So close, no matter how far.

Denna kväll kommer innehålla en massa mys med älsklingen. Det blir gomiddag, fläskfilé, MUMS! Och senare ska vi fara och köpa godis. Senare kanske smutta på lite alkohol. En mysig lördag helt enkelt. Och det behöver jag.

Igår var vi hos Andreas och mös i soffan framför Mumien - återkomsten. Jag älskar Egypten så Mumien-filmerna uppskattas verkligen av mig.

Åh, nu doftar hela huset av gomat. Det kurrar i magen!

Hoppas ni också får en mysig lördagkväll.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Sv: Ja, vi hade tagit studenten precis, David hade jobb och vi flyttade ihop precis innan knodden kom till, så allt var perfekt för oss! :) Det tråkiga var att företaget David jobbade på fick avskeda alla anställda pga. den där ekonomiska krisen i landet du vet.. Men vi klarar oss bra ändå faktiskt! Eller vi överlever, haha. Men att ha det ekonomiska klart och att bo ihop först är viktigt. Att bo ihop ett tag innan är nog det bästa råd jag kan ge, för det var iiiinte alls som jag hade förväntat mig. Det var ganska tufft, men det löste sig tillslut det med! :) Allt går bara man vill :D

2010-01-30 @ 20:39:27
URL: http://biggerbetteramanda.blogg.se/
Postat av: Janina

sv: Tack gumman :) <3

2010-01-30 @ 20:58:17
URL: http://dennajanina.blogg.se/
Postat av: Therese

sv: det är lite samma sak för mig.. ska göra en tatuering för pappa, men jag vet att han inte tyckte särskilt mkt om tatueringar eftersom att han inte var så glad över den jag har nu. men det känns som ett fint sätt att hedra honom och den tanken skulle han nog ändå gilla :)

2010-01-30 @ 21:44:25
URL: http://jordgubbskaramell.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: Ja, Metallicas "Nothing else matters" är en av få låtar som ger mig rysningar. Den påminner mycket om min pappa och betydelsen av den är så fin.

2010-01-30 @ 21:53:31
URL: http://glagla.blogg.se/
Postat av: DIAMANT

:) "so close, no matter how far"<- så jävla fin mening... oo va söta ni e, hoppas ni hade en fin kväll:)

ja måste fråga en sak... o ja menar INGET illa alls med det, men alltså din mamma dog när du var 3 år, right? kommer du ihåg henne? kram

2010-01-31 @ 18:04:00
URL: http://annadiamants.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0