Lugg, rakat eller som vanligt?

Jag satt och fundera på bussen hem på att jag snart måste klippa mig igen. Jag har ju sparat mitt hår ganska så länge nu. Men på grund av att det inte har blivit så långt än är för att jag inte klipper mig så ofta och så hinner det bli för nött att jag fått klippa minst en decimeter. Så nu är det faktiskt snart dags att gå till frissan igen. Visst, jag vill ha långt blont hår. Jag ska spara det så långt att det inte blir för långt för min smak. Men jag vill ändå göra något speciellt med det. Jag har alltid ångrat mig när jag klippt lugg. Men det är för att jag alltid haft så kort hår när jag haft lugg. Jag har bett mina nära och kära att säga nej till mig när jag vill klippa lugg. Men jag vill ändå göra något drastiskt med håret. Och nu är det ju väldigt inne i kändisvärlden att ha rakad sida. Det här kommer inte min kära pojkvän att gilla. Men jag funderar faktiskt på det också. Nu inte raka hela sidan, utan bara lite. Ska visa hur jag menar.

Så här hade jag tänkt att min frisyr skulle se ut med lugg.


Och så här om det skulle vara rakat. Alltså bara raka det som är markerat inom de röda linjerna. Det skulle vara så fint till sommaren när mitt hår bleks så mycket och så när det rakade har växt ut lite. Ååååååh så fint! Nu är det ju bara det att jag är så satans feg och alltid ångrar mig när det blir lite förändring i mitt hår. Är väldigt mån om det förstår ni, haha. Men det växer ju ut! ;)


Så, nu behöver jag verkligen hjälp. Jag vill höra era åsikter.

Vad tycker ni skulle vara fint på lilla mig? :)

OBS! Andreas röst räknas inte, för jag vet redan hans, haha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker den med lugg, alltså inte den med rakad sida :)

2010-03-29 @ 19:56:04
Postat av: janina

sv: Tack gumman :) Jag tycker du var fin i lugg faktiskt :) <3

2010-03-29 @ 20:14:44
URL: http://dennajanina.blogg.se/
Postat av: Anna

jag vill ha båda dom där själv as u know, men du ska nog låta ditt hår vara snuttan, du vet att du ångrar dej... ;) I know u. Men jag röstar på en lugg iaf :D <33

2010-03-29 @ 22:15:02
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Anna

Du var grymt fin i lugg när du hade det, fast det är klart, du är ALLTID snygg gumman <3 Jag tror att du skulle klara av båda lookerna, bara att välja :) Lugg tycker jag hihi :)

2010-03-29 @ 22:15:08
URL: http://annaeva.blogg.se/
Postat av: Hebbe

Asläckert och snyggt med rakad sida

2011-04-14 @ 14:56:15
Postat av: Linn

Hej! Jag har själv funderat på att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2012-03-18 @ 19:11:42
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0