Ave Maria.

Det blir en uppdatering idag iaf. För just nu sitter jag i datasalen med mina flickor.

Vädret idag är groteskt! Det blåser som bara den och det öser ner regn. Jag som ville sol och värme idag då jag ska hälsa på mamma. När det kommer blåsa och regna vill man ju inte stå och frysa. Åh! Ljuset kommer säkert att blåsa ut också och det får det inte.

Imorgon fyller Andreas 19 (7) år. Så då ska det firas!

Här är en underbar låt av underbara Beyoncé!


/ Felicia.

You don't belong in here in heaven.

Hos läkaren gick det bra. Var nyss ute i garaget och rotade lite i mammas grejer. Letade tidningen från 2005 då det skrev om forsolyckan. Men jag hittade den inte. Får fråga daddy då han kommer hem på söndag.
Imorgon är det den värsta dagen på året. Enligt mig. 14 år sedan mamma dog. Skriver det nu för att jag inte kommer ha tillgång till dator imorgon.
Ja, vad ska man säga? Orkar inte änns tänka på det just nu utan sparar all smärta tills imorgon då jag ska hälsa på henne och tända ljus. Älsklingen ska med också. Sen far jag till honom och sover.

Kommer inte kunna skriva något i helgen heller så det kommer bli ganska tomt här.

Känner på mig att det kommer bli väldigt jobbigt imorgon. Skulle inte förvåna mig om jag skulle bryta ihop mitt i skolan bara sådär. Men ska försöka mitt bästa för att det inte ska synas att jag mår dåligt. Ska försöka. Kommer längta tills jag får sluta så jag kan fara till henne. Har längtat så mycket. Har bestämt att jag ska hälsa på henne oftare. Det förtjänar hon.

Är det verkligen möjligt att sakna en person så mycket som jag saknar min mamma? För jag kan inte beskriva hur mycket. Vill fara till hennes grav och ligga där hela natten! Strunta totalt i hur mycket jag fryser, bara få känna att hon är nära.

"Imorgon kommer jag och hälsar på mamma. Saknar och älskar dig jätte mycket. <3"


1964-12-26 ~ 1995-05-28

/ Felicia.


Dangerously in love.

Idag orkade jag inte gå upp och ta 7 bussen så jag tog 9 bussen ist. Haft nationella i engelska speaking idag också med Janina. Det gick mycket bra. Sen har jag gått på stan med älskingen och hans mamma. Han har fixat sina studentkläder och han kommer bli mycket stilig! Han har också varit hos frissan idag pch fixat håret, gud så snygg han blev, yummie! Jag köpte då klänningen och gladiatorsandalerna och jag är mycket nöjd! Bara för att jag är det slänger jag in en bild till på dom!



Får hoppas att det blir fint vänder imorgon så jag kan ha dom!

Nu ska jag gå och sova, är jätte trött.

Imorgon ska jag till läkaren.

/ Felicia.

Aj löv it!

Detta har jag köpt idag! Och jag är supernöjd! Det är den klänningen som jag vill ha och sandalerna, hihi!



Vad tycker ni? :D

/ Felicia.

Hon kom flytandes.

Vid mammas grav förra veckan.

Emil:
hur dog felicias mamma?
Pappa: hon drunknade.
Emil: kunde hon inte simma bra?

Pappa: jag tror hon simmade så gått hon kunde.

Emil: men du simmade bättre pappa?

Pappa: ja, det gjorde jag, jag var i lite bättre form.

Emil: hur hittade ni henne?

Pappa: ja, hon kom flytandes och då tog man upp henne.

Emil: men du klarade dig pappa.

Pappa: ja, men jag var också nära att dö.

Emil: tänkt om du också dog pappa.

Pappa: ja då skulle ju inte felicia ha någon mamma eller pappa, och du skulle inte ha funnits.

Emil: ja det var tur att du inte dog pappa.


Show me heaven.

Mamma, ge mig livslust.


See it.

Sevärt.


Solsting och Snedsprång.

/ Felicia.


Seg måndag.

Idag är jag en irriterad Felicia. Allt har bara känts fel. Har knappt sovit någit inatt. 5.40 ringde alarmet. Lövly.

Var och hämtade ut mina nya p-piller idag. Vad jag trodde jag skulle få fick jag inte. Trionetta har tydligen bytt namn och design på deras kartor. Trinordiol heter det nu och kartorna ser ut så här. Skumt.


Här kommer en söt bild på Tulo, svärmors lilla misse.


Nu ska jag njuta av att lyssna på Beyoncé.

/ Felicia.

22.40.

Jag fick nyss ett mms från daddy att dom har det bra och att dom saknar mig och Andreas.

Imorgon är det skitskola igen och jag vill göra mig fin. Ska försöka stiga upp så jag hinner göra mig extra fin. Har väldigt dåligt självförtroende för tillfället. Värre än vanligt.

/ Felicia.

Tummen ner för söndagar.

Jag har aldrig gillat söndagar. Det har alltid varit något fel på dom.

Just nu är jag ensammen hemma. Ligger i Emils säng och ser på E! och mår pyton. Ont i huvudet, ont i magen och kallsvettig. Kan inte äta för då börjar jag må illa också.

Helgen har varit okej. Andreas var tvungen att jobba igår också. Men jag och Anton följde deras mamma på salongen för hon skulle göra slingor och det blev väldigt fint! Och plutten kom förbi och gav mig några pussar för att han var i närheten. Jag och han for till Fiia igår också och umgicks. Det var trevligt. Glass med min chockladsås, bilkurra och skräckfilm. Sen sov vi här hos mig. Det jag inte tycker om med sommar är att det blir så fruktansvärt varmt med täcken. Usch. Har sovit jätte dåligt dom här dagarna vi varit ledig.

Har pratat med farmor och det ser ut som att vi ska gå på stan på tisdag och köpa min fina klänning och kanske sandalerna jag vill ha. Ska prata med henne lite mer sen.

Det är jobbigt när pappa är borta nu. Känns väldigt konstigt och obehagligt. Ingen trygghet alls.

Nu ska jag gå och duscha av mig, känner mig väldigt äcklig.

/ Felicia.

Små ninisar!

Äntligen har min snuttinutt fått ungar! Alltså min kanin Molly. Pappa sa att hon förmodligen fick dom i tisdags. Längtar så mycket tills dom börjar kika ut! Den/Dom är en blandning mellan lejonkanin, hermelinkanin och dvärgväddur så den/dom kommer se riktigt söta ut! Så nu har jag blivit mormor... igen!


Min lilla nin Molly.

Nu ska jag fara!

/ Felicia.

Upgrade U.

Fantastiskt skönt det var att sova ut idag igen. Längtar fruktansvärt mycket till sommarlovet nu. 3 veckor var nu, yey! Måste gå och prata med syon på måndag. Har inte fått något svar från frisörskolorna jag sökt till än. Även om jag inte kommit in så ska jag få brev.

Idag far daddy och A-K till Grekland till en ö som heter Amorgos. Lyckostarna där. Jag vill också fara utomland och bli brun! Inte för att dom behöver bli mer brun. Det ser ut som att dom redan har varit där. Ja, det är tufft att ha lite piggment. Blä.

Idag far jag, Andreas och Anton till deras mamma. Så idag får jag goosa med hennes nya kattunge. Det är typ till den jag längtar mest, haha. Lilla Tulo. Får se om vi blir där hela helgen. Kanske blir att fara till mig imorgon eller kanske till hans pappa. Vi ser väll. Så nu ska jag gå och måla naglarna och fixa mig fin, hihi.

Hoppas ni får en bra helg!

/ Felicia.

Inget är på min sida idag.

Jag blir irriterad. Inget spel fungerar på den här datorn och på den gamla så vill inte änns installationen gå igång. Vars finns det positiva i det här? Jag är hungrig också, men hittar inget gott i kylen. Åh. Känns som att jag bara vill lägga mig ner och gråta som ett litet barn.

Nu ska jag gå och rota i kylen och frysen igen.

/ Felicia.

Ta det positivt.

Min plutt for nyss, blä. Så nu har jag ingenting att göra. Hela the family for ner till Råne för att Tova har match. Det har varit skitbra väder idag. Och alla kontakter på Facebook har varit ute och solat. Så jag gick utanför dörren för att få känna på sommarvärmen. Men nähä, jag höll nästan på att blåsa bort. Var tvungen att ta tag i dörren så inte den skulle smälla. Härligt. Men jag måste väll se det positiva också. Jag är ledig idag och imorgon och hela helgen då. Ska få vara med Andreas hela helgen. Jag är ensammen hemma och känner lugnet. Ja, nu känns det mycket bättre.

Jag och Andreas har suttit på internet och kollat på förlovningsringar idag också. Hittade några vi gillade. Så nu ska vi gå på stan någon dag och kolla runt och så. Längtar!



Nu ska jag se klart Sex and the City och sen hitta någon gammalt spel att spela. Ja, så får det bli.

/ Felicia.

Ge mig pengar!

Mammas grav blev mycket fin. Det blev samma blommor som förra året för att det var så fint.
Se två inlägg nedan.

Älsklingen följde med. Andra gången han gör det. Första gången var när vi varit tsm i typ 2 dagar. Brorsan var också med. Och det blev en massa frågor. En del var väldigt jobbiga. Orkar inte skriva om dom nu.

Idag firar jag och Andreas som sagt 3 år & 9 månader, yei! <3

Idag har jag varit på stan med flickorna. Hittat världens finaste klänning som jag vill ha! Nu när daddy och hans sambo far utomlands så ska farmor&farfar vara med oss ungar här hemma. Och då sa pappa att jag skulle prata med farmor om att köpa den, hihi. Hittade en massa annat snyggt som jag vill ha också. Har ränkat ihop vad allt som allt kostar. 1600;-. Jag vill ha pengar, nu! Tyvärr så kan jag inte skaffa någon bild på hur allt ser ut. Synd. Vill verkligen visa hur fint allt är! Det jag hittade var min fina klänning då, en lila tunika, en rosa påsväska, lila harembyxor och gladiatorsandaler från scorett. Kan någon snälla skänka pengar?

/ Felicia.

Jag vill höra dom skrika mer och mer.

Ja, kan man texten kanske. Eh, jo! Minnen säger jag bara.


/ Felicia

Mamma, imorgon hälsar jag på. <3

Dagarna börjar närma sig. Och då menar jag att mammas dödsdatum närmar sig. I år är det 14 år sedan hon dog. Tiden går så fort. Tyckte det nyss var 10 år sedan.

Kommer ihåg den dagen så väl. Då det var 10 år sedan hon gick bort så satt jag mitt imot Andreas. Vi var inte tillsammans då. Men han höll mina händer. Han sa inget. Men det behövde han inte heller. Det var bara skönt att han höll mina händer och visade att han fanns där. Han trängde fram ett litet leende och jag kunde inte låta bli att ge ett litet tillbaka. Sen dess har han alltid funnits där för mig.

Dom senaste veckorna har jag blivit påmind om det väldigt mycket. När datumet närmar sig börjar alltid huvudet snurra extra mycket. Men nu har jag blivit påmind mycket mer. Det har varit mycket frågor: "Men din mamma då?" "Du kan inte ringa din mamma?" "Vad tycker din mamma om det?" Osv. Samma svar har jag gett: Min mamma finns inte.
Mina reaktioner är alltid samma. Jag säger som det är, personen ber om förlåtelse, jag ler och säger att det inte gör något. Själva ordet mamma hugger i hjärtat. Men förklaringen gör inte ont.


Förra veckan blev jag påmind på ett väldigt starkt sätt. En i klassen började prata om när hennes farfar drunknade för 20 år sedan. Det blev inte en sån stor reaktion då. Men den kom meningen: "Min pappa och dom fick ju inte se på honom, för att hans ansikte var väldigt uppsvält och blått." Och så flina hon. Trevligt tänkte jag. Ville typ hoppa på henne och sparka henne i magen för att ge henne smärtan som jag fick i bröstet. Fick väldigt svårt att andas.

Så nu har jag en väldigt hemsk bild i hjärnan. Mamma med blått och uppsvält ansikte och sprängda lungor. Försöker förtränga bilden.
Ja, för er som kanske inte vet. Min mamma drunknade.

Imorgon ska jag fara och träffa mamma och plantera nya fina blommor åt henne. Med pappa. Hela familjen samlad igen. Ser fram imot det. Det var ett tag sedan jag hälsade på henne.
"Förlåt för att det inte blir så ofta, men det är ganska jobbigt att fara till dig själv."

Så imorgon kommer jag mamma!


Eva Susanne Beckman.


1964-12-26 ~ 1995-05-28

/ Din Dotter.


Check on it.

Nationella i matte gick hyfsat. Vet inte om jag längtar efter att se resultatet. 

Har haft hål sen 10. Så 3 timmar. Lövly. Börjar igen klockan 13. Då är det GeMu och sen Ensamble. Efter det slutar jag. Har ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer hem. Ta det lugnt antar jag. Orkar inte plugga idag. Har egenlitgen inget som är panik just nu. Men idag ska jag ta ledigt. Kanske plockar ihop lite i rummet, det är ganska stökigt. Ovanligt? Ja, får se om jag orkar.

Jag är rastlös. Vill hem och sova. Och så vill jag att det ska gå fort tills imorgon efter skolan. För då kommer plutten till mig. 3 år & 9 månader, yei! 

Aja, snart börjar jag.

/ Felicia. 

Gah.

Yttligare ett svar till "anonym": - Jag tycker inte du ska bry dig överhuvudtaget. Om du nu inte råkar vara en som satt i det rummet? För då kan du ta det med mig och inte på min blogg. Och feg som du är så kan du inte änns skriva vad du heter. Om du inte var i rummet när det hände så har du absolut ingenting med det här att göra. Jag blir så less på såna personer som dig som inte kan skriva vad dom heter och komma och motargumentera när du inte änns var i samma rum när det hände. Och som sagt, om du du var det så kom till mig personligen och  kommerntera inte som anonym på min blogg. Tönt.

Jag exploderar!

/ FELICIA!


Answer.

Svar på kommentar från "anonym": - Han har frågat en gång tidigare och då har jag inte svarat för att det var på en idrottslektion och vi hade uppvärmning i grupper. Så nog vet jag att han tänkte på vad han sa. Och om han nu så gärna ville ha svar så behövde han inte ta det när min metor var mitt i en mening. Det blev knäppt tyst i rummet och alla kollade. Det var till och med en som inte kunde kväva ett skratt.

/ Felicia.

Whataf*ck?

Idag fick jag en onödig kommentar om mina armar. Killen borde veta bättre. Alla som går i musik i min klass sitter på metorsmöte med våran metor. Och mitt i mötet så pekar en kille i klassen på mina armar och frågar vad jag har gjort där. Inget säger jag. Jag vill väll inte dra upp min livshistora för honom och varför jag har ärr på mina armar. Så frågar han om katten har rivit mig. Vad är det för jävla kommentar? Visst, det har och är väldigt populärt att göra sig illa på kroppen nu mera för att få uppmärksamhet. Men det gäller inte alla!

Ni tänker säkert; varför gå barärmad då? Det är ju äcklig att se på människors kroppar som har fullt med ärr för att dom skärt sig.
Nu är det så att mina ärr är gamla. Något som jag vill lägga bakom mig. Om ni tycker det är äckligt kan man väll låta bli att titta och fråga. Det är faktiskt jätte känsligt. Jag får väll gå barärmad om jag vill. På vinter när jag är väldigt blek så syns dom knappt. Nu har jag fått solbränna och dom syns mer. Men för att det är sommar ska jag väll inte behöver gå med långärmade tröjor. Jag vill ju också få sol på hela kroppen.
Visst, jag tycker själv mina armar är äckliga, jag ångrar mig för att dom ser ut som dom gör. Men det finns faktiskt värre armar än mina.

Det som var extra jobbigt var att alla kollade på mina armar. Till och med min metor. Det är ju skitkul. Om nu kille verkligen ville veta varför mina armar ser ut som dom gör så kunde han väll ha frågat mig på en rast eller något och inte mitt på en liten lektion. Och inte komma med att fråga om katten rivit mig.

Det är väll en annan sak om man nyss skärt sig på armarna och går omkring i t-shirt. Det ska andra inte behöva se. Men mina ärr är gamla. Så därför tycker jag inte det är nå fel att gå med en klänning och visa sina armar. Jag tänker knappt på dom. Och ingen i klassen har frågat något om dom. Visat respekt eller snackat skit bakom min rygg, vad vet jag. Visst, jag kan berätta för dom som vill varför jag har ärr på armarna och lite varstans på min kropp. Men kom då inte på en jäkla lektion och fråga om katten rivit mig när den förmodligen inte kunnat misshandla mina armar så mycket.

Jag blir så fruktansvärt less.

/ Felicia.

Nej, joo.. eller?

Jag vill gå ut och sola men sån otur som jag har så blåser det hemskt mycket här på landet, yei. Istället sitter jag framför tv och sappar mellan kanalerna. Kanske man skulle ta en powernap? Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Nä, då kommer det bli väldigt svårt att somna inatt också. Gah, dessa bekymmer.

/ Felicia.

Tråkigt inlägg.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Haft en mysig helg med Andreas. Varit lite full och lite bakis. Varit med Amelia och Nina en stund. Och nu är jag hemma. Svenska provet gick som jag trodde, inte så bra alls. NK provet gick något bättre, hoppas jag. På tisdag har jag sista nationella provet i matte. Nästa vecka har jag det sista nationella provet i engelska. Sen är väll alla dom proven klara. Sen tror jag inte det blir nå mer prov. Kanske några små läxförhör och så. Det är ju som sagt bara 4 veckor kvar av skolan. Sen börjar jag jobba i 3 veckor och sen har jag sommarlov fram tills skolan börjar igen. Så nu börjar mitt huvud stressa ner lite. Egentligen vill jag bara vara hemma dom här sista veckorna av skolan och ligga och sola. Idag har jag blivit solbränd, så himla skönt. Inte så mycket, men det syns i ansiktet iaf, hihi.

Imorgon börjar jag 9.50. Så jag ska åka in med pappa. Blir nog att duscha på morgonen. Har inte orkat göra det ikväll.

Jag längtar tills onsdag, när skolan är slut. För då ska älsklingen komma hit. Vi ska titta på ringar och vi firar också 3 år & 9 månader, hihi.

Nåja, nu ska jag gå och göra mig klar för sängen. Andreas ringer nämnligen snart.

Det här blev ett tråkigt inlägg, men visste inte riktigt vad jag skulle skriva.

/ Felicia.

Imorgon gäller det!

Just nu tar jag en pause från allt pluggande. Har pluggat två timmar i sträck nu. Är äntligen klar med NK:n. Ska bara läsa igenom allt sen och få in det. Så nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske läsa lite svenska om jag har orken. Bryr mig inte så mycket om det provet. Tror inte någon i klassen gör det. Jo, jag vet nog någon faktiskt. Men jag tänker inte nämna några namn, haha.

I morgon är det fredag. Det betyder att få bort dom satans proven, det är helg och plutten kommer hem! Jag längtar!

Andreas är ju i Jämtland. Och det råkar vara Sveriges björntätaste område. Och jag har haft misstankar om att han kommer stöta på en björn och åka in på sjukhuset. Och nu är det såhär. Igår. Blev mina misstankar sanna. Han stötte på en björn. Japp, ni hörde rätt. Helt ensammen i skogen var han också. Så han hostade högt och sen försvann den direkt. Telefonen i högsta hugg för att ringa sin lärare och be han hämta honom på direkten. Där står han helt själv i skogen fult med björnar. Han får vänta i 20 minuter innan dom kommer fram till platsen där han var. Han sa att det var dom längsta minutrarna i hela hans liv. Stackarn höll på att börja gråta. Så när hans lärare kommer ner på vägen där Andreas står så står björnen på två ben och tittar upp. Och så fort den får syn på bilen sticker den åt han håll igen. Andreas for fort som fan in i bilen. Det var iaf tur att han hade bössan med sig. Annars hade jag gått och fått mer panik här hemma. Jag gick ju bara och väntade på att få ett samtal av hans klasskompis att han åkt in på sjukhuset. Men tur som han och jag har så slapp han det. Usch. Han var väldigt motiverad till att jaga björn förut. Nu tänker han inte änns tanken av att börja jaga björn. Och det är en stor lättnad för mig.



Nåja, nu ska jag dyka ner i böckerna igen.

/ Felicia.

De ni!!!! ;)

Nu lyssnar jag på Halo och Single Ladies live i globen via telefonen! :D



/ Felicia

Beyonce live i telefonen!

Ännu en onsdag är avklarad. NP gick hyfsat. Eller jag har faktiskt ingen aning om hur det gick. Lär väll se. Del 2 är på tisdag. Hade massage på idrotten idag. Gudomligt skönt! Tyvärr så fick jag vänta på skolan i över en timme på bussen. Trodde daddy var i stan men han hade tydligen farit hem vid 12. Anna var jätte snäll som var social med mig tills bussen kom.

Varit hos läkaren idag då. Det gick väll bra. Det går framåt hela tiden, men med pyttepyttesmå steg. Jag ska också byta p-piller. För tredje gången. För jag har en sån himla mensvärk och humörsvängningar. Alltid ska det vara nå fel. Nu ska jag börja äta en sort som heter Trionetta 28. Får väll se hur det går då.

Just nu sitter jag och ser på Grey's Anatomy och pluggar NK samtidigt. Jag sitter och läser och skriver och läser och skriver. Men jag tycks inte komma någonstans. För att det är så otroligt mycket. Blä vad deprimerande. Och provet är på fredag. Plus svenska prov som jag inte änns har börjat med än. Det får gå som det går. Har inte orken just nu. Min hjärna är så otroligt stressad.

Jag har Beyonce i telefonen nu också. Sandra den negern är och ser henne i globen. Så jag lyssar i telefonen på henne live! Så otroligt härligt. Önskar jag var där brevid henne och få kunna uppleva alla minnen! Snart kommer Halo, yeeei!

Nu ska jag fortsätta njuta!

/ Felicia.

Jag vill snabbspola.

Jag vill att det ska var fredag. Så jag kan slippa allt pluggande och få pussa på min plutt igen. NP i matte imorgon. Jag har en känsla av det kommer gå åt fanders. Allt är skit. Usch. Hittar ingen positivitet alls. Blä.

Imorgon blir det massa plugg igen. Men nu vill jag gå och sova. Om det änns kommer gå.


Saknar dig jätte mycket!

/ En tråkig Felicia.

Gubben, kom hem.

Måndag. Ja, en ganska lugn dag. Har varit ganska trött, men det är väll inget ovanligt? Har gått och saknat min plutt hela dagen. Och dom jagar så mycket och så sent att jag inte kommer kunna prata med honom ikväll. Så det kommer bli väldiga problem att somna inatt. Imorgon kommer det bli samma sak. Blir förmodligen så hela veckan. DEPP! Usch, jag mår skit. Jag vill ha min Andreas här nu. Vad kostar det att åka buss till Jämtland?

I veckan blir det bara plugg. Idag har jag spelat och tränat några komp på trummorna. Fantastiskt. Och så skulle jag fortsätta på NKn. Men då har jag ju övningsfrågorna i skolan. Tror jag iaf. Så jag renskrivde det jag gjort på lektionen idag. Imorgon blir det yttligare mer NK och matte, har nationella på onsdag, NK och Svenska prov på fredag. Det är nog bara NKn som kommer gå bra. Gah. Bara skit hela jäkla tiden.

Nu får du faktiskt komma hem älskling!


Nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till.

/ F.

Church.

Underbart.


/ Felicia.

Förlovningsringar och tårar.

Helgen har gått för fort som vanligt. Inget speciellt har hänt. Bara tagit det lugnt med min plutt.

Idag har vi pratat, eller rättare sagt Andreas har pratat om förlovningsringar. För en gångs skull. Hade nog att göra med att jag var (är) ganska deprimerad idag. Men ändå gullig av honom. Så jag har suttit och tittat på lite ringar på internet. Och jag hoppas vid gudarna att det blir av nu i augusti. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Båda har ju fått jobb nu i sommar så pengarna blir nog inget problem. Så, som det ser ut nu så kommer det gå. Är bara lite osäker när det har skjutits upp flera ggr förut.


   
    
 
   

Ja, det finns lite att välja på. Måste bara visa dom för Andreas också. Och så får vi ta och gå på stan och kolla runt också. Nu far han till Jämtland med klassen för att jaga bäver. Fast han blir inte där så länge. På fredag får jag pussa på honom igen. Men det kommer bli en lång vecka. Usch.

Han flyttar tillbaka tills sitt hus i veckan. Dom har börjat köra gejer idag. Så om dom hinner klart med det mesta och han packat klart till resan kanske han skulle komma upp till mig och ge mig en sista puss innan han åker. Får hoppas på det bästa. Men jag har en känsla av att han inte kommer hinna det. Tyvärr.

Skola imorgon, usch.

/ Felicia.

Fuck you statsskick!

Jag är äntligen klar med den satans rapporten och det är en sån otrolig lättnad! Har hållit på i 3 timmar med den och jag tror jag aldrig suttit och pluggat så länge i hela mitt liv! Allt för Sveriges jäkla statsskick! Har jag sagt att jag hatar politik? Tur att plutten min var så snäll och kom och hjälpte mig. Så jag kunde avsluta skiten själv. Hoppas att det blev bra nu. Annars blir jag rasande!

Saknar min älskling redan för tillfället. Har en kraftig huvudvärk på grund av allt det här. Så nu ska jag belöna mig själv med Twilight som jag fått låna av söta Marlene idag!

Imorgon blir det föreställning och så slutar man kvart i 13. Så skönt. Sen ska jag kanske till AnnaH (en av mina många älsklingar) och sen till pluttens mamma för att vara där under helgen. Tror det blir hela helgen. Inget planerat än.

Aja, nu kliar det i fingrarna så jag ska slå på filmen!

/ Flisan.

Min skyddsängel.

Livet hade varit så fruktansvärt mycket enklare om du fanns här hos mig.



Din Dotter.

Jag har ont.

Det var himla kul att åka och ragga med min snuttis igår! Han var så duktig! Kan erkänna att jag var ganska nervös när jag satt mig i framsätet. Men sen släppte det. Han var ju så duktig!



Inatt har jag sovit förjävligt. Det hade varit värre om jag inte sovit med älsklingen. Alltid när jag är i min vecka så drömmer jag mardrömmar. Hatar det. Plus att jag har fått fara hem från skolan idag för att min mage har varit så uppsväld och fått flera smärtsamma attacker. Mådde så dåligt när ja vaknade ensammen i älsklingen säng (han for och hade sin första arbetsdag idag) att jag var tvungen att ta på mig hans jeans, hans tröja och spruta hans parfym på mig för att orka fara till skolan. Sitter i sängen nu, nyduschad med hans kläder på mig och dom luktar gudomligt. Han ska komma hit sen med bilen och hämta lägenhetsnykeln för att jag var tvungen att låsa innan jag for. Och så ska jag få mina kläder som jag inte kunde ta med mig till skolan. Hoppas han pussar på mig riktigt ordentligt så jag blir på lite bättre humör. Hoppas jag får komma och åka med också.... Om jag kan.

Var hos läkaren idag också. Nästa gång redan på onsdag.

Nu ska jag tyvärr börja plugga. Måste få klart samhällsen. Ska till Sandra imorgon så måste försöka göra klart det ikväll. Men om älsklingen kommer så kommer han gå före allt annat, pga hur jag mår just nu.

Ska få låna Twilight av Marlene i min klass imorgon så jag och Sandra kommer säkert sitta och se den på hennes maffiga tv med suround-ljud. Höhö.



/ Flisan.

Han är så duktig min man.

Min man klarade körkortet idag! Och jag är så stolt över honom! Jag sitter på bussen påväg till honom nu. Så det blir väll att fara ut direkt och dra första raggen! Det kommer kännas jätte konstigt när han ska köra. Kommer att sitta och fnissa hela tiden, hihi! För övrigt har jag förbaskat ont i magen. Har fått vika mig dubbelt några gånger på stan idag, fy. Nu är jag snart framme! Skriver imorgon! Ska till läkaren imorgon också, det var ett tag sen. / Flisan

Åter babbel.

Här har jag inte haft tillgång att skriva på hela dagen. Först när jag kommer hem så tar min far datorn. Så jag gick ut och satt mig i det härliga vårväderet och läste min bok. Sen så jag gick upp och såg på tv, somnade nästan. Gick ner och åt middag och skulle ta datorn efter det. Men nähä, då är det min halvsyster som sitter vid den som någon annan nörd. Så jag fortsatte att se på tv. Såg en bra film faktiskt. In The Land Of Women. Definitivt sevärd!

Tyvärr så blir det ingen dagens outfit idag. Jag bytte om till mysbyxor och ett linne när jag kom hem. Men det blev mina ljusblåa jeansleggings från Vila, vit t-shirt med tryck från JC, en rosa kofta och örhängen från Gina Tricot, halsband från Stockholm, ett till halsband som jag inte vet vars det är ifrån, fick det i konfirmationspresent av min mormor och moster, det är en skyddsängel som ska föreställa min mamma, har alltid på mig det, och till slut, plattat hår. Ja, använd eran fantasi, haha. Imorgon lär det bli kallare så då kommer det bli bagiestyle. Nu känner jag för pösiga jeans, en snygg t-shirt och skinnjacka. Lövly!

Det har varit hyfsat varmt idag, satt ute kanske en halvtimme ute på skolgården med flickorna och när jag kom in var jag rödprickig på brösten. Sen låg jag ju ute ett tag när jag kom hem också så nu när man trycker ner ett finger på magen och på brösten så blir det ett vitt avtryck. Jag har bränt mig! Japp, är alldelens stekhet. Lövly! Men jag som är så blond och förmodligen har lite pigment, så vad förväntar jag mig? Det är samma varje år. Iår kommer bli tredje året irad som jag kommer vara röd som en kräfta på skolavslutningen. Första året, i 8:an, var hemsk! Andreas satt och smörjde mig, jag vet inte hur länge med aftersun för att det var så kallt och skönt. Jag kunde inte ha bh på mig. Men på skolavslutningen fick jag bita ihop och ta på mig en. Annars hade jag på mig bikinin.

Fan vad jag har börjat babbla. Otroligt. Aja, nu ska jag ta mig ett stort glas härlig mjölk och krypa ner i sängen och ringa min plutt!

Imorgon kommer jag vara med honom, han har teoriprov imorgon och kommer förmodligen att klara det så det blir säkerligen att fara runt och ragga imorgon, hihi! Får se om jag sover eller inte. I'll let you know!


That's the halsband. :)


/ Flisan.


Babbel.

Nu är jag nyduschad och känner mig fräsh. Fick plötsligt en känsla av att jag jag vill göra mig fin imorgon på skolan. Sitter och funderar ut vad jag ska ha på mig. Det blir iaf mina höga skor som ser ut som gladiatorsandaler. Kom jag på idag, haha. Tror det blir jeansleggings till dom och så något med min nya kofta. Lär bli skit snygg! Vill göra nå fint med håret också. Men jag brukar aldrig ha tid på morgonen. Och när jag sovit till halv 2 idag så lär jag ha mer svårt än vanligt att somna inatt. Så kommer antagligen vara död som en get imorgon på morgonen. Jag skulle kunna göra en inbakad fläta i luggen, men det tar ju sin lilla tid när jag har så kort lugg och jag har inte tid att stå och fixa håret i 10 minuter på morgonen. Ni måste ju tro att jag är konstig eller något. För jag tror att alla ni tillbringar minst 10 minuter till att fixa håret på morgonen. Nu är det så att jag måste vara klar 06.45 varje morgon. Och jag är verkligen ingen morgonmänniska. Så i genomsnitt har jag 35 minuter på mig att göra mig klar varje morgon. Förut var det en kvart jag hade på mig för att jag var så otroligt trött. Jag kommer säkert på något att göra med håret. Lär säkert bli att ha som vanligt. Självlockar. Kommer behöva platta det lite också för att jag kommer somna med blött hår.
Fan vad jag började babbla på. Nä, nu ska jag gå och göra lite nachochips med salsa och ost i mikron och sen gå och lägga mig! Det kanske kommer upp en första dagens outfit för mig imorgon! Haha.

/ Flisan.

PMS och bäbisar!

Så var ännu en helg förbi och imorgon är det skola igen. Jag vill verkligen inte. Min plutt for hem för ett litet tag sen också, usch.

Idag har jag verkligen inte varit på humör. Det är verkligen sjukt vilka PMS besvär jag har. Det är jätte jobbigt!

Igår jobbade jag och Andreas på min samhällsrapport. Vi kom ganska långt. Men det är mycket kvar. Jag vet inte om jag orkar fortsätta på den idag. Skickar den nog till min skolmejl och gör det sista på lektionen imorgon. Om jag inte hinner klart den imorgon får jag väll fortsätta då jag kommer hem. Har bara ingen energi just nu. Och som sagt, PMS.

Jag har börjat läsa en massa bloggar om unga tjejer dom är gravida. Det är verkligen spännande att läsa dom och jag blir glad av det. Det påminner mig om hur mycket jag längtar efter att gå igenom min första graviditet. Och jag längtar verkligen jätte mycket tills jag ska skaffa barn. Det är ju dock om några år men ändå. Att längta är ju inte förbjudet. Andreas vill inte vara yngre än 25 år innan han skaffar barn. Så det betyder att jag är 23 då. Det är 6 år, usch. Så for jag har fast jobb och flyttat till en lägenhet med honom vill jag skaffa barn. Och det är ju inte precis i 23 års ålder, hehe. Aja, jag har några år att övertala honom. Men om han inte är redo då jag är det så är han inte det. Det kommer bli något jag måste acceptera. Jag har ju 2 unga mostrar och en ung morbror som inte skaffat barn än. Så kan frossa mig med deras små skitar tills jag skaffar mig en egen. Och det blir ju mina kusiner, hihi. Längar så mycket! Skaffa barn nu! Anneli, kom igen nu! ;)



/ Flisan.

Jag har en underbar älskling!

Gårdagen blev mycket lyckad! Gick och var taggad från det jag vaknade tills det slutatde. Idag har jag dock inte mått så bra, inte Andreas heller för den delen, han har mått sämre än mig. Jag mår bra nu, men inte han. Stackarn. Vi ska snart gå och sova i min underbart mysiga säng.

Imorgon blir det plugg. Ser verkligen inte fram imot det. Men jag har ju en sån underbar älskling som ska hjälpa mig, hihi. Hur går det med eran rapport tjejer? Förmodligen bättre än mig. Hehe....

Tyvärr så togs de inga bilder igår. Glömde kameran hemma och var för "vimsig" för att kunna ta kort överhuvudtaget.

Nu ska jag ge min plutt en STOR puss! För han sitter och masserar min rygg som jag har så ont i. Har sovit väldigt dåligt inatt och kan knappt röra min vänstra axel. Blä.

/ Flisan.

RSS 2.0