Out to take a walk.

Jag vaknade för ett tag sedan av att en älskling kom hem. Nu ska vi gå ut på en promenad tillsammans, mys! Sen blir det en dusch och sen ska vi laga middag.

Jag har även fått samma känsla idag som alla andra torsdagar. Att det nämligen är fredag. F*ck.

Aja, nu ska vi dra ut!

P.S - Jay gick vidare, YEY! - D.S

Jay Smith next Swedish IDOL 2010.

Jag är inte så insatt i IDOL, men det slås alltid på här hemma. Men nu har jag verkligen fått mig en favorit. Den som nyss sjöng nu innan pausen. Jay har en fantastisk röst. En sån där röst som jag verkligen älskar. Fastnar alltid för låtar som har en sångare med liknande röst. Mörk och rosslig. Jay måste gå vidare. Därför har jag röstat på honom ikväll. Och jag brukar ALDRIG rösta. Men han var verkligen fantastisk!I did it again!

Jag gick en femtio minuters intensivt stavgångspass. Det är alltid jobbigast i början innan man kommer in i takten. Speciellt för mig som inte har någon kondition. Jag ökade takten hela tiden. Tyckte inte att jag blev speciellt svettig. I slutet var jag det. Och när jag väl kom in rann svetten ner för ryggen och ansiktet. Kläderna klibbade på hela kroppen. Precis som det ska vara. Ska försöka gå ut och gå imorgon också ifall jag hinner hem innan älsklingen. Ska till honom imorgon. :)

Måste verkligen peppa mig själv. Att ställa sig framför spegeln och nypa sig i fl**ktet funkar, haha.

Skärp dig Felicia!

Nu jävlar! Jag kommer inte komma i form och få mig att må bättre av att bara sitta här och inte göra någonting. Nu tar jag på mig träningskläder, mössa och vantar, tar fram gångstavarna och hög volym i hörlurarna. Jag ska ut på stavgång! Helvete också! Svettet ska rinna och fettet ska bort!

En trött Felicia och en trött Janina.

Idag är jag verkligen trött. Mitt energiförråd är totalt slut. Att börja ta sig ut på promenader går inte bra för mig...

Men det finns en person som är tröttare än jag idag och hon heter Janina. Detta var det hon gjorde under sista lektionen idag, haha.Nej Janina, jag låter vekligen inte såna här stunder passera. ;)

Flogging Molly - If I ever leave this world alive.

 


Det här med att träna...

Jag hatar verkligen att träna. Jag vill bara spy när jag vet att jag kan gå ut på en promenad just nu. Jag vill verkligen inte! Men för en liten tjej som jag som älskar fet mat och söta saker så är det ett måste att motionera. Men jag har verkligen ingen lust! Fy vad tråkigt och jobbigt! :( Har ingen motivation alls även om jag sitter och nyper mig själv i fl**ket.

Jag hatar att träna!

Ain't no need to dry my eyes.

Just woke up and thought I'd try, try to step across the line.
You know that I've been thinking 'bout it for a while.
Starting to think it's time I leave. Does me good to know I finally feel, feel this pain, it's real, it's possible.

You say can't change the winds to say won't matter anyway.
Can't reach that far cause it's impossible, it's impossible.
Can't rise above this place. Won't change your mind, so I pray.
Breaking down the walls to the impossible, the impossible.

Walking by myself I know this lonely road's becoming my new home.
But I don't stop, I just keep moving on, and on.
Ain't no need to dry my eyes. I haven't cried in quite some time Everyday I fight it, you know it's possible.
  Someone tell me why it's so hard taking chances.
You draw the line and think that I won't ask for more.
I will stumble and I'll make my own mistakes.
But I won't worry about it anymore. It's impossible.

It's impossible to you. Not impossible for me Not impossible for me Can't rise above this place. Impossible to you.
Won't change enough, so I pray. Not impossible for me. Breaking down the walls to the impossible. Not impossible for me.
It's impossible.

Just woke up and thought I'd try, try to step across the line.

Min snuttis, eller hur var det nu igen?

Jag kan längta hem enbart för att träffa min hund Loka. Hon är verkligen världens sötaste. Men ikväll ville jag...jag vill inte änns skriva det. Blev fruuuuktansvärt förbannad på henne!

Jag blev ensammen hemma med henne och efter ett tag ville hon gå ut. Så jag släppte ut henne. Såg vars hon gick och sedan satte hon full fart mot udden bredvid mig, där hon inte får vara själv. Jag sprang efter och ropade på henne. Hon visade sig för mig. Sprang förbi mig i full fart i riktning mot huset igen. Där satte hon sig på den stora gräsmattan och jag gick in. Men för säkerhetsskull tittade jag genom fönstret. Mycket riktigt, i full fart mot grannens tomt, där hon heller inte får vara. Så jag ut igen. Ropar efter henne och hon full fart hem igen. Då ville jag att hon skulle komma in. Men nejnej, ut i höggräset. Och jag efter igen. Hon vägrade lyssna på mig när jag ropade på henne. Hon sprang i cirklar runt mig men tillslut fick jag tag på henne och bar in henne.

Det slutar inte där. Nej nej. Jag sätter mig till ro för att se film i soffan med hörlurar. Och med jämna mellanrum drar hon fram skor, halsdukar och annat tuggbart in i vardagsrummet. Jag känner hur frustrationen växer i mig. Jag har en tendens att fastna i filmer och glömmer totalt bort omvärlden. Det gjorde jag. Sen hör jag någon som prasslar. Då tittar jag ner på golvet. Då har hon dragit fram min tygväska. Plånboken ligger öppen och alla kvitton ligger utspridda. Min kalender är i två delar. Mitt räknehäfte ligger hon och tuggar och sliter i. Stora bitar papper ligger också utspritt. Min läsbok, mattebok och tuggummin ligger framme. Tygpåsen något fuktig. Då exploderade jag.

Så, hur var det nu igen? Var det min lilla snutt eller mitt lilla odjur?

Självklart var hon sedan tvungen att hoppa upp i soffan och ligga bredvid mig och bli vänner igen. Men jag har inte helt förlåtit henne ännu. Det lilla odjuret.

Min snuttis Loka.

Idag slutade jag 13 istället för 17. Så himla skönt! Och imorgon är jag ledig, ännu skönare! Min mage mår inte så fasligt dåligt ändå. Jag får lite ont och den sväller upp. Inte lika dålig som första gången jag hade magkatarr. Då låg jag i sängen i tre dagar och levde på samarin och blåbärssoppa, haha.

Nu kom min älskade hund Loka hem så ligger i soffan och goosar med henne. Håller på att lära henne att pussas som jag gjorde med våran förra hund Sessan. Hon börjar bli riktigt duktig, hihi. Och stor börjar hon också bli. Snart är hon fullvuxen. Vill att hon ska bli 8 veckor igen, snuttisen min.

Loka ca 7 veckor. <3

Nu ca 6 månader.


Farbror doktorn, here i come.

Jag har lite tråkiga nyheter, iaf för mig. Jag har fått tillbaka min magkatarr...
Vaknade inatt av världens magsmärtor. Kände igen de direkt. Den där vridande smärtan i magen och illamåendet. När jag åt frukost fick jag ont i magen och efter middagen. Får väll se hur det ser ut inatt. Så kanske ändå inte blir någon skola för mig imorgon, får se. Tur att jag är ledig på tisdag så att jag får vila. Är helt utslagen när jag har magkatarr. Nu är det tredje gången jag får det... Tror det är dags att besöka farbror doktorn den här gången.

En helg med mycket skratt.

Söndag igen. Skola imorgon. Men denna helg har varit jätte rolig! En hel helg med min älskande mormor, morfar Inge, moster Ida och Denzel. Plus en massa andra släktningar. God mat, kareoke, vin och skratt. Sovit gott har vi också gjort, haha.

Längtar efter min mormor.

Denna fredag har varit ganska seg. Varit less och frustread. Tur att vi fick sluta tidigare från Kören. Nu är det äntligen helg. Längtar så mycket tills ikväll när jag och älsklingen ska till min älskade mormor och morfar Inge. Och att få träffa Moster och Denzel. Det ska bli så oerhört mysigt i helgen så det finns inte. Sinnesfrid om inte annat. Slippa allt annat för omväxlings skull. Kommer gå och sjunga hela helgen också. Måste ju träna på låten jag ska kunna tills på måndag - Let it be. 
Nu ska jag hoppa på bussen och åka till min älskling! Trevlig helg! :)

Kelly Clarkson - Impossible

 


Supertrött och lösnaglar.

Idag är jag supertrött! Det var verligen assvårt att ta sig upp imorse. Tur att jag bara hade två lektioner. Gick på stan ett tag med tjejorna också. Köpte mig ett par nya strumpbyxor och lösnaglar som jag snart ska ta på mig, hihi. Fick bara suget att ha fina naglar. Det är den korta modellen. Har jag den långa modellen så kan jag inte av eller på mina kläder, inte heller fixa håret. Den korta modellen är en perfekt längd. Och snart kommer älsklingen hem och då blir det middag!


Helgens planer och världens bästa bok!

Nu börjar klockan bli mycket och jag tänkte gå och lägga mig. Imorgon far jag till min älskling och sover där. Sen blir det en helhelg hos min älskade, underbara, söta och gooa mormor! Jag längtar såååååå. Under de fem år som jag och Andreas varit tillsammans har vi mest umgåtts med pappas och min lådsasmammas släkt. Och det är så oerhört viktigt för mig att han lär känna min släkt på mammas sida också eftersom de är en stor del av mig och de betyder nästan allt. Han har klart träffat nästan alla i min mammas släkt. Men i helgen har mormor byggt ut "stugan" som hon nu flyttat till och det är invigning av utbyggnaden i helgen och en massa av mammas släkt kommer. Ska bli superkul!

Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng, prata med älsklingen och sen ska jag läsa ut världens bästa bok! Fallen Ängel är verkligen en bok jag rekommenderar. Den är ungefär som Twilight men ändå om något helt annat. Berättelsen är ganska lik och fruktansvärt spännade och passionerad! Det är med sorg i hjärtat som jag nu ikväll kommer läsa de sista två kapitlerna. Sen ska jag och Marléne gå på biblioteket imorgon och se om de har den engelska boken inne. Den blir så mycket bättre när man läser den på det språk den först skrevs på, om man nu kan läsa det språket. Läs den!


I did it!

Jag har äntligen tagit mig ut på en långpromenad! Alla skulle ner till byn så då gick jag, pappa, Loka, min lådsasmamma och hennes syster ut på en långpromenad. Det var tungt ibörjan men den när man fick upp tempot gick det lättare. :) Nu ska man bara ut mer gånger, haha.

Nu ska jag hoppa i duschen innan alla andra i huset ska det. Sen är det IDOL, Berg flyttar in och Välkommen Åter som gäller.

Janinas födelsedag.

Förra och denna vecka bestämde jag mig för att planera en överraskning åt Janina när hon fyllde 18 år idag. Jag sa åt henne att vi gärna skulle vilja komma till henne under dagen och fira henne. Vi gick och åt lunch på skolan när alla samlats. Efter det gick Marléne på sin sista lektion plus körlektion och stackars Janina fick gå hem till henne för att vänta på oss. Jag, Anna och Anna gick och köpte en present åt Janina, ett presentkort på Gossip för att fixa naglarna. Sedan gick vi och hanldade en present åt Marléne för att hon inte fått någon av oss ännu när hon fyllde år i sommras. Sen gick vi och köpte frukt och grädde. Sen begav vi oss till Janina igen. Där började vi med fruksalladen. Sedan var jag tvungen att gå tillbaka till Gossip för att klippa mig. När jag var klar mötte jag upp Marléne och vi gick till Janina igen. Där blev det presentöppning och båda tjejorna blev väldigt glada, hihi. Sen proppade vi oss fruksallanden med sprutgrädde. Fruktansvärt gott, haha. Sedan spelade vi Guitarhero för fulla muggar och utmanade varandra. Skeet kul! Det togs en massa roliga bilder där ett tag också med oboy och närbilder, hahaha. Jag tyckte jag lyckades väl med min planering för slutresultatet blev hur bra som helst! Huvudsaken var att Janina blev nöjd och det blev hon, haha.

Här har ni bilder från dagen.

Jag har klippt mig.

Idag gick jag och klippte mig. Och feg som jag är så toppade jag det och gav det lite liv istället. Kortade av luggen lite också. Jag är iaf nöjd. :) Men frisören hävde fram mina lockar så mycket att det ser mycket kortare ut än vad det är. För hon klippte bara tre cm. Here it is.

Ser nästan ut som att jag har brunt hår. Kanske har jag lite rött pigment i håret. ;D


E de en vanlig dah..

E de en vanlig dah? Ne de e ingen vanlig dah, för de e Janinas födelsedah, hurrah, hurrah, HURRAH!!!

Grattis på 18-års dagen stumpan! :D <3


Wisper words of wisdom.

Jag hade min första sånglektion idag. Nu sista året ska jag inte ha trummor som huvudinstrument. Jag känner att jag inte kommer orka att ha Trummor/slagverk C. Har fortfarande någon lektion kvar i Trummor/slagverk B och så spelar jag trummor på Ensamble B kursen. Så trummor kommer jag fortsätta att hålla på med. Men vid sidan av kommer jag ha en sånglektion på 30 minuter varje vecka. Och jag hade min första idag. Var supernervös när jag åkte till skolan idag. Men min sånglärare är så positiv och bra att det gick överdrivet bra för mig. Vi gjorde lite sångövningar, testade min röst och mitt stöd och börjat sjunga på en låt. Let it be har jag till läxa till nästa gång. Det känns skitroligt. För nu kan jag gå och gapa bäst jag vill och träna när som helst istället för att passa in en tid hemma då ingen sover eller ser på tv, för då kan jag inte drämma på trummorna. Känns skitbra. :)

Toppa eller lugg?

Jag har lite småpanik. Jag ska nämligen klippa mig snart och vet inte om jag bara ska toppa eller göra en frisyr av mitt långa hår. Och som vanligt när jag ska klippa mig så funderar jag alltid på lugg, för att gör lite förändrig nån gång. Men varje gång jag klippt lugg har jag ångrat mig direkt. Men jag har aldrig fått den lugg jag velat ha. Den har alltid blivit för tunn.

Har alltid gått och sagt till mina vänner att om jag funderar på att klippa lugg igen så ska de säga åt mig att jag inte får. Men en lugg växer ju ut, right? Hjälp mig!

Ska jag toppa och klippa upp? Ska jag klippa lugg?Let it be.

Jag har överlevt ännu en måndag. Proppat i mig middag för en stund sedan och nu ska jag smälta den för att sen ta mig ut på en promenad. Tänkte låna min lådsasmammas gångstavar så att jag får lite extra träning. Ska bli spännande om jag nu väl tar mig ut, haha.

Helgen spenderades med älsklingen som vanligt. I fredags var vi och såg på Resident Evil: Afterlife 3D. Den var faktiskt väldigt bra. Men tyvärr så blev det nå gorm med våran bokning. Jag frågade Andreas om han tittade noga på när man skulle ta ut biljetterna. Vanligtvis är det senast en halvtimme innan filmen börjar. Men det var ju premiär och då brukar man få hämta ut biljetterna dagen efter man bokat och han bokade i onsdags. Så när vi skulle ta ut biljetterna så fanns det ingen bokning i hans nummer. Jag antog att han var tvungen att hämta ut dem i torsdags men nej, han var absolut säker på att han kunde hämta ut dem en halvtimme innan filmen började. Jag tror faktiskt jag hade rätt, haha. Så vi fick andra jätte dåliga platser. Vi fyra fick inte sitta sitta bredvid varandra. Simon och Kajsa satt en rad ovanför oss. På rad tre och två, längst ut på kanten. När väl filmen började hade ingen kommit och satt sig på de fyra platserna bredvid Simon och Kajsa så vi satte oss där. Platserna var iaf lite bättre. Men det var första gången jag såg 3D film och det var ashäftigt. Det dåliga var att texten ibland blev dubbel, men annars skithäftigt. Glasbitar och blod som flög på glasögonen, haha.

Sen i lördags for vi till hans mor och sov där tills igår. Och sen tänker jag inte änns skriva något om röstandet och hur det sen blev, usch.

Har lite mer att berätta men det tar jag i ett annat inlägg. För långa inlägg är jobbiga att läsa, speciellt när det bara handlar om vad han gjort och ska göra, haha.

A Perfect Circle - The Outsider


Have a nice friday!

Äntligen slutat, skööönt! Nu ska jag ta bussen hem till min älskling och senare ikväll ska vi på bio med Simon och Kajsa och se Resident Evil: Afterlife 3D, yey! Min älskling är underbar som bjuder mig igen, haha. Ha en trevlig fredag! :)

You are very ugly.

Ikväll är det mys med älsklingen som står på schemat. Vi har varit och handlat lyxmat som vi ska laga åt oss lite senare. Pepparbiff, pommes och beasås, MMMM!

Ååh, det är så hemskt när man får för sig att det är en annan dag. Speciellt när man tror att det är fredag... Jag skulle gråta av glädje om det var fredag idag, så skönt! Men tyvärr. Måste på min jävla skitskola imorgon. Är väldigt arg på den just nu.

Sen har jag beställt klipptid idag också. När det är avslöjar jag när jag klippt mig, haha.

Min kärlek. <3


30 Seconds To Mars - Kings and Queens.


Jag är en bokmal.

Just nu har jag hur många böcker som helst på tur. Så varför inte ge lite boktips plus visa vilka böcker jag läser och tänker läsa.

Detta läser jag nu:
Hope av Lesley Pearse.
Handlar om en flicka som heter Hope som bor i 1800-talets England. Man får följa henne från födseln och tills hon blir vuxen. En fruktansvärt spännande roman. Hope är nämligen ett bevis på hennes moders äktenskapsbrott.
Denna läser jag på svenska.Kyrkdjävulen av Mikael Niemi.
Den här boken rekommenderar jag verkligen inte. M.Niemies böcker är verkligen inte min smak. De är för konstiga. Denna bok måste jag läsa i svenskan för att han ska komma på författarbesök på min skola. Men jag tänker inte öppna denna bok igen. Så man kan väll inte precis säga att jag läser den för tillfället.Dessa böcker ska jag läsa:

All together dead av Charlaine Harris.
Som sagt så följer jag TrueBlood serien på bok också. Ruskigt bra böcker måste jag säga. Denna ska jag börja läsa när vi ska läsa en roman i engelskan, om någon vecka. Läser denna serie på engelska då och har läst från första boken och det här är sjunde boken i serien. Läs, läs, läs!Fallen ängel av Becca Fitzpatrick.
Denna bok har jag fått som förslag av min vän Marléne. Enligt henne är det en otroligt spännande och passionerad roman om en mystisk kille och en vanlig tjej. Den verkar vara väldigt bra, så läs den vettja. Har inte bestämt om jag ska läsa den på svenska eller engelska än. Återstår att se.Julie av Anne Karin Elstad.
Denna bok är i fyra delar. Men vi råkar ha specialutgåvan hemma med alla fyra i en bok. Jag har aldrig sett en tjockare bok i hela mitt liv. Den är på ca 1400 sidor. Men enligt min lådsasmamma och hennes syster ska den vara ruskigt bra, så varför inte? (Hittade tyvärr ingen bättre bild på boken. Den största boken med den minsta och sämsta bilden, haha.)Främlingen av Diana Gabaldon.
Denna bok lånade pappa åt mig igår, snäll han är. Omslaget kanske inte är så rolig. Men om man läser bakom boken verkade den vara väldigt spännande. Kärlek, passion och konsekvenser. Riktigt min smak!Zebraflickan av Sofia Åkerman.
En självbiografi. Min smak därmed. Handlar om Sofia, en väldigt nedstämd person och hennes kamp om att må bra.Herregud, hur ska jag hinna med allt det här? Men jag fixar det nog. Jag som älskar att läsa!

Gör klart senare.

Nu orkar jag inte mer. Nu har jag hållit på i en evighet med min design. Det får se ut så här tills jag orkar fixa till de sista detaljerna. Hoppas att det blev fint?

Just nu är det reklam i IDOL. Idag är de här uppe i Luleå och såg precis min högstadiekompis Elias uppträda och dansa med Bagge. Härlig kille, haha. Ska se om någon från min skola är med och vilka som gick vidare. Kommer se många kända ansiktet iaf, haha. Skulle behöva hoppa i duschen också. Gör det nästa reklampause.

Jag har verkligen otur.

Jag älskar tisdagar. Så fruktansvärt skönt att vara ledig! Jag planerade att ta en promenad idag. Just nu regnar det för fullt ute och jag planerar att inte bli sjuk. Så jag får väll avvakta. Sen så hade jag planerat att träna lite trummor tills imorgon. Nu ligger pappa och vilar så jag tror inte att han blir så glad om jag skulle börja drämma på dem. Och så planerade jag att räkna lite matte. Men just nu har jag ingen lust. Så jag ska jobba på en ny design på bloggen. Nu när jag har tid.

Boom bang bang with your body, yo.

Tack vare min kära vän Janina så har jag haft denna låt på hjärnan hela dagen, haha. Jag vill typ bara skaka på rumpan och dansa tills mina fötter värker när jag hör denna låt. Du gjorde min dag gumman. ;)


Vampyrkväll.

Jag tog mig igenom ännu en måndag. Det är verkligen jättetungt att gå till 17. Men när sista lektionen startade så började min mage att leva jävel. Jag var så jäkla hungrig! När var jag hemma? Jo, 18.30. Jag vräkte i mig tacos. Det var inte bra. En tom mage plus stark mat går inte bra ihop. Fick världens magkatarr attack. Den har lugnat ner sig lite nu, men har fortfarande ont.

Sen är jag bara allmänt less, på allt. Hur mycket man än har sagt att man vill ha en förändrig och försöker det bästa man kan själv så får man inget tillbaka och det blir ingen förändrig, aldrig. Orkar inte få tillbaka negativt när man försöker positivt det man kan. Det är så fruktansvärt tungt...

Med det negativa som man alltid möts med så ska jag nu gotta mig i vampyrer ikväll. Först första avsnittet på andra säsongen av Vampire Diaries och sista avsnittet av säsong tre i TrueBlood. Perfekt.Dagens låt.

Breathe Carolina - Hello Fascination


Ont i stjärten.

Och så var helgen slut, igen. Igår var jag som sagt hos Mallis och myste hos henne och red på hennes pålle. Hur kul som helst! Han var verkligen jättesnäll. Till och med Mallis var lite chockad över att han inte testade mig lite mer, han var helt perfekt! Däremot så har jag väldigt ont i rumpan och i ljumskarna idag. Men de var de värt! Har tyvärr inga bilder på när jag rider, de är på Mallis telefon. Men om jag får tag i dem så ska jag visa upp dem.

Just nu är jag hos älsklingen. Vi ska snart äta middag och sen ska vi fara och sova hos mig. Tack gode Gud att jag har sovmorgon imorgon, tyvärr går jag till 17, men är ledig på tisdag, hihi.

"Berit heter jag, fortfarande ogift...för fjärde gången."

Sitter hos älsklingen just nu. Men vi ska alldelens strax dra till mig för att spendera natten där. Imorgon far jag till Mallis och umgås med henne och hennes häst. Ska bli så kul att få rida!! Men är fruktansvärt nervös....

Mer än så hade jag inte att säga. Förlåt. Jag gör annat hela tiden så jag hinner inte uppdatera bloggen helhjärtat. Ska bli skärpning, som vanligt. Jag bjuder på sveriges roligaste man istället.


Jag <3 mexikansk tacopaj.

Nu är det bara en dag kvar så är det helg, äntligen! Jag hatar verkligen skolan, usch.

Idag provade vi studentmössor, ska bli så kul! Längtar som en griiiis till studenten. Självklart tog jag en lila strimma och en lila pärla, höhö. Däremot så var det fisk idag på skolan så jag åt det vegetariska men ändå inte mycket för att jag inte var hungrig. Sen gått på stan och provat jeans, sen gått flera hundra meter, suttit på en buss, väntat på en annan, åkt med den och sedan gått hem. Så jag är vrålhungrig och astrött. Köpte mig en mexikansk tacopaj så nu ska jag ta och vräka i mig den. Sen ska det firas. Vi har ett födelsedagsbarn hemma. Min lådsasmamma fyller 39 år. Så pizza till middag och tårta på det sen, mmm!

Sen drar jag till min man, har sovmorgon imorgon, höhö. Lycka!


I wanna be a part of something i don't know.

Nu är musiken äntligen i full gång. Idag blev vi indelade i grupper till Ensamble B kursen och jag hamnade som tur i min älskade Janinas grupp. Vi fick höra de tre låtar vi ska vara klara med på tre veckor. Och vi ska börja med en Miley Cyras låt. Hennes nyaste singel. Och jag vettefan hur jag ska kunna spela trummor till den. Det är en väldigt svår låt. Men med min talang ska det nog gå, inget är omöjligt. ;) Nä, men seriöst, det kommer bli en utmaning. Det är även en väldigt bra låt enligt mig. Det fanns bättre låtar man kunde få, men de andra grupperna fick dem, bland annat Lady GaGa - Let's Dance. Här är iaf låten jag ska klara av att spela på trummor på två lektioner, haha.


Bra och dålig med denna dag.

Efter att ha haft en och en halv dag med värme är jag nu förbannad. Idag har det varit grått och kallt och duggregnat hela dagen. Och när jag kommer hem är det dimma överallt. Nu är verkligen hösten här. Och jag blir så himla deprimerad.... :(

Något som lyft min dag är att jag på lördag ska till Mallis och rida hennes häst, jag längtar såååå! :D Jag kommer vara så himla nervös när jag inte suttit på en hästrygg på aslänge. Men det ska nog gå bra. Hennes häst är jätte snäll, hihi!

Vill ha en häst.

Något som jag saknar i mitt liv är hästar. Jag är i grund och botten är hästtjej. Har alltid tyckt om hästar. Jag gick ridskola i nästan tre år när jag var yngre. Men jag slutade på grund av att hästskolan jag gick på var så dålig, plus att en del hästar där var väldigt irriterade och uttråkade av att en massa ungar red på dem dag ut och dag in.

Jag kommer ihåg en häst där som jag verkligen älskade. En vit liten ponny som hette Zimba. Han var en lat liten snutt. När jag kom till stallet hällsade jag alltid på honom. Och när vi hade en liten utställningstävlig så gjorde jag honom jätte fin med en tjock inbakad fläta i manen, en liten fläta i svansen och skinande ren. Självklart vann vi och jag fick en rosett för det.

Jag ska också erkänna att jag är lite rädd för en del hästar. För energiska hästar skrämmer mig och jag skulle aldrig kunna hantera en sådan pågrund av min nervositet. De små brukar vara mest sura men en sådan kan jag iaf hantera. Den perfekta hästen för mig är en lugn men ändå pigg häst, en snäll häst helt enkelt.

En utav mina framtidsdrömmar är att skaffa mig två hästar. En Falabella som jag kan pyssla om och en Fjording som jag kan rida själv.

Jag saknar att få sköta om en häst. Att få sitta på en hästrygg och rida runt i naturen. Att vistas i ett stall och känna hästlukten och mocka skit. Underbart!


Jag är inte färdig med dig sommaren.

Igår var det soligt och ganska varmt ute. Och idag är det ännu värmare och det syns inte ett moln på himlen. Jag klev ut på altanen och kände en enormt stor längtan efter sommaren igen. Jag är inte redo för höst ännu. Och jag är så otroligt deprimerad just nu. Jag vill ha varm och skön sommar. En förmiddag på stranden med gott fika och svalka fötterna i vattnet. En varm sommarkväll då man kan grilla och sitta ute hela natten lång med ett roséglas.

Nu kanske ni förstår att jag hatar vintern, för det gör jag verkligen. Jag tycker om vinter den 24 och 31 december och 21 februari. Sen kan vintern ta slut tack.

Åhhh, kom tillbaka sommaren, jag är inte färdig med dig ännu! Vilken tur då att att jag ska till otroligt varma Sydafrika i januari. Jag tror faktiskt inte jag skulle klara av en till vinter utan att vara utomlands nån stans.

Nu ska jag äta frukost, smälta den och sen SKA jag gå ut på en promenad (försöker peppa mig själv).


Drömde om mina två värsta fasor.

Jag hade världens knäppaste dröm här om kvällen. Mina två värsta fasor i en och samma dröm. Mina värsta fasor är följande: att pappa ska dö och tyrannosaurus rex.

Det är julafton hos oss. Jag får en fruktansvärt obehaglig känsla i hela kroppen. Ser att altandörren är öppen. Jag ställer mig i öppningen och ropar in min förra hund Sessan och min nya hund Loka. Sessan kommer självklart in när jag ropar på henne. Men Loka envisas om att komma in, precis som hon gör i verkligheten. Hon springer runt två gånger och tredje gången jag ropar på henne så kommer hon in. Jag stänger dörren snabbt och ställer mig vid fönstret bredvid. Där ser jag honom, tyrannosaurus rex, komma gående utanför huset. Till min fasa öppnas altandörren igen och jag skyndar mig att stänga den. När smällen kommer så ser t-rex direkt in i mina ögon. Sen verkar det som att han hör något och går iväg. Jag står blixtstilla, helt i chock. Sen går jag till köket och tittar försiktit ut genom fönstet. Där ligger pappa i en grop. Hans kropp är livlös, hans ben och armar ligger på ett väldigt oskönt sätt. Jag inser då till min fasa att pappa var ute utan att jag vetat om det. Sen kommer t-rex igen. Han ser ner på pappa och sen på mig, sen på pappa igen. Han tar upp pappa med käften och sen dunkar han ner honom i marken igen. Slänger en stor sten på hans huvud. Jag skriker till. Sen ser t-rex på mig igen och sedan trycker han till pappa, som ligger på mage, på ryggen och jag kan höra genom fönstet hur det knäcker till. Jag skriker ännu högre och tårarna svider i ögonen, jag ser knappt något.

Jag slå upp ögonen i fasa, märker att jag andas väldigt tungt och snabbt. Försöker komma ihåg vad det är för dag, vars jag och när jag såg pappa sist. Då inser jag att pappa är hemma och att det bara var en dröm. Sen lägger jag mig bakom Andreas och somnar om.

Det är inte första gången jag drömmer att pappa dör eller att någon eller något dödar honom. Och det är lika obehaglig varje gång. Usch. Och sen T-rex, fyfan.....


Help me...

Jag har en fruktansvärd bloggtorka. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag vill inte sitta och berätta vad jag gör varje dag, för det är helt ointressant. Jag orkar inte heller öppna upp mig och riktigt tänka igenom ett inlägg så att jag får ut lite. Jag behöver verkligen insperation. Tänkte börja med en ny bloggdesign men då kom jag på att jag inte har photoshop på den här datorn mer när jag startat om den, så där rök den idén. Gaaaah... :( Help me!

Simon - Låter du när du har sex?

Igår var jag och älsklingen på bio med Simon och Kajsa. För övrigt så visas de inga bra filmer just nu. Men vi var och såg på I rymden finns inga känslor, med Bill Skarsgård, haha. Den var faktiskt väldigt bra så jag rekommenderar den!

Idag har vi varit och skjutsat Simon långt bort åt helvete så vi har mest suttit i bilen idag. Vi såg en film för en stund sedan, Green Zone. Den var också ganska bra.

Och imorgon är det skola igen. Jag är redan döless, fy. Går till 17 dessutom. Plus att jag måste få en tid med syon, men nu när skolan börjat är hon självklart okontaktbar, fullbokat och gud vet vad. I hate Gymnasiebyn. Jag har iaf sovmorgon, ett plus. Behöver nog det, känns inte som att jag vilat upp mig alls i helgen. Min kropp är död, mitt huvud likaså.

Nu ska jag mysa med plutten!


You look like a pornstar with that tan, and that pink lipstick.

Hahaha jag blir aldrig trött på den här scenen. Så fruktansvärt skön!


Nu är det fredag igen!

Har precis slutat för veckan och nu vankas de helg, underbart! Ska snart gå till bussen som kommer ta mig till älsklingen. Där ska jag sitta och vänta på att han slutar och kommer hem så att vi kan fara till hans mamma och vara där över helgen. Han ska dessutom bjuda mig och sin lillebror på bio ikväll, mys! 
På tala om ingenting. För ett tag sedan lovade jag att visa er hur jag ser ut i glasögon. Here you have it.
Utan
Med
Jag har även ett andra par, men de är hemma, så det får bli någon annan gång. Trevlig helg!

Hel i sig själv.

Jag tänker ofta på att försöka få ett lyckligt liv. Bygga en framtid med Andreas, flytta ihop, gifta oss, skaffa barn, osv. Jag tänker ofta in i framtiden istället för att stanna upp och tänka på vad skulle göra mig lycklig just nu? Vad är det jag behöver just nu? Och jag fick det svarat för någon dag sedan. Jag måste börja med att bli hel i mig själv.

Jag har nu under några dagar försökt fundera på vad det är jag behöver just nu. Vad skulle göra mig lycklig och vad skulle jag må bra av just nu? Vad behöver jag för att bli hel i mig själv? Hittills har jag kommit så här långt.

För att bli hel måste jag:
* få veta allt det finns att veta om min mamma. Jag vill lära känna henne innan jag tar mig genom sorgarbetet.
* ta ett till steg med Andreas, jag vill flytta ihop och starta vårat liv tillsammans på riktigt.
* få en bättre relation med min pappa.
* få stöd till att kunna fullfölja mitt arbete i att bli hel.

Det här är stora saker som kräver mycket arbete och jag blir trött av att bara läsa det. För samtidigt ska jag orka stiga upp varje dag. Ta mig till skolan fem dagar i veckan. Klara av skolan. Göra läxa. Motionera. Dagliga sysslor. Kunna prata ut om allt som är jobbigt. Och samtidigt stanna upp och ta det lugnt.

Och jag kan inte hjälpa med att känna hopplösheten i detta. Jag behöver stöd. Jag vill bli hel.

Alex på min webbläsare.

Idag hade jag bara en lektion, på morgonen. Hörde runt överallt om vi änns hade lektionen. Ville inte fara till skolan i onödan, igen. Men vi hade den. Jag for dock inte hem föränns vid två tiden. Väntade på att matsalen skulle öppna, god mat idag vettni. Sen gick vi på stan och jag letar förgäves efter ett par svarta höga jeans. Finns ingenstans! Men jag ger inte upp ännu. Ska gå när vi inte är så många personer som vill åt alla olika håll, haha.

Och i tisdags kom älsklingen till mig och fixade min dator. Så nu har jag Windows 7 och den går hur jäkla bra som helst. Man behöver inte sitta och vänta en kvart på att den ska starta och inte 5 minuter för att komma in på internet och inte vänta flera sekunder innan den byter webbadress, ja och mycket mer. Så nu ska jag installera allt viktigt på datorn. Jag har redan gjort bort läxan. Jag känner mig så duktig!

Sen har jag gjort en liten kul grej med webbläsaren. Titta bara. Så nöjd. ;)


Tattarskola!

Helt jävla onödig skoldag. Gissa när jag började idag? Jo, 13.20. Jag har suttit på skolan från 8 till 15 idag då jag slutade. Jag är så fruktanvärt less! Jag visste att första lektionen inte var, men andra lektionen, som borde ha börjat för länge sedan var inte heller. Det var bara jag och en till som väntade på att lärarna skulle komma. Då blev jag väldigt fundersam och gick och pratade med en utav dem. Han sa att den börjar först på fredag. Jag stod och skällde på honom att det är en jävla skitskola som inte kan sätta upp lappar om när vissa lektioner börjar om dom nu inte börjar då de ska de. Han sa då att de försökte sprida runt igår att det inte var någon lektion. Då ryter jag att vissa är faktiskt ledig också, som jag. Då kommer en annan lärare och säger att de skrev på Facebook att lektionen var inställd. Gah, jag höll på att explodera! Röt ännu mer till honom att skolan och Facebook inte hör ihop och att inte alla har en! Och alla är inte inne på datorn varje dag för att se det. Jävla tattarskola säger jag då bara. Nä, jag är så less på min skola att jag vill spy. Allt ska vara klart, schema, lärare, ja allt, när eleverna börjar på skolan. Det ska inte vara en jävla massa gorm i flera veckor efter skolan börjat. Jag är så arg!

Är jag nå sugen på att göra matte? Nä, skulle inte tro det. Men måste jag de? Ja, det måste jag. FUCK!

Tidig morgon.

Godmorgon gott folk. Jag har precis kommit till skolan. Men, jag börjar inte föränns 9.25. Så jag ska gå upp till fiket nu och köpa mig en macka och kaffe. Det behövs, är hur trött som helst...
Jag sov hos älsklingen inatt förästen, mysigt! Ska sova där inatt också, hihi. 

RSS 2.0