Paaaain.

Idag har jag gått en mil med Sandra och hennes två kompisar. Så min kropp skriker och jag har fått en fet blåsa på tån som gör att jag går konstigt. Jag är helt slut i kroppen.

Efter det gick jag och Sandra och solade, härligt! Sen åt vi en god lunch på Mat&prat, mmm! Och nu ligger jag här i soffan, pappa är ute med Loka och grejar, så nu ska ja se True Blood i tystnaden och hoppas att det förblir tyst. Tror nämligen brodern kommer hem snart, men han borde ha varit hemma för länge sen, så jag tvivlar. Skönt.

Tänker på dig.

Grattis på morsdag mamma.


About yesterday.

Nu skrev jag ett långt inlägg om vad som hände igår kväll. Internet la av och det försvann. Så jag orkar inte skriva om hela skiten så jag sammanfattar den istället.

Planerna blev inte som de ville igår och både jag och Andreas blev irriterad över de. Vi gick ut och åt, sen ringde vi min vän Christoffer. Vi for dit, såg film, bastade och drack öl. Det var väldigt roligt och mysigt! Vi sov över där också, och jag skulle vilja fara tillbaka och sno täcket som jag sov med, har aldrig sovit med något goosigare täcke i hela mitt liv!

Jag har precis goosat med Loka, men hon blev kissnödig så pappa gick ut med henne nu, sen ska hon få mat och så ska hon ut igen. Även om klockan är snart 22 så kan jag inte låta bli att se ett till True Blood avsnitt, har sett hela kvällen.


Dagens låt.


Det är ingen vanlig dag idag.

Nej, för idag fyller min pöjk 20 år! Ofattbart! Gammelgubben, haha. Han ligger fortfarande och sover så nu ska jag ta och göra en maffig frukost åt honom. Ska nämligen snart gå och rycka upp honom. Höhö.

Ett STORT grattis till min Andreas! :D <3


Den 28/5.

Idag är det mammas dödsdag. Jag vaknade i morse som jag alltid gör, sen innan jag skulle stiga upp slog det mig att det är just den dagen. Resten av dagen har det kommit fram och tillbaka. Jag träffade mammas lillebror på stan tillsammans med mina två kusiner Towe och Linn som jag ser allt för sällan. Det kändes bra med tanke på vilken dag det är. Att få träffa släkt från mammas sida. Men jag har ändå inte mått så dåligt som jag trott. Sen när jag var påväg hem kände jag en viss smärta, för jag skulle till mamma med pappa och plantera nya blommor. Men när vi väl var och köpte blommor och plantera dem så gick det bra. Det blev superfint. En rosa blomma iår istället för en röd. Lite variation sådär. Sen for jag och pappa och köpte en mjukglass. Efter det så for vi till Loka för att sen ta med henne hem. Och jag måste bara få säga, tack gode gud för henne. Hon gör den här dagen någorlunda bra för mig. Just nu utforskar hon huset lite. Vi försöker få henne att förstå vars hon ska sova osv.

Senare ska jag göra en tårta åt Andreas som kommer senare ikväll. Han fyller ju 20 imorgon! Gudars...

Sen vill jag tacka min kära vän Sandra som tog sig tid att skicka ett sms till mig ändå från Turkiet för att säga att hon tänker på mig. En stor bamsekram!

Jag tror jag kommer klara mig ganska bra idag. Allt börjar bli bättre. Jag tar mig framåt.


About tomorrow.

Det är som sagt mammas dödsdag imorgon. Och jag gör som jag alltid har gjort när den dagen kommer, att försöka förbereda mig för den. Men nu får jag säga åt mig själv igen. För det går inte att förbereda sig. För jag blir alltid överraskad på morgonen varje år. Är helt oförberedd på känslorna som kommer.

Jag sitter just nu och försöker göra en NK läxa. Men jag kan omöjligt fokusera mig. Det går bara inte. Vi ska ha en diskussion och jag håller på att förbereda mig på frågorna, men ingenting stannar. Det far bara rätt igenom. In genom ena örat och ut från det andra.

Jag ger upp. Det här går inte.

Imorgon blir det den värsta dagen, varje år hittills.

Det som kanske kommer få mig på andra tankar är att jag ska hämta min valp imorgon. Jag hoppas att Loka kan få mig att må lite bättre.

Tackade nej till ett repotage.

Igår ringde en kvinna från SVT till mig. I och med att jag var med om inslaget med bloggar och nämde att jag bearbetar min sorg efter mammas död så frågade hon mig om jag ville vara med i ett repotage nu imorgon som ska handla om mordag, vad kyrkogården betyder för mig att gå till osv. Det handlade iaf i helhet om morsdag och om att min mamma gått bort.

Tyvärr så var jag tvungen att tacka nej till erbjudandet. För imorgon är det mammas dödsdag, och därför kände jag att jag inte skulle kunna orka med att stå och bli intervjuad om min mamma när det är den känsligaste dagen på året för mig. Hade det varit en annan dag hade jag ställt upp.


Vad var det som kom med posten?

Jo, det gjorde nämligen Takidas Live DVD, WOOHOO!!! Som jag väntat på den! Hur underbar som helst! :D

Jag vet nu att deras låt Feeble Pride handlar om penisar och så har jag sett Thomas, en utav gitarrisernas snopp och rumpa. De ni!


Otålig och True Blood.

Jag kom hem för ett tag sedan och har precis proppat i min en mexikansk tacopaj, mmm! Annars så sitter jag här och är lite otålig, jag väntar nämligen ett paket som borde komma idag. I let you know later. ;)

Medans jag väntar på att posten ska komma så ska jag ta det lugnt och se på True Blood, höhö.

Ikväll drar jag till mannen. Ha det bra!

Ladylovleylocks.

Lilla jag har klippt sig idag, äntligen! Och de behövde bara klippa 2 cm, hallelujah! Nu jävlar ska det bli långt hår här!
Det är väll ingen större skillnad. Bara lite mer uppklippt och kortare snelugg. This is me right now (egentligen inte, har precis duschat, men ändå). Fick ingen bra bild på håret bakifrån, men det var satans lockigt iaf.


Yes, it's my curls. :D


Min Loka.

I eftermidda har jag och min familj varit in till stan för att köpa lite saker åt Loka. En hundbur och en massa annat har hon fått. På fredag får vi hem henne! Och efter de for vi och hälsade på henne. Nu har hon blivit ännu större. Jag smälter, hon är så söt!







Vårkonsert.

Här kommer bilderna från gårdagens vårkonsert.





Tyvärr så blir det inga mer bilder, man är inte så fager när man står och sjunger. Så ni får nöja er med de här.

P.S - se vad brun jag blivit, höhö! - D.S


Jag och Janina på tv.

Det här är så oerhört pinsamt. Jag och Janina blev intervjuade på stan förra veckan om bloggare. Och här är inslaget. Jag säger som Janina, fint..

  

It went great.

Det gick bra att sjunga idag! På genrepet gick det inte så bra, men när det väl är allvar så skärper man sig och då lät det bra! Skitkul var det också.

Pappa tog en massa bilder så de kommer väll upp imorgon. Nu ska jag se klart filmen som går på 5:an och sen gå och sova. Natti.

Bla bla bla.

Jag och Andreas steg upp för ett tag sedan. Vi ska ta oss något att äta, sen hoppa i duschen, för jag ska till kyrkan vid tre och repetera det sista inför konserten.

Och det är söndag idag, imorgon är det skola. Alltså, jag orkar inte. :(

Nä, nu måste vi ta och äta. Herrå!

Dead until dark.

En välbehövd helg har nu börjat. Jag känner att jag inte har någon energi alls. Jag orkar ingenting. Ändå har jag motionerat nästan hela veckan för att försäka få lite energi, men nada. Plus att jag nu har träningsvärk så in i bomben så det ser ut som att jag skitit ner mig när jag går. En massa skavsår på fötterna har jag fått också. Och bränt mig har jag, som bara den. Tänkte lägga upp bilder på skillnaderna. Men jag har inte orkat. Det är synd om mig.

Jag pratade med min metor idag om trumtentan jag ska ha. Jag fick skjuta upp den till trean för att jag har det så jobbigt just nu. Jag stammade fram att jag säkert inte kommer komma på lektionen på fredag för att det är mammas dödsdag. Så han strök den lektionen, så snäll som han är.

Men något bra ska det väll vara idag? Jo, jag är med Andreas just nu. Vi har just sett klart Avatar, ätit god middag och nu tänkte vi se X-Men 2. Jag har även köpt en bok idag. På engelska. Har inte börjat på den än, men lär läsa ut den innan veckans slut. Ska försöka att inte läsa allt för mycket. Denna bok har jag köpt:


Sjätte brevet.

Hej mamma.

Det var ett tag nu sen jag skrev till dig. Det har väll inte hänt så mycket sen sist. Allt är som det alltid har varit. Det som väl har hänt är att jag börjat sjunga i kören. Ska ha vårkonsert nu på söndag. Jag ska sjunga solo. Håll tummarna för mig att det kommer gå bra.

Varför jag ville skriva till dig just nu är för att den 28:e börjar närma sig. Och varje gång det datumet närmar sig.. ja jag vet inte hur jag ska förklara det. Det blir som att jag lever i en helt annan värld, jag blir förvirrad, vet inte vad jag gör och jag känner mig väldigt ensammen. Man kan säga att jag stänger av mig själv, jag vill gå genom den dagen utan smärta. Jag vill inte visa mina känslor.

Jag vill minnas dig och samtidigt inte må så dåligt som jag gör när jag tänker på dig. Jag vill leva lycklig, även om du inte finns här. Jag vet att du vill det också, för min skull. Jag kan minnas dig och le. Men i helhet gör det så ont. Jag vet inte hur jag ska fylla det stora hålet efter dig.

Jag ska sjunga för dig på söndag. Jag ska sjunga bara för dig.

Jag älskar dig.


Något märkligt och roligt nr.2

Haha det hände något märkligt och roligt idag. När händer det inte något märkligt och roligt när jag är med mina tjejor? Efter lektionen så gick vi tjejor ut på skolgården för att sitta i solen. Och det blåste lite kallt, så jag ville ta på mig mina leggings. Jag hade då bara linne och mina jeans shorts. Janina sa; go for it, dra bara linnet över röven. Vi var helt ensamma på skolgården. Så jag drog ned linne och knäppte av mig jeans shortsen och började dra på mig leggingsarna. Och precis när jag dragit upp shortsen igen skriker nån: STRIPPTEAS, DU E NICE! Jag hoppade till och fick halvt panik. Sedan började vi asgarva! Jag: fan vad pinsamt! Och så skriker personen: DU I JEANS, DU E NICE! Då skrek jag tillbaka: JAG VET! Sedan försökte vi se vars personen skrek ifrån. Då ser vi ett öppet fönster i skolan. Och inte råga på allt, personen börjar skrika i mickrofonen till mig: DU I JEANS, DU E NICE! Sedan började personen skrika till Janina: DU I GULT, DU E NICE! DU I BÖRKT HÅR, DU E NICE! Vi tjejer tänkte gå in och se vem det var. Men skolan hade låst så vi kom inte in. Haha, fyfan vad vi skrattade.


tjugondemajtvåtusentio.

Idag är det den tjugonde, vilket betyder 4 år & 9 månader med min Andreas. Det börjar närma sig 5 hela år nu. Helt sjukt.

Älskar dig. ;*



Ja, iaf..

Jag ska väll berätta att jag köpt en massa fina saker på stan idag med Janina. Alldelens för mycket faktiskt. Måste verkligen lära mig att hålla i pengarna. Men det är alltid så mycket jag behöver. Och så köpte jag en födelsedagspresent åt Andreas, och där gick det ju också åt pengar.

Jag köpte iaf skorna! Måste bara lära mig att kunna gå i klackisar lite bättre. Är inte så van, men det ska nog gå! Sen köpte jag två baslinnen, två nagellack och ett par jeans shorts. Tror det var allt. Nej juste! Ett magskärp också.

Har ni tur kanske det kommer upp bilder imorgon. Nu ska jag iaf gå och sova (försöka iaf) och sen försöka orka ta mig igenom morgondagen. Torsdag, fucking hate it. Jag har en känsla av att jag kommer fara hem tidigare imorgon...

Natti.

Hon är borta.

"Hördö, Sessan finns inte mer" var de jag fick höra när jag kom hem. Idag kom farfar till oss för att ta med Sessan ut på en skogspromenad. Mer vill jag inte skriva. Vill inte änns tänka på de.

Jag fick inte säga hejdå. Jag fick inte krama om henne och be henne pussa mig som hon alltid gör. Jag fick inte klia henne i svanken en sista gång. Jag kommer inte änns ihåg det sista jag gjorde med henne. För jag var absolut inte beredd på att hon skulle försvinna utan att jag fick veta före. Men nu är hon borta, verkligen borta. Och huset känns så fruktansvärt tomt utan henne. Inga ljud av tassar som går. Inga gnällningar vid dörren när hon vill gå ut. Och framför allt, att inte kunna möta den där underbart hjärtskärande blicken hon ger en när man kommer hem som säger "hej, jag har saknat dig, jag är så glad att du är hemma igen".

Visst, om mindre än två veckor kommer det vara nya tassar man hör mot golvet, nya gnällningar och en ny blick. Men jag har växt upp med Sessan. Hon har varit i våran familj i tretton år. När det inte finns något positivt med att vara hemma så vet jag att jag alltid har kunnat gå till henne och goosat. Hon var min snutt, min lilla gumma, min bäbis. Jag kommer sakna henne så fruktansvärt mycket.

För de som sett Marley and Me, så är det för mig just nu. Just nu har jag en tung sten i bröstet som jag inte vet vad jag ska göra åt. Sessan kommer alltid att finnas i mina tankar, hon kommer alltid att vara min favorit. Min snutt.







En liten lista innan jag drar.

Favoritcafé: Det blir nog Waynee's Cafe.
Favorittidning: Cosmo.
Favoritplagg i garderoben just nu: Jag har ingen aning, min lila klänning kanske.
Byter gärna garderob med: Gud vad svår, typ Avril Lavigne eller Nicole Richie.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart eller Lila.
Sminktips till allmänheten: Var naturligt vacker istället. Helst nu i sommar, skippa sminket.
Mitt rum kan beskrivas som: Ett bombnedslag.
Mig själv med tre ord: Rolig, generös och envis.
Jag tränar: När jag är uteo ch promenerar.
Jag ville bli när jag var liten: Frisör.
Nu vill jag bli: Frisör, barnmorska eller ambulanssjuksköterska.
Humör just nu: Det är väll bra, solen siner och jag har äntligen pengar igen!
Är det nåt du absolut inte äter: Surströmming.
Hur många kuddar sover du med: Med fyra.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska.
Sparare eller slösare: Både och.
Bästa film: Just nu så är det Remember Me.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två eller tre.
Bio eller promenad: Bio. Fast promenad också!
Är du kittlig: Kittlig överallt förutom under förtterna.
Största svaghet: Kort stubin.
Det här är jag bra på: Att spela trummor. ;)
Chips, morötter eller godis? GODIS!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Typ alltid stökigt.
Kaffe, te eller inget? Kaffe.
Har du en besatthet? Volym på tv eller sterio måste vara jämnt.

The sun is shining again!

God morgon allihopa. Solen skiner idag och jag har precis vaknat. För idag börjar inte jag föränns halv 2. Men jag ska snart ta en buss in till stan för att gå på stan med Janina. Gissa vem som fått pengar idag? ;) Höhö. Jag vet fortfarande inte om jag ska köpa skorna. Det är väldigt fina, och dessutom på rea. Jag ska fundera liiite till.

Inatt har det varit väldigt varmt. Jag och Andreas har inte kunnat ligga nära alls. Så nu saknar jag honom ännu mer. :(

Förövrigt har jag faktiskt blivit lite mer brun, hihi! Fast mest i ansiktet. Lär bli mer idag när man ska gå på stan.

Nu måste jag gå och göra mig klar! Ha en bra dag.

Av hjärtat fattas det en bit.

Igår var alla från Estetiska och tittade på musik treornas slutproduktion. Och jag tror jag talar för de mesta när man blev mest berörd av Elins slutproduktion. Hon tillägnade nämligen den till sin mor som dog för några år sedan. I bakgrunden spelades en video upp med hennes mamma från när Elin var liten och så sjöng hon fyra låtar med starka och fina texter. I salen hördes många snyftandes. Jag satt i mitten av alla oss fem tjejer. Och alla snyftade, utom jag.

"Va nu då? Är det inte Felicia som ska grina mest?"

Nej, jag grät inte. Jag kände mig bara så enormt stolt över Elin som var stark och kunde göra denna fina tillställning. Jag har alltid velat göra något fint tillägnat till min mamma. Jag har alltid fantiserat om att stå framför en publik och sjunga, och att låten ska vara tillägnat till min mamma. Jag vill inte vara en härmapa. Men jag tror faktiskt att jag ska göra samma sak som Elin gjorde på sin slutproduktion, fast på mitt sätt. När jag väl får chansen att göra något eget och velat göra något fint till min mamma och till alla andra som mist en förälder, så blir det här en perfekt chans att kunna göra det. Att uppfylla en utav mina drömmar.

Här är ett alternativ för låt som jag kan tänkas sjunga om det skulle sluta i att jag skulle tillägna min slutproduktion till min mamma.




Breathe like you want to live.

Det här har jag vetat ett bra tag nu. Men jag tänkte ändå nämna det nu. Mina favoritgrabbar kommer till Luleå i sommar! Jag pratar förstås om Takida! Gissa vem som ska stå längst fram, jo jag. ;)



Setting sun.

NP i matte b gick åt skogen, helvete vad svårt... :(

Men klackisarna fanns kvar! Bara det att efter ha provat olika storlekar så kom jag fram till att de var för små. Men jag la undan ett par andra i samma modell men en annan färg. Ska fundera på om jag ska köpa dem eller inte. Har också kikat efter en födelsedagspresent åt Andreas, han fyller ju 20 snart. 20... herregud, han blir ju gammal nu, haha. Nu sitter jag hos honom iaf. Har varit ute och solat i två timmar men nu gav jag upp, det är så satans varmt! Och jag klarar inte av värme en längre tid, blir svimfärdig. Även om jag dricker mycket vätska. Så nu ska jag hålla på lite med bloggen tills han kommer hem från jobbet. Då återstår det också att se om jag bränt mig. Tror han ser det bättre än jag. Synen är ju fucked up när man legat ute i solen.


Bara ett till.

Okej, sista inlägget. Nu har jag bara tagit en klar bloggdesign och jag fick kämpa med att hitta vars man satt headern i mitten. Men jag återställde kodmallen så nu får se de ut så här tills imorgon. Får göra småändringarna då. Och Sandra, jag ringer dig imorgon.

Nu ska jag sova.

When my world is falling apart.

Jag ångrade mig. Jag skriver ett litet inlägg till innan jag skyndar mig i säng.

Jag, Sandra, Fiia och Ida vill så gärna se The Last Song med Miley Cyrus. Så tjejor, jag tänker gå och se den i veckan nån gång. Jag behöver det. Om det nu ska sluta i att jag ska sitta och se den själv, så ska jag se den. En riktig gråta sig lycklig film. Nån gång ska jag väll få gråta lyckotårar också. Ska jag erkänna så har jag aldrig gråtit mig lycklig.

Och för att komma in på något helt annat. Är inte mina klackisar kvar imorgon så att jag kan lägga undan dem tills på onsdag kommer jag seriöst stå och lipa som ett litet barn inne på Scorett.

Här är When I Look At You med Miley Cyrus från filmen The Last Song.


Angry.

Det känns som att något äter upp mig innifrån. Det känns som att något ständigt pressar mig nedåt. Jag har knappt tid att tänka på min mamma. För just nu är det skolan som är jobbigast. Jag har inte varit den som skitit i läxor. Jag har gjort dem och fått bra resultat. Ett resultat jag kunnat vara nöjd över. Men nu är pressen så himla stor. Jag börjar allt mer "skita" i läxorna. Eller man ska väll inte kalla att "skita" i dem. Jag har helt enkelt inte energin att kunna göra dem. Just nu vill jag bara bränna upp alla böcker och ta ett lååååångt sommarlov och komma tillbaka om några år.

Idag blev jag påmind att jag hade NP i engelska speaking en timme innan den var. Hur bra gick de? Helt åt pipsvängen. Jag har så extremt mycket just nu att jag inte kommer ihåg alltihop, även om jag skrivit ner dem. Imorgon har jag NP i matte b. Har jag hunnit plugga något? Nej. Och jag är ganska säker på att jag kommer få IG på det.

Jag är så förbannad just nu. För ständigt ska det gå åt helvete för mig. Hur mycket jag än försöker klättra mig upp för trappan så går pinnarna av och jag ramlar ner igen. Att ständigt försöka göra det bra, ständigt försöka se det ljusa så faller jag hårdare ner varje gång. Och nu ska min älskade hund dö också. Det här är de sista dagarna jag kommer få pussa och krama om henne. För om bara några dagar kommer hon bli stel och iskall. Va fan är det för fel på denna värld? Ja, jag är asförbannad just nu. För jag ska bara få möta orättvisa. Hur god jag än försöker vara. Och jag har inte gjort någonting, inte ett skit.

Jag funderar starkt på att rymma iväg med min hund, till en plats där ingenting kan gå fel och bara släppa allt. Vänta nu, blir det himlen då? Happ, dit kunde jag inte heller fara. Jag är så illa tvungen att stanna här och möta all smärta och orättvisa iallafall då.

Blä vad argt inlägg det blev. Nu ska jag gå och försöka sova och hoppas på att jag inte möts av mardrömmar ännu en natt.



Söta finskspetsvalpar.

Här kommer bilder och videos på min nya finskspetsvalp Loka. Japp, hon ska heta Loka. :) Och här är hon!



Är hon inte underbart söt? :D

Här kommer tre videos på valparna. Ni lär märka vilken av dem som är Loka, jag kallar henne min plutt. Plus att ni får se björnhunden Taiga som var för söt och gav mig en massa tungkyssar, haha.


Praise the lord.

Härliga värme! Orkar inte berätta vad som hänt i helgen. Men jag har bara varit ute i värmen. Och färg har jag fått, hoppas jag, haha. Idag så har vi varit och tittat på valparna igen. Andreas var med den här gången. Damn vad dom har blivit stora! Den enda nackdelen med att skaffa valpen är att det blir bye bye till min underbara gamla hund Sessan..... Nä usch, de vill jag inte tänka på. Men jag tog lite bilder och filmade dem. Det kommer förmodligen upp imorgon.

Nu mina damer och herrar, ska jag och Andreas ut på promenad i det fina kvällsvädret. Herrå!

Dumma rubrik.

Nu har jag precis kommit hem från Fiia. Hur trevlig kväll som helst, massa göda - som Ida säger, och jag själv ibland för den delen - , skvaller, blivit spådd - tydligen ska jag få två barn, först en tjej och sen en kille - och sett på film. Såklart har jag pratat och jorrlat med Alice. Hon bara växer och växer, lillpluttan.

Tack för en underbar kväll tjejor, som alltid. :)

Ska det vara så jävla svårt att ringa?

Girlsnight.

Nu har jag stekt i solen. 19 grader i skuggan och 31 grader i solen, härligt! Efter 20 minuter brände jag mig, som den blekfis jag är. Så det var bara att smörja in sig med solskyddsfaktor. Just nu är jag nyduschad och ska alldelens strax ner till byn för att ha en mysig tjejkväll med Fiia, Ida och Sandra. Och så klart, Alice. Det blev ju som sagt premiär för min nya jumpsuit idag, men det är även premiär för något annat också, nämligen mina apsnygga gladiatorsandaler.

Nu, till Sandra för att käka tacos. Mmmm!

Snart är sommaren här!

Idag ställde jag väckaren på halv nio. Klockan tio skulle jag ner till byn för att körrepetera inför vårkonserten den 23 maj. Jag, Jonas, Peter och Maria körde igenom låtarna med de komp som vi skulle ha. Vi drack kaffe och mumsade på bullar. Det var mycket trevligt och roligt. Jag ska även sjunga solo på vårkonserten. Samma låt som jag söng solo på i sommras. Sonja Aldén - Jag vet att du kan höra mig. I år är jag mindre nervös. Det kommer säkert gå jätte bra och bli roligt.
Och idag så skiner solen som bara den och det är varmt och skönt. Så idag blev det premiär för min nya jumpsuit. Längtar tills jag får pengar så att jag kan köpa klackisarna också!
Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen. Jag har en hel del plugg att ta tag i och jobbansökningar. Blä på de. Idag vill jag egentligen bara ta det lugnt. Vi får återse vad som händer. Ska försöka ta mig ut på en promenad igen också.
Nu blev jag helt plötsligt väldigt trött också.


Selets bruk -08.


Leftkas 1996.

Jag har precis ätit thai/grekisk mat här hemma. Hur gott som helst. Och farmor&farfar berättade att de skulle till Leftkas snart och hyra en segelbåt med två bekanta. Och vi kom in på när jag och pappa var där med farmor&farfar när de ägde en båt på Leftkas. Jag var 4 år. Jag och pappa for dit efter mamma hade dött och jag minns att det var så himla fint där. Någon dag ska jag åka tillbaka dit.

Här är bilder från när jag och pappa var på Leftkas med farmor&farfar för 13 år sedan som pappa mirakulöst fått in på datorn, hur vet jag inte, men de är väldigt fina.

















Pappa och jag. <3

P.S och fick jag välja själv skulle jag vela ha mig själv som barn när jag väl får det, jag var så lugn och fin, och framförallt som en liten söt docka. D.S

Tidig helg.

Förbaskat skönt att det blivit en tidig helg idag. Jag känner att jag inte hade orkat mer skola denna vecka. Däremot så måste jag plugga en massa matte, np på tisdag.
Nu ska jag gå och byta om och ta mig ut på en promenad. Efter det blir det thaimat här hemma.

"(/#%)=")#"(#&")=)!"/?¤?"%%¤#")(

I found it!

Idag har jag äntligen hittat den! Efter hur många veckor som helst av letande så har jag hittat den perfekta jumpsuiten. Den är precis som jag föreställt mig att den ska vara, som jag vill ha den. Och så hängde den där, mitt framför ögonen på mig. Sedan kom det, "fan, jag har inte råd, så jävla typiskt när jag äntligen hittat den jag vill ha". Då kommer Miss Marléne till räddning, "du får låna pengar av mig". Thank God for Marléne! PUSS! Och inte nog med det, har hittat ett par superfina klackisar! Jag har vetat att de funnits. Men så testade jag dem idag bara på måfå, och de var såååå snygga! Om min storlek finns kvar nästa vecka blir det kaaaatchiing!


Here you have it! Sitter i den just nu, bara för att den är så fin! Från H&M förästen.

Nu ska jag pussa och åter pussa på min älskling. Herrå!

Hej allihopa.

Jag lever. Helgen var bara fin. Det var väldigt roligt i Pite. Jag vann bowlingen, höhö. Andreas kunde inte slita blicken från min kropp med min nya bikini. Han sa hela att jag var så fin i den. Sen blev jag helt plötsligt sexig också. Men det är jag ju hela tiden. ;) Tyvärr blev det ingen intervju eftersom tjejen blev sjuk. Lite synd när jag ändå skulle till Pite. Aja, det löser väll sig. 
Igår var jag på kören. Det är alltid lika roligt. Det är bara svårt att släpa sin röv dit för att jag har så lite energi och gårdagen var verkligen inte bra. Men idag ska jag till Andreas, my hero, thank God. Och denna vecka är kort. Jag går bara tills imorgon sen blir det tidig helg. Thank God igen. Hoppas alla förstod det, kristihimmelfärd? 
Aja, nu har jag matte. Blä.

Typiskt....

Så himla typiskt. Jag står i duschen hos Andreas och rakar benen inför imorgon, och så tar varmvattnet slut!!! :O Så jag stod där och rakade benen i iskallt vatten. Sen kom jag på, jag har ju hårinpackning i håret..... Nej, jag duschade inte ut det. Så nu sitter jag här med droppande hår och hårinpackning. Om en timme kan jag duscha ut det och fortsätta raka benen. Det är så himla typiskt....

In da school.

Idag är det fredag, äntligen. Tyvärr så har jag inte slutat än. Jag har trumlektion om tjugo minuter, men efter de är det helg! Ikväll ska jag till Andreas och imorgon blir det att fara till Pite havsbad för att bada och annat kul med Andreas släkt. Jag ska även bli intervjuad, ni får veta hur den gick på söndag. 
Hoppas ni får en bra helg!

Not the prettiest girl.

I'm not the worlds most beautiful girl.
But I'm proud to say that I'm prettier than you, hippo.



Valborg 2010.






Felicia hjärta Caroline







Mycket kärlek





Bloggdesign tävling.

Ja, jag är i ett desperat behov av en ny bloggdesign så jag är med och tävlar om en nu. Hon som jag tävlar hos är Mirza och hon som ska göra designen är Eve.

Får hoppas på det bästa iaf!

Nu, natti.

Aptrött.

Ja idag blir det inga bildbevis på hur valborg var. För pappa har tagit med sig datorn till sitt avangemang han ska ha imorgon. Så jag kan heller inte söka jobb som jag hade tänkt göra, för på den här äckeldatorn finns det inga skrivprogram. Och imorgon ska jag till min älskade man så det blir nog bilder på det först på onsdag.

Jag håller verkligen på att somna. Har inte lyckats ta mig i duschen än heller för att jag suttit och kollat på en massa lägenheter. Men nu jävlar måste jag hoppa i duschen. Sen ta mig nå gott till kvällsfika. Är sugen på te.

Sen vill jag verkligen ha en ny design på min blogg. Min kära moster som jobbar i London verkar ha fullt upp eftersom att hon inte uppdaterar på sin blogg så jag vet inte om jag vågar fråga henne. :P Någon annan som vill göra mig en tjänst och göra en design till mig? Jag kan ju göra själv men det blir aldrig bra då. Det skulle vara väldigt snällt! :) Jag vet inte, vad ska man ge för "pris" på det? Kom med förslag! :)

Nu, duschen!

Jag har tråkigt och vill hem.


Det är smällen man får ta när man har för roligt.

Jag lever, knappt. Det blev allelens för kul igår så idag har jag fått ta smällen för det. Huvva. Det blir inte alkohol för min del på ett bra tag. Men det var väldigt roligt att få träffa Caroline igen! Jag, hon och Lina hade det väldigt kul, haha. Det kommer bildbevis på det nån dag framöver.

Aja, tänkte bara titta in och säga att jag lever.

RSS 2.0