Headbang!

Ja som ni kanske ser i mitt förra inlägg så har min telefon äntligen kommit! Den räddar absolut min dag.

Dagen började verkligen dåligt. Ingen svenska på morgonen. Sen när engelskan började visade det sig att jag tränat på fel glosor. Fick mig att vela springa ut ur klassrummet och fara hem. Sedan missade jag min InSå eftersom jag har en ny tid och inte kom ihåg den. Men, på inriktningen gick det hyfsat bra. Blev bara lite varm och rosenröd om kinderna när jag spelade trummor i 45 minuter nonstop, hehe.

Igår efter jag duschade så gjorde jag faktiskt matte. Men det gick dåligt. Så ingen guldstjärna för mig imorgon. Nu ikväll ska jag träna till samhällsprovet på torsdag. Ska träna så jag kan hyfsat mycket. För imorgon ska jag till läkaren och kommer säkert inte ha någon lust att plugga så mycket efter det. Ska till älsklingen också. Mys.

Idag på lunchen satt jag, Anna, Janina och Marcus i fiket och delade på två iPods. Försökte överrösta varandra genom att sjunga. Alla stirrade på oss, haha. Måste ha sett kul ut. Det slutade med att jag och Marcus satt med hans iPod och lyssnade på Heavy Metal. Det var inte rikrigt Annas stil, haha. Här kommer dagens låt. Men den slår inte Decode. Men den är bra ändå, hihi.



/ En ganska glad Felicia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0