Nu är det sommar!

Fredag förmidda.

Jag har nyss kommit hem från södra Prästholm. Igår så for jag då till älsklingen efter skolan. Han fyllde ju 18 (6) år igår. :) Vi gjorde inte så mycket. Var med Nisse och så, käka tårta. Fast jag orkade inte käka nån tårta. För vi hade ätit på statoil innan så mina mage var stor och hård, haha. Sen for jag med bussen. Vart hämtad i Råne av Pappa och gänget. Dom skjutsa mig till S P där hela klassen var. Där härja vi bara. Spelade kubb och brännboll, såg på film och så. Vi såg på Instängd. Ebba höll på att pissa ner sig av skräck, hon tyckte den var skit äcklig, haha. Och jag satt ju bara och skratta när allt läskigt kom för jag har ju sett den förut, visste när allt läskigt skulle komma, haha. Sen gick jag och Ebba och sov där vid halv 3. Men killarna i klassen härja som fan där vid 5 tiden på morgonen. Det flög stolar åt alla håll och jag vet inte vad. Nån hade tydligen släppt loss med pianot, men det hade inte jag vaknat av, haha. Sov som en gris. Sen var det väckning vid halv 9. Var stendöd ska jag säga. Och jag har sovit på en tunn uppblåsbar madrass. Så har ganska så ont i ryggen nu, blä. Ska be Andreas massera den idag, haha. Så vi åt frukost och städade i "bya heosä" HAHAHA! Och sen kom pappa och hämta mig, Ebba och Nathalie. Så nu sitter jag här vid datorn. Och det är hur fint väder som helst ute, och vaaarmt! Nu börjar det verkligen bli sommar, yey! Så nu ska jag packa. Ska till Antes mamma i helgen och vara där. Ikväll ska vi vara "barnvakt" åt hans bror Anton. För "morsan" ska på after work ;) Ska lägga mig på hennes balkong då jag kommer dit och sola och ta mig ett tupplur. Är så jäkla trött och tungt i skallen. Sen på lördag ska nog jag och Ante fara in till stan och köpa en keps åt honom i födelsedagspresent. Och jag ska nog köpa ett par nya solglasögon. Mina har ju gått av på mitten. Usch, gillade verkligen dom glasögonen. :( Aja, nu ska gå och raka mina ben om jag ska ha på mig jeansshortsen. Vill inte vara äcklig och komma där med världens hårigaste ben. Hade tänkt vänta med att raka dom till skolavslutningen, men dom är så äckliga att jag måste göra det nu, haha. Sen bär det av till Lule. Så om ni vill så kan ni höra av er, ring/smsa!

Baay.

Tears in heaven.

Ta mig till henne.
Jag vill inte vara kvar här.
Snälla, ta mig till henne.
Jag orkar inte leva utan henne nå mer.
Kommer aldrig bli lycklig utan henne.
Jag saknar henne för mycket.
Snälla, ta mig till min mamma.

Would you help me stand if I saw you in heaven?

Onsdag kväll.

Först och främst vill jag tacka min underbara vän Sandra som bryr sig om mig. Är väldigt tacksam gumman! Även om jag inte kunde och orkade komma till stan så uppskattar jag det väldigt mycket att du bryr dig! Det betyder jätte mycket för mig, tack! <3

Har gjort 2 prov och en redovisning idag. Så nu är det slut på allt pluggande! Och det är sååå skönt! Fick förästen MVG på biologiprovet! Herregud, kan knappt fatta det. Och jag som knappt pluggat nå biologi! Men provet va ändå busenkelt. Alla fick typ MVG och VG. Svenska provet gick sådär. Får hoppas på ett VG. Hade hjänsläpp när jag skulle skriva om alla författare. Komma ihåg 5 saker om 9 författare och veta vilka böcker dom skrivit. Man blandar ihop allt, men jag får hoppas på det bästa.

Var ju som sagt och hälsade på mammas grav idag också. Var mycket jobbigare än vanligt faktiskt.

Sen när jag kom hem satt jag mig vid datorn. Sen gjorde jag mig mat för jag var ensam hemma. Såg lite tv, sen hoppa jag in i duschen. Och nu sitter jag här igen och lyssnar på musik. Det är skönt att den här dagen snart är slut. Har knappt orkat igenom den. Det ända stöd jag fått är av Sandra. Och nu pratar jag med min kusin Towe och hon försöker få mig på bra humör, puss på henne!

Jag har ingen aning om vad vi ska göra imorn på skolan. Det blir väll att lämna in en massa böker. Och så ska vi få se på våra nationella prov i matte. Är lite nervös, för dom gick inte så bra. Vad jag kände iaf. Sen ska vi och fika hos Inga och Jan efter lunchen, haha.

Och imorn på eftermiddan ska hela klassen till södra Prästholm och sova där och så. Det kommer bli ganska roligt ändå. Sista grejen med klassen, så det blir väll skoj. Fast först ska jag till Andreas och fira honom, han blir ju myndigt imorn. Fast knappast vuxen. Ska väll dit vid 5-6 tiden då han kommer hem från praktiken. Så det blir väll mysigt. Vet som inte vad jag ska skriva mer. Jo, att den här dagen har varit blä, helvete och satan. Vill bara försvinna.

Kanske hinner skriva imorn. Annars får ni höra av er om ni har lust, ring eller smsa!

Bay.

Blondie?



Om du får över 60 så är du blond i själen


Du vill

[x] Bli känd
[x] Vara blond
[x] Inte vara ensam
[x] Festa
[ ] Vika ut dig i någon tidning
[ ] Operera brösten eller läpparna
[ ] Vara singel
[ ] Vara med i tv
[x] Flytta hemifrån
[ ] Bli modell 

Summa: 5


Du har/haft

[x] Blont hår
[x] Minst fyra olika parfymer
[ ] Ramlat av en stol när den stått still
[x] Använt urringade linnen
[x] Däckat
[x] Spytt offentligt
[x] Ramlat i en trappa
[x] Blivit hysterisk när du tappar en nagel eller ögonfrans
[ ] Kollat i nån killes porrtidning
[ ] Gått runt i en t-shirt som det står "SLITZ" på
[ ] Haft sex med flera samtidigt
[x] Gått med kortkort kjol eller kortkorta shorts
[ ] Strippat
[x] Använt ord som du själv inte kan förklara
[ ] Hånglat med mer än tre personer på en kväll
[x] Haft rosa nagellack
[x] Fått IG på ett prov
[x] Skrattat tills någon blivit irriterad
[x] Blivit utskälld av en lärare
[x] Rökt
[x] Piercing i naveln
[ ] Piercing i ansiktet
[x] Bedömt någon efter utseende
[x] Kallat någon annan för t.ex. fjortis, bitch, slyna osv...
[ ] Varit med barn
[ ] Gråtit för att få uppmärksamhet
[ ] En liten hund
[ ] Tappat bort väldigt mycket saker
[ ] Sängkläder i siden
[x] Bitchslapa någon
[ ] Mycket maskara
[x] Skolkat
[ ] Löshår
[ ] Brun utan sol
[x] Solat topples

Summa: 20


Du tycker om att/brukar

[x] Räkna på fingrarna
[x] Titta på folk
[ ] Dansa vilt
[ ] Vakna upp bredvid en främmande kille
[x] Kramas
[x] Sola
[x] Gå i mysbyxor
[ ] Ha stövlar eller klackade skor
[x] Sminka dig
[ ] Ta skumbad
[x] Dricka alkohol
[x] Fixa med andras hår
[ ] Sminka andra på skoj
[x] Shoppa
[x] Titta på snyftfilmer
[ ] Bära färgen rosa
[x] Bära smycken
[x] Har brunkräm eller foundation
[ ] Ha läppstift
[ ] Knäppa ego kort
[x] Sova naken
[ ] Säga "blonda" saker
[ ] Ha lösnaglar
[x] Umgås med killar
[x] Få/ge massage
[x] Vara galen
[x] Skratta
[x] Sjunga med i låttexter
[x] Få/ge komplimanger
[x] Retas
[ ] Slåss
[ ] Tjafsa
[x] Skoja
[x] Göra manikyr/predikyr
[x] Göra som du vill
[x] Ha leggins
[x] Sitta vid datorn
[x] Ligga på beachen och glassa 

Summa: 26


Du gillar

[x] Tjejer
[ ] Skvallerblaskor
[ ] Porrfilmer
[ ] Att visa dig naken
[ ] Att ragga
[x] Att träffa nytt folk
[x] Göra "spa" behandlingar
[x] Mys
[x] Helger
[x] Att kolla på tv-serier

Summa: 6

Totalt: 57


1964-12-26 ~ 1995-05-28

Har varit hos mamma idag. For dit efter skolan en stund. Jag och pappa har planterat så fina blommor till henne i lördags. Idag är det iaf 13 år sen forsolyckan i Niemisel hände. Mamma blev en av dom 8 som omkom. Pappa överlevde, fast han hade bara tur som gjorde det. Och tur för mig att han gjorde det. Det blir alltid kämpigt när den här dagen kommer. Det är den värsta dagen i hela mitt liv. För min saknad är så jävla stor. Det går inte att beskriva hur jobbigt det är att växa upp utan sin mamma. Har ingen att prata med om det här heller. Jo, jag har min moster Anneli, men ingen annan. Det är bara dom nära och kära som förstår hur det är, och dom som gått igenom samma sak som mig. Det är jobbigt att gå igenom det här utan att ha någon att prata med. Och glöm att jag ska prata med min pappa, skiter fullständigt i honom och han i mig. Ska inte skriva för mycket om mitt privatliv nu. Det jag bara vill ha sagt är att det här är jävligt jobbigt för mig och att jag saknar min mamma så oerhört mycket.

Älskar dig så mycket mamma. Önskar du vore här hos mig. Det är min högsta dröm, att få känna dina armar runt mig och få höra din röst igen. Du finns alltid inom mig. <3


Klaaaar!

Tisdag kväll.

Plugg, plugg och åter plugg! Känner mig väldigt "klyftig", haha. Och det är såååå skönt att det är slut nu. Kanske läser igenom lite till ikväll eller imorn på bussen, får se. Men har iaf pluggat hårt för sista gången före sommarlovet, yey!! Får bara hoppas att proven går bra imorn. Ska redovisa mitt och Oskars engelskaarbete också. För vi har inte hunnit det än. Vi båda har varit borta från skolan. Men det går typ på 2 minuter så det är lungt. Nu ska jag bara ta det lungt. Se på tv typ. Hoppas aldrig kvällen tar slut, vill inte gå igenom morgondagen.

Imorn är det 13 år sen mamma gick bort. Säger bara en sak; världen är orättvis.

Plugga för sista gången innan sommaren!

Tisdag eftermidda.

Kom nyss hem från skolan som vanligt. Det gick väll hyfsat bra. Var död som en säl i morse. Har sprungit 2400 m idag på idrotten. Det gick inte så himla bra. Är lite små förkyld och när jag är det så är det inte bra för mig att springa, får slem i halsen och tillslut spyr jag. Något som jag alltid gjort när jag varit förkyld och sprungit, blä. Efter det gick jag, Oskar och Nathalie och käka mjukglass, gott! Efter det har jag bara spelat i 2 timmar tills bussen kom. Så har ganska ont i huvudet nu, är alltid slarvig med örgonpropparna när jag spelar. Antingen har jag inte med dom och när jag väl har dom med tar jag ut dom efter fem minuter för att jag hör inte mig själv spela. Det blir inte samma "rytm" eller vad man ska säga. Jag vill ju höra musik utan några öronproppar, jag älskar ju musik. Så nu sitter jag här igen. Tänkte gå ut i solen och sätta mig och läsa biologi, blä! Kommer bara få mer huvudvärk. Måste plugga lite svenska också. Så jag har dom två sista proven imorn. Sen kan man slappna av och längta tills nästa onsdag då jag ska spela inför hela skolan igen och sen fara och festa nånstans, yey! Och få känna att nu blir det inge mer Råneskolan. Yiiieees! Aja, måste gå och plugga så jag får det bortgjort.

Baay.

Fuck of and die.

Jag har ingen aning om varför det blir så många inlägg per dag. Jag har bara inget bättre för mig. Och i det här inlägget ville jag bara säga;

"Gå och dö jävla horfitta. Du förstör bara mitt liv."

Mormor. <3

Måndag kväll.

Jag har pratat med min underbara mormor idag. <3 Vi pratade om allt möjligt och hon ringde för att höra om jag ville komma på moster mii´s 80 års fest eller vad man ska kalla det. Och det ska jag. Kanske man får träffa mina underbara kusiner Towe och Linn också, thihi! Fast det här är inte föränns 14 juni, men det är inte så långt dit ändå (:

Jag har lyckats plugga idag, yey! Fast det vart mest svenska. Läste nån sida i biologiboken men sen orkade jag inte mer. Jag är så himla trött idag. Inte sovit så bra inatt och cyklat 3 mil, usch! Känner riktigt hur min kropp gör ont.
Jag har faktiskt mått hyfsat bra idag. Det är nog tack vare den mysiga helgen. Att bara fått ta det lungt och mysa med älsklingen och bara glada leenden. Fast längtar tills på torsdag så han fyller 18 (6) år! Då ska han få det så mysigt så. :)

Snart 13 år sen, %!=¤"*+# på det. Orkar inte med den dagen just nu. Fan!

Nu finns det nog inte så mycket mer att skriva.

Baay..

You talk shit behind my back.

Jag vill bara säga att jag är så jävla less på att det snackas skit mellan allas ryggar. Till exempel om att jag bara vill ha uppmärksamhet när jag kommer till skolan och är ledsen. Tänk innan "ni" dömmer mig och andra. Jag kommer till skolan för att komma på andra tankar. Inte orkar jag ligga hemma gråtandes och tycka synd om mig själv. Det är väll ändå bättre att jag kommer till skolan och tänker på skolan och mina betyg än att bara ge upp och hata mitt liv. Om att jag är dum i huvudet som blir förbannad för att jag bara får VG på proven. Jag satsar på skolan till skillnad från "dig". När jag äntligen lagt ner tid till mitt pluggande och bara får VG så blir jag less. För jag satsar på MVG. Att jag är dum i huvudet och måste tänka på att det kanske inte är så roligt att höra för dom som bara får G. Men jag satsar på skolan tillskillnad från "dig". "Du" är bara avundsjuk på att jag får bra betyg när "du" knappt klarar godkänt. Tänk innan du dömmer någon. Och jag som alltid funnits där för "dig", suttit och lyssnat och gett "dig" råd när "du" mått dåligt. Så är det tacken man får. Att man får höra att "du" bara snackar skit om en. "Din" mun är bara full av skitsnack ska jag säga dig. Det ända "du" gör är att gå och snacka skit om folk och överdriva om saker. Jag blir bara så jävla less. För när jag väl finns där för folk och bryr mig så får man höra att det snackas skit om en. Och jag vill inte bara prata om att "du" snackar skit om mig. "Du" snackar skit bakom allas ryggar. Jävligt stabilt. Ibland har jag bara lust att be "dig" dra åt helvete. Men så dum som jag är så bryr jag mig så mycket om mina vänner och ger dom nya chanser hela tiden. Men nu börjar jag bli riktigt less. En gång till så ska jag be "dig" dra åt helvete, bara så "du" vet. Och om "du" läser det här så kanske "du" fattar att det är just "dig" jag pratar om. Och jag hoppas "du" inser vad fan "du" håller på med innanöppnar "din" käft. Och tänka på hur jävla dum "du" är mot alla andra. Jag har lärt mig att behandla folk som du själv vill bli behandlad. Men allt jag gör för alla, visar att jag bryr mig så får jag bara skit tillbaka. Nu tänker jag inte bry mig nå mer. Tänker bara bry mig om dom som jag kan lita på och verkligen bryr sig tillbaka.

Skönt att få det ur mig. Så nu vet ni/du det. Men det var väll ingen idé att jag skrev det här heller. För nu kommer "du" bara prata mer skit om mig om hur dum i huvudet jag är som skrivit det här. Men jag bryr mig inte. "Du" är ändå ingen bra kompis.

Baay.

Plugg.

Måndag eftermidda.

Jag har precis ätit. Grillkorv och pommes vart det idag. Imorse vaknade jag kvart i 6 och trodde att jag sovit i 10 minuter typ, less jag blev! För jag somna typ halv 2-2 inatt. Kunde inte somna, var varken pigg eller trött, konstigt. Så när alarmet ringde vanlig tid 10 i 7 var jag stendöd! Snoozade i 40 minuter och steg upp halv 8, fick lite panik. Missa bussen, men det var inte mitt fel, det var pappa som var seg idag. Jag och Ebba har hängt med Gärda på förmiddan. Köpt blomjord och blommor som vi skulle sätta i två krukor. För vi hade ingen att göra på bilden så Tomas lät oss fara med henne. Det var faktsikt ganska roligt för Gärda är så himla härlig, haha! Men blir hon sur, så är hon förbannad. Det vill man inte vara med om, haha. Sen gick jag och Ebba och åt Pytt i Panna, gott! Så efter lunch skulle vi cykla till Sundom och tillbaka. Att cykla dit var inte så himla farligt. Men på tillbaka vägen var det typ bara uppförsbackar och motvind. Fyfan vad less jag var! Svort och gapa åt vinden att sluta blåsa. Och så när man stannade och tog en dricka pause så slutade det blåsa, LESS! Var nära att ge upp där ett tag. När man äntligen var framme trog det en lättnad över kroppen. Det tog 2 timmar för mig och Ebba. Och tro det eller ej, VI VAR INTE SIST IÅR! Haha! Vi kommer alltid sist på alla aktivitetar skolan har, ojoj. Vi var väldigt stolta. Och nu har jag jävulskt ont i benen. Precis ovanför knäna. Satan vad ont det gör. Det märks att jag tappat muskler. Blä.

När jag kom hem så tog jag in Flisan. Tvätta hennes tassar för dom var ganska skitiga. Sen satt jag och borsta henne och gosa på med henne. Puss på henne.

Nu ska jag väll snart börja med lite läxa. Har biologiprov och svenska prov på onsdag. Svenska provet kommer bli ganska lätt men biologin kommer nog inte gå lika bra. Fattar knappt nå av det. Inte bra. För våran vikarie är lite udda. Vi har inte skrivit nå anteckningar. Vi frågar hela tiden om vi ska skriva ner det hon säger men hon säger att det står i boken. Klart som fan att det står i boken, annars är det ju ingen idé att ha boken. Man skriver ju anteckningar för att lära sig och få in det i huvudet, ojoj. Känner inte så stor lust att plugga biologi. Svenska därimot är kul. Men prutt på biologi. Men man måste ju. Jag skjuter ju alltit upp på läxa som är tråkigt och jobbigt. Även om jag vet att man måste göra det så skjuter jag upp det till sista dan. Men det har ju ändå gått bra för mig. Får VG/MVG på proven. Fast ibland har jag fått ett G, och då har jag varit sur. Jag får mest VG på alla prov. Då blir jag lite less, eftersom att jag vet att jag kunnat få MVG när jag äntligen lagt ner tid på läxan. Visst, tyck att jag är sepe ni som bara får G och tycker att jag borde vara nöjd med VG. Men jag är sån som vill få bra betyg. Och ni som tycker att jag är knäpp som blir less när jag bara får VG på proven är bara avundsjuk för att ni knappt klarar godkänt. Hah!

Baay!

I love you.

Söndag natt.

Har ju glömt att säga att vi har cykling imorn på skolan. BLÄ! Vi ska cykla till Sundom och tillbaka. Usch vad jobbigt det kommer bli. Fyfan för det! Har ju svenska prov imorn. Men så klumpig som jag är så glömmer jag häftet på skolan, så har inte kunnat plugga något. Ska prata med Pullis imorn, hon förstår säkert. Jag brukar alltid komma ihåg att ta hem grejer och plugga till prov, ett undantag måste gå bra för mig. Ska säga att jag ska göra det på onsdag istället. Har biologiprov då också, men måste man så måste man. Fan vad jobbigt! Får hoppas att det är fint väder imorn när man ska cykla, för om det regnar så kommer dom ändå tvinga oss att cykla, så man får hoppas på det bästa iaf!

Vill också tillägga att jag älskar min Andreas jätte mycket! Har haft jätte mysigt med honom i helgen. Puss på honom! <3 :)

Nu ska jag försöka gå och sova. Kommer nog bli ganska svårt efterom att vi har sovit så himla länge idag, men men. Får hoppas att jag somnar ganska snabbt iaf.

Baay!

Morsdag.

Denna helg.

Fredag;
For då till stan med några tjejer från skolan till Teknikens Hus. Sen for jag till älsklingen och var där ett litet tag. Sen for jag hem för han skulle vara med Ludde och Nisse. Så jag och pappa for och hyrde film och köpte godis. Sen tog jag det vara lugnt resten av kvällen.

Lördag;
Vaknade halv 1 för att pappa väckte mig. Vi ville fara på graven, så vi var tvungen att fara ner innan blomsteraffären stängde. Det blev lite stressigt. Hann bara ta på mig och städa rummet lite så att inte Andreas skulle se vilken röra det var, haha! Sen så for jag och pappa hem, för Andreas buss skulle inte komma på en halvtimme och A-K skulle ändå ner efter oss så dom kunde hämta honom. När jag kom hem så tog jag lite rabarberkräm, gott! Sen satt jag mig och såg på tv, sen kom älsklingen. Vi satt och såg på Pirates of the Carribean 2 eller hur det nu stavas. Sen gick vi och åt grillkorvar. Sen såg vi på mer tv. Sen så var det finmiddag som vanligt. Blä vad mätt jag vart. Sen vart det åter igen mer tv. Sedan vart det att bada badtunna. Satan vad varmt det var! Men mysigt var det! Vi var tvungen att vänta tills alla badat klart. För kan ju inte visa för pappa att jag piercat naveln, haha. Sen duscha vi och gick upp på rummet och såg Windtalkers. Sen så somnade vi med tv på, haha! Men jag vakna av att Andreas slog av tvn och pussa mig gonatt, men det har tydligen han inget minne av, haha!

Söndag;
Vi sov till kvart i 2 typ, sköööönt! Men hade så jäkla ont i axlarna när jag vakna. Så vi gick upp och käka frukost. Såg på tv ett tag, sen ville Andreas ha mer mat, så jag gjorde mat åt honom. Haha, han är alltud hungrig då han är här. Vet inte om det är att han inte vågar ta mer mat och äta sig mätt. Men det är väll bara att mata honom, det finns ju gott om mat här iaf, haha. Mer tv, sen duscha vi. Sen så kom Sandra och Erik och skulle hämta nå filmer så vi följde dom till råne. Jag köpte en korv och sen så hoppade Ante på bussen och for hem, buhu! Så jag gick till bergmans där resten av familjen var. Käka lite tårta och såg på Linnéas kaniner. For hem, gick ut till Flisan. Är barnvakt åt henne för Oskar och hans familj kommer hit på tisdag. Så jag sa att jag kunde ta hand om henne så dom slipper släpa henne hit och dit. Så har kammat henne och klippt bort lite tovor. Så nu sitter jag här och myser med henne. Thihi hon är så söt! ;P Idag är det morsdag så grattis på morsdag mamma! <3

Nu ska jag väll bara sitta här resten av kvällen. Ser på Sanningens Ögonblick, haha. Men jag skriver mer imorn.

Baay!

Graven.

Lördag morgon?

Nja, vet inte om jag ska kallade det morgon, haha. Men jag har just vaknat. Sköööööönast att fått sova ut för en gångs skull. Så nu ska jag klä på mig, bära ner all smutstvätt, äta mormors rabarberkräm (MUMMS!) och sen ska jag och pappa fara på graven typ. För det är ju morsdag imorn och 13 år sen på onsdag. Har faktiskt inte så stor lust att fara på graven idag. Förlåt mamma. Men har pappa bestämt sig för idag så ska det bli idag. Jag hoppades på att det skulle bli på onsdag istället, hade som förberätt mig för onsdag och så pang bom så ska vi fara idag, men men. Nu måste jag skynda mig. Vi ska hämta upp Ante när han kommer med bussen 10 i 2, stressigt!!

Måste dra! Baay!

Thunderstuck!

Fredag kväll/natt.

Nu sitter jag här och lyssnar på AC/DC, haha! Löööövly! Det blev laxspett och pressad potatis till middag, gottgott! Sen såg jag och Tova Guldkompassen. Emil såg kanske 10 minuter, sen orkade han inte mer för han kan ju inte läsa den svenska texten när dom snackar engelska, haha. Den var bra faktiskt. Längtar redan tills 2:an kommer ut så man får se fortsättningen. Det var så spännande! Sen åt jag rabarberpaj med glass, mumms! Bara godsaker. Men det är så det är här på helgerna, bara godsaker och finmiddag, haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av kvällen. Börjar faktiskt bli ganska trött. Ska nog ringa Andreas snart och de vad han, Nisse och Ludde gör. Antingen ska dom gå och sova snart eller vara vaken hela kvällen. Längtar tills han kommer imorn. Om vi nu ska vara hos mig. Det kanske slutar med att vi sover hos honom ist, får se hur det blir. :)

Aja, Baay!

"En skog av visioner."

Fredag eftermidda/kväll.

Jag har just sett på två filmer. Casanova och nån till, vet inte vad den hette. Så nu är jag ganska så trött. Höll på att somna i soffan, haha.

Idag for jag och ca 30 tjejer till, till Teknikens Hus. Såklart så hade inte skolan förvarnat att det skulle med 30 tjejer på bussen. Och det var till och med 2 bussar som gick klockan 9. Båda var fulla. Vilket jag förstod. Trodde ju skolan förbokat en buss åt oss. Men icke sa nicke. Så jag och Emilia sprang till skolan och sa till Tomas vad som hänt och sen pratade vi med rektorn och hon ringde efter en buss. Så vi sprang tillbaka till busstationen, gick på bussen och andades ut. Min kontition suger för övrigt. När vi kom till stan så gick vi runt på Teknikens Hus, åt lite rulltårta. Sen var det utdelning av, vad ska man kalla det? Sponsorer? Njaa, men något företag gav ut pengar till vissa personer. Faktiskt till årskull 3 på kalix naturbruksgymnasie, typ både såg och skogsbruks. Vart lite förvånad när jag hörde kalix naturbruksgynmasie, men men. Sen var det invigningen av alla 14 träd som kommer från olika skolor från norrbottens olika kommuner. Vårat träd var faktiskt väldigt fint, haha. Sen så gick jag, Emilia, Ellen och Sandra runt lite till. Sen fick vi grillade hamburgare, gottgott. Efter det gick jag och spelade GH3 med Matilda. Jag ägde hon, haha! ^^ Sen satt vi bara och väntade på bussen. Den kom och jag åkte till Persön. Myste lite med älsklingen. Sen for vi till råne för han ska vara med Ludde och Nisse ikväll. Och jag och pappa for och hyrde film och köpte godis. Så ikväll blir det att se Guldkompassen. Hoppas den är så bra som den verkar vara. Sen vet jag inte vad mer som händer ikväll. Min kusin Linnéa har fått två kaniner, så satans söta! Och hennes kusin Oskar har fått världens sötaste kaninunge!! Gud, jag vill ha den! En Teddyvädur! Gaaaaaaaaaaaah, ME WANT! :D Ska gå och vara social med Oskar ikväll tror jag, så jag får hälsa på sötskiten. Nä nu känner jag mig dum mot Molly (min kanin). Molly kommer alltid att vara min darlin'. Även om hon är lite sur nu för att hon varit gravid och förlorat sin ända lilla kaninunge. Japp, dödsfödd. Stackars Molly. Tycker synd om henne. Så jag blev inte mormor den här gången. Jag är ju bara farmor. När min förra kanin Bibban (min lilla pöööjk, usch saknar honom!) fick ungar med sin syster. (Yies i know, discusting.) Men det vart väldigt fina ungar ändå. Någon albino här och där. Men inte i dom 3 sista kullarna som dom fick, Oj, juste. Det var Bibbans fru och barn som fick ungar. Japp, men vi trodde ungen var en tjej, vilket visade sig vara fel när det ploppa fram 3 ungar. Ojoj, nu vart det invecklat här, haha. Känner nästan för att gå och gulla med min kanin Molly. Men hon skiter och pissar så mycket när jag tar in henne. Och hon gillar verkligen inte att gulla. Hon gillar att kuta runt på äventyr, haha.

Just nu så är jag ensammen hemma. Vettefan vars alla andra är. Vet att A-K är och klipper sig i stan, men det var typ två timmar sen. Vettefan vars pappa är. Och bryr mig verkligen inte vars snorungarna är. Börjar bli lite hungrig faktiskt, så vill att A-K och pappa ska komma hem så han han sätta på grillen och att kärringen ska fixa resten av maten. Hoppsan, nu kom det hem någon, tror alla jävlar kom hem nu, YIES! Haha. Nu blir det mat! Om dom nu inte ska basta först. Ska gå ner till Molly nu, har dåligt samvete för henne. Har inte släppt in henne på väldigt länge. Men som sagt, hon har varit gravid så har inte vågat röra henne för att hon har fräsit åt mig och bitit mig i fingrarna. Men men, så kan det vara.

Älskingen kommer imorn förästen. Längtar väldigt mycket! Så det blir väll att hämta honom med vespan imorn. Är lite småsugen på att köra faktiskt. Vet inte när jag ska hämta honom, men han får höra av sig när han vill bli hämtad. :)

Kaaaaaanske skriver mee ikväll. För nu har jag skrivit för mycket, IGEN!

Baay!

Here i go again.

Torsdag kväll.

Var död imorse som vanligt. Matte provet gick ändå ganska bra. Fast jag kom 10 minuter försent för att jag var tvungen att göra klar min tavla på bilden och mitt och Oskars Engelska arbete som ska vara klart tills imorn. Men jag hann göra klart provet precis i tid. Haft musik idag. <3 Det var väll okej, hjälpte Nathalié med att spela piano. Sen har jag och Emilia sprungit runt skolan med lappar om imorn. Ska nämligen till stan då med ett gäng tjejer från skolan. Vi har varit med i "En skog av visioner." Ett framtidsprojekt som Teknikens Hus håller i. Så imorn är vi bjudna på en visning av alla 14 träd som delats ut i till kommunens olika skolor, inklusive våran. Sen är det gratis lunch i restaurangen och efterrätt. Sen vet jag inte vad vi ska göra mer. Och vi ska skickas dit själv. Ingen lärare ska med. För bildläraren Tomas har inte tid. Så vi 9:or har ansvaret för alla ungar. Tur som fan att vi är 30 tjejer. Hade det varit killar med så hade det bara inte funkat. Min dag har varit rätt stressig. Men så går det väll när man inte tar hem läxa. Stressar hellre med att få det klart på skolan än att ta hem och jobba med det. För det orkar jag ändå inte.

Efter skolan så for jag till Sandra. <3 Vi gjorde inte så mycket. Snacka, gjorde fika, såg på tv. Och jag somnade, hehe. Då ringde A-K och sa att hon var i råne och kunde hämta mig. Vi skulle äta pizza så jag bad henne hämta mig. Erik skulle ändå komma till Sandra och dom skulle göra läxa. Så orkar inte sitta där och vara besvärlig. Det var ändå väldigt kul att få se henne, det var så länge sen. Hon hade färgat håret, så nu var hon snyggare än vad hon redan är! ;) Kom hem, käka pizza och nu sitter jag här igen och vet inte vad jag ska göra. Har inte så stor lust att göra något heller. Är så himla slut i kroppen och har ont i huvudet. Jag är trött som en gris. Men ska ju se L-word ikväll så det blir sent igen som vanligt. Blä. Funderar på om jag ska gå och duscha nu eller imorn. Ska fundera ett litet tag till.

Kanske ska till Ante imorn ett tag. Vill sova, men då kan jag inte sova med honom på lördag. Jag vet inte hur det blir. Vi har inte planerat nått den här helgen. Skulle vela sova med honom hela helgen. Men han kanske skulle vara med Nisse nån dag. Om inte så vill jag sova med honom hela helgen, men bara om han vill det och om det går, men förmodligen inte... Saknar honom väldigt mycket för den delen.

Nu tror jag nog att jag ska gå ner och hälsa på farmor och farfar och sen duscha. Vi hörs imorn.

Baay.

I want some sleep.

Onsdag kväll.

Då var det dags att sova igen. Hata. Jag minns inte senast jag somna med ett leende på läpparna och mådde bra. Jag vill bara ha Ante här. Saknar honom så himla mycket..

Kommer jag kunna somna direkt ikväll? Jag vet inte. Det tar alltid sin lila tid innan jag somnar. Försöker och försöker slappna av och tänka positiva tankar. Men när jag som minst anar det så tänker jag på allt dåligt igen. Det är helt sjukt hur mycket jag måste anstänga mig för att inte tänka på något som gör mig ledsen. Önskar jag kunde få sova med Ante varje natt. Få känna hans närhet. Det skulle göra allt lite bättre. Jag skulle kunna somna fortare. Och skulle jag börja må dåligt så finns han ju där brevid mig. Det skulle vara perfekt. Men det går ju inte. Han kan ju inte alltid finnas där. Helvete också.

Nu ska jag stänga ner och lägga mig skönt i sängen och ringa älsklingen.

Vill ha dig här.


I will love you 'till the day i die.

Jag saknar min Andreas.

Bring me happiness?

Onsdag eftermidda.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Fyfan för den. Det ända som varit roligt var att få spela trummor i en timme. Hade lite kramp i armarna, men när jag väl börjat spela så vill jag inte sluta, för jag älskar det. Bara halvsovit på lektionerna och inte gjort ett piss. Men ville inte fara hem, ville igentligen inte vara kvar på skolan heller. Det har känts som att jag ska svimma hela tiden. Mitt huvud vill sprängas, mina ögon svider och hela kroppen gör ont. Vill bara lägga mig ner hela tiden. Fantiserat om att det ska ploppa fram en 180:s säng framför ögonen på en, med stora fluffiga duntäcken och flanell lakan/påslakan/örngott och stora mjuka kuddar så huvudet sjunker igenom. Hojja! Och det ända jag får framför mig är en ful äcklig hård stol som man får träsmak i röven av. Och så skicklig som jag är så missa jag bussen idag. Det gjorde Antonia och Moa också. Så pappa kom och hämta oss och skjutsa dom till Antonia.

Det är ändå skönt att få komma hem. Man vill alltid hem efter skolan, vad ska man annars göra? Men på ett sätt så ville jag inte hem, för det finns ingenting att göra och jag orkar inte plugga. Har matteprov imorn. Har typ 50 tal att göra. Fyfan för det. Och när man inte har något att göra så blir allt åt helvete. Hata!

Ge mig lycka! Jag är så jävla trött på detta eviga deppande. Gör något så jag blir glad. Gör något så allt blir bra. Vill att något riktigt roligt ska hända. Så man bara liksom; YEEEEEEEEEEEEEY!!!! (Fjortis? Haha! Men jag är fan desperat.) Men jag får väll bara drömma som vanligt.

Nu tror jag att jag ska gå ner och se om det finns nå bra filmer som går på TV1000. Det verkade då vara nån bra som börjar nu klockan 16. Sen får vi se om jag orkar göra matte. Är verkligen inte sugen. :(

Prutt på er alla.

Mardrömmar.

Onsdag Morgon.

Jag hatar att sova. Inatt drömde jag en mardröm. Det värsta som kan hända var i drömmen. Fan.

Jag vill varken på skolan eller stanna hemma. Kommer inte orka jobba på skolan. Men kommer heller inte klara av att vara hemma. Helvete. Jag orkar fan inte.

Vill ha min älskling, vill ligga i sängen och känna att han finns där, vill känna mig trygg i hans armar. Vill att han ska pussa mig på pannan och säga att han älskar mig. Saknar honom så mycket!

Aj, mitt hjärta.

Blä.

20;e maj.

Tisdag.

Vakna, skola, älsklingen, hem, duscha, datorn, sova - min dag.

2 år & 9 månader med dig. <3

Jag vill försvinna.

Blä.

Ladder 49.

Hej igen.

Det blev inte att prata med Anneli. Och skulle och möta sin "flatmate" på hennes jobb. Och hennes andra "flatmate" hade låst in hennes "laptop" i hennes rum. Men men, får snacka med henne när det passar. Fan vad jag saknar henne. Skulle verkligen behöva henne här just nu. Man mår alltid bra då man är med henne. Man kan prata om allt, precis allt. Hoppas hon kommer hem i sommar så man får goosa med henne lite!

Det blev någon komedi på TV1000, den var ganska rolig. Men prata med Tessan samtidigt så hängde inte riktigt med i filmen, haha! Pappa satt och skatta åt den iaf. Nu väntar jag på att Ladder 49 ska börja. Så jäkla bra film! Måste ladda upp med snorpapper, för här kommer det grinas! Buhu. Och Ante som tänkte bli brandman där ett tag, han kanske vill det än, jag vet inte. Han är ju mer inne på polis just nu. Men skulle oroa mig så mycket om han skulle bli brandman. Fått brandmansfobi av filmen Ladder 49, hojja!

Imorn är det den 20:e. Det betyder att jag och Ante varit tsm i 2 år och 9 månader. Hoppas jag kan vara med honom imorn. Han ska ju till överkalix, och han vet inte när han kommer hem. Hoppas, hoppas, hoppas!

Just nu mår jag skit. Ont, ont, ont ont! Vill bara försvinna.

Får se hur det går att somna inatt, igår var det lite kämpigt. Ikväll känns det som att det kommer ta sin lilla tid. Det kommer säkert någon tår som vanligt.

Helvete vad less jag är på det här, mitt hjärta orkar inte mer!!

Nu börjar filmen!

Baay!

Skoltrött.

Hej..

Sitter på mitt rum som vanligt. Tråkigt, tråkigt och åter tråkigt. Finns inte ett skit att göra i den här hålan.

Skolan idag gick väll hyfsat. Vart klar med svenskan, så det var skönt. Nu är det bara det stora fucking provet kvar om typ 9 författare, blä! Matte diagnosen gick bajs. Fan, måste plugga. MEN JAG ORKAR INTE! Det är helt sjukt hur skoltrött jag är. Annars så har det väll inte hänt något roligt på skolan. Bara tråk.

Käkade en burgare till middag, gott men flott. Så har ont i magen som vanligt just nu. Får alltid ont i magen när jag äter. Min magsäck har typ blivit hälften så stor. Märker att jag blir mätt jätte fort, hmm.

Pratade med min moster Anneli (5 år äldre "storasyster") nyss. Hon jobbar i Nord Irland för tillfället. Hon var lite ledsen. Inte roligt att bli dumpad, bajsbajs. Lider verkligen med henne. Hon slutade jobbet så hon var tvungen att logga ut men hon lovade att komma in på msn när hon kom hem. Ska låta henne prata ut lite mer då. För jag spyr ju ut mina problem till henne. Nu är det min tur att lyssna på henne. Vill bara till henne och krama om henne och sitta där och vara hon och hennes föredetta killes "parterterapeft". Om det nu stavas så, hoppas ni förstår iaf. Jag är alltid sån. Vill finnas där för alla och hjälpa alla. För jag hatar att se och höra att någon mår dåligt. Vet ju själv hur det är att må dåligt varje dag. ;S

Efter jag pratat med Anneli igen så har har jag ingen anning om vad jag ska göra. Finns ju absolut ingenting att göra. Bara se på tv, sitta vid datorn eller plugga. Ska nog se om det finns någon film att se. Är ju ensam hemma. Har ingen aning om vad snorungarna är. Men pappa och A-K är och köper en ny cykel åt Emil, han behöver en ny. Och det ända han gör är ju att cykla typ, så en ny cykel behöver han verkligen.

Aja, nu ska jag gå och se om det finns något sevärt på tv. Kanske skriver sen!

Baay.

Helgen.

Mm.

Det är söndagkväll och jag sitter här i sängen och tänker som vanligt. Ännu en helg är förbi. Jag hatar att helger ska gå så snabbt. Usch. Måndag imorn och skola. Fyfan för det. Och har inte gjort läxan än. Fy på dig Felicia. Matte diagnos imorn, vettefan hur det kommer gå. Och en massa uppgifter i biologin som skulle ha varit klart tills imorn, har inte gjort ett piss. Har inte änns läst i boken. Och jag som fick MVG på sista biologiprovet. Men jag orkar fan inte plugga på helgen. Det är typ omöjligt för mig. På helgen ska man inte behöva ha läxa och tänka på skolan. Då ska man få sova ut och ta det lungt. Om det nu inte skulle ha varit prov på en måndag. Men diagnos är väll ändå ganska viktigt, men men. Så kan det vara. Har helt enkelt inte orkat.

I fredags for jag till Andreas efter skolan. Jag, han och Anton for till stan till deras mamma. Har varit där hela helgen. Det var väll mysigt. Vi gjorde inte så mycket som vanligt. Ätit, sett på tv och hyrt film. Finns inte så mycket mer att göra. Men vad gör man inte för att få sova med älsklingen? Har väll kunnat sova någolunda i helgen. Helst i fredags, då däcka vi på en gång. Vi låg och höll om varandra. Fast Ante kunde inte lägga sig till rätta. Men tillslut så låg både han och jag bra så vi somna. Men i lördags hade jag det svårare att sova. Låg vaken ett bra tag och såg på älsklingen medans han låg och sov. Han är väldigt söt när han ligger med ihoptryckta kinder och öppen mun snarkandes. Okej, så mycket snarkar han inte. Men lite grann. När jag tillslut började känna mig trött så gav jag honom en sista gonattpuss och då sa han; mmm. (på bäbbisspråket) Och jag fick ett leende på läpparna och somna på hans bröst. Det var mysigt. Fast vaknade som vanligt ett x antal gånger. Och varje gång jag vaknat så har han pratat i sömnen. Haha, ojoj. Vi gjorde chokladbollar också. Gott som f*n! Det var länge sen jag åt de.

Och älsklingen fyller snart år, thihi. Men bäbbish börjar bli stor juh! Usch! Han blir ju 6 (18) iår. För när han blev min bäbbish var han bara 3 år. Och nu 3 år senare så blir han 6. Ojoj, tiden går fort! Vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom. Just nu är jag väldigt pank. Men får ju pengar bara nån dag efter hans födelsedag. Så han får vänta någon dag på sin present från mig. Mot för att jag fortfarande väntar på min födelsedagspresent från när jag fyllde år vilket är 3 månader sen, haha! Men det gör inget. Det kommer när det kommer, vet att han älskar mig ändå. Men det är väll klart att man vill ha presenten så fort som möjligt. Först ville jag ha en ring. Men hittar ingen fin i stan till någolunda pris. Så jag sa att han kan köpa en navelstav till mig i sommar då jag kan byta. Vill ha en i guld. Även om jag passar bättre i silver så tycker jag mer om guld. Och det är inte många som har guldstavar i naveln så. Men frågan är vad fan jag ska köpa till honom. Har länge velat köpa en parfym åt honom. Men den han vill ha är så jävla dyr, haha. Får se vad jag kommer på för roligt.

Och skitungen är ju ledig imorn. Fuskigt! Jag vill också kunna sova ut imorn.

Hann inte prata med honom i helgen. Ville göra det. Men fick aldrig någon chans till att göra det. Och idag ville jag inte förstöra den mysiga helgen med tårar. Även om jag känner att jag verkligen behöver det så ville jag inte. Och jag tycker jag säger hela tiden att jag ska prata med honom och aldrig gör det. Men på tisdag då vi varit tsm i 2 år och 9 månader så ska vi prata ut, för sista gången om det här hoppas jag. För jag vill verkligen börja om, vill nästan inget hellre. Känner att jag börjar bli lycklig igen med honom när jag väl är med han. Och det är ju bra. Men när vi är ifrån varandra så vill jag bara till honom och känna att han finns där. Men det går ju inte att vara med varandra varje dag. Därför ringer jag allt oftare nu. Men vad ska jag göra, behöver jag det så gör jag ju det. Och det skadar väll inte att prata typ 5 ggr i telefon per dag? Okej, nu pratar vi inte om långa samtal, men iaf. Det långa samtalet väntar man med tills man går och lägger sig. Jag hoppas att det här kommer lösa sig. Det känns som det när jag är med honom. Men när jag inte är med honom känns det som att det ska ta slut. Men kämpa om du vill ha kvar den du älskar. Så är det bara. Och den rätta kärleken skulle stanna, vad som än händer. Och det gör jag juh, jag har bestämt mig för att stanna. Och han är fortfarande tsm med mig. Så, vad ska man säga? Det kanske ändå är meningen att det ska vara vi 2 föralltid. Jag vill det iaf.

Nu har jag skrivit för mycket igen. Skriver mer imorn. Ska nog ta och gå lägga mig snart och ringa till sötpööjken min. :) Älskar och saknar honom så mycket. <3

Baay!


Allt och inget.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du varit kär i en idiot
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har fuskat på ett prov


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[¨] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[/] Jag är bra på att baka
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag är kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

Fyfan.

...

Har just sett klart L-word. Finns ingen bättre serie. Längtar redan tills nästa torsdag!

Idag har jag inte gjort ett skit sen jag kom hem. Bara legat i mitt rum. Inte gjort ett piss. Finns ingenting att göra. Har inte orkat göra nån läxa. Fyfan för läxa. Har inte heller orkat duscha. Mitt hår står ändå åt alla håll när jag vaknar.

Fredag imorn. Skönt med helg. Skola först. Sen bär det av till Lule. Blir där hela helgen förmodligen. Ring/smsa?

Trodde mitt MVG i musik skulle hjälpa för dagen. Men icke sa nicke.

Fyfan för kvällar.
Fyfan för att gå och sova.
Fyfan för att vakna på morgonen
Fyfan för mitt liv.

MVG.

Tjo.

Jag kom hem från den äckliga skolan för ett tag sen. Det enda roliga har varit att jag haft musik i typ 2 timmar nästan. Och gick veta av musikläraren att jag har ett garanterat MVG i slutbetyg. Vilket känns jävligt nice! Hade jag inte fått det, hade jag tappat självförtroendet och slutat spela trummor. För så mycket jag kämpat och lagt ner tid på musiken så är jag värd ett MVG. Kommer få MVG i bild också. Annars vet jag inte vad jag kommer få för betyg. Får hoppas på det bästa. Resten av dagen har varit bajs som vanligt. Varit trött och haft ont i huvudet. Blä för att inte kunna sova!

Just nu har jag ingenting att göra. Ska väll äta om ett tag, duscha och sådär. Har läxa att göra, men vi får se om jag orkar göra det. Undrar vad vi ska äta, är inte så speciellt hungrig, även om jag inte ätit något idag, bara en macka.

När ska allt bli bra? Åt helvete med att ta nya tag, inte än iaf. Det går ju inte. Blir alltid tjorv hela tiden. Kanske blir till helgen. Men just nu känns det inte bra att ta nya tag, för allt är inte löst ännu. Får väll se hur det blir i helgen. Om Andreas blir frisk. Får hoppas det iaf.

Imorn är det fredag, skööönast! Fast det blir nog lite plugga i helgen. Ligger efter "lite" grann, men inte konstigt. Fan för skola.

Skriver sen.

Baay!


Förbannad.

Happ.

Sitter här vid dumburken igen.

Det blev inte att gå och se på "Grease" idag. Andreas mådde inte så bra i magen. Han hade spytt på skolan så vi vågade inte gå dit iaf magen skulle krongla igen. Inte roligt att smitta ner alla med magsjuka direkt. Så vi var hemma och spelade Guitar Hero 3 ist. Det var ganska roligt. Vi käka burgare och pommes också, gottgott. Sen hann vi inte göra så mycket mer. Mysigt var det iaf. :)

Jag fick inte jobb på sommarkyrkan igår. Så jävla förbannad jag är! Trodde verkligen att jag skulle få det jobbet lätt. För jag jobbade ju där förra året, och dom tyckte att jag var trevlig och en stadig trummis. Nu börjar man ju tvivla på om jag verkligen är en bra trummis, när jag inte änns får jobb. Men dom som sjunger i kören gick tydligen före. Så det var bara körfolk som fick jobb där iår. Så jävla pissigt att jag slutade umgdomskören i höstast. Men var inte så himla stabil just då. Orkade inte med en fritidsaktivitet. Har jag väll aldrig orkat. Orkade bara med att försöka koncentera mig på skolan, och knappt det orkade jag. Fan vad jag ångrade det. Helvete också. Får hoppas att jag får jobb på kyrkogårn eller som kyrkvärd. Annars blir jag jobblös i sommar. Och jag vägrar jobba på ICA iår. Finns inge värre jobb eller värre personal. Så jag är ganska förbannad för tillfället.

Skola imorn, fyfan. Det ända positiva är väll musiken och den långa lunchen. Ser verkligen inte fram imot skolan. Det var ju hur skönt som helst att få sova ut idag. Även om jag vakna ett x antal ggr. Men har ju hållit igång hela morgonen så har inte fått fundera och tänka på allt bajs. Men det börjar väll komma nu igen. Och när jag ska sova som vanligt. Jag vill verkligen kunna sova bra igen. Vill inte ha en ständigt rivande känsla i bröstet dagarna i enda. Och jag försöker vara positiv hela tiden. Kämpar in i det sista för att kunna le och skratta. Vill börja om! Men snart är det sommarlov, och det ska bli så himla skönt. Får bara hoppas på att jag får nå jobb. VIll inte vara pank i sommar, när alla andra kommer jobba och tjäna pengar. Kommer jag bara ligga hemma och inte kunna göra nått, inte kunna gör nå kul. Fan, vill ha jobb. Vill kunna ha pengar till ringar. Om nu det blir av änns..

Får hoppas att Andreas blir frisk snart, så vi kan vara med varandra i helgen. Håller tummarna!

Snart ska jag väll gå och sova. Fast gruvar mig. Vill kunna känna att jag verkligen vill gå och sova igen. Just nu vill jag bara vara vaken hela kvällarna. Aja, måste väll bita ihop som vanligt.

Natti natti.

Baay!

Fortfarande trött.

Hejhopp!

Jag har nyss vaknat och ligger i sängen och gäspar. Även om jag typ sovit lite mer än 12 timmar så är jag astrött. Men jag kunde inte somna om igen när jag vakna. Och så är det ju skola imorn, kommer inte kunna somna ikväll om jag sover allt för länge. Nu tänkte jag gå ner och käka frukost, sen duscha. Sen så var det ju den där jävla tvätten. Fan,jag hatar hussysslor. Typ, diska, tvätta, laga mat, damsuga osv! Aja, bäst att få det gjort. Sen så bär det av mot råne till bussen. Det blir antingen 15.15, eller 16.20 bussen. Jag hoppas på den tidigare. Aja, nu orkar jag inte sitta här nå mer. Kanske skriver mer ikväll!

Baay!


Trött.

Tjosan!


Inatt har jag bara sovit 3 ½ timme. Japp, ni läste rätt. Vart ganska jobbigt igår på kvällen. Då allt kommer på en gång. PANG säger det bara. Hitta ju något intressant, så det kändes som att mitt hjärta skulle hoppa ut genom bröstet för att det slog så hårt. Pratade med Andreas på telefonen, sen så skulle jag försöka sova. Men det gick fan inte. Såg på tv, där fanns ingenting att se. Gick och hämtade dricka och la mig igen. Men jag var fanimig inte trött. Var spikpigg, och mitt hjärta slog jätte hårt. Så jag var tvungen att slå på datorn igen och kolla på det som var intressant lite till. Sen när jag kände att det var nog så stängde jag av den igen. Men jag kunde inte sova! Låg bara i sängen och stirra ut genom fönstret, det var inte änns mörkt. Klockan bara gick och gick. Låg i sängen i mina egna tankar med stirrande blick tills jag kollade vad klockan var. Den hade hunnit bli halv 3 på natten. Så jag skickade ett sms till Andreas och skrev att jag inte kunde sova. Hade stor lust att ringa honom, men något höll det tillbaka. Han går ju upp så tidigt att jag inte ville ringa och väcka honom så sent på kvällen. Med telefonen i handen och ett finger som var osäker på att trycka på en knapp så det ringer upp senaste ringda samtalet (till Andreas) så fortsatte jag att ligga och stirra och vara i mina egna tankar. Jag kom på mig själv igen att jag inte sov. Så jag kollade på klockan för en sista gång, 5 över 3! Skärp dig Felicia, nu ska du sova. Så jag la ifrån mig telefonen och la mig skönt. Drog ett djupt andetag och la mig tillrätta. Blundade och slappnade av. Kände hur jag blev mer och mer trött i ögonen och tillslut så somnade jag. Klockan kanske var halv 4.


Jag vaknade av att väckarklockan ringde klockan 10 i 7. Först förstod jag inte vad det var som lät. Var ju så jävla trött. När jag förstod att ljudet kom från mitt sängbord så jag slog av väckarklockan. La mig i sängen igen och somnade om. Sen så ringde det jävla alarmet på telefonen. SNOOZ! Det ringde och ringde och jag snozade till 20 över 7. Då tog jag bort all sömn i ögonen och tänkte; somna inte om, vad du än gör så somna inte om! Vilket jag gjorde. Vaknade av att pappa ropa från köket och hörde om jag var vaken. Som vanligt trog jag en vit lögn och skrek att jag var vaken. Sträckte på mig och tänkte; fyfan för skola. Så jag tvingade mig upp och tog på mig kläderna, borstade tänderna, men ändå så missa jag skolbussen, så pappa fick skjutsa mig och halvsyskonen till skolan.


Har känt mig drogad hela dan. Inte konstigt! Men jag har inte somnat en enda gång på lektionen vilket är ett plus i kanten. Hade dans på skolan idag med Sofia Willberg (Andreas tremänning^^) Fast det var lite mer cheerleading, (eller hur fan det nu stavas, ointresserad) Det var ändå ganska kul. Gjorde olika gymnastövingar, gick väll hyfsat eftersom att jag är kung på att hjula. ^^ Sen gjorde vi också pyramider, jag på toppen så klart! (Är jag verkligens så liten, lätt och smal att jag får vara högst upp?) Men kul var det iaf. Det hade så såklart blivit nathalié som fått vara högst upp, men så chicken som hon är så vågade hon ju inte, haha! Sket i lunchen, det var skavgryra. BLÄ! Skulle ändå ha hk på efter middan och det var praktiskt så jag tänkte att jag äter då ist. Falafel vart det. Min mage höll på att spricka. Gott var det och mätt blev jag! Höll på att missa bussen för att det tog så länge att göra. Men jag hann! Prata med Andreas på bussen lite också. Han skulle skita, tvätta snyggbilen och sen gå och se på en föreställning med Amelia som Anton har gjort på sin skola. Dom gör olika framträdanden varje år. Iår är det Grease! Ska och se på det imorn, ska bli jävkligt kul. Anton kommer säkert vara skit söt som scorpions ledare, haha!


Japp, ska till Andreas imorn, ska bli myspys. Få träffa Amelia också, thihi! Och ta den vanliga duschen med älsklingen när jag kommer dit, haha! Längtar väldigt mycket. För vill kunna känna irl att allt kommer bli bra. Måste ta ett snack med honom iaf. Får hoppas att det löser sig.


Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Ska se house ikväll, det är väll det ända.


Är ju ledig imorn! YEY! Vi har Operation Dagsverk. Vi ska jobba så vi får 100 kr att ge till bolivia så dom kan bygga nya skolor typ. Ska då bara tvätta typ, för har det som läxa i hk, så gör bort det då, haha! Sen så tar jag samma buss som älslingen till honom. Gaaaah vad jag längtar. Saknar honom så himla mycket!


Dagens låt är; Brandi Carlile - The Story.
UNDERBAR! Den påminner lite om mig.


Nu har jag skrivit allt för mycket. Kanske skriver mer imorn!


Baay.


Välkommen till min nya blogg!

Hej! Här är det nytt.


Japp, har precis tagit bort min gamla blogg. För jag har nämligen haft en privat blogg som mina närmaste fått läsa genom att ge dom mitt namn och lösen. Men så kommer det inte vara nu. Jag har inte längre tänkt skriva om hur jag känner och mår mer nu. Nu ska alla som vill få ta del av min blogg. Kan man säga att jag börjar om igen? Nja, men jag vill försöka. Det fixar sig väll imorn. Får jag hoppas. Och det är först då som jag kommer börja om eller vad man ska kalla det. För jag har mått nog dåligt fööööööör länge, och det dåliga har pågått för länge. Nu ska det banne mig ta slut! Det kommer inte bli lätt att ta nya tag. Mitt liv är ju inte så himla stabilt just nu. Men skiter i hur jag har det hemma, det har, är och kommer alltid att vara så. Så länge jag har det bra mellan Andreas och mina kompisar ska jag vara positiv. Allt med mamma kommer alltid att finnas kvar, inget jag kan göra åt, världen är alltid orättvis.


Som sagt, nu är det här inte längre en privat blogg. Det är ju inte kul att skriva blogg när typ 2 personer läser den.

Så njut!

/Felicia.


RSS 2.0