trettioförstamarstvåtusentio.

Vad det gäller min framtida frisyr på är det fortfarande obestämt. Anna har rätt, jag kommer typ ångra mig om jag gör en liten förändring på håret, för jag är sån. Men det är någon vecka kvar innan jag ska klippa mig. Av de lilla kommentarerna jag fick på inlägget tyckte alla lugg. Och den växer ju ut fortare än om jag skulle raka. Ja, vi får se. Det kommer säkert sluta med att jag bara toppar håret. Det återstår att se.

Idag har jag börjat med kören som jag tänkt på länge. Jag behöver någon aktivitet en gång i veckan istället för att bara sitta hemma. Bara för att göra något. Och det var hur roligt som helst!

Jag försöker hitta en låt som vi sjöng idag men jag kommer bara inte på vad den heter! Så irriterande! Tror jag återkommer med den.

Imorgon är det torsdag, det betyder lov, så f*cking härligt!

Två kalasbarn.

Denna dag är det två kalasbarn som firas. Först är det min kompis Sandra som fyller 19 år idag, ett stort grattis till henne! :)

Sen så fyller min kära pappa 45 år, så ett stort grattit till honom också! :)

Jag har precis käkat prinsesstårta så att min mage är ploppmätt! Nu behöver jag inte blåsa upp magen för jag ska se gravid ut, nu är den det av sig själv, haha. Mysigt!

Ikväll sover jag hos min älskling, ska bli hur mysigt som helst, som alla tisdagar, hihi.


Lugg, rakat eller som vanligt?

Jag satt och fundera på bussen hem på att jag snart måste klippa mig igen. Jag har ju sparat mitt hår ganska så länge nu. Men på grund av att det inte har blivit så långt än är för att jag inte klipper mig så ofta och så hinner det bli för nött att jag fått klippa minst en decimeter. Så nu är det faktiskt snart dags att gå till frissan igen. Visst, jag vill ha långt blont hår. Jag ska spara det så långt att det inte blir för långt för min smak. Men jag vill ändå göra något speciellt med det. Jag har alltid ångrat mig när jag klippt lugg. Men det är för att jag alltid haft så kort hår när jag haft lugg. Jag har bett mina nära och kära att säga nej till mig när jag vill klippa lugg. Men jag vill ändå göra något drastiskt med håret. Och nu är det ju väldigt inne i kändisvärlden att ha rakad sida. Det här kommer inte min kära pojkvän att gilla. Men jag funderar faktiskt på det också. Nu inte raka hela sidan, utan bara lite. Ska visa hur jag menar.

Så här hade jag tänkt att min frisyr skulle se ut med lugg.


Och så här om det skulle vara rakat. Alltså bara raka det som är markerat inom de röda linjerna. Det skulle vara så fint till sommaren när mitt hår bleks så mycket och så när det rakade har växt ut lite. Ååååååh så fint! Nu är det ju bara det att jag är så satans feg och alltid ångrar mig när det blir lite förändring i mitt hår. Är väldigt mån om det förstår ni, haha. Men det växer ju ut! ;)


Så, nu behöver jag verkligen hjälp. Jag vill höra era åsikter.

Vad tycker ni skulle vara fint på lilla mig? :)

OBS! Andreas röst räknas inte, för jag vet redan hans, haha.

This is the night, ah touch me.

Denna låt tillägnar jag denna speciella dag, höhö. ;)


Fan vad deppigt.

Det är för depremerande att det det snöat hela jäkla helgen. Det har kommit yttligare en halv meter snö. Skoj! :(

Denna kväll sitter jag med tillsammans med en hög läxböcker, så det är det som håller mig sällskap ikväll. Bläääää.

Även om det är måndag imorgon och skola så ska det bli kul att träffa Annabanana imorgon som kommit hem från skidbacken hon tillbringat en vecka i. Saknat henne så!

Nu, tillbaka till skolarbetet.


Saturdaaaay.

Det var hur mysigt som helst att äta middag med min älskling igår. Det måste göras oftare. Och gott var det, men man blev mätt väldigt fort.

Tyvärr måste jag säga att partyt igår inte var så roligt som man hoppas på. Men man fick iallafall träffa lite folk som man inte träffat på väldigt länge. Och fira min kompis Christoffer lite grann också. Idag har han blivit arton bast, så ett stor grattis till honom! :)

Min älskling har gått upp tidigt idag för att skruva i skotern medans jag legat och sovit. Han är väldigt trött så jag lät honom vila en timme eller så, stackarn. Han är så söt snyggingen min, hihi.

Ikväll blir det bara en lugn kväll. Det behövs så att man får varva ner nån gång.

Det här är typiskt min humor, hahahahahaha.


Underbara dag!

Äntligen fredag! Och det här är verkligen en bra dag. Jag ska försöka att inte låta någonting första den. För ikväll ska jag bli bjuden på kinamat av min underbara älskling. Sen så ska vi på hans kompis fest för att han fyllt tjugo. Vi ska också hämta upp mina kära kompis Christoffer och hans flickvän för de ska med. Christoffer fyller för övrigt arton år imorgon, så ska passa på att fira honom idag också. Alltså kommer denna kväll bli så himla underbar, jag kommer ha så kul! Jag mår verkligen bra nu. Jag har dansat runt på skolan och sjungit Elvis. Det gick jätte bra på trumlektionen idag, så det plusar på mitt humör ännu mer.
Åh härliga fredag! Hoppas ni också får en bra fredag! :) 
Min nya fina tröja! :D

En av Andreas många kärleksförklaringar.

Haha, jag hittade detta som Andreas skrev om mig år 2007. Jag minns den tiden så väl, som om det var igår. :)

Du ska veta att du betyder allt för mig de finns ingen annan som kan ta din plats i mitt hjärta de slår bara för dig!. De kommer de alltid att göra du förgyller min dag, du är som en dröm som gått i uppfyllelse en evig drömm som blev sann en dröm som man aldrig trodde skulle slå in men de gjorde den o ja släpper dig aldrig!!. Älskar dig mer och mer för varje sekund som går min kärlek till dig är obeskrivlig. 20/8 ett datum som ja aldrig glömmer den dagen då du blev min den bästa dagen i mitt liv. Den natten var så underbar att få vara vid din sida så länge få känna din underbara doft få stryka på dig o veta att du är min bara min lilla gooa sööta Felicia:) hihi.

Tänk alla minne vi har allting vi gått igenom du och jag? o tänk hur många mer stunder vi kommer ha? dom första nätterna tillsammans? då man får pussa dig på pannan o säga god natt älskling sov så gott? vakna mitt i natten o få se dig sussa så söt? o bara ligga där med dig vid min sida o känna din värme din närhet gör mig glad o trygg. Med dig är jag lycklig. Med dig vill jag leva föralltid bara du&jag.

Kommer aldrig sluta älska dig det är omöjligt du är mitt allt Felicia med dig vill jag leva ja vill dö vid din sida ja vill föralltid vara din bara din! Älskar dig Gumman så otroligt mycket de är obeskrivligt hur mycket du betyder. <3

Felicia <3 Andreas föralltid:) hihi

Är han inte för underbar? Haha. Det kanske var svårt att hänga med, han använder inte så många punkter. Hihi, älskar dig Andreas. <3
Det här blev för övrigt mitt 900:e inlägg här på bloggen. 

Break the rules.

Måste bara nämna att farmor och farfar är på besök och de kom upp till mitt rum för att se hur duktigt jag städat det. Och så sitter jag och lyssnar på Mammas och Pappas gamla band, Status Quo. Och mitt i allt börjar de dansa i rummet. De är så söta, hihi.


Mamma som person.

Man hittar så mycket när man tittar på mammas alla saker jag fått ärva. Jag letade några smycken som skulle passa till min nya tröja som jag köpte idag. Och så hittade jag ett jävligt fint örhänge som skulle passa. Men bara ett. Jag började leta bland alla hennes tusen smycken men jag hittade det inte. Istället hittade jag ett gammalt band jag nu sitter och lyssnar på och så hittade jag yttligare ett brev som är skickat till pappa efter mammas död. Jag tänkte skriva ner det också, men inte vem avsändaren är. Det är en bekant till mamma och pappa iallafall. Det är bara halva brevet, första delen finns inte kvar. Well, here you have it.

än gjorde. (Gittan brukade ibland kalla oss för Knoll och Tott! Tänk det hade jag glömt - kom på det nu!) - Ändå blev jag aldrig less på henne. Jag mådde bra av att vara tillsammans med Susanne. Det fanns ett självklart lugn hos henne som hon spred till andra såväl som till mig själv. Hon var så snäll och accepterade alltid andra människor, och var aldrig fördömande mot någon. Hon hade alltid fötterna på jorden men blev för den skull aldrig tråkig. Hennes humor minns jag som rå men hjärtlig och jag kan fortfarande höra hur hon låter när hon skrattar.
Allt det här vet du nog mer än väl, det känns bara som om jag vill berätta om mina innersta tankar och känslor för henne, för dig.
Det är många år sedan vi träffades nu, så det är mycket jag inte vet om hennes sista tid. Hur hon var, tyckte och tänkte. Men jag antar att hon fortfarande var samma fina människa jag bär i mitt minne.
Tyvärr så finns det ibland människor i ens omgivning som tystnar och drar sig undan när sånt här händer. Folk blir rädda när man talar om en närstående som dött.
Vad jag hoppas är att du har människor du kan prata med. Människor som vill och vågar lyssna. Jag vet ju inte alls hur det är för dig och din bekantskapskrets. Men kom hur som helst ihåg att det alltid är din förbannade rätt att prata om henne - närhelst du vill. Susanne bör pratas om, och kommas ihåg! (Förlåt om jag låter agressiv - men det är en del av sorgen. Man tycker att världen är så orättvis). Dessutom har ni ju en liten flicka, Felicia - du får ursäkta om namnet inte är rätt - och hon har ju rätt att få veta så mycket som möjligt om sin mamma.
Jag vill med det här brevet delge dig min stora sorg över att Susanne är borta och försöka hindra din smärta något, även om det är näst intill omöjligt. Jag vill att du ska vet hur mycket jag uppskattar att ha haft förmånen att få lära känna, och dela några år tillsammans med Susanne. Hon är en människa som varit med om att påverka mig till den jag är idag, och av den anledningen finns ju Susanne och hennes sätt att vara bevarat även i Österrike.

PS. Jag skulle bli väldigt tacksam om du ville framföra en hälsning till Susannes mamma och pappa om hur mycket jag beklagar deras sorg. DS
.


I must be strong and carry on.

TILL MINNE AV

SUSANNE BECKMAN


Med varmt deltagande
i sorgen

Områdesgruppen
i Råneå

En gåva har överlämnats till Världsnaturfonden,
Projekt Vildmarksvakt - skydda björn, varg, lo,
järv och deras naturområden.


Jag är olydig.

Idag skulle vi egentligen på en UF-mässa i Boden. Men vi tjejer orkade verkligen inte när man typ skulle vara tillbaka till klockan fem. Då är jag inte hemma föränns halv sju. Så vi släpade våra rövar till stan och gick och kikade. Vero Moda hade öppnat igen efter att ha renoverat hela butiken och MAN vad mycket folk det var. Men mycket fint blev det. Och olydig som är jag så kommer jag nu hem med tre påsar efter vårat äventyr på stan. Med alldelens för dyra kläder. Men de är sååååååå fina! Nu måste alla hjälpa mig att hålla i mina pengar, får inte slösa nå mer!

Min bror har kalas nu för sina kompisar när han har fyllt år. Så det är fullt hus. Jag kommer sitta och plugga hela kvällen. Dö.

Men imorgon är det fredag! Och då ska min snygging till fästman bjuda mig på middag, mums och mys!


No one know what it's like to feel this feeling, like I do.

Inatt hände något som inte händer ofta. Jag vaknade imorse och var tvungen att tänka två gånger om det verkligen var sant, om det verkligen hände. Det var sant, det hände verkligen.

Inatt drömde jag om mamma.

Det var bara jag som såg henne. Pappa hade precis hämtat den nya valpen. Mormor och moster Ida var hos oss. Eller ja, vi var i ett hus som vi tydligen bodde i. Och jag lagade middag. Hon satt där och tittade på mig med ett litet leende på läpparna medans jag rörde om i maten. Mormor kom in i köket och satt sig bredvid henne. Det var då jag förstod att det bara var jag som såg henne för mormor la inte märke till henne. Jag gick ut från köket. Jag var helt överväldigad. Men sedan blev jag rädd att hon inte skulle sitta där igen när jag kom tillbaka så jag sprang in i köket igen. Och där satt hon fortfarande. Jag gick fram till henne, visste inte vad jag skulle göra. Tvekade flera gånger om jag skulle röra henne eller inte, om jag skulle prata med henne eller inte. Jag backade och hon reste sig upp och gick fram till mig, sträkte sig över mig för att se vilken mat jag lagade. Jag frös till is för då kände jag hennes kroppsvärme. Den var så verkligt. Jag kände hennes lukt som luktar så gudomligt underbart. Sedan tittade hon på mig igen med det där leendet som jag älskar.

Efter det är det suddigt.

Jag drömmer bara om mamma när det är väldigt dåligt och jag verkligen vill att hon ska hålla om mig. När jag riktigt saknar den där modersfigurern. Jag kommer ihåg att det sista jag tänkte på innan jag somnade var att jag och mamma satt i soffan och jag lutade mig mot henne för att jag var så himla ledsen. Försökte föreställa mig den där trygga känslan av en moders kärlek till sitt barn. För igår var det verkligen dåligt. Andreas höll om mig och tröstade mig. Men jag vill verkligen ha min mamma där. Så under natten fick jag tillbaka henne igen för en liten stund.

Jag kan inte annat än tänka att mamma var där i rummet när jag somnade och ville visa sin närhet till mig genom att komma tillbaka till mina drömmar. Jag behövde det verkligen.


Mamma, jag älskar dig.


Sessan and Me.

Som jag skrev för någon vecka sedan skrev jag ett träningsprogram till mig själv. Och idag gick jag på en härlig promenad med min älskade hund Sessan som precis fyllt tretton år. Hon var som en liten valp igen. Sötsnuttan min, hihi. Helt otroligt hur mycket energi hon har egentligen för att vara tretton (nittioett) år. Hon bokstavligt talat drog mig framåt så det blev en väldigt rask promenad. Och det var väldigt härligt och vackert väder också. Det är bra att bo vid älven på vintern när man kan gå ut på isen för en härlig promenad. Här kommer det lite bilder, och bli inte chockade, men här i norrland är det väldigt mycket snö, haha.Lägg märke till mina skrattgropar som jag är väldigt nöjd över att jag har!Busig är också, hon älskar att rulla sig i snön, hihi!

Här får Sessan syn på min bror och hans kompis som kör skoter, sen måste hon bara rulla sig i snön igen, haha. Hon är för söööööööt!


"Vad söt du är gumman!"

Som jag skrev igår så köpte jag en liten sak till Andreas bara för att vara söt. Han blev väldigt glad över den och tanken med det hela. Detta fick han av mig:


"Vad söt du är gumman, jag älskar dig så himla mycket" var det
jag fick tillbaka, och en massa pussar såklart och en stor bamsekram!
Där det syns lite text står det:

Late at night when I'm sound asleep
Into my heart you softly creep.
I sit and wonder how it could be,
But you must have stumbled across the key.
This key holds the secret to true love and more,
So take it now and unlock the door.
And I pray that we will never part,
Now that you have the key to my heart.

Sen hade jag lite tråkigt och uträttade mina rastlöshet på honom, detta blev resultatet. Jag vek mig dubbel av skratt, vi hade väldigt roligt, haha.Som ni ser hade vi det väldigt roligt åt detta.
Det klär dig älskling. ;)
Och förlåt för att jag la upp de här bilderna, men ditt hot igår bet inte på mig, haha.
Fick nämligen inte lägga upp de här bilderna. Så om du nu älskling, inte vill att
bilderna ska vara här får du anmäla mig, men jag hoppas att du inte gör det. ;P
Älskar dig! :D


Vad händer?

MVG på redosivningen. Vad håller på att hända egentligen? Jag som aldrig får det betyget. Jag är själv chockad. Men jag antar att jag är värd det. :)

Till alla New Moon fans.

Detta har jag och mina tjejer hittat, den är väldigt lik och väldigt rolig, haha. 

Slutat för dagen.

Jag och Janina gick en snabbis på stan efter lunchen. Jag inhandlade lite presenter åt min far, hoppas att han kommer tycka om dom! 

Sen när vi kom till skolan så visade det sig att vi inte hade någon kör idag, så nu har jag slutat. Väntar bara på bussen för att åka till min kära man. Jag har även köpt en liten söt sak till honom också. Visar bild på det sen, hihi. Hoppas att han blir glad. 

Nu bär det av till bussen.

Så cool man är i sina getingglasögon, har min nya halsduk på mig också. 
Det är fint väder idag också och ganska varmt så det blev premiär för min skinnjacka, lövly.

En vanlig tisdag.

Då har man lunch på skolan. Sen är det nästan två timmars hål tills nästa lektion börjar. Jag tänkte gå på stan och försöka hitta något åt min far och åt min polare. Bara mina kompisar vill bli klar med sitt arbete nån gång så att man får gå och äta.

På tala om äta. Min tunga har läkt jätte fint och det är inte alls svullen, så jag kan äta vanligt igen. Men då mitt i allt så ska jag få en fet munblåsa som gör att jag inte kan äta alls. Den är lika stor som en halv 50 öring. AJ. Så himla typiskt, alltid ska det vara något.

Aja, nu drog mina kompisar så jag måste rusa efter dem.

Efter skolan drar jag till A. Massa mys på g.


Would it be the same if i saw you in heaven.

TILL MINNE AV

SUSANNE BECKMAN


Vårt liv, vår tid en dag i sänder
Så tyst och stilla glider bort
Om litet eller mycket händer
Är tiden alltid lika kort
Det nyttjar ej att se sig om
Den tid som var, som är, som kom
Var blott ett lån från evigheten

En sista hälsning

Ann-Kristin, Bosse och Pär

En gåva har överlämnats till Världsnaturfonden,
Projekt Vildmarksvakt - skydda björn, varg,
lo, jörv och deras naturområden.


Would you know my name if i saw you in heaven.

Jag hittade en stors bok med en massa hälsningar till mamma som man hade på hennes begravning. I den här kategorin tänkte jag skriva in de hälsningarna och om olika gåvor som lämnats till olika fonder i och med forsolyckan och hennes död.

Denna bok luktar mamma, precis som alla andra saker som jag fått av henne.
F*n vad jag vill ha henne här just nu.I'm in love, I'm all shook up.

Helgen har varit bra. Däremot blev det lite väl mycket shoppande, haha. Men jag är nöjd. Måste bara lära mig att hålla i pengarna. Snart fyller pappa och Sandra år, så present måste inhandlas! Sen ska man kanske ut den här helgen och nästa helg blir det ut med Sandra och Fiia, eftersom att det inte blev av för någon vecka sedan. Jag har ju inte varit ut sedan jag fyllt 18, så det måste göras! Pengarna kommer bara flyga iväg. Men jag kommer ha kul. :)

Annars så jag har pluggat och pluggat. Ska försöka plugga ännu mer snart. Eller jag SKA. Där, jag skrev det, nu måste jag göra det. Bara att sätta igång.


tjugondemarstvåtusentio.

Nu är vi tillbaka från storheden. Jag råkade shoppade lite mer än bara New Moon filmen, hehe. Det blev lite smink, ett linne och en bandana, hur det nu stavas. Det är ju snart påsk och då vill jag inte sitta och svettas i en mössa när vi är ute med skotern, det blir mycket mer praktiskt också, man får bort luggen från ansiktet så att man inte får en massa visa streck i det när man solar.

Jag har också glömt att nämna att jag och Andreas har varit tillsammans i 4 år och 7 månader idag. Så det är grattis till oss. Dagen till ära kommer vi bara att mysa. Jag kommer inte orka plugga alls. Får börja med det imorgon. När det är helg vill jag ta det lugnt, inte tänka på skolan. Så de så! Annars orkar jag inte till veckan.

Nästa helg vill jag gå ut! Någon som är på? ;D

I saw it again. ;)

Min kära vän Sandra ringde på torsdagkväll och ville ha med mig och Andreas på bio med henne och en killkompis. Och det gjorde vi igår. Haha, gissa vilken film vi såg? Remember Me såklart! ;) Det gjorde absolut ingenting att se den igen, för den är så himla underbar! Rob in my heart, haha. Nu är jag så där k*t igen, hahaha. Så nu vill jag pussa ännu mer på Andreas! Ska ta och göra det! Snart.

Lördag idag då. Jag måste tyvärr plugga lite idag. Usch, fy och blä. Skola in my ass.

Snart ska vi åka på storheden och handla. Och New Moon har kommit ut på DVD idag, så den ska jag inhandla om jag hittar den. ;)

Nu blir det massor med pussar!

Pappas brev till mamma.

När man städar sitt rum så hittar man en massa saker. Jag har vetat att detta brev har funnits, har läst det hur många gånger som helst. Men jag hade totalt glömt bort att det funnits. Jag hittade det nu när jag städade och vill dela med mig om vad han skrev till mamma när han var bortrest.

Hej igen! 17/5

I måndags hade vi sol och väldigt varmt hela dagen. Under dagen var backarna och lifftarna öppna. För 50 spänn kunde man åka mellan kl. 10.00-01.00. Det var inte ett moln på himlen och solen går aldrig ner här. Det var nog en upplevelse som är få förunnat. När det stängt lifftarna gick vi ner till discoteket och tog oss en öl och en sväng om. Det var inte precis någon cleo stämning. Här var alla klädda som i skidbacken. Bara det en kul grej.
3 dagar kvar till jag kommer hem, gud vad jag längtar efter dig.
Idag har vi inte haft så bra väder, mulet och hård blåst. Det stängde lifftarna vid 13.30. På torsdag ska vi äta räkor på hotellet i riksgränsen, hoppas att det smakar. Oj! Oj! Jag höll alldelens på att glömma bort att fråga hur det är med magsjukan. Jag hoppas verkligen att den blivit bra.
Nej, det här hjälper inte, jag längtar bara mera efter dig när jag skriver. 1.000.000.000.000 kramar och pussar.
Jag älskar dig.

Peter.


Felicia har varit duktig!

Idag for jag inte till skolan. Jag hade sovit allt för lite timmar under natten så jag tog mig helt enkelt inte upp från sängen, huvudet var tungt, som att jag druckit två flak öl igår. Iallafall, jag steg upp där vid elva tiden. Då kom pappa hem också. Och igår snackade han om att vi snart ska röja upp i mitt rum, att vi skulle hjälpas åt. Och mitt rum var inte vackert om man säger så. Mitt glov var i princip mina kläder. Ja, jag vet, jag är sluskig. Men jag prioriterar inte att hålla det fint och snyggt i ett rum jag bara sover i. Prioriterar saker som är viktigare. Aja, idag när pappa kom hem sa han att han skulle städa huset och att jag kan börja röja upp i mitt rum. Sagt och gjort, jag gjorde det iaf. Och jag städade och städade och städade och *gäsp* städade. Det tog hela åtta timmar att städa hela mitt rum och det är väldigt litet! Men jag städade verkligen ordentligt. Rensade garderoben, organiserade alla mina saker som bara ligger, damtorkade, damsög, skurade, bäddade nya sängkläder osv. Och nu känns det som ett helt nytt rum. Herrejessus vilken skillnad alltså.

Jag vågade inte ta några före bilder på mitt rum. Det var alldelens för pinsamt. Men här kommer bilder på hur mitt rum ser ut nu. Så nu mina vänner ska ni få se hur mitt rum ser ut. Första gången tjejerna i klassen får se hur mitt rum ser ut. De har ju aldrig varit här pågrund av att jag bor så satans långt bort, haha.
Där har vi även min söta lila klänning som jag köpte i helgen för de som ville veta.

Haha, lilla jag, sockerdockan.

Elvis spelas på sterion, såklart. ;)

Mina läckra trummor.

Gardinerna kom upp också, äntligen, haha.

Här sover jag, supermysigt! (den ljusa kudden till höger är min snuttekudde, haha)

Pappa var söt och satte upp mina tavlor på honom och mamma som små.
Så nu har jag dem på väggen också.
Pappa till vänster och mamma till höger.
Var bara tvungen att göra det klart eftersom pappa ser ut som en tjej med sitt långa hår, haha.

Nu behöver jag faktiskt beröm på hur duktig jag har varit. För det var verkligen jobbigt! Jag kommer nu att spendera mycket mer tid här i mitt rum när det går att vara här inne, haha.


Hold on to me, never let me go.

Att ha stöd är något som är viktigt när man försöker jobba sig igenom ett sorgarbete. Genom min färd i sorgen har jag har mycket stöd från mina nära och kära. De går ju igenom samma saknad som jag har, saknaden efter Susanne, min mamma. Men det är olika saknader. Saknaden efter en partner, saknaden efter ett barn, saknaden efter en syster, saknaden efter ett barnbarn, saknaden av en vän och saknaden efter en mamma. Men alla saknar vi samma person.

Man jobbar sig igenom ett sorgarbete på olika sätt, beroende på vilket sätt som passar en själv. Men man kan aldrig klara sig igenom sorgen utan stöd. Man kan inte vara så stark själv. Jag hade aldrig tagit mig så här långt utan stöd från mina fantastiska släktingar och vänner. Jag är er evigt tacksam för att ni funnits här för mig.

Men det finns en person som jag alltid vänt mig till när jag mått som dåligast. Min bästa vän. Min andra hälft. Han fanns där för mig när det var tio års dag efter mammas död, när vi knappt kände varandra. Men han satt där med mig och höll mig i handen. Han satt och lyssnade tålmodigt när jag berättade hur min mamma dött, vad som hände och hur gammal jag var. Han blåste på mina sår efter en tuff natt. Han har alltid hjälpt mig att andas igen när jag brytit ihop i tårar. Alltid hållt om mig när jag behövt det. Alltid lyssnat och försökt förstå mina känslor. Alltid följt med mig till graven om jag velat det. Stått där som stöd när jag brytit ihop vid den. Alltid försökt vara stark för min skull. Alltid sagt att han skulle göra vad som helst, bara jag får min mamma tillbaka. 

Just nu sitter jag med blöta kinder. Det är så berörande för mig hur stark han har varit som orkat med mitt sorgarbete. Som orkat sitta och lyssna på vad mitt trasiga hjärta har velat säga. Jag vet att jag aldrig hade kommit så här långt om jag inte haft honom vid min sida. Jag kanske inte änns funnits här nu om det inte vore för honom.

Andreas, du förstår inte hur mycket du betyder för mig och hur tacksam jag är för att du alltid funnits där för mig när jag behövt det. Min kärlek till dig är så enormt stor, som universum. Du är min bästa vän. Du är min andra hälft. Du är den jag vill leva resten av mitt liv med. Tack för att du hjälpt mig och fortfarande gör det. Tack för den kärlek du ger mig. Jag älskar dig så otroligt mycket.
'Cause you know that I love you, that I've loved you all along.
Stop breathing if I don't see you anymore.


Why I love Elvis.

Som jag kanske skrivit tidigare så älskar jag Elvis. Jag kanske också nämnt varför jag gör det också. Men just nu sitter jag på mitt rum med min Elvis Presley skiva på väldigt hög volym. Så jag måste bara nämna igen varför Elvis är så viktig för mig.

Jag är farmor&farfars första barnbarn. Och de har bara ett barn, min pappa, så jag blev väldigt speciell när jag kom till världen. Farmor blev helt till sig och farfar hade videokameran framme varje gång jag var på besök. Därifrån har jag fått min video från när jag var liten. Den är jag väldigt tacksam för, för där kan jag se min mamma levenade igen och hur hon var som mamma.

Farmor&farfar var gärna barnvakt åt mig. Och när jag blev lite äldre hittade jag en massa skivor vid sterion. Bland alla skivor fanns en Elvis skiva. Och varje gång jag kom till dem så satte jag igång den skivan. Låtarna gick om och om igen. Men en låt spelade jag extra mycket. Stod där och studsade och hoppade till den låten. Använde steriodosan till piano och gitarrsolorna. En riktigt rockabillybrud.

Åren gick och jag slog alltid igång skivan när jag kom till dem. Kunde helt enkelt inte få nog. Farmor och jag tittade på Elvisfilmer när de var på tvn när jag var där och skulle sova över.

Och tack vare farmor&farfars vilja att vela ha mig hos dem och farmors musiksmak så älskar jag idag Elvis. Han är den artist som betyder mest för mig. Genom att lyssna på honom kan jag glömma bort det som är jobbigt för en stund. Lägga det åt sidan för ett litet tag. Jag hittade nämligen denna underbara skiva efter min mamma gått bort. Han har hjälpt mig väldigt mycket under mitt liv.

Jag minns nämligen första gången jag hittade skivan och fastnade för den underbara låten Big Hunk O'Love som är min favoritlåt med honom. Minns hur jag fingrade på steriodosan när pianosolot kom. Minns hur jag spelade luftgitarr när gitarrsolot kom.

Min tatuering är delvis relaterad till min kärlek till honom. You are always on my mind. Jag tog bort were och la dit are istället för att den också ska vara relaterad till hur ofta jag tänker på min mamma.

Elvis har, är och kommer alltid att vara den mest fantastiska artisten för mig. Han kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig. Hans underbara röst och låtar får mig på andra tankar för en stund, och för det är jag evigt tacksam.Tänk på mig när piano och gitarrsolot kommer, haha.


Mina snyggisar!

I helgen shoppade jag också. Det blev trosor, ett linne, en söt lila klänning och...... världens snyggaste gladiatorsandaler! :O Jag kunde bara inte gå från stan utan att ha köpt dem. Jag hade aldrig hittat snyggare sandaler och då hade jag ångrat att jag inte köpt dom. Jag vet att det är långt tills jag kan använda dem, men som sagt, jag hade aldrig hittat snyggare par än dem. Jag är så himla nöjd, längtar som vara den till sommaren nu! :DF*ckin' love them!


En väldigt trevlig helg.

Min helg har varit undebar. Har bara haft roligt och mysigt och varit överdrivet k*t, haha. Jag, Annah och Annaa är fortfarande i helt extas. Ni kan ju gissa vad vi pratar om hela tiden på skolan, jo, Rob. Haha. Att man kan vara så himla tagen av en enda människa. Det är faktiskt lite sjukt.

Haha måste berätta vad som hände natten efter vi sett Remember Me. Jag och Anna gjorde oss klara för sängen, vi la oss i den och slog igång New Moon. Dreglade till den i två timmar sen gick vi och la oss. Och det sjuka är att båda två drömde om honom. Haha, min dröm var underbar för övrigt. ;) Iallafall, när båda drömde om honom så hade vi rört oss väldigt mycket. Jag vaknade flera gånger av att Anna rörde sig eller att jag behövde vända mig för att jag låg dåligt. Så jag vaknade en gång av att jag låg i mitten av hennes 120's säng. Jag låg på rygg, med huvudet snett åt höger och händerna knäppta på magen. Så någon sekund efter det så vänder sig Annah om och lägger sitt ben över min midja och ler, hon sover fortfarande för övrigt. Jag kunde ju bara gissa vad hon drömde om, haha. Det var lite göllit. ;)

Jag for då till Andreas efter jag vaknat och så. Vi tog en promenad, det var väldigt skönt och det var ju vackert väder. Riktigt mysigt. :) Aja, medans han sprang omkring i huset satt jag på insternet och sucktade efter Rob ännu mer. Tror ni Andreas fattade nå? Nä, inte det. Män (pojkar) alltså. 

Ojsan vad jag drog iväg där med skrivandet. Men jag måste även nämna att mitt prov på fredag inte blir av, det blir en fördjupningsuppgift istället, skööööööööönt! Får se om jag orkar börja med det ikväll. Det skulle vara väldigt härligt att bara ta det lugnt ikväll. Jag tror det blir så också.

Tack för en underbar helg. <3


Kåt på bion.

Jag vet inte vad jag ska säga. Det går inte att beskriva. Jag kan helt enkelt inte beskriva mina känslor och tankar när det har med Robert Pattinson att göra. Remember Me. En helt otroligt bra film. Herregud alltså.

Jag, Annah och Annaa har sett Robert Pattinson ha sex, flera gånger. Helt jävla sjukt. Jag kramade sönder båda annornas händer. Jag kom nästan, bokstavligt talat.

Och efter filmen var båda annorna i tårar och hårda jag fick trösta dem. Annaa bölade så hela biosalongen hörde, haha, söta flicka!

Och inatt ska jag sova med Annah. Tror ni jag vill till Andreas något just nu??? Gah. Man vet aldrig vad som kommer hända inatt.

Jag förstår inte varför Rob är så satans sexig, jag förstår bara inte. Jag är i helt extas just nu!

SE REMEMBER ME!


Från sömntuta till piggsvin.

Lördag idag. Jag ska då först på stan med Annah. Sedan äta en jävligt go middag hos henne, mm! Sen blir det bio med båda Annorna, det ska bli så himla mysigt! Sedan ska man krypa ner i Annas sköna säng och mysa med henne, hihi!

Igår när jag satt här så somnade min älskade man, haha. Han var så söt, pratade i sömnen och dreglade. Sen när jag väckte honom var han dödstrött. Men envis som jag var ville jag inte gå och sova så vi slog igång en film, Gamer. Om man säger så här, jag somnade efter tjugo minuter. Sen vaknade jag efter jag vet inte hur många minuter. Då ville jag gå och sova. Men lilla Andreas var pigg som ett piggsvin så han hade väldigt svårt att somna. Då sa jag welcome to my world. För annars är det jag som inte vill gå och sova för att jag är för pigg eller helt enkelt inte kan sova pågrund av mina sömnproblem. Då är det jag som får ligga vaken medans han snarkar vid min sida. Nu var det jag som sloknade direkt.

Men imorse då. Han vaknade halv 7 (!) och kunde inte somna om. Fan heller tänkte jag, jag ska sova! Så som den nörd han är så satte han sig på datorn och spelade medans jag sov vidare till halv 10. Haha, han tyckte att jag var så söt när jag sovit för jag har sträckt mig en massa och sedan krypt ner under täcket så att jag inte synats hela tiden, haha.

Och nu ska jag börja göra mig iordning för att ta bussen in till centrum för att shoppa loss med Annabanana! ;) <3

Sexiest man on earth!

Will Smith är verkligen världens sexigaste man enligt mig. (sorry darlin') Ända sen jag såg independence day med mina kusiner när vi var.. typ 6 (?) så har jag älskat denna man. Älskar alla filmer han har varit med i, alla hans låtar och Fresh Prince är något som alltid får mig att skratta. Han är och förblir min största idol, you sexy man! Grrrr!Amazing!


Två födelsedagar.

Idag fyller min älskade mormor år. Och dessutom min kusin Linn. Så ett stort grattis till de båda!
Älskar er. :) <3


Älskade mormor. <3


På bra humör.

Redovisningen gick ganska bra. Jag blir alltid lite smånervös när jag ska redovisa. Det var inga problem i högstadiet för då kände man alla i klassen. Nu på gymnasiet så går man ju olika kurser och känner inte alla i kursen. Och jag skulle dessutom prata om puperteten och en fördjupning om mens, haha. Men jag fick bra kritik av mina vänner efter letionen. De tycker att jag ska börja jobba på ungdomsmottagningen för att jag är mycket roligare att lyssna på än tanterna som jobbar där, haha. Det är ju alltid bra att veta. ;)

Jag måste också nämna att jag åt mitt första skrov igår efter att jag piercat tungan. Det var inget max-skrov, men det var ett skrov och ojojoj vad jag njööööt!

Imorgon blir det att mysa med annabanana. Vi ska gå på stan, sen göra fläskfilé i jordnötsmarinad, det vi åt på tjejkvällen hos henne för nån vecka sedan, mmm! Sedan ska vi gå på bio och se Remember me, mmm på det också. Robban in my heart. ;)

Och dessutom har Eclipse trailen släppts, grrrrrr! Jag blir faktiskt lite sugen på att läsa om böckerna igen, för tredje gången. ;) När alla filmer kommer ut ska vi tjejer definitivt ha ett twilight maraton, hos annabanana med hennes ljudsystem och feta tv, höhö.

Ja, jag är på väldigt bra humör just nu. Men jag är ju som sagt med min älskade Andreas. Han ligger i sängen och tittar på mig med dom där ögonen som säger: gud vad jag älskar dig. *smälter*
Hm, tittade just åt hans håll, han låg och blunda den jävlen, haha.

En liten uppdatering i allt stressande.

Jag har inte skrivit på några dagar. Men jag har haft det så stressigt med skolan att jag helt enkelt inte hunnit titta på datorn och tänka ut några betydelsefulla inlägg. Jag gjorde kemiprov i onsdags. Det gick bra iallafall. Och idag har jag redovisning så har pluggat till det också. Får hoppas att det går bra. 
 
Det är fredag idag iallafall. Så himla härligt. Fast jag känner att jag knappt orkar med den här skoldagen. Är helt slutkörd. 

Ikväll ska jag till Andreas och käka tacos och mysa med honom. Var hos honom i ondags och igår. Vilket jag också verkligen behövde. 

Aja, nu har jag skrivit iaf. 

Hahaha, jävla muminluder. 

Att fylla det största hålet.

När min mamma dog tog hon med sig en stor bit av mig. Sedan min mamma dog har jag levt med ett stort hål inuti mig. Ett stort hål som jag inte hur jag ska laga. Vet inte hur jag ska kunna fylla det och jag vet inte heller om det går att fylla.

Sedan min mamma dog har det både hänt bra och dåliga saker i mitt liv. Dåliga saker som gjort ännu mer hål i mig och bra saker som fyllt en del av dessa småhål. Men aldrig har det hänt något som fyllt eller lagat det största hålet i mig.

Jag funderar på om det verkligen går att fylla eller laga ett sånt stort hål, efter en sån stor saknad efter sin mamma som man aldrig fick lära känna.

Jag har hur många kvinnliga förebilder som helst i mitt liv som kunnat vara som en mammaroll för mig, men ingen av dem har kunnat fylla upp det stora hålet.

Jag vet själv att det här hålet aldrig kommer fyllas eller läkas helt. Men går det att läka det lite grann? Jag undrar hur hålet kommer kännas när jag själv blir mamma. Kommer jag känna att hålet växer igen lite av den lycka jag kommer känna när jag blir mamma? Eller kommer den bara utvidgas ännu mer när jag inser att jag inte kommer få dela den lyckan med min mamma, mina barns mormor?

Kommer tiden läka alla sår?
Jag vet helt enkelt inte hur jag ska kunna fylla det stora hålet i mig efter min mammas död.


Jag vet inte hur jag ska fylla det stora hålet efter mammas död.


Motion för kropp och själ.

Jag har precis gjort klart mitt träningsschema fram till sista maj. I idrotten ska vi lämna in ett träningsschema på hur var och en ska träna inför milen som alla i gymnasiebyn måste springa. När vi fick uppgiften ville jag bara kräkas. Hur ska jag ha tid? Hur ska jag orka? Hur kommer det här att påverka mitt mående av tvinga sig ut och promenera/jogga?

Men efter att ha funderat på det en vecka så kommer jag att tänka på en sak som har pratats om hos min psykolog för ett tag sedan. Att jag ska försöka ta mig ut på promenader minst en gång i veckan för att röra kroppen och samla energi. Vilket höll i typ 3 veckor, sen gav jag upp.

Men nu när jag har gjort mitt träningsschema och tittar över den ser den faktiskt ganska bra ut. Det börjar lugnt med promenader en viss tid tills det ökar med några minuter. Sedan promenad blandat med jogging och sedan promenad igen osv. Tillslut så har jag kommit upp till promenad och jogging i 50 minuter. Sista turen innan jag ska springa milen ska jag enbart jogga i 20 minuter. Jag ska verkligen försöka hålla i det här schemat. Och skulle det nu visa sig att väder inte alls är med mig så tar jag det en annan dag, bara att jag tar mig ut och motionerar två gånger i veckan.

Det här är bra för mig som har så låg energinivå. Jag rekommenderar till de med nedstämt mående och låg energisnivå att göra upp ett träningsschema som börjar i lugnt tempo och som sedan höjer tempot lite efter varje vecka. Det är båda bra för kroppen och för själen. Gud vad pedagogisk jag lät nu. Men jag rekommenderar det iallafall.

Nu vet jag att det kommer vara pissjobbigt i början, men sedan kommer det bli som ett beroende, att man bara måste ut på en promenad eller en joggingtur. Vill man inte själv så gör upp ett träningsschema med en kompis eller förälder, kanske blir lite roligare då. Jag själv ska försöka få med mig Andreas på några av mina träningsdagar. Hehe.

Sjunde mars tvåtusentio.

Idag har jag och Andreas varit på dop. Lilla Alice döptes idag. Och gofika bjöds de på sen, mmm! Det var väldigt gott Fiia. ;) Lillskiten börjar bli så stor, idag blev nämligen Alice tre månader. Jag smälter lika mycket varje gång jag ser henne, världens underbaraste. :)


Mamma Fiia, Pappa Jon och lilla Alice. :)


Bara en massa skit.

Lördag idag. Snart är det älskade lovet slut, prutt! Börjar känna mig stressad med alla läxor. Veckan som väntar kommer inte bli rolig alls, kommer praktiskt taget sova i mina skolböcker.

Min mage kurrar, snart blir det mat här hos svärmor. Och om ni bara visste hur mycket jag trånar efter Max, det är sjukt. Blir fan deprimerad av det. Vill kunna äta det jag vill igen. Chilichees..........

Sen vill jag kunna hångla med min man också, jag får ju inte det på grund av infektionsrisken. Damn! Hemska värld! Aja, får väll skylla mig själv. But MAN vad jag ska äta tjock mat och hångla med min man när tungan väl har läkt! Jag rasar ju i vikt just nu.

Tatueringen mår också bra. Läker som den ska. Vet som inte om de finns nå mer att uppdatera om. Haha, började precis fundera på om min dialekt kommer fram mycket. Lite här och där kanske. Skriver ju som sagt efter mina egna tankar och bryr mig inte så mycket om hur vissa ord och meningar egentligen ska skrivas. "Nå" kommer fram mycket har jag märkt.

Aja, bara en massa skit i de här inlägget. Ha en bra lördag!

You are always on my mind.

Jag älskar min tatuering! Den är helt underbar!

But damn vad min mage dansade tango! Jag kunde ha blivit lite mer nervösare, men det var ändå hemskt vad nervös jag var. Jag älskade hans design han hade gjort till mig på en gång. Den var inte alls som jag hade tänkt mig, mycket bättre än vad jag själv hade tänkt mig.

Känslan av att tatuera sig då? Ja, det gör ont, ont, ont och åter ont. Men det är en smärta man kan härda ut med. Som att dra rakblad längs skinnet ungefär. Men det är så värt de! Och jag blev jävligt nöjd med resultatet. Tack pappa för att du följde med mig. :)

Efter det gick jag på stan och väntade på att Andreas skulle komma in. När han gjorde det så gick vi runt stan för att hitta något till lilla Alice, och det gjorde vi! Det var lite småroligt att gå och titta på babykläder med honom *blickar in i framtiden*. Sen så shoppade jag lite själv också. En tröja, en bh och solglasögon.

Och sen efter det for vi till svärmor och åt där. När Sandra hade jobbat klart for jag in till centrum igen. Shutter Island var inte så bra som man trodde, början var bra men fan inte slutet. Jag rekomenderar den inte.

Jaja, här är bilder på min tatuering!Och här är min nya tröja plus min nya bh under den, haha.


Today it is!

Nu börjar verkligen fjärilarna i magen få liv! Min tatuerare ringde imorse och frågade om vi kunde göra tatueringen vid tre istället, en timme tidigare. Jag flög upp ur sängen för att hinna göra mig klar. Och nu är jag det. Har ätit en rejäl portion pyttipanna, det gick inte så fort, men jag fick ner det!

Efter jag gjort min tatuering ska jag på stan med Andreas för att hitta något att köpa till lilla Alice som ska döpas på söndag. Sen ska jag och han sitta och vänta hos hans mamma tills min kära kompis Sandra har jobbat färdigt. När hon gjort det ska vi gå på bio, bara jag och Sandra, och se Shutter Island. Mys! En bra dag helt enkelt.

Gah! Jag ska snart göra min tatuering, min mage alltså, sluta fladdra!

Wish me luck!

Can I get an AMEN?!

Joooooooooooooooooooy! Jag har precis tryckt i min två saftiga kanelbullar, MMMMMMHM! I'm in heaven, I can eat again! HALLELUJAH!


Tomorrow it is!

Här sitter jag och försöker göra lite läxa. Det går ändå för sig lite grann. Har gjort lite kemi och nk. Nu tänkte jag skriva lite svenska, inte för mycket, utan lite grann. Kanske fortsätter ikväll, får se.

Förkylningen vill inte ge med sig, kanske för att jag inte äter som jag ska på grund av tungan. Det börjar väll bli lite bättre med den, den är fortfarande ganska svullen, men det gör inte ont och jag börjar mer och mer kunna äta fast föda. Åt en köttfärspaj för ett tag sedan och det gick väldigt bra faktiskt. Däremot förstår jag inte varför den inte slutat vara svullen än, jag suger ju på is som om det var min favoriträtt. Aja, jag ska till aeon imorgon och tatuera mig och då skulle piercaren ta en titt på min tunga. Japp, tatuera mig imorgon! Om jag ska vara ärlig så är jag inte så värst nervös. Det såg inte för hemskt ut när Anna.a gjorde sin, och hon gjorde ändå på det ondaste stället, på revbenen. Men jag får väll ta och bygga upp min fasa och tro på det värsta så kommer det i slutändan visa sig att det inte alls var så farligt. Det funkade för Anna.a iaf, haha.


Fashionshow.

Igår var jag inte så värst positiv, det var som en helt vanlig dag helt enkelt. Jag har legat hemma i myskläder allt för länge. Jag är inte en sån som bryr sig så särskilt mycket hur jag ser ut. Visst, jag har ett dåligt självförtroende och så där. Men jag orkar som aldrig fixa till mig utan jag slänger bara på mig något och sätter på mascara och consiler så är jag klar, låter mitt hår flyga hit och dit bäst det vill. Men imorse ville jag verkligen fixa till mig. Jag vill unna mig själv lite tid till att fixa till mig så att jag känner mig någorlunda vacker och snygg, jag mår mycket bättre av det. Så imorse sprang jag in i duschen när jag vaknade. Rakade mina ben, vilket inte händer ofta, nu är det ju tur att jag har mest ljusa hår på benen. När jag blev ut ur duschen så smörjde jag in hela kroppen med en hudkräm som luktar mango&papaya, mmmm! Klippte tånaglarna, borstade håret och satt mousse i det, lät det självtorka för det framhäver mina självlockar mycket mer. Sedan sminkade jag mig.

Sen slog det mig, jag ska fota lite. Jag har ju köpt en jävligt snygg långklänning som jag ska ha i sommar, jag har ju köpt nya byxor och ny tröja också. Så jag tog fram kameran och fotade en massa. Och nu ska jag göra något som inte händer ofta, jag ska klägga upp bilder på min klänning och dagens outfit. :O

Här är min underbara långklänning som jag fick på halva reapriset på Vero Moda.


 


Och så mina läckra nya jeansleggings från Vila. Och så rotade jag i
en garderob som inte innehöll mina kläder och hittade denna vita blus till.
Skorna är från Andreas i julklapp.


 


Och så här ser mitt hår ut, lockarna är mina och slingorna i håret är mina också.Det fick mig verkligen att må lite bättre att få fixa till mig själv lite extra. Men nu är jag stressad, ska nämligen med bussen till Andreas nu. Hejs!

My fears get higher day by day.

I'll die thinking you won't be around.do you love me like I love you
do I mean more
I'm dying without you


Femte brevet.

Hej lilla mamma.

Nu är jag 18 år, nu är jag inte din lilla flicka längre, nu är jag din stora flicka. Mina ögon fylls med tårar just nu. Jag saknar dig. Saknade dig väldigt mycket på min födelsedag. Ville verkligen att du skulle vara där. Mormor och Inge kom till mig på min födelsedag. De var i stugan så de kom förbi och fikade och gav mig presenter. Det är alltid lika mysigt att få träffa mormor, hon är så himla goo.

Jag har piercat tungan. Jag undrar vad du tycker om det. Pappa har alltid sagt att jag får bestämma själv och göra det jag vill när jag är 18. Så pierca jag tungan. Han skratta bara och skakade på huvudet. Jag är väldigt nyfiken på vad du skulle ha sagt om jag visat min tunga för dig.

Jag har lyssnat på pappas berättelse också. Om olyckan du dog i. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, heller säga. Det går helt enkelt inte att beskriva känslorna. Bara att det gör ont, fruktansvärt ont.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Världen är så fruktansvärt orättvis. Och om det nu finns en Gud så hatar jag honom/henne för att du togs ifrån mig. Jag hatar denna värld vi lever i. För varje person, varje levande människa måste få uppleva smärta minst en gång i livet. Jag måste uppleva smärta varje dag. Varje äckliga jävla dag. Det är inte rättvist. För jag har inte gjort en fluga förnär. Inte du heller, men ändå så togs du ifrån mig.

Jag vill inte leva i denna värld. Jag vill leva i den värld du nu lever i mamma. Den här världen förser mig bara med smärta.

/ Din Dotter.

RSS 2.0