MVG.

Tjo.

Jag kom hem från den äckliga skolan för ett tag sen. Det enda roliga har varit att jag haft musik i typ 2 timmar nästan. Och gick veta av musikläraren att jag har ett garanterat MVG i slutbetyg. Vilket känns jävligt nice! Hade jag inte fått det, hade jag tappat självförtroendet och slutat spela trummor. För så mycket jag kämpat och lagt ner tid på musiken så är jag värd ett MVG. Kommer få MVG i bild också. Annars vet jag inte vad jag kommer få för betyg. Får hoppas på det bästa. Resten av dagen har varit bajs som vanligt. Varit trött och haft ont i huvudet. Blä för att inte kunna sova!

Just nu har jag ingenting att göra. Ska väll äta om ett tag, duscha och sådär. Har läxa att göra, men vi får se om jag orkar göra det. Undrar vad vi ska äta, är inte så speciellt hungrig, även om jag inte ätit något idag, bara en macka.

När ska allt bli bra? Åt helvete med att ta nya tag, inte än iaf. Det går ju inte. Blir alltid tjorv hela tiden. Kanske blir till helgen. Men just nu känns det inte bra att ta nya tag, för allt är inte löst ännu. Får väll se hur det blir i helgen. Om Andreas blir frisk. Får hoppas det iaf.

Imorn är det fredag, skööönast! Fast det blir nog lite plugga i helgen. Ligger efter "lite" grann, men inte konstigt. Fan för skola.

Skriver sen.

Baay!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0