Music freak!

Jag var bara tvungen att byta bakgrund. Man såg ju inte mitt namn högts upp. Så den bakgrunden får jag spara tills en annan gång. Den här får duga tills vidare.


Åt grillad fläskfilé till middag idag med potatisgratäng och pappas populära sås som jag älskar. Det satt fint. Fast nu har jag bestämt att verkligen tänka på vad jag äter. Vill inte gå upp i vikt igen. Mot för att jag aldrig varit fet. Är bekväm med min nuvarande vikt. Fast jag tänker inte säga vad jag väger. Vet inte om ni skulle bli chokade eller gud vet vad. Men har gått ner till en vikt som jag är bekväm med. Önskar bara kroppen vore lite smalare kanske. Jag äter inte mycket. Men ibland kan jag äta skräpmat och då får jag dåligt samvete för då tror jag att jag plötsligt gått upp 2 kg eller nått. Fixerad? Lite kanske, men har väldigt dåligt självförtoende. Jag är inte fixerad över hur jag klär mig eller om jag är sminkad eller inte. Det skiter jag fullständgt i, bara min kropp der bra ut. Herregud vad jag börja babbla om mig själv. Blä på mig.

Har jag sagt att jag kommit in på Estetiska förästen? Det har jag inget minne av faktiskt. Men det blir Estetiska för mig. Kom inte in på Hantverks och det förstod jag. Men man kan ju alltid söka. Är mycket nöjd iaf! Nästan bara musik i 3 hela år, YEY!! Längtar nästan, hihi.

Och gud så skönt att få sova imorn! Eller jag vet inte om Helena tänkt att jag ska jobba på helgerna också. Men det tänker jag verkligen inte göra. Om jag får dubbelt så mycket i timmen kanske? Haha. Nä, fan heller. Ska sova. Fast det har blivit en sak som jag hatar numera. Kanske inte NÄR jag sover. Men när jag SKA gå och sova. Blä på det! Vet inte riktigt vad jag ska göra imorn. Har inga planer alls. Sova är mina enga planer. Får väll se vad som händer.

Äh, nu finns det typ inget mer att skriva om.

Bay.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0