Happy New Year!

Jag håller på att springa mellan tvn och spegeln. Sound of Music går på 3:an och jag älskar den! Var jätte länge sedan jag såg den. Tyvärr hinner jag inte se klart den.. :( Ska snart till Biffeboy för att fira nyår. Är taggad som satan!

Gott Nytt År people!


Nöööörd och bokmal.

Nu har jag kommit hem. Och mycket riktigt. Två paket hade kommit till mig. Så nu ska jag ta och spela HP! Det andra paketet innehöll en bok som jag fick på rabatt när jag köpte spelet, haha. Bokmal och spelnörd. Bay!


Myspys och planer.

Idag far jag hem från mormor. Det har varit (nästan) tre mysiga dagar då jag inte gjort någonting. Bara myst och njutit.

Imorgon är det nyårsafton. Det kommer förmodligen att firas hos min barndomsvän Christoffer. Jag och Andreas är sega med att planera och komma på vad vi vill göra, haha. Men det blir förmodligen det. Ska bli kul! Det var ett bra tag sedan jag och Andreas var på fest tillsammans och båda druckit. Stackarn har fått vara chaffis för mycket. Nu ska vi bara komma på hur vi ska ta oss hem. I värsta fall blir det taxi...dyrt. Ja, vi får fixa det helt enkelt. Sen har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Får rota i min lilla garderob när jag kommer hem. Får hoppas att mina paket kommit hem då. Pratar om HP till Xbox, höhö.  

Njuter.

Jag förstår inte varför jag oftare tar mig till mormor. Det är så otroligt lugnt och skönt här att man bara njuter hela tiden. Tror det har med lilla Andreas att göra. Jag vill vara med honom på helgerna och då kommer det aldrig på tal att fara till mormor över helgen. Men jag njuter så länge det varar. Jag ska komma ihåg att när allt känns jobbigt och stressigt så ska jag fara hit.

Nu vill morfar ha hjälp med något. Hörs senare.

Ska till mormor!

Ikväll ska jag till min mormor och vara där tills på torsdag. Så jag vet inte om det blir någon uppdatering under de dagarna, kanske. :)
Så nu måste jag gå och duscha, packa och äta middag innan jag far.

Mormor och morfar Inge, here I come!


Gårdagen med söstra mi.

Igår var jag på stan med min älskade syster Anneli. Vi gick runt och shoppade och tog en fika/lunch på Waynes. En mysig dag helt enkelt. Kommer sakna henne enormt mycket!
Jag hämtade mitt pass och köpte saker som jag behöver till South Africa. Jag kan nu med stolthet säga att dessa är mina!


Addicted.

Hej allihopa! Jag är vaken fortfarande. Somnade hos våra grannar när vi var där och åt middag. Förbannat skön soffa alltså. Så jag är inte så himla trött ännu. Ska ta mig nå litet att äta, sen packa ner mig själv i min säng och lyssna på min nya audiobook. Har lyssnat klart på Hungry For You. Den var riktigt bra! Ganska seg i början, men blev mycket bra! Nu har jag tyvärr blivit beroende av att lyssna på en ljudbok på kvällarna. Man kan inte sluta för att det är så spännande. Det är enklare att lyssna på kvällen än att läsa. Och tyvärr så är dom inte gratis häller...
Iallafall, jag fortsätter med samma författare, Lynsay Sands. Denna bok är första boken i en serie på 12 böcker! En del karaktärer dyker upp och så där i alla hennes böcker, även om det inte tillhör en serie. Men alla hennes böcker (vad jag förstått) handlar om såkallade Immortals. Gaah, så bra! Väldigt beskrivande och..bra!


Nionde brevet.

Hej mamma, och grattis på födelsedagen! Idag blir du 46 år gammal.

Mormor var förbi idag med en liten julklapp till mig. Hon hade varit och tänt ljus hos dig. Så när jag och Andreas skulle fara till honom for vi också och tände ljus i lycktan. Det är mycket snö på kyrkogården! Men som tur var så fanns det redan en nedtrampad stig till din sten.

Idag har jag tänkt på dig extra mycket. Just för att det är din födelsedag. Ska jag vara ärlig så visste jag inte att det här datumet var din födelsedag först för något år sedan. När jag fick ärva dina saker och tittade på ditt pass så såg jag att denna dag var du född, för 46 år sedan.

Jag ville egentligen bara säga grattis till dig. Själv mår jag ganska bra, som vanligt ungefär. Fick fina julklappar och njuter av att ha lov.

Tänker på dig ofta. Älskar dig.

/Din Dotter.


Charming.

Så var ännu en julafton avklarad! Jag har fått många fina presenter och jag har nyligt beställt en egen julklapp till mig själv. HP Deathly Hollows till vårat nya Xbox 360 + Kinect!

Det börjar kännas att man blir äldre. Man är inte lika exhalterad över julafton och paketen. Jag tog det ganska lungt iår, även om det var lite pirr i att få öppna mina paket. Min bror ville jag bara slå ihjäl, den bortskämda snorungen, som tror att han kan bestämma när man ska få öppna paketen, säger emot, tjatar osv. Ville slå han in i väggen, hårt. Men det vill jag dagligen. Min syster också för den delen.

Iallafall. Jättefina paket. Orkar inte rabbla upp dem nu. Kanske tar bild eller skriver ner dem här sen någon dag.
Älsklingen kommer hit imorgon! Har saknat honom jättemycket idag! Nästa år, då jävlar ska vi fira julafton tillsammans. Nej, vi har aldrig firat julafton tillsammans och vi har snart varit tillsammans i fem och ett halvt år. Jag skyller på honom. Han sa förra året att vi kan fira tillsammans det här året. Han sa samma sak iår... Men nästa år bor vi förmodligen tillsammans också, MYS!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Jag kan inte gå och sova ännu, är inte trött alls typ. :S Min bror sitter och spelar så där kan jag inte vara häller. Tror alla andra sover för den delen. Gah! Får väll hitta på något.

Vill ha min älskling här...

Feliz Navidad!

Julsånger spelas i huset. Har precis lyssnat på min favorit, Feliz Navidad! Vi ungar i huset har öppnat ett paket på morgonen enligt tradition. Ett Xbox 360 med Kinect. Så min syskon spelar för fullt. Som störst får jag låta dem spela av sig så att jag sen kan stå själv och spela lite.

Ville bokstavligt talat strypa min bror imorse. Han vaknade klockan 5 imorse, sitter på datorn och spelar hög musik för att han egoistiskt vill få upp mig, min syster och A-K ur sängen för att få öppna paket. Så jag har inte varknat på bra humör idag. Skulle behöva gå ut och skrika av mig lite så att jag blir på bättre humör. Sen har jag inte sovit mycket inatt heller. Sovit kanske 3-4 timmar.

Jag får försöka ta mig i kragen, vill inte vara på dåligt humör på självaste julafton.
Ska fika prinsesstårta och dricka kaffe nu från igår då vi firade min farmor här hemma. Kanske blir lite piggare då.

God Jul på er då mina fina läsare. Hoppas ni får en bra julafton!

Extas!

Aaaaaah! Det är julafton imorgon!!! :D Jag är i helt extas!! Kan inte sitta still! :D
Jag ska utnyttja det genom att ta en dusch, fixa naglarna, plocka lite i rummet, ja hålla mig sysselsatt. Jag blir knäpp av att bara sitta still!

Ja, jag är som ett litet barn när det gäller julafton! Men sen är jag ju ganska barnslig också, haha.

Lilla jag:"Aaaah, klappar! 8)". ;)


Min nya drog.

Jag kan bara äta och fortsätta äta det här. Underbart gott!!


Gammal goding.


Andreas julklapp till mig


Vampyrförfattare.

Jag har hittat en ny intressant författare. Lynsay Sands. Hon skriver vampyrböcker, höhö. Hon har en massa olicka berättelser om vampyrer och kärlek. Tyvärr vet jag inte om de finns på svenska. Hennes senaste har jag fastnat för. Hungry For You. Funderar på att köpa den som Audiobook, höhö. Däremot verkar alla hennes böcker vara väldigt bra. Åh, svårt! Jag har kommit in i vampyrfasen igen. Vill läsa om omöjligt och passionerad kärlek! Fan, jag tror jag köper den....till iPhonen alltså.

Rekommenderar henne för alla vampyrälskare. ;)




En spruta blev två sprutor.

Vilket tjorv det varit idag! Jag har fått springa runt som en get, och jag som är JÄTTEförkyld. Det börja med att jag fick stå en halvtimme och vänta på bussen. Snöovädret gjorde att bussarna blivit försenade. Jag höll bokstavligt talat på att börja gråta för att jag frös så mycket om fötterna. När jag höll på att ge upp så kom bussen. Jag for hem till byn, tog ut pengar för att sedan gå på apoteket för att hämta ut min spruta. Men, det fanns inte en enda twinrix-spruta någonstans. Inte i Luleå, inte i Kalix, inte i Boden, ingenstans! Så jag gick tomhänt till vårdcentralen. Där fick jag vänta i 20 minuter för att prata med läkaren jag skulle till. Hon kollade om de hade på vc, men inte det. Så vi pratade av och an att jag kanske då bara ska ta en hepatit-a spruta. Hon kollade upp det och om det fanns på apoteket i byn, det fanns det. Men sen kom vi fram till att jag kanske också behöver en hepatit-b spruta också. Så samma sak där. Hon kollade upp om det gick och hur behandligen ser ut, sen om den fanns inte på vc. Det fanns den. Så hon skickade recept och jag fick traska tillbaka till apoteket. Väl där hade jag bara fått receptet för hepatit-a. Jag väntade ett tag där och sen ropade dom upp mig och sa att receptet kommit så jag fick hämta ut den också. Sedan var jag tvungen att hämta ut mer pengar för att två sprutor kostade lite mer än vad jag hade i plånkan. Plus att jag skulle betala sticken också. Sen sprang jag upp på ICA där A-K jobbar för att lämna mina grejer så jag slapp gå och bära på dem. Sen halvsprang jag tillbaka till vc. Där betalade jag för sticken och sen fick jag gå till en annan läkare för att min var upptagen.
Det gick bra att få två stick i vardera arm. Den första gjorde knappt ont men den andra gjorde lite ondare. Hon var väldigt snäll läkaren. Frågade om jag var spruträdd, vilket jag inte är, men satt ändå ner med mig när hon stack.
Men, jag har mest ont i den arm där sticket inte gjorde ont. Och jag har bara kommit blod från den också. Nästa vecka ska jag och sticka mig igen. Vet inte om det var två gånger igen eller bara en gång. Återstår att se när jag ska på apoteket för att hämta ut nästa omgång.

Varför det blev sånt här gorm är för att jag far om en månad och måste ha det här skyddet. Eller måste och måste, det är väldigt bra att jag har det. Och jag kan inte vänta några dagar för att ta en twinrix-spruta då för att få skydd. Så det var bara att bita ihop och ta emot allt gorm och två stick.


Sprutdags!

Lilla jag är fortfarande hos Andreas och lilla jag är fortfarande sjuk. Men lilla jag ska snart fara med bussen. Lilla jag ska till fröken doktor. För lilla jag ska ta första twinrix-sprutan idag. Då är det viktigt att lilla jag inte har feber, för då får lilla jag inte ta den. Nä, fy vad jobbigt det där var. Iallafall, ska ta spruta idag, ska ta en "snabb" version av alla fyra sprutor för att jag far OM PRECIS EN MÅNAD TILL SOUTH AFRICA!! Fröken doktor får kolla upp om jag har feber eller inte, Andreas har ingen temp här.

Måste skynda mig nu, bussen går snart. Hejs!

En sur Andreas, haha.

Jag och Andreas har precis kommit till honom. Han har konstant tjatat om att få sin julklapp idag, hahaha. Oj vad jag skrattat. Hans anledningar för att få den har varit så absurda, som: "älskar inte du mig? om du älskar mig så ska jag få spelet NU!"
Hahahaha, ojoj. Lilla Felicia har faktiskt en överraskning åt honom. Jag har nämligen tagit med mig spelet, och det vet inte han, så han är på jättedåligt humör just nu. :P Ska överraska honom om ett tag med det. Tycker sååå synd om honom. :P Han har ändå fått vänta i fyra veckor nu, stackarn, haha. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle kunna hålla mig så här länge med att inte ge honom det. Men nu är han värd det. Plus att jag vill spela lite The Sims 3. Och då måste han ju också ha något att göra. :P

Nu ska jag hjälpa honom att ta upp XBOX:et till hans rum, och sen ge honom spelet. ;)


Sjuk på jullovet.

Det är endast en vecka kvar till julafton! Det var ju nyss första december! Och jag har nu jullov! Fast det har jag redan sagt. Och jag är sjuk. Inte jättesjuk. Men förkyld. Ont som fasen i halsen, tung i skallen och nu har min näsa börjat rinna.

Jag och Andreas är just nu hos mig. Familjen ska till grannarna och käka middag så vi är ensammen hemma tillsammans med Loka. A-K har gjort julgodis hela dagen så det luktar gott i hela huset, höhö.

Ja, inget mer ointressant att berätta, ska mysa med älsklingen nu. Hejs!

Mysig liten släktträff.

Vid fyra tiden kom min morbror Mikael och hämtade mig i stan och vi for till morfar för att hälsa på. Jag kan säga att jag var väldigt nervös och förväntansfull. Och där var hon, min kära storasyster och moster, Anneli. Det var hur underbart som helst att träffa henne igen, för att hon ligger mig nära om hjärtat. Vi tre, jag, Anneli och Mikael satt och pratade i flera timmar, åt god mat, pratade lite till och sen for jag och Mikael till stan igen. Han skjutsade mig till busstationen så att jag kunde fara hem. Och här är jag. Jag vet att det är lite sent just nu. Men jag tar jullov nu. Ja, jag skolkar men, jag håller också på att bli sjuk. Känner mig jätte hängig. Ja, jag ska gå och sova när jag skrivit klart det här.

När jag kommer närmare mammas släktingar och familj känner jag mig närmare henne. Och jag har absolut ingenting emot det. När jag är dem kan jag lättare prata om henne, vilket är det jag vill.

Anneli och Mikael

hoppas de är ok att jag snodde denna bild av dig Anneli ;)

don't mind the guy in the background, haha.


Miley Cyrus - Who Owns My Heart


Pyssel och sånt.

Jag har alltid tyckt om att pyssla med saker. Älskade att pyssla med jul och påsk dekorationer på dagis och grundskolan. Och jag har alltid gett bort saker som jag gjort.

Varje år då jag hälsat på min morfar då Anneli och Micke fortfarande bodde hemma tog jag med saker till dem som jag gjort. Allt från en träbil till en sydd liten kudde.
Men sen upphörde det. De har nu bara fått saker när det varit julafton. De har fått skolkortet på mig.
Men jag tänkte att jag skulle lägga ner lite tid på att göra något mer också. Och jag som älskar att pyssla kom direkt på att måla egna julkort. Så det har jag gjort sedan jag kommit hem. Och imorgon ska de få var sitt julkort med ett foto av mig.
Jag vet att många hatar sina skolkort och absolut inte vill ge bort dem. Men jag vet att morfar, mormor, farmor osv. vill ha skolfoton av mig. Så då är det ju lika bra att ge dem det.


Längtar tills imorgon!!

Haft en fruktansvärt lugn dag idag. Det var surt att komma till skolan och inte göra ett skit på morgonen, men jag och Janina hade ändå ganska roligt. ;) Sen var min syster (moster) på stan idag. Satt i extas på lektionerna och väntade på ett sms om hon skulle komma förbi skolan eller inte. Sen gick jag på stan ett litet tag och varje gång jag såg någon som var lite lik henne hoppade hjärtat upp i halsgropen. Men jag såg henne aldrig... :(
Däremot ska jag få träffa henne imorgon, och min morbror, och morfar! :D

Sen är jag ju jätte duktig. När jag satt på bussen kom jag på att jag glömt läxboken hemma. Så jag kan inte göra läxa ikväll. Jag får helt enkelt slänga ihop något imorgon. Stress. Men sen har jag lov!

Irriterad och förväntansfull.

Först vill jag säga att jag hatar de nya busstiderna som länstrafiken har gjort för oss som ska mellan byn och stan. Klockan 07.00 går bussen på morgonen istället för 07.15. I vanliga fall är jag på skolan 07.50-55. Men nu är jag på skolan 07.35! 40 minuter innan jag börjar!
Och sen vill jag säga att det var så onödigt att komma till skolan på morgonen. Den första lektionen har jag inte kunnat göra något för att pianisten som ska spela för mig inte har kommit. Sen har vi ingen ensemble nu heller. Så jag börjar inte föränns 12.15. Fuck vad irriterad jag blir. Och trött är jag också!
Men åh andra sidan så ska vi bara fika och prata lite på mina två sista lektioner. Vilket är väldigt skönt. Har typ ingenting att plugga till nu i slutet av terminen. Ska plugga till ett engelska tal till på fredag. Sen är jag done! Sen på måndag har jag bara en lektion mellan 15.40-17.00. Får se om jag ens orkar fara på den lektionen. Så jag kanske får jullov redan nu på fredag. Yey!!

Sen ska jag eventuellt träffa min kära storasyster (moster) imorgon! Tillsammans med hennes storebror (morbror Micke) hos min älskade morfar. Men bara kanske. Hon kom hem igår (tror jag, hon pluggar i Liverpool) så jag ska försöka få tag i henne idag. (Anneli, om du läser det här kan du gärna höra av dig, hihi) Hon kan säkert hjälpa mig med mitt engelska tal eftersom hon måste vara expert på engelska när hon bott där i flera år nu känns det som. Ååååh jag hoppas verkligen att vi kan träffas! Saknar henne så!


En fin bild på mig och Anneli när vi kommer träffas, hahahahaha.


tAKiDA - Reason to cry


Ändrade planer och The Sims 3

He he he. Ändrade planer. Blir hos Andreas tills ikväll då Sandra hämtar mig och far därefter till lilla Alice. Inget Projektarbete idag. Så NU ska jag äta något, sen spela The Sims 3 som jag suttit och nördat nu i två dagar, haha.


Baby boy.

Jag är hos Andreas fortfarande. Det börjar bli en vana nu att sova till tisdag för att jag ska in med en senare buss och jobba med mina tjejor. Jag borde egentligen sitta på bussen just nu. Men, i veckan har de ändrat busstiderna som går mellan byn och stan. Så jag åker in vid två tiden istället.

Sen ska jag eventuellt till Fiia ikväll och ge Alice hennes födelsedagspresent, en vecka försenad dock.

Nu måste jag ta mig något litet att äta också så att jag inte hungrar ihjäl hos Janina. :P

Tolv dagar före dopparedan.

Söndag, 12 dagar före dopparedan, lucia imorgon. Snart julafton. Jag älskar julen! Jag är värre än alla småbarn när man ska vänta på att tomten kommer. Jag kan verkligen inte sitta still, går och flänger hela tiden, haha. Men sen sliter jag inte upp paketen som alla småbarn. Jag öppnar dem varsamt och försiktit. ;)

Och en hemlis hära. Något ni kanske inte visste om mig, en del gör, andra inte:
Jag är verligen inte förtjust i julbordet. Tycker knappt om något av det. Jag äter potatis, köttbullar, en prinskorv, ägg, senap och ketchup, även om det sista inte hör till men. Det är min julmat det. Ja, jag är knäpp. Men man kan se det från den ljusa sidan också. Jag äter mig inte proppmätt på det häller. Däremot av allt julgodis och alla chokladaskar, höhö.

Men som sagt, jag ääääääääälskar julen. Så mysigt!


En gammal header, haha. Jag på bilden.

P.s - JAY VANN, YAAAY! - D.s

Rösta på Jay ikväll!

Jag är glad, det är fredag! Och det är IDOL-final. Jag har aldrig varit så här intresserad i IDOL förut. Men jag är helt såld på Jays röst och hela han för den delen, inte kär, utan hur han är, hans personlighet, typ.

Jag och älsklingen far till hans mamma idag och är där hela helgen. Så nu vet ni det. Sen så ber jag om ursäkt till er läsare. Jag är väldigt tråkig just nu med onädiga inlägg, som den här tillexempel. Aja, hejdå.


En lååååååååång lista.

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Nej, jag är nöjd.
Skulle du vilja väga mer?
Haha, mindre snarare.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Men fy, vill inte ens tänka på sånt.
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Haha, vem vill inte det. ;)
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Haha, nej. Men en göööd drink skulle inte sitta fel just nu. ;)

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nej, men vill!

Kan du slicka dig på näsan?

Nej, vill kunna det också!

Kan du kolla i kors med ögonen?

Haha, det kan jag!

Kan dina föräldrar lita på dig?

Ja, självklart. :)

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Jo, om jag inte är med någon. Men någon, lite svårare.

Kan du vara på fest utan att dricka?

Njaa, inte det.

Kan dina vänner lita på dig?

Ja, självklart.

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Det har jag gjort, gör ont som fan. Funderar på att göra det igen!

Kan du suga?

Hahahahaha, OM jag kan. ;)

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja, om jag inte hittar något jag vill ha. :p

Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Ja, det har jag säkert.

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

Japp. :)

Har du ett syskon?

Två halvsyskon.

Har du varit full den här månaden?

Nej.

Har du någonsin haft sex med någon?

Jajeböööx ;)

Har dina föräldrar ljugit för dig?

Det har de säkert gjort.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Nej, de var ju roliga. :P

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nepp.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

Jaaa, dock inte någon av det motsatta könet. När man är liten pussas man ju hela tiden, göööh?

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?

Nej, Andreas är bara två år äldre så. :)

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?

Neeeeej.

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?

Nej, fyfasen.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?

Oj, njaaaa, eller jo, typ. :P

Har du haft sex med mer än tre personer?

Neeeej.

Har du ljugit på någon fråga än då?

Nepp! :)


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Min bästa vän är min pojkvän, men sen kommer mina flickor på delade platser tätt bakom! :)

Vem älskar du?

Många! Andreas, pappa, mamma, mormor, mina mostrar, morbröder, kusiner osv osv.

Vem hade du senast sex med?

Mr. Andreas ;)

Vem vill du bli full med?

Med Andreas, det var ett tag sedan!

Vem är den bästa artisten?
Ooooooj... Beyoncé får det bli.

Vem pratade du senast i telefon med?

Andreas. :)

Vem har du en liten crush i?

Det är ganska många, skådespelare alltså :P

Vem är snyggast i världen?

Andreas, självklart! Sen kommer ett ex antal skådespelare på tät delad plats bakom. ;)

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Jag skulle aldrig be bort det. :P Om jag inte fick behålla det själv, så antingen till Andreas eller pappa, men tvinga dem att dela med sig. Annars till någon världsfond.

Vem är snällast i världen?

Jag? (A)

Vem är din bästa kompis?

Andreas fortfarande.

Vem vill du prata med?

Andreas där fortfarande.

Vem sov du med senast?

Samma. :)

Vem såg du full senast?

Öööh...minns inte, hahaha.

Vem vet allt om dig?

Andreas och pappa tror jag.

Vem kysste du senast?

Andreeeeas.

Vem kramade du senast?

Aaaaandreas.

Vem kan berätta allt för dig?

Aaaaaaanteeeee

Vem hatar du?
Hahaha, nämner inga namn...muminluder.

--

Vad blir ditt namn baklänges?
Aicilef
Har du gjort en snöängel i år?
Nepp, inte det.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?

När jag föddes, tror det blev några extra dagar när min höft hoppa ur led på besiktningen.
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Kan inte komma på någon nu, men säkert några.
Tycker du att sengångare är söta?
Litegrann kanske ;)
Har du någon gång testat karate?

Nepp :P
Första sporten du gick på?
Tror det var basket, slutade direkt, fy.
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites!!
Vad längtar du mest till just nu?
Jullov!
Hur gammal har du tänkt bli?
När Andreas dött kan jag också göra det.
Har du haft vattkoppor?
Ja, när jag var 4-5 tror jag.
Vad drömde du inatt?
Många drömmar, bland annat att jag stod lutad mot väggen med Ian Somerhalder (Damon i VD) framför mig, han luktade gudomligt och hade en sexig rygg som jag stog och smekte, hahaha. Han for med näsan längs min käke, mums! Blir pirrig av bara minnet. ;)
Vilken tv-serie är bäst?
True Blood!
Vad åt du senast?
Vanlijte med honung och mackor.
Höga eller låga strumpor?
"Vanliga" på vinter, "häl" på sommaren, om de behövs.
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora någon jag älskar för tidigt.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Nja, ytterst sällan.
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Svart och vit.
Bikini eller baddräkt?
Bikiniiii
Snyggaste läraren?
Haha, tänker INTE säga vem.
Är du mörkrädd?
Jaaa, usch.
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
Hahaha, whata? Ja :P
Riktig gran eller plastgran?
Riktig, mysigt med lukten.
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt.
Godaste drickan till frukosten?
Varm choklad.
Vill du bli president?
Nej. Hatar politik.
Har du spelat tjej i en teater?
Nej, faktiskt inte, har alltid varit man. :P

Duscha eller bada?
Duscha om man ska duscha, haha. Bada om man fryser.
Har du gråtit i skolan nån gång?
Japp, några gånger.

Hur tar du dig till jobbet?
Jobbar inte, tar buss till skolan.
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Japp, en gång, skulle bara testa, såg fördjävlig ut, haha.
Sjunger du på toa?
Nej, men jag vet en som gör, hahahahahah!
Vilken färg har din jacka?
Har många, just nu en mörkgrå kappa.
Använder du långkallingar?
Nej, men jag behöver köpa mig ett par.
Är du höjdrädd?
Litegann.
Vilket land vill du åka till?
Jag åker till South Africa i januari, sen vill jag till Austalien!
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
När personen som sjunger på toa sa att hon sjunger när hon gör tvåan, hahaha.
Vad ska du göra NU?
Fortsätta svara på frågor? Sen se OTH.

--
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Jaaaa.
Har du sett din bästa vän gråta?
Japp.
Vilka vitaminer åt du när du va liten?

Inga i tablett eller flytande form, vad jag vet.
Vad åt du senast?
Mackor.
Har du fått någon komplimang idag?
Nej.

Har du varit med i en rättegång?

Nepp.
Är du polare med grannarna?

Det är "familjen" som är mina grannar. :P
Vilka språk talar din mamma?
Ja, hon talade svenska, engeska kunde hon säkert, sen vet jag inte.
Vilka länder har du bott i?
Only Sweden.
Senaste piercingen?
Tungan.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Minns inte, haha. I helgen tror jag.
Gay?
Halvgay, bi alltså.
Har du däckat/spytt för att du druckit?

Ett ex antal gånger...
Har du äggat ngn?

Haha nä.. snarare eggat.
Har du täckt någons hus med toalettpapper?

Nepp
Suger det här?

Nejdå.
Har du varit på stranden?
Jaaa.
Har du haft en stalker?
Nej, inte vad jag vet.
Minns du din/dina musiklärares namn?
Ja, jag går ju musikinriktningen.
Hur bra är din syn?
Bra utan glasögon, fantastisk med glasögon.
Har du varit på ett party?
Jaa.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

ALDRIG I LIVET!
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?

Vem är jag? Visst, var du kär i en 9 åring.
Har du varit utomlands?
Ja, Grekland, Spanien, Brazil, Finnland, Norge, snart South Africa!
Har du sett din bästa vän naken?

Yeah, all the time. ;) Höhöhö.
Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
På pappas.
Var är dina syskon just nu?
Bredvid mig i soffan och bråkar.
Vad var den senaste drömmen du minns?

Svaret hittar du lite längre upp, om mitt moment med Ian Somerhalder.
Vilken tid gick du upp i morse?

11.30.
Vad ska du göra i helgen?
Vara med älsklingen!
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?

Öööh, har iPhone så minns inte vem jag fick det senaste fjärde smset ifrån. Säkert från älsklingen.
När va du riktigt sjuk senast?

I våras tror jag, hade fruktansvärd hosta.
Vem är den senaste kändisen du tog på?
Iiingen aning.
Vad finns i din bakficka?

Ingenting.
Har du färglinser?

Nej, har inga linser.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Försökte sova.
Vad är det första du gör på morgonen?

Stänger av alarmet och somnar om.
Vad ska du göra efter det här?
Se OTH. Hejdå!

It went greeeaaat.

Trumtentan gick bra! Jag fick ett stark VG på hela kursen, mer begär jag inte! Visst, det skulle ha suttit fint med ett MVG, men med mitt mående och sådat har jag inte lyckats träna något på läxorna. Men det kan jag inte göra något åt, inte då i alla fall.

Sen slog det mig att det redan är onsdag idag! Känns som måndag, wooho! Min onsdag kommer bestå av lite pluggande, eventuellt träna lite, duscha och sen om jag hinner, en film. (Jag tror tränandet kommer bytas ut mot en film, en typisk felicia-grej)

Nu ska jag ta mig en go-snus och sen plugga lite.

Trummelitrummtrumm.

Jag har som sagt trumtenta imorgon i slagverk B. Jag har slagit och slagit på mina fina trummor. Och när jag tänkte spela en låt jag har en sista gång så går min hi-hat sönder! Jag har ingen aning om vad som hänt. Har försök fixa den. Ska fråga min lärare imorgon om man kan fixa den.
I allafall, det har gått bra faktiskt. Det fanns några stunder då jag ville slå sönder trumsettet. Men jag tror att det ska gå bra imorgon. Nej, så får jag inte säga, då kommer det inte gå bra! Jag säger istället: jag har ingen aning om hur det kommer att gå imorgon. Så!

Det jag har tenta på imorgon är spökslag, kompet till Saint Augustine in Hell (7/8) och hela Jesus Just Left Chicago (6/8). Ni fattar säkert inget av vad jag skriver. Men lägger upp de två låtar som jag ska kunna.

Sting - Saint Augustine in Hell


ZZ Top - Jesus just left Chicago (live, hittade inte skivversionen)


Önska mig lycka till imorgon! Nu ska jag sova. Natti.

En väldigt speciell liten flickas ettårsdag!

Idag, för ett år sedan, föddes en underbar liten flicka som fick namnet Alice. Nu är hon hela ett år gammal, men det var ju nyss hon föddes. Det var ju nyss jag höll henne för fösta gången!

Jag kunde inte fara och gratta henne idag pågrund av min tenta jag har imorgon. Men hon har ett paket som väntar på henne här hemma!

Grattis, tant Felicia lilla fina flicka!



Min lilla snuttinutt!

Min lilla älskling har fått sy tre stygn i fingret, huvva ligen! Direkt på morgonen då han skulle börja jobba så skär han upp en köttbit i fingret. Fått spruta, tre stygn och bandage. Stackars lille plutten. Han har kommit hem nu så jag ska ta och sköta om honom. Pussa och krama en massa! Huvva! :(

Mitt lilla snuttebarn, huvvaligen! <3


Andra advent.

Tiden flyger förbi som vanligt. Imorgon är det måndag. Tur som f-a-n att jag har en fet sovmorgon.

Annars då? Jag är rätt så jälva irriterad, men varför ska jag inte nämna här. Andreas är på macken och köper lite gotta. Vi ska se den nya Shrek när han kommer tillbaka. Vilken är nu. Hejs.


Obeskrivligt.

Att blanda Elvis, the king of rock, och Jay Smith, the prince of rock... Jag vet inte vad jag ska säga. Det var så fantastikt att jag började gråta. Jag är förälskad i hans röst. Jay Smith är min nya Will Smith. U-n-d-e-r-b-a-r-t


En historia om att köpa snus.

Fucking fredag igen! Har bara haft en lektion idag som innehåll Luciasång till Luciatåget. Sen har jag, Janina och Anna.H varit på riskettan idag. Ungefär fyra timmar tog det. Men det var ändå intressant att höra på vad läraren hade att säga och när man fick fundera själv också.

Sen tog jag bussen hem och när jag kom ill byn var jag tvungen att springa och köpa snus. Hade en kvart på mig innan bussen gick hem. Jag har god tid på mig tänkte jag. När jag väl kom in på ICA så är det tre stycken före mig i kön. Det tog ett tag för mig att inse att alla tre hade paket att hämta ut eller att lämna in. De första två gick relativt fort. Men den tredje tog hela fem minuter. Men jag stod i min egna värld. Och när den framför mig är klar ser jag efter henne när hon går iväg. Då ser jag i fönstret hur bussen far iväg. "Helvete, vad är klockan?!" tänkte jag. Klockan var 17.16, bussen ska gå 17.15. Så jag svor för mig själv. Köpte snus och ringde efter skjuts. Pappa var i byn och tränade brorsans basketlag. Så jag började gå till sporthallen. Jag ringer Andreas och ser om han är i närheten. Han skulle nämligen till en kompis som bodde i byn och tänkte att han kunde skjutsa hem mig. Men nej, han hade redan kommit fram och klunkat en öl. Men han var på byn. Bara några meter ifrån mig. Så jag fick några pussar från honom innan jag gick till pappsen. Han har gubbkväll med grabbarna ikväll. Så jag ska mysa hemma med IDOL och sen göra en tidig kväll. Är otroligt trött.

Helt ointressant inlägg. Bloggtorka som vanligt.

Soon, very soon.

Nu börjar det närma sig sakta men säkert. Idag har jag fixat ett nytt pass. Otroligt vacker blev jag. Det var iallafall vad tanten sa när hon tog kortet. Sen har jag bokat flygbiljett till och från Arlanda. Det jag har kvar att göra är att köpa ett par skor till klänningen jag ska ha på bröllopet, vanliga tygskor, en sorts jacka jag kan ha och lite annat smått och gott. Men det tar jag efter Jul.

Jag pratar förstås om resan till South Africa som äger rum om mindre än två månader!

Jag är nervös. Jag är glad. Jag är förväntansfull. Men jag ser inte fram emot de 16 dagar jag kommer vara ifrån Andreas.

Jag var i Brazil 2006 och var då också borta från honom i 16 dagar. Visst var det kul. Men hela jag skakade när jag satt på flyget hem och när jag väl träffade honom igen var det väldigt ovanligt att hålla om honom. Jag tycker 16 dagar är alldelens för länge. Fy. Jag ska njuta varje sekund och samtidigt sakna honom lite. Men inte för mycket så att det blir jobbigt. Den här gången har jag ju också en förlovningsring på fingret. Så alla blondinfantaster kanske håller sig borta, vilket de inte gjorde när jag var i Brazil. Kunde knappt gå ut från hotellet utan att bli förföljd eller få en kommentar att man var beautiful. Till en början uppskattade man kommentarerna. Men efter tredje dagen var man less.

Sen det här med att prata engelska. Jag förstår engelska jättebra. Men min blyghet har gjort att jag inte (tycker jag iallafall) är så bra på att prata det. Aja, det ska nog gå bra! Positiva tankar här. Jag ska för fasen till SOUTH AFRICA om mindre än två månader! Ett land jag alltid velat fara till! Och mitt i stekheta sommaren. Hoppas jag är brun och inte röd när jag kommer tillbaka. Det påminner mig om att jag måste köpa solskyddsfaktor.

Långt inlägg, förlåt. Nu slutar jag.

RSS 2.0