I've found a pretty nice man!

Nate Parker

MUMS!!!!


I'm bringin' sexy back!

Bion var jättebra! Rekomenderer den! Men, igår hände det. Det som jag väntat på i så många månader. Och ONT gjorde de! TAAAAAADAAAAAAA!! :D


Nu: BiO!


Fly just like a bird.

Jag sitter och diggar musiken från filmen RiO, så jäkla bra, filmen också! Väntar på att min älskling ska sluta jobbet. Yes, jag är fortfarande hos honom. Ska sova här ännu en kväll också. För idag är det den 20:e, vilket betyder 5 år 8 månader. ;) Vi har slutat fira månader för lääääänge sedan. Men vi ser gärna till att vi är med varandra varje 20:e. Men ikväll ska vi faktiskt fira lite. För vi ska fara och se på Red Riding Hood, gissa vem som fick välja, hihihihihi. Men imorgon ska vi till mig och vara där hela helgen! Påsk i P-holm, de är de inte många som klarar av, knappt jag! Hahaha. Då blire premiären för Rosé! VAD GÖR VI, NU KÖR VI! EN TVÅ TRE, FANTA OCH ROSÈ!

Sen, grattis världens bästa farfar som fyller 68 år idag!

Soon, very soon. ;)

Feel the good vibe.

Jag har lov, and I'm lovin' it! Kan snarka hur länge jag vill på dagarna, även om jag inte snarkar, förutom då jag är jävligt förkyld. Jag sitter hos älsklingen just nu och klockan är mycket. Han ligger och sover, sötskiten min! HAHAHAHAHA, tittade precis på honom, han ligger bakom min rygg. Han har kastat av sig täckerna och ligger helt utsträck på sängen, totaly naked! HAHAHAHAHA, han är så söt min älskling! Ojoj, vad jag ska reta honom imorgon då han ska iväg till jobbet, MOHAHAHAH! Åååh, min älskling! :D

Jag sitter uppe för att jag inte kan gå och sova klockan 22 när han ska sova. Så jag har suttit och spelat lite sök-och-finn, suprise? :P Poppar musik i öronen också, PIGG! Men, jag tror jag ska stänga ner nu och gå och knuffa bort min älskling och sno alla täcken, MOHAHAHAH! Natti! ;)

Hittade denna låt på måfå, den är ganska bra, en partylåt helt enkelt!



P.s - snart, snart, snart, snaaaaaaaaaaarrrt!!! :D - D.s

Sömntutan hära.

Idag har jag sovit 14 timmar... så jävla slut är jag. Däremot har inte inte sovit dem i sträck, utan vaknat femtiomiljoners gånger. Det känns inte som att jag sovit så länge. För jag är trött just nu, väldigt trött. Mår illa för den delen också. Och magen gör ont som vanligt. FY.

Andreas ligger och vilar just nu. Han har smärtor i bröstet och i halsen. Sådana smärtor att vi kommer fara in på sjukhuset om det inte blivit bättre när han vilat lite. Stackars lilla snuttisen min! :( Ska ta och krypa ner bredvid honom nu!

I'm loving it!

Om bara några dagar gör jag mig tatuering! Om en månad ska jag till Alanya med mina tjejer! I Juni tar jag studenten. Några dagar efter det gör jag klart min tatuering. I slutet av augusti ska jag till Leftkas med älsklingen, I TVÅ VECKOR! Andra veckan kommer min familj ner och då ska vi bo på en segelbåt och fara och segla vid småöarna, JOY!

Så nu vet ni, jag är på lite bättre humör och jag kan se ljuset i en del saker!

Springbreak.

Nu har jag ÄNTLIGEN fått lov. I can't believe it! Hur de gick med rapporten vill jag inte ens ta upp, så de så.

Just nu väntar jag på att min man ska komma hem så att vi får fara till hans mamma nån gång. Stackarn fick jobba över, som vanligt på fredagar.... I helgen ska vi som sagt då, vara hos hans mamma och bara mysa. Skönast.

Just nu känns de som att jag kommer somna tidigt ikväll, kanske redan efter Så ska det låta. Älskar det programmet! Peter Sethman är så jävla söt och rolig! Och bra låstar spelas de också. Roligast var ju när Fredde var med och den gamla Ronny&Ragge låten, Rara Söta Anna, sjöngs. Aja, inget mer intressant att säga. Trevlig helg!

Det är något som är fel.

Varför är det så att jag är asbra på att peppa andra och få andra att må bättre, men är asdåligt på att peppa och få mig själv att må bra????????

Jag har suttit med den här äckliga rapporten sen jag kom hem, och jag har bara skrivit några meningar. Mitt huvud ville sprängas, så jag såg ett avsnitt av Grey's för att slappna av lite. Och nu ska jag börja skriva igen. Men jag kan verkligen inte. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, hur jag ska börja mina meningar. Jag har informationen och faktan framför mig. Men jag har ingen aning om hur jag ska lägga upp det. Ingen aning! Det jag ska skriva om är politik, det jag VERKLIGEN HATAR! Inte konstigt att det går dåligt. Men det är ändå om apartheid, och det intresserar mig. Men det går ändå inte! Jag bryr mig inte ett skit om vad de äckliga vita gubbarna gjorde och bestämde för att få Sydafrika att leva i apartheid. Det som intresserar mig är hur de svarta, färgade och indierna hade de under den tiden, vad de fick utså osv. Gaaaaaaaah, jag vill inte! Det ska ju vara nog motivation att jag får ig i kursen om jag inte gör det här, men inte ens de motivierar mig. Jag bryr mig typ inte. Vad är de med mig? Jag känner inte igen mig själv längre. Jag verkligen HATAR mitt liv just nu. Herregud, jag ser inget ljust i det just nu. Inget jag uppmuntras av. Kan inte komma på något. Att jag ska göra min tatuering uppmuntrar mig inte längre. Att det är lov uppmundrar mig inte. Det är verkligen något fel på mig, seriously.

Fortfarande skeppsvrak med stukade fingrar.

Så, vad skrev jag sist? Jo, skeppsvrak. Det är fortfarande samma. Har iallafall gjort bort en diskussion igår, de var skönt, fick VG på den, score! Men, den här jävla rapporten. Det blev inte att skriva på den i tisdags, för då gick allt fel för mig. Kunde inte fara hem på direkten när jag slutat skolan, så jag for till älsklingen ett tag. Sönderstressad som jag var så for jag äntligen hem och så fort jag stiger innanför dörren så klämmer jag fingrarna i den, dumma hund som distaherade mig. Så jag bröt ihop och gick och la mig klockan 21. Igår for jag återigen till älsklingen för att jag hade sovmorgon idag. Det blev inge pluggande igår heller. Sedan försov jag mig imorse så det var ingen idé att fara på min enda lektion idag, hade hunnit vara en halvtimme sedan hem igen. Men nu sitter jag fast hos honom. Pappsen svarar inte när jag ringer och kan på så sätt inte ta mig hem. Jo, bussar går, men inte hem till mig som är långt bort åt fan in i skogen. Men, jag skrev ut lite fakta papper igår som jag nyss gått igenom, så lite har jag pluggat idag. Sen när jag kommer hem vid 16 tiden är det stenhårt plugg tills rapporten är klar. Jag lär inte sova något inatt, härligt. Men, sen får jag ju lov imorgon, HÄRLIGT! Men, igen, det är även plugg på lovet också för engelska prov och inlämingsuppgift i religion. Plus beställa bal och studentklänning och köra lite bil, plus tatuering! Jag har inte en lugn stund!

Jag träffade min moster i tisdags också! Eller syster, som jag alltid säger nu för tiden, när hon bara är 5 år äldre än mig. Hon och hennes fiance kom in till stan och vi tog en liten fika innan de skulle vidare. Hon var bara på snabbesök i Sverige då hon bor i Liverpool. Men det var jätte mysigt och roligt att få träffa henne. Det var också första gången jag träffade hennes pöjk, så roligt! Sen kommer hon hem om en månad igen ungefär och ska bevittna min bal och student, JOY! :D

Sen trodde jag igår att jag fått en liten spricka i någon utan mina två fingrar som fick ta smällen mellan dörren. Älsklingen tejpa dem åt mig och idag är det mycket bättre. Så jag fick bara en ordentlig smäll. Fortfarande lite öm, men de var nog bara en stukning eller något, en rejäl smäll helt enkelt. Ont som satan gjorde det. Ska erkänna att jag började gråta, men det var nog mest allt som kom fram när det blev aj aj i fingrarna. Skönt var de att gråta iaf!

Skeppsvrak.

Jag stressar på som vanligt. Har hur mycket som helst att göra. Så man kan säga att ha projektarbetet klart gjorde inte ett smack. Pressen försvann över helgen, nu är den tillbaka. Just gjort klart en engelska uppgift som ska diskuteras på onsdag, så de är skönt. Sen är det den där jävla engelska rapporten som MÅSTE göras. Jag har börjat på den, men jag är helt jävla värdelös, jag kan inte, har ingen motivation eller insiration just nu. Leta jobb har jag inte gjort ännu, hej arbetslöshet tjej efter studenten. Studenten ligger och kryper där och allt måste fixas inför den. Att allt skolarbete ska vara klart innan den 22 maj då jag far till Alanya. Körkortet. Balen. Prov, inlämingsuppgifter som ska göras och inlämnas efter påsklovet, som jag inte änns börjat med. Slutproduktionen som ska redovisas om en månad. All resterande musik på skolan som måste läras in och framföras. Jag lever i ett helvete just nu. Det här är verkligen jättemycket för mig. Och jag har aldrig varit så här skoltrött förut. Jag är ständigt arg och irriterad. Ständigt påväg att brista i skrik och gråt. Jag är ett vrak. För att inte tala om min dåliga mage. Magkatarr och IBS, HÄRLIGT! Huvudvärken som alltid kommer oväntat. Klaga, klaga, klaga. Fan vad jag är bra på att klaga. Jag orkar inte. Jag vill typ hoppa av skolan...fyfan. Jag vill gräva ner mig i min säng och stanna där tills jag far till Alanya då allt är över, fyfan vad skönt! Jag längtar så jävla mycket till påsklovet, så jävla mycket.

Har du nån tatuering??? :)

Ja, tänk för de har jag! Den gjorde jag för lite mer än ett år sedan. Dens betydelse är till Elvis-låten You were always on my mind, för att jag älskar Elvis, men jag bytte ut were till are för att göra den till min mamma, som alltid är i mina tankar. Jag gör min andra tatuering om några dagar som ska bli ett porträtt av min mamma mitt på ryggen mellan skuldrona, sedan i slutet av juni gör jag änglavingar också!


Katy Perry - Peacock


Förbannat vad skönt!

ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA SKÖNT! Det är helg och det förbannade projektarbetet är officiellt över! Idag lämnade vi in den färdiga rapporterna plus våran musikvideo på en DVD!!!! JAG ÄR ÖVERLYCKLIGT! Men, sen är de ju den där engelska rapporten som är två veckor försenad på grund av alla stress och pluggandet med de här jävla projektarbetet. Men i helgen ska jag FIRA! En LEDIG helg! Ska äta gojävlamiddag plus pannacotta och bara MYSA med min underbara älskling! Nu får fan inget förstöra den här helgen, inget! Jag ska njuta!


Mycket på en dag!

Idag har jag hunnit med mycket. Imorse for jag och Marléne till Piteå för att träffa våran tatuerare. Vi tog först en trevlig fika och sedan gick vi dit för att prata med honom. Det gick snabbt och enkelt, känner fullt förtroende för honom! Ooooh, snart, snart, snart ska jag göra min käraste älsklingstatuering! Det är sjukt vad jag längtar!
Sen gick vi på stan ett tag och jag hittade mig en superfin jumpsuit! Hittar ingen bild på den så kanske fotar den sen, haha. Sedan for vi hem till Luleå igen och gick och åt lunch på skolan. Efter det så repade jag lite med "bandet". Och efter det gick jag in mot stan för att föra över lite pengar till mitt konto för att kunna betala tatueringen och resan till Alanya som blir av om en och en halv månad! Sedan gick jag och dödade tid på stan och inhandlade den sista boken i TrueBlood serien. Efter det hade jag tid hos frissan. Alltid lika roligt att gå till min frisör. Hon kommenterar alltid mitt hår och hur mycket hon vill ha det pågrund av längden och lockarna, hihi. Skitkul!


Give me strenght.

Jag har lagt bloggen lite på hyllan känns det som. Men jag har helt enkelt haft fullt upp och inget intressant att nämna. Jag har fortfarande fullt upp. Alldelens för mycket och alldelens för lite energi. Jag måste ständigt prioritera vad jag ska göra för att orka med men står ändå med saker som är ogjorda och som skulle ha varit gjort för länge sen. Men vad ska jag göra? Orkar jag inte, så orkar jag inte. Ska väll försöka göra lite idag.

Men imorgon ska jag fara till min tatuerare så han får skissa upp min tatuering, ska bli så spännande! Jag är asnervööööööös!

Nu, kära Gud, ge mig styrka till att orka plugga lite. Amen.

RSS 2.0