Maria-dagen.

Grattis alla Marior på eran dag! Även mig då, som också heter Maria, hehe.

Jag sitter hos Andreas och tar de lugnt medans han är och jobbar. Jag drömde en jättejobbig mardöm inatt, fy. Jag var jätte konstig imorse, nä fy igen. Så jag tänkte gå ut och gå i det (äntligen) härliga vårvädret. Från att vara -30 är de nu +3, hihi! Men, jag har glömt mitt headset hemma och jag vill inte gå omkring med Andreas bamse-headset ute. Iofs är det ju bara i byn, vem fan bryr sig. Men ska gå och gräva här och se om jag hittar nån, haha. Bajs och hej!


Jag är slående lik.

Varje gång jag ser ett kort på mamma, i olika vinklar och hårfärger, kan jag inte låta bli att känna pirret i magen. Likheten slår mig varje gång. Vetenskapen att detta är min mamma. Min vackra mamma, och att jag är så himla lik henne.

Jag har kontakt med en del av mammas kompisar, som jag skrivit tidigare. En utav dem skickade några bilder på henne. Och likheten är slående. Ibland när jag ser nya kort på henne tror jag för en halv sekund att det är jag på kortet. Det är jätteläskigt.

Min vackra mamma. <3


Prioritera.

Som ni kanske märkt, mina få läsare, så har den här bloggen blivit väldigt ointressant på senaste tiden. Varför? Jo, stress, haft mycket att göra, när jag inte har det så har jag valt att inte sitta här utan istället ta de lugnt, mått dåligt, mått bra, varit utomlands osv. osv.

Jag hade gärna velat skriva av mig här om allting. Men det är för personligt och för elakt, och för allt som inte borde skrivas på internet.

Jag ska komma tillbaka. När vet jag inte, men jag ska. Jag prioriterar bara annat just nu.

En bra födelsedag!

* Pengar
* Lägenhet
* Bidrag till lägenhet
* D&G 3 (parfym) Miami Glow by JLo
* Beyoncé I am...World Tour DVD
* Pringles Hot & Spicy
* Presentkort på Gossip för att göra naglar
* Presenkort på Make Up Store för sminkning
* Systemkamera
* Fördjävligt god middag med pappas balsamicosås. Måste innehålla någon form av potatis, och kött som jag äter, alltså pepparstek eller fläskfilé. Fetaost måste också finnas med. OCH marinerade vitlöksklyftor! Nu fick du något att bita i pappa. ;)

Jag fick ändå nästan allt jag önskade mig igår. De som är överstryket är de jag fick från önskelistan, fick även lite till. Är sjukt nöjd över mina presenter. Tack så mycket!

Min dag!

Idag fyller lilla jag 19 år. Så ett stort grattis till mig själv, haha. Det blev lite stressigt imorse så jag hann inte öppna några presenter. De ligger just nu framför mig. Jag har räknat ut vad ena är, ätbart är de. ;) Ska vänta tills kvinnan i huset kommer hem så jag kan öppna dem. Men tills dess, SÖK-OCH-FINN! <3 Självklart ska det spelas på min födelsedag. Ett måste! ;) Sen väntas ju en go'midda'! Ojoj, och massor med go'fika efter det. Jag kommer gå upp minst tre kilo idag och få besöka toaletten minst 5 gånger. HAHAHAHA. Sen ska jag till älsklingen och sova inatt, MYS!

Happy Birthday to me! :D



Imorgon är det min dag.

Imorgon är det min dag. Imorgon blir jag 19 år. :) Det känns inte som det. Det känns inte som om jag fyller år imorgon. Känns som att det är en månad kvar tills dess. Men, det är väll bara att gilla läget, hahahaha. Och presenter, älskar presenter! För att inte tala om tårta, höhö. Nä, jag hoppas på en bra och mysig födelsedag imorgon. De är jag värd!


Min Önskelista.

En del önskningar är orealistiska, men annars ser min önskelista så liten ut, haha.

* Pengar
* Lägenhet
* Bidrag till lägenhet
* D&G 3 (parfym) Miami Glow by JLo
* Beyoncé I am...World Tour DVD
* Pringles Hot & Spicy
* Presentkort på Gossip för att göra naglar
* Presenkort på Make Up Store för sminkning
* Systemkamera
* Fördjävligt god middag med pappas balsamicosås. Måste innehålla någon form av potatis, och kött som jag äter, alltså pepparstek eller fläskfilé. Fetaost måste också finnas med. OCH marinerade vitlöksklyftor! Nu fick du något att bita i pappa. ;)

Kommer uppdatera det här inlägget eftersom om jag kommer på något mer, så håll ögonen öppna!

Dag 17 - Mitt favoritminne.

Den här var riktigt svår ska jag be och få tala om. Jag har många minnen jag tycker om. Inget favoritminne precis. Det bästa är säkert något med Andreas. Ja, senaste gången vi firade årsdag. Alltså i augusti då vi hade 5 års dag. Då insåg jag att min kära fästman kan vara väldigt romantisk bara han anstänger sig, hahaha.

Jag överlät allt ansvar till honom. Ska jag erkänna var jag lite nervös, haha. Men han överraskade mig med att han hade bokat ett kärlekspaket på ett hotell. Det innehöll ett fat med godsaker, champange och fem rosor med ett kort. Fyfarao, jag visste inte vad jag skulle säga eller hur jag skulle bete mig. Blev väldigt imponerad, haha. Ja, vi drack champange på sängen och åt lite godsaker. Sen gjorde vi oss redo för middag. Hur gott som helst! Sen när vi kom upp på rummet igen somnade Andreas av utmattning, hahaha. Så det blev stackars mig som fick ligga vaken och se på film ensammen. Men det är ändå mitt bästa minne (som jag kommer ihåg).


"I just had sex, and my dreams came true."

Jag kom till älsklingen för ett tag sedan. Väntar på att han ska komma hem så vi kan börja göra tacos. Fyfarao vad gött!! Jag är ashungrig. Min mage skriker. Sen så måste han hjälpa mig med engelskan. Jag tar mig ingenstans. Och jag som nyss babblat engelska i två veckor. Har typ glömt bort hur man pluggar, hahaha. Sen ska vi bara mysa och se en film. Det är hockey ikväll, vilket betyder att vi är ensam hemma, hihihihi.

Idag har jag lagt till min röst i stämmorna i låten vi ska ha till vårat projektarbete. Jag var asnervös innan. Men det gick ju hur bra som helst. Felen jag gjorde kunde man räkna på en hand. Så det gick jätte snabbt. Känner mig stolt och mallig, höhö. ;)

Sen dunkar jag musik som vanligt. Just nu..... I JUST HAD SEX. AND IT FELT SO GOOD..FELT SO GOOD.....

Det vattnas i munnen....


Dag 16 - Det här är jag beroende av.

Ja, då fortsätter vi med listan som avtod där då jag for. I brist på annat att göra. Väntar på att älsklingen ska duscha klart. Sen är jag of to bed.

* Andreas
* Snus
* Gråta
* Sömn
* Kärlek
* Närhet
* Ninni&Nallen
* Ta det lugnt
* Bra musik

Nu ringer han, of to bed then.

Jag vill ha, ge mig.

Jag följer min vän Janinas spår och ger fan i att skriva på bloggen. Ja, jag skriver ju nu. Men det jag menar är att jag lägger upp en bild på en snygging jag nyss sett hångla upp Christina Aguilera. Jag pratar om Cam Gigandet. Skriver jag mer här så kommer det bara elakheter som Janina säger, man bara ångrar sen. Den här dagen har jag velat spränga i miljoners bitar. Puss på Cam, ge mig.


Mamma håll min hand.


South Africa part 1


Mästare på att blåsa upp magen.

Det är alla <3-ns dag idag. Den har jag firat med att ligga i soffan och ha ont i ryggen. Käkat gelé och chokladhjärtanoch vunnit 50 kr på en lott. De ni!
Jag och Andreas brukar inte fira den här dagen. Något som jag egentligen vill, faktiskt. Men har man den mest oromantiska killen så...nä, skämt och sido. Man kan säga att vi firade den lite för tidigt i fredags då vi gick ut och åt på restaurang. New York Kyckling in my <3. Sen ska vi käka geléhjärtan till helgen och bara mysa. Äntligen en helhelg med min snuttis sen jag for till ZA! Så, i helgen är jag okontaktbar! Bara så ni vet.

Sen så fyller jag år om en vecka! Herregud, jag blev ju nyss 18! Och nu blir jag 19...jävla gammkärring, haha! Nä, bra att jag blir äldre, snart blire bebis!!! Haha. Påtala om bebis. I ZA så blåste jag upp magen och visade alla hur "fet" jag kan bli. Och jag blev själv lite chockad. Herregud, jag har blivit bra på att blåsa upp magen. Här är en bild på de. Imorgon kommer lite mer bilder från ZA, så kika in då!

I knoooow, right?!


Natalia Kills - Mirrors


Jag ska dö litegrann idag också....

Man kan säga att jag mår bättre idag, men det är fortfarande dåligt. Jag är inte bakis, som jag var igår. Idag vill jag dö lite grann för att min rygg is killing me. I fredags fick jag en låsning i ryggen. Det blev bättre i lördags, igår värre. Inatt, ännu värre. Nu har jag två låsningar i ryggen. Går inte att andas, går inte att röra sig, ingenting. Och jag som har gått och burit på en stor väska idag. Fyfarao... Så jag har inte sovit så där värst bra inatt. Och egentligen behöver jag vara på skolan för att jag varit borta så mycket den senaste tiden. Men nu sitter jag hemma och ska göra min engelska som jag inte lyckats göra klart ännu. Göra lite nytta med andra ord. Sen belöna mig själv med sök-och-finn. ;)

Seriöst, Janina, hur klarar du av att stå på dina ben och träna och allt när du har de värre i ryggen än mig, med inflamation och hela skiten. Du är min Idol för tillfället, haha!

Jag ska bara dö litegrann....

Jag är verkligen inte kry idag. Jag vill dö litegrann... Men kul hade vi! Ojoj säger jag bara. Vi körde Våghals 2, skeeeetkul! Hur de såg ut och hur resten av kvällen var kan ni klicka HÄR.

Haha, jag älskar dig också Janina, och varsågod, de var så lite så! ;)

Nu ska jag försöka äta något, har inte ätit ännu.....


Taggar!

Lördag idag. Vilket betyder party och födelsedagsfirande för mig och Anna.A som fyller år näst vecka! Vi och brudarna, Janina, Anna.H och Marléne ska förfesta och svamla hos Janina först. Sen har vi bokat bord på Allstar och ska vara där hela kvällen. Det ska bli så sjukt roligt!

Men nu måste jag gå och fixa mig klart, ska fara snart, hihi!

Haha, PÖSS!


Streeeeeeeeeess!

Idag är jag astrött! Jag var jättenära på att skolka idag. Men jag tog mig upp. Sen så har jag så otur att det är här en dag då jag är stressad och måste göra en massa saker. Som att plugga, börja skriva CV, söka f-l-e-r-a jobb, packa upp resväskan (som jag inte lyckats göra än), tvätta lite kläder, anmäla mig till högskoleprovet, lägga in bilderna från ZA och ändå ta de lugnt. Jag vill egentligen sitta tillbakalutad i soffan och spela lite spel. Jag håller faktiskt på att ladda ner ett nu. Vilket kanske inte är så himla smart av mig. Eftersom det är de jag i slutändan kommer sitta och spela.

Jag ska skriva en engelsk artikel. Det kan antingen vara om en nyhet som hänt den senaste veckan, men de kan också vara en påhittad. Åh, jag har så dålig fantasi och motivation idag. Det kommer inte gå. Och den ska vara inne imorgon....

Sen vill jag verkligen ta tag i mitt liv. Försöka hitta en träningsaktivitet som jag gillar att göra. Söka jobb, flytta ihop med Andreas. Jag måste verkligen hitta ett jobb, iallafall ett sommarjobb. Jag är osäker på vad jag vill göra efter skolan. Och det är nu man måste bestämma sig. Om jag ska plugga vidare direkt. Men jag är fortfarade osäker på vad det är jag vill göra resten av mitt liv. Hur i helvete ska man veta det? Det kommer nog bli att jag jobbar nått år. Men samtidigt vill jag utbilda mig på en gång så att jag kan få ett fast jobb så fort som möjligt. Jag vill slå mig till ro med Andreas. Hus, jobb, hund, bröllop, barn och hela tjosan.

Oj oj vad mycket att tänka på, på en och samma gång. Fick plötsligt en väldig huvudvärk.... Jag är på jättedåligt humör.... :(

Sen får jag inte glömma att nämna körkortshelvetet också....

I väntans tider.

Jag väntar och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. När han väl måste jobba över så är det alltid när jag ska komma. Sen måste vi och hämta min plånbok som jag glömde hemma imorse. Åkte in till skolan med Sandra så då behövde jag inte bekymra mig om något busskort. Plus att jag hade tagit ut den från min väska igår, haha. Aja. Jag ska gå och göra mig nå mat nu. Är jätte hungrig!

Oooooold picture.


Tre utlandsresor 2011.

Jag hann vara hemma en dag och har redan bokat nästa utlandsresa. I maj far jag och mina fyra tjejer till Alanya. Tre av tjejerna ska vara två veckor och jag och Anna.H ska vara en vecka. En vecka dög gott och väl för mig. Kommer hem dagen då älsklingen fyller år. Ville inte vara borta på hans födelsedag plus att det kändes inte bra att vara borta två veckor. Ja, jag är trög i skallen, haha. Men det kändes bäst med en vecka. :) Sen ska jag ju fara till Grekland i två veckor i september med familjen och älsklikngen. Vi ska segla bland öarna och besöka de ställen där jag och pappa, farmor och farfar var när jag var liten. Farmor och farfar var där för nått år sedan och en del kände igen dem för att de hade haft med sig en liten flicka med vitt hår. Undrar vem det kan vara? ;) Jag pratar om Leftkas, hihi. Så detta år kommer jag ha varit utomlands tre gånger. Suck on that! ;)


Har alltid tyckt om Shakira.


Anna the Artist

Denna illustration har Anna gjort på mig. Hon har ritat den själv! Det är helt sjukt vad fin den är! Du är så duktig gumman. <3


The story about getting home.

Ja, allt gick bra. Tills vi missade flyget i London på lördagmorgon och jag insåg att jag inte kommer komma hem den dagen. Hade de släppt förbi oss och inte bokat om oss på nästa flyg en minut innan vi kom dit så hade vi hunnit, för de planet var försenat. Vi fick vänta i över tre timmar på Heathrow och där höll jag på att boka om min flygbiljett från Arlanda till Kallax. Jag avbokade min biljett och bestämde med Idas kompisar att bila upp till Umeå med dem och sen att Andreas skulle hämta mig där.

Jag brände hela min bakdel sista dagen vi var där, så att sitta 14 timmar på ett flyg var inte skönt på rumpan. Sen sitta i en bil yttligare 14 timmar var inte heller så skönt. Eftersom jag och en annan tjej satt i en pickup med små säten bakom de främsta säterna. Jag vill gråta för att jag hade så ont. Men, det var underbart att träffa älsklingen i Umeå klockan halv ett på natten. Vi skulle egentligen ha checkat i oss på hotell, men de var antingen stängda eller fullbokade. Så det var bara att köra så långt vi orkade. När vi var mellan Piteå och Luleå började Andreas att se dubbelt. Så vi stannade hos honom i Persön för att sova. Klockan 5 på söndagmorgon somnade vi.

Jag kom äntligen hem klockan 14 på söndag. Där stannade jag i fyra timmar för att sedan fara till älsklingen igen och sova där. Så jag har inte sovit i min säng ännu. Vilket jag ska göra ikväll. Myyyyysigt!

Idag har jag varit på skolan och träffat alla tjejer förutom Annabanana som är sjuk. Inte haft någon lektion heller, eget arbete och sjuk lärare. Skulle egentligen haft engelska sista lektionen. Men efter allt resande och lack of sleep så mår jag inte så bra idag. Jag for hem för att ta de lugnt och knarka Ipren. Mitt huvud dunkar och så har jag ont i halsen. Ska inte på skolan imorgon. Har en lektion och den lärare som har den kursen var sjuk idag, så vill inte riskera att fara på en lektion som jag inte kommer ha. Däremot kanske jag ändå ska till stan för att jobba med projektarbetet, det får vi se.

Nu ska jag se klart min film. När bilder kommer vet jag inte, ni får vänta och se. Hittar inte min USB-sladd till kameran. Den har sprungit bort. Så när jag orkar leta den och, hittar den, kommer bilder.

Ja, jag lever.

Jag har kommit hem, jag har överlevt alla flygplan och så, så det är lugnt. Jag berättar mer sen. Nu ska jag dricka mitt te och se på en film. Har sprängande huvudvärk. Lilla jag kommer nog bli sjuk, så här direkt efter jag kommit hem. Men man brukar ju bli det.

Som sagt, jag berättar mer sen.

Solfreak.

De senaste dagarna har det varit dåligt väder och näst intill storm ute. Vi var och såg på de afrikanska pingvinerna igår, men höll på att blåsa bort. Fick ändå något bra kort, hoppas jag, haha.

Idag är det HETT iallafall. Och som jag längtat. Har varit deppig och sur för att vädret inte har varit som jag velat. Så idag steg jag upp TIDIGT. Redan 8.40 var jag nere på terassen och solade, 7.40 svensk tid! Och har solat ända sen dess med små drickpauser. En del har dragit iväg på en marknad inne i stan. Men jag pallar inte att sitta i en bil i en timme och gå omkring i en folkmassa i den här hettan. Så ska till ett litet köpcentrum i närheten för att shoppa lite och sen sola vidare. Egentligen vill jag bara sola idag. Men vill shoppa en sista gång också. Svårt.

Imorgon ska det bli ännu varmare. Så då ska vi på saltvattenbadet och sen upp på Table Mountain. Sen far jag hem på fredagkväll. Jag vill inte lämna den här vackra staden, men samtidigt vill jag hem till mina nära och kära. Definitivt inte till skolan, men det är ju ett måste också.

Aja, måste fixa mig för att ta en tio minuters promenad till köpcentrat. Vilket påminner mig om att vi var på en utav världens största gallerior i världen. Över 2000 affärer, och jag köpte ingenting, hahahaha. Ska ändra på det idag!

RSS 2.0