Far-och-dotter relation.

Min relation till min pappa har inte alltid varit en dans på rosor. Men på den senaste tiden har vi kommit varandra nära. Byggt upp våran far-och-dotter relation. Och att ha en bra relation till min pappa är något som är väldigt viktigt för mig. Och jag strävar efter att vi en dag kan prata ut om allt, lätta på hjärtat båda två för varandra. 

Jag tycker det är viktigt för alla som förlorat en förälderar att bygga upp sin relation med den levande föräldern. För ni går igenom sorgen tillsammans. Och att hjälpa och stötta varandra genom sorgen hjälper er att kunna ta er igenom den.

För jag kan säga er, det är så himla skönt att kunna öppna sig för pappa. Så att han förstår mig också. Och min pappa är inte blind, det jag förklarar för honom förstår han, för att han har märkt det och han ser det på mig.

Så jag uppmanar alla som har en död förälder precis som mig, att skaffa en bättre relation till den levande föräldern. Och det händer inte bara sådär. Utan man måste ta små steg i taget och orka kämpa, för det är värt det i slutändan.


Pappa med våran hund Sessan.
Sessan har än en gång gjort sitt jobb och fått sig en stor tjädertupp.


Kommentarer
Postat av: Malin

håller med dig, det tar tid men det känns jävligt härligt efteråt:)

2009-12-11 @ 22:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0