Jag älskar Twilight. <3

NK har man nu. Ingen lärare. Fyfan vad skönt. Tål henne inte. Vi håller på med en miljöblogg. Jag ska skriva om något med PCB och DDT. Väldigt intressant.

Slutar tidigare idag eftersom jag ska till läkaren. Efter det ska jag till min älskling och vi ska mysa hela kvällen, hihi. Det är det som räddar min dag idag.

Jag, Emma, Anna.A och Fernanda sitter och ser på klipp från Twilight och är helt förälskade, hihi.

Och just nu hatar jag min kusin mer än någonsin.

Hela helgen kommer spenderas hos svärmor. Så här blir det bloggtorka.

/ En arg, förbannad och ledsen Felicia.

Fuck you.

Matte provet gick åt helvete. Engelska provet gick hur bra som helst. Jag vill strypa NK läraren. Mitt lag vann på idrotten. Sett på en hårförestälning av frisörerna från 3:an med flickorna. Nu sitter jag här ensammen hemma. Skönt. The Hooters dångar i huset. Nu ska jag skriva min önskelista så daddy och alla vet vad jag önskar mig. Snart bara 3 veckor kvar tills jag fyller år. Ingen läxa har jag. Otroligt skönt. Hade inte orka plugga hur som helst.

Är förbannad och less. Jag höll på att klippa till min egna kusin för att han sa något som han vet att jag inte gillar. Istället gick jag bara ifrån honom. Skulle inte sett så nice ut om jag gav min kusin en slap in the face mitt i hälsans hus. Hörde hans fniss när jag gick ifrån honom. ÅH så arg jag blev. Sa åt mina flickorna att vi skulle gå, på en gång. Utanför skolan stannade vi och pratade med resten av flickorna. Då såg jag att han kom mitt håll. Så jag sa yttligare en gång att vi skulle gå. Vi gick över vägen. Han gick förbi på andra sidan. Då gick vi över igen och började gå. Så såg jag att han hade stannat och pratat med sina kompisar. Så jag gick bara förbi honom. Inte ens en blick fick jag. Oj, vad han brydde sig då.

Har inte fått något mejl från Telia idag heller. Så nu skrev jag ett mejl till dom. Jag får svar imorgon, förhoppningsvis.

Efter jag skrivit min önskelista ska jag läsa Ljudet av ditt hjärta som jag fått låna av Emma idag. En STOR puss åt henne. Hon har räddat min dag eller vad man ska kalla det. Men den kunde ha varit värre utan henne.



/ En förbannad Felicia.

12345678.

För det första måste jag säga att New Moon (twilight 2) har premiär den 20/11 - 09! I amerika, men nordiska film ska se till att det blir samma datum i sverige. ÅH vad jag längtar! Då ska jag sitta där på premiären men min man, så det så!

För det andra så håller jag på med matte nu. Med repuppg. Det går rent åt helvete. Fattar nästan ingenting och förstår inte vad det är med mig. Jag som jobbat så himla flitigt, och så fattar jag ändå ingenting?! Jag var ju ett MVG-barn i 9an. Vad är det som händer? Är det mitt huvud som vill mig mer ont? Har jag inte tillräkligt många saker att må dåligt av? ÅH! Jag blir så fruktansvärt less!

För det tredje så ska jag få låna Ljudet av ditt hjärta av Emma imorgon! PUSS PÅ HENNE! Allstå "twilight 3". Just nu läser jag Låt den rätte komma in för att vi ska läsa den på svenskan till vecka 9. Tänkte att jag gör bort att läsa ut den nu medans jag inte har en Stephanie Meyer bok i handen, haha. Men det suger! Min åsikt alltså. Så det blir att skita i den tills jag läst ut "twilight 3".

För det fjärde så har jag inte fått något mejl från Telia om att min mobil skickats. Jag blir riktigt less! Jag vill ha den nu, nu, nu, NU!

För det femte så har jag goosat med min älskling lite idag efter skolan. Hallelujah vad mysigt det var! Saknar honom redan. Usch.....

För det sjätte så har jag spelat trummor idag så jag fått blåsor i händerna. Måste komma ihåg att ta av mig ringarna när jag spelar.

För det sjunde så dånar huset av musik. Har varit ensammen hemma så passade på att spela hög musik och sjunga för full hals. Busigt.

Och för det åttonde. Jag hinner inte göra utmaningen idag Janina. Det får bli imorgon då isf.

/ En väldigt less Felicia.

Just love it!


Blow me away.

Dagen började väldigt lugnt. Sovmorgon och en enda lektion idag. Jag och Anna gick på Mat&Prat och åt, mmm gottgott! Sedan for jag hem och började med matten. Satt i 2 timmar, är väldigt stolt över mig själv! Imorgon ska jag börja med repetitionsuppgifterna och sedan är jag klar, åh så skönt! Prov på onsdag, vill få det bortgjort. Prov i engelska på onsdag också, men det lär också gå bra. Dock så fick jag en väldig huvudvärk när jag satt och ränkade. Att sätta på mig glasögonen har inte hjälpt. Ska ta en alvedon när jag går ner, har ont i lilla magen också, blä. Denna vecka lär jag inte vara så trevlig, förvarnar bara.

Har inte fått någon mejl om min telefon ännu. Får jag inget mejl imorgon om att den skickas blir jag galen. Kommer slå sönder något, speciellt med dom här humörsvängningarna. Lär sluta med att jag sätter mig ner på golvet och gråter som ett litet barn.

Jag ser att min lilla kusin som är i Norge nu har hälsat på min blogg. Har ni det bra där borta? :D

Nåja, inget mer intressant för det här inlägget. Nu ska jag se Unga Mödrar, käka middag och sedan se OTH hela kvällen.

/ Fröken Felicia.


Jag är en tönt.

Dom som känner mig, särskilt Sandra (puss!) kommer tänka att det här är typiskt mig, att jag blir kär i huvudpersonerna i filmer. Nu är det så att jag är förälskad i Robert Pattinson. Kär och kär, aja, vi säger det. Inte bara i personen han spelar i Twilight utan hela honom! Och det här är första gången jag känner mig helt snurrig i huvudet av det. Förr har det väll bara, eller bara och bara, men många fjärilar i magen har jag fått av dessa personer. För att nämna ett exempel, Will Smith. Men det är något väldigt speciellt med Robban. Hojja, jag ryser till i hela kroppen och blir plötsligt stenkåt! Gud, det går inte att förklara känslorna! Jag känner mig som en liten tioåring, känner mig jätte töntig, men jag kan inte hjälpa det! Ellen, Emma och Anna.A borde förstå mig?! Hela hans sexighet får mig att falla på knä. Jag är nog inte den enda som känner så här om honom skulle jag tro, hah. Det är nog miljontals tjejer runt om i världen som har exakt samma dröm som jag har, att få kyssa Robert. Fast jag vill nog mer än det, höhö. Eller hur Ellen? ;) Jag tyckte redan han var otroligt sexig när jag såg honom i fyrans Harry Potter-film. Vilken dröm att få spela rollfiguren Bella, hojja! Nu blev jag stenkåt igen, haha. Har bestämt att drömma om Robert ikväll, kommer aldrig vilja vakna igen.

Blir så frusterad, jag vill ha honom!

Söndag.

Min helg har spenderas hos älsklingen min. Mysit som vanligt har det varit. <3

Jag har snart läst ut När jag hör din röst. Ville inte läsa ut den. För böckerna får min mage att slå tiotusen volter i kroppen. Det är en sån underbar känsla att läsa dom. Så imorgon blir det att se om Ljudet av ditt hjärta finns inne på biblioteket, får hoppas det. Ska önska mig alla böcker när jag fyller år. Vilket är snart. Mindre än 4 veckor kvar, yey! Hoppas Twilight har kommit ut på DVD då, så jag kan önska mig den också. Eller det gör jag redan, hah.

Jag längtar väldigt mycket tills jag får mina nya telefon. Hoppas jag får ett mejl imorgon om att dom skickar den, vill ha den nu!

/F.

Ge upp.

JAG VILL BORT HÄRIFRÅN!

/ En flicka med smärta.

New Moon.

Har glömt att nämna att jag fått boken nu. New Moon som är andra boken i Stephenie Meyer's serie. Eller "När jag hör din röst" som den heter på svenska. Man vill inte sluta läsa. Har redan läst en fjärdedel av boken och den är ganska tjock. Nu ska jag läsa klart ett kapitel som jag började med på bussen, sedan är det samhälls som gäller, usch.



/F.

Where is my hope?

Idag har jag sålt min mobil. Erkänner att jag kommer sakna den lite grann. Så nu har jag min gamla nokia. Oj, vad jag längtar tills jag får mina nya! Fick ett mejl igår om att den inte fanns i lager. Så det kommer ta mer tid innan jag får den, åh! Hoppas iaf att jag får den nästa vecka. Annars blir jag ledsen....

Kvällen kommer spenderas med massor av läxa. Så det är väll lika bra att man börjar. Men egentligen vill jag bara sätta mig i soffan och titta på OTH hela kvällen.

Saknar älskingen.

/F.

Jag älskar dig ;-*

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 3 år & 5 månader. <3

Release my body.

Det här med matten. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Jag stannade inte efter skolan idag och gick på stödmatten. Har inte mått så bra. Kände bara att jag bara skulle bli arg på mig själv. Vilket jag redan var. Älsklingen kom till min skola efter han varit hos tandläkaren. Så jag for hem med samma buss som honom. Kände att jag ville ha hans närhet så stannade inte på skolan. Men här hemma har jag ränkat något tal. Försökt iaf. Farmor&farfar kom förbi för att dricka kaffe och så. Fick 700 kr av farmor. För att dom gav mig en trumstol i julklapp, men hade redan en så lämnde tillbaka den och fick pengar ist. Då blev jag glad på en gång. Räknade ihop mina pengar. 2200;-. Mobil tänkte jag direkt. Så nu har jag gått ner i pris på min mobil som ska säljas, som finns i det tidigare inlägget. Har några som är intresserade, men om ni vill ha den så kommentera eller hör av er till mig! 1000;-, den är i mycket bra skick.

Men nu ryker mina pengar till förlovningsringarna. Har haft dom i ett halvår nu. Och eftersom att det inte blir av på ett tag så änvänder jag dom. Kommer förmodligen bli i augusti när vi firar 4 år. Det är jävligt jobbigt att vänta. Men måste ta hänsyn, och det är jag bra på. Var inte ironisk där. Det får bli så fort båda har råd. För nu har verken han eller jag pengar. För jag har redan beställt en ny telefon. Längtar! Men den kommer om ca. 8 dagar, åh vad jobbigt att vänta! Vill ha den nu! Haft problem med att välja färg, men sen bestämde jag mig. Lägger upp en bild då den har kommit.

Nu ska jag planera upp när jag ska ränka matte.
Onsdag, torsdag, fredag, söndag, måndag, tisdag.
Tror provet är på onsdag. Hoppas det är på fredag för då får jag 2 extra dagar att ränka.
På torsdag ska jag förmodligen gå på stödmatten. Nä, jag ska! Blir hemma sent, men nu har jag skjutit upp det för mycket!

Imorgon blir det ingen matte. Eftersom att älsklingen kommer hit. Vi ska mysa för vi har varit tillsammans i 3 år & 5 månader imorgon, hihi.

I Love Paramore. <3

/F.


Snälla, snälla, snälla!

Nu vill jag verkligen sälja mig mobil! Jag har sänkt den i pris väldigt mycket nu. Den som är intresserad för höra av sig till mig eller kommentera.

Säljer den för 1000;-

Snälla köp den! :D


Never let go.



/F.

I am you.

Nu har jag äntligen bokat en klipptid. Efter 3:e eller 4:e försöket så hade Carita öppet så jag kunde boka.

Gittan kände inte igen mig först. Men sedan när Anna frågade om hon jobbat med min mamma så såg hon att det var jag. Att hon såg det på mitt leende och när jag skrattade. Gittan var underbar, även om jag inte kom ihåg henne.

Så den 2:a februari har jag tid klockan 16. Jag är redan nervös. För jag vet vad som väntar. Att prata om mamma.

Jag gick i mammas klackiskor på hennes begravning.

/F.

Boring.

Tänkte ta och skriva om min helg. Men vem vill läsa det? Det ända jag kommer skriva om min helg är det här:

Fest i fredags hos Mona. Det var kul. Igår, middag hos svärmor och sedan mys hemma hos mig. Idag, bara tagit det lugnt hemma..

Det där borde någon orka läsa iaf.

/F.


I'll be your queen.

Idag är jag förbaskat trött. Har höga krav på mig själv och det tynger ner mig. Saknar Andreas jätte mycket. Har inte orkat göra någon matte. Har ingen lust att gå i duschen heller fast jag måste. Har absolut ingen energi alls.

Imorgon är det fredag. Fest. Hur ska jag orka?

Får hoppas att Andreas godkänner en tidig kväll, alltså snart. Kan inte sova om jag vet att han inte ligger i sängen och försöker sova han med.

Nu MÅSTE jag in i duschen, hoppas bara att det finns varmvatten. Sen knarka kudde.

/F.

Fniss.

Jag har helt glömt bort att skriva att JAG HAR NAMNSDAG IDAG! :D

Grattis till alla andra Felicios och Felixor men framför allt, grattis till mig!



/F.

Om jag kunde drömma. <3

Onsdag är den värsta dagen på veckan. Mycket stressigt schema. Men jag klarat mig igen den, igen. Nästa vecka blir det ändringar i schemat för att nya kurser börjar. Det som blir nytt är NK A.

Jag har varit duktig och gjort lite matte nyss också. Pratat med min underbara mattelärare Sara idag på lektionen att jag ligger risigt till i matten för att jag ligger efter ganska mycket. Men vi löste det. Ska räkna lite matte imorgon också efter skolan. Och på mina två lektioner som är kvar av veckan. Sedan på måndag ska jag stanna kvar efter skolan (slutar 11.10) och sitta i fiket och ränka tills stödmatten börjar och få hjälp med dom tal jag behöver få hjälp med. Så det blir att plugga för fulla muggar. Det suger, men jag måste. Ha prov om 2 veckor. Får skylla mig själv helt enkelt. Men Jag känner mig ändå taggad. När jag pratat med Sara och allt. Hon är guldvärd!

OCH så har jag pratat med min idrottslärare. Slutar 14 och min buss går 13.50. Jag ska få sluta 13.40 så jag hinner med den, när hon tycker att jag får och inte behöver vara med på resten av lektionen. För nästa buss går nämligen 15.15. Gud vad alla är snälla idag.

Jag har snart läst ut min bok Om jag kunde drömma. Åh herre min skapare vad bra den är! Så himla mycket känslor så det bara spricker i kroppen. Jag vill bara Bella! Jag vill känna dom känslorna hon känner. Det är verkligen en bok som alla måste läsa!

Jag vill vara där! Jag vill höra den LIVE! Jag blir aldrig less på låten, kommer jag aldrig bli. Känslor svämmar över!


/F.

En massa grejer.

Ja, så här ser mitt hår ut idag.



Japp, det blev väldigt kort med så mycket lockar. Fick en kommentar att jag var lik Peyton Sawyer i OTH.



Stämmer det?
Jag trivs i dom här lockarna iaf. Kommer definitivt bli en till gång.

Och så har jag äntligen tagit kort på mitt trumsett, så här kommer det också.



Fint, eller hur?

Och så är jag ju med min lilla älskling, han är så söt! <3



Gick bra på vårdcentralen också. Fick gå själv den här gången, pappa hade ingen energi. Men det gick bra iaf.

Nog från mig.

/F.

Goldilock tomorrow.

När jag stod i duschen för ett tag sedan fick jag humöret av att vara lockig i håret. Mer än mitt självfall. Så jag har skruvat in mitt hår i, ja vad ska man kalla det, röda korvar? Har ingen aning om vad dom har för namn. Men dom funkar ungefär som lockrullar. Visst heter det då? Äh, jag hoppas ni fattar. Så imorgon kommer jag vara väldigt lockig, mer än vanligt, hihi. Så jag ska sova med dom här "korvarna" i håret inatt. Har gjort det förr. Men det är lite oskönt. Nåja, vill man vara fin får man lida pin som man brukar säga. Måste fundera ut kläderna jag ska ha på mig också. Det blir nog mina gråa jeansleggings med något fint till. Ska ladda kameran över natten och ta kort på mitt hår imorgon så ni får se.

Åh vad jag längtar tills imorgon. Till min älskling. Saknar honom så himla mycket. Ska bli så mysigt att få sova med honom, hihihihihihihi!

Nu ska jag fortsätta se OTH som vanligt.

/F.

Wanna go to bed with arms around me.

För någon dag sedan skrev jag om att jag är ständigt rädd att det ska hända något hemskt med dom jag älskar mest.

Igår for pappa till akuten. Efter en timmes "ajande" så var han tvungen att fara in. Mitt hjärta exploderade som vanligt. Först får Sandra fara in på akuten. Och nu min pappa. Kunde knappt somna. Var väldigt orolig. Sedan ringde min lådsasmamma och sa att det var njursten och att dom var påväg hem. Så då kunde jag somna. Fick en massa tankar i skallen om att han har inre blödningar och sånt och att han skulle få fara till Umeå lassarett. Men allt gick bra. Han vilar nu så. Har inte lika ont.

Jag stannade hemma från skolan. Precis som jag gjorde förra gången då han for in på akuten. Klarar inte av att vara borta från honom om det skulle hända något igen. Även om A-K är hemma. Det är bara så jag är. Hade ändå bara en lektion idag så. Hade nog ändå inte orkat med den. För har sovit så dåligt inatt. Juste. Femte gången på en och en halv måndad som jag drömmer samma mardöm igen. Jag hatar mitt huvud. Förstår inte vad den vill mig för ont.

Imorgon ska jag till vårdcentralen. Får se om pappa kan komma med. Annars får jag gå ensammen. Efter det ska jag vara med älsklingen min och vi ska sova här. Myspys!

Saknar dig älskling. <3

/F.

Bläääääää.

Jag har fått en munblåsa, som vanligt. Blä vad jag hatar dom. Det går knappt att äta för att det gör så ont. Går knappt att snusa heller. Åh så irriterande! Inte att pussas heller. Eller jo, pussas går ju. Men inga tungkyssar här inte. Blä. Munblåsor. Vad ska det vara bra för? Dom gör ingen nytta alls! Kommer säkert få munsår snart också. Det har jag inte haft på ett tag. Gah!

/F.

P.s - Ingen skola för mig imorgon. - D.s

You make me wanna....

Ännu en deppig söndag. Alla söndagar är deppiga.

Jag har kommit riktigt långt i min bok nu. Läst hälften. Och den är ganska tjock. Många sidor och liten text. Men... Superbra! Längtar tills filmen kommer ut på DVD, då ska jag köpa den direkt!

För övrigt så, ja. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det. Allt är skit helt enkelt. Aldrig någon ljus stund.

Nu ska jag försöka äta och se på OTH.

/F.


It's more than I can stand.

Det är lördagkväll och jag ligger i min brors säng som vanligt. Ensam hemma är jag också. Sköönt. Bara jag och lilla Sessan hemma.



Igår så for jag till älsklingen efter skolan. Jag, han och Anton tog de bara lugnt hela kvällen. Jag var supertrött. Så klockan 23 gick vi alla 3 och la oss i deras pappas säng. Skönt att slippa Andreas hårda och väldigt osköna säng. Jag har också börjat spela ett jaktspel på älsklingens dator. Oj, vad jag har blivit duktig, och kul är det!

Planerna för kvällen blev inställda. Skulle egentligen till Ellen för lite mys och sånt. Men alla kunde inte komma så det blir någon annan helg. Älsklingen for till Persön för att vara med sina vänner. Så mina planer för tonight är att se på OTH, käka något gott och läsa lite bok.

Oj, höll på att glömma att säga att inatt har jag haft en till mardöm, samma som förut. Fjärde gången på 2 månader, härligt. Depp, depp, depp.

Saknar dig redan älskling. <3

/F.

Hey there lonley girl.

Så var första skoldagen över, pjuuuh! Tydligen så hade jag InSå på morgonen. Jag som trodde att tiden skulle bli ändrad efter lovet, men nej. Åh, man får så dåligt information så man vill bara slå lärarna. Skolan gick bra för övrigt. Jätte kul att träffa alla igen.

Gick på bibblan idag också. Lånade Om jag kunde drömma. Twilight boken alltså. Har läst för fullt idag. Och den är superbra! Har egentligen jätte mycket böcker annars som jag måste läsa. Fick 3 böcker i julklapp. Måste läsa ut Pojken som kallades Det, måste också läsa ut sista Harry Potter boken som jag började läsa för, hmmm, mer än ett år sedan? Ska inte känna någon press. Får ta det när jag har tid.

Gjorde nyss lite engelska läxa. Så det ska lämnas in imorgon. Skulle egentligen vara inne för länge sedan, höhö. Men glömsk som jag är (öööhmmm!!!) så har jag inte kommit ihåg det. Det blev inte att ta hem någon matte idag heller. Jag GLÖMDE!

Imorgon är det ju fredag. Yey! Då ska jag vara med älsklingen. På lördag blir det något annat. Till Ellen kanske?

Tänkte gå och sola för en gångs skull efter skolan imorgon. Bara jag får med mig Anna. Annars går jag själv.

Nu ska jag se ett OTH avsnitt innan jag går och lägger mig.

Jag älskar dig Andreas. <3

/F.

Skola imorgon.

Usch. Har ingen aning om när jag börjar. Det blir nog 9 bussen för mig. Är inte säker på att det är samhälls på morgonen. Vill inte sitta på skolan i 2 timmar heller om det inte skulle vara någon lektion. Så 9 bussen för mig. Ser verkligen inte fram imot att börja skolan igen, är absolut inte sugen. Blä! Visst, det ska bli ju att träffa alla igen. Men tar hellre en fika med dom än att sitta på lektion.

Ny design har det blivit också. Nu är ju julen slut. Kändes som att det precis var 1:a december. Aja, hope you like it?

Nu ska jag se klart säsong 1 av One Tree Hill.

/F.

I hope it's gonna make you notice someone like me.

Här ligger jag i min säng och gråter och ser på One Tree Hill. Har precis sett ett mycket känslosamt avsnitt.

Fick mig att tänka på en sak som snurrar i mitt huvud varje dag. På dom jag älskar. På vad jag skulle ta mig till om det hände något med dem.

Som när jag satt hemma i mitt rum och väntade på att pappa skulle komma hem från träningen. Han var väldigt sen. Så jag gick ut till hallen. Fick en känsla av att något var fel. Där står pappas sambo i telefonen och hon hänger precis på luren. Hon säger att pappa är på sjukhuset. Min hjärta hoppade till. Kände en kniv som rev mitt hjärta itur. Fick inte utan något ord. Ville fråga vad som hänt men kunde inte. Han har skadat foten, han kanske får gipsa det sa hon. Hon sa åt mig att gå och lägga mig för att det kan bli sent, att det inte var någon idé att vänta uppe som jag alltid gjorde. Utan att säga imot gick jag och la mig. Trängde tillbaka tårarna. Pappa är ju mitt allt. Jag låg vaken hela natten och väntade på att höra ytterdörren öppnas och höra pappas röst. Ville vara säker på att han äntligen var säker. Dagen efter stannade jag hemma från skolan, bara för att vara säker på att allt var bra med pappa. Ville vara där med honom. Gjorde ont i bröstet att veta att han hade så ont i foten. Sen dess har det alltid gjort ont om jag vetat att någon som jag älskar lider. Jag klarar helt enkelt inte av det. Så känsligt har det blivit.

Varje dag oroar jag mig för att något ska hända. Jag bara går och väntar på nästa hemska sak som ska hända i mitt liv. Jag klarar inte av att se någon lida. Min hjärna säger att jag ska hjälpa, mitt hjärta säger att jag inte orkar.

Jag ser den personen jag älskar mest av allt på denna jord, lida varje dag. Och jag gör ingenting åt det. För jag orkar inte.

Jag är en dåligt människa.



/F.

Så var lovet snart slut.

Bloggtorka. Har absolut ingen lust att sitta på datorn. Men nu när jag äntligen har slagit på den så tänkte jag skriva ett litet inlägg till mina kära läsare.

Lördag till söndag sov jag och Andreas hos hans mor i Lule. På söndag for vi till Råne till hans far och sov där till måndag. Sedan for vi in till stan. Han köpte en nytt tv-spel och sen for han till en kompis och skulle lana där. Jag mötte upp Anna. Jag gick och köpte vinterskor, åh så sköna, Uggs alltså. Sedan for vi och handlade med hennes mamma. Resten av kvällen myste vi på bara. :)

Idag så vaknade jag bredvid en varm liten goosig Anna, hihi. Oj vad mysigt det var att sova med henne. Efter frukosten så kom älsklingen och hans mamma och hämtade mig. Vi for till Råne. Älsklingen spelade sitt nya spel. Sedan gjorde vi mat och tog en powernap. Oj mad mysigt det var. <3 Sen for jag hem. Sett på Rabarber i Ramlösa. Nu pratar jag med äsklingen. Han har skola imorgon stackarn. Själv ska jag också gå upp så tidigt som möjligt så jag tar mig i säng imorgon så jag orkar upp till skolan, usch......

Vet att jag lovat lägga upp en bild på mitt trumsett. Men har inte orkat ta en bild och har knappt varit hemma. Får bli så fort jag kommer ihåg och orkar.

Det där har jag gjort. Det kommer förmodligen inte vara någon som läser det här för att det är totalt ointressant. Blä på mig själv!

Nu OTH.

/F.


I've loved you all along.

Som jag skrev för ett tag sedan så skulle jag och Andreas förlova oss på nyårsafton. Men det blev inte nu heller. Pågrund av hans satans telefon som jag verkligen hatar. Hatar Telia, hatar abomemang, hatar The Phone House!

Jag hoppas att det blir snart. Jag börjar bli väldigt otålig. Vill spendera resten av mitt liv med honom, vill verkligen det.

Har sagt att han får spara så han har pengar till det. Vet inte om jag orkar vänta tills vi firar 4 år, haha.

Det skulle betyda väldigt mycket för mig att förlova mig med honom. Som en snart 17 årig, vi säger kvinna, så är jag redo att leva resten av mitt liv med honom. För vi har nu varit tillsammans i 3 år och 4 månader. Vi har varit med om mycket. Både glödje och sorg. Det har bara gjort vårat förhållande starkare. Det känns som att vi skulle klara av vad som helst. Tiden bara flyger iväg, så snart bor vi i hus och jag är gravid med vårat första barn. Oj, vad jag längtar!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Andreas.



/F.

The truth is hiding in your eyes.

Inatt har jag drömt om OTH, spöken och till och med Will Smith! Drömmen med spöken var riktigt obehaglig. Men sen nrä jag somnade om igen så började jag ju drömma om Will, han skyddade mig från skurkarna, hihi.

Idag fyller A-Ks mamma år. Så ska över till henne om ett tag och äta middag.

Jag kan inte sluta tänka på Twilight. Jag vill att Ante ska bli en sexig vampyr. Okej, sexig är han redan, men en vampyr som inte kan få nog av mig, höhöhöhöhö. Det skulle vara något. Jag vill se den igen...

Nu ska jag slå igång lite OTH igen.

Fuck my life.

/F.

1:a januari.

Gott Nytt År på er alla börjar jag med.

Det firades hos Erik med lite folk. Trevligt var det. Fick träffa min flickvän Caroline som jag saknat mycket. Lite ont i huvudet idag, men det är väll sånt man får ta.

Igår fick jag alla säsonger av One Tree Hill av min kära kusin Evelolinona. Från 1:an till halva 6:an. Hade helt glömt bort det. Men när jag började fundera på vad som skulle kunna göra mig på lite bättre humör så slog det mig att jag har en massa OTH på datorn. Får hoppas att det funkar. Det är faktiskt lite läskigt att se det ibland. För jag ser så mycket av mig själv i Peyton.

Så, som Peyton skulle ha sagt;

People always leave.

/F.

RSS 2.0