HP tonight!

Nu är jag hemma. Eller jag kom hem igårkväll. Hemma och hemma, jag är hos min älskling. Han jobbar, måste jobba över... Men ikväll ska vi och se Harry Potter! Och som jag längtat! Ändå väldigt tråkigt att det blir sista filmen nu... Men längtar sjukt mycket till 20.00 ikväll, YEEEY! :D

Min jobbcoach ringde i morse och imorgon ska jag in på möte. Dock kommer jag inte ha med mig betyg och jobbspecifikationer, för de är hemma. Men jag får helt enkelt ta med mig dem till nästa gång. Ska bli kul att träffa min coach också, en kvinna, en ung kvinna. Jag funkar bäst med såna. Tidigare när jag varit på af har jag suttit med äldre personer, och de irriterade mig bara. En ung kvinna har fortfarande ett bra minne om hur det är att komma in i jobbvärlden, för att jag är livrädd för den. Iaf, får hoppas att hon är bra, för hon lät väldigt trevlig på telefon!

Jag har fördrivit tiden idag med att se på första säsongen av Sex and the city. Jag har aldrig sett alla säsonger, bara några fåtal avsnitt. Så nu ska jag börja på andra säsongen för att fördriva tiden tills älsklingen kommer hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0