Midsommardagen.

Igårdagen var mycket kul. En god sillunch, klätt midsommarstången och dansat. Jag dansade inte dock, jag stod bakom kameran. Otroligt bra ibland faktiskt, haha. Sen blev det den traditionella kubbtävligen. Detta år var det mellan de två gårdarna, inte kvinnorna mot männen som alla år. Min sida vann! Men inte rättvist. Våran sida hade bara kungen kvar, andra sidan hade tre stycken att fälla ner innan de fick ta kungen. Och så dåliga förlorare de är så fäller det kungen själv så att vi vinner spelet. Fruktansvärt feg! Och dålig stil. Jag blev asförbannad. Klart det blir så när de hade 08:or på sin sida, hahahahaha. Stockholm i mitt stjärthål.
Sen blev det att bada badtunna, skönt som bara den. Efter det blev det att grilla korv och halstra saltströmming. Sen blev det att gå och sova. Min "moster" (min lådsasmammas syster) skulle ringa mig i morse om det var fint väder så att jag skulle få gå ut och sola. Men det var molningt idag så jag och älsklingen sov till halv 2. Då fick jag panik och väckte honom för att jag ville upp, haha.
Parisare blev det till frukost. Sen har vi varit på gudstjänst på andra sidan älven. Fick se sommarkyrkan spela och sjunga. För de som inte förstod jobbade jag åt sommarkyrkan förra året. Och nu börjar vi tagga om. Det är bara att korka upp igen, haha. Bilder kommer efter helgen. Min bror tog ett sött kort på mig och Andreas igår, jag blev själv helt kär i det, haha.

Aja, nu blir det att börja om. Nu korkar vi upp igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0