The dark fairy.

Jag lever idag. Har mått bra. Man fick köa nästan en halvtimme i baren för att få en drink för att det var så många människor där. Ändå fanns det fyra barer. Så jag hann inte ens bli lite lullig. Men det var kul!

Däremot så trängdes alla när man skulle till garderoben. En slagsmål började precis framför mig och det var näst intill omöjligt att backa. Det var tur att jag inte fick ett slag. Sen höll jag på att bli ihjälklämd när jag skulle på bussen hem också. Mina revben mår inte bra idag. Sen halkade jag också och landade på knät när vi skulle hem. Så det är helt blått nu. Sen har jag ont i hela kroppen för att jag dansade så mycket också.

Men det var kul! ;) Mer bilder kommer sen!

Så här såg jag ut igår. Den Onda Fen.


Party tonight!

Är hos Anna.A just nu och fixar oss inför kvällen. Alla är så himla fina! Det kommer bilder på oss sen.

Ikväll blir det så Farmen för oss. Ska bli så jävla kul! Imorgon kommer jag INTE att må bra... Men det är de värt!

Ja, det var väll bara det jag ville säga. Ha en bra lördagkväll!

He he he..

Det blev ett litet avbrott i allt pluggande. Men det var en viktig sak! För vet ni vad?

NU ÄR RESAN TILL SYDAFRIKA BOKAD!
21 JANUARI FAR JAG
5 FEBRUARI KOMMER JAG HEM
JAG LÄNGTAR!


:D

Plugg hela kvällen.

Hela kvällen ska jag sitta och plugga. Fram till nio ungefär ialla fall. Sen ska jag packa för hela helgen och sedan gå och sova så att jag orkar göra två prov efter varandra, direkt på morgonen, en fredag, innan lovet. Jag har köpt en miniräknare idag för att jag tappat bort min andra så nu ska det väll gå lite bättre att plugga matte. Så idag kommer det inget mer inlägg, tror jag ialla fall. Jag kan ju bryta ihop mitt i allt. Ni lär väll se.

Back to plugg!

Mitt hår...

När jag senast klippte mig, för en månad sedan, så tog frisören tydligen bara 3 cm ungefär. Men jag tittade nyss på en bild innan jag klippte mig och där är mitt hår MYCKET länge än vad det är nu. Typ 7-8 cm längre. Jag gick och sa att det kändes kort håret, men det tyckte inte mina nära och kära. Men mitt hår är faktiskt mycket kortare, jag blir ledsen! Så nu ska jag gå och platta håret så att det blir längre....

Mitt hår för en månad sedan:


Mitt hår innan jag klippte mig:


Ser ni hur kort det blivit?!?! Jag blir seriöst deprimerad!
Ja, jag är väldigt mån om mitt hår....
:(

Peppmusik.


Klöser på väggarna.

Helgen närmar sig med allvarliga steg. Med allvarliga steg menar jag min och tjejernas steg. Vi är i helt extas! Diskuterar smink, outfit, allt inför lördagen. Vi kommer hålla på hela lördagen med våran utstyrsel. Lilla Anna kommer ha fullt upp med att sminka och ha sig med oss, stackarn, haha. Jag längtar så himla mycket! Jag kan inte ena plugga för att jag längtar så mycket. Vi klöser väggarna nu istället för att klättra på dom. Party musik dånar i mina örgon hela tiden. Jag är så himla taggad så det finns inte!

Imorgon ska jag inhandla det sista till min outfit. Trollspö, tiara, smink och strumpbyxor. Plus hämta Sandras kjol. ;)

Och den här sminkningen ska bli en insperation på hur jag kommer vara sminkad, löv it!


Jag har problem, haha.

Jag mår illa, är trött konstant och min mage blir lika stor som mina tuttar när jag äter. Nej, jag är inte gravid. Men nu är det dags för mig att ringa till farbror doktorn och boka en läkartid. Har skjutit upp det flera månader nu, om inte år. Jag har så mycket problem med min kropp, hela tiden. Stora som små. Jag ska också boka en tid med barnmorskan, nej jag är fortfarande inte gravid (men vill). Ska prata preventivmedel. Har ätit p-piller i fyra och ett halvt år nu. Bytt sort tre gånger pågrund av humörsvängningar och mensvärk. Inget funkar. Det blev bara värre när jag började äta p-piller. Min kropp är verkligen inte i balans. Ska se om det finns något preventivmedel som skulle passa mig, utan hormoner. Att proppa i sig hormoner är ju inte sååå himla bra för kroppen. Finns det inget som skulle funka för mig utan hormoner ska jag sluta. Condoms, here I come! Nä men fy, förlåt. Jag är så övertrött så de finns inte. Tjejerna i klassen kan intyga. Jag längtar ialla fall till att sluta med hormoner. Min kropp kommer må så bra! Och så hoppas jag att mensvärken och mina pms-besvär ger vika.

Kids, wear condoms, hahahaha.


Bild

Jag saknar dig.

Jag saknar dig. Det förklarar allt jag känner för dig just nu.
Jag saknar att komma till skolan med två flätor i håret som sitter snett, när du verkligen försök fixa till mitt hår på morgonen. Jag saknar att bli omstoppad om natten och få den där varma kramen. Jag saknar att sitta nära dig i soffan och bara titta på tv tillsammans. Jag saknar att komma till dig mitt i natten och få lägga mig i din trygga och varma famn efter en mardöm. Jag saknar dig.
Åren har gått och avståndet har bara växt. Du känns så långt borta. Färre och färre ord utbyts.
Det är jobbigt att växa upp. Det är jobbigt att jag växer ifrån dig. Det är jobbigt att vi växer ifrån varandra.
Allt var mycket enklare när jag var liten. Allt är så mycket enklare när man är liten.
Du är det viktigaste som finns i mitt liv. Det är ett mirakel att du fortfarande finns i mitt liv.
Jag går hela tiden och är rädd att du ska försvinna från denna jord.
Men det jag är mest rädd för är att avståndet mellan oss ska bli större och tillslut oändlig.
Att jag ska förlora dig.
Jag klarar inte av det här avståndet.
Jag klarar inte av att vara en skugga.
Jag klarar inte av ett liv utan dig.

Jag saknar dig.


HAHAHAHAHAHA


Sådan fader, sådan dotter.



Jag måste bara lägga upp den här som min kära vän Anna också gjort. Bara för att Will Smith är världens sexigaste man enligt mig! Willow Smith är alltså hans dotter, för de som inte förstod. Och jag säger som Anna, otroligt talanful tjej! Will kan verkligen vara stolt över sina barn. En son som gör musik och spelar in filmer och en dotter som håller på med musik. Sjukt! Och hon är bara 10! :O Keep it goin'!

LTU & OTH

Var på LTU idag för de hade öppet hus. Trodde vi skulle bli guidade hela dagen. Men efter 3 minuter säger guiden att vi får gå vars vi vill. Ööööh, vah? Med ett litet häfte i handen med karta och olika föreläsningar som sker under dagen i olika salar i sex olika hus, ska vi klara oss själva. Score! Nja. Vi gick på teknikens hus, haha. Sen lunch och sedan gick vi på en förelösning om CV, sen en konsert, sen tog jag bussen hem. Det var INTE värt det.
Och jag som tjatade på älsklingen imorse att vi skulle somna om men han tvingade upp mig och sa att jag skulle på det. Och sen när jag ringer honom efteråt så säger han: jahaa,. fan he var ju int värt de. Nä, precis älskling! Tänk, vi kunde ha sovit ut och goosat i sängen hela dagen!
Annars var det skit mysigt där. Men hittar gör man inte....

Aja, jag har suttit med läxböckerna sen halv 3. Jag är så duktig! Fick ont i ryggen plus att jag måste ta en pause, annars fastnar ingenting. Har nämligen två prov, på morgonen, efter varandra, på fredag, innan lovet. Herremingud. Skönt att inte behöva sitta med det under lovet. Däremot är det svenska som gäller gela lovet. NP ska göras snart.

Tror jag ska ta en pause och se lite av mina serier jag kollar på. OTH kanske? ;)


Planer.

Äckliga måndag avklarad. Åt middag för ett litet tag sedan och nu har jag packat om igen. Ska sova hos älsklingen ikväll igen (sov där igår också) för att jag ska in med 9 bussen imorgon. Ingen ledig tisdag för mig inte. Att man alltid ska pricka in en tisdag när det är schemabrytande och obligatoriskt. Jag som inte änns har några lektioner på tisdagar!!!
Nåja, lite sovmorgon får jag iallafall. Vi ska nämligen på LTU för en rundtur. Mer vet jag inte, haha.

Sen måste jag ju berätta!! Jag och tjejerna ska på Farmen på lördag! Det ska bli sååååå kul! Vi klättrar alla på väggarna för att vi längtar så mycket!! Och vi ska klä ut oss för att det är maskerad! Jag ska vara Den Onda Fen. ;) Inte hon i törnrosa! Utan typ som tingeling fast lite mer elak. Svart, silver och lila är mina färger. Ska ha lila vingar, hihihihi. Åååååh kan det bli lov nuuuuuu!!

License to kill.

På musiken har vi Bond, James Bond tema. Vi spelar olika kända 007 låtar. Min grupp har bland annat Gladys Knights License to kill. Det är en jätte bra låt. Men...Den är så jävla svår att spela till. Jag tycker ändå våran grupp har gjort ett jätte bra jobb med den. Men ändå, skitsvår! Istället för alla trumpetljud har vi slide på elgitarren, låter asbra! Längtar nästan efter att få spela upp den när den sitter bra.


Riktig jävla fredagsmys.

Ikväll är jag hemma med min familj. Jag, pappa, A-K och brorsan har laddat upp för en riktig myskväll. När A-K kommer hem blir det musselsoppa med smått och gott till. Sen blir vi bänkade framför tvn, IDOL, med chips, dipp, dricka och godis. Pappa har även köpt feferonis med fetaost i som jag och han ska gluffsa i oss. MUMS! Jag är redan klar för en riktig jävla fredagsmyskväll. Tagit på mig stora mjukisbyxor, pappas tröja, duntoffler, tvättat bort sminket och använt min ansiktsskrubb som jag köpt idag. Mys, mys, MYS! Nu måste bara A-K komma hem så att vi kan äta, är vrålhungrig!

Hoppas ni också får en bra fredagskväll. Kram på er!

Daddy! :D


Beyoncé - Save the hero.


Likheter.

Min pappa sa en gång till mig att jag är så lik min mamma. Att jag ser ut som henne. Att jag är som henne i sättet. Att jag går som hon. Och att jag pratar som hon.

Människor som kände mamma när jag levde säger att hon var så godhjärtad, generös och tänkte väldigt mycket på personerna i sin närhet. Hon hade humor och ett skratt som smittade.

Jag har ingen aning om hur min mamma gick och rörde sig. Där kan jag bara lita på pappas ord. Och man låter inte som man själv tror att man gör när man pratar. Hur man egentligen låter när man pratar kan man bara veta om man spelar in sin röst och sedan spelar upp det. Det gjorde jag igår. Jag spelade in när Andreas och hans bror höll på att retas med varandra och där jag själv pratar. Och när jag spelade upp det sedan så blir jag chockad när jag hör min röst. Det var inte chocken om att veta hur jag egentligen låter som slog mig först, det var det som slog mig sen. Det som slog mig var hur lik jag lät min mamma i rösten.

Mammas röst kommer jag ihåg. Det är det starkaste minnet jag har av henne. Vi är två helt olika personer, jag och min mamma, så självklart har vi olika röster. Men igår fick jag det bekräftat. Jag pratar som min mamma. Även om vi inte har samma röst så är våra röster så nära det kan bli att låta likadant.

Känslan att veta att jag är så lik henne förstärkar bara känslan av att hon är en stor del av mig. Hon lever vidare inom mig.


Brudar med björnf*ttor, haha.

Förjävla sköna mössor alltså. ;)






Våran dag.

Jag shoppade öven ett par örhängen och ett halsband. Men nu ska jag mysa med min älskling. Det är våran dag idag. 5 år & 2 månader. <3


Nya hörlurar.

Jag får ont i öronen av de vanliga hörlurarna man får med till en iPhone, plus att jag måste ha så hög volym för att höra något och det är ju inte bra för mina öronen som har tinitus. Så idag var jag och köpte mig ett par nya hörlurar. Lila såklart. ;)


Dragonfly in amber.

Jag gjorde iallafall klart svenskan. Sen när hockeyn började kom jag på att jag har trumläxa till imorgon också. Ingen idé att börja panka på trummorna när hockey visas på tv, då blir det ett jävla liv. Så, Hällis, förlåt för att jag inte gjort läxan. Jag gjorde iallafall en läxa...

Nu ska jag hoppa i säng och läsa i min bok som jag precis börjat läsa. Andra delen i Diana Gabaldon serien om Claire Randall. Jävligt bra serie! Läser den svenska översättningen. Men hittade ingen bild på boken. Så de är det engelska omslaget. Trollslända i bärnsten heter den. Läs, läs, läs, läs!


Ledig tisdag.

Äntligen har jag fått en ledig tisdag! Sovit som en gris, tolv timmar typ. Jag kan verkligen sova hur länge som helst, om inte kan jag ligga i sängen i evigheter.

Men denna tisdageftermiddag måste jag plugga. Fyfåglarna. Svenska och Matte. Jag mår illa av blåtta tanken på att jag måste plugga. Jag skulle hellre vela ligga och läsa min bok eller spela lite sök-och-finn. Just varvat ett till spel. Jag är så barnslig! Jag är beroende.... Men nu tänkte jag iaf skriva lite svenska. Om det blir nå matte, det återstår att se...

Someone holds me safe and warm.

Jag tänker ofta hur det skulle vara om min mamma levde. Jag skulle givetvis inte ha fått bearbeta sorgen efter hennes död. Men självklart fått bearbeta annat som är jobbigt i mitt liv.

Så, om min mamma levde skulle inte min andra hälft fått göra så mycket som han gjort och gör. Om min mamma levde skulle jag kunnat vända mig till henne ibland och inte alltid till honom. Det skulle varit hon jag skulle kunna gå till direkt istället för att ringa ett samtal till någon som inte kan komma och trösta mig. Min andra hälft hade inte fått bära hela ansvaret av att jag alltid ska må bra. Han skulle inte alltid behövt se mig när jag bryter ihop. För då skulle min mamma funnits där nära till hands och tröstat mig.

Det finns ingen som orkar gå och bära på allt tungt hur länge som helst och aldrig släppa ut något. Och när jag kommer till den punkt då jag inte kan hålla det inne så vänder jag mig till den som jag vet kan trösta mig.

Det smärtar mig att säga att jag är beroende av min andra hälfts tröstande, förstående och hjälpande ord. Det smärtar mig att veta att han bär ett alldelens för stor ansvar.

Så jag kan inte låta bli att tänka på hur det skulle vara om min mamma levde. Då skulle han fått dela det ansvaret med någon och inte bära på det helt själv.

Jag kommer aldrig kunna visa min tacksamhet. Finns inte ord som skulle kunna beskriva.

Det smärtar mig att se hur det påverkar dig...

FINALLY!!!

Jag har äntligen fått en tatueringstid för min tatuering på mamma!!!! Jag avslöjar inte datum föränns jag gjort den! Kommer bli två sittningar, men ändå! Ååååhhh vad jag LÄNGTAR!!!! :D :D


The last of his kind.

Då var ännu en helt snart slut. Den har både varit bra och dålig. Men man ska väll bara fokusera på det som är bra, right? Jag och älsklingen badade badkar tillsammans för första gången igår. Ja, vi har varit tillsammans i över 5 år och har inte badat badkar tillsammans ännu, haha. Det var supermysigt! Och idag ska vi på bio. Jag vet inte vad det är med min man, han vill skämma bort mig. Han ska bjuda på bio igen, för tredje gången på en månad typ, haha. Jag ska väll inte klaga? ;) Det blir The Last Airbender 3D. Den verkar vara skitbra. I'll let you know. ;)


Min älskling Sandra.

Igår blev det ingen uppdatering. Jag myste bara med älsklingen och tog det lugnt. Vi var på verkstan och bytte till vinterdäck på hans bil och städade ur den lite. Det har snöat här uppe i norrbotten förstår ni. Så igår var det glashalt på vägarna. Vinterdäck var ett måste om man säger så. Älsklingen tyckte det var kul med snö, han for och sladdade en massa. Själv hatar jag det. Det är bara någon minusgrad ute och jag håller på att frysa ihjäl. Ändå har jag vinterjacka på mig. Hur ska det gå när det är 25 minus ute? Fyfan...

Snart kommer han hem iallafall. Sen ska vi fara till hans mor i helgen och bara ta det lugnt.

Själv mår jag fortfarande dåligt. Jag mår illa och är snurrig i huvudet. Det flimrar för ögonen då och då och vill bara springa in på toa för att jag blir så illamående.

Måste ju berätta att jag tog en välbehövd fika med min älskling Sandra idag. Vi har typ inte setts på evigheter, inte ensam iallafall. Så vi satt och skvallrade som vanligt och fyllde i det vi missat. Saknat henne!

Jag och min älskling. <3


Svimfärdig.

Detta har aldrig hänt förut. Men jag höll på att svimma flera gånger på skolan idag. Fick ligga i liggande position nästan hela dagen. Vid ett tiden vågade jag mig på att sätta mig på en buss och åka till älsklingen. Där fick jag i mig mat och har sovit ett ex antal timmar. Nu mår jag bättre men jag vettefan vad det var för nå. Jag gissar att det var järnbrist, men har aldrig fått det förut och jag åt blodpudding senast i måndags. Nä, usch, det var läskigt.

Nu ska jag och älsklingen se på film och bara ta det lugnt. Får se om det blir skola imorgon. PUSS


Placebo - Post Blue


Gaspard Ulliel slår Robert Pattinson.

Jag och Marléne är helt besatta av boken fallen ängel, hush, hush på engelska. Den boken jag läste för ett tag sedan. Marléne har nu sen engelska versionen hemma och efter hon läst klart den ska jag läsa den. Och när man läser en bra bok så vill man såklart att den ska göras som film. Det pratas om att möjligen göra den på film vad jag hört.
Så jag och Marléne är helt till oss och för nån vecka sedan försökte vi hitta skådespelare som skulle passa perfekt in till både utseende och rollen. Till huvudpersonen Nora Grey så vill vi att Emily Browning ska spela henne. En fruktansvärt söt tjej!



Och till den mystige, farliga och otroligt sexiga Patch Cipriano är det en självklarhet att Gaspard Ulliel ska ha rollen. Han är otroligt sexig, mystisk till utseendet och det var verkligen honom jag och Marléne såg framför oss när vi läste boken så det klicka direkt. För mig slår han just nu Robert Pattinson.


PUUUUUSS!

Nu få någon verkligen ta tag i att göra den här filmen. Den kommer bli en stor succé!

Vilken sexig brud alltså.

Efter som Anna är så fasligt snäll och bjuder med sig av alldelens för charmiga bilder på mig på FB så tänkte jag att jag visar dem även för er här på bloggen. Jävlar vad sexig man får vara alltså.

Loka bitts.

MMMM, KORV!

A little bit drunk...

En puss med prilla inne!

Man måste ju bjuda på sig själv...


Pluggis.

Jag kom hem vid halv 12 idag och har bara suttit och pluggat. Ett rättare sagt uppdaterat våran blogg som vi har som loggbok i vårat projektarbete. Nu MÅSTE jag äta lunch. Är jätte hungrig. Sen ska jag småbörja med min projektplan och sedan göra klart den nån gång idag. Måste bara mejla min handledare först och säga att vi börjat uppdatera bloggen och att hon får börja titta in på den nu! :)

MAAAT!


Felicia låtar.

Jag tycker om att höra mitt namn i olika låtar. Jag blir som i extas, haha. Så här kommer några felicia-låtar.

Cornelis Vreeswijk - Felicia Adjö
, en klassiker, fått höra den hela min uppväxt. Han har även 5 låtar till om denna Felicia. Klagovisa till Felicia, För gröna Felicia, En duva till Felicia, Vari Felicia beklagar sig och Felicia pratar för mycket. Han verkar gilla mig. ;)


Masayah - Felicia , en skön låt om mig. ;)


The Constellations - Felicia , en sexig låt, haha.


Ja, jag är i helt extas. Och ja, jag älskar mitt namn, haha!

Ett inlägg med min dialekt.

Jah har sån blåggtårka just nu att ja it vet va ja ska skriva om. Såh här komme ett inlägg mäh min dialekt.

Idah börja jah halv tio och hadd sång med Olle. He gick ganska braa. Sän har jah haft sån magvärk idah att ja hållt på avlida. Tänkte huh fan ska jah klara av dänna dah. Hä äh jy it så lätt näh man har såna hormonsvängingar åh bli arg föh minsta lilla. Män jah klara iallafall av hela dan. Pappas kåmpis schussa hem mäh åh hadd mäh säh sin finnspets såh dähn kunde leka mäh min hund Loka. Pappa åh hans kåmpis ska åh jaga ti veckan. Så hä vah fullt ös här hämma näh hundarna busa. Sän tänkt jah spela litä trummor mähn jah ha så ont i magen att ja it orkar. Plus att ja äh helt slut äfter idah.

Imårn näh jah ijentligen äh ledig så måst ja ti skola åh prata mäh min handledare. Mähn he bli skönt att få he bortjort åh. Sän häm åh såva.

Nä men seriöst. Ni som inte är från norrbotten och läser min blogg blir ju tokiga av att läsa mera av hur jag igentligen pratar, haha. Ta det sakta, så kanske ni förstår innehållet i detta inlägg. Hahaha, så kul!


Kära Marléne.

Detta inlägg är enbart åt min kära vän Marléne som tagit körkort idag.
Ett stort GRATTIS till dig stumpan!


B-day girl.

Hockyn igår var bra! Lule vann med 3-0. Sen skjutsade vi hem Marléne och sen for vi hem till mig. Där hann vi bara komma hem så gick alla och la sig så det var ju lika bra för oss att gå och lägga oss. Nu på helgerna går vi och lägger oss tidigare än vad vi gör på veckodagarna. Man är helt slut.

Idag fyller Fiia hela 20 år. Så ett stort grattis till henne! Vi ska till hon och fika lite senare och titta på hennes och Jons nya hus. Och såklart, goosa med lilla Alice!




Snart dags för hockey.

Älsklingen hjälper till med att slakta våra fyra kossor så jag har suttit här vid datorn och spelat mina sök-och-finn-spel, haha. Nu ska jag ta och göra mig iordning och äta innan vi far till COOP Arena. Björnens vrål, björnens vrål, lule gjorde MÅÅÅL. ÅH vad de e kul åh se lule göra mål, HEY!

Har jag sagt att jag och Andreas träffades på hockeyn? Hihi. Det ska bli askul att se på hockey igen! Äta en hockeyburgare och varma chips med en fanta. Like good old days. :)

Tyvärr så är ju inte min favorit med. Johan Fransson ;)


White wedding.

Fredag, äntligen ska jag få sova ut och vila. Ser på IDOL just nu och Jay sjöng nyss, höhö.

Idag hade vi skolfoto. Har ingen aning om hur det kommer se ut. Allt gick så snabbt. Återstår väll att se.

Idag stod lulehockeyspelaren Burra vid matsalen och delade ut biljetter till hemmamatchen imorgon. Så jag har två biljetter till mig och älskling. Har inte varit på hockey på väldigt länge så det ska bli kul! :)

Nu: återt till IDOL.

Älskar dig. <3


Mina ögon bär skuggan av sorger.

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung

Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå genom
Tills du ser där din tro blivit blind

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag kan höra dess skälvande röst

Sharon Shannon & Steve Earle - The galway girl


Felicia goes vampire.


My baby is more sexy than usual.

Min Andreas klippte sig igår och han blev så himla snygg. Grrrh! Frääs! Nu är han mer sexigare än vanligt, haha. Han var inte så sammarbetsvillig på fotorna. Men han är söt ändå! ;)



PUSS! <3

Jag längtar.

Inatt drömde jag att jag var gravid som jag gör ganska ofta.
I min första dröm var jag höggravid. Jag låg på BB och skulle föda om någon timme. Jag kände barnet i min mage som sparkade och rullade runt. På något vänster kände jag på mig att den var hungrig. Andreas satt vid sängen bredvid mig. Och jag sa till honom att jag längtar tills den kommer ut så att jag kan amma den. Han satt bara och log mot mig.
Andra drömmen så var jag kanske halvvägs in i graviditeten. Och jag kände barnets första spark i magen. Ett litet tjop och hela min kropp fylldes av gläjde.

Jag längtar verkligen till den dag då jag känner mitt barn sparka första gången i magen. Jag längtar verkligen tills jag får upp mitt barn på bröstet och får se det för första gången.

Jag vill spola fram tiden tills jag och Andreas kan skaffa en barn. Jag vill gå och köpa en massa mammakläder. Se hur min mage växer och växer. Göra mitt första ultraljud. Känna den sparka. Köpa en massa bebiskläder. Jag längtar tills jag och Andreas blir föräldrar för första gången. Jag längtar tills jag får se en positiv sticka.


Chill kväll.

Det blir en lugn kväll för mig. The kids har träning så att huset är tyst och skönt. Jag håller just nu på att laga mig middag för att jag är ashungrig. Det blir nudlar, haha. Sen tänkte jag bara slappna av, se en film kanske och bara ta det allmänt lungt. Jag tänkte ta mig ut på en stavgångsrunda. Meeen, jag är ju fortfarande sjuk. Inte så sjuk, men hängig och snorig.

Nu börjar vattnet koka!

Vad tyst det blev

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA


Svettigt.

Nu har jag slutat för dagen. Det gick hyfsat bra att spela för stackarna som orienterade. Nu måste jag bara vänta på bussen i en halvtimme innan jag kan åka till älsklingen, som klippt sig idag! Inte av mig för en gångs skull. Men nästa gång är det jag igen. ;) 
För övrigt är jag övertrött. Jag har sovit fyra timmar inatt. Kunde inte somna igår. Dels för att jag mådde piss men också för att jag är så hängig. Kunde inte hitta en skön sovställning, en massa tankar snurra i huvudet, om bland annat spöken och så. Så jag somnade vid två tiden inatt. Mmm gööda. 
Sen att ha suttit i en full buss med människor som svettas så svettas jag med nu. Det var så kvavt i bussen och det luktade jävel. Så nu står jag här alldelens blöt i svett. Det blir duschen direkt för mig!
Sen har jag sovmorgon imorgon, sköööönt! 

Numb.

Att bära på så mycket ilska och smärta är så oerhört tungt och jobbigt. Jag får aldrig ut det. Jag går och bär på det hela tiden utan att släppa ut något. Och när det väl blir för mycket brister jag. Mitt hjärta brister och tårarna sprutar. Jag blir som ett plötsligt vulkanutbrott. Och när jag väl brister försöker jag hålla igen. Jag försöker tvinga tillbaka tårarna och drar ihop mig igen.

Ilskan och smärtan kommer inte till mig av mig själv, utan från andra. Det är så mycket smärta och ilska som jag inte ens ska behöva känna och få.

Jag förtjänade inte att bli utsatt av den här smärtan. Och nej, jag pratar inte om smärtan efter mammas död. Jag pratar om en helt annan smärta. Jag pratar om mitt hjärta som brustit för många gånger pågrund av något som inte alls behövt ske. Ett hjärta som brustit av lögner och svek.

Jag kan gå flera dagar, flera veckor och inte känna av något alls. Tills det kommer till den punkt då det blivit för mycket. Då jag inser att jag fokuserat på annat. Då jag inser att jag stängt det inne.

Just nu känner jag att jag är nära bristningsgränsen igen. Därför skriver jag detta inlägg. För att någon gång få ut bara pyttelite.

Av denna smärta som bara blev kastad på mig känner jag ett ständigt hat. Ett hat så starkt att det inte går att beskriva. Ett hat som skulle kunna döda.

Let the song speak for itself.


Sök-och-finn.

Så blev det. Jag är hemma från skolan idag. Min näsa är ständigt täpp och rinner. Mitt huvud är inte lika tungt men jag är ändå väldigt hängig. Tyvärr så måste jag på skolan imorgon. Även om det är min lediga dag. Ska spela för stackarna som ska orgentera imorgon. Sen är det teater som vi ska se på, plus skolfoto. Däremot vet jag inte hur det går ihop. Det är obligatoriskt att se på teatern. Men själva skolfotot är under teatern. Aja, får väll se hur det blir imorgon.

Själv så fördriver jag tiden med att spela en massa sök-och-finn spel. De är så fruktansvärt roliga och spännande. Just spelat ett egyptiskt spel. Jag älskar egypten.

Ja, jag har lite bloggtorka. Men just nu orkar jag inte när jag är så hängig.

God bless you.

Gårdagen var mycket trevlig! Orkar faktiskt inte berätta. Men en jätte mysig tjejkväll. Jag och Anna satt och pratade till halv 6 imorse innan vi somnade. Vaknade idag vid halv ett och hann bara käka frukost innan jag tog bussen till älsklingen.

Just nu har vi nyss ätit middag, tacos! Sett på en film, The Fourth Kind. SE DEN. Herregud vilken rysare!

Sen har jag blivit förkyld. Nyser hela tiden och är torr i halsen. Huvudet känns tungt och det har ingenting med alkoholen att göra. Har inte varit bakis alls idag. Jag skulle i princip kunna falla ihop nu på tangentbordet. Så nu ska jag krypa ner bredvid min älskling och goosa tills jag ska fara hem.

Får se om det blir skola för mig imorgon...

Girls night.

Lördag. Jag tvättar kläder för fulla muggar. Blusen jag köpte igår hade en fläck på sig. Troligtvis en foundationfläck. Fick rabatt på den och nu hoppas jag att fläcken försvinner. Får ju inte lämna tillbaka den när jag tvättat den. Vill ha en ikväll plus min nya bh och mina relativt nya höga jeans. Ska bli spännande att se om den försvunnit, annars blir jag jätte ledsen.

Ja, ikväll ska jag till Annabanana. Vi tjejer ska mysa hos henne, se film och svamla. Jag kommer även att sova där. Längtar efter hennes säng!

Älsklingen kommer hit alldelens strax också. Han sov här tills idag och for tidigt imorse för att hjälpa en bekant att flytta. Sen ska han skjutsa in mig till stan eftersom min pappa och hans fru är borta tills imorgon.

Plus Marléne. <3


FUCKELIFUCKINGFUCK!

Jag och Marléne hade planerat att fara till Piteå för att boka en tatueringstid nu i oktober månad. Hon ville fara med mig samtidigt som jag skulle göra mamma på ryggen. För att hon om bara några dagar kommer ha körkortet i handen så tänkte vi ta en liten utflykt till Left Hand. Jag vill göra mitt porträtt av mamma hos Peppe som är sjukt duktig.

Men. Left Hand har bokningstopp till Juni 2011!!!!!!!! Det är inte sant!!!!!! 9 jävla månader!!!!! Jag är så fruktansvärt frustrerad så det finns inte!

Så nu ska jag sitta och leta om det finns någon annan tatueringstudio någolunda nära Luleå så att jag får min tatuering gjord. Den ska sitta fast på min kropp innan jag tar studenten. SÅ DE SÅ!

Nya kläder.

Denna bh är nu min. Plus en vit blus/transparant. Lövly!




Ja må hon leva

Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundradeeee åååååår!

Grattis till min underbara Anna som fyller 18 år idag! HURRA, HURRA, HURRA!


RSS 2.0