I pretend to close my eyes and smile.

Jag är less på att dra på ett falsk leende hela tiden. Jag beskrivs som den glada och galna tjejen. Men jag känner att allt bara är falskt. Det kanske ändå är bättre så än att gå med mungiporna nere hela tiden, jag vet inte. Men jag är så trött på det där falska. Vill kunna le och mena det också. Vill inte heller skriva som att jag är glad. Men hur roligt är det att läsa om depperition hela tiden? Inte alls roligt. Jag är så illa tvungen.

En ganska rolig tisdag.

Måste bara berätta att det var lite roligt på svenskan idag. Vi håller på med myter som till exempel Herkules och sånt. Och vi har en praktikant hos oss som leder lektionerna. Så visade han en låt från disneys Herkules. Och nöööörd som jag är så satt jag och sjöng med och alla bara garva åt mig, höhö. I'm to funny! Ska nog se Herkules nån dag framöver, haha. Och en liten till rolig sak. På musiken idag då vi slutade så drog jag igång trummorna på My Sharona och Oscar lira med på gitarren och Anna sjöng lite. Hällis kollade bara snett på oss och skaka de på huvudet, hähä! Men vi rockade fett!

Onsdag imorn. Värsta dagen på veckan. Men som tur är så kommer min bäbbish hit imorn och sover, vilket gör dagen till någon mycket bättre. Längtar som f*n!

Bay.


Snodd från Ebba ^^,

Ärlighet!

1. Pratar du fortfarande med den du senast kysste? - Haha, självklart.
2. Har du sagt "jag älskar dig" och menat de ? - Ja.
3.Har du ett förhållande nu ? - Jajebox! ;)
4. Kan du lita på någon upp till 110% ? - Nej.
5. Är du kär just nu? - Jajebox!
6. Vad är ditt älsta strul ? - 18.
7. Har du en bästa vän ? - Japp.
8. Har du en tjejkompis som är äldre än dig? - Ja.
9. Om du är tjej , har du en killkompis du kan lita på ? - Ja.
10. Om du är kille , har du en tjejkompis du kan lita på? - 
11. Hur gammal är du ? - 16 ½
12. Vad är du beroende av? - Andreas. <3
13. Röker du? - Nej
14. Dricker du alkohol? - Händer inte ofta.
15. Vad är de sämsta du gjort under ditt liv? - Oj, det är mycket.
16. Hur gammal är du om 10 år? - 26 ½
17. Lyssnar du ofta på musik? - Varje dag.
18. Har du en mobil? - Jaaaaa.
19. Smsar du ofta? - Nja, inte så ofta.
20. Hur många sms har du skickat sen du fick din mobil?- 7524
21. Vad har du för ögonfärg?- Blåa.
22. Är du smal? - Ja, det kan man väll säga...
23. Vilken klass går du i?-  ES1B
24. Vilken månad fyller du år? - Februari.
25. Hatar du någon just nu? - Jajebox!!!
26. Säg en person du verkligen älskar? - Andreas såklart! <3<3<3
27. Säg en person du irreterar dig på? - Allt för många.
28. Vad heter du i mellan-namn? - Susanne Anna Maria.
29. Är du lycklig? - Nej...
30. Har du vart ärlig med dina svar? - Ja, totaly honest.


I pretend I'm burning, burning bright.

Sitter och lyssnar på Shinedown. Ett mycket bra band. Tippsar er alla att ladda ner och lyssna på dom. För dom som gillar rock alltså. Men för er alla andra också. Dom har sjukt bra texter. Här är ett litet smakprov.


Jag älskar dig.

Kände bara för att jag ville skriva hur underbart söt min Andreas är!

Älsklingen. ;-*

14.19; Mmh. Älskar dig jätte mycket min lilla goa söta felicia pussar på min älskling.

14.22; Jo bara du och jag sötnosen min föralltid snutten.

14.25; Men klart gumman bara vi 2 föralltid puss puss puss puss.

14.27; Men gumman min då. Vill inte leva utan dig heller. Föralltid gumman älskar dig så otroligt mycket kyssar o kramar.

14.28; Hihi kyssar o kramar.

14.31; Älskar dig också snutten min föralltid.

14.33; Mmh föralltid snutten min.

14.33; Hihi gumman.

14.36; Gumman vi ska ha så mysigt på onsdag hovva ska ligga o krama pussa o snoosa på dig hur mycket som helst hihi.

14.38; Thihi min snutte älskar dig puss puss.

14.40; Hihi bara din och du är min mammshe puss på rumpan älskar dig puss puss.

14.43; Nå gumman så länge jag vet att du älskar mig är det bra älskar dig puss puss.

JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!


Frääääääs!

Jag njuter varje gång jag ser honom! Förlåt älskling!


If you only knew.

Nu har jag kommit hem från svärmor. Pratar med älsklingen i telefon. Han är hamnvakt i Lövskär ikväll. Tycker synd om honom för att han sitter själv. Vi har bara tagit det lugnt i helgen. Var i Pite igår och hämtade älsklingens bössa. Sen gick vi på stan lite. Jag shoppade upp nästan alla mina pengar, hehe..... Köpte en linne på Gina, en halsduk, en mössa och en tröja på H&M. Så nu ska jag inte shoppa nå mer. Måste köpa ett par trumstockar. Men det gör jag nog antingen imorn eller på tisdag. Får se när jag har tid. Aja, måste nog gå och lägga mig nu.

Natti.

Dö.


Med de orden säger jag gonatt.

Ska till svärmor i helgen. Blir borta hela helgen. Hör av der!

Natti.

Forsolyckan vid Grenholmsforsen 1995.

På lördagkvällen gick de båda forsrännarna tillsammans igenom vilka som skulle följa med. Det bestämdes att de deltagare som kom från Råneå skulle träffas ca kl. 09.30 för att tillsammans lasta in utrustningen i bilar och därefter gemensamt resa upp till Mårdsel. Ett annat sällskap från Gunnarsbyn skulle träffas en timme senare. Den äldste av forsrännarna hade ombesörjt att det fanns ett så stort antal flytvästar att man kunde vara förvissad om att alla fick en flytväst som var avpassad efter hans eller hennes vikt. Två av deltagarna hade tagit med sina egna flytvästar. Alla flytvästar var s.k. seglarvästar.
Frågan om ytterligare personlig skyddsutrustning såsom hjälmar eller våtdräkter hade inte diskuterats. En av deltagarna hade haft med sig våtdräkt, men han har påpekat att det blev aldrig aktuellt att ta på sig den.
Alla deltagarna samlades först vid Korpforsen, där de iakttog vattenflödet. Därifrån körde man mot startplatsen. De såg även älven under bilfärden och gjorde bedömningen att vattenståndet var högt, men inte så högt att färden måst inställas. De hade även stannat och tittat på vattenflödet i Klingersel.
Ungefär kl. 10.45 var man vid utgångspunkten för färden, en badplats i Mårdsel. Båtarna pumpades upp och sattes i vattnet. Utrustningen lastades i och stuvades ombord. Deltagarna provade ut och tog på sig flytvästar. Varje deltagare utom en fick en paddel.
Deltagarna fördelades på båtarna så att dessa skulle få samma last. De tyngsta skulle sitta längst fram för att båtarna lättare skulle kunna ta sig igenom valsarna. Dessutom såg man till att besättningarna blev jämbördiga i fråga om erfarenhet.
En av forsrännarna har vid samtal påpekat att alla deltagare var medvetna att de deltog på egen risk. Det meddelandet fick alla när de var samlade på stranden vid båtarna i samband med säkerhetsinformationen.
Före avfärden hölls en instruktion av en utbildad forsrännare som dock inte själv hade befäl i någon av båtarna. Deltagarna uppmanades att hälla sig i det rep som löpte högst upp längs hela båten. De fick också information om den ordergivning som gällde vid bruket av paddeln.
I instruktionerna påpekades hur man skulle bete sig om man hamnade i vattnet. Enligt de råd dom gavs skulle man låta sig flyta med strömmen liggande på rygg med fötterna i strömriktningen. Det gavs ingen anvisning om vart man skulle simma i händelse av kapsejsning utan endast att man skulle försöka hålla sig i båtarna.
I första hand skulle båtarna bistå varandra. Man skulle hålla sig kvar vid båten och inte försöka simma mot land.
När båtarna lagt ut, fick deltagarna prova på att paddla och öva de manövrar som forsrännren efter han gav order om. En av deltagarna har dock påpekat att det inte riktigt hade klargjorts om exempelvis "vänster" betydde att de som satt till vänster skulle paddla eller om avsikten var att båten skulle svänga åt vänster. Det klargjordes heller aldrig hur man skulle kunna både paddla och hålla sig i repet samtidigt.
Första delen av färden gick lugnt och deltagarna fick ytterligare tillfälle att öva paddling. Första forsen upplevdes som uppfriskande av dem som tidigare inte varit med om någon forsfärd. Båten upplevdes som trygg och forsrännaren verkade behärska situationen. Även att vittne på stranden har uttalat sig positivt om första delen av färden.
Forsrännaren i första båten hade passerat Grenholmsforsen vid fjolårets vårflöde, som även det hade varit ovanligt kraftigt. Vid det tillfället hade han gått genom den stora valsen. Så snart han passerat älvkröken före Grenholmsforsen såg han att valsen var större än året innan. Förvarningstiden var kort, eftersom valsen ligger nära älvkröken. Han bedömde att enda chansen att ta sig igenom valsen var att "trycka sig igenom". Han skrek åt passagerarna att de skulle paddla så mycket de orkade. Alla paddlade men trots det blev det tvärstopp inne i valsen. Båten åkte upp på valsen, där den svängde ett kvarts vara åt höger. Därefter sjönk den tillbaka ner i valsen och kantrade i riktning mot den efterkommande båten. Forsrännaren i den andra båten försökte föra sin båt närmare västra stranden. Han lyckades få båten något närmare älvstranden, men båten gick ändå in i valsen i en vinkel av ca 30 grader. Även denna båt åkte upp på valsen, där den vred sig, sjönk ner i valsen och kantrade.
Från första båten överlevde forsrännaren och en kvinna. De omkomna i båt 1 var fyra män i åldrarna 46, 42, 39, och 27 år (lars-erik johansson) samt en 17-årig kvinna. I den andra båten överlevde fyra män bland dem forsrännaren. Av passagerarna i båt 2 omkom två kvinnor i åldrarna 31 (min mamma) och 30 år (jessica öqvist) samt en 33-årig man. Den överlevande kvinnan fyller 36 år under 1995. Åldrarna för de överlevande männen var 30 (min pappa), 24, 23 och 22 år. (alla pappas kompisar)
De överlevande har inför kommissionen redogjort för sina upplevelser före och under olycksfärden. Samtliga har omvittnat att det var med yttersta ansträngning de klarade tiden i vattnet. Det kalla vattnet verkade förlamande. Den kvinna som överlevde har sagt att hon inte skulle ha klarat sig om hon inte hade fått hjälp av forsrännaren i båten. De två hamnade på en landtunga , som genom översvämningen var helt kringfluten av vatten.
Fyra av männen tog sig i land på älvens västra strand. En av dem sprang tillbaka till Mårdsel, hämtade sin bil och åkte tillbaka för att hjälpa sina kamrater. De överlevande har berättat att de var så uttröttade efter ansträngningen att det var med största svårighet som de kunde ta sig upp på land.
De överlevande har inte kunnat ange hur länge de låg i vattnet. En av forsrännarna har med ledning av strömningshastigheten hos vattnet och sträckan de tillryggalade i vattnet bedömt att de hade varit i vattnet mellan två och sju minuter.
Alla överlevande har skildrat svårigheterna. Den första var att komma ur den vals där båtarna kantrade. Efter att de kommit ur den första valsen kom de in i en eller flera forsar eller valsar, där de på nytt fick huvudet under vattenytan.

Av de fjorton som gav sig ut på forsfärden drunknade åtta. De sex som överlevde fick inga bestående fysiska skador. De återhämtade sig snabbt efter olyckan.

It's this thing, and it's called tragedy.Mama told me when I was young
Come sit beside me, my only child
And listen closely to what I say.
And if you do this
It will help you some sunny day.
Take your time... Don't live too fast,
Troubles will come and they will pass.
Go find a man and you'll find love,
And don't forget child,
There is someone up above.
And that's me.

Nightmare.

Satt nyss och skrev en massa saker om hur jag mår. Kom sen på att jag inte vill vara så detaljerad på det. Här är istället punkter på det.

- Mitt hjärta rivs i bitar.
- Vill gråta.
- Vill slå näven i väggen ett x-antal gånger.
- Vad har jag gjort för att förtjäna allt ont?
- Hatar mitt liv.
- Omöjligt att börja om.

Var jag för detaljerad nu?

:'(


Holyfuck.

Travis Barker.


You cut me open and i keep bleeding love.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Det har inte hänt något intressant idag. Mår inte så bra heller. Så det finns inte så mycket att skriva om. En sak iaf. Och det är att jag vill försvinna.

My my my my Felicia!

Hoppla!

Nä, verkligen inte. Känner mig så himla sliten och lat. Har inte fått så mycket sömn inatt. Mindre än vanligt. Så var som en stendöd kossa imorse! Försov mig.

Alltså, egentligen vill inte jag sitta och skriva om mina dagar. Dom är ändå helt ointressanta. Visst, har det hänt något extra kul så vill jag ju skriva det. Men vem fan vill veta vad jag haft för ämnen idag och lalala? Själv tycker jag det är skittrist. Förutom att läsa om vad mina kompisar gjort idag osv. Men andra som läser den här, vill dom veta vad jag gjort på en dag i skolan, vaaar enda dag? ;S Nä, usch nej vad trist.

Aja, kan väll skriva höjdpunkterna med den här dagen.

- Spelat trummor.
- Fantiserat om en stoor säng med duntäcken och kuddar.
- Ingen läxa.
- Varit med älsklingen.

Jag måste verkligen hitta nå mer intressantare att skriva om!

Bay.

Yeeeeeeey!

Som ni ser så har det kommit till lite mer saker på min blogg! Bland annat en iPod, hihi. Så nu kan ni lyssna på musik och njuta av att vara på min blogg! I löööööööööööööw my blogg!

Jag har sett Anastasia som sagt. Hur underbar film som helst! Åh så bra! Matten gick väll sådär. Gjorde typ 9 tal eller vad det var. Orkade inte anstränga mig i huvudet och tänka, haha. Sen har jag inte hunnit spela nå The Sims, men jag känner att jag inte orkar ikväll. Får bli imorgon i såna fall. (om jag orkar då också vill säga) Imorgon blir det att stiga upp 6. Vilket fick mig att tänka på att jag måste duscha innan jag går och sover. Ska nog gå och göra det nu.

Som sagt, njuuuuuuuuut av min blogg! <3

Bay!

A good day.

Hejhopp gummisnopp!

Dagen har faktiskt varit bra idag. Även om jag känt mig negativ. Nästan alla sa imorse att jag var väldigt söt idag (a). Hade ju lokigt hår, en blå tunika, strumpbyxor och mina stövlar. Själv kände jag mig inte så söt, men när alla sa det så vart jag på lite bättre humör! Thanks guys! Har gjort frisyrer i Oscars hår. Först en inbakad fläta och sen en lilla my (för att han kände sig fel i fläten, haha). Han vart riktigt söt! Sen så har det varit en skåning på skolan från SSU. Så Emma började snacka skåndska med honom, lät hur roligt som helst. Och Oscar hade ett serious talk med killen och sen kom han på sig själv när han gick därifrån att han såg ut som lilla my, HAHAHA! Spelat trummor också. Känner mig hur dålig som helst. Vågar inte visa vad jag kan, vill inte skämma ut mig framför klassen. Tönt som jag är! Sen gick jag och Anna på stan. Träffade Frida och hennes syster. Sen kom Fernanda och vi gick in på Smedjan. Provade lite perfymer och läppstift för skojs skull. Så nu har jag ljusrosa läppstift, riktigt läckert! Satt och pratade med Amelia, Ebba och Oskar på bussen. Det hade hänt en olycka vid busstationen i Lule. 2 ambulanser, en brand bil och en polisbil. Någon hade blivit påkört, usch. Och jag vart i helt extas för Anna hade farit på cykeln åt det hållet så jag smsade henne direkt och hörde om det var hon. Och svarade och sa att hon kan ju inte svara om hon har varit med i en olycka, så det kändes skönt att det inte var hon som hade blivit påkörd! Så började jag prata skånska med älsklingen på bussen. Han tyckte det var superirriterande men jag tyckte det var skitkul! Hähä.

Nu ska jag jobba lite matte tills maten är klar. Sen ska jag se Anastasia! YEY! Och har bytt tillbaka mitt The Sims spel med Ebba, så det blir väll att spela det också, hihi! Ser fram imot allt som kvällen har att erbjuda förutom matten! Aja, nu måste jag plugga.

Puss&pill, jag vet att du vill!

It can't be true!

Nu är det så här att (förlåt om jag härmar lite towe, men han är miin älskling och jag måste bara berätta!) min största idol Travis Barker har varit med i en flygcrash. Och efter som jag är så märker jag det nu. Och han ligger på sjukhuset nu. Jag ska fan i mig be för att du ska överleva!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3358301.ab


Guldlock!

Jag prövade min locktång tillslut. Och så här blev resultatet.Pappa har äntligen lagt in Photoshop på datorn så gjorde om bilden lite.


Anna is an angel!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Anna är en ängel! Ska få låna Anastasia av henne imorn! Åh, vad jag längtar! Lär ju se den mer än en gång iaf, hihi.


Nöööööörd!

Nu är jag lite nördig igen. Men jag älskar disney och tecknade filmer. Och igår så tittade jag lite på sånger från filmen Anastasia. En grymt bra film! Och jag är så himla sugen på att se den. Den som har filmen så vill jag gärna låna den! För en som inte sett den så tipsar jag er att SE DEN! Här är en snutt från filmen, Enjoy!


Åter igen, negativ.

Som ni kanske ser så kom jag inte alls ihåg att lägga upp en bild på mitt lockiga hår igår. Men saken är den att jag inte hann locka håret innan älsklingen kom och orkade inte gör det sen. Har inte gjort det än heller. Funderar på om jag ska göra det eller inte. Det kanske skulle få mig på bättre humör. Den här dagen har verkligen inte varit bra. Emil och Tova har haft en match mot varandra som avslutning på fotbollssäsongen. Och sen skulle alla ungar hit för att grilla hamburgare och bada badtunna. Och det var mååånga ungar. Jag vart superirriterad. Och när jag och älsklingen står i köket och värmer hamburgebröd (vi har ett hål i taket till övervåningen rak över köket) så står en del killar inklusive min bror och glor på mig och Andreas för att han gav mig en puss. Och sen får jag en boll i skallen. (jag hatar ungar för tillfället) Jag vart mer irriterad. Ville inte skrika åt dom för att deras föräldrar var hos oss. Ville inte känna mig som världens bitch till storasyster. Pappa hade inte frågat oss om vi ville ha hamburgare. Så när vi gick ner för att hämta så var det slut bröd. Vi gick in i huset igen och kollade i frysen om det fanns mer bröd. Det fanns bara ett. Så jag sket totalt i att äta en burgare så att Andreas skulle få den men jag var ändå inte så hungrig. Sen har jag varit sur och nere resten av dagen. (förlåt älskling...) Och innan Andreas skulle till bussen kände jag att han måste få middag innan han åker. Men jag ville bara inte ha något. Inget dög för mig. Allt var bara negativt. (vilket det är fortfarande) Här vart det många "inom parentes". Så nu har han åkt hem. ÅH! Varför kunde det inte vara lördag idag?

Just nu känns det bara som att jag vill dö. Bara negativ! Och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Vill bara lägga mig ner på golvet och gråta som ett litet barn! Ska sätta på locktången nu. HEJDÅ!

3 år & 1 månad.

Nu ligger jag här i sängen och orkar bara inte gå upp. Och älskligen kommer om 2 timmar. Jag ska hinna duscha, städa rummet, locka håret och göra matte. Jag hinner aldrig. Ska också hinna äta frukost. Måste nog be pappa elda lite så det finns nå varmvatten. Usch, känner mig stressad. Får skylla mig själv som inte gått upp. Men orkar bara inte. Min säng är så underbart mysig.

Idag har jag och Andreas varit tsm i 3 år och 1 månad. Hihi. Hoppas kvällen blir undebar.

Det kanske blir ett litet upplägg sen på mig i lockigt hår. Mot för att jag alltid har självlockar. Men ska testa min nya locktång och se om jag blir en guldlock till 100 %, haha. Lovar inget, men ska försöka komma ihåg!

Nu måste jag verkligen gå upp och käka frukost, det kurrar i magen. Alltid på helgen så är det framdukad frukost med ägg och hela kittet. Låter gott!

Pussis!

Dags att knarka kudde.

Godkväll.

Denna kväll har innehållit tv och åter tv. Det var egentligen tänkt att jag skulle städa rummet, göra matte och duscha. Men har inte orkat göra nått utav det. Lat som jag är. Det får bli imorn innan älsklingen kommer. Vi ska vara hos mig imorgon. Har ingen aning om vad vi ska göra. Det blir väll att mysa som vanligt och se tv om det finns något att se. Och dessutom har vi varit tsm i 3 år och 1 månad imorn, yey! Tiden bara springer iväg. Men nu ska jag ta och lägga mig. Är svintrött.

Natti!

Finally!

Nu äntligen ska ni få se mina assnygga skor som jag köpte för en vecka sedan. Jag känner bara att jag måste visa dom! Så vad tycker ni? :D


Freeeedag!

Hey.

Jag hann inte skriva nått inlägg igår. Gick och la mig direkt jag kom hem. Igår for jag alltså till älsklingen och myste på med honom! Kommer sakna honom så grymt mycket ikväll. Saknar honom nu, men ikväll kommer det bli jobbigt känner jag.

Idag har jag haft 2 lektioner. Svenska och Matte. Det gick väll bra, bara det att jag är sjukt less på våran svenska lärare. Tycker inte alls om henne.

Ikväll är det FREDAG! Ska vara hemma. Får se vad kvällen bjuder på. Har väldigt stor lust att ta en powernap, men då kommer jag ha ont i huvudet ikväll. Senare kommer ni få en bild på mina assnygga skor, så missa inte det! Haha.

Måste ta in Sessan nu. Hörs sen.

Bay.

I'm better daddy!

Jag har precis kört en duell mot pappa i GH3. Jag som dock inte spelat det på typ 3 veckor. Förra gången vi duellade så van jag. Nu ville han köra samma låt, Dragonforce på easy. Och eftersom han nöter den varje dag så van han den. Och retsticka som han är så sa han; slog jag dig? Jag med en sneblick på honom. Och så kommer hans fula fnitter. Ha ha, jätte kul. Sen körde vi 3 till låtar på medium och jag vann alla 3 såklart. Eftersom pappa har så små, tjocka och klumpia fingrar. HA HA DADDY! Som tur är så har jag inte ärvt hans fingrar. Jag har långa och smala, hähä.

Nu ska jag gå och natta brorsan för daddy och a-k är på basket.

Bay!

Bad luck.

Back home again.

Sitter och ser One Three Hill just nu. Jag kunde ingentligen ligga och mysa med älsklingen i tvsoffan hos honom. Men så otur som JAG har så blir han sjuk. Eller han var väll varit sjuk ett tag. Tycker inte om hans mage förtillfället. Fy skäms magen! Skulle också igentligen sova med honom ikvälll, men det blir ju inte heller. Och jag som vart så glad när han sa; jag saknar dig gumman, jag vill sova med dig! Och så ska magen krångla igen. Det är bäst för honom att han kollar upp det snart. För är less på att jag inte kan komma för att hans mage krånglar. Mot för att det inte är hans fel. Men vill bara att han ska få veta VAD felet är. Så jag kommer förmodligen inte få vara med honom imorgon heller. Tycker synd om honom också. Det kan inte vara så kul att ha så ont i magen.

Skolan då. Smart som jag är så glömde jag engelskan och matten i skolan. Kunde inte ett skit på engelska glosorna, Nån enstaka glosa men inte mer. Tre lektioner innan lunch. Jag som inte äter frukost var ju såklart hungrig som en gris. (jag har fastnat för djurexemplerna) Och den enda tur jag haft idag är att Sara, min matte lärare, var borta idag. Vilket betydde tidigare lunch för mig ist för klockan 12, hähä. Hade nog skolkat annars (ajabaja) för att jag var så satans hungrig. Höll på att somna på engelskan för att jag inte hade någon energi. Det enda som hållit mig vid liv idag är att jag sett fram imot att vara med älsklingen. Och så visar det sig att jag inte ska det. ÅH! Efter lunchen var det idrott. Hade stor lust att skolka från den också. Men följde min pojkväns goda råd att gå på lektionen. Så jag gjorde det. Vi var bara tjejer på idrotten. Alla killar hade glömt kläder eller var sjuka. Fast vi har ju bara 5 killar i klassen men ändå. Så nu snart ska jag ät grillkorv och pommes, GOTT!!!

Maten kallar!

Bay.

Such a dirty mind.

InSå:n gick så där. Var hur nervös som helst. Idag gjorde vi mest basic, hur man sitter vid trummorna, hur man håller stockarna, slår med dom och vad delarna heter. Har fått läxa. Måste fixa ett par stockar så jag kan träna lite hemma. Ska träna på enslag, tills jag känner att jag inte kan slå snabbare utan att spänna mig och sen gå ner i tempo igen. Skulle ta med en skiva med en låt som jag kan spela till. Så jag ska ta med skivan från skolavslutningen då vi spelade shorline. Ska spela exakt efter låten som kommer spelas i högtalarna. Kan ju sen så det blir bra. Sen ska jag lära mig dubbelslag också. Högern gick bra, men fan heller vänstern. Är som handikapad på den, blä. Efter lunchen så var tjejerna i en ensamble sal så jag gick dit och dom sjöng för fulla muggar. Jag spelade My Sharona på trummorna och åtminstone jag och Anna fick den låten på hjärnan efter det. Come a little closer huh, ah will ya huh, close enought to look in my eyes, SHARONA! Sen hade vi dans, hur kul som helst. Vi dansade street! Älskar våran danslärare, så himla härlig. Sen hade vi bild och skulle "klottra" men jag kunde fan inte. Man ska rita lite abstrakt och sånt, sånt som man ritar när man pratar i telefon, telefonklotter. Man jag rita typ en påfågel och sånt, medans alla andra rita massa fina krumelurer. Jag förtjänade inte mitt MVG i bild känner jag. Sen gick jag till bussen och pratade lite med älskingen påväg hem. Sen har jag käkat middag och suttit här. Pratade med älsklingen lite till och nu funderar jag på att gå och duscha och raka mina hemska ben. Dom är verkligen inte vackra, USCH! Och känner mig äcklig för övrigt. Jag känner att jag måste visa mina fina skor så det kanske kommer upp en bild på dom sen. Bay!

Det här var den enda videon jag hitta med bra sound så skit i att kolla utan lyssna bara!


Trummor snart!

Hej, nu har jag data igen. Läraren babblar om något man redan vet. Märkte nu också att min design inte ser ut som den gör på min bärbara. Men orkar inte ändra och sånt. För det är ju alltid så att den ser annorluna ut på stationära datorer. (eller vad det nu heter) Efter det här har jag InSå. Ska spela trummor med Hällis. Längtar som fan! Får hoppas att det gör den här dagen något bättre iaf. För tillfället är det bläääääääääääää!

Som vanligt var jag död som en get imorse. Har ingen aning om vad jag ska göra då jag kommer hem. Älsklingen ville att jag skulle ändra hans design på sin blogg. Så det blir väll att göra det.

Och för övrigt så hälsar Anna till alla människor som läser den här! HEJ!

Ny design.

Japp, som ni alla ser så har jag äntligen gjort om min design. Får duga ett tag.

Imorse var jag död som en get istället för trött. Jag kände mig verkligen död. Hade data på morgonen. Det är ändå kul med våran lärare. Han är så härlig. Efter det hade vi samhälls. Gjorde klart sydafrika arbetet. Så det känns skönt. Det skulle vara inlämnat till onsdag så nu slipper jag plugga hemma. Sen vart det äcklig lunch. Så jag åt bara en hårdbrömacka. Sen träffade jag min kusin Davíd. Sen hade jag dans, det var riktigt kul. Och sen bild efter det. Missade 13.50 bussen så satt i fiket till 15.15. Det var inte kul. Fördrev tiden med att prata med älsklingen. Han är sjuk, stackarn. Dumma mage. Somnade på bussen. Som sagt, var fortfarande död. Sen har jag bara legat i soffan med datorn i knät.

Har fått Cosmopolitan idag också. Ska läsa den sen. Se om det finns nått intressant den här gången. Bay!


My mind is confused.

Denna helg.

I fredags slutade jag 12.45. Tog bussen till älsklingen. Tog en mysig varmdusch. Sen tog vi bussen in till stan igen till svärmor. Det var fullt på bussen så jag satt uppe och älsklingen och Anton satt nere. Jag hade absolut ingen aning om att vi skulle gå av vid elgiganten. Så när bussen for från elgiganten så ringer älsklingen och frågar varför jag inte steg av. Jag sa att jag inte hade en blekaste aning om att vi skulle gå av där och att han inte sagt något. Vart vrång på honom. Så klev av på norrahamn där dom hämdade mig och jag var fortfarande vrång. Resten av kvällen spenderade vi framför tv. Jag var trött som en get. Sandra tyckte det uttrycket var konstigt. Som att getter inte kan vara trötta? Herregud, haha.

Igår så steg vi upp tidigt. Jag var fortfarande trött som en get. Vi for till Pite och skulle kolla på en bössa åt älsklingen. Sen for vi till stan och jag hittade ett par skitcoola vansskor som var spetsiga med zebratyg. Dom var så typiskt mig så jag var tvungen att köpa dom. Dom var dessutom på rea så dom kostade bara 49;-, haha! Älsklingen tyckte inte dom var fina. Men han får ta och vänja sig. Sen for vi till Lule igen. Åt en mycket god middag. Och tv resten av den kvällen också.

Idag for vi och handlade på morgonen. (lunchtid) Men älskingen fick ont i magen så vi gick tillbaka till bilen och jag skötte om honom. Han låg med huvudet i mitt knä och jag låg och pussa honom på pannan, strök honom på kinden och magen, hihi. Sen när vi kom hem så la vi oss i sängen och vilade. Sen var vi tvungen att flytta oss från Antons rum till svärmor rum och sova i hennes säng för hon skulle bädda bäddsoffan. Jag somnade och snorig som jag är så började jag tydligen snarka lite grann. Så älsklingen kunde inte sova. (förlåt!) Så han låg och spelade på telefonen medans jag snarkade vidare. Sen väckte han mig på ett väldigt mysigt sätt, hähä. Sedan åt vi middag och därefter såg vi på tv tills vi skulle fara till Persön. När vi kom dit så gick vi till Statoil. Följde med Alex hem och såg på Alvin & Gänget. Vi hann inte se hela för jag skulle med bussen. Men sen visade sig att Nisse och Ludde var i Persön så dom skjutsade mig till Råne där daddy väntade på mig. Och nu har jag typ precis kommit ut från duschen. Ska gå och krypa ner i sängen och vänta på att älsklingen ringer.

Min data är flyttad till imorn så jag får ingen sovmorgon. Kommer vara trött som en get igen.

Natti.

Gooodmooorning!

Jag är trött som en get, som vanligt. orkade inte duscha imorse så vaknade 8 ist. Får väll duscha då jag far till älsklingen efter skolan. Idag har jag ingen data, yey! Men våran datalärares fru är väldigt sjuk och skulle operera sig idag i Ume, usch. Så jag har svenska och matte idag. Skönt. Igår så gav jag Anna en tårbit hemifrån, hihihi! Hon vart skitglad. Så när hon fyller år ska hon ta med en tårtbit åt mig också, haha.

I helgen kommer jag vara hos svärmor. Så ni vet.

Bay!

Can't you just DIE?!

Waterlooooooo!

Happ, här sitter jag igen. Dagen har innehållit sovmorgon till 8. Matte på morgonen, lunch och sen engelska. Skulle igentligen ha inriktning efter det men jag skulle ju till vårdcentralen så jag var tvungen att ta 13 bussen hem. Jag kan väll säga att det gick bra där. Men efter första meningen så BOOOM kom första tåren. Så efter det gick jag till ICA, kissa och sköljde ansiktet. For till Bergmans och åt middag. Sen for jag A-K, A-L och Fia till stan. Hämtade Sandra på Skuris och for till bion. Och jag måste bara säga att den hur suuuuuuuuuuuuupermeeeeeeeeeeeegabraaaaaaaaaaa! ÅÅÅH, vill se den igen! Fan vad jag har skrattat! Det behövdes verkligen. Mådde bra av att se den. Sen for vi hem. Jag har läxa framför mig. Men jag kan den inte. Har absolut ingen koll på ekonomiord och vad det betyder. Har förhör på det imorn. Och A-K har redan gått och lagt sig så kan inte fråga henne heller. Får komma med någon bra ursäkt imorn. Men min svenskalärare är lite jobbig. Helt nervös och är jätte dålig på att förklara saker. Får typ andnöd ibland också för att hon är så nervös och vet inte hur hon ska förklara bättre. Irriterande. Så nu ska jag väl gå och sova snart. Orkar bara inte börja med läxan. Dagen har varit nog jobbig.

Natti!

(Vet att det är dålig kvalla, men det här tyckte jag var en av dom många bra sakerna i filmen, hur bra slut som helst! ASG!)


I'm unhappy.

Idag är jag också negativ. Känner mig sjuk och hängig. Har absolut ingen lust med skolan. Vill ha sommarlov igen. Jag är också extremt trött. Slöt ögonen vid rånekölen och kände att nu somnar jag. Röck till en stund senare och då svängde vi in till busstationen. Så jag tänkte att jag skulle sova ett tag då jag kom hem. Vilket jag inte har gjort. För då kommer jag inte somna ikväll. Ska nog ligga i sängen blundandes senast klockan 10. Om jag nu kan somna vill säga. ÅH!

Imorgon ska jag till vårdcentralen. Är lite nervös. Får hoppas att det går bra. Sen ska jag på bio med A-K, Sandra och Fia. Vi ska se Mamma Mia. Hoppas att den är bra.

Fuck my life.

At school and I'm sick.

Är på skolan nu och har samhälls. Men jag är död som en get och orkar inte jobba. Har inte så mycket kvar igentligen. Bara sammanfattningen. Jag har gått och blivit sjuk. ONT i halsen, lite snorig och ont i huvudet. Och vi har idrott idag, blä! Kommer inte gå bra. Jag vill sova!

Nu är klockan 9 och jorden ska gå under...... jag lever fortfarande.

Bay.

You're not coming back.

Mamma. Jag orkar bara inte gå dag ut och dag in och veta att du aldrig kommer tillbaka. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Min saknad är så himla stor. Du finns inte här hos mig när jag verkligen behöver dig. Det har gjort mitt liv till ett helvete. Jag vill att du ska ligga brevid mig om nätterna så att jag kan känna mig trygg. Igentligen vill jag bara somna in och komma till dig. Jag vet att jag skulle vara mycket lyckligare då. Men hur skulle pappa må? Pappa skulle inte klara av det. Det går inte heller att prata med dig i mina tankar, du svarar ju inte. Finns du inte där? Är inte du min skyddsängel? Jag vet inte vad jag ska tro. Jag tror på att själen lever vidare och att det finns andar. Jag tror ju, så varför finns du inte där? Jag vill bara ha dig tillbaka mamma. Jag orkar inte leva utan dig. JAG BEHÖVER DIG! Varför går det inte att väcka liv i dom döda, VARFÖR? Och varför ska man dö ung? Jag fattar bara inte. JAG VILL HA DIG HÄR!

Saknar dig så himla mycket mamma.. :'(


Mer negativ.

Hey fuckers.

Min kusin Simon har nyss förhört mig på mina engelska glosor jag har tills imorn. Gick hur bra som helst även om jag bara läste igenom dom en gång, men dom var inte så svåra, hehe. Vi sitter och ser på Fäst vid dig.

Idag ringde alarmet 05.33. Usch, säger jag bara, eftersom det tog ett tag att somna. Steg upp och skulle duscha, och det fanns inget varmvatten! Så duschade i typ 30 grader, usch vad kallt det var! Har haft svenska på morgonen. Sen gick inbrottsalarmet i skolan så vi var tvungen att gå ut. Ingen aning om vad som hände. Sen hade vi data, och jag måste vara säga att våran datalärare är hur skön som helst! Sen hade vi lunch. Efter det satt jag och Anna och spelade kort. Sen hade vi Eos så vi gick och bytte om till dansen. Men det visade sig att våran danslärare var förkyld så hon kunde inte dansa så vi såg på film istället. Sen på bilden så målade vi lite till musik, det var väldigt roligt, hehe. Sen slutade vi och jag gick till bussen. När jag kom till Råne så stod jag och pratade med Biffe ett tag tills älskingens buss skulle komma. När han kom så for vi till mig. Käkade burgare och såg på en film. Sen kom alla andra hem och det blev fika. För min lådsasmamma fyller 37 idag. Sen så låg han och masserade mig, jag somna typ. Sen for han. Och ja, Simon förhörde mig på glosorna.

Imorgon har jag inte sovmorgon. Vi har bytt samhälls lektionen på torsdagmorgon till onsdagmorgon. Så har sovmorgon på torsdag istället. Har idrott för första gången imorn också. Vi ska vara ute, BLÄ! Ända tills vecka 47, ännu mer BLÄ!

Saknar min älskling.

Är väldigt negativ idag också. ÅH!

Bay fuckers.

Negativ.

Här har det varit bloggtorka ett tag. Har bara inte orkat ta tag i bloggen. Varit borta hela helgen och igår så var jag så trött.

I helgen har jag varit hos älsklingen i Persön. Hur mysigt som helst.

Idag började jag 9.50. Så åkte in med 9 bussen. Haft samhälls och Eos idag, skööönt. Imorgon börjar jag 8.15 och slutar typ 14.50. Kommer inte riktigt ihåg men tror det var så. Idag har Amelia fyllt 17, så ett stort grattis till henne! Jag och älsklingen for dit idag och fikade tårta, gott! Imorgon fyller A-K år så då blir det mer tårta och älsklingen kanske kommer hit och sover. Får se hur det blir. Vi har ju varit med varandra en hel del nu. Torsdag till måndag, herregud. Det är inte likt oss. Men kan inte hjälpas att Amelia och A-K fyller år efter varandra.

Har lovat Anna att ta en tårtbit åt henne på onsdag. Så får jag en av henne då hon fyller år, vilket är den 1:a Oktober, hihi.

Och idag när vi var i stan så skulle vi fara och köpa blommor åt Amelia. Jag var sur för att Andreas aldrig köper blommor till mig och så går han och köper till Amelia. När vi väl var på blomsterhandeln eller vad det heter så såg vi svärmors bil utanför. Så vi träffade henne. Andreas kom på att han kan köpa blommor åt mig också för att han inte köpt någon 3 års present åt mig. Det kändes så påtvingat av mig så jag ville nästan inte ha några då. Men annars hade jag nog fått vänta nån vecka till om inte några månader så jag tänkte vafan. Så jag gick och letade en bukett åt Amelia och Andreas och svärmor plockade ihop en bukett åt mig. Och den vart skit fin. 3 rorsor som symboliserar "Jag Älskar Dig" och några andra blommor och kvistar som dekoration, haha. Vart glad ändå. Men känns fortfarande som att jag tvingade honom, så det känns inte så bra. Det som inte känns bra heller är att vi varit så mycket med varandra. Vill inte att Andreas ska bli less på mig..

Och inatt mådde jag verkligen inte bra. Hatar att sova utan min älskling, verkligen HATAR DET! Somnade vid 12 kanske. Kommer inte ihåg. Vaknade halv 5 av en hemsk mardröm. Och sen dess har jag bara halvsovit, har inte velat somna för jag ville verkligen inte komma tillbaka till min hemska dröm. Sen steg jag upp 8 ungefär. Och jag säger bara, guuuuuuuuuuuuuuuud vad jag längtar tills torsdag! VILL MÅ BRA!

Och har ingen ork att gå och duscha, för då kommer mitt hår stå åt alla jävla håll imorn. Så jag stiger upp imorn och snabbduschar (om jag nu kan det, har aldrig funkat förut). Ska gå och sova nu. Orkar bara inte sitta här. Jag är väldigt negativ just nu och vill försvinna, jag vet. Ni skulle förstå om ni var i min situation. Just nu kan jag bara inte tänka positivt. Jag som skulle börja om från början när jag började med den här bloggen, men vissa sår tar längre att läka medans vissa inte läker alls. Så är det bara. And I hate it!

Godnatt.

Us girls we are so magical.

Idag steg jag upp 6.10. Trött som satan. Stressade för att få älsklingens present klar. Hann inte äta frukost, men var ändå inte hungrig, som alltid. Och idag glömde jag inte mobilen, det var skönt. Hade samhälls på morgonen, sen matte. Leverbiff till lunch, usch. Åt potatis, sås och sallad. Sen hade vi engelska och sen inriktning. Vi fick gå igenom noter, pulser och takter. Sen sjöng vi lite också. Jag stod brevid Janina som går i min klass och hon sjunger gudomligt vacker så jag ville nästan mima för att min röst låter som en gräsklippare mot för hennes. Usch, vill verkligen bli bättre på att sjunga. Önskar jag hade typ, om man ska ta ett exempel, Katy Perrys röst. Sen fick vi träffa våran mentor, Hällis. Och han är ju finne. Så direkt han kom in så började jag bryta på finska och frågade vad klockan var. Så han frågade direkt om jag var finne, haha. Och jag sa, nej så klart, hehe. Sen fick vi skriva lite om oss själva till honom. Sen fick vi sluta. Så det var en timme kvar tills bussen gick så jag, Oscar och Drulle gick till fiket och tog oss en kaffe och lyssnade på musik. Pratade lite med älsklingen också. Sen gick jag till bussen. Älskingen hämtade mig vid busskuren för det småregnade lite. Sen satt jag och Anton och kollade när han spelade. Sen gick jag och Anton och gjorde våfflor. Dom två första vart inte så fina men sen vart dom väldigt bra. Riktigt goda var dom också, hähä. Sen fick älsklingen öppna sina presenter. Hade gjort ett fint och romantiskt kort till honom. Det tog mig en timme att göra den! Och det tyckte han var skitgullig så fick en massa pussar bara för kortet. Sen öppnade han paketet med ramen i, och Anton tyckte att jag var väääldigt fin på kortet, tack sötskit! Och sen öppnade han min lilla överraskning som inte var så märkvärding men ändå. Den snygg t-shirt från JC, hehe. Jag och älskingen gick och satt på en tvättmarskin sen. Och nu menar jag inget pervers. Utan vi la smuttskläder i marskinen och slog på den. Haha! Sen har vi sett på Norbit och innan jag skulle till bussen låg vi och halvsov och goosade. Usch vad mysigt det var. Har saknat honom så himla mycket!

Imorgon har jag sovmorgon. Har ingen data på morgonen för att läraren ska bort, sköönt! Så det blir 9 bussen in. Har Svenska och Matte, sen slutar jag. Så då blir det bussen till älsklingen igen. Ska vara barnvakt åt Anton för att svärfar ska bort till Falun. Så vi tre ska mysa imorgon. Har ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar väll på något. Längtar väldigt mycket iaf! Så nu ska jag ta och lägga mig och vänta på att älsklingen ringer och sen sova. Hade vela sova med honom ikväll men då hade jag varit tvungen att fara hem imorn efter skolan och packa saker och sen fara till honom. Och det orkar jag inte. Vill fara till honom direkt.

Aja, natti natti!

- Jag har ingen...

Godkväll. Vet inte om jag vill kalla den god men...

Hade sovmorgon idag. Kom nån minut sent till lektionen men det var typ en ny chafför som körde bussen så den gick ju lite segt. Glömde min mobil hemma idag. Var så himla stressig imorse, usch. Hade panik för att jag inte hade några kläder (tyckte jag). Hann precis till bussen också. Hade engelska på morgonen, sen matte. Haft 2 lektioner idag och slutat 12, skööönt. Så Anna följde mig på stan för att jag skulle köpa den där skjorttunikan jag pratade om. Fick pengar av daddy, lööw him! Jag provade den men den var inte lika snygg på som av. Och XS var superstort typckte jag. Nästan som M typ. Men jag hittade inget annat och har haft panik hela dan, varit deprimerad så jag tänkte om jag köper den kanske jag mår bättre. Nåväl, jag köpte den iaf. Måste bara påpeka att kläderna på stan har blivit väldigt dyyyyra, iaf på Diva, blä. En liten kofta för 1000 spänn????? HALLÅ?! Aja, efter det så skilldes jag och Anna åt. Jag småsprang på Max för var superhungrig. Stressåt för att jag inte ville missa 13 bussen. Visste inte om den gick 13 eller 13.10. Och klockan var precis 13 när jag kom på bussstationen och det visade sig att bussen gick 13.10. Så jag kunde andas ut. För dom som inte vet så HATAR jag att stressa, usch. Väll framme i Råne så gick jag, Nathalié, Veronica och Moa på Råneskolan. Hade lite lust att hälsa på Anton och min favoritlärare Pullis (Ullrika). Hon vart jätte glad att se mig och Nathalié, eftersom vi haft henne som mentor. Så det var trevligt. Sen gick jag till farmor och drack kaffe med henne och åt hennes nybakta bullar, GOTT var det! Sen kom Tova och hon skulle gå till David med Vilma. Så jag och farmor gick och hämtade Emil på skolan. Sen kom daddy och A-K så vi käkade palt. Var inte särskillt hungrig så åt bara en. Sen vart det glass och efter det for jag och pappa hem. Tova stanna hos farmor för hon ville sova där och Emil och A-K for på hans träning. Här hemma har jag inte gjort så mycket. Sett IDOL, duschat, nattat min bror. För daddy&A-K har varit på basket. Läste två böcker för honom. Jag tyckte inte om den första. Var tvungen att säga en sak högt. Och jag gillar verkligen inte det "ordet". Så det var inte så himla kul. Ville typ slänga boken i väggen och mitt huvud efter.

Nu tänkte jag gå och ta något att äta. Göra klart älsklingens present. Ska till honom imorn, hoppas jag.

Nåja, är lite småhungrig. See you.

Bay.

- Vars bor din mamma?
- Jag har ingen.
- Oj, vad hände?
- Hon drunknade.
- Gud vad hemsk, hur gammal var du?
- 3 år.


Finally I got to play the drums!

Har typ nyss ätit middag. Hungrig var jag eftersom jag inte ätit någon lunch idag. Gjorde misstaget att äta en macka i fiket efter första lektionen och var inte alls hungrig på lunchen. Har så förbannat liten mage så det är inte sant. Hade då 3 timmars hål idag mellan mina två lektioner. Jag och Annorna gick på stan ett tag. Jag har köpt en ram, två belock till mitt pandoraarmband och en till liten överraskning till älsklingen, hihi. Ska ta och göra klart hela presenten snart. Och vart helt deprimerad när jag gick på stan. Ville ha allt jag såg. Såg en supersnygg skjorttunika! ME WANT! Ska flörta lite med daddy, hähä. Den kosta 349;- Hoppas han ger mig dom pengarna....

På EOS idag fick jag äääntligen spela trummor. Min lärare hade tydligen glömt bort att jag har valt trummor och att det var jag som skulle spela idag, men han har själv sagt att han har väldigt dåligt minne. Det var ändå kul, även om jag bara spelade till Knocking on heavens door och Hey Joe. Sen tog jag 15.10 bussen hem och halvsov. Det går bara inte att somna på bussen, för att man är så orolig att man ska sova när man far förbi Råne.

Har haft förbannat ont i magen och ryggen idag. Blä, tänkte ta med en värktablett imorse men jag hann som vanligt inte.

Så nu ska jag göra klart älsklingen present och vänta på att han ringer. Dom har åter igen skadeskjutit en till älg, herregud, tror dom behöver en fördjupning i att träffa inom träffområdet. Saknar honom jätte mycket för den delen också!

I'll be in touch. Bay.

Gonatt my friends.

Jag har precis duschat, sköönt. Såg Fievel idag med brorsan, jag somnade, hehe. Har käkat tacos med pappa och emil. Sen har jag bara suttit framför datorn och tv. Håller på att häva höver musik till min telefon. Närmare 150 st. Har suttit på gammeldatorn och laddat ner musik och så lägger jag in musik som är på den datorn som jag inte hört på skit länge och som jag en gång i tiden älskat. Hoppas bara att alla låtar ryms på mitt minneskort. Det är redan närmare 200 på den tror jag. När det har laddat klart ska jag lägga mig i min mysiga säng med nallen, ninni och älsklingens tröja som luktar gudomligt och ringa honom. Så nu ska jag göra mig klar för sängen.

Natti! <3


Simple kind of man.

Här är texten till Simple Man, låten nedan. Om ni lyssnar på den och följer den här texten så kommer den beröra er väldigt mycket, det gör den för mig iaf. Det är nästan så att jag börjar gråta.

Mama told me when I was young
Come sit beside me, my only son
And listen closely to what I say.
And if you do this
It will help you some sunny day.
Take your time... Don't live too fast,
Troubles will come and they will pass.
Go find a woman and you'll find love,
And don't forget son,
There is someone up above.

And be a simple kind of man.
Be something you love and understand.
Be a simple kind of man.
Won't you do this for me son,
If you can?

Forget your lust for the rich man's gold
All that you need is in your soul,
And you can do this if you try.
All that I want for you my son,
Is to be satisfied.

And be a simple kind of man.
Be something you love and understand.
Be a simple kind of man.
Won't you do this for me son,
If you can?

Boy, don't you worry... you'll find yourself.
Follow you heart and nothing else.
And you can do this if you try.
All I want for you my son,
Is to be satisfied.

And be a simple kind of man.
Be something you love and understand.
Be a simple kind of man.
Won't you do this for me son,
If you can?

Lööövley sooong!

Här blev det mycket lövley, men det är mitt och mosters ord! Så våga sno det!
Den här låten är underbar och vacker! Jag får gåshud av den. Enjoy! <3


Lööövley day.

Hey again fuckers.

Har nyss kommit hem från skolan. Dagen har varit väldigt bra. Har haft data, samhälls och EOS. EOS är ett projekt som man testar alla inriktningar på. Väldigt roligt eftersom att jag tycker om alla inriktningar på Estetiska. Teater är jag lite eeh på, men det funkade iaf. I veckan har min grupp teater och musik. Guud vad jag har saknat musiklektionerna! Imorgon ska jag få spela trummor, äntligen! Fast till låten Knocking on heavens door. Svårt, NOT! Men ändå, får sitta bakom dom älskade trummorna! Känner mig lite cool som är tjej och grym på trummor. När jag säger att jag spelar trummor så säger alla, coooolt, gryyyymt (y). Hähä. Sen gick jag, Anna H, Oscar och Drulle på Roasters och fikade lite. Sen kom typ halva klassen dit, haha. Sen satt jag med min älskade kusin Simon på bussen och halvsov tillsammans med honom. När jag kom till Råne så gick jag och hämtade brorsan på skolan, sen kom pappa och hämtade oss.

Imorgon har jag svenska på morgonen, sen 3 timmars hål igen! För vi har ingen data imorn, hahaha. Ska gå på stan med Anna typ. Ska köpa en ram. Det är väll dags att avslöja min 3 års present till Andreas. Jag och Sandra stod nämligen model till min kusin Evelinas fotokurs hon hade. Så har fått en del bilder från det. Så jag ska ta en bild därifrån och sätta den i en fin ram och skriva nått gullig. Det är inget märkvärdigt men ändå gulligt. Han har ju typ 3 bilder på mig redan i rummet, men två av dom har ingen ram och en är från min korfirmation. Undrar vad han ska köpa till mig. Han har nog inte tänkt på det alls, killar ni vet, suck...haha. Efter hålet har vi EOS igen, sen slutar jag! Skööönt.

Aja, nu ska jag snart slå på en film, kanske be Emil se den med mig. Har lånat en del barnfilmer av Andreas, för att jag är lite nöördig i dom, hehe. Love them. Skriver väll sen.

Bay fuuuuuckers.

RSS 2.0