa.. som en brevlåda mellan himlen och där jag är. man ska skriva när man känner att det behövs.. en lång frisk promenad kan ha samma verkan ibland :) hoppas du får en trevlig helg..

2009-10-11 @ 00:22:04
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: julia

Hittade hit via mamma melissa, vilken berörande blogg du har. Din ärlighet är beundransvärd! Jag har inte förlorat nån av föräldrarna men jag förlorade en del av den funktion kroppen har och det gör så ont i en... Läser att du skriver att du måste acceptera, många tjatade på mig om de och till slut blev jag knäpp, tänkte alldeles för mycket på de... Jag har själv insett att jag faktiskt inte alls måste acceptera den vändning mitt liv tog, däremot hitta ett sätt att lära mig leva med det.

Många varma kramar

2009-10-11 @ 21:14:55
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Anneli

Du är så vacker!

2009-10-13 @ 00:35:28
URL: http://myinterpretation.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0