Nu drar vi!

Allt är packat, ska bara borsta tänderna, sen far vi till flygplatsen! Höres om två veckor bloggen, för nu tar jag verkligen semester från allting! :D HEJDÅ! :D


Med den här säger jag gonatt.


Isabell Bergman Sormeland


Barndop och packning.

Idag var det dop för lilla Isabell, så nu har jag fått kyrkligt bevis att jag är gud mor till henne, har även fått norskt bevis på det. Det var väldigt jobbigt att säga hejdå, huvva ligen. Ville ta med henne hem, kommer sakna henne så mycket! Jag lägger upp bilder senare på dopet. Det är iPhone bilder, så de är inte så bra, men de får duga!

Jag har även just packat klart. Imorgon far vi ju till Grekland, Lefkas, Nidri. Jag är faktiskt inte riktigt redo känner jag. Det känns som att jag nyss var utomlands! Så jag känner inget speciellt, det blir ju tredje gången jag far utomlands iår, så jag är ju van. ;) Men resfebern kommer väll snart, säkert imorgon, allt på samma gång, haha.

Årsdag. <3

Idag firar jag och Andreas 6 år tillsammans och 2 år som förlovade! Men, vi ska väll inte göra något speciellt idag, utan i Grekland ska vi fira hela två veckor, så de räcker gott och väl att se en film och bara mysa ikväll. Kanske göra en god middag också, vi får se. :)


Tååååårta!

Idag blir det tårta för fulla muggar! Idag fyller syrran tonåring, 13 år, snart är hon verkligen en RIKTIG fjortis, även om hon är väldigt nära... Det blir även gomat, som alltid på fredagar. Isabells farmor har även också bakat två tårtor, minst, så idag ska vi äta och åter äta! Tror jag kommer vara höggravid ikväll när min mage kommer svälla som attans efter all mat och gofika! Sen kommer ju Isabell också, hiiiihihih!

Just nu tvättar jag kläder för fulla muggar till Grekland. Sen vill jag att min älskling ska komma hit NU, för han har köpt nya rakblad till mig, och jag vill verkligen gå och duscha och raka mina håriga ben! Vill inte sitta här lurkig som en bajs när alla gäster kommer...

Sen är det ju en speciell dag imorgon.... Den 20:e, vilket betyder 6 år tillsammans och 2 år som förlovade, herre min skapare.... :)

Dagens drum cover!

Nick Stacy, you are a God!


Banka-sugen!

Okej, jag såg nyss den nya animerade filmen HOP, så sjukt bra film! Ja, en barnfilm, men sjukt bra! Den lilla jäkla ninnisen bankar på trummorna som fäään! Och det gör mig sjukt sugen på att drämma på mina egna trummor! Tyvärr kan jag inte göra det just nu när alla sover. Men imorgon ska jag se om jag kan fixa min Hi-Hat som har varit trasig ett tag och lägga in lite "mudd" i baskaggen så att det blir lite bättre ljud.

Jag ska inte ljuga, skulle jag verkligen lägga tid på att öva på trummorna, så skulle jag kunna bli riiiktigt bra, sjukt bra. Åh, med mitt tålamod..... Ja, jag måste få skryta ibland också. Det är så man får upp sitt självförstroende, och mitt är nästan i botten!

Och så är jag sugen på att skaffa mig en dubbelpedal till baskaggen...och nån mer symbal. Någon gång i framtiden kanske!

Just check out this guy!


Snuttebarnet.

Ikväll fick jag äntligen träffa henne igen, och oj vad vi har snackat, och snackat, och snackat lite till. Vi kan snacka vi, och mycket skit, hihihi. Så nu är jag på lite bättre humör.

Jag har inte kunnat äta så mycket idag, men åt två varma mackor för ett tag sedan, men magen sa till direkt, aj aj. Så nu ligger jag i brorsans säng (min gamla och enormt mysiga säng) och tror jag stannar här inatt, mysigt och svalt!

Åh jag saknar Isabell redan, jag vill bara goosa och snooza, och snacka. Herregud vad hon ska börja prata när jag kommer, och det är som att hon ser mig direkt. Det var en massa ansikten framför henne ikväll, och så när jag dök upp i bild var det bara mig hon såg. Åååh, snuttebarnet mitt! På fredag får jag se henne igen, då syrran fyller år. Längtar som attans! Vill inte att hon ska åka tillbaka till Norge, kommer sakna henne så mycket!

Isabells första kräftfiske, i sin morfars famn med en kräfta.

Och så ska hon bli en lappunge, här i lappkåtan framför elden på kräftskivan.


Feelin' better.

Det har nu gått en vecka sedan jag opererade mig och jag mår mycket bättre. Äter fortfarande medicin mot inflamation och nån panodil här och där. Stygnen håller på att släppa vilket resulterar i att jag blöder varje gång jag borstar tänderna. Svullnaden finns inte heller kvar, men herre min skapare vad jag varit svullen....


Timmar blir veckor.

Hej mina trogna läsare! Jag har ångest som vanligt, om mitt liv överhuvudtaget. Idag ska jag be pappsen hjälpa mig med ett cv som jag ska in på ICA med. Sen MÅSTE jag börja köra mer bil. Åh, äcklig jävla liv som alltid är stressigt och ångestfyllt. Iallafall för mig. Andra klarar av den här pressen alldelens utmärkt, men inte jag. In till stan måste jag också, köpa och fixa lite grejer inför resan. Packa, på dop, ja hallelujah.

Det var ändå en bra dag när jag vaknade. För att jag kanske ska ner till byn idag och träffa min lilla snutteunge. Hoppas verkligen att vi ska det. Men sen tog väll själva livet över. Ångesttrycket i bröstet, blö.

Ja, jag vet att bara jag kan göra något åt det. Och jag ska det, men i min takt.

Lefkas, snart kommer vi!

Den här tiden nästa vecka, har jag och Andreas landat på Grekland! Ska bli så kul att få återuppleva gamla barndomsminnen med honom, eftersom vi ska på samma ställe som jag var på när jag var ca 3 år gammal. Det jag är mest nervös för är att vi kommer komma dit på natten, och jag har ingen aning om vi kommer få åka med apollo dit eller om vi måste ta oss på egen hand, haha. Sen när daddy och familjen kommer ner måste vi själva hitta en buss som går till hamnen där segelbåten är, scary! Men jag ska inte oroa mig för mycket. Det är nämligen min farfar som bokat resan och allt. Så jag ska ta mig ett snack med honom och få all information jag vill ha, nedskrivet på ett papper. Och sen stackars Andreas som är extremt flygrädd, ska bli intressant och se hur det går för honom! Ja, allt ska bli en upplevelse, my God!


Så jävla bra.


En bra helg.

Kräftfisket har gått bra. Jag åt ändå två kräftor igår, så det går framåt! Och så har jag såklart snoozat och goosat ännu mer med lillsnuttan!

Ikväll blir det att fara till Andreas för bara en massa mys. Jag är på de humöret idag. Film och en massa mys. Vi har också nyss beställt lite gosaker på taxfree, vi far ju snart till Grekland! Nästa måndag gäller det, åh vad jag längtar! Nu börjar pirret komma, hihi.

Nu ska jag gå upp och packa lite kläder, sen far vi till A. :)

Skjut mig i huvet!


Kräftfisket börjar.

Hej, jag har fortfarande inte riktigt kommit över min frustration att tanden inte plockades ut. För jag hade ont imorse igen när mitt smärtstillande hade farit bort. Nu är det helt okej, när jag tagit medicinen. Jag är svullen och det gör ont om jag tar på kinden och när jag skrattar. Har tappat lite känsel i gommen också, men det ska fara bort så småningom, hoppas jag, den känns bortdomnad. Jag skulle kunna visa en bild då jag trycker på båda kinderna så ni får se hur svullen jag är, syns inte så bra om man bara tar en bild. Men kan inte fota när jag måste använda båda händerna.

Iallafall. Idag börjar det årliga kräftfisket. Ska bli så mysigt! Däremot är jag nykter idag och mest troligt imorgon också, på grund av att jag äter smärtstillande som verkligen inte får kombineras med alkohol. Så får se hur jag känner imorgon eller på lördag. På lördag är det viktigast att inta lite alkohol, för då är det kräftskiva! Jag är inte så förtjust i kräftor, men jag smakar varje år och börjar gilla de mer och mer.


=)"#&"#((0%£5{\@&!!!

Allt började väll ändå bra idag. Jag var inte allt för nervös. Jag fick allt beskrivet för mig. Fick mitt lugnade medel och bedövning, sen satte de igång. 20 minuter senare känner jag att de dras trådar i min mun.

"Jadu Felicia, jag kan tyvärr inte ta ut tanden idag. Den sitter vid ett knepigt läge. Vid ett viktigt blodkärl, och vid bihålan. Jag vill inte riskera att röra tanden ifall blodkärlet skulle spricka eller att tanden far in i bihålan. Så vi måste få lite mer röntgenbilder på dig innan vi kan ta ut den"

Och inte fan brydde jag mig om de, då. Jag var hög som ett hus. Var jag till jag kom hem och däcka på kudden.

Men nu, nu är jag arg! För nu har bedövingen släppt, och jag har JÄVLIGT ont. Knarkat i mig två panodil och min smärtstillande tablett, som inte har börjat verka ännu. Varför gå in och försöka ta bort ett tand när både blodkärlet OCH bihålan syntes på den röntgenbild de redan hade! Hon såg ju att blodkärlet var nära tanden, DÖÖÖH?!
Jag är förstås arg för att jag har ont men att tanden är kvar. Jag ska inte ens behöva ha ont!

Åh, de här är verkligen en dålig dag!

Now we are free.

Jag har alltid älska sån här musik. Det får mig att slappna av och jag blir harmonisk. Som soundtracket till Troja och King Arthur, underbart. Men jag såg nyss denna film. Var hur länge som helst jag såg den. Missade den såklart när den var på tv för nån dag sedan. En mycket bra film!


Pluttis.

Oj vad jag har snoozat och goosat, lilla snuttebollen min! Och jag har hela två veckor på mig att snooza och goosa!

Just nu är jag ensammen hemma. Alla är och tittar på brorsans fotbollsmatch.

Sen vet jag inte vad jag ska skriva. Jag måste fixa cv och leta jobb. För snart är jag snuspank. Kärkortet måste ju tas också. Åh, jag har ångest..... Sen ska jag opereras imorgon, i munnen, plus att jag ska vara vaken. Blööööö!

Aja, det här blev ett onödigt inlägg. Hejdå.

She is here!

Min guddotter har anlänt till Sverige! Snart kommer hon! :D Åh vad jag längtar! :D <33333

Man får sota för att man haft för roligt.

Nä nu börjar klockan bli mycket. Men, jag har haft så himla kul i helgen! Bästa LK någonsin! Däremot har jag mått bättre om man tänker på bakfullheten. Fy vad jag har mått dåligt. Jag gör det ännu. Magen är jätteorolig, så jag kan knappt äta för att jag blir så illamående. Svettattacker har jag också hela tiden. Så det har varit varmt att sova i helgen.

Nu tänkte jag gå och lägga mig bredvid min älskling, som säkert är jättevarm!

Tonight is the night!

Jaha, idag är det fredag, vilket betyder Lulekalaset på riktigt! Igår var jag spiknykter medans andra i sällskapet inte var det. Hallelujah.

Jag ska börja göra mig klar för avfärd till Mr Erik Andersson för förkrök och middag. Frågan är vad fan man ska ha på sig. Man kan inte ha något föör somrigt för igår var det bara 8 grader på kvällen, kallt!

Nu måste jag äta något, är superhungrig!


Mina damer och herrar.

Jag har precis anlänt till Eriks tvåa. Ikväll ska vi på Kalaset. Det är ju en självklarhet när Movits! ska uppträda! Luleås stoltheter! Det kommer bli skitkul ikväll iaf! :D Vi ska ta de lugnt, men imorgon och lördag går vi in hårt! ;)

 

Ja, så nu vet ni vad jag ska göra iaf! :)


Fint hår åter igen.

Igår var det Grekiskt tema som gällde här hemma. Det var väldigt mysigt och vi åt gott, drack gott och badade badtunna! Imorse var jag tvungen att gå upp vid 8 tiden för att fara in till stan och klippa mig. Toppat genom håret och klippt lite kortare lugg. Jag är nöjd! Sen har vi shoppat två linnen till A, köpt maxmat och sen varit hemma och sola. Nu är han med en kompis, skulle kolla på när han kör kross, kul.... Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Jag har haft ont i sidan, vid revbenen i två dagar nu. Den där huggande känslan man får när man säger att man har ont i hjärtat. Det vägrar släppa så det är säkert någon nerv som är i kläm. Jag kan inte skratta, för då gör det jävligt ont!

Nu ska jag se någon film och kanske ta en powernap. Hejs!

Tant blir gudmor.

Det har inte blivit av att fara till Norge i sommar. Men snart kommer de hit. Jag pratar om min kusin Evelina, hennes pöjk och deras lilla dotter Isabell. Och idag fick jag strålande nyheter!

Jag är inte längre tant till denna lilla ögonsten. Idag fick jag frågan om jag vill bli hennes gudmor. Och oj vad jag blev lycklig, överlycklig. Hon ska nämligen döpas nu när hon kommer till Sverige. Så jag och Isabells morbror ska bli gudföräldrar! Jag är så himla stolt. Tårarna ville bara ut! Nu längtar jag som attan till de kommer hit. På söndag eller måndag får jag äntligen träffa henne. Och jag lääängtar sååå!


Söta Jesus.

Detta är mitt 1500:e inlägg. Sweet Jesus.

Lördagen var så jävla rolig, och oj vad full jag blev. Jag var inte den enda som tur var! Igår låg jag och Andreas utslagna. Men idag har det varit full rulle. Vi har tvättat hans bil, både utvändig och invändigt. Vi har lagat mat och precis duschat. Nu ska vi till stan för att se på bio. Nya Transformers är det som gäller.

Imorgon ska vi hem till mig. Då har lite släktningar från Sthlm kommit upp. Det är Tema Grekland. Lite pepp innan vi ska dit! Så det ska bli roligt!

Och på onsdag ska jag äntligen klippa mig. Hallelujah. Efter det ska jag och Andreas shoppa lite, åt honom, he he he he!

RSS 2.0