I kropp och själ.

Hej hopp gummisnopp! STUDENTEN ÄR TAGEN, och det är väldigt sorligt... De gick ju så himla fort... :( Vill ta de igen! Och jag lovar att det kommer komma upp en massa bilder. Men som sagt, min dator hemma är trasig.... Och PAPPA, KÖP EN KABELJÄVEL, DEN ÄR TRASIG, GÅR EJ ATT FIXA!

Aja, hela studentveckan och studenten var den bästa man kunde få! Jag har haft så otroligt kul, går inte att beskriva med ord! Åååååh! :D Tack för alla fina presenter och maten och tårterna, är supernöjd!

Men jag kan säga att det har satts sig i kropp och själ efter tre veckors konstants supande, dock inte full varenda dag, men nästan, haha. Så jag är fortfarande väldigt sjuk. Hostat som en gnu inatt, tror jag aldrig hostat så mycket i hela mitt liv.. :S Och jag som vill ut och promenera och motionera lite för att jag känner att jag mår verkligen inte bra. Som sagt, både i kropp och själ. Kroppen har gått upp några äckliga kilon och själen är tung och mörk... :S Jag vågar inte gå ut och gå nu, sjuk i två veckor så jag är ganska less. Men så fort jag är frisk ska jag ut och gå! Och innan dess lilla Felicia, ät inte så mycket sött (är väldigt söt- och sockerberoende) och stå emot den krypande-max-jag-vill-ha-chilichees! Nä fy, blä och usch! Nu ska jag ta och hitta på något tills min älskling kommer hem om en timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0