Plastraketen.

När jag skulle fara från Sandra idag så vägrade vespahelvetet starta. Stod i säkert 10 minuter och kicka och kicka. Men ingenting hände. Då kom Sandra och hjälpte men den vägrade. Så slog jag foten i kickarpinnen så jag stod där och svor över fanskapet. Plus att jag har haft tungt att andas efter gymmet. Det har gjort ont i bröstet när jag andas och svalt. Och sen efter jag stått 10 minuter och kickat så fick jag bara mer ont i bröstet och kunde knappt andas.

Jag ringde till pappa och svor och sa att han var tvungen hämta mig för att bögskiten inte ville starta. Han frågade om jag det var bensin i den. Och jag sa att jag inte kört med den sen det var fulltank och då hade jag bara kört till Råne och tillbaka. Så jag antog att det var bensin i den. Så pappa sa att han kommer ner. När han kom så hade han med sig en dunk bensin. Han öppnade tanklocket och kolla, han såg ingenting. Han skaka lite på vespan men inget hördes. Jag tänkte vafan? Så pappa börja tanka. Efter 2 minuter så sa han; den var ganska torr hördö. Tyyyyyypiskt pappa. Då blev jag ännu mer förbannad! För jag var bergsäker på att jag hade mycket bensin i den. Hur som helst så var jag ju tvungen köra hem plastraketen. Och nu sitter jag här och är fortfarande förbannad, har sjuhelvetes ont i bröstet och det dunkar i foten. För att inte nämna hur trött jag är!

Ni kanske undrar varför jag inte kollade på bensinmätaren. Men det är så att den har gått sönder på nå vänster. Och det som gör mig ännu mer förbannad är att när jag far hem så ser jag att den funkar igen, men för sent. Mätaren stod på halvtank. Den var fulltankad men ändå. Satans rackel säger jag bara. Just nu hatar jag min vespa.

Nu ska jag gå och nanna, ska ju måla imorn.

Natti.

Första jobbar dagen.

Hejhallå.

Idag steg jag upp vid halv 10 tiden. Käkade frukost och gick över till Helena. Hon gav mig info om hur jag ska skulle göra och bla bla bla. Så satte jag igång och måla. Och så söt som hon är så kom hon med en kopp cappoccino och bulla, haha. Efter fikapausen så fortsatte jag och måla. Klockan gick ändå ganska fort. Ska jobba från 10 till 3 varje dag. Vet inte hur det blir i helgen. Om jag har lite att göra så blir det väll att måla lite då också. Och jag har gjort en snabbedömning och kommit fram till att det kommer ta cirka 2 veckor. Det är ju en stoor sommarstugamed mycket småpill. Men som tur är så har den bara en våning. För kommer jag fööör högt upp så blir jag yr. Är lite höjdrädd av mig. Fick brev av gymnasiet idag också. Så det blir Estetiska för mig, yey! Och det sköna är att första skoldagen så får jag sovmorgon. Ska vara 12 i Lärkans Aula, wiie! Man börjar ju smålängta lite men ändå inte. Det är skönt att ha sommarlov. Även om det har varit det sämsta hitills. Aja, nu ska jag till råne och gymma med Sandra. Sen så skulle vi kanske hitta på nått med Ewe, Amanda och Fiia. Dra med vesporna nånstans, haha. Får se om jag kommer hem ikväll eller inte.

Baay.

Söndag...

Hejsan.

I helgen har jag ju varit hos svärmor. Vi har inte gjort så mycket. I fredags hyrde vi film. Igår var vi hos Amelia och sen drog vi en sväng till boden. Fick träffa mina underbara kusiner Towe och Linn, hihi! Försökte hitta min morbror Micke också, men han var väll inne på nå öltält, haha. Vi somnade kring 4 nån gång och steg upp där vid 11. För båda jag och Andreas ska upp och jobba imorn. Så vi måste ju kunna somna ikväll. Och det fantastiska var att jag var först upp ur sängen! Yies I know! Helt otroligt. Idag har vi varit i Selets bruk och grillat hamburgare och sånt. Sen har vi bara tagit det lungt. Har varit trött som ett svin idag och ont i huvudet har jag haft också. Så imorn blir det att måla och börja tjäna lite pengar, wiie! Men nu måste jag gå och sova. Andreas väntar på att jag ska ringa.

Jag vet att jag inte får tänka som jag gör, men jag kan inte hjälpa det.

Bay.


Weekend.

I helgen ska jag till svärmor. Så jag kommer bara vara kontaktbar på mobilen. Hör gärna av er!

Baay.

Me and my baby.

Jag måste bara få säga en sak.

Jag älskar min Andreas av hela mitt hjärta.

When you looking like that!

Det var härligt att träna idag. Börjar gilla det nu faktiskt. Sen vart det godmat hos Sandra. Sen satt vi bara och lyssna på gamla godingar och sjöng. Så nu har jag nyss duschat typ. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Det blir väll att sitta här antar jag. Fast jag ska bya till stor datorn nu, det finns musik där och då kanske jag blir på bättre humör. Musik hjälper alltid faktiskt.


Workout.

Torsdag.

Idag sov jag ganska länge. Vaknade av ett sms från Sandra gumman min. Det var väll vid 2-halv 3 tiden, haha. Så nu har jag ätit och kollat runt klart. Så nu ska jag fara ner till Råne och gymma med henne. Gah vad skönt det kommer kännas efteråt, jag älskar det. Men tycker det är astråkigt att träna, men det är såå skönt efteråt, haha. Och behöver nått som tröttar ut min kropp så jag kan somna lite tidigare idag. Hade tänkt att sova hos Sandra ikväll för jag vet inte om jag tar mig ner till Råne imorn när jag ska med bussen. Men vill som inte störa Sandra och Erik, för båda jobbar imorn och jag har sovit aslänge imorn så jag kommer ju lega vaken hela kvällen, det passa bara inte idag. Det blir väll vespan ner imorn eller nått, får se om mormor kan skjutsa och så. Men nu ska jag gå över till mormor och sen ner till Råne. Skriver väll mer ikväll.

Baay.

Frustrerad.

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det ända jag gjort idag är att ha sett på tv och suttit här. Jag blir så jävla frustrerad! För det finns ingenting att göra. Den här sommaren can go fuck it self. Jag vill hitta på nått kul. Men det är ju aldrig väder för det!! Jävla sommar! :\ 

Usch vad jag känner mig hängig och frustrerad. Det skulle vara jävligt skönt att slå näven i väggen några ggr.

Why me?

Hej på dig.

Idag så ställde jag väckaren på 12. Men när den gick igång så stängde jag av den och sov en timme till. Har bara sett på tv idag. Nu tror jag att jag ska läsa lite Harry Potter eller spela lite PS2. Nått som får mig på lite andra tankar. Idag när jag vaknade kände jag hur skit jag mådde igen. Vart nästan frustrerad. Eller jag vart väll de snarare. Så jag klev upp på en gång. Ligger ju alltid kvar i sängen ett tag och drar mig och då kommer tankarna igen. Så jag sket i att ligga och dra mig, hur trött jag än var. Gick upp och gjorde frukost och satt mig framför tvn. Det vart väll bättre då. Och det är väll helt okej nu också. Men absolut inte lika bra som igårkväll. Fyfan för det. Lyckliga tankar! Aja, nu ska jag ta och hitta på något som får mig på andra tankar.

Bay.

I'm feeling great!

Hej du.

Något som Andreas har sagt hela dan, så jag fastnade för de, haha.

Igår for jag, älsklingen och Nisse på bio. Ludde dissade oss. Vi såg på The Happening. Den var väll så där. Jag förväntade mig att den skulle vara bättre iaf. Och det vart inga varma chips, vart så mätt efter att ätit på max. Sen när vi kom hem så skulle älsklingen spela sitt nya spel Gears of War. Det var faktiskt kul att se på när han spela ändå. Det var spännande men ändå äckligt, haha. Sen gick vi och la oss. Ojoj, vad länge sen jag sov hos honom i Persön. Sängen kändes gudomligt skön. Bara att det är så liten. Det är lite trångt att sova två i en 90's säng. Och han håller ju alltid om mig, men det vart för varmt för mig så jag höll om honom ist, det var mycket mysigare, haha. Han klev upp vid halv 11 idag. Men jag var död som vanligt så han lät mig sova. Och inte för att vara dum gubben men det var mer gudomligare när jag sov själv i den dom få timmarna jag gjorde de, haha. Han kom och väckte mig vid halv 1. Ja jag vet, jag är en sömntuta. MEN bara på morgonen! Andreas är en sömntuta på kvällen. Inte bra kombination. Och jag gjorde han till en. Vill inte gå närmare på den saken, det kanske inte är så kul för honom, haha. Lilla gubben. ;) Sen kom Nisse och vi for till stan. Anton hängde också med. Han skulle också köpa nå spel. Och Nisse skulle hämta ut sitt körkort. Vi käkade på korvgubben. Max igår och korvgubben idag. Usch, får kvälningar av tanken. Nu blir det inge mer skräpmat på ett bra tag. Och det har Andreas också lovat. Men jag tvivlar på att han håller det löftet, haha. När vi kom hem så tog vi en dusch. Sen kom Amelia en liten sväng och var social. Sen tog vi det bara lugnt. :) Det har varit väldigt mysig gubben, älskar dig så! Sen kom pappa och hämtade mig för han skulle förbi Smedsbyn och hämta ett släp hos en kompis.

Jag vet inte vad det är. Jag sitter och lyssnar på en gammal goding, nämligen ELVIS! I lööööw him. Lyssnade bara på honom när jag var liten, haha. Och jag mår bra. Så här bra har jag inte mått på ett jävligt bra tag. Vad är det? Mer än 3 månader tror jag. Och jag är pirrig i kroppen. Det är som att jag är kär på nytt. Just nu är jag lycklig. Oj, vad länge sen det var! Herregud jag minns inte änns när jag var det senast! Jag hoppas det varar ett bra tag också. Jag har inte kämpat i onödan iaf. Det känns bra. Det är såna här stunder jag verkligen behöver. Det är nästan så det kommer glädjetårar. Haha.

Hmm, vad ska man göra imorn då, eller snarare idag? Om inte pappa har för mycket att göra så ska jag tjata på honom att vi ska fara och köra lite. Vill komma igång med det. Är så sugen, haha. Det är sjukt, förr så tvekade jag på att ta körkortet för att jag tyckte det var läskigt och inte skulle klara av pressen att göra uppkörningen. Men nu nästan längtar jag tills jag får körkort. Det skulle vara en sån frihet. Fara iväg när man vill ist för att fråga efter skjuss. Eller om man blir less på att vara hemma så tar man bara bilen och drar raggen eller nått, haha. Okej, jag kan ju ta vespan, men det tar ju sin lilla stund också. Och man kan inte åka mer än två på den. Ja för att vara laglig iaf. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det kommer säkert regna imorn, så man kommer inte kunna vara ute. Det blir säkert tv och varm choklad som vanligt. Tror jag ska ta tag i Harry Potter boken igen. Är på sista boken men har inte läst sen i julas tror jag, haha. Det blir alltså så, har typ inte tid eller så orkar jag bara inte. Men man vill ju som inte läsa ut den sista boken heller. För det kommer ju ingen mer bok. Eller det var väll på tal om att hon skulle skriva ytligare en bok om honom, får väll hoppas!

Aja, nu har jag skrivit allt för mycket. Har lust att skriva mer faktiskt, mår så bra! Men det får räcka för den här gången.

Baay.

Ikväll blir det varma chips!

Måndag.

Hade ställt väckaren idag på klockan 12. Var död dom vanligt och är det fortfarande. Har nyss käkat frukost, packat och gjort mig klar. Ska till Persön idag. Det blir väll typ bio ikväll med Nisse och Ludde. Fast jag är inte så sugen på att se The Happening. Och Hulken fick vi inte se för min svärmor för hon ville fara och se den med mig och Andreas, haha. Hon är söt! Saknar min älskling jätte mycket. Men snart får jag träffa honom. Ska ta 13.40 bussen. Men måste fara nu för det är massor med vägarbeten längs vägen ner till Råne. Hör gärna av er!

Bay.


Nytt.

Söndag.

Nu har jag suttit här ett tag och fixat lite på min blogg. Har inte haft så mycket att göra så jag tänkte att jag gör om den lite. Vart ändå ganska nöjd för att vara min andra design. Börjar fatta nu hur man göra nu. Idag har jag bara sett på film och tv typ. Det finns ju ändå inget annat att göra. Det var meningen att jag skulle sova i stan hos svärmor men det gick ju inte. Undrar när jag kommer få vara med honom nästa gång. Han ville fara på bio med Nisse och Ludde imorn. Dom ville se The Happening. Jag har inga pengar till bio. Så då tycker jag att Andreas kan betala min biljett för han är skyldig mig en hundring. Skulle behöva mina pengar från Sandra också. Men nog vet jag att jag får pengar av pappa till buss, mat och sånt. Får se om jag änns är så sugen på att fara på bio. Skulle hellre vela se den nya Hulkfilmen. Och skulle hellre vela fara själv med Andreas. Vi har ju som planerat att fara på bio en lång, lååång tid. Får se hur sugen jag är imorn. Vad ska jag annars göra imorn? Aja, jag har inte bestämt mig ännu.

Bay.

Ännu en lista.

ALLMÄNT
namn
- susanne anna maria felicia (filica, flis, flizan, fellan) henriksson beckman.
födelsedag - 21 februari.
hemstad - råneå. (norra prästholm)
ögonfärg - blåa.
hårfärg - blooondie.
längd - 164 tror jag?
högerhänt/vänsterhänt - höger.
värsta ovanor - ?
stjärntecken - fiskarna.
skostorlek - 37-38.
är dina föräldrar skilda - har bara pappa kvar.
skor i dag - svarta.
svagheter - väldigt känslig.
självförtroende - det går upp och ner, men är mest nere.
rädslor - spindlar, hajar och att bli lämnad ensammen.
mål för året - att försöka få ett bättre liv.
det första du tänker på när du vaknar - mamma och andreas.

ANTAL
förhållanden - har ett seriöst förhållande nu. <3
syskon - 2 halvsyskon.
piercings - 7 i öronen och i naveln.
tatueringar - vill ha en.

FRAMTIDEN
namn på barn - vill ha en susanne och en simon.
vad vill du bli när du blir gammal - lycklig.
drömjobbet - trummis.

FAVORIT
mat - tacos.
sport -  fotboll, innebandy och hockey.
djur - hund, kanin & häst.
glass - twister.
godis - sura.
låt - alter bridge - in loving memory.

grupp - det finns så många.
nummer - 20 & 21.
tuggummi - pepparmint.
helgdag - fredag.
årstid - sommar så klart.
tandkrämsmak - mint.
radiostation - rixfm.

HAR DU NÅNSIN
varit kär - ja.
blivit dissad - ja.
rymt hemifrån - ja.
föreställt dig ditt ragg naken - säkert.
skolkat - ja.
sovit utomhus - ja.
gråtit i skolan - ja.
spytt i skolan - nej.
velat bli modell - nej.
gjort något dumt som du skrattar åt i dag - nej.
sett en död människa - nej.
druckit alkohol - ja.
använt droger - nej.
ätit sushi - nej.
retats - ja.
blivit kallad bög - nej.
ljugit om din ålder - ja.
bråkat utan anledning - nej.

THIS OR THAT
cider eller öl - cider.
pepsi/cola - cola.
mcdonalds/burger king - burger king.
kärlek/sex - båda, men om jag måste välja så, kärlek.
choklad/vanilj - vanilj.
jordgubbar/blåbär - jordgubbar.
kött/veg - kött.
tv/film - film.
gitarr/trummor - trummor!!!!!
adidas/nike - nike.
kinesiskt/mexikanskt - iingen aning.
kakor/paj - kakor.

KAN DU
gå ner i splitt - haha, nej.
skriva med båda händerna - nog kan jag, men det blir inte snyggt med vänster.
vissla - japp.
ha dina ögon i kors - japp.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du pratade med - anna-karin.
du msnade med - andreas. <3
du kramade - andreas. <3
du skällde på - tova.
du pussade - andreas. <3

SENAST DU
skrattade - i fredags.
grät - imorse.
filmen du såg - miracle.
tuggade tuggummi - i onsdags.
sjöng en sång - i fredags. (små grodorna^^)

VAR ÄR DU
vad ser man utanför ditt fönster - älven.
lyssnar du på musik nu - nej.
vad har du på dig - linne och trosor.
vad är det på din musmatta - en röd jula.

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
druckit alkohol - ja.
rökt - ja.
snusat - ja.
motionerat - ja.
solat - ja.
slagit någon - ja.


Det är inte meningen att jag ska finnas.

Jag har jävligt tråkigt och har ingenting att göra. Och när jag inte har det så blir jag depprimerad. För då har jag tid till att tänka på allt dåligt som händer i mitt liv för tillfället. Jag är ständigt beroende av att ha något att göra. För jag vill inte bli depprimerad och tänka på allt helvete. Jag önskar bara att Andreas vore här. Vet inte när jag ska vara med honom heller. Jag är bara så trött på allting. Jag orkar ingenting. Ligger bara och sover eller ser på tv. För att det inte finns något annat att göra. Det är så tungt att orka gå igenom dag efter dag.


Midsommardagen.

Lördag.

Igår vart det rätt sent. Somnade kanske vid 3 nån gång. Jag, Simon och Josse tog det lungt, bada badtunna och sånt. Vi kvinnor förlorade i Kubb iår igen. Det gör vi varje år. Men det här året var vi vääldigt nära på att vinna, men det sket ju sig som vanligt. Idag vaknade jag vid 1 tiden av alla ungar som skrek. Sov i Emils säng för att farmor och farfar sov i min säng. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska väll gå och se vad Simon och Josse gör. Saknar min älskling jätte mycket. Usch. Aja, det finns väll inte så mycket mer att skriva om.

Baay.

Midsommar.

Fredag.

Igår så tog jag och älsklingen det bara lugnt. Vi myste på för att vi inte skulle ses på hela helgen, blä. På kvällen for jag till min älsklingsgumma Sandra. Vi käkade varmkorv och sen for vi till gymmet. Första gången jag någonsin gymmade, haha. Det var ganska roligt faktiskt. Och känner av det idag, lite lemmen och så. Sen for vi och hyrde en film. Det blev Good Luck Chuck. Vi gjorde lite dipp och hacka gurka, mums! Fast när vi började se filmen kom Sandra på att hon redan sett den med sin Erik, haha. Men jag betalade filmen så det var ju lungt. Den var faktiskt väldigt bra. En typisk kärleksfilm. Sen såg vi på lite tv. Jag ringde min älskling och sen gick vi och la oss. Imorse skulle vi igentligen gå på en morgonpromenad. Men båda var så jäkla trötta så vi sket i det och sov vidare till halv 12 ungefär. Vår frukost blev en Ok-korv. (Vi älskar korv, haha!) Sen hämtade A-K mig. Och sen dess har jag varit social med Josse. Ikväll blir det att vara hemma och umgås med Simon och Josse. Kanske bada badtunna, får se. Nu vart det ju så dåligt väder, det regnar lite. Får hoppas att det slutar. Nu ska jag ta och sminka mig och sen blir det midsommarlunch hos min plastmormor. Måste skynda mig, för maten är nämligen klar!

Förästen så har jag och Andreas varit tsm i 2 år och 10 månder idag. Han har nog tydligen glömt bort det, för han har inte sagt något. Får väll se om han änns gör det. Aja, jag säger iaf grattis på oss! Snart 3 år tsm! <3

Baay.


Sömntutan min. <3

Hallå.

Just nu har jag lite småtråkigt. Andreas ligger och sover i min säng, det har han gjort ett tag också. Stackarn som stigit upp klockan 6 idag. Ska låta han sova ett tag till. Idag for jag ju till stan för att köpa min bikini som jag lagt undan. Och det var ju ett tag till bussen skulle gå hemåt. Så jag gick runt på lite affärer och hitta mig lite smått och gått. Det bästa inköpet idag är ett par råsnygga skor. Dom var på rea och kostade endast 49;- Japp, ni läste rätt. Är väldigt nöjd över dom. Köpte mig 2 linnen, ett par örhängen, skorna, mascara och bikinin då. Är väldigt nöjd faktiskt. Sen for jag till Persön. Så skjutsade Nisse oss hem till mig. Och sen dess har vi bara sett på tv och Andreas somnade. Hovva, han är så söt när han sover. Ligger med öppen mun och dreglas, snarkar och pratar i sömnen, haha. Det är min sömntuta de, thihi. Och imorn far han till sin fucking jävla stuga. Vill inte att han sa åka. Jag vill inte vara utan han i helgen! ÅH! Ikväll så skulle vi se på Terminator 3 typ. Vet inte om den är bra men Andreas ville se den iaf. Aja, nu ska jag gå och titta till min lilla bäbbish.

Baay.

Stressigt!

Onsdag.

Jahap. Jag ställde väckaren och alarmet på halv 10 idag. Tänkte ta 11 bussen till älsklingen och vänta där på honom, tänkte att jag kanske kunde vila lite eller vara med Amelia kanske. Så jag stressade ju som fan. Snabbduscha och sånt där, stresspacka och 10 i 11 då jag var klar så skickar Andreas ett sms om att vi kan sova hos mig ist. Då vart jag less. Stressat för ingen nytta. Men då slog det mig då klockan var över 11 att jag måste ju in till stan idag igen för jag la undan en jätte fin bikini igår som jag tänkte köpa idag. Så jag måste likaväl fortsätta stressa. För nu måste jag städa rummet, äta frukost, sminka mig och borsta tänderna. GAH! Så det blir 1 bussen till stan. Sen måste jag ta 15.10 bussen till Persön där Andreas och Nisse väntar på mig. Så skjutsar Nisse oss till råne eller kanske till och med ända hem? Ja jag vet inte hur det där blir. Det är här väldigt invecklat!! Så nu ska jag börja plocka i alla kläder som ligger som en matta över mitt lilla golv. Kanske skriver mer ikväll, om jag hinner. För jag hatar att stressa, finns nästan inge värre och jag mår illa av det.

Baay.

Shoppaaaa.

Tisdag.

Idag har jag vaknat vid 12 tiden. Kunde inte sova längre. Trodde faktiskt att jag skulle sova bort hela dan idag för jag somnade kanske kring halv 5 imorse. Så ringde jag och gratta Nathalié för hon fyller 16 år idag, grattis! Sen ringde jag och surra med älsklingen en liten stund. Sen gick jag upp och duschade. Fixade mig lite och sen for jag ner till råne och fikade lite hos Nattis. For med Pärlan till Sandra. Vi klev på bussen till stan. Vi gick omkring på affärerna och så. Hittade mig ett par strandshorts, ett linne som slutar vid "tissarna" (vet inte vad ett sånt linne kallas^^) och en superläcker handväska! Har letat väldigt länge efter en perfekt handväska men aldrig riktigt gillat det jag tittat på. Och så kommer Sandra med världens snyggaste väska. Blev direkt förälskad i den. Sen gick vi och käkade på max, gott. Fast var inte så himla hungrig. Men max funkar alltid, hehe. Sen gick vi och solade. Första gången jag solade solarium. Japp jag vet, otroligt vah? Det var himla härligt faktiskt. Och lite brun har jag blivit också. Sen tog vi bussen hem. Jag fick en bh och en ed hardy tröja av Sandra som var för litet för henne. Hon köpte det i Bulgarien men var inte riktigt nöjd med hur dom satt så jag fick dom som är lite mindre i storlek. Eller har midre muskler som fyller ut min kropp mot för hennes. Jäkla biff hon är alltså, lite avundsjuk faktiskt, haha. Bh:n var jävligt sexig tyckte då jag iaf. Nu får Andreas nått att sukta efter, haha. Och tröjan var helt och hållet min stil, så jäkla läcker! Åh det är så härligt med lite nytt. Får aldrig tid till att fara till stan och shoppa. Mina pengar går åt på annat, haha. Sen for jag till Nattis en sväng till och snacka lite. Och nu sitter jag här igen. Ska strax prova alla mina kläder igen, hihi. Imorn ska jag kanske till Antes mamma och sova där tills på Torsdag. För då far dom till stugan. Och jag fick inte följa me den här gången heller. Så jag har fan ingen aning om vad jag ska göra under midsommar. Kanske ska fara och vara med Sandra och Erik i hans stuga och umgås lite. Bara om jag ryms i bilarna. Det kanske blir kul ändå. För jag orkar verkligen inte vara hemma i helgen, blä! Orkar inte sitta och titta på när Simon och Josse, Evelina och Marko sitter och gullar med varandra. Vill ju mysa med min älskling då också. Blä för den här sommaren säger jag bara. Kommer typ bli den värsta sommaren hitills.
Aja, här är mina härliga inköp. Enjoy.

         

    

I can't hold on.

Jag behöver kärlek.. :'/


Empty.

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om. Det känns helt tomt. Tankarna snurrar i skallen men får inte en klarbild på vad det är. Jag känner mig helt ihålig. Som att ingenting finns där för att allt har gått sönder. Känns som att jag är värdelös. Duger inte till nånting. Som att någon har lagt en dynamitladdning inuti min kropp. Och flera ggr har det hänt. Sprängt mitt inre i bitar och nu finns ingenting kvar. Nu måste jag bygga upp allting igen.

Kommer jag verkligen orka det?

Måndag igen.

Kan väll skriva lite om helgen.

Fredag; Var med Andreas Vi var ensam i svärmors lägenhet. Sen tog vi en buss till Persön. Tog 9 bussen hem. Sen for jag till mormors stuga och myste med min moster Ida.

Lördag; Solade lite med Ida. Sen for vi på gammelmoster Mi's 80 års kalas. Fick jag träffa en del från släkten igen. Det var väll trevligt. Sen for jag hem och typ direkt ner till Nisse i Råne. Där träffade jag min underbara flickvän Caroline! Vi grillade, festade (fast jag var nykter, skulle köra pärlan hem) och gick på byn och träffa folk. Sen for jag och Andreas hem till mig. Vi frös som bara den så vi hoppa ner i badtunnan som fortfarande var varm. Vi sätt väll där i kanske 30-40 minuter. Kollade aldrig klockan. Sen gick vi upp och duschade. La oss i min underbart sköna säng. Eller den var skön då. Såg på lite tv. Sen så somnade vi.

Söndag; Jag vaknade där vid 12. Älsklingen vaknade vid halv 2-2 kanske. Vi åt lite frukost. Såg på Jurassic Park 3. Kokade oss lite nudlar. Sen skjutsade vi han till bussen. Jag for hem och bläddrade mellan kanalerna. Gick in på datorn. Pratade lite med Amelia. Pratade med Andreas också. Sen så vet jag inte vad jag gjorde mer.

Det var min helg de.

Idag finns det ingenting att göra som vanligt. Städa rummet behöver jag men jag orkar verkligen inte. Dåligt väder är det också. Fast nu har det slutat regna. Har stor lust att sova bort hela dan. Har redan sovit bort halva. Men då somnar jag väll aldrig ikväll. Det låter som att jag är ensam hemma för det är helt tyst i huset. Ska nog gå ner och se om det finns nå filmer att se på. Det kommer bli min dag. Tv och dator, IGEN! Det konstiga är att jag inte går upp i vikt. Men inte så konstigt, jag äter ju knappt nå.

Det är så jävla tungt!!!

Bay.

This life ain't worth living.

Den stora frågan är vad jag ska fördriva tiden med imorn. Finns absolut ingenting att göra.

Nu ska jag sova.

Gonatt.

NU HAR MITT HJÄRTA SLUTAT SLÅ! :'(

Fredag

Nu far jag till mormors stuga och myser med henne och min underbara moster Ida. Ring/smsa gärna! Imorn ska jag på gammelmoster mii's 80 års kalas. Kommer hem på kvällen och förhoppningsvis så kommer Andreas hit och sover. Aja, baay.

MItt hjärta har exploderat! :'(

</3!</3!</3!</3!</3!</3!</3!</3!</3!</3!

Torsdag.

Godmorgon!

Steg upp för ett litet tag sen. Yies, i know, det är helt otroligt att jag är uppe före 12, haha. Men ska med 1 bussen till stan idag. Och ska hinna duscha och packa och fixa och så. Först ska jag gå och kolla på lite affärer, sen ska jag träffa Andreas på stan och sen ska vi till hans mamma. Hoppas jag iaf. Får se hur det slutar, men nog tror jag att jag får komma dit. :) Igår vart det dom två första lapparna i min lilla låda. Det kanske inte funka men det var skönt att skriva ner det faktiskt. Ska testa några ggr till och se om det verkligen hjälper. Men nu måste jag skynda mig in i duschen om jag ska hinna med 1 bussen. Hör gärna av er genom att ringa eller smsa.

Baay.

I've never knew what it was to be alone.

Onsdag.

Vaknade vid halv 1 nångång. Kände att jag ville sova ut idag. För jag har ändå ingenting att göra så skulle helst vilja sova bort hela dan. Sitter och lyssnar på världens underbaraste låt. Alter Bridge - In Loving Memory. Den är så jäkla fin. En dag ska jag sjunga den inför publik har jag bestämt. Kan se det framför mig nu. Hur alla får gåshud för att det är så himla vacker. Och den berör mig väldigt mycket.

Så, vad fan ska jag göra resten av dan eller kvällen? Finns inte ett piss att göra. Skulle vilja se en riktigt bra film men har ingen. Och tvn där nere är väll upptagen av min fula styvsyster. Gah jag blir galen. Vill må bra!!!!

Bay...

Mitt hjärta slutar snart slå.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har orden på tungan men jag vill inte skriva dom. Det gör för ont att släppa ut dom. Jag känner mig så sårbar. För det är alltid jag som blir mest sårad. Det är alltid jag som får ta mest skit. Men det är alltid jag som måste finnas där när det är något också. Och sen får jag bara skit tillbaka. Jag hatar mitt liv. Jag har ingen jävla liv. Mitt liv slits bara i stycken hela tiden. Om och om igen. Förtjänar jag det? Jag förstjänar ingenting dåligt. Så dåligt mitt liv började så borde jag förtjäna mycket bättre. Men tydligen är jag bara värd skit när det alltid är jag som blir mest sårad och slits i stycken.

Jag vill bara försvinna. Jag orkar inte må så här. Vill bara försvinna tills allt är bra. För jag orkar inte stå ut med all den här smärtan. Jag orkar bara inte. Min kropp skriker av smärta. Det känns som att jag har flera ton sten på mina axlar.

Jag vill försvinna. Jag vill ha min mamma.


Dah Niggah is coming home!

God morgon!

Idag tänkte jag följa min pojkväns råd och ställa om dygnet redan nu för att inte sova bort sommaren. Och jag somnade vid halv 4 igår kanske. Så jag ställde väckarklockan och alarmet på 11. Men när jag vaknade 20 över 10 så ställde jag om det till 12. För jag kände riktigt hur jäkla död jag var. Och när väl klockan och mobilen satte igång klockan 12 så var jag fortfarande död. Så jag snoozade till halv 1 då jag stäckte på mig och gnugga ögonen och slog på tvn. Gick ner och fikade frukost och nu sitter jag här och ser på Oprah, haha. Men imorn blir det nog att försöka gå upp lite tidigare. Idag gick det ju inte så himla bra med att försöka vända på dygnet. Men så död som jag är nu så kanske jag kommer kunna somna lite tidigare ikväll iaf, haha. Men jag har som ingen lust att stiga upp tidigt när jag vet att jag kan sova ut hur länge jag vill. Och jag vill speciellt sova bort dagarna så jag slipper vistas med dom här hemma. Ikväll ska jag iaf vara social med Josse medans alla gubbar ser på fotbollen. Fast är lite sugen själv på att sitta och se, haha. Nu har Sandra precis landat i Luleå. Hon har varit i Bulgarien i en vecka med en klasskompis. Nu är hon ännu mer neger än vad hon alltid är. Hon kommer alltid att vara min lilla neger, haha! Jag har ju också blivit lite neger. Hon kommer typ bli helt chockad när hon ser att jag är brun också. Jag som alltid brukar vara vit året om typ, haha. Jag är faktiskt brunare än Andreas, yey! Hahaha. Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kanske blir uppdatering ikväll.

Baay.

Count your last blessings.

Hejhallå.

Dagen började med att älsklingen ringde och väckte mig där efter 2, haha. Småprata med honom. Sen gick jag upp och såg på tv. Gjorde mig en god hallonmilkshake, mums! Sen såg jag Not Another Teen Movie. Jag och pappa satt och skratta åt den, mest pappa, haha. Sen käka jag middag. Sen for jag ner till råne och såg på Simons match. Råneå mot Vitå, derby. Simons lag Vitå vad med 3-1, yey! Jag och Josse satt där och skrek och hejjade, haha. "Sping grisen, spring! För Simon har ju rakat av allt hår och så har han bränt sig på huvudet så han är alldelens råsa på skallen, så vi kallade honom grisen, haha! Sen for jag hem och duschade för jag frös så mycket. Tog mig en tekopp för att värma mig lite mer. Och nu sitter jag här och har tråkigt igen.

Imorgon kommer en massa folk till oss och ska se Sverige - Grekland tror jag det är. Så jag och Josse får väll hitta på något kul medans gubbarna kollar på fotboll. Bada badtunna eller nått. Josse och Simon har ju varit tsm i ett år imorn. Och det firar Simon med att fara upp hit och se på fotboll, så Josse var lite besviken. Men det är ju så. Ska det hända nått romantiskt måste kvinnorna ta tag i det, annars blir det inget. Herregud, haha.

Vill bara säga en sak till; Jag hatar er så jävla mycket..

Baay.

Lista.

UTSEENDET
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag vill ha en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett syskon.
[ ] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[/] Jag föddes med en sjukdom. (höften ur led)
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Jag tränar regelbundet med något.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Finland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har rört de motsatta könet på ett intimt ställe.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har kört motorcykel.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[ ] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (fyfan för frågan)
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad. (snart hoppas jag)
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[/] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[/] Jag har blivit kysst i regnet. (ingen aning)
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en person av samma kön.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en bil.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag äger en kamera.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är ett träningsfreak.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

Feelings.

Nu har jag hållit på in nån timme och fixat en ny design till min blogg. Jag är inte riktigt klar än. Men som jag har fått funderat. Har varit så frustredad att jag velat gråta. Men jag fixade det lite iaf. Om ni fortfarande vill tipsa mig eller göra en mycket snyggare design åt mig än vad jag själv gjort så får ni gärna kommentera! Men den vart ändå ganska snygg, eller hur? Haha.

Filmen var ganska bra. Eller det funkade. Trodde den skulle vara bättre iaf. Men jag hitta ingen bättre film. Ville hyra Caio Bella, men hittade den inte såklart.

Jag är väldigt less på allting just nu. Det är så skönt att alla gått och sova och att det är helt tyst i huset. Slipper jag dom för ett tag iaf.

Det gör ont i bröstet och känner mig gråtfärdig hela tiden. Mitt liv snurrar i huvudet hela tiden. Vill bara gråta när jag ser alla bilder i huvudet om hur mitt liv varit och hur det är. Jag försöker slänga bort bilerna. Men det går inte. När jag bläddrade genom kanalerna idag så fastnade jag på Desperate Housewhifes eller hur fan det nu stavas. Dom prata om att lägga sina känslor i en låda och stoppa upp den i garderoben och ta itu med känslorna sen. Om det ändå vore så enkelt. Jag försöker lägga allt bakom mig hela tiden. Men det är inte lätt när man påminns om det varje jävla dag. Kanske ändå ska börja med att skriva lappar om mina känslor och sätta ner dom i en låda och låta dom vara där. Så man fått det ur sig iaf och sen stoppa undan det och fortsätta. Ska fundera på den saken. Det är ju värt att försöka iaf. Att skriva båda bra och dåliga saker. Få ut sina känslor helt enkelt. För det behöver jag verkligen då och då. Förra helgen läste jag en tidning medans jag satt och sola i min "svärmors" lägenhet. Om personer som bloggar för att må bra. Att det var deras terapi. Fick mig att tänka på att min blogg också är det ibland. Dom som jag känner vet ju att det är Felicia som skriver i den här bloggen. Och skulle jag öppna mig för mycket så skulle folk bara gå runt och snacka om att Felicia är si och så och hon skrev så och så. Men det är ju det ända folk gör. Går och snackar skit och sprider ut skvaller. Som att det är de livet går ut på. Men när jag inte går hos min pshykolog nå mer så har min blogg som blivit min terapi. Där jag fått öppna mig och fått tala ut för att jag behövt det. Mest min första blogg som var privat. För jag ville inte att andra skulle se hur jag mådde och vad för hemska saker som hänt i mitt liv. För folk bryr sig ändå inte. Dom vill bara veta för att skvallra det vidare. Men skit i det. Min blogg är min terapi eller vad man ska kalla det. För jag behöver verkligen få ut mina känslor ibland, annars blir man ju tokig. Så är det bara. Men nu ska jag gå upp på mitt rum och prata med min älskling och sen försöka sova.

Natti Natti. Bay.

Söndag.

Hejhej.

Igår så kom då Andreas till mig. Vi käka korv på OK. Vi lagade tacos till middag och sen badade vi badtunna. Det var väldigt mysigt. Idag har vi sovit till halv 2. Vi käka frukost, duschad, glodde på tv och sen käka vi middag. Sen for han hem med bussen. Så jag och pappa for och hyrde en film. Har hyrt Hairspray. Ska gå och se på den snart. Jag har ingen aning om vad jag ska göra i morgon. Har inga planer alls. Tråk och åter tråk. Alla börjar ju jobba imorn. Så har ingen att vara med heller.

Jag vill göra om min blogg. Men jag har ingen aning om hur man gör. Eller jo, kan ju ändra lite och så. Men så att man får den riktigt snygg. Så om det är någon som vill hjälpa mig så kommentera gärna!

Ska nog gå och se på filmen. Kanske skriver mer senare ikväll.

Baay.


Lördag.

Hallå!

Jag vaknade för en timme ungefär. Har sovit som en gud, för en gångs skull. (Börjar det bli bättre? Nej, men åt det hållet kanske. Hoppas jag.) Nu ska jag bara vänta tills Andreas kommer med bussen. Vi ska vara här ikväll. Käka tacos, bada badtunna och bara ha det mysigt. ¨

Igår for jag till Andreas efter många om och men..

Vi käka på statoil. Såg film. Sen for vi och fiska med Alex och Matte. Dom fick inge fisk. Sen körde jag hem där vid halv 1. För jag fick ju inte sova. Men han kommer ju idag iaf.

Vi tänkte äta en OK-korv till frukost, haha. Nehe, nu skicka han nyss sms om att han skulle äta en i Persön. Får jag väll äta själv då. Nehe, nu ska han äta i råne igen. Ja, skit samma. JAG ska iaf äta en OK-korv när jag far till råne.

Aja, nu orkar jag fan inte skriva nå mer. Bara att jag är jäääävligt less på allting.

Bay.


You make me smile and cry at the same time.

Fredag förmidda.

Jag har nyss käkat frukost och nu ser jag på lite tv. Det har varit sååå satans skönt att få sova ut idag. Ska gå och ta en dusch snart. Får se om jag far till Andreas idag, får hoppas. :) Annars vet jag inte vad jag ska göra idag.

Jag är inte längre en kräfta, haha. Det gör fortfarande lite ont på axlarna, men annars är det lungt. Nu är jag brun ist för röd, yey! Och det är sjukt vad fräknar jag har fått! Haha.

Jag saknar min Andreas jätte mycket. Usch. Jag är helt pirrig i magen just nu, för att jag tänker på honom. Det är helt sjukt hur kär jag är i honom. Det är helt sjukt hur mycket jag älskar honom. Han är så fin och underbar! <3 Hoppas jag får vara med honom idag, hoppas!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om.

Bay.

Sommartider, jag känner det är nånting på gång!

Natt.

Ja jag har inte haft tid att uppdatera så mycket. Har varit borta hela dan idag.

I onsdags var det skolavslutning då, det var ganska kul faktiskt :) Sommarlov, thank God!


Jag och Andreas på min skolavslutning.

Fast när jag kom hem och ätit klart min burgare så däcka jag framför tvn. Och jag måste ha sovit jävligt gott för Andreas hade ringt 3 ggr och skickat sms. Och jag vaknar alltid av det. Men jag sov som en gris. Vaknade vid kvart över 3 på natten. Såg att han ringt så jag ringde till honom, men en sekund efter så såg jag att klockan var mycket och jag visste att han skulle upp tidigt så jag la på igen. Skickade ett sms till honom och bad om förlåtelse för att jag inte hört honom ringa, haha. Så somnade jag om. Klev upp halv 8 och var stendöd. Klädde på mig och tog en kopp kaffe. Hade fortfarande gårdagens smink på mig, så det fick duga. Var så jävla lat och sliten att jag knappt orka stå upp. For till kyrkan och såg på när horungarna hade skolavslutning. Sen for vi till stan för att gratta min kusin Evelina, hon har tagit studenten! Sen for vi på max och åt, gått som fan! Sen for vi hem. Jag somna i bilen. Ska aldrig fara till stan med min så kallade familj igen, för jag tål dom inte. Orkar inte gå in på detalj, dom som känner mig fattar vad jag menar. Sen när jag kom hem så ringde jag älsklingen min. Han hade inte stigit upp tidigt idag. Han behövde inte de, fuskigt! Sen så vilade jag i en och en halv timme ungefär. Sen bar det av till bergmans för att äta middag och fira att Evelina gått ut skolan och de. Fast jag var fortfarande så himla mätt så jag åt inte så mycket. Höll på att dö av värmen och kunde inte sitta i solen för att det brände så jävulskt på mig. Har ju nästan bränt mig på hela kroppen, ajaj. Så gick ner i källaren med Simon där det var väldigt svalt och skönt. Vi såg på lite tv. Sen for han på träning. Jag fikade lite tårta och drack kaffe. Sen har alla bara suttit och babblat ute på altan och så. Haha, Sandras mamma for och köpte snus åt mig! Hon är så snäll! Fast jag betalade såklart, men ändå. Pappa var så lat att han inte orkade cykla typ 300 meter och köpa åt mig. Så då gjorde hon det ist. Och följde brorsan samtidigt. För han skulle köpa godis och ville inte fara själv. Sen kom Simon hem från träningen och vi gick ner och såg på iRobot. Sen somna jag igen. Vakna av att taxin hade kommit och nu sitter jag här igen.


Evelina NV3B!

Och imorn (dag, klockan är efter 12) så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vet inte om jag ska vara med Andreas eller inte. Har lust att fara och sova hos honom. Och på lördag (imorn, haha) fara till mig för att vi har hela huset för oss själva. Pappa och A-K ska på brölopp och ungarna ska vara hos farmor och farfar. Det är ju bara det om Andreas vill vara med mig hela helgen och om det går för hans pappa. Men det är ffs sommarlov och Andreas är fan 18 (6) år nu. Men det är ju som sagt om Andreas vill det. För på honom så låter det som att vi bara ska sova med varandra en natt i helgen. Det är sommarlov älskling, hallå? Haha, älskar dig. Påtala om Älskling, ska ta och ringa honom nu. För jag börjar bli väldigt trött. Det kommer bli fint väder imorn och ska upp och sola. Måste bara passa mig så att inte pappa eller någon ser min navelpiercing, hehe. Blir väll att steka på taket, haha.

Aja, sov gott! Bay.

Sommarlov!

Sommarlov!

Jag kom hem för en timme typ. Har gjort mig en burgare som jag sitter och smaskar på. Fyllemat. ^^

Igår for jag till älsklingen en stund. Vi var med Amelia och lira GH3, hehe.

Idag har jag städat mitt skåp, satt upp alla instument nere vid älven och soundchecka. Sen for jag hem och fixa mig. Det var väldigt stressigt. Och kom försent till middan vi 9:or skulle äta med lärarna. Men men. Sen bar det av till älven och träffa folk. Vi (The Pilots) lirade Shoreline för alla. Var rätt nervös men det gick hur bra som helst. Vill fan göra om det. Det var så satans kul. :) Att höra Lina sjunga fick mig att få gåshud, usch vad fint hon sjöng! Sen var det betygsutdelning. Fick 2 MVG som väntat. 3 G och resten VG. Så jag är väldigt nöjd med mina betyg. Fick 235p sammanlagt. :) Sen drog festandet igång och jag känner fortfarande av lite grann. Haha! Så det är bra att äta mat så man inte blir så bakis imorn. Polisen kom till älven också, lite skoj. En del grabbar busa lite med polisbilen när inte poliserna såg, haha. Sen kom pappa och hämtade mig och älsklingen for hem. Blä. Hade velat sova med honom inatt, buhu. Längtar tills jag får träffa honom igen. Saknar honom redan! Nu ska jag väll vänta på att han ska ringa. Han skulle och fiska ett tag med grabbarna. Om jag nu inte däckar vill säga, haha. Imorn ska jag upp vid 7, inte kul! Ska på horungarnas skolavslutning och sen till stan och se när min kusin Evelina tar studenten. Lär vara jävligt död imorn. Blä. Nu tog burgaren slut och mina ord med. Vill bara säga att det varit rätt kul ikväll iaf. Skriver imorn om jag inte är för bakis, haha.

Baay.


Röd som en kräfta.

Tisdag förmidda.

Tror aldrig att jag skrivit "förmidda" förut, men men. Kom hem från skolan nyss. Vi har varit i kängsön hela dan. Jag och Ebba har bara solat och jag har bränt mig som f*n. Har tagit lite sommarbilder och sådär, lägger upp dom sen. Nu tänkte jag gå ut och sola ryggen och bränna den med. När det väl är fint väder så ska man passa på att sola, speciellt när man är blond hon har svårt för att bli brun. Man blir bara röd och får en massa fräcknar i ansiktet, haha. Så det blir väll att uppdatera senare.

Baay.

Vill bara gråta.

Måndag kväll.

Jag vaknade för en timme sen ungefär. Vart så jävla trött att jag var tvungen att lägga mig ner och vila ett tag. Men det blev ju då timmar. Har nyss käkat middag och nu sitter jag här och ruttnar. Är fortfarande på jävulskt dåligt humör. Och vill fortfarande slå sönder nån. GAH!!!

Jag är så jävla less på allting. Jag vill bara gråta!!

Det är inte så smart att prata med mig just nu. För jag är asförbannad och då går det bara ut över personer som inte har gjort något. Så håll er borta från mig just nu. För jag skulle kunna slå er utan att ni gjort något.

Och så har vespajäveln fått punka också. Så jävla less.

JAG ORKAR FAN INTE!!

Helvete!

Måndag eftermidda.

Jag har nyss fått veta att jag fått reserv som "sommarvärd" i kyrkan i sommar. Så är det någon som är sjuk eller tar ledigt så kommer jag in och jobbar. Det är ju då mest troligt att ingen kommer vara det och jag kommer inte jobba ett skit i sommar. Jag är jävligt förbannad. Eftersom att jag sökt 3 jävla fucking jobb och inte fått ett enda, jo reserv! Det går inte att beskriva hur jävla förbannad jag är. Jag kommer inte jobba nå i sommar, kommer vara snuspank. Och nu är det ju försent att söka nå mer jobb. Helvetes jävla fan!! Det är då ingen idé att söka kommunjobb. Inte ferie jobb heller. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!

Jag vill bara slå sönder någon just nu. Jag blir så jävla less. Det här kommer bli den sämsta sommaren i hela mitt liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!

Living in a world with no air.

Söndag natt.

Jag känner att jag måste få skriva av mig lite. Jag är trött som fan och har ont i huvudet. Men jag känner att jag ändå inte kan sova. Allt helvete kommer ju på kvällen. Och jag hatar det. Det gör så ont i bröstet. Aj...

Jag vill få slut på det här. Jag orkar inte må dåligt av det här nå mer. Och jag säger det hela jävla tiden; jag orkar inte mer. Och jag fattar inte hur jag änns orkar ta till dom sista krafterna för att orka bita ihop. Men jag orkar heller inte ta upp det. För jag orkar inte bråka och gråta. Jag orkar bara inte med det just nu. Det känns konstigt just nu. Jävligt konstig. Som att det fortfarande döljs en massa för mig. Som att inget vågas säga till mig. Ändå om man vet att det gör bara saken värre om man inte berättar det direkt istället för att gå och smyga med det. Och jag fattar inte varför man ska gå och smyga med det heller. När man säger att det inte är några känslor och bara vänskap. Jag fattar bara inte. Kan inte släppa det heller. Det är något som döljs för mig. Som man inte vågar säga. Det är väll bara att säga det till mig. Ärlighet varar längst.

Det har bara varit jag som tagit upp det här hela tiden. För att jag krävt svar på mina funderingar och velat lösa det. Nu är det din tur. Du måste också lära dig att öppna dig för mig "face 2 face". Våga ta upp det. Även om det är jobbigt. För jag vill att det här ska ta ett slut nu. Vill inte du det? Om du vill det så tycker jag du ska samla dit mod till och våga säga allt till mig. Annars kommer det aldrig funka. Och jag trodde du förstått det nu. Men tydligen inte. Allt jag vill är att vi ska kunna gå vidare nån jävla gång. För nu har det pågått föööööööööööööööör länge. Jag orkar bara inte mer. Det gör för ont. Vill bara försvinna hela jävla tiden.

Jag älskar dig. Så om du vill ha ett slut på allt det här deppande, bråkande och gråtandet så ta ditt mod till fånga och visa att du också vill få slut på det och att du älskar mig. För jag orkar bara inte mer.

Happ, så var den kvällen förstörd, för nu kommer tårarna.

Jag vill ha tillbaka min mamma.


No one can help me.

Söndag kväll/natt.

Så var ännu en helg över. Det har varit en väldigt mysig helg faktsikt. I fredags så var jag och Andreas själv i lägenheten hela kvällen så vi såg på tv och myste hela kvällen. Fast jag var ganska död. Hade ju knappt sovit nå kvällen innan då det var fullt ös med klassen i P-holm. Så jag somna i Susannes säng och sov i 2 timmar typ, sköönt! I går så for vi till storheden och handla och så där. Jag och Susanne hade det lite krånglit att hitta bikiniöverdelar att passa. Våra problem var att jag hade för småa bröst och hon för stora, haha! Sen for vi hem och gjorde gomat. Jag och älsklingen solade lite grann också, och jag har faktiskt fått lite färg i helgen, yey! Efter maten bestämde vi oss att gå ut i det härliga kvällsvädret på en promenad och hyra film. Vi hyrde en thriller och en komedi, båda var väldigt bra. Idag så for vi till ett ställe som heter Selets bruk. Det var väldigt fint där, tog en massa fina bilder. Fast jag fick lite hets. Jag hatar myror och det var fullt av dom på marken. Och jag hade foppatofflor så jag var så rädd att dom skulle krypa in i mina skor. Så jag gick runt och steppa som en tok. Stod jag still så steppa jag med fötterna, haha!  Det såg lite konstigt ut. Men vad gör man inte för att slippa myror i skorna? Sen for vi och handla, for hem och gjorde tacos, mumms! Sen for vi till Persön. Jag och älsklingen myste lite, sen for vi ut och umgicks med lite folk. Sen kom min buss och jag for hem, blä. Så nu sitter jag här och är lite småtrött.

Imorn så blir det att repa hela dan inför skolavslutingen. Vi spelar inte föränns 8.40. så får lite sovmorgon. Så jag kör pärlan imorn till skolan, haha. På tisdag så ska alla 9:or till Kängsön och vara där. Blir väll att sola hela dan om det är fint väder, får hoppas! På onsdag blir det bara att bära instument till älven och repa och soundchecka. Och sen på kvällen är det skolavslutning! Yey! Så himla skönt!

Aja, bay.

RSS 2.0