Gulligt.

När alkoholen börjar verka i kroppen kommer de innersta tankarna och känslorna fram, för de flesta människor. Så i helgen under midsommar så pratades de litegrann om min mamma. Och jag fick veta en del roliga saker.

När min mamma dog flyttade min farmor&farfar in i några veckor för att stötta pappa och för att ta hand om mig eftersom pappa fick en sån svår chock efter olyckan. Och eftersom jag var så mycket med farmor när mamma hade dött så hade jag ställt en väldigt gullig fråga till henne.
"Men kan inte du bli min mamma då?"
Jag kunde inget annat än att skratta, hur gullig får man vara egentligen?


Farmor och jag. <3


Hemliiiis.

Min hemliga sak är påväg till mig just nu. Har fått en bekräftelse att den överlämnats till posten och är påväg till mig, iiiiih! Men när jag skulle kolla vars min "paket" var nånstans gick det inte. Jag ska prova om ett tag igen. Den kanske inte har registreras av posten ännu. Ringde min lådsasmamma om det och hon sa att den kan komma redan imorgon, tänka sig! Jag som nästan var beredd på att få vänta tills på måndag. Men vi lär väll se. ;) Åh jag är helt ivrig! Och ni är förståss jättenyfikna, höhö.

The Last Song var hur underbar som helst. Inte världens bästa film jag sett i hela mitt liv, men BRA!

Gud, jag är helt uppspelt just nu! Vill ha min hemliga sak, NUUUUU! :D

Bara en massa skit.

Godmorgon godmorgon! Herregud, jag har sovit 13 timmar inatt. Och jag var ändå dödstrött när jag slog upp ögonen kvart över 12 i morse. Fy felicia, FY! Och när jag har vaknat varje gång i natt har jag bara tänkt på en hemlig sak. Jag tänkte precis skriva vad det var, hahaha. Åååååh, längtar! Ni får veta när ni får veta, höhö.

Nu ska jag ta och göra mig redo. För idag ska jag och se The Last Song (!!!!!!!!) med Sandra, Fiia och Ida. Åååååh vad jag längtar! Och Sandra var på smygpremiären på Eclipse igår, den skitkorven! Jag får se hur det blir för mig och se filmen. Det är en massa "jag kan inte den dagen", "jag kan inte den tiden" mellan oss tjejer. Och jag blir knäpp. Jag orkar inte bry mig om det nå mer, nu överlåter jag ansvaret åt någon utav dem, haha. Men blir det inte att se den för mig imorgon far jag med min älskade man och ser den. Är väldigt ivrig om att få se den, när jag fått höra lite smått skvaller från Sandra om den.

Ajaaaaa, nu är det The Last Song iaf! Så nu ska jag bara trycka i mig nå snabbt i magen och sen fara in mot stan och trycka i mig varma chips och godis och gråta för fulla muggar.


Som den Harry Potter nörd jag är.

Här är trailen på den sista filmen. Den kommer i två delar. Första delen kommer nu i november, can't wait!


Här blev det inge IKEA.

Nu är jag hemma igen. Igår kunde jag inte skriva något för att jag tidigt drog iväg med min lådsasmamma och hennes syster. Min lådsasmamma trodde nämligen att vi skulle på IKEA. Haha, icke sa nicke. Hon fick sprätta upp en öl och sätta på dig en slöja, här skulle det bli möhippa! Vi for in till stan, där mötte vi hennes andra vänner. Efter en stund kom det en man på motorcykel. Det var bara för min lådsasmamma att ta på sig hjälmen och sätta sig där bak. Sen for vi till hennes kusins stuga lite utanför stan. Och vilket ställe sen, hur fint som helst. Sen kom min lådsasmamma på motorcykeln och partyt satte igång. Sillunch, solning, kycklingmiddag, efterrätt och PARTY all night long. Herregud vad roligt vi hade det! Och brun har jag blivit, hihihi! Jag var fotograf så bilder kommer senare när jag orkar lägga in dem. Om ett tag ska jag nämligen till Andreas för att sova där. Måste bara tillägga att jag är lite dragen idag. Men vi började tidigt och slutade tidigt. Jag slutade tidigare, jag som är minst och tål minst, haha. Herregud vad jag känner mig som ett fyllesvin. Druckit förfärligt mycket på den senaste tiden. Aja, helgen som kommer kommer bli lugn. Då är jag och Andreas ensammen hemma hos mig, hihi. Aja, ska ta och göra mig klart nu.

Sammanfattnig av midsommar i bilder.

























Midsommardagen.

Igårdagen var mycket kul. En god sillunch, klätt midsommarstången och dansat. Jag dansade inte dock, jag stod bakom kameran. Otroligt bra ibland faktiskt, haha. Sen blev det den traditionella kubbtävligen. Detta år var det mellan de två gårdarna, inte kvinnorna mot männen som alla år. Min sida vann! Men inte rättvist. Våran sida hade bara kungen kvar, andra sidan hade tre stycken att fälla ner innan de fick ta kungen. Och så dåliga förlorare de är så fäller det kungen själv så att vi vinner spelet. Fruktansvärt feg! Och dålig stil. Jag blev asförbannad. Klart det blir så när de hade 08:or på sin sida, hahahahaha. Stockholm i mitt stjärthål.
Sen blev det att bada badtunna, skönt som bara den. Efter det blev det att grilla korv och halstra saltströmming. Sen blev det att gå och sova. Min "moster" (min lådsasmammas syster) skulle ringa mig i morse om det var fint väder så att jag skulle få gå ut och sola. Men det var molningt idag så jag och älsklingen sov till halv 2. Då fick jag panik och väckte honom för att jag ville upp, haha.
Parisare blev det till frukost. Sen har vi varit på gudstjänst på andra sidan älven. Fick se sommarkyrkan spela och sjunga. För de som inte förstod jobbade jag åt sommarkyrkan förra året. Och nu börjar vi tagga om. Det är bara att korka upp igen, haha. Bilder kommer efter helgen. Min bror tog ett sött kort på mig och Andreas igår, jag blev själv helt kär i det, haha.

Aja, nu blir det att börja om. Nu korkar vi upp igen!

Glad Midsommar!

Idag är det midsommar och vädret är härligt! Nu blir det sillunch (middag?) hos min lådsasmormor. Jag och Andreas ska äta köttbullar, haha. Sill är inte riktigt våran grej. Ikväll blir det att klä stången, dansa runt den och sen den traditionella kubbtävligen mellan kvinnorna och männen. Än har inte kvinnorna vunnit. Men iår, då tar vi dem! ;)

Ha en bra midsommar allesammans!

Inte lika bra som igår.

Idag är det inte en lika bra dag som igår. Den är betydligt värre. Jag har tvättat tre fulla tvättmarskiner idag, bara det är hur energiskrävande som fan. Sen kände jag på mig att denna dag skulle bli värre. Klart som fan den blev värre! GAH! Just nu vill jag bara gå upp på mitt rum och sova bort den här dagen. Fy fabian, för att inte prata dålig franska! :(

Sail away with me honey.

Jag tittade igen alla bloggar jag läser, och så hamnade jag på Fiias. Hon hade lagt upp en utav hennes dotters "vaggvisor" och jag fastnade för den direkt. Otroligt vacker och fin låt. Med den säger jag gonatt.


En underbar dröm.

Inatt drömde jag att jag och Andreas fick en dotter. Det var helt underbart. Drömmen började när vi for från BB. Min familj var med. Vi stannade vid ett köpcentrum. Vi lämnade våran dotter i bilen för att hon sov. Men så fort jag kom in i köpcentrat ville jag vända och hämta henne. Så jag vände om och började gå mot bilen. Men jag hittade inte bilen. Jag kom inte ihåg vilken bil vi hade kört med. Jag gick runt, runt och runt men jag hittade den inte. Sen såg jag hur min familj och Andreas kom ut från köpcentrat. Och de ledde mig till bilen. Där var hon, min lilla ängel. Jag öppnade bildörren och där var hon, bara någon dag gammal och hon skrattade, hon log och skrattade åt mig. Överlycklig av att få se sin mamma. Jag smälte totalt. Jag tog upp henne och satte mig i bilen. Min halvsyster satt sig bredvid mig och jag skulle amma henne. Herregud, det kändes så himla verkligt när jag ammade henne.

Sen vaknade jag... Drömmen var hur underbar som helst. Det som var lite knäppt var att våran dotter hette Alice. Precis som Fiias dotter heter. Nej, våran dotter kommer inte heta Alice, om vi får en dotter vill säga. Men däremot så ska våran dotter kanske heta Aurora, det börjar ju också med A. Ja, drömmar kan vara så knäppa. Men jag behövde verkligen den där drömmen. Det är allt för sällan jag drömmer bra drömmar.

Nä, en helt underbar dröm. Jag vill så gärna skaffa barn just nu att det gör ont. Jag vill spola fram tiden. Jag vill se en positiv sticka.


Här är jag med Fiias dotter Alice när hon var lite mer än en vecka
gammal. Där var jag i himmelriket.


En sjukt bra dag, precis vad jag behöver.

När jag kom in till stan gick jag själv ett tag på en liten shoppingrunda. Sen kom min kompis Sandra och vi gick och åt på Sub, MUMS. Efter det mötte vi upp Marléne för att hämta ut Eclipse-biljetterna jag bokade igår. Men bion hade stängt så jag skulle lägga ut åt alla. Sen gick vi vidare på stan jag och Sandra. Hon köpte en tröja åt lilla Alice för att hon har nämligen namnsdag idag, lillskiten. Efter det följde jag med Sandra när hon skulle träna. Jag fick låna träningskläder av henne, och vilket pass sen! Jag är helt mör i benen. Jag ska ut på en promenad imorgon om vädret vill så att jag inte kommer ha för ont i kroppen, haha. Efter det gick vi och solade, skönt! Men sen var klockan för mycket och jag hann inte springa och hämta ut biljetterna. Så jag ska boka om dom och hämta ut dom på fredag när jag ska till stan igen. När vi kom hem så gick vi till Fiia för att ge Alice presenten. Vi fikade och skvallrade som vanligt. Sen kom pappa och hämta mig och jag hoppade i duschen och njöööt. Jag brukar aldrig njuta när jag duschar, jag tycker det är skit tråkigt och jobbigt, haha. Sen tog jag mig något att äta och nu sitter jag här, alla sover i huset så det är lugnt och skönt och jag njuter till skön musik, löövly!

Och vet ni vad? Jag har tagit kort på det jag köpt idag. Fantastisk va? Så här kommer de, det här har jag inhandlat idag.


Stor t-shirt från Carlings, på 50% rea.

Tygväska från Lindex

Så kallade "cykelbyxor" från Gina Tricot.

Bh från Lindex, har aldrig haft på mig en skönare bh i hela mitt liv!
Utan byglar, himmelriket.


Linne från BikBok,50% rea. ;)

Och så den efterlängtade boken Club Dead av Charlaine Harris från
Akademibokhandeln. :D (nu köpte jag den sista Anna.a, höhö)


Bla bla bla bla bla...

Jag vaknade för ett tag sedan. Råkade visst slå av alarmet imorse, he he he. Jag drömde att jag och Andreas fick en dotter tillsammans. Hon var hur vacker som helst. Jag drömde inget om förlossningen, men direkt efteråt. Jag ammade och allt! Herregud, vill ha barn.... :(

Aja, idag tänkte jag fara in till stan då. Och det ska jag göra också! Skit samma om mitt hår är smutsigt, jag har iaf kläder som man kan ses av publik. Det blir skit bra! För jag måste verkligen in till stan, måste ha boken och lite andra nödvändigheter. Så nu ska jag ta och göra mig iordning! Herrå.

I saw you face in a dream last night.

Min lilla jättebäbis ligger och sover för länge sedan. Jag kunde inte somna så jag satt mig vid datorn istället. Och nu har jag suttit här i tre timmar, så jag tror jag ska ta och lägga mig bredvid min bäbbish. Jag har suttit och lyssnat på denna låt på repeat. Jag vet att den är med i Pistvakt. Men lyssna bara på texten, jag får ont i magen och i bröstet. Så himla djup och vacker.

Weeping Willows - Blue and Alone

Onödigt inlägg..

Idag har det varit en lugn dag. Jag har varit här hemma hos Andreas när han har varit och jobbat. Jag har strosat på här, sett på tv, suttit vid datorn och sånt. Vi har precis sett en skitfilm, Long Weekend. Se den inte! Huvva.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Jag skulle behöva fara in till stan och köpa en bok. Jag har läst ut Living dead in Dallas nu så jag måste köpa den tredje boken, Club Dead. Däremot så har jag typ bara myskläder här och jag har inte så stor lust att fara i myskläder till stan. Jag får se hur det blir. :)

Total bloggtorka alltså....

Irish music in my ears.



Today is the day!

Nu far jag till min älskling och pussar massa på honom! Ååååååh vad jag saknar honom!!! Han skickade ett sms inatt när han kom hem att jag MÅSTE ta en tidig buss till honom för att han saknar mig så mycket, hihihi! Så nu far jag till bussen, åååååh! :D

Frågor och svar nr.1

Hur gammal är du?
- Jag är 18 år gammal. :)

Har du några syskon?
- Jag har två halvsyskon. En halvsyster på snart 12 år och en halvbror på 9 år. Har inga helsyskon, mamma och pappa hann inte skaffa ett syskon åt mig innan hon dog.

Vad är det bästa du vet?
- Oj, svår fråga. Det bästa jag vet är nog att jag har en sån underbar pojkvän. Han är ljuset i mitt liv. :)

Har du något motto och i så fall vad?
- Jag har inte direkt ett motto jag går efter. Men det jag försöker övertala mig sig med är att hur dåligt man än mår så kommer det att bli bättre, man måste bara kämpa, att inte stå still och trampa på samma ställe. Life is what you make it, ungefär. Fast i ett bra syfte. Keep fighting. Haha, blev ett långt motto.

Vad läser du för linje och hur tänkte du när du valde gymnasium?
- Jag läser Estetiska programmet med inriktning musik. Jag valde frisör som förstahandsval. Men mina betyg räckte inte till och då var musik mitt andra val. Jag ville inte gå tillexempel samhälls eller barn- och fritid. Det intresserade mig inte så mycket. Plus att jag vill ha något pratiskt för att jag var och är så skoltrött. Och musik är ett utav mina största intressen.

Vad gillar du mest respektive minst med dig själv?
- Oj. Ja, det jag gillar mest med mig själv är att jag bryr mig så mycket om dem jag håller kär. Jag är en person som gärna hjälper dem som mår dåligt och behöver stöd. Det är många som kommer till mig när de behöver stöd för att det vet att jag finns där och alltid kan stötta. Det jag gillar minst med mig själv är att jag är så feg och blyg. Nya utmaningar skrämmer mig. Jag är väldigt rädd att göra fel.

Var vill du bo när du blir gammal?
- Nu gissar jag att gammal betyder typ 40 års ålder ungefär? Då vill jag bo här i närheten (Norrland). Nära till dem jag håller kär. I ett stort rött hus med vita knutar.

Hur kom du på att du ville blogga om din sorg efter din mamma? Var det ett självklart val?
- Jag började blogga med en lösenordskyddad blogg där jag skrev ned mina tankar när jag var arg eller ledsen och det var bara vissa personen som hade lösenordet till det. Sen skaffade jag en ny blogg för att jag var i en svår period i mitt liv. Ville skriva ned min vardag nånstans. Sen blev det mer och mer texter om min mamma. Sen började jag öppna upp mig mer och mer. MammaMelissas blogg inspererade mig att börja skriva ned mina innersta tankar. Hon hade ett flertal personer som gått igenom samma tragedi som henne och jag ville också dela med mig av mina tankar och erfarenheter om att förlora en förälder. Jag ville också hjälpa andra med mina texter och från den studen var det ett självklart val för mig att blogga om min sorg efter min mamma.

Känner du att du har kunnat bearbeta din sorg med din blogg?
- Till viss del har jag kunnat det. Jag är så dålig på att beskriva mina känslor muntligt och att ha fått skriva ned dem har varit enklare att få ut det som skavt i bröstet och själen. Jag mår bättre idag än vad jag gjorde för ett år sedan. Så ja, jag har kunnat bearbeta min sorg med bloggen.

Känns det inte konstigt att få anonyma kommentarer om någonting så privat som att förlora sin mor?
- Jag har faktiskt inte fått så många kommentarer som varit annonyma när det har gällt min mamma. Och om det varit annonyma så har kommentarerna varit berörande. Jag tror jag bara fått en dum kommentar när det gäller min mamma. Och den tog jag bort direkt och ignorerade den.

Brukar du och din pojkvänn ofta prata om din mamma eller håller du det utanför erat förhållande?
- Innan jag och min pojkvän blev tillsammans pratade vi mycket om min mamma. I början i förhållandet pratade vi mycket om henne också. Idag pratar vi inte så mycket om henne. Han läser min blogg och kan följa min sorg genom den. Men när jag väl nämner mamma i våra konversationer är det helt naturligt. "Idag ska vi fara och hälsa på mamma", "Vet du vad mamma gjorde när hon var liten?" osv. Skulle jag hålla mamma utanför vårat förhållande skulle han inte känna mig som den person jag är, för min mamma är en sån stor del av mig. Känner jag att jag behöver prata om mamma med någon är han den första personen jag går till. 

Hur vet du att Andreas är den rätte?
- Haha, ja jag bara vet. Varje gång jag ska träffa honom pirrar det i hela min kropp. Och när jag väl träffar honom kan jag inte låta bli att le. Även om vi bråkat så måste jag kämpa för att hålla tillbaka ett leende när jag träffar honom, vilket nästan alltid misslyckas. Hela jag är fylld med fjärilar. Han gör mig så lycklig. Hela han känns rätt för mig. Man får leta efter en kille som Andreas, för de är väldigt sällsynta. Han förklarar sina känslor för mig varje dag, och mina för honom. Jag trivs så bra med honom och efter snart 5 år kan jag inte tänka mig att leva med någon annan. :)

Vill ni gifta er i framatiden?
- Ja, absolut! Vi pratar om det ibland. När han väl har friat och ekonomin finns så kommer kyrkklockorna ringa för oss. :) 

När ska du flytta hemifrån?
- Ja, just nu håller jag och Andreas på att spana efter en lägenhet. Men vi är forfarande lite tveksamma. Vi vill att ekonomin ska gå ihop och så vill jag skaffa ett deltidsjobb så att jag kan jobba på helger för att få in yttligare pengar. Men om ett år har vi säkert flyttat ihop. :)

När vill du ha barn och hur många vill du ha?
- Jag skulle skaffa barn nu! Ojoj, jag är helt barntokig. Men när jag går skola och Andreas bara jobbar deltid så funkar det inte. Vi kommer skaffa barn när jag gått ut och vi båda har fast jobb. Och såklart, när Andreas är redo. :) Hur många barn vi vill ha vet vi riktigt inte ännu. Jag vill ha minst 2 barn. Men vi får väll se vad framtiden bjuder på. ;)

Vad tycker du att det finns för för- och nackdelar med att skaffa barn som ung?
- Herregud vilken svår fråga. Vilken ålder anses man vara för att vara ung förälder? Jag tycker inte att det är åldern som räknas, det är hur mycket man älskar sitt barn. Man kan vara 14 år och vara en lika bra förälder som en 30-åring. Men visst finns det många nackdelar med att vara en ung förälder om man inte gått ut skolan tillexempel. Ekonomin kan vara krånglig när man är ung. Åldern kan också vara en nackdel, men det är bara hur mogen man är och hur mycket man älskar sitt barn. Det finns så mycket man kan anse som för- och nackdelar när man skaffar barn som ung. Men det är mest det praktiska som är nackdelarna. Med kärlek tar man sig långt.

Vad är dina framtidsplaner när det kommer till jobb? Vad är ditt drömjobb och tror du att du kommer jobba med det eller tror du att du kommer göra nått annat?
- Jag har flera alternativ på jobb jag kan tänka mig själv att jobba med. Jag har alltid velat bli en frisör, men jag älskar att hjälpa andra och älskar barn så ambulanssjuksköterska/sjuksköterska och barnmorska är andra möjliga jobb jag kan tänka mig att jobba med. Så jag har 4 drömjobb, jag kan inte säga att jag vill ha det jobbet mer än de andra. För jag har faktiskt ingen aning. Jag får se hur jag klarar det kurser jag läser nu sista året i gymnasiet och om jag orkar att plugga vidare direkt. Jag tror nog att jag kommer jobba något av de här jobben i framtiden. Gör jag något annat efter skolan kommer det nog ändå att leda till något av de här 4 jobben.

Hur ser dina framtidsplaner/framtidsdrömmar ut för tillfället?
- Just nu funderar jag på att skaffa lägenhet med Andreas då. Sen väntar studenten om ett år och efter det vill jag antingen börja jobba eller studera vidare. När jag fått det jobb jag vill ha vill jag skaffa familj direkt. Att få ett bröllop jag alltid drömt om med Andreas och så vill jag såklart må bättre än vad jag gör idag. Men det jag drömmer mest om nu är att skaffa barn, det skulle skänka mig mycket lycka. :)

Tack igen för alla frågor och tack till er som tagit er tid att fråga dem. Jag hoppas att ni är nöjda med era svar och om inte, let me know så kanske jag kan förklara bättre! :)


Sätter stopp för frågestunden.



Nu "stänger" jag frågestunden och ska nu sitta och svara på alla frågor. Tack alla för era frågor!

tjugondejunitvåtusentio.

Idag är det våran dag, den 20:e. Tyvärr så får jag ingen puss av dig idag. Men imorgon när du kommer hem ska du få en massa pussar. 4 år & 10 månader med dig, och mer ska det blir. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar dig.
 



Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills 00.00 inatt, gör det HÄÄÄÄÄR.

 


Bara en dag kvar!

Ja, då har jag nästan tagit mig igenom denna helg. Nu ska jag bara klara mig igenom denna dag och sen är älsklingen hemma! Han sitter faktiskt i bilen nu på väg hem. :D

Igår tog jag det lugnt som jag sa. Så idag mår jag prima-ballerina! Det är äckelsöndag idag. Men jag ska ta och göra lite god mat, krypa in i en filt och se på nån bra film, MYS!

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills 00.00 inatt, gör det HÄÄÄÄÄR. 

En lugn kväll.

Då var man hemma hos kusinen igen. Ikväll blev det att ta det lugnt. Kusinen tjata på mig att dricka och tagga inför kvällen. Men smart som jag är så har jag tagit det lugnt. Det har varit kul även ikväll, men det var roligare igår. Kvällen har funkat helt enkelt. Nu ska jag, kusinen och hans flickvän göra nå mackor innan vi ska gå och sova. Hoppas ni haft en bra lördagkväll! Mår jag dåligt imorgon måste det vara nå fel, och då blir jag förbannad. För jag är inte änns full. Som igårkväll. Det är konstigt det där med alkohol. Aja, gonatt!

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

Det blev liiite för hårt.

I'm alive! Nästan iaf. Jag som tyckte att jag tog det lugnt igår, men nejdå. Vaknade med en sprängade huvudvärk imorse och efter några minuter var det bara att rusa in på toan för att få upp lite från gårdagen. Blä. Jag mådde inte änns dåligt då jag gick hem till min kusin efter puben. Jag mådde prima. Jag har väll blivit extremt känslig. Annars var kvällen bra! Jag hade det roligt iaf. Träffade min underbaring Carro, hihi. Vi fick sörja tillsammans att våra pojkvänner var borta i Göteborg. Åh, han kommer hem snart, hihihihi!

Idag fyller Marléne 18 år, så ett stort grattis till henne! Och jag är åter ledsen att jag inte kunde komma ikväll. Men som sagt, jag var inte riktigt i form för att sätta mig på en buss vid tre tiden då jag fortfarande låg utslagen i sängen.

Jag vet inte vad som händer ikväll, bara att jag ska ta det lugnt!

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

Dance in the dark.

Fredaaaag, bara 3 dagar kvar så kommer älsklingen hem! Yeeey! Men först måste jag ta mig igenom den här helgen. Ikväll ska jag först och äta middag hos Fiia. Sen ska jag över till min kusin för förfest. Sen vidare till hans kompis och senare ska vi på puben. Hoppas denna kväll blir lyckad, för jag är supertaggad! Har nyss duschat och sitter och lyssnar på Gaga för att peppa mig själv ännu mer. Så nu ska jag ta bort mitt gamla nagellack och lacka på nytt och sedan fixa håret, sminket och klädsel. Åååh, låt denna kväll bli lyckad!

Ställ gärna en fråga i min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

So happy I could die.



Andreas och Erik på P3.

Jag har nyss lyssnat på när älsklingen och hans kompis Erik har varit med i P3, Christers Sanning eller Bullshit nere i Göteborg. Älsklingen var jätteduktig, fick 3 hela rätt, Erik fick 2. Haha, jag satt och skratta hela tiden. De var så söta, hahahahaha.



Han är så söt min älskling, hihihihi! <3


Här är hela grabbgänget.

Bilderna är lånade härifrån.

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

Andreas före och efter.

Jag klippte Andreas hår i lördags och här är resultatet. :)



Han blev väldigt nöjd! :)

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

Tänkte skriva yttligare en bok.

Nu börjar klockan bli alldelens för sent. Så nu tänkte jag goosa ned mig i min sköna säng med älsklingen alla tröjor som luktar underbart och läsa Living dead in Dallas innan jag blir allt för trött.

Jag har funderat på en sak väldigt länge. Nu när jag inte fått något jobb i sommar så tänkte jag börja skriva yttligare en "bok". Jag skriver just nu en bok, eller försöker, om mina innersta tankar om mamma. Tankar innifrån mig. Men nu tänkte jag börja skriva en bok utifrån mig. Alltså skriva berättande utifrån. Vet inte om ni fattar, men lite ungefär som jag skriver i bloggen... Gah, det går inte att förklara. Som att jag berättar hur mitt liv varit, är och hur jag förväntar den att vara i framtiden osv. Istället för att skriva ned, "jag saknar dig, önskar du vore här" osv. I berättande form. Så. Nu hoppas jag ni fattar. Ett sånt där lite projekt så att jag har något att göra. Aja, gonatt allesammans!

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

Fifflat med headern.

Haha, ja nu har jag suttit ett bra tag och bråkat med datorn. Hade en helt annan ide för en helt ny design på bloggen, tänkte göra den själv när jag ändå inte gör ett skit här hemma. Men det sket sig totalt. Blev bara irriterad. Så jag började fiffla lite på min header som jag inte tagit tag i föränns nu. Och man ska väll inte säga att den är världens finaste. Men den får faktiskt ta och duga! Jag får låta min kära moster eller min kompis Anna.a till att göra en snygg header till mig, till en ny design. Resten kan jag själv. För jag har verkligen världens superidé till en ny design. Men när man inte har den senaste versionen av photoshop så går det inte så bra. Plus att jag suger på photoshop. Men det gör inte moster eller Anna, höhö. Aja, hope you like it. Den blev lite mer personlig iaf!

Ställ gärna en fråga till min frågestund som håller på tills på söndag, gör det HÄÄÄÄÄR.

Testar något nytt!

Jag har verkligen bloggtorka. Eller så är det så att jag är inne i en period där jag inte orkar sitta ned och bearbeta mina tankar och skriva ned dem. Det kommer väll viss inom tid när jag fått varva ner lite. Så nu helt plötsligt kom jag att tänka på att ha en sån där frågestund som nästan alla bloggar har. Nu har jag ju inte såååå många läsare, men tänkte ändå att jag kör på en sån.

Fråga vad ni vill och så ser vi vilka frågor jag väljer att svara på! Hoppas det går vägen det här.
Jag "stänger" frågestuden på söndag.


Inte för att jag är arg på Andreas, utan för att det stämmer så väl.


Oavsett vad en man ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så, om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...

P.S - Tack Helena för dina kommentarer. Jag blev genast på bättre humör när jag läste dem imorse. Tack! - D.S

Chips och True Blood gör nog susen.

Att vissa människor orkar alltså. Glädjas av att trycka ner andra. Nä, tror det finns en liten skrämd varelse bakom huden och lite avund. Jag orkar inte bry mig nå mer. Nu ska jag ta och se det nya avsnittet av True Blood och smaska i mig något gott. Jag har ju trots allt min craving vecka. Det skulle sitta fint med en ipren eller två, min mage håller på att ta kål på mig.


Det enda som betyder är vi.

Jag kan bli riktigt irriterad på folk som ska lägga sig i andras förhållande. Tro mig, jag har mina anledningar att bli det. Och för mig är det faktiskt jätte jobbigt att min pojkvän ska fara långt bort. För det har han gjort väldigt ofta i vårat förhållande. Jag är inte kontrollerande och jag bestämmer inte över honom. Hade jag varit en sån flickvän hade vi inte varit tillsammans idag. Och vi har snart varit tillsammans i 5 år.

Och när folk som inte känner oss eller vet ett dugg om vårat förhållande, ska lägga sig i, blir jag förbannad. Det här har varit och är en jätte jobbigt dag för mig. Och det har inte bara med att min pojkvän ska fara bort. Att folk änns orkar lägga ned energi på att lägga sig i.

Ja, jag orkar lägga energi på att ta illa upp. För jag accepterar inte att ta skit från andra. Att jag ska göra si och så, jag får inte vara si och så, för att vara en bättre flickvän. Jag blir jätte ledsen.

Har vi tagit oss igenom de skit som varit i vårat förhållande kan vi ta oss igenom det här också. Men bara för att vi kan göra det betyder inte det att det inte ska göra ont. För de gör det. Jag litar på min pojkvän. Men oron kan man aldrig förvänta sig att den ska försvinna. Oron är ett tecken på att man älskar och är väldigt rädd om den personen.

Men det som egentligen betyder något är att jag och min pojkvän vet hur vi känner för varandra, att vi vet båda två att jag är en bra flickvän och att han är en bra pojkvän. De är det enda som betyder något.

Det är så synd att man inte kan öppna sin mun och säga det som kommer från hjärtat utan att man ska få kritik och motsägelser. Nu har iaf jag fått säga det som kommer från mitt hjärta (igen) och nu tolererar jag inte att få kritik för de. För vad ni än säger så vet jag bäst själv hur det ligger till. Hur jag och min pojkvän känner för varandra. Punkt Slut.


()#/(&=47e386#=/E¤(¤/&/¤R?%#E

Jag vaknade för en stund sedan. Och det här har redan hunnit bli en dålig dag. Så fort jag öppnade ögonen blev de det. Idag far älsklingen till gbg med ett par kompisar för att fara till metalltown, FUCK THEM! Ja, jag är förbannad. Och han kommer inte hem föränns på måndag natt, typ. En jävla vecka. Jag riktigt jävlar hatar när han ska fara långt bort! Jag klarar inte av de. Jag mår så fruktansvärt dåligt av de. "Jag lovar älskling, jag ska inte fara bort nå mer" BULLSHIT! Åh, jag är så jävla förbannad. Och jag har ont i magen, är dödstrött, JÄVLA ÄCKELDAG! Och ont gör det i hjärtat, som FAN. En stor jävla kniv som snurrar sakta, sakta i bröstet. )("&#(%#?"¤/"#/%"=()#&%)=?¤" "¤B"¤B)"¤&%&¤#C="#¤/"/%¤¤"&""¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan, så börjar man gråta också. Nu tänker inte jag sitta här nå mer. Hejdå.

Your lips, your lies, your lust, like the devils in your hands.




Smaskar på tuttifrutti.

Gomorgon gomorgon! Jag vaknade för undefär en timme sen av att en superläcker man kom i rummet. Nej, inte Robert Pattinson, men nära. ;) Andreas kom hem för att käka lunch och gjorde samtidigt frukost åt mig. Sötast! Nu har han farit och jobbat igen och jag sitter här och poppar musik, höhö.

Jag har fortfarande inte fattat att det är sommarlov. Men jag har verkligen sommarlov nu. Och de är mitt sista dessutom. Så denna sommar ska jag försöka att inte sova bort dagarna genom att gå lägga mig på morgonen och sova till eftermiddan. Jag ska ta mig ut på morgonen för att sola om vädret behagar. Fara på stranden mycket. Hitta på mycket hyss med mina underbara kompisar. Jag ska dessutom övningsköra en massa så att jag kan ta de där förbaskade körkortet nån gång. Vilket för mig låter asjobbigt. Men nån gång ska jag göra det, så det är lika bra att "göra bort de". Läskigt...

Och för de som vill se lite bilder från helgen, hitta in på Anna.h's blogg. Håll koll, för snart kommer de bilder från lördagen också. ;)

En askul helg!

Min helg har varit underbar! Skolavslutningskvällen spenderades med Anna.a, Anna.h och Ellinor. Sen kom Anna.a's två kompisar och hängde med oss. Vi grillade och drog runt på cyklarna. Däremot så tog jag på mig alldelens för lite kläder. Så jag gick med en blå vattenfallhandduk runt höften hela kvällen, haha. Sen kom Andreas och hämtade mig, fyllematen blev på max, mmmm. Sen när vi kom hem till mig kunde jag knappt gå. Jag hade så himla ont i röven. Jag förstod inte vad de var jag hade gjort. Jag gick så långt att jag började tro att jag fått köldskada i skinkorna. Sen när flickorna kom till mig igår så kom smarta Anna.a med svaret varför jag hade så ont. Jag hade ju för helvete åkt på pakethållaren hela kvällen, inte undra på att jag hade ont i röven, haha.

Ja, gårdagen var också underbar! Vi pratade skit, lagade mat, goosade med Loka, bada batunna, såg film och åt en massa gott. Chips och dipp, 1,5 kg godis, 5 liter läsk, kakor, popcorn och chili ostbågar (vet inte hur de stavas anna). Herregud vad vi proppade i oss! Åh, de måste vi göra om!

Just nu är jag hos Andreas, ska sova här. Jag har klippt honom, bild på de får ni se nån dag framöver, hihi.

Hoppas ni haft en bra helg. :) Imorgon är det ingen skola, HALLELUJAH!

Skolavslutningskväll med flickorna!









Den dära känslan.

Idag när jag var påväg hem fick jag den där känslan i kroppen som jag får ganska ofta.

Jag satt i bussen och tänkte faktiskt inte på något särskilt. Sen kom den där känslan som jag känner allt för väl. Smärta.

Min mamma är vacker. Min mamma är den vackraste kvinnan som gått på denna jord. Min mammas fina hår. Min mammas fina ansikte. Jag saknar mamma. Tänk om mamma vore här. Tänk om hon satt här bredvid mig här i bussen. Jag skulle gråta som ett litet barn om hon satt bredvid mig här i bussen. Jag vill ha min mamma här.

Smärta. Jag vill försvinna. Det gör för ont.

Alltid ska smärtan komma helt plötsligt och oförberett.

Jag saknar min mamma.



Just like a wavin' flag.



Sooommarlooov.

Måste bara få säga att det är så oerhört skönt med sommarlov, helt sjukt! Och nu är rummet städat och naglarna målade, gröna, höhö.

Imorgon far jag in till stan för att se när min underbara vän Sandra tar studenten, sen fika hos henne, sen hem och fixa sig, sen stan till Annah och fixa sig yttligare, sen bär det av ut med tjejorna. Ska bli skiiiit kuuuul, längtar som bara den!

Städning på g.

Kort och skön dag idag. Haft mentorsdag, gjort olika aktiviteter, fikat och sen fått sluta. Sen har jag och tjejorna gått på stan ett tag. Det blev ett nagellack för min del, ska ta och lacka på det ikväll.

Just nu håller jag på att städa rummet. Det behövs verkligen och det är bra när jag får anledningar till att göra det. För på lördag kommer nämligen tre små söta tjejor till mig och myser och sover över! Första gången de besöker mig. Ända sen jag flyttade ut på landet har jag nog högst tagit hem kompisar 6 gånger, på 6 år.... Så jag är lite smånervös! Är inte så van. Men blir ensammen hemma, ska nämligen vara barnvakt åt lilla Loka, så då passade jag på att bjuda hem tjejorna. Så synd att inte Janina kan komma! Men vi har ju hela sommaren på oss! :)

Aja, nu ska jag fortsätta städa...blä vad tråkigt det är alltså.

Med den här säger jag gonatt.



Jag har världens vackraste kompis!

Idag for jag till skolan för att redovisa en sista uppgift. Sen gick jag en halvsväng på stan med tjejorna. Efter de for jag, Andreas, pappa och min lådsasmamma på en lägenhetsvisning inne i stan. Den var hur fin som helst! Jag och Andreas vill verkligen ha den! Tänker inte länka till den ifall någon som läser den här bloggen bestämmer sig för att budgiva på den också, haha. Åååh, den var helt underbar! 50 kvardat, stort kök, mysig sovalko och en inglasad balkong, UNDERBART! Nu är det bara de att jag måste börja leta jobb så att jag kan börja jobba någon gång i veckan och få in lite cash. Det behövs verkligen.

Jag var och fotade min kompis Sandras bal igår. Att man har någon snygg och vacker bästis, höhö! Titta bara så vacker hon är med sin kompis Erik. :D





Jag pratar mer om min mamma.

I november förra året skrev jag ett inlägg om att man skulle prata om sin döda förälder. Det var även en utmaning för mig. Det är inte lika lätt som man tror. Men med tiden har jag faktiskt tagit småsteg framåt och pratat mer om min mamma.

Blickar jag tillbaka till då jag var liten så berättade jag gärna om att min mamma var död, att hon hade drunknat. Berättade gärna historien jag fått höra om hur det gick till. Sen när jag blev lite äldre pratade jag knappt om min mamma alls. Nästan alla visste att hon var död och frågade inte något om henne. Jag kände mer och mer att det var svårt att prata om henne. För saknaden och längtan efter henne blev större och större. Det var jobbigt när pappa eller mormor tog upp mamma som ett samtalsämne. Jag kan även idag känna att det är jobbigt att prata om henne, självklart är de det.

Men idag. Idag har jag kan jag stolt säga att jag allt mer kan prata om min mamma. Jag har tagit upp mamma själv med min mormor. Fått höra lite om hennes barndom. Pappa har berättat roliga historier om henne. Jag har tagit upp mamma väldigt mycket i skolarbeten. Hållit två tal i svenskan om henne. Vågat så där framme och berättat om hur viktigt det är att ha en förebild och att min förebild är död, men att hon ändå är min förebild. Stått och berättat om mina namns histora. Att jag hette Anna Maria Felicia Beckman när jag döptes och att jag fick mammas namn som mellannamn när hon dog, att jag bytte till pappas efternamn då också. Att Susanne betyder lilja, att det var en kul grej, eftersom mamma har en skogslilja på hennes gravsten.

Jag kan ännu känna ett visst obehag när jag pratar om mamma. Jag är fortfarande nervös i kroppen när jag pratar om henne. Jag tror inte den där obehagla känslan någonsin kommer försvinna helt. Men att det kommer bli lättare och lättare att prata om henne. Min mamma förtjänar att pratas om, att kommas ihåg. För vad jag har fått veta hittills så var hon en underbar och generös person. Alla döda förtjänar att pratas om och kommas ihåg som de underbara personer de var.

Jag ångrar att jag inte pratat om mamma under min uppväxt. Jag har dåligt samvete över de. Men självklart har det blivit så när det aldrig pratas om henne här hemma. Man kan inte gå och vänta själv på att hon ska tas upp. Man måste ta steget själv. Sen är det viktigt att inte tro att om man tar upp den döda föräldern som ett samtalsämne för den levande föräldern, att den föräldern blir ledsen osv. Självklart blir den ledsen, men man kan inte alltid ta hänsyn, man måste tänka på sig själv också. Vill du prata om din döda förälder med din levande förälder så ska du göra det. Jag tror inte den levande föräldern har något emot det alls. Det är viktigt för ditt bearbetande av sorgen. Prata om din döda förälder.


Aaaaaatchoooo!

Jag har åkt på en jätteförkylning. Jag har knappt sovit något inatt, bara nyser och hostar slem. Jag blir säkert hemma imorgon också. Men på onsdag måste jag på skolan för att inlämna in de sista uppgifterna. Får hoppas att jag mår bättre tills dess.

Helgen har väll varit bra, som alla andra helger. I lördags så for jag och Andreas till hans kompis Simon och grillade med han och hans tjej Kajsa. Det var väldigt trevligt! :)
Igår så tog vi det bara lugnt och såg på film. :)

Aja, nu ska jag försöka krya på mig.

Monster

Jag är sjuk. Nyser och har fruktansvärt ont i halsen. Är väldigt hängig och skulle kunna somna nu där jag sitter/halvligger i sängen. Skulle egentligen gå med flickorna och se balen som esteterna har ikväll. Men jag är allt för hängig och har sovit jätte dåligt inatt, drömt en massa mardrömmar och vaknat hela tiden och halsen har känts som sandpapper. Så jag var tvungen att avboka det. Men vi gick och åt lunch på Sub och gick en sväng på stan. Åh vad jag jag vill ha pengar just nu, blä...

Aja, det är fredag iaf. Väntar på att Andreas ska komma hit. Jag ska se de två sista avsnitten av True Blood nu, ångest! Vill se mer! Men som tur är har tredje säsongen premiär den 13 juni, hihi! Får nöja mig med att läsa böckerna tills dess. Började på andra boken för nån dag sedan. Är efter i boken när det gäller serien, jag får ligga i! Men jag får huvudvärk ibland när jag måste läsa den på engelska. Kanske beror på att jag inte använder mina glasögon så ofta som jag borde. Yes, för de som inte visste, jag har glasögon. Får ta och visa en bild på det inom en snar framtid, höhö.

Men men, nu: True Blood och den otroligt sexiga Alexander Skarsgård. ;) Så otroligt coolt att han pratar svenska i serien, höhö.


Dagens låt.

Det här är Andreas önskemål. Så jag tänkte varför inte, en gammal gooding.


Living Dead In Dallas.

Jag hatar torsdagar. Det som är bra med den här torsdagen är att jag är hos älsklingen min. Ska sova här ikväll igen för att jag har sovmorgon imorgon. Har det svårt att ta mig till bussen när jag börjar senare så då sover jag hos Andreas för att bussen går förbi här.

Sovit middag som en gnu har jag gjort idag. Men klart man blir pömsig när barnet bara sitter och nördar sig. Skönt var det. Sen kom en irriterande unge och väckte mig, jag hatar när jag blir väckt, jag är inte så himla söt om man säger så. Frääääs.

Gud vad jag har blivit tråkig på sista tiden. Jag ber om ursäkt. Men jag har inte orkat sitta och skriva ner alla mina tankar som har med sorgen att göra. Jag lovar att jag ska bättra mig.

Peace out.


Barnvakt.

Idag hade jag bara en lektion, så himla skönt!

Just nu är jag barnvakt åt lillpluttan. Jag tror hon vill ut och kinka nu, så jag får väll ta och göra det då.

För övrigt tror jag att jag håller på att bli sjuk. Snorade som bara den i morse och nu har jag väldigt ont i halsen. Blä.

Haha, hon är så söt, sitter och slickar mina tår just nu, haha. Nä, nu ska vi gå ut och busa.

Övertrött.

Haha, jag är så himla övertrött att jag inte änns är rolig, skrattar åt allt, lådsasgrinar över allt, ja hela fadderuttan. Stackars Andreas alltså, hahahahaha. Han kommer få det tufft ikväll, jag kommer inte kunna somna, ojoj. ;)

Dagens låt.

Min moster älskar Afrika. Hon har masor med vänner därifrån, hennes fästman är därifrån. Jag ska till Syd Afrika i Januari -11 när de gifter sig. Och när jag var i 12-års åldern hade hon ett par kompisar från Syd Afrika här i Sverige, de har framträtt på Skansen och blir bara mer och mer känd. Själv tycker jag de är helt fantastiska. Och nu letade jag efter den låt som jag tycker mest om. Och det visade sig att de gjort om den, den är bättre, de har till och med fått göra en musikvideo. Här är deras nya version på Stone Garden Soilders, från det nya albumet Stone Garden Soilders. Låt mig presentera, Black Noise from South Africa.


Intressant inlägg....

Kort dag idag. Slutade klockan 11. Och nu sitter jag hos Andreas, ensammen, lyssnar på musik, hög volym, höhö. When you came in the air went out. ;) ... I wanna do bad things with you..

Ja, hur mår min kropp idag? Jag trodde det skulle vara värre, lär väll se imorgon när jag vaknar. Andra dagen brukar vara värst. Däremot så har jag fruktansvärt ont i höften. Jag kände efter 5 km att det började göra ont i höger höft, den som var outvecklad när jag föddes, eller vad man ska kalla det. jag har alltid haft lite småproblem med den. Men jag fortsatte och kämpade. Det får jag ta smällen för idag. Det är säkert bara träningsvärk. Men jag försöke massera höften och då röck jag till, satan vad ont det gjorde att trycka lite. Det tog sin lilla tid att gå från bussen till Andreas, he he.

Helt ointressant. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, på hög volym. ;)

RSS 2.0