Ladder 49.

Hej igen.

Det blev inte att prata med Anneli. Och skulle och möta sin "flatmate" på hennes jobb. Och hennes andra "flatmate" hade låst in hennes "laptop" i hennes rum. Men men, får snacka med henne när det passar. Fan vad jag saknar henne. Skulle verkligen behöva henne här just nu. Man mår alltid bra då man är med henne. Man kan prata om allt, precis allt. Hoppas hon kommer hem i sommar så man får goosa med henne lite!

Det blev någon komedi på TV1000, den var ganska rolig. Men prata med Tessan samtidigt så hängde inte riktigt med i filmen, haha! Pappa satt och skatta åt den iaf. Nu väntar jag på att Ladder 49 ska börja. Så jäkla bra film! Måste ladda upp med snorpapper, för här kommer det grinas! Buhu. Och Ante som tänkte bli brandman där ett tag, han kanske vill det än, jag vet inte. Han är ju mer inne på polis just nu. Men skulle oroa mig så mycket om han skulle bli brandman. Fått brandmansfobi av filmen Ladder 49, hojja!

Imorn är det den 20:e. Det betyder att jag och Ante varit tsm i 2 år och 9 månader. Hoppas jag kan vara med honom imorn. Han ska ju till överkalix, och han vet inte när han kommer hem. Hoppas, hoppas, hoppas!

Just nu mår jag skit. Ont, ont, ont ont! Vill bara försvinna.

Får se hur det går att somna inatt, igår var det lite kämpigt. Ikväll känns det som att det kommer ta sin lilla tid. Det kommer säkert någon tår som vanligt.

Helvete vad less jag är på det här, mitt hjärta orkar inte mer!!

Nu börjar filmen!

Baay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0