What doesn't kill you.

Den stora dagen kommer allt närmare och närmare. Snart kommer dagen för första sitningen av att sätta min mamma på ryggen. Snart kommer dagen då jag ska tatuera in min änglamamma på ryggen. Och jag längtar så himla mycket! Hela min kropp sprudlar av nervositet och glädje! Snart, snart, snart! <3


Kroppen vill inte de här.

Förre veckan fram till igår var pest och pina. Jag stressade så mycket men hann ändå inte med allt plugg. Jag fick istället prioritera det som var viktigast. Så den här veckan är det ännu en rapport som ska skrivas, fast på engelska. Förra veckan gick all tid till att jobba med pa-rapporten som jag lämnade in idag.

Jag stressade inte fysiskt, utan psykiskt. Jag har alltid varit en lugn person, därför stressar jag aldrig mellan ställen och att jag måste hit och dit och göra de och de andra här och där. Utan min hjärna har inte kunnat hänga med. Jag har inte kunnat stanna upp och slappna av och känna hur jag egentligen mår, det har bara inte gått. Jag har sovit som en bajskorv luktar illa. Jag är helt jävla slut i min skalle. Jag orkar verkligen inge mer.

Och min kropp sa emot idag. Idag var det kebabgryta på skolan och jag åt två feferonis till det. Då sa min mage ifrån, igen. Jag har nu fått tillbaka den där rivande och tryckande känslan i magen. Jag har fått tillbaka det där jag kallar magkatarr för mig. Min stressmage har än en gång kommit upp till ytan. Jag är hungrig men kan inte äta. Jag lever nu på samarin och blåbärssoppa. Nej, jag har inte slarvat med maten, jag är så sjukt stressad. Jag vill gå under jord just nu.

Jag är så less på att jag inte stannar upp och tänker efter hur jag egentligen mår. För min kropp säger ifrån hela tiden. Det är alltid något fel med min kropp. Det gör ont här, svider där, huvudvärk som bara uppenbarar sig, sömnproblem hit och dit.

Ja, jag klagar, för jag är så sjukt less, och det är mitt eget fel. Men jag hinner inte med. Jag hinner inte med att ta hand om mig själv. Hejdå.

Here it is!

Här är våran musikvideo!

Premiärsdagen.


Idag visas vårat projektarbete upp i Lärkans Aula klockan 13.00. Våran egna musikvideo! Kom gärna och titta!

Buuusigt!

Detta är min busiga sak. ;) Det är bara tonat eftersom jag är så mån om min riktiga hårfärg. Däremot så är det inte den här färgen riktigt, här der det brunt ut, ljuset är helt fel. Det är iaf kopparfärgat! Älsklingen kommer alldelens strax hem och han vet ingenting! Jag ska filma hans uttryck när han ser mig, hahaha. Hoppas han reagerar kul och inte bara: fint älskling, nu går jag i duschen. Haha.

FÖRE

EFTER

Jag är busig.

Dagen började ändå okej. Skrattat som fan, sen velat gå under jorden, och nu, ändå rätt okej. Jag är ensammen hemma så nu ska jag gå och göra en hemlig och busig sak, sen ska jag plugga med godis och Redbull. Sen är det hockey och våfflor som gäller. Ändå bra avslut på dagen.

Vad den busiga saken är får ni veta imorgon. ;) ÅÅÅH LUUULEEEÅÅÅ!!!!!

20 mars 2011

Och så var ännu en helg över. Herreguuud. Jag vill ha lov, en långt lov!

Jag och älsklingen är hos svärmor just nu och ska precis börja röra oss till honom. Vi har haft en otroligt lugn och skön helg. Har hunnit med att shoppa lite. Ett linne från Monki och fyra par trosor. Och som ni vet så orkar jag aldrig lägga upp bilder på det jag inhandlar, så det lär ju inte bli nu heller, haha.

Och så måste ni ju hålla tummarna för Luleå nu. DE MÅSTE VINNA!

Den här veckan vet jag inte om jag kommer uppdatera alls. Denna vecka kommer lilla jag sitta med läxa, varje dag! På torsdag ska vi redovisa vårat projektarbete. Snart är det över, THANK YOU LORD! Amen.

Sen så är det ju den 20:e idag. Vilket betyder att jag och Andreas har varit tillsammans i 5 år och 7 månader. Det är bara 5 månader kvar så är det hela 6 år, MY GOD! Hallelujah. Amen. ;)

Det finns tröga människor på denna jord.

Jag är förbannad och slut. Ibland (ganska ofta den sista tiden) vill jag vara slå ihjäl någon. Herreguuuuud! Vad är det för fel på människor?!

Iallafall. Jag är känd för att skjuta upp saker till sista sekund. Vilket jag nu gjort igen. Så läxorna ligger i stora högar framför mig, inte bokstavligt talat, men mycket läxor har jag! Mest i musiken, men ändå mycket. Och sen tar projektarbetet upp mycket tid och energi. Är nog därför jag skjutit upp så mycket den sista tiden. Så ikväll, på två timmar innan jag ska gå och sova, ska jag träna på min sång, lyssna igenom tre låtar som jag ska kunna ganska bra på trummor imorgon, plus ha börjat på en engelska rapport som man ska redovisa lite ur imorgon. Kill me someone! Tur att en av låtarna jag ska kunna är bra... IS THERE ANYONE OUT THERE CUZ IT'S GETTING HARDER AND HARDER TO BREATHE!

Adam Levine, raaawr!


Two Worlds, One Family.

Tarzan måste ju bara en utav de bästa filmerna Disney gjort. Så bra berättelse, musik, allt. Jag har precis sett den, för första gången på engelska. Och jag börja gråta direkt. Jag är känslig, blödig och på dåligt humör. Har jag varit ett bra tag. Så självklart började jag böla så fort apungen dör, fy. Nä, fruktansvärt mäktig film!


Skönaste fågeln, ever!


Bara vara Felicia.

All min lediga tid går åt att bara ta det lugnt och slappna av. Jag gillar inte att vara i farten hela tiden. Jag rättare sagt klarar inte av det. Vilket jag ibland kan bli förbannad över.

Medans en del inte klarar av att sitta inne en hel dag, så gör jag de mer än gärna. Jag blir stressad av att höra att människor blir rastlösa och måste bara ut och gå en promenad eller ta en sväng på stan. Jag blir faktiskt stressad över nästan allt har jag märkt.

Sen tror jag en del blir stressad över att bara läsa det här. Att bli stressad av att jag bara sitter inne och myser, ser på mina serier, spelar lite spel, ja bara tar det lugnt. "Ta dig ut kvinna!" Nej, jag tänker inte ta mig ut. Jag gör det när jag känner att jag har lust.

Ikväll ska jag mysa hemma, se hockey och äta god mat. Något jag verkligen ser fram emot. Helgerna är verkligen min tid. Min tid att bara vara. Bara vara Feicia.

Fyfarao...

Fredag, at laaaaast! Men tyvärr är det här ingen rolig helg. Andreas är i dundret med killarna och jag sitter själv hemma.... Jag skulle egentligen sitta hos Sandra just nu och se O.C eller Beyoncé. Men stackars flicka mår inte så bra. Så hon skjutsade hem mig. Hon höll på att somna, och jag är ganska pigg, så det var lika bra. Vi får mysa en annan dag istället! :) Vi hann iallafall sola och käka en korv, plus käka middag. Plus att vi for till Fiia så jag kunde få min present. Det var en jättefin silverring med en diamant formad som ett hjärta. Inte en riktigt diamant alltså...haha. Tack så mycket! :)

Sen när jag kom hem så satte jag mig i soffan och bläddrade mellan alla kanaler och dum som jag var så stannade jag på canalplus där paranormal activity visades..... Jag var helt ensammen hemma.... Jag höll på att skita ner mig. Får se hur det går att somna inatt. Därför ska jag se Grey's nu och komma på andra tankar. Har fortfarande ett väldigt obehag i kroppen... :( FY!

The Drumqueen!

Idag fick vi nya låtar på Ensamblen som vi ska träna på. Jag blev skräckslagen när jag hörde att denna låt var med. Maroon 5 - Harder to Breathe. Jag ser ner på mig själv väldigt mycket. Så jag tänkte, det här klarar jag aldrig. Och jag hade den attityden i fem minuter kanske. Men sen, jävlar vad bra jag är! Jag kan faktiskt! Jag är grym!


Scariii!

Idag spelade vi in dansen till vårat projektarbete. Lite roliga bilder tog vi, för det var ju sååå roligt att man lös så mycket på ovanliga ställen ;)


Nickelback - S.E.X


1400 inlägg.

Nu skriver jag på mitt 1400:e inlägg. Damn! Och vad som innehåller detta inlägg är att jag håller på att bli riktigt sjuk. Sämsta tidpunkten whatsoever! De främsta veckorna kommer innehålla projektarbete och mera projektarbete. Fyfarao vad hemskt! Och så ska jag gå och bli sjuk. Men nu när vi lever i en hård värld som denna, så ska jag ändå på skolan och jobba, hur dåligt jag än mår. För jag måste. Om jag blir riktigt sjuk så lär jag vara det en längre tid, när jag inte kommer ta de lugnt alls. Joy! Fyfan vad jag hatar mitt liv just nu. Inte att jag vill dö, nejnej, bara hatar det. Men efter regn kommer solsken, right?

Så, denna kväll som jag tänkte ägna åt plugg, ska jag nu äta en parisare och se på Grey's hela kvällen. Duscha och platta håret också till morgondagens inspelning, men de var oviktigt att skriva, haha. Men, så är det med mig just nu.

Sen har jag shoppat lite idag också. De blev en jumpsuit, hängselshorts, en ring och två böcker. Kanske lägger upp nån bild sen, vi får se. ;)

Sen får vi inte glömma att nämna att En unge i minuten har premiär på TV4 ikväll klockan 21.00. Det måste ses!

Nu: GREY'S ANATOMY! <3


Snooza för fulla muggar.

Lördag idag. Jag och Andreas har hela huset för oss själva! Plus Loka då. Så jag ska göra gomiddag åt oss. Åh, de ska bli så gott! Däremot kommer nog han få skära kycklingen i bitar, alltså rå kyckling. Jag tycker sånt är jätte äckligt, tyvärr. Ska försöka träna på de där. Men idag, nej!

Sen har jag börjat få huvudvärk... Not good! Ska ta mig en Ipren så kanske det bli bättre. Nä, nu måste jag snooza och goosa med min framtida make. Han har sett på Top Gear och jag på Grey's. Ingen kontakt whatsoever! Nu, snooooooza!


So far away from where you are.

Ju mer jag lär känna min mamma, ju mer saknar jag henne. Min saknad blir bara starkare och starkare hela tiden.

Just nu är min saknad väldigt stor. Hennes ansikte visas i mitt huvud och framför mig hela tiden. Jag föreställer mig hennes berörning, hur hon stryker min kind. Hennes röst i allmänhet. Hennes leénde.

Det stora hålet skaver inom mig. Min kropp känns konstig. Kan inte riktigt sitta still. Min hjärna säger åt mig att ställa mig upp och gå av och an, fram och tillbaka. Och mitt hjärta, gör ont.

Allt känns nästan meningslöst, nästan. Det känns som, hur ska jag kunna leva vidare utan henne? Hur i hela helvete ska jag kunna göra de? Hur i helvete ska jag kunna fortsätta leva mitt liv utan henne?

Inatt saknar jag min mamma, väldigt mycket. Inatt är jag det lilla barnet igen. Inatt är jag det lilla barnet som vill att mamma ska trösta och omfamna, och finnas här. Inatt är jag det lilla barnet som gråter.

Inatt är jag egentligen en väldigt tyst och instängd Felicia, som egentligen inte skulle kunna uttrycka sig så här muntligt. Inatt är jag kluven, trasig och förstörd.


Våran låt. <3

Hold on to me, never let me go.


Ikväll ska jag se Beyoncé live!

Japp, ni läste rätt. Ikväll ska jag få en personlig konsert av Beyoncé här hemma framför min soffa. Deni!

Nä, jag har självklart köpt hennes DVD skiva från hennes turnering över hela världen. Så den ska jag se ikväll, så fort hockeyn är slut. Yey!

Imorgon ska jag till klinten med min kusin som är hemma från Norge, hennes syster och hennes pojkvän, plus min bror. Medans de ska åka skidor ska jag och hon sitta och dricka varm choklad och mysa. Eftersom hon är havande så kan hon inte åka (tror inte hon vill heller, haha) så ska göra henne sällskap. Plus att jag får komma ut lite istället för att sitta inne hela tiden med min låga energinivå. Lär somna gott imorgonkväll med andra ord! Påtala om havande. Åååh hon är så fin med sin mage, så fuskigt!!!! Vill också, ååååh! :( ääääälskliiing... (A) *blink blink*


Jag är töööntig.

Jag gör ett erkännande. Jag är så fruktansvärt barnslig så de finns inte. Att jag sitter med sök-och-finn hela dagarna, de visste ni redan. Men nu när jag varit hos Andreas har jag varit ännu värre. Jag har suttit med ett hästspel.... MEN, det är ju så himla kuuuuuul!

Så varför jag erkänner detta är för att jag vill låna eller köpa de resterande spelen i serien! Just nu spelar jag Höstryttaren. Och den som vet vad jag snackar som, vet de att de är Vinter, Vår och Sommar-ryttarna jag vill ha! Fy jag skäms lite, men det är sån jag är! Så snälla snälla snälla, ni som kanske har spelen, vet nån som har dem, hör med dem och kommentera här! PUSS!

RSS 2.0