Hope.

Idag fick jag mina två böcker. Däremot har jag börjar läsa en annan bok medans jag väntade på dem. Och hittills är den väldigt bra. Jag har fått väldigt många bokförslag på senaste tiden så jag har många böcker framför mig som jag ska läsa. Jag har blivit något av en bokmal. Jag älskar att läsa böcker! Och genom att läsa TrueBlood serien på engelska har verkligen förbättrat min engelska. Vilket är väldigt, väldigt bra när jag börjat kursen Engelska C.

Att läsa en bok är en väldigt bra lugn för mig. Det är något jag verkligen gillar.

Denna bok läser jag just nu. Jag har börjat att tycka om böcker som handlar om 1800-talet. Den är väldigt läsvärd!
Mina konsekvenser.

Jag känner mig inte lycklig. Men varför jag inte känner lycka har inte bara att göra med att min mamma är död. Jag är en person som gått igenom mycket sen min mamma dött. Hennes död har medfört många konsekvenser i mitt liv. Visst har jag känt lycka sen min mamma dog, det är klart. Men i helhet är jag inte det.

En sammafattning av mina konsekvenser sen mamma dog.

Jag fick en olycklig pappa som rasade ihop totalt efter mammas död. Jag kom ifrån hennes familj. Pappa bildade en ny familj med en ny kvinna och jag fick två halvsyskon. Jag kom ifrån pappa, han gick in i väggen av många olika anledningar. Bland annat av posttraumatisk stressyndrom. Och att handskas med det när jag var liten var svårt. Ingen kontakt alls med min pappa och en död mamma. Jag kom in puperteten och allt föll i bitar, jag började sakna mamma rejält. Jag skar min kropp i flera år. Fick inget stöd alls förutom från min pojkvän. Gled allt mer ifrån min nya familj, skämdes. Jag ville dö varje dag. Började gå på en massa samtal både ensammen och med min pappa. Ilskan över allt var så stor att jag hela tiden näste och skrek. Man kunde nästan inte föra en vanlig konversation med mig. Jag ville dö lite mer Jag blev en skugga hemma. Jag blev sviken av min pojkvän, flera gånger. Jag ville dö ännu mer. Sjönk i vikt. Magkatarr. Jag hade ingen energi alls. Idag saknar jag min mamma mer än någonsin.

Jag bearbetade inte något av det här när det hände. Istället handskas jag med det nu och försöker bearbeta det. Och flera av de här sakerna pågår ännu. Så nej, jag är inte lycklig. Men jag kämpar varje dag för att få ett lyckligt liv.

Jag kan förstå att man tänker att jag bara är olycklig för att min mamma är död, för att jag inte skriver om de andra sakerna. Men under ytan finns alltid mer. När en närstående dör medföljer det alltid konsekvenser.

De som älskar mig vet att jag mår dåligt och klart man vill se dem man älskar lycklig. Men jag har förlorat en viktigt person i mitt liv och jag får handskas med allt nu. De som älskar mig blir ledsna när de läser mina texter och vet hur jag mår. Men de vet också att jag bearbetar det och vill må bättre. De vet att jag kämpar.

Så jag längtar efter ett lyckligt liv. Och för att få ett lyckligt liv krävs många steg framåt och ett utav de stegen är att skaffa barn. Att skaffa barn är ett utav mina mål i livet, till ett lyckligare liv. För jag om någon förtjänar ett lyckligt liv.

Lyckliga tankar.

Det är ganska ofta jag fyller mig själv med lycka genom att tänka att jag har en stor gravid mage och ett barn som sparkar inuti. Och just nu har jag en sådan stund. Visst är såna stunder ganska deprimerande också, när jag vet att det inte kommer bli så först om några år.

Men såna här stunder blickar jag in i framtiden. I framtiden ser jag mig själv som lycklig och gravid tillsammans med Andreas. Och jag vill så gärna att åren ska gå fort så att vi kan börja bilda familj, för jag är så himla redo.

Jag är så himla redo för ett lyckligt liv. För jag har inte känt mig lycklig på över 15 år. Jag är en person som fått uppleva dåliga och jobbiga saker. Så jag väljer att blicka in i framtiden och se mig själv som lycklig. För det är mitt stora mål i livet, att bli lycklig. Jag förtjänar det.

Jag vill ha barn.


You don't belong to me.

Jag älskar att hitta nya sköna låtar. Speciellt lite rockigare. Och Daughtry har varit en stor favorit för mig sen de blev känd. Och nu har jag lyssat lite på deras senaste album. Och det här är precis min musiksmak. Fucking love it! Älskar såna här sångröster!


Toppenkväll med tre snygga brudar.

Igår hade jag en myskväll med tre snygga brudar. Vi gjorde iordnng allt gott alla hade med sig. Sen satte vi oss till bords med varsitt vinglas och började skvallra och prata om allt och inget och käkade som om vi aldrig ätit gott snacks förut. Musiken dånade, vi dansade och skrattade för full hals. Skit kul hade vi! Något vi bara måste göra om, plus att Janina måste vara med då! Vi saknade dig igår stumpan!

Idag mår jag mindre bra. Det där med varannan vatten när man dricker vin har jag inte lärt mig ännu. Så idag har jag sovit och åter sovit för att min skalle har gjort så ont. Min kväll kommer bara inleda en massa film och sängliggande. Nu, film.

All together dead

Nu har jag snart läst ut den sjätte boken i the Sookie Stackhouse novels, TrueBlood. Så jag beställde sjunde boken nyss tillsammans med fjärde boken. Jag vill ha alla böckerna med skådespelarna på, och den fjärde boken har jag med orginalet. Ja, jag vet, jag är knäpp och det var onödigt. Men för mig är det inte onödigt när Alexander Skarsgård är på den fjärde boken. Så jag ska nog sälja min första fjärde bok till någon för ett billig pris, någon som är intresserad?


Nu e de sluut på veckan

De e dags för fredagsmyyyyyys.
Blir aldrig trött på den reklamen, haha.

Jag vaknade för ungefär en timme sen. Och när jag vaknade kändes det som en sån där fredag man bara vill ligga med massa fet mat och se på massa bra filmer. Men vi tjejer har sagt att vi skulle hitta på något idag, vi vet bara inte vad eller vars vi ska vara, haha. Håller på att planera det nu. :)

Jag är fortfarande hos Andreas. Han ska nämligen nörda sig i helgen med sina grabbs så vi tog våran "helg" nu istället, haha. Och jag somnade med lite blött hår igår. Och imorse när jag tittade mig i spegeln, uuuh... Och jag som glömt ta med mig en snodd, jag har ingen aning om vad jag ska göra åt det, har ingen mössa med mig heller, fuck.... När man väl har en bad-hair-day så har man inget att fixa eller dölja det med, gaaah! Ska ta tag i det nu!

Early weekend.

Jag har precis kommit hem till min älskling. Han jobbar fortfarande men kommer hem på en halvtimme/fyrtiofemminuter. Ikväll ska vi bara myyysa för idag steg jag upp klockan 6, fyfan...
Och jag behövde inte änns stiga upp klockan 6, för jag började 12.15, inte 8.15 som jag trodde. Så jag och Janina dödade tid på skolan, käka tidig lunch och gick på stan så att jag kunde köpa block och pennor.
Men jag får tillbaka min tid, för nu har nämligen jag tagit en tidig helg. Jag har inga fler lektioner den här veckan för att de inte har börjat ännu, höhö. Att det inte alltid kunde vara så.... Nåja, jag får njuta när det väl är såhär! På måndag får jag tillbaka, då går jag till 17.00....

Nu, musik!

Merde.

Ja, första skoldagen av mitt sista år var igår. Det var bara lite information och schema och sen fick man gå. Gick på stan ett tag med tjejorna och inhandlade mina höstskor och en kalender. Nu måste jag bara köpa ett mattehäfte, två skrivblock och några pennor. Tror jag inhandlar det imorgon när jag har nästan två timmars lunch. Det dåliga med onsdagar är att jag börjar 9.25 och jag måste ta 7 bussen, för jag hinner inte till lektionen, kommer typ en kvart för sent om jag tar 9 bussen. Aja, får väll sitta och chilla i fiket då. Imorgon börjar iaf allvaret. Inge mer chillande nu föränns höstlovet, fyfan.

Nu ska jag gå och ta en till Ipren. Min mage is killing me.

Jag såg nu att jag inte har någon lektion på torsdag heller. Har bara en lektion på torsdagar fram till jullovet och den lektionen är inställd, höhöhö.

Sådan far, sådan son.

Jag har precis sett på The Karate Kid och jag måste bara säga att Will Smith har världens sötaste unge! Och sen måste jag säga att Jaden Smith har världens sexigaste man till far, haha. Och jag tvekar inte när jag säger att Jaden kommer bli lika sexig som sin far när han växer till sig. ;)
Jag älskar mina nya höstskor och min tunika.Våran dag på Artic.

Andreas jobbade till 3 tiden på fredagen. När han kom hem hade jag börjat fixa mig och han började göra likaså. Jag fick packa ner det jag behövde på en kväll. Då förstod jag att vi skulle sova borta. Vi for in till staden och körde runt. Jag var så nervös att jag ville spy, haha. Sen pakerar vi och börjar gå en bit. Sen går vi in på Artic Hotell i Luleå. Jag känner hur lyckan bubblar i mig. Vi checkar in. Tar hissen upp med en utav de som jobbade där. Damen frågar om det är vi som har kärlekspaketet. Andreas blir nervös och jag blir bara mer nervös, han svarar ja. Sen hittar vi vårat rum. Jag får blunda medans han leder in mig i rummet. Sen får jag titta. Framför mig står rosor, fruktskål, två glas. Mer hinner jag inte se föränns jag kastar mig i hans famn och pussar och kramar honom, jag börjar gråta. Att min lilla plutt kunnat göra något sånt här romantiskt har inte gått upp för mig. Jag vänder mig om igen och ser att det är 5 rosor, som representerar våra år tillsamans. På risen står det: Tack för 5 fina år, hoppas att det blir fler i fortsättningen. Jag älskar dig! / Andreas.
Det står en saftig fruktskål, två champangeglas tillsammans med en ishink med champange i, servetter är uppsatta fint. Allt var så fint!

Vi korkade upp champangen och satte oss på sängen och skålade. Klockan var inte så mycket då så vi la oss i sängen och halvsåg på tv och drack champange. Jag började fixa mig för middagen. När jag var klar gick vi ner till restaurangen. Beställde Biff med potatisbunt, bea-sås, ungsbakad tomat och var sin öl. Maten har hur god som helst. Jag ville såklart ha en efterrätt. Så jag tog vanlijglass med syltade hjotron. Andreas tog någon med choklad och jordgubbar. Och vilka efterrätter! Hade inte med mig telefonen så att jag kunde fota dem, men det var för vackra för att äta, haha. Vi åt dem iaf.

Sedan gick vi upp på rummet, tog på oss morgonrockarna och la oss i sängen och bara höll om varandra och såg på tv och åt från fruktskålen Stackars lilla älsklingen var så trött att jag inte märkte när han somnade. Jag lät honom sova och tog mig en dusch. Sen la jag mig bredvid honom och somnade jag med. Och gott sov vi!

När vi vaknade så tog vi på oss och gick ner för att äta frukost, skiiit gott! Efter det checkade vi ut och gick ett tag på stan. Jag inhandlade lite grejer. Sen for vi till älsklingen, och det var det.

Ett helt underbart 5 års firande. Något jag alltid kommer att komma ihåg. Så romantiskt och mysigt!

Hello.

Nu har jag inte uppdaterat på år och dar. Men jag har bara inte velat sitta framför en dator de sista dagarna av mitt sista sommarlov, plus att jag varit med älsklingen.

Idag var det första skoldagen av mitt sista år på gymnasiet. Men jag berättar mer imorgon. För jag är nämligen ledig varje tisdag fram till jullovet, de ni!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa TrueBlood. Jag uppdaterar bättre imorgon!

Gissa vilken dag det är idag?

Idag är det den 20 augusti 2010. Den 20 augusti 2005 blev jag och Andreas tillsammans. Den 20 augusti 2009 förlovade vi oss.

Idag firar vi 5 år tillsammans. Idag firar vi ett år som förlovade.

Är det verkligen sant? 5 år? Vars tog åren vägen? Och är det verkligen sant att vi fortfarande är tillsammans? Så unga som vi är?

Ja, det är sant. Vi står här, efter 5 år, och är fortfarande tillsammans. Den enda skillnaden efter 5 år är att vi är mer förälskade i varandra. Vi är också ett starkare par. Vi skulle klarar oss genom vad som helst och vi skulle ändå stå kvar tillsammans.

En kille som Andreas är svår att hitta. Han har alltid funnits där för mig. Han har lyssnat på mig de nätter jag inte kunnat somna. Han har alltid stöttat mig, och jag honom likaså. Jag har öppnat upp mig för honom så som jag aldrig trodde att jag kunde öppna upp mig för någon, han likaså. Vi kan prata om precis allt. Jag skulle kunna gå en helt vecka utan att duscha, borsta tänderna, ja allt, och han skulle ändå tycka att jag var vacker. Denna kille älskar verkligen mig för den jag är, och jag honom likaså. Han är min bästa vän.

Denna kille har förberett en överraskning till mig idag, så nog finns det lite romantik i honom, haha. Åh, jag är verkligen världens lyckligaste flickvän just nu. Jag älskar min Andreas så otroligt mycket. <3


How to train your dragon.

Nu har vi kommit till Andreas och vi ska se film innan vi går och sover. Jag såg en film för två dagar sedan och tyckte att vi kunde se den tillsammans. Jag pratar om How To Train Your Dragon. Ja, en barnfilm, men jag ÄLSKAR barnfilmer. Och den var faktiskt väldigt bra, och roligt, haha. Så se den. :)


Jag hjärta potatisgratäng.

Igår somnade jag inte föränns 4. Alarmet ringde klockan 10 imorse. Jag klev upp halv 12. Men jag är så stolt över mig själv. Hur förbannad jag än var imorse av att bli väckt så slog jag inte av alarmet, jag snoozade i en och en halv timme istället, då blev jag någolunda pigg och kunde gå upp. Jag hoppade direkt i duschen när jag steg upp så att jag skulle bli exrta pigg.

Idag fyller min halvsyster år, så det är kalas här. Nu ska vi äta karékotletter, potatisgratäng och balsamicosås, mmmmm! Jag är skiiiithungrig!

Sen blir det prinsesstårta, me löööw marcipan!!!! Ååååh, min mage morrar.

Sen ska jag och älsklingen (han kom nyss) till honom och imorgon har han förberett en överraskning till mig, oss? Ja, jag har ingen aning om vad han har kokat ihop, haha. Och han ska få se sin present idag. Han får inte ta med sig den för det går inte. Varför kan jag inte förklara, haha. Det gör jag sen. ;)

Nu, maaaaaat!!!!

Åttonde brevet.

Hej mamma.

Jag klarade mig genom din dödsdag ganska bra iallafall. Vi hämtade en valp den dagen, så hon fick mig på lite andra tankar. Sen hade jag ju min pojkvän också. Jag och pappa var och planterade hos dig, hoppas du tyckte att det blev fint. :)

Jag har varit och hälsat på mormor ganska mycket den här månaden. Hon har ju flyttat till stugan nu. Kommer inte ihåg om jag nämnt det. Men nu har jag henne närmare iallafall och kan fara dit när jag vill och känner för det. Vi gick genom en massa fotoalbum från när du levde och när jag var född och så. Vi åt gott och Andreas kom dit och sov en natt också. Sist jag for till henne fiskade vi kräftor.
Mormor nämde att du tyckte väldigt mycket om att vara i stugan och att mormor vet att du är där med henne också. Det är en frid och ett lugn för henne att känna dig där. Jag önskar att du kunde vara där på riktigt. Det skulle ha varit så mysigt att ha dig där med mormor. Jag undrar hur det skulle vara. Helt underbart kan jag tro.

Jag märkte för någon dag sedan att jag lagt på mig några kilon. Och jag som vägt så lite tycker nu att min nyvarande vikt är för mycket. Jag är inte änns tjock, men jag tycker ändå att det är lite för mycket. Har aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv. Men jag har druckit lite för mycket alkohol i sommar, så jag tror det har med det att göra. Så jag fick så dåligt samvete när jag ställde mig på vågen och såg att jag vägde (enligt mig) för mycket. Även om det inte är mycket alls. Ja, du fattar.
Så igår när alla skulle ner till byn och se på fotboll så följde jag med. Jag tog mig en lång promenad i hela byn. När jag hade gott ett tag så slog det mig att jag var påväg till dig. För det var dit mina fötter gick. Tänkte att självklart ska jag gå och hälsa på dig. Så jag gjorde det. Jag gick omkring på kyrkogården ett tag sen gick jag till dig. Jag letade efter vita blommor med en rosa ros i mitten. När jag såg din gravsten så var det vita blommor, men det var en gul blomma i mitten. Någon har varit hos dig och planterat om och det var väldigt fint. Kanske det är mormor eller moster Ida. Jag blev iallafall jätte glad. Så jag gick fram och började plocka bort lite ogräs. Då fick jag se ett tomt glas som stod vid blommorna också. Så jag ställde mig upp och började gå och plocka lite blommor. Inte de blommor som fanns på andra gravar, utan de som fanns runtomkring. Det blev en liten bukett. Jag tog glaset och fyllde det med vatten och satt i blommorna och ställde ner den vid de andra blommorna. Jag kände mig jätte stolt över det jag gjort så jag var tvungen att le lite. Sen fick du en puss och jag gick tillbaka till pappa och alla som var på fotbollsplanen.

Jag har bara gråtit två gånger då jag varit och hälsat på dig. Första gången var när jag var med mormor och Ida. Andra gången när det var din dödsdag förra året. Det året var värst. Jag bokstavligt talat föll ihop mot Andreas. Usch, då var min saknad efter dig väldigt stor, det gjorde så ont.
Men nu när jag tänker efter så var det ganska fridfullt att gå till dig bara sådär. Jag tyckte om det. Och jag har ju lovat att komma och hälsa på oftare. Nu när jag verkligen bestämt mig för att börja promenera så ska jag komma och hälsa på dig ofta. Bränna fett och sorg på samma gång.

Och om några dagar börjar jag sista året på gymnasiet. Ja, nu börjar jag verkligen bli stor. Det är både roligt och lite skrämmande. Dels för att jag inte riktigt vet vad jag vill bli ännu och dels för att jag vet inte hur tufft jobblivet är, om det är jobbigare än skolan eller inte. Jag vill ju också ha kvar alla lov, haha.

Sen på fredag firar jag och Andreas 5 år tillsammans plus 1 år förlovade. Han ska överraska mig om vad vi ska göra, hihi.

Din kompis Maria S har kontaktat mig också. Hon har berättat litegrann om dig via mejl. Hon var här uppe i nån vecka men vi hann aldrig träffas, jag hade så fullt upp och så var alla här hemma sjuka. Hon säger iallafall att hon saknar och tänker ofta på dig. På mig och pappa också. Kan berätta lite om det senare.

För nu måste jag gå och sova mamma. Jag måste försöka ställa om dygnet innan skolan börjar. Ska lägga mig och läsa, en stor hobby jag har, och sen försöka sova.

Gonatt mamma. Älskar dig.Att vända på dygnet...

Jag är helt okapabel att vända på dygnet. Det går bara inte. Jag tänkte gå och lägga mig vid 2 tiden igår. Men jag var verkligen inte trött. Så jag slog på en film istället. Så jag somnade kanske vid halv 5. Jag ställde väckaren på 10 för att jag tänkte nu jävlar ska jag upp och vara trött hela dagen så att jag tar mig tidigt i säng idag. Icke. Jag stängde av alaramet och ställde om det på en timme senare. Älskingen ringde och väckte mig vid 11. Jag var helt borta. Ville egentligen slänga mobilen åt helvete och sova vidare. Hatar att bli väckt när jag sover. Men sen ringde inte alarmet nå mer. Att ställa om ett alarm när man är i sömnen går inte. Så när jag vaknade var klockan 1. Tog jag mig upp då? Nej, jag sov till 2... Jag blir så irriterad på mig själv. Men jag är verkligen ingen morgon människa, jag kan inte ta mig upp. Så ja, när jag brukar gå upp för att fara till skolan, det är ett HELVETE för mig för att jag aldrig vill upp. Fyfan....

Men något bra som händer idag är att pappa ÄNTLIGEN har varit och köpt en extern hårddisk. Så idag ska vi starta om datorn helt. Jippi!

jLo = bra.

Idag såg jag på en film med Jennifer Lopez. The Back-Up Plan. Den var väldigt bra! Sen har jag börjat lyssna lite på hennes låtar, och hon är ju fantastiskt bra! Det är roligt när man hittar gamla goodingar. :) Här är några av mina favoriter.Ain't It Funny


Do It Well


Get Right ft Fabolous


This Boy's Fire ft SantanaBadmorning.

Detta är verkligen ingen bra morgon. Fyfan. :(

You will be my ain true love.

Då var ännu en kväll med Cold Mountain avklarad och den blir bara bättre och bättre! Jag skulle kunna se den en gång till ikväll, men jag måste ju vända på dygnet nu när skolan snart börjar.

Meningen med det här inlägget är att jag vill säga att jag älskar min Andreas så himla mycket. Om han skulle dö vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag skulle inte klara mig i denna värld utan honom. Jag kan inte änns beskriva det..usch. :( Nä, jag vill inte änns skriva nå mer om det. Får ju tårar i ögonen. :(


Ruby with the eyes that sparkle.

Ikväll visas en utav mina favoritfilmer. Åter till Cold Mountain. En helt fantastisk historia om att kärlek varar för evigt, kärlek vid första ögonkastet, krig, ja allt. Tre fantastiska skådespelare, bland annat den heta Jude Law.
Den visas klockan 21 på kanal 9. Se den!Nejöö.... :(

Då är jag inne på sista veckan på mitt sista sommarlov. Panik, ångest, blä. Detta är sista måndagen i mitt lov. Jag vill inte bli gammal... :( Nä, men jag är så beroende av ledighet för att orka med allt, fyfan. Och sen har jag inga planer för veckan heller! Det är ju nu man ska hitta på en massa. Men jag har inga pengar och jag får inte pengar föränns på torsdag, och på fredag har jag och Andreas 5 års dag så då..händer det något, han ska överraska mig. På lördag blir det typ party, sen är det söndag och sen skola. Sista året, herregud! Jag blir leeeeessen.... :(

"Tiden läker alla sår"

Jag har allt för ofta hört ordspråket "Tiden läker alla sår". Och det ordspråket kom jag och tänka på ikväll igen.

Jag har blivit utsatt för mycket smärta i mitt liv, inte enbart min mammas död.
Krossat hjärta, flera gånger om. Förnedring. Familjedrama. Ja, listan blir lång.

Men varför ordspråket kom på mina tankar ikväll har med mitt krossade hjärta att göra. Jag har aldrig skrivit om det förut så att någon har kunnat se de. Jag har känt att det bara har mellan mig och Andreas att göra, ingen annans. Nej, mitt och Andreas förhållande har inte alltid varit en dans på rosor. Vi har gott igenom ett helvete tillsammans. Ett helvete jag aldrig trodde skulle sluta. Jag ville bokstavligt talat dö varje dag i flera månader. Hela mitt liv föll i tusentals bitar.

Det är nu två och ett halvt år sedan mitt liv föll samman. Och jag kan idag säga att jag mår mycket bättre. Därför kom "Tiden läker alla sår" upp i mina tankar. Det är fortfarande inte bra, vissa dagar kan den där hopplöshetskänslan komma igen och jag vill bara dö, bokstavligt talat. Jag har inte mardrömmar om det varje kväll nå mer, men visst, de kommer med jämna mellanrum. Det gör inte lika ont när vissa saker nämns och visas som gör att jag påminns om det, men jag känner viss smärta ändå. Men ja, tiden har läkt en del sår. Jag blöder fortfarande men jag verkar läka sakta ändå. Min tillit växer sig också starkare, och en vacker dag är den också återställd, som mitt krossade hjärta. Tiden läker alla sår.

Ännu ett år..

Då var ännu ett år med kräftfiske och kräftskiva avklarad. Det är sjukt vad åren bara fyger förbi! Jag tror jag börjar tycka om kräftor nu. Jag är på god väg iaf!
Det var en mysig kväll med mycket skvaller och skratt. :)

Jag tror inte vi tog några bilder alls. Så jag lägger upp nån bild från två år sedan.

Kräftskiva.

Ikväll blir det kärftskiva här med allihopa. Jag äter ju inte kräftor så jag ska äta fläskfilé och lite smått och gott. Men jag ska smaka, som alla andra år och se om jag tycker om det, haha.

Igår så fiskade vi då kräftor, vi fick några hundra till, haha. Jag och älsklingen skulle egentligen bada badtunna men vi var så himla trötta så vi gick och la oss vid tolv tiden medans de andra fortfarande höll igång. Ikväll ska vi iaf försöka hålla igång lika länge. ;)

Andreas for imorse för att vara med hans far och bror, han kommer hit om ett tag igen. :)

Sol och bad.

Mormor och moster har precis släppt av mig hemma. Nu snart kommer älsklingen och sen blir det att fiska igen. Jag ska hoppa i duschen, känner mig fruktansvärt äcklig.

Förästen, idag var jag, Ida och Denzel på stranden och badade och sola. Jag badade inte som vanligt, som den badkruka jag är. :P

Mys med moster.

Jag är ju som sagt hos min mormor. Här är det hur mysigt som helst. Har pussats och kramats jätte mycket med min underbara moster Ida och goosat med min underbara mormor.
Och söt som Ida är kunde jag inte säga nej till henne, så jag stannar här tills imorgon. Vi kom fram till att vi inte träffats sen annandagjul förra året. Så en extra kväll kan hon glatt få! Jag är ju trots allt, som hon säger: hennes flicka. :)

Ikväll ska vi fiska kräftor här. Traditionen! Imorgon blir det att fiska kräftor hemma, älsklingen kommer också, hihi.

Hungriiig.

Jag steg upp för typ en timme sedan och håller nu på att göra frukost. Jag är både vrålhungrig och mår illa. Men äta måste man. Kanske är så hungrig att jag mår illa.

Aja, jag väntar på att min moster Ida och hennes fästman Denzel ska komma och hämta mig. Det är påväg upp till mormor och jag ska följa med och sova där en natt. Jag har inte träffat min moster på år och dar. Jag minns inte sist jag såg henne..... Men snart kommer hon! :D

Nu ska jag gå och göra klart min frukost, sen är jag ready to go!

Jag kunde inget göra.

Eftersom att det gått en hel dag så har jag glömt bort lite av en av mina mardrömmar inatt. Men jag ska försöka gräva fram det från min hjärna.

Vad jag kommer ihåg så var jag och min familj, tillsammans med min lådsasmammas systers familj, ute med skotern. Det var vinter. Vi stannade för att göra upp eld och grilla mat. Jag gick iväg en sväng. Halvsprang för att jag ville se vad som fanns bakom hörnet. Bakom hörnet var det sommar, och en stig kurvade sig. Det var skog runt omkring, och stigen var som röjd fram, rak och fin. Jag började springa efter den. Men sen slog det mig. Jag är mitt ute i skogen och har glömt bort vars min famij sitter. Det finns säkert en massa farliga djur här. Jag blev livrädd och började springa tillbaka kanske 100 meter. Då hör jag att  något springer efter mig. Där bakom mig kommer en vargflock. Jag springer ut från stigen och ut från skogen tills jag kommer där det är snö igen. Där står en man. Jag faller framlänges och tittar bakom mig. Två vargar är några meter bakom mig. Men de springer förbi mig. Då ser jag att vargen längst fram har något i munnen. Den springer fram till mannen och ger honom saken den har i munnen. Mannen leker aport med vargarna. Jag reser mig upp och halvspringer tillbaka till min familj som sitter i en ring runt elden och grillar korv.

Sen helt plötsligt är hela familjen inne i mitt gamla hus i byn. Utanför är det där jag bor nu, men det var huset som jag bodde i förut. Tiden har spolats tillbaka 15 år. Alla är lika gamla, men där sitter mamma. Datumet är 28 maj 1995. Alla i huset har gömt sig i källaren, under bord och sängar. Det ska nämligen komma en storm och en stor våg. Alla är skyddade så väl förutom mamma. Hon sitter på golvet bredvid väggen. Jag får panik, vill att hon ska skydda sig bättre. Jag vill förhindra det som ska hända. För det som ska hända är att mamma ska dö. Jag springer fram till henne och sätter mig bredvid henne. Jag säger i panik att hon måste in under ett bord, att hon måste skydda sig bättre. Då säger hon att hon inte kan förhindra vad som ska hända. Att hon vet vad som ska hända och hur det kommer kännas. Hon säger att vågen kommer ta henne och att hon inte kommer kunna hålla andan och att det sen säger pang i bröstet och att hon sen dör. Jag får ännu mer panik och börjar gråta, bönfaller henne att hon måste skydda sig, att jag behöver henne. Hon ser på mig, ler och skakar på huvudet och säger: det är så här det måste bli. Och sen kommer vågen och jag vaknar med ett ryck.

För några år klandrade jag mig själv för att inte ha stoppat mamma från att åka på forsfärden. Vilket är väldigt normalt. Jag känner andra som har förlorat en förälder och klandrat sig själva för att de inte stoppat det. Jag ville så gärna spola tillbaka tiden och stoppa hela alltihopa. Jag var förbannad på mig själv, besviken. Jag har försökt att intala mig själv att jag inte visste vad som skulle hända. Jag kommer inte ihåg det. Jag kommer bara ihåg hur alla samlades ute på gården i mormors stuga, vet bara inte om det var före eller efter olyckan. Att jag bara var 3 år, jag kunde inget göra, för jag kunde inget veta.
Självklart vill jag fortfarande spola tillbaka tiden, varför skulle jag inte vela det? Jag vill ju så gärna ha min mamma här. Men jag försöker verkligen intala mig själv att jag inte kunnat göra något. Att det här är mitt liv nu, jag måste anpassa mig efter det. Och jag tror den drömmen har med det här att göra. För i drömmen försöker jag rädda mamma, men egentligen finns det inget jag kan göra, det är så här det måste bli. Det är faktiskt så här det är, min mamma är död. Jag kunde inte göra något då och jag kan inte göra något nu....

Mysig kväll.

Idag har jag haft en underbart mysig kväll med Anna och Ellinor! Vi gick på stan. Jag inhandlade en tröja/tunika från BikBok för 40 bananer. Sen gick vi hem och började med maten. Fysatans vad gott det var! Blev ploppmätt. Sen väntade vi på att Ellinor skulle komma tillbaka. När hon kom så skvallrade vi lite, sen gick vi mot Kvantum för att köpa sötsaker. Det blev kakor och godis. Sen sken klockan iväg och vi insåg att det bara var 20 minuter tills min buss skulle gå. Så vi halvsprang tillbaka till Anna med munnen fullproppad med kakor och godis, hämtade mina saker och sprang till min buss. Som tur var så var bussen lite sen så jag hann. Väl på bussen så rann det svett från mig för att det var så kvavt ute och för att vi sprungit som gnur. Sandra steg på bussen efter några hållplatser så vi satt och snackade ett tag också. En helt underbar kväll helt enkelt! <3

Bad dreams.

Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. Två hemska mardrömmar på raken. Så inatt jag har grinat väldigt mycket. Kan berätta om en av mardrömmarna senare.

Nu har jag precis duschat, jag ska gå och föna håret och sen platta det. Jag ska till Anna idag och mysa med henne. Vi ska laga mat till oss och hennes familj. Den goodaste maträtten jag vet just nu. Kycklingfilé i jordnötsmarrinad. Fyyyfåååglarna så gott!

Här har ni liiite bilder.
P.S - Jag glömde nämna att min älskade vän Anna.H fick ett plektrum slängt på sig, hon tog upp det och senare gav hon det till mig. Ååååh vad jag älskar henne! Jag är nu ägare till Mattias plektrum som han spelade med på LK -10. I'm a lucky woman! <3 D.S

Jag tänkte lägga in lite bilder...

Jag tänkte lägga in lite bilder från LK, även om de inte är många. Så jag gick upp till min väska för att hämta laddarsladden som även är en USB-sladd. När den inte var i väskan slog det mig direkt: jag har glömt den hos älsklingen. DAMN! Så jag skickade ett sms till honom och sa att jag glömt min laddare hos honom. Han frågade hur mycket batteri jag hade kvar och jag sa att det snart bara var 20% kvar. Så han är påväg hit nu med min laddare, är han inte för underbar! Åh, får dåligt samvete för att han måste köra så långt fram och tillbaka. Men vad gör man inte för den man älskar? Åååh min pluttis! <3

Så snart kommer det lite bilder. Var tålmodiga.

LK.

Hej alla glada. Då var lulekalaset förbi. Jag har haft skitroligt!

På fredagen så kom älsklingen äntligen hem och vi for och hämtade min biljett sen raka vägen till staden. Hos Janina blev det fullt ös, vi taggade som tusan. Sen gick vi in på området. Jag och Marléne gick och såg på The Ark. Anna&Ellinor skulle gå på bajamajorna men kom aldrig tillbaka så vi gick på max och käkade. Efter det var mina fötter förstörda, jag kunde inte gå. Så jag ringde efter älsklingen och Marléne ringde efter sina föräldrar. Vi for hem vid halv 2 tiden. Vi orkade helt enkelt inte mer. Marléne hade jobbat hela dagen och mina fötter var som sagt förstörda.

På lördagen så for jag och älsklingen till Erik och Carro och förfestade där. Jag var väldigt seg där i början, men sen kom jag tillbaka! Vid 8 tiden for vi in till stan. Jag och älsklingen skyndade oss till Takida. Och jag blev i helt extas. Jag verkligen älskar de där killarna! Jag skrek, hoppade och svettades som om jag hoppat in i en pol. Men det är så det ska vara! I WAS BROKEN AND ALONE!!!!
Sen träffade vi älsklingen morbror så vi pratade med honom ett tag. Sen kom min underbara bästis Christoffer! Han hade tydligen gått och sagt till alla hans kompisar hur underbar jag var som skrivit ett sånt fint inlägg om våran vänskap. Han är för rar! Jag blev faktiskt tårögd...
Sen gick vi till Janina för att se vad de höll på med. Janina var söt hon, hahahaha. Sen såg vi på Petter från Standtaket. Älsklingen fick höra sin favorit, Repa Skivan.
Sen gick vi och mötte Erik och Carro. Såg lite på Twisted Sisters men vi blev hungrig så vi gick och köpte TexMex, fyfan vad gott det var! Jag träffade min barndomskompis Lovisa. Hon vände sig om i 5 sekunder för att häsla på mig och när hon vände sig om var hennes kompisar borta. Så hon följde med oss. Jag träffade mina två kusiner också, så det var riktigt kul! Sen bestämde vi oss för att fara hem, Lovisa fick åka med oss. Kunde bara inte lämna henne där ensammen, vad som helst kunde ju ha hänt henne.

Iaf, jag tyckte ändå att det var kul i helgen. Även om jag äntligen nu är 18 och får gå in på öltälten så hann jag inte med det. Men det får väll bli nästa år det. :)

Några få bilder kommer sen när jag tagit mig hem. Är fortfarande hos älsklingen.

Fuck...

Jag är nu helt klar för kvällen. Jag ska bara vänta tills Andreas har slutat jobba och kommit hem. Pratade med honom nyss och han kanske måste jobba över till halv5-5... Ååååååh! Vi ska först till min granne och hämta min biljett, sen ska han skjutsa mig till Janina i stan. Jag kommer ju inte vara där föränns jättesent... :( tror jag redan ska börja dricka här i min ensamhet... Nu blev jag suuuur! FUCK!

What a man...

Godmorgon! Idag är det en god morgon. Jag har sovit ut och drömt en fantastisk dröm. Nämligen att Alexander Skarsgård var kåt på mig, bara det att han verkligen var en vampyr...ännu bättre. ;) What a man, what a man, what a man, what a mighty good man... ;)

Iaf, jag har precis duschat, ska ta mig nå i magen och sen börja fixa mig för ikväll. För ikväll blir det party med mina tjejor!!!! Fyyyfaaaaan vad jag längtar! :D

Nu, maaaat!


Grrrrrrrr!


I was broken and alooone!!!

Blä, jag har sovit så dåligt inatt. Drömt mardrömmar och vaknat flera gånger. Somnade inte föränns vid 6 imorse. Hade ställt väckaren på 12, jag klarade inte att ta mig upp så jag ställde om den till 13. Jag tog mig inte upp ur sängen föränns 14.

Jag har precis hällt i mig en stor kopp svart kaffe så att jag ska piggna till.

Nu ska jag gå och packa för senare ska jag ta en buss till Andreas och sova där hela helgen. Ikväll blir det att gå på lulekalaset. Imorgon blir det att gå på det igen med tjejorna. På lördag samma sak, fast då följer Andreas med igen. Och vet ni vad som händer på lördag också? Jo, jag ska stå längst fram vid stora scenen och skrika takidasånger, WOOOHOOOOOO!!! Taggataggatagga!

Det var längesen jag skrev en lista.

DU...

Smeknamn:
Fellan, Flis, Flisan, Fesche.
Födelsedag: 21 Februari
Bor: By utanför Luleå
Arbete: Sova ;)

FAVORIT…

Färg:
Lila
Plats: I Andreas armar.
Drog: Snus...haha.
Fordon: Bil
Film: Avatar
Affär: Får väll bli Gina
Serie: TrueBlood
Café: Ja, brukar inte fika så ofta, men Roasters typ.
Skor: Converse

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Klart
Gnälla: Det gör alla.
Skrika: När jag blir kittlad, annars brukar jag försöka hålla igen.
Drömma mardrömmar: Väldigt ofta.
Drömma sexdrömmar: Det var länge sen sist, så inte ofta.
Försöka vara annorlunda: Nejnej.
Klä dig i svart: Joda.
Ha sex: Haha, you know it. ;)
Hata folk: Om jag gör...dålig vana.
Lita på folk: Ja, men det är inte många personer.

NÄR…

Åt du senast:
 För två timmar sedan. 
Läste du en bok senast: Igårnatt.
Var du på konsert senast: Lulekalaset -09. 
Köpte du något senast: Igår,kladdkaka.
Kysste du någon senast: I måndags.
Hade du sex senast: Hahahaha, om det nu är så viktigt, lördags.
Svor du senast: För ett tag sedan, spillde ut mitt saftglas.
Sjöng du senast: Ja, tror jag vrålade här hemma i måndags.
Klagade du senast: För nån timme sen.
Är det sommar: Just nu.

VEM…

Saknar du:
Mamma.
Rörde dig sist: Loka
Kysste dig sist: Älsklingen :)
Gjorde dig riktigt glad senast: Ja det måste ha varit älsklingen där också.
Fick du sms från senast: Sandra
Älskar du: Älskingen, mina vänner, pappa, min släkt, många. :)
Sov du med senast: Älsklingen. :)


HAR DU…

För många vänner:
Nejnej.
Tvångstankar: Ja har en del, ja.
Någon annan psykisk sjukdom: Depression.
Färgat håret: Ja.
Brutit några ben: Armen
Några piercings: Tungan
Egen dator: Ja, däremot sitter alla på den.
Gjort bort dig rejält: Ja, det har hänt. Hemskt.
Bra självförtroende: Det går upp och ner.
Kysst någon: Ja
Haft sex: Jaaaaa
Köpt kondomer: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Varit kär: Jag är kär. :)
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Ja, men inte när jag varit tillsammans med Andreas.

HUR….

Går du:
 Normalt
Fördriver du tiden: Sitter vid datorn.
Mycket pengar har du: Jag klarar mig gott och väl.
Tjänar du pengar: Nepp.
Ofta diskar du: Aldrig
Ofta städar du: Inte ofta, mitt rum är ganska äckligt, sover bara i det rummet nu för tiden.
Ofta träffar du din familj: Just nu är det bara nån gång i veckan, är ofta borta. 
Mycket äter du: Tills jag blir hyfsat mätt, hatar att vara proppmätt.

ÄR DU..

Förstående:
Absolut, inte för allt, men det mesta.
Öppensinnad: Nja, inte direkt.
Arrogant: Nej, hatar såna personer.
Osäker: Ganska
Blyg: Ja, med nya människor.
Smart: Ja, det är jag väll.
Sentimental: Ja
Pratglad: Ja, när jag vill.


Vänskap.

Min älsta och bästa kompis heter Christoffer. Jag har växt upp med honom och han är min allra första kompis. Gått i samma klass i skolan fram till 6:an. Gått samma högstadium fast i parralellklass. Han går nu på samma gymnasie som Andreas gick på. Men vi bor fortfarande i samma by. Han bor faktiskt precis över älven från mig just nu. Varannan vecka iaf. Vi träffar inte varandra varje dag som förut. Vi pratar inte varje dag som förut. Men vi är ändå bästa kompisar. Han är bara ett telefonsamtal bort. Och jag vet att vi alltid kommer vara vänner. Han är nu också väldigt bra kompis med Andreas, vilket känns väldigt skönt. Christoffer kommer bli gudfar åt vårt/våra barn.

Igår blev jag vän med hans mamma på facebook och hon hamnade direkt på min blogg. Hon lämnade efter sig en väldigt fin, lång och berörande kommentar.

Jag kan inte annat än säga att jag blev oerhört glad av att du lade till mig på FB... Se bilder på din mamma... O sen har jag läst lite här... O tårar o leenden har blandats de sista timmarna...

Ja du... Livet är ingen dans på rosor. O saker som händer känns inte alltid rättvisa. Att förlora sin mamma är Aldrig enkelt! Jag vet efter som jag själv förlorat min mamma för snart 8 år sedan. O de tar tid...Saknaden kommer nog aldrig försvinna...

Din mamma... Hon var en av mina bästa vänner...Kände henne egentligen hela mitt liv...Eftersom mina föräldrar bodde hos hennes farmor o farfar i Boden när jag föddes...O sen var hon god vän med min kusin Maria under deras uppväxt o även som vuxna. De var dock inte förren jag o Susanne väntade barn (dig o Chrisse) som vi faktiskt började umgås på rikrtigt... O snabbt blev vi superbundisar... Vi umgicks ofta varje dag. De satt aldrig fast...

Kommer ihåg när vi var mammalediga... Då satt vi på morgonen o såg en tvålopera på morgonen... En B-såpa från Brasilien...den handlade om en surogat mamma som ville behålla sitt barn... Urdålig, men vi var bara tvungen att se den...Ha ha ha... vi drack kaffe o fikade o sen var de prommis som gällde... Vi pratade om alla våra vardags bekymmer... O vi anförtrodde nog varandra de mesta... Din mamma var även otroligt konstnärlig o lite "bohemisk"...Inspirerade o djupsinnig.

Efter mammaledigheten träffades vi mkt på kvällarna...Ibland när vi visste att den andre hade haft en jobbig dag lagade vi middag tillsammans i ställt för var för sig... Roligare att äta tillsammans =) ...O skönt att slippa laga mat varje kväll...

Din mamma var en ärlig människa, hon var oftast glad... Hon var alltid så mån om alla omkring sig... Ville att alla skulle trivas. Jag tror aldrig att jag hörde henne tala illa om någon. Sen bakade hon världensgodaste vaniljbullar!!!!!!

Hon var en underbar vän o mamma...

Att se dig idag får mig att tänka att var hon än är i dag så måste hon vara otroligt stolt över dig... Du är lika vacker som hon o du har tagit dig hit!. Du har drömmar o mål i livet. En helt fantastisk tjej...

Har under de sista åren bara sett glimtar av dig o följt dig på avstånd... Tråkigt, men sådant är livet... O du är vuxen nu... Precis som min Chrisse. O man blir varm i själen när man ser hur välartade ni är...

Sköt om dig nu... kramar från Chrisses mamma...

Ja, hon var en utav mammas bästa kompisar. Och det är tack vare deras vänskap som jag och Christoffer är bästa vänner idag.

Nu kan ju inte jag och Christoffer gå och vara gravid tillsammans, vara mammalediga tillsammans. Men jag är säker att jag ändå kommer att vara där mycket under min framtid. Kanske jag och hans fästmö blir gravida samtidigt och kan vara mammalediga tillsammans och på sätt umgås med Christoffer under graviditeten och mammaledigeheten. Precis som hans och min mamma gjorde. Kanske är det jag som gör världens bästa vaniljbullar då, vem vet.

Jag är så tacksam över kommentaren. Att hon delade med sig lite av hennes tid med mamma när hon levde. Tack Magdalena.


Jag och Christoffer. :)


Psykiskt närvarande.

När jag växt upp har jag sällan sett mina släktingar på min mammas sida. Jag hälsade på mormor två eller tre gånger om året, jag hälsade på min morfar en gång om året och träffade min morbror nån gång när han var hos mormor eller morfar. Jag tycker det är väldigt synd. För det är så för att mamma är död. Hade inte mamma varit död hade jag sett dem mycket oftare.

Men nu när jag ser dem så sällan är varje besök väldigt speciellt och något man verkligen längtar till. Jag tror det är samma sak för dem.

När jag besökte min mormor nu i helgen var det samma känsla, något speciellt och något man längtat efter. Men nu när jag försöker lära känna mamma genom dem som kände henne saknar jag henne mer. Och nu när jag var hos mormor fick jag den där känslan. Känslan av att hur underbart skulle det inte vara att kunna besöka mormor tillsammans med mamma. Att hon också gick omkring där, hjälpte mormor med maten, att hon satt och såg på tv med mig. Att hon sov i samma rum som mig. Att hon var där, fysiskt närvarande.

Hon var där, psykiskt. För nästan vart man än vände sig fanns ett kort på mamma. Så nästan vart man än vände sig kunde man se henne. Hon var där, även om det bara var psykiskt.

 
 


Stugan.


Tjenare!

Idag kom Sandra och hämta mig och vi for till henne. Efter ett tag kom Fiia och Alice och vi gick och fikade på fiket i byn. Sen gick vi och handlade, tacos blir det. Efter det så gick vi till Fiia och jag gullade med Alice ett tag. Nu är jag och Sandra hos henne och ska snart gå tillbaka till Fiia för att käka där, Ida kommer också. Det ska bli niiice. En efterlängtad tjejkväll!

Nu ska vi dra och proppa i oss käk och skvallra för fulla muggar. Sen ska vi ju äta kladdkaka också, mumma! ;)


Jag och min älskade neger Sandra. ;) <3


Home again.

Andreas har precis skjutsat hem mig och det slog mig att jag inte sovit hemma sen tisdagsnatt, alltså en vecka. Jag som bädade rent i sängen och allt. Jag har bara hunnit sova en natt i den. Så det kommer bli mysigt att gå och lägga sig i sin egen säng inatt.

Andreas har varit en pain in the ass idag. Herregud, helt speedad, nypt här och där, kittlat här och där, pussat och slickat mig i ansiktet. Jag har skrikit och lådsasgråtit hela tiden. Svettats som en gris när vi brottats i sängen för att jag blivit så less. Men han är ändå så söt, han gör ju bara så för att han älskar mig och vill vara nära mig hela tiden. När jag frågade varför han höll på som han gjorde så sa han att det var för att jag är så mysig. Höhö. Min plutt! :)

I fredags fick jag hem boken och idag fick jag hem säsong ett av TrueBlood. Så jag har värmt mig köttfärspaj och tänkte ta och se lite. Men nu hör jag att det åskar ute, så jag får nog tänka om...DAMN!

Bilder från stugan kommer senare, brorsan har min dator. Nu blir det käk!


Augusti den första.

Jag och Andreas har kommit hem från mormor för en liten stund sen. Jag har bara packat, betalat en räkning och hälsat på Loka. Nu ska vi till Andreas och så ska jag sova där tills imorgon. Jag fick boken i fredags, men jag har inte fått säsongen ännu. Vi som tänkte se den hos Andreas, buhu.

Förästen är det 1 augusti idag....FÖRSTA FUCKING AUGUSTI!
Jag blir så fruktansvärt deprimerad. :(

Aja, nu står Andreas och suckar och kan inte stå still, så nu drar vi. Bilder kommer imorgon!

RSS 2.0