Första doppet avklarat!

Så var premiärdoppet avklarat! 23 grader i vattnet, ojoj. Så det var perfekt för första doppet. Men jag som är så feg fick ju panik att fiskar skulle komma, att stenarna skulle vara vassa och att det skulle komma kräftor och nypa mig i tårna. Jag lever ju som sagt vid sveriges kräfrikaste älv, om det inte är europas eller världens största till och med. Något sånt iaf. Skönt var det iaf.

Min halvbror har fått glasögon och nu är han sötare än vanligare, haha. Måste ta en bild så ni får se!

Ser på Into the Blue och nu börjar den igen!

/ Felicia.

Vägen som jag går känns allt för lång.

Nu är jag hemma från jobbet igen. Idag har jag sjungit solo igen. Och tror det var sista gången inom sommarkyrkan. Idag gick det förvårnadsvärt bra. Kanske för att Andreas var och kollade på mig, hihi. Kan säga att jag väldigt nervös. Även om jag brukar gå och gapa när jag med honom också. Men det här var ju speciellt, för nu var jag verkligen seriös. Och alla sa att det var mitt bästa hittills. Så det känns bra.

Imorgon kommer vi ha Fest-i-val. Hoppas allt går bra nu. Jobbar 10 timmar imorgon, yey. Ska till läkaren också. Stress.

Börjar 13 imorgon också. Måste bara lära mig att stiga upp lite tidigare så jag inte kommer några minuter försent hela tiden.

/ Felicia.

I don't want to be without you, baby.Texten till låten finns i inlägget nedan.

Vacker.
Beskriver många känslor som jag känner just nu.

/ Felicia.

I try to be patient but I'm hurting deep inside.

Jag vill långt, långt bort från allting.

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I've always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one and yes
There are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would've walk away
Oh but now I don't hate you
I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be...Oooo
I'm living in a world that's all about you and me...yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don't wanna be without my baby
I don't wanna a broken heart
Don't want to take a breath with out my baby
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way..No..No
I don't want a broken heart
I don't wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No...no...
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl


/ Broken Hearted Girl.

He's got a place in my heart.

Äntligen har jag kommit hem från jobbet. Idag har jag sjungit solo 3 gånger. :O Men det går bara bättre och bättre.

Igår så gick jag och Andreas ner till bryggan för att känna på vattnet. Men jag ville fiska lite också. Och jag som är van vid kastspö med knapp och inte den andra versionen. Vet inte vad den kallas. Så Andreas visa en gång hur jag skulle göra för jag hade glömt bort. Så han kasta en gång. Sen kastade jag. Och på första kastet fick jag en abbore! Och den var inte liten heller! Och jag skrek ju till för den tog precis då jag skulle dra upp draget. Haha, blev ju rädd. Så första fisken på kastspö fick jag på första kastet, de ni!

Hela familjen har precis varit nere och badat vid bryggan. Det är tydligen 21 grader i vattnet. Men ändå vågar jag inte ner, badkruka som jag är, haha. När vi ska bada badtunna vågar jag nog mig ner i vattnet när man kan hoppa in i den varma tunnan efteråt, hehe.

Ja, nu har jag inte länge kvar att jobba. Fem dagar kvar. Sista dagen nästa söndag. Har en våffelandakt, fest-i-val och en friluftsgudstjänst kvar att framföra. Tiden går så fort. Sen har jag officielt sommarlov! Och så en saftig lön att spendera, yei!

Nu ska jag lyssna på underbar musik. Som den här till exempel:

Njut av världens underbaraste kvinna!

/ Felicia.

Tjuvsovare.

Jag har nyss vaknat. Har inte sovit så här länge. Utan steg upp vid 9 med Andreas som fortfarande är och jobbar. Sen vid 11 tiden började jag må illa. Så jag gick och tog en kalldusch, skönt! Ja har bränt mig väldigt mycket och tror det var orsaken till att jag mådde så illa, för att jag är så varm och inte druckigt tillräckligt mycket. Så efter kallduschen svepte jag ett stort glas vatten och gick upp och la mig i pappas säng. Svalt och skönt. Och har sovit tills nu. Jag vet en som kommer ha svårt att somna inatt. Jag. Och jag som ska upp och jobba imorgon. Halv 10 börjar jag och ska jobba till 21 på kvällen, härligt.

Aja, nu ska jag vänta in Andreas och ta mig något i magen.

/ Felicia.


tAKiDA. <3

Oh, mina pojkar med sin nya singel: As You Die!/ En Stolt Felicia.

Klibbigt värre!

Just nu tar jag en pause från värmen. Himlarns vad varm det är! Det bara rinner över hela kroppen. Funderar på att bada, men vill inte ta första doppet själv... Älsklingen kommer hit sen, vilket tid vet jag inte, men han kommer iaf. Så tjejkvällen blir inte av. Sandra får komma upp hit och sola med mig och äta med oss så inte hon ska behöva sitta själv hemma och ha tråkigt. Ska ta och ringa hon snart. Tycker synd om Andreas som måste stå och jobba i den här värmen. Jag hade också velat ha mina tjejer här. Anna, Janina, Emma, Annaa och allihopa! Saknar dom jätte mycket.


Nu blir det ut i värmen igen!
  

/ En Klibbig Felicia.

Summertime Blues.

Äntligen är jag ensammen hemma! Hela familjen har tagit husvagnen till Piteå för PiteSummerGames där Tova har fotbollscup. Så jag har huset för mig själv tills på söndag, yei! Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Har jobbat hela dagen och är helt slut. Varit på lite dåligt humör också, men det har gått över.

Inatt har jag inte alls sovit bra. Först drömmer jag om spöken och vaknar av att det känns som att någon blåser i min nacke, vilket ingen gjorde för Andreas låg med ryggen mot mig. Sen känner jag en krypande känsla på kinden. Så jag börjar vifta och ha mig. Andreas vaknar av mina häftiga rörelser och undrar vad jag håller på med. Jag säger att tror att en spindel kröp på min kind. Han säger att jag ska gå ner från sängen. Jag ställer mig i trappan till sängen och ser på när Andreas kollar i sängen. Han lyfter på min kudde och mycket riktigt, en stor spindel gömmer sig där. Han får panik och säger att jag ska hämta en tidning eller nå. Så jag gör det. Går ut från rummet för att slippa se spindeln. Sen hör jag han säga att den krypit in i kudden så han slänger ner två kuddar. Men att han för säkerhetsskull ska kolla igenom sägen igen. Han lyfter på bäddmadrassen och där är den. Han slår ihjäl den och jag kan krypa upp i sängen igen. Men får väldigt svårt att somna för att jag är väldigt rädd för spindlar. Usch. Tillslut så somnade jag. Men då blev det ju himla varmt i sängen också. Gud vilken natt.

Iallafall, imorgon hade jag tänkt att Sandra och brudarna ska komma upp till mig och grilla och bada badtunna. Får se om det blir av. Blir väll att hitta på något annat istället kanske. Och på lördag kommer Andreas hit. Och på söndag jobbar jag hela dagen, blä. Men nu ska jag inte tänka på det. Utan nu är jag ledig!

/ Felicia.

Scared Of Lonely.

Gud vilket väder alltså! Helt underbart! Har legat och solat på bryggan en timme precis och nu ska jag göra mig klar för att jobba i 3 timmar. Vill inte jobba, vill ligga ute i solen och sova! Men 3 timmar överlever jag nog. Och efter jobbet kommer älsklingn hit! Vi ska gå på en mysig promenad och bara goosa!/ Felicia.

Jag vill ha MER!

Nu har jag sett klart alla One Tree Hill avsnitt! Och jag vill bara se mer. Speciellt vill jag se mer av James Lafferty! Gash, säxy man!Eller hur Sandra? ;)

/ En Upphetsad Felicia.

We sing HALLELUJAH!

Nu är jag äntligen hemma från the work. Har jobbat 11 timmar idag, tungt. Mitt solo, enlig mig, gick inte som jag hoppats. Visst, dom jag jobbar med sa att det gick mycket bra. Men själv tycker jag att det kunde gått bättre. Sjöng lite fel och darrade i hela kroppen så min röst darrade. Gud vad jobbigt det var. Tror inte jag varit så nervös i hela mitt liv. Men man måste väll tänka positivt, det var superkul och det går inte att göra det sämre, bara bättre. Ska träna som satan. För jag vet själv att jag kan mycket bättre.

Har haft väldigt ont i magen idag också. Har inte haft så här ont på länge. Har varit tvungen att sitta för det mesta för när jag rör på mig för det ännu ondare. Väldigt intensiva värkar som kommer var 5:e minut och ibland väldigt kraftiga efter varandra. Jag drog ett skämt för Ida och sa att vi måste fara in på BB nu för att det bara är 5 minuter mellan värkarna. Och så snälla som Ida och Maria är så fick jag gå och vila ett tag för att det gjorde så satans ont. Jag kunde inte sjunga, vek mig dubbelt hela tiden. Så jag la mig i soffan och somnade. Och skönt var det. Sov minst en och en halvtimme. Sen när vi hade själva konserten så blev det lite bättre. Jag kunde sjunga och tänkte knappt på smärtan. Men nu har jag väldigt ont. Får hoppas att det är bättre imorgon. Jobbar dock bara 3 timmar imorgon så det är skönt. Och så kommer Andreas hit så han kan blåsa på magen min. Den är helt uppsväld, det ser faktiskt ut som att jag är gravid.

På tala om gravid. Lena, en av ledarna jag hade under min konfirmation har fått en liten pojk för ett tag sen. Och när konserten var slut stod jag och några till och pratade med henne. Och jag hade ett ganska urringad tröja på mig så hans blick fastna på mina bröst så jag var tvungen att fråga om han var hungrig och det var han, haha. Han var så söt för han kunde inte sluta stirra på mina bröst och så började han dregla, haha! Lillplutten.

Nu ska jag se dom två sista avsnitten av OTH season 6!

/ Felicia.

Jag vet att du kan höra mig.

Ännu en jobb dag är över. Imorgon ska vi ha en workshop där alla får komma och spela och sjunga. Senare ska vi i sommarkyrkan ha en konsert och jag ska sjunga SOLO! :O Jag var nog nervös när vi skulle träna på sången. Var tvungen att sitta ner efter min vers. Skakade så mycket och mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstkorgen. Alla är så snälla och säger att jag är skitbra när dom ser hur nervös jag är och hur jobbigt det är för mig. Tack för det. <3

Efter jobbet så for jag till Sandra och vi gick direkt ut på en promenad. Det var mycket härligt. Ska få ut Andreas på en promenad på onsdag har jag bestämt. För nu ska jag verkligen ta tag i det. Bara man har sällskap så går det fort och det är samtidigt väldigt härligt och inte alls jobbigt. Blev helt pigg efteråt.

Imorgon jobbar jag 9 till 20. Men på onsdag jobbar jag vara 13 till 16.

Andra versen i den här låten av Sonja Aldén ska jag sjunga imorgon.
 

/ En Mycket Nervös Felicia.

En mysig weekend.

Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem vid 13 tiden idag. Men jag hann bara duscha och äta och sen fara och jobba till 21. Och nyss har jag ätit mjölk, frostis och jordgubbar. Det satt fint.

Denna helg har varit mysig. I torsdags var min plutt ganska så trött och jag var inte det. Är aldrig trött då jag ska gå och sova. Det är en "krigsskada". Iallafall, vi låg i sängen och småpratade, klockan var 20.30 undefär, jag låg och ströck honom i håret och efter några sekunder börja han snarka, sötskiten. Jag fick väcka honom gång på gång (jag är evil) för jag ville ju inte sova. Han var så trött stackarn att han började prata i sömnen, och när jag berättade någon så kunde han somna mitt i meningen. Fick ta om en hel berättelse 3 gånger för att han somnade hela tiden. Tillslut så blev jag trött så då kunde vi gå och sova. Det kanske var vid 22.30, hehe....

I fredags så for vi till hans stuga. God mat, korsord, bastu och massa mys. Kortfattat och bra.

Imorgon är det jobb som gäller. Måste börja promenara snart. Speglarna har varit väldigt dumma mot mig på senaste tiden. Kanske imorgon? Jag och Sandra kanske kan gå ut på en långpromenad, eller vad tycker du gumman?

Aja, nu ska jag snart gå och sova.

/ Felicia.

23.41

Idag har jag jobbat. Det gick bra, blev lite less där i början men försökte att samla mig. Tänk ändå vad bra jobb man har. Får jobba med det jag älskar att göra. Sjunga och spela trummor. Efter jobbet for jag till läkaren med pappa. Det gick bra som vanligt. Sen kom Andreas och hämtade mig och vi for till honom. Vi gjorde något vi inte gjort på länge. Vi la oss i sängen och bara höll om varandra. Visst gör vi det innan vi ska sova, men det var länge sen vi bara la oss ner, få känna lugnet och känna varandras närhet. Och som vanligt så somnade vi. Det var super mysigt. Tur att hans kompis ringde och väckte oss, annas hade vi fortsatt att sova och jag hade missat bussen hem. När jag kom hem så packade jag väskan. För imorgon efter jobbet ska jag till honom igen och på fredag ska vi till hans stuga över midsomnar. Så här kommer det inte bli någon uppdatering på länge. Så vill ni mig något så finns jag på mobilen. Ha en bra midsomnar!

Keep the faith.

På lördagen då jag vaknade var jag inte lika glad längre. Men så värst dåligt mådde jag ändå inte, hehe. Jag och Andreas for till Persön och åt bakismat på Statoil. Kan erkänna att man blev lite spyfärdig. Sen hämtade vi Amelia och Nina och for till Mona där massa trevligt folk var. Blev där ett bra tag. Sen for vi runt lite i Råne och senare till Nisse dör jag fick en trevlig pratstund med Elina. Mitt i allt ringer daddy och vill att vi kommer och hämtar han och A-K. Vi var nämligen chaffis åt dom. Och lulliga var dom. Daddy hade träffat på Lill-Anders och han hade sagt att han har en väldigt vacker dotter, höhö. *leeeeeer* När vi kom hem blev jag plötsligt väldigt hungrig så jag var tvungen att äta lite. Sen fick jag väldigt ont i magen. Vet inte om det var för att jag var lite luggig igen eller om det var min magkatarr som spökade. Tror det var magkatarren faktiskt, för det gjorde väldigt ont i magsäcken och det såg ut som att jag hade bröst under mina bröst, vackert. Så uppblåst var jag, blä. Sen slocknade vi på en gång igen.

 
Min underbara Andreas. <3

Idag har jag börjat jobbat. Ville inte stiga upp imorse. Ville ligga kvar och bara sova och känna att jag har sommarlov. Men jag tog mig upp iaf. Men dagen har ändå gott fort och jag har haft kul. Love the drums. <3 Även om jag är lite blyg och har prestationsångest så har det ändå gott bra. Det kunde ha gott sämre. Och jag har verkligen saknat Idas och Marias skratt. Man blir så glad av att bara vara i närheten av dom! Om ni inte fattar så är det mina underbara handledare. Eller vad man ska kalla det. Det är dom som håller i sommarkyrkan iaf. Hihi.
Imorgon har jag sovmorgon. Börjar klockan 13 men jobbar till 20. Men det är lugnt. Bara jag får sova, haha!

Nu ska jag se OTH som jag saknat så mycket!

/ Felicia.

Skolavslutningskvällen.

Efter Andreas student så for jag till min kusin Simon som också tagit studenten. Han var också riktigt stilig!
Efter att ha ätit middag och tårta hos honom så trog jag till byn och var med Christoffer (Biffe) och lite annat folk. Jag skulle inte dricka så mycket, men så blev det inte precis. Hehe. Efter en aning mycket alkohol så blev jag väldigt pratglad och hälsade på alla möjliga. Tillexempel pappas gamla elev som han fortfarande har kontakt med och flyttat tillbaka till Råne. Lill-Anders (han är väldigt långt) och han blev väldigt glad och kände igen mig. Och så träffade jag på min barndomskompis Lovisa som jag saknat väldigt mycket. Vi tappade kontakten för 3 år sedan. Men så glad och pratglad jag var så gick vi tillsammans en sväng. Min gamla klasskompis Daniel fick skjutsa mig ett x-antal gånger till älven så jag kunde kissa. Och senare på kvällen så stod jag med en massa killkompisar och pratade. Då kommer plötsligt Lill-Anders fram och sa att det bara är att säga till om killarna gör något med mig, haha. Lite gullligt ändå. Sedan vid 12 tiden kom älsklingen till Råne och jag blev väldigt glad, haha. Vid den tiden var jag vääääldigt "glad". Ringde runt till mina klasskompisar och dom bara skrattade, haha. Började prata på skånska för att jag ringde till Emma som har bott i Skåne en bra tid och var där nu och pratade skånska med mig i telefonen. Det kunde inte ha låtit så vackert, haha. Sen for jag och Andreas hem och slocknade på en gång.

Lite bilder från kvällen.


Christoffer.


Jag och Christoffer är glada, haha.


Lovisa och Jag. (här har jag börjat bli väldigt glad, haha)

Kvällen blev ändå väldigt lyckad!

/ Felicia.

För Andreas har tagit studenten!

I fredags gick jag och Anna och kollade på Chrilles avslutning. Direkt efter det kom Andreas mamma och mormor och hämtade mig för att fara till Kalix och se älsklingens student. Gud så stilig han var/är!

   sötungen min!
 en väldigt glad andreas och jakob!  

Sist men inte minst!

Andreas och Jag. :) <3

/ Felicia.

Jag och Anna. <3

Här har jag inte varit på ett bra tag, hehe. Men nu kommer det flera inlägg.

I torsdags firade vi Sara och Ellen. Det var väll trevligt. Kvällen slutade som vanligt på max.

Vi är så otroligt snygga jag och min älskling. ;)

 


Sen gick vi hem och jag somnade direkt i hennes underbart mysiga säng!

/ Felicia.

Segt.

Sitter hos Anna nu. Hon har precis duschat så vi ska börja göra oss klara för att gå till Sara. Under tiden då hon har duschat så har jag spelat lite. Cocktail Girl. Skit kul. Och man blir verkligen på festhumör då man spelar det. Iaf på alkoholhumör, haha. Ikväll ska jag ha på mig min fina klänning från Indiska, iiish! Och så ska jag nog locka håret. Har med mig en massa grejer till Anna. Hoppas att det blir kul nu ikväll. Och jag ska för övrigt sova hos Anna, det kommer bli skitmysigt!

Over and Out.

/ Felicia.

Snart så.

Onsdag. Snart är det fredag och då har jag äntligen fått sommarlov. Idag har jag bara sovit. Orkade inte fara på en enda lektion som är en timme lång. Sett lite mer OTH. Snart klar med den sista säsongen. Imorgon så är det mentorsdag. Vi musikare ska vara med våra mentorer osv. Sen ska jag och Anna till Sara för att fira henne och Ellen imorgon. Dom fyller 17 år. Blir väll att sova hos Anna då. På fredag så ska alla samlas i aulan för att höra på rektorns snack. Men det ska jag inte gå på. Utan jag ska på Älsklingens student i Kalix istället. På kvällen har jag ingen aning om vad som händer. Andreas klasskompisar är dumma och vill ha kärringfritt. Tack så mycket, id*****. Eller så är det vara han som vill vara själv med sina kompisar, vad vet jag. Antingen ska jag vara med Anna eller så är jag i Råne för att det är marknad. Kanske hittar någon att vara med då. Får se vars det slutar.

Jag är på dåligt humör. Så, hejdå.

/ Felicia.

Idag & Igår.

Igår gick jag och Anna på Mat&Prat och åt lunch, mums. Jag köpte också ett par harembyxor på Indiska. Skit coola. Vet att många tycker dom är skitfula. Men mina är riktigt coola. Titta bara. :)


Vad tycker ni? :)

Sen for jag till Persön och väckte plutten som varit hamnvakt hela kvällen. Kröp ner bredvid honom en stund. Varm och mysig var han, hihi. Sen gick vi till Statoil för att han var hungrig. När vi kom hem igen så började vi se en film. National Treasure 2. Men vi hann inte se klart den för att Erik kom med sina nya bil och jag trodde Andreas skulle få utlösning. Han kunde inte sitta still och kunde inte sluta le. Han ville tydligen också ha en sån bil, stackarn, haha. Så Erik skjutsa oss till mig. För jag hade glömt samhällsen hemma. Japp, jag är så duktig. Vi käka middag då vi kom till mig. Sen gick vi i duschen och efter det så såg vi klart filmen. Sen satt jag och var osocial och  såg på olika frisyrer på internet. Ska nämligen klippa mig snart och jag tror jag vet hur det ska se ut. Men det får bli på bild efter jag klippt mig. Sen gick vi och la oss. Var jätte mysigt att sova bredvid honom, hihi.

Imorse så for han före mig till skolan. Han fick komma in i rummet 3 ggr och säga hejdå för jag ville inte släppa honom. Usch, ville att han skulle krypa ner igen så han kunde hålla om mig. Iaf, han for och jag somna om. Gick upp och fick skjuts till skolan. Sett vårshowen. Riktigt bra var den. Sen gick jag på stan med Anna. Letade en studentpresent till Andreas. Och hittade en. Men kan inte skriva vad det är ifall han skulle kolla. Den nyfikna jäveln. Sen käka vi på max med Joel och hans kompisar. Efter det så gick jag, Anna och Joel och solade. Fast det var bara jag som sola, haha. Hoppas jag fått lite färg iaf. Jag som har så lite pigment.
Och nu är jag hemma. Ska ta och se lite OTH och slappa lite.

Min bror har varit hos tandläkaren och fått lugnande och bedövning. Så han är helt groggy. Pappa var tvungen att lyfta in honom. Och han som tror att allt är som vanligt, så ställer han sig upp från soffan och ska bärja gå. På en gång föll han åt vänster, sen åt höger. Så jag tog tag i honom och sa att han skulle sätta sig i soffan. Stackarn. Helt borta i skallen, haha.

Nu, OTH.

/ Felicia.

Äckel förkylning.

Min förkylning vägrar försvinna. Halsen är bättre och har inte längre så ont i huvudet. Men min näsa alltså. Snorar som en gris. Är hela tiden täpp och nyser som en tok.

Finskspetsvalpen var jätte söt och så fort jag börja goosa med den såg man att den gillade mig mest, hihi. Jag har ju mina trick med djur. Har själv en finsk spets och vet vars hon gillar att bli kliad. Vid svansen och bakbenen och den här valpen gillade exakt samma. Den riktigt njöööööt. Skit söt! Har tyvärr ingen bild på den. Men dom är supersöta! Om något år så vi säkert en valp här hemma eftersom att Sessan är 12 år. Men dom lever länge så. Bara dom sista månaderna har hon blivit väldigt gammal. Mer lat än vanligt och gammal i sättet. Stackarn.

Idag har inte gjort någonting. Det enda vettiga jag gjort är att skriva en samhällsrapport som skulle ha varit inne förra veckan, hehe. Det är sjukt så skoltrött man blir på slutet. Blä. Och så är det skola imorgon. Men har bara en lektion. Samhälls. Sen slutar jag och far till älsklingen och sover där. Så ingen uppdatering imorgon.

Den här låten har jag fastnat för.


/ Felicia.

Sveriges Nationaldag.

Jag är fortfarande sjuk. Väldigt sjuk. Så jag kunde inte vara med Sandra idag. Vi som skulle till Western Farm och allt. Jag har bara inte kunnat sova något inatt. Även om jag sovit bredvid världens mysigaste kille så har jag inte lyckats sova bra. Min näsa är täpp, och jag kan inte snyta mig. Hostar hela tiden och knapprar Fisherman men det blir inte bättre. Ska snart gå och ta en till alvedon. Mitt huvud is killing me. Visst är det synd om mig? Hemma och sjuk en lördagkväll när man egentligen ska ha roligt. Yei.

För att försöka hitta det positiva i allt så ska det grillas här ikväll. Fotboll på tv. En liten finskspetsvalp kommer hit som jag ska gosa med. Och min nära kompis och ex-pojkvän Oskar fyller 17 år idag. Så ett stort grattis till honom.

Nu ska jag iaf gå och fräsha till mig lite. Ser helt död ut.

Saknar min älskling.../ En Död Felicia.

Prosiiit.

God morgon. Det har varit väldigt skönt att få sova ut idag. Halsen är lite bättre men jag snorar lika mycket. Och jag har börjat hosta en hel del. Men snart kommer Andreas hit och pysslar om mig, hihi.

Vad som händer ikväll, ja det blir att ta det lugnt som vanligt. Orkar inte med något annat. Är så hängig. Att vara sjuk tar verkligen på krafterna. Prosiiiit! Hoppsan./ Felicia.

Jag, te, Fisherman, toarulle, OTH = sant.

Igår var jag med Andreas så därför blev det ingen uppdatering. Vi gjorde inte så mycket. Tog det lugnt eftersom att jag är väldigt sjuk. Min förkylning har blivit värre och jag känner mig febrig. Så imorgon blir det ingen skola för mig. Ska sova ut istället och vila upp mig. Har ändå inget viktigt imorgon. Fika med svenskaläraren, yei. Not.

Denna dag har varit hemsk. Blä på skolan. Längtar så himla mycket tills den är slut.
Skulle egentligen till Sandra idag efter skolan, men jag känner mig inte så himla pigg och så vill jag inte smitta henne. Har ändå lite dåligt samvete över det. För det skjuts alltid upp då vi ska vara med varandra. Men på lördag ska vi ha en myskväll jag och hon och jag längtar! Det var länge sen kan man säga. Längtar du också gumman? :)

Imorgon ska jag vara med plutten igen. Vet inte om vi blir här eller hos honom i Persön. Spelar inte så stor roll för mig. Bara att man har lite mer att göra i Persön än här. Men som Andreas säger: "din säng är mycket mysigare!" Och han har rätt, det är den. Aja, vi får se hur det blir.

Så idag ska jag bara ta det lugnt. Inte anstänga mig i något. Jag ska se OTH hela kvällen. Knapra Fisherman och ha en toarulle i handen. Så nu ska jag gå och göra mig te, ta en alvedon och lägga mig i soffan och njuta./ En Snorig Felicia.

Jag fick inte ta farväl.

Jag sitter och ser på House just nu. Willson tar farväl till sin fru som ska dö om några timmar. Jag är avundsjuk på honom. Jag är avundsjuk för att han får säga farväl till den han älskar mest. Jag, pappa och alla andra som älskar mamma fick inte ta farväl av henne. Inte säga hur mycket vi älskar henne och att allt kommer bli bra. Utan det sista jag såg av mamma, tror jag var när hon lämnade mig i mormors stuga. Jag har ett vagt minne av att jag var där den dagen. Sista gången pappa fick se henne var i båten innan den välte. Ingen förvarning alls att det här är sista gången jag får se min mamma. Det är så orättvist./ Felicia.

You are my heaven on earth.

Just nu sitter jag och funderar på hur min mamma skulle vara nu om hon levde. Jag tror hon fortfarande skulle vara lika vacker. Även om hon skulle fylla 45 iår så skulle man kunna se skönheten i henne. Men hennes utseende är allt jag kan se. För jag vet inte hur hennes personlighet var, hur hon var som person. Pappa har sagt att jag är mycket lik henne i personligheten. Lugn men ändå spralllig, humor och väldigt godhjärtad. Han säger också att jag går som henne, beter mig som henne. Så då vet jag hur jag kommer se ut och vara när jag blir äldre. Jag får bara hoppas att jag inte drunknar och lämnar kvar en dotter efter mig som kommer växa upp utan sin mamma och se sin pappa lida varje dag.

Jag brukar sitta ganska ofta och bara sitta och stirra i tomma intet och tänka; tänk om mamma kunde komma in genom den där dörren och säga, "Hej gumman, jag har saknat dig!" Och sen springa fram till mig och hålla om mig i flera minuter.
Jag brukar alltid börja gråta när jag tänker så, för jag känner hur underbart det skulle vara och att jag saknar hennes närhet. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt så. Tror det är för att jag saknar henne så olidligt mycket och vill så hemskt mycket att hon ska komma tillbaka och hålla om och skydda sin lilla flicka igen.

Visst, en del av mig har accepterat att hon inte kommer komma tillbaka till mig. Jag förstår att hon är död. Men en annan del av mig hoppas fortfarande och längtar efter att hon ska komma tillbaka. Bara för att min saknad bär en stor smärta i mitt bröst, bara för min skull, bara för att jag mår så dåligt utan henne. Så borde hon komma tillbaka till mig. Att man bara kan göra ett undantag och ge henne tillbaka till mig. Bara ett.


Jag har alltid haft svårt för att gå upp på morgonen. Nu vet jag vem jag fått det av.


Mammas sista jul hos farmor&farfar. Hon vet bara inte om det då.

Just nu behöver jag min mamma mer än någonsin.

/ Felicia.

Träningsvärk och snorig.

Imorse var jag död. Snorade och hade väldigt ont i halsen. Och det har jag än. Andreas har smittat mig. Som vanligt. Så går det när man är en pussoman. (=narkoman på pussar) Jag kunde knappt ta mig ner för trappan idag. Gud så ont jag har i kroppen! Otränad, javisst! Så idag har det sett ut som att jag bajsat på mig/fått något grovt upp i baken. Blä.

Idag har jag lämnat in engelskan och det vart så härligt. Har också lyssnat på våran utbytesstudent vi har från U.S och det var väldigt intressant. Sedan på lunchrasten gjorde jag klart inlämningsuppgiften i svenska. Så nu är den bortgjord också. Ikväll ska jag göra samhällsen så jag slipper gå och ha ångest över det. Får väll se om jag lyckas göra något. Är så fruktansvärt hängig.

Igår kväll kom jag på att jag hade GeMu (gehörs- och musik lära) prov idag. Härligt. Jag tänkte att det inte var någon idé att plugga alls. Så jag gjorde inte det. Det gick sisådär. Får väll hoppas på det bästa.

Så här ser jag ut idag:

Skjorttunika - Diva
Gladiatorsandaler - Scorett

Här är min nyblivna 19 (7) åring. Älskar dig gubben. <3

Han har på sig t-shirten han fick av mig i present och nyfrillan. 
Fast där är han nyduschad och har inte fixat håret, hehe.
Men han är söt ändå!

Nu ska jag slappna av en stund och fortsätta se på OTH.

/ Felicia.


JAG LÄNGTAR!

New Moon trailern har kommit ut! Gah vad jag längtar tills den kommer på bio! Åh, kan den inte komma nu i sommar istället?! Jag blir helt hysterisk! Ska läsa bökerna igen i sommar. Jag läster fortfarande Systrar i Jeans böckerna. Men skulle lätt kunna börja om nu igen på Twilight serien. 

Jag blir galen, kolla vad het Robert är!
 / Felicia.

,.

Vill någon byta hjärta med mig? För mitt orkar inte mer.

You are my last, my first.

Jag skrev nyss ett väldigt lång inlägg. Men det försvann. Härligt.

I torsdags var jag hos mamma. Det har aldrig varit så jobbigt förut. Har aldrig gråtit så mycket förut då jag hälsat på hennes grav. Andreas höll på att börja gråta när han höll om mig för att han såg hur ont det gjorde för mig att vara där. Det var mycket som hållits inne som kom ut på en gång. Hade varit där lite längre om det inte varit för att Andreas bror satt i bilen och väntade.
I fredags fyllde Andreas år och det firade vi genom att gå ut och äta på restaurang. Östens Pärla blev det. Andreas betalade, hehe.
I lördags for vi och tittade på Annas dansföreställning. Den var riktigt bra och Anna var superduktig, som alltid! Sen gick vi på max och käkade med henne och Chrille. Andreas betalade det också, hehe. Efter det gick jag och Andreas på bio och såg Natt på Muséet 2. Åter igen betalade Andreas. Gud vad bortskämd jag är! Han ville betala allt för att han älskar mig så mycket sa han. Sötnosen min. Han visar verkligen att jag är det bästa han har. Så de så!
I söndags for vi hem till Persön. Solade och for ut med bilen en stund. Käkade tårta. Sen på kvällen skjutsade han hem mig. Daddy och A-K kom hem igår också så då fick vi träffa dom också. Jag hade fått två parfymer av dom. Dom här:

 
Blev väldigt nöjd!

Idag så har jag sprungit en mil. Jobbigt var det. Men härligt när man kom i mål. Går man gymnasie i Luleå så är man så illa tvungen.

Nu ska jag gå i duschen och sen se OTH.

/ Felicia.

RSS 2.0