Heja Sverige!

Hello.

Jag ställde mig på vågen i morse. Jag har inte gått ner nå mer. Utan jag väger fortfarande lika mycket som sista gången jag vägde mig. Men jag tänker inte berätta min vikt här. Utan det får ni fråga mig och om jag vill berätta det. Vill inte att folk ska börja prata. Det enda jag kan säga är att jag väger ganska lite. Mer säger jag inte.

Som alla andra dagar har jag ställt alarmet på telefonen i ett försök att ta mig upp tidigt och ställa om dygnet. Men det går inte. Jag snoozar i en halvtimme sen stänger jag av alarmet för att jag tror att jag går upp då. Men så klart så somnar jag om. Och idag har jag sovit till lite över 14. Men det är ju ganska svårt att sälla om dygnet när man inte kan somna på kvällarna. Det är så himla sjukt. Det är som att något håller mig vaken. Jag kan bara inte somna! Det tar alltid en timme eller två. BLÄ!

Just nu sitter jag och ser på damfotbollen i Kina med daddy. Sverige leger med 1-0 mot Canada. Hoppas dom vinner! Wie, 2-0!!!! Dom vinner. Känner det på mig.

Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Som vanligt blir det väll att längta efter älsklingen.

Pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0