Stora planer!

Alla betygen är satta (eller ska föras in, minst godkänt i alla ämnen, yey me!) och det är nu slut på all skola för mig. Helt jävla otroligt! Jag går snart ut gymnasiet! Men, jag har fortfarande inte fått den där känslan att jag verkligen gör det....tyvärr. Det enda som känns skönt är att ledighet väntar. Ja, jag är arbetslös i sommar. Men jag ska söka, söka, söka så fort jag vilat upp mig en vecka eller två. Jag är helt jävla körd i skallen alltså. Jag fattar inte hur en del orkar med allt det här. Skola, körkort, jobb och sökandet efter jobb, på en och samma gång! Men nu, i sommar, kan jag ta tag i att söka massor med jobb (även om det inte finns några) och köra en massa bil så att jag får ta det där förbannade körkortet nån gång! Jag och daddy ska köra hela sommaren, förhoppningsvis varje dag (förutom på helgerna)!

Jag sitter på våran gamla (!) dator som går ASSEGT, men vi har nu beställt nytt internet så förhoppningsvis kommer de gå lite snabbare snart. Sen måste vi bara köpa den där nya laddarsladden till min dator. Den är fortfarande väldigt död.

Jag har även gått och blivit sjuk. Jag har asont i halsen. Sån där halsfluss-känsla. Har haft halsfluss en gång tidigare och det är inte riktigt så farligt ännu. Jag kan fortfarande äta utan att det gör större skada. Men ont som fan gör det. Slemmig och torr på samma gång och ont gör det när jag sväljer som vanligt. Envis som jag är tänker jag inte fara på vårdcentralen för att kolla upp det ännu. Bara om det blir ännu sämre och om jag får feber. Vill inte käka penicillin för då får jag inte dricka alcohol, och det är just det jag ska börja om att göra imorgon. Efter fyra dagars vila från det så börjas de om, haha. Imorgon drar jag till Ellens stuga och ska festa där med roliga människor till på fredag. Sen på lördag bär det av till Josse för grillkväll och övernattning. Fullt ös!

Nu blev det väldigt långt. Så nu ska jag avrunda med att säga att jag ska gå och sova så att jag är ordentligt uppvilad till imorgon och hoppas på att jag mår någorlunda bättre. Natti!

Är de en vanlig dag?

Här har bloggen stått och gapat tomt! Men, jag har ju varit i Turkiet nu i en vecka och kom hem imorse! Det har varit underbart väder, trots att det spöregnade och åskan dundrade när jag och Anna skulle fara hem. Men det gjorde inte så mycket! Det var mysigt också.

Jag kan sammanfatta denna vecka som underbar, värme i massor, goda drinkar, krävande, tröttsam och fördjävlig. Men vi lät det positiva hänga mest i luften för att göra det bästa av saken!

Igår var det en jobbig dag för mig. Men jag lät det inte förstöra sista dagen i Alanya. Det var mammas dödsdag. Visst, det gick inte att gömma undan allt, så deppig var jag. Eller är kanske det heter. Idag så är det morsdag så ska på graven och säga hej till henne.

Sen är det också min fästmans födelsedag. Han fyller hela 21 år idag! Gamgubben min, haha. Vi har nyss käkat tårta och ska säkert snart på Max för att äta middag. Fy vad jag saknat Max, haha!

Ett stort grattis till min underbara Andreas! :D <3

Din förbannades jävla kossa!

Hello. Det var fruktansvärt kul i fredags. Dock tog jag inga bilder... Jag får helt enkelt sno från någon annan (a) och lägga upp. Dock vet jag inte när de händer. Och så måste jag ju fortsätta lägga upp bilder från Sydafrika. Dock går det inte när datorn lagt av och när min internet är förjävla segt. Inom en snart framtid hoppas jag det kommer upp.....

Sen far jag ju på studentresa om 4 dagar. Ska bli så fruktansvärt skönt. Hoppas att jag verkligen kan släppa allt då och känna att nu tar jag studenten. Har nämligen inte fått den känslan ännu...

Och sen mår jag åt helvete. Det har sagt PANG, rakt in i tegelväggen. Ja, jag är utbränd. En mildare utbränthet eller vad man ska kalla det. Jag mår jämt illa och jag sover ingenting. Jätte kul. Jag är även så jävla förbannad. Jag hatar min nutida kost-lärare. Jävla tönt. Jävla irriterande hamsterjävel. Jag HATAR dig, bara så du vet. Hon har gett mig en ig-varning, en och en halv vecka tills betygen sätts. Inte förvarnat mig eller något, den bara kom. Har jag fått uppgifter jag ska göra för att jag missat en del saker som hon vet att jag ska lämna in, även denna jävla ig-varning. Jag är så fruktansvärt förbannad att jag vill gråta. Det är nära... Plus att jag inte kan göra de här uppgifterna! För att min datajävel är trasig! Ja, jag kan göra dem på skolan. Men så utbränd som jag är så tänker jag inte göra dem där. Så Andreas ska ladda ner ett skrivprogram åt mig på hans dator. Och han ska fan hjälpa mig. För jag klarar det inte själv. Det är synd om honom om han inte hjälper mig... Då får han en flickvän som kommer gråta och skrika i evigheter. Även om det inte är hans fel, men det kommer gå ut över honom, stackarn. På tala om han. Kan han komma hem nån gång så att jag kan få häva över allt hat jag har över honom så att han kan trösta mig. Jag orkar inte mera. Jag har för länge sedan gett upp....


Vad gör vi? NU KÖR VI!

Jag har nog aldrig varit så här glad över att det är helg! För ikväll smäller det! Studentfest så det bara sjunger om de! Ikväll ska jag vara en vacker fé, istället för den onda féen. Det är maskerad som står som tema. Man ska klä ut sig till något som börjar på första bokstaven i ens namn. F, så när jag lika gärna har inhandlade vingar kan jag lika gärna vara en vacker fé, HIHI! Det återstår bara att få till håret och sminket. Det ska glittra om mig! Jag är så himla peppad att det är sjukt! Hoppas VERKLIGEN att det blir en asrolig kväll! Jag ska såklart ta bilder, ABSOLUT!!

Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem så vi får laga middag och sedan får jag fixa mig för att sedan hämta upp ellenpellen och dra till festen för en välkomsbål, blåmärken och skrapsår! Och tydligen äckliga snussår, HAHA!

PEPPA FÖR HELVETE!


I still see your reflection inside of my eyes.

Förlåt. Men nu har min dator verkligen lagt av. Eller, laddarsladden har. Så den är död.

Sitter hos Andreas just nu och väntar på att han ska komma hem. Igår och idag har jag haft min slutproduktion med mina valar! Det har gått väldigt bra trots allt. Hela vårat framträdande tillägnade vi till min mamma. Jag sjöng en egen låt till henne. Kan säga att jag var rätt så jävla nervös igår när jag skulle upp på scenen, haha. Men det gick bra. Dock så hade jag lite ont i halsen idag. Ni vet den där torra känslan. Men det gick iallafall bra. Vi gav gärnet och vi är alla nöjda! Jag ska försöka få tag i en video så ni också kan få se det! Så nu är det över! Men, på lördag ska vi vara med på en välgörenshets konsert och framföra tre av våra fem låtar. Sen är det över! Skönt, när man har hållit på i nästan ett halvår med att repa, repa, repa och repa.

Sen vill jag tacka alla mina bandmedlemmar för ett otroligt bra jobb ovch sammarbete. Framförallt tack för att jag fick göra det här till min mamma. Det var något jag verkligen ville göra! Sen tack till alla lärare som peppat mig, gett mig den bästa kritiken som finns! Och ett sista tack till min familj, mina släktningar och vänner för erat stöd och komplimanger!

Här är låten jag sjöng till min mamma:


Chris Hemsworth = HOT

Fredag igen, äntligen. Jag älskar verkligen helg! Man känner riktigt hur axlarna sjunker av lättnad när man vet att man inte ska på skolan imorgon. Praise the Lord!

Ikväll ska vi till svärmor och bara mysa! Det blir Thor 3D och imorgon ska vi shoppa kostym till lillgubben min. Balen är ju snart! Han kommer vara så stilig! ;)

Nu hoppas jag att han snart kommer hem så att vi får fara, för jag är vrålhungrig!

DREGEL!!


Someone like you.

Jag tog mig inte upp imorse... Jag har knappt sovit nå inatt. Och jag skulle bara ha en lektion idag. Jag kunde ju ha farit på den, för att det just bara var en lektion. Men klockan 16 skulle jag repa med tjejerna + marcus och kände att jag inte kommer orka vänta på skolan från halv 11 till 16, så tog en senare buss in istället. Jag kom hem för ett tag sedan och har precis tryckt i mig en mexikansk tacopaj, MÖMS!

Jag kan inte riktigt komma på någon anledning till att jag inte kan sova. Det är lite utav ett mysterium. Jag mår inte sådär jättedålig och är inte sjuk, sover inte middag. Är väääldigt pigg på kvällarna efter middagen. Ja, jag vet inte riktigt. Jag hoppas verkligen att jag kan somna inatt...i tid, och inte klockan 2 på natten....

Här är en otroligt fin låt....


Hör och häpna!

Jag ska erkänna något. Varför jag inte uppdaterar så ofta nu är för att jag hatar att sitta vid min datorn. Det har nämligen blivit något fel på vårat internet, så att ta sig in på en sida tar ungefär 3 minuter. Jag kan inte svara på mejl, jag kan inte betala min räkningar, osv osv, för att det är så segt och att det hela tiden kommer upp att jag inte har någon anslutning eller att det blev något fel med att hämta sidan. Så, jag har inget roligt liv just nu när jag inte kan sitta vid min dator, inte se mina serier, buhuuu... Ja, jag sitter vid den nu, men bara för att jag gav mig fan att ta mig in på blogg.se och skriva ett inlägg innan jag ska sova.

Min tatuering mår bra! Ska ta en riktig bild på den så snart som möjligt så ni kan se hur den ser ut när den läkt! Oooh, älskar den så himla mycket! Den är sååå hiiimla fiiiiin! Jag börjar få second thoughts när det gäller att göra änglavingar. Pappa har rätt, och alla andra som kommenterat om de, att den ser mycket bättre ut som den är, så att man verkligen ser henne. Tror inte det skulle bli samma sak om man satte vingar. Det blir inte hon som blir i fokus då. Men jag har några veckor att fundera, så vi får se hur det blir!

Sen börjar studentresan, balen, studentveckan och sjävla studenten närma sig med stormsteg! Och jag har inte beställt min balklänning än! Jag ska ta och göra det på onsdag, då jag är hos älsklingen och sitter på en dator som funkar. Jag har iaf fått studentmössan, thank you Lord. Nä, det är mycket som ska göras de här sista veckorna. På måndag har jag slutproduktion, ska spela trummor till en massa låtar, och hör och häpna, jag ska sjunga en egen låt! Japp, ni hörde rätt. Jag är väldigt nervös! Håll tummarna för mig!

Nu ska jag slänga mig i säng så att jag inte är lika trött imorgon som jag var imorse, fy bubblan....

RSS 2.0