Ändrade planer!

Nu kommer morfar och hämtar mig så nu måste jag skynda mig att packa, isch, STRESS! Aja, skit samma. Ja, nu vet ni de.

Bay!

Ikväll ska jag mysa med moster!

Hejhallå.

Igår så for jag till min älskliiing. Sov över hos honom också. Vi har inte gjort så mycket. Varit ute för det mesta och varit med Anton. For hem med 21 bussen för att jag trodde att min moster skulle komma och hämta mig vid 23 tiden. Men när jag kom hem och ringde henne så skulle hon precis fara från Ume. Flyget hade varit väldigt försenat från sthlm och så var det nå mer gorm så hon kommer säkert 1 i natt. Och jag som kunde ha varit längre hos älsklingen då! ÅH! Jag åker till stugan ikväll för att imorn ska vi på Stigs begravning. Min mormors syster man. Ska dit och krama om Evelina och Gudrun. Huvva. Tror inte jag kommer gråta imorn, men så känslig som jag är så vet man aldrig. När alla andra kommer sitta och gråta så sitter jag där helt normal, nej så kommer det inte bli. För gråter dom så kommer jag gråta. Funderar lite på vad jag ska ha på mig också. Har en svart tunika som jag tror att jag ska ha. Aja, jag hitter väll nått. Ska snart gå upp och packa.

Jag funderar fortfarande om jag ska på lulekalaset imorn. Det är så jäkla dyyyrt! Får hoppas daddy betalar. Skulle igentligen fara med the family ikväll och se på rix fm festivalen. Men jag orkade inte när det regnade. Missade Brolle men han har ju som sagt varit här i Prästholm på Forsfesten, hihi. Var inte där men hörde honom från mitt hus. Bara på andra sidan älven ffs, haha. Det blir iaf att fara på kalaset på lördag för då ska jag se på min älskade Winnderbäck. Åh vad jag längtar! Hoppas han sjunger Kom Änglar. Det är min favoritlåt med honom. Skulle vela fara och se på Millencolin imorn. Aja, jag får se hur jag känner för det imorn. Har ju som sagt lovat Sandra att vara med henne där imorn. Äsch, det är väll bara att fara då. Frågan är bara hur jag ska ta mig hem eller vars jag ska sova. Det får jag lösa imorn. Stress! Åh, hatar det. Blir helt frustrerad! Och jag saknar redan min älskling! Aja, jag får mysa med Ida ist. Hon får duga, mohahaha! Nä, så dum ska jag inte vara. Ska bli skönt att få sova med henne ikväll. Det var ett litet tag sen. På tala om mostrar så saknar jag min yngsta moster Anneli. Hon flyttar snart tillbaka till Sverige men tyvärr till Göteborg. Hon ska gå skola där. Får fara och hälsa på henne. Är lite sugen på att fara till Göteborg, har ju aldrig varit där så. Får se när det blir. På nått lov säkert. Hon kommer upp till jul och firar det här. Får fara dit då.

Nåja, ni får gärna höra av er!

Pussbay.

Godkväll eller ska jag säga godnatt?

Idag har jag varit med min älsklingsgumma Sandra. Vi la oss och sola ett tag, det var inte många minuter tills vi kom på att ta en långpromenad i det vackra vädret till Kvantum och handla. Nä vi väl var inne i stan så ville jag ha en stripsmeny på Max. Sen gick vi till bussen, för vi orkade verkligen inte gå tillbaka till Skurholmen, hehe. Sen har vi bara suttit och myst framför tv tills klockan vart mycket och Erik hade inte kommit hem än. Det var meningen att han skulle skjutsa mig till bussen så jag fick halvspringa till busstationen. Jag hann precis i tid. En minut innan bussen gick steg jag på. Lökade som ett svin, usch När jag kom till Råne så såg jag på brorsans fotbollsträning. När jag kom hem så pratade jag lite med älsklingen min. Sen har jag sett på Allsång på Skansen och Morden i Midsommer. Pratat lite med daddy och nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma hem.

Kanske ska till älsklingen imorn eller så kommer han hit. Vet inte hur det blir än. Sandra var sugen på stranden men jag kom på idén att vara hos mig och ligga på bryggan och sola och bada. Får se hur det blir. Hade helst vela fara till älsklingen och ligga på altan och sola och bara mysa. Känner att jag behöver det. Men får se hur planerna blir. Hatar att planera, vill att allt ska komma som det kommer. Hatar att stressa efter planer. Aja, nu ska jag ta en snabbdusch, känner mig väldigt äcklig!

Puss!

Idag hatar jag möss.

Nu är det så här att när jag såg Marie Antoinette igår så tyckte jag det var väldigt fint med ett band i håret. På henne iaf. Så jag bestämde mig för att gå till garaget och hämta mammas schalar eller hur det nu stavas. Och när jag väll kolla igenom hennes grejer så bestämde jag mig också för att ta in en del fotoalbum och göra en "memorybook". Blev så inspererad när jag såg Josefins. Så jag tog dom först. Sen när jag tog fram korgen som schalarna låg i och öppnade den så var det fullt i renhår och hö i den också. Tänkte hur fan har det kunnat komma dit? När korgen har legat i en bananlåda och allt. Och när jag kolla lite nogare så såg jag små svarta knortar också. Helvete, ett musbo! Jag skynda mig ut och vände upp och ner på skiten. Tog schalarna och balhandskarna och allt som fanns där i och slängde det i tvättmarskinen och sen tvättade jag händerna NOGA. Och tack gode gud för mössens skull att dom inte hade gnagt sönder mammas schalar och balhandskar. För då hade dom fått med mig att göra. Och jag hade ju turen med mig att dom inte var kvar i boet.

Jag tycker möss, hamstrar och sånt är gulliga. Men jag kan erkänna att mitt hjärta tog ett skutt när jag insåg vad det var för något. Usch.

Imorn ska jag kanske till stan och vara med Sandra. Vi ska sola lite och bara mysa. Fast det beror på om jag orkar ta 10.55 bussen in. Annars kommer jag vara hos henne vid 2 tiden och då hinner vi ju knappt sola nå. Men får vara med henne iaf. Hade tänkt att fara och se på damernas hemmamatch också som är klockan 19. Får väll se om jag hinner. VIll se mitt gamla lag spela och se om dom har blivit bättre, hihi. Jag är alltid sugen på att börja spela igen. Men det kanske inte är så smart med tanke på hur jag mår. Det var så jag slutade. Mådde för dåligt. Tappade intresset lite också. För tränaren var så himla dålig. Aja, får väll lägga fotbollen på hyllan för gott förmodar jag. Fast det har jag nog redan gjort. Det är brorsan som kommer bli fotbollsproffset i familjen. Ta efter pappa.

På tala om pappa så måste jag snart ta ett snack med honom. För det här går inte nå mer. Det går bara inte.

Ska försöka att gå och sova snart. Blä.

Natti.

Dagens måndag.

Dagens humör: Less på allting.
Dagens mående: Trött och nere.
Dagens borde: Piggna till och tänka på något bra.
Dagens frisyr: Morgonfrilla = utsläppt, lockigt, står åt alla håll.
Dagens klädsel: Shorts och tunika.
Dagens mat: Rabarberkräm och korv.
Dagens planer: Sola, när inte solen är imåln, se på tv.
Dagens längtan: Efter lycka och älsklingen.
Dagens fundering: Om jag ska gå ut i garaget och titta igenom mammas saker.
Dagens beroende: Det blir väll snus.
Dagens tråkigaste: Det är väll jag?
Dagens person: Älsklingen.
Dagens låt: Takida - Score.

Kirsten Dunst som Marie Antoinette.

Kirsten Dunst, en av världens bästa skådespeleskor vad jag tycker iaf. En av dom vackraste också. Har nyss sett på en av dom stora filmerna hon är med i. Marie Antoinette. Så otroligt bra. Har sett den förut men när den väl var på tv så var jag tvungen att se den igen. Det konstiga är att i den här filmen så får hon mig att kännas vacker också. För att hon själv är så gudomligt vacker i den. Jag uppmanar alla att se den här filmen. För det har verkligen hänt. Det har funnits en drottning i Frankrike som hetat Marie Antoinette. Kirsten är väldigt bra i Spider-Man filmerna också för den delen. Dom filmerna är en av mina favoriter. Jag vet inte hur många ggr i veckan jag såg första Spider-Man filmen när den kom ut. Många ggr var det iaf. Tyvärr så har jag tappat bort filmen. Annars hade jag säkert suttit och sett den just nu.

Visst är hon vacker?


Tralalalalaaa.

Hej bloggen. Det var ett litet tag sen. Men jag har bara inte haft tid till dig. Har haft så mysigt och trevligt att jag glömt bort dig. Förlåter du mig?

I fredags var det faktiskt jätte trevligt! Vi drack, grilla mat och badade. Fast tyvärr så kom jag bort mig i ölspelet. Första gången jag spelade det. Så jag fick ju dricka ett x-antal klunkar. Efter det vart jag helt borta. Men när jag fått ur det dåliga så satt jag mig vid elden och åt en macka och då blev det bättre.

På lördagmorgon vaknade jag och älsklingen av att det var eldmyror i tältet! Så vi fick ju panik och gick ut. Och klockan var bara halv 9. Sova 6 timmar och vara extremt bakis, blä. Så vi tog ihop tältet och packade så allt skulle vara klart till när vi skulle fara. Jag, Simon och Josse gick och badade för att få kyla ner oss och för att vakna till lite. Sen kom daddy och hämtade oss. Vi gick och tog en snabbdusch och sen gick vi och la oss. Gud vad skön min säng var! Gudomlig alltså! Vi vaknade vid 4 och gick ner till våran nybyggda brygga och solade lite. Det är väldigt fin och stoooor! Sen käkade vi gomiddag som vanligt. Såg på tv resten av kvällen och sen gick vi och bastade.

Idag har vi sovit ganska länge. Både jag och Andreas har haft konstiga drömmar. Så det var inte kul. Men som tur så låg vi ju tillsammans så vi böhövde inte bli orolig. När vi vaknade så gick vi ner till bryggan igen och solade för fullt. Sen grillade vi korv, gott. Sen kom jag på den fiffiga idén att lägga våran flytande studsmatta på vattnet och knyta fast ett rep i den så vi inte skulle hamna för långt ut och ligga och sola på den ist. Det var väldigt mysigt faktiskt, och varmt vart det. Man blir ju som sagt mer brun om man ligger på vattnet och solar. Sen hoppade jag i vattnet och skvätte på Andreas, haha. Jag är elak, hähä. Sen kom Sandberg och vi bestämde oss för att fara till tvärån med Simon, Josse, Johan och Sandra. Sen for vi till Vitåfors också. Efter det gick jag och älsklingen och duscha. Sen låg vi bara och tog det lungt till han skulle åka med bussen hem. Han har bränt sig idag. Men inte konstig hur blek han är, haha. När vi skjutsat han så for jag på Uno-x och köpte godis och nu sitter jag här och äter "mormors" goda rabarberkräm, hihi. Ikväll blir det väll att sitta framför tvn eller nått.

Nu ska jag äta upp krämen.

Pussbay.

Tälta, yey! Eller nått...

Happ, då har man nyss stigit upp för att ha blivit väckt av en neger, haha. Älskar dig gumman ;)

Nu ska jag göra mig klar för tältningen. Och jag hoppas vid gudarna att det blir kul, annars far jag till Pite. Kanske ska dit imorn förästen. Det är inte säkert än, beror på om Nathalié kan så vi får göra en "last year". Fasen vad roligt det var förra året!

Aja, ikväll då, tälta i Storsand. Seriöst, ska vi tälta på stranden eller vad är det frågan om? Ja, jag fattar inte vars vi ska ha tälten. Måste ringa Simon sen.

Idag ser jag verkligen inte fram imot tältningen, jag vill till mina älsklingar...

Hör gärna av er!

Bay.

Det är synd om mig just nu.

Nu sitter jag här i mitt rum och deppar. För jag kommer inte få fara och se Takida i Pite imorn! :'(

Jag sitter i sängen och lyssnar på alla deras låtar och tittar på bilderna från i vintras när dom var i Luleå. Ojoj, det var verkligen en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Och det är helt fantastiskt att dom har varit mina största idoler sen i 6:an. I över 3 år. Helt otroligt. Det är nått speciellt med dom helt enkelt. Jag skulle verkligen behöva få fara och se dom. För då blir jag lycklig och hamnar i en annan värld. Det är ju som sagt inte samma sak att sitta och lyssna på deras musik hemma som det är att höra den live med dom framför sig. Även om jag sett dom 2 ggr så vill jag se dom 10000.. osv ggr till. Men nu när min kusin har tjatat om att jag och Andreas ska komma och tälta med en massa folk så klart man vill komma. Det är inte ofta Simon tjatar om att få umgås med mig. Det har aldrig hänt faktiskt. A-K sa att när han var in på ICA idag så sa han att han var jätte glad att jag och Andreas skulle komma. Simon, kommer det verkligen från din mun? Och när han har varit så gullig att fixa dricka åt oss så måste man ju ändå fara. Om jag ska vara riktigt ärlig så kan jag inte välja mellan vilket jag mest vill fara på just nu. Ser framimot båda. Stå längst fram på Takida och bli hes, tårögd och helt lycklig eller en asrolig kväll med trevliga människor, drika kall bira och sova i tält med älsklingen. Går det änns att välja? Nej, det gör inte de. Men som sagt, Simon har tvingat med mig imorn, så det är det som händer imorn.

Jag har som ingen favoritlåt heller. Alla är mina favoriter. Visst, man hade nån favorit här och där i ett halvår men nu är alla lika underbara! Aja, nu ska jag deppa vidare och lyssna på deras underbara musik.

Pussbay.

Mor & dotter.

I will never be as beautiful as you were.


        


Torsdag.

Jag har nyss vaknat. Eller jag tvingade mig upp för hade tänkt att gå ut och sola och sova samtidigt. Vilket jag ska göra just nu.

Jag skriver väll mer sen.

Bay.

I'm back!

Nu är jag tillbaka igen. Efter nästan en veckas bloggtorka.

I fredags såg vi på Hancook. Hur bra som helst. Will är en sån himla bra skådespelare och dessutom snygg. ^^

I lördags for vi till Överkalix på marknaden. Jag träffade min moster Marika och mina två små kusiner Elias och Iris. Sen träffade jag min moster Ida och hennes kille Denzel från sydafrika. Första gången Andreas träffa honom. Jag var lite nervös av att han inte skulle kunna hålla sig för skratt, för han bara är sån. Men som tur var så gjorde han inte det utan dom hälsade och allt gick bra. Sen kom Mormor och Inge (lådsasmorfar) så fick jag träffa dom också. Hihi. När vi skulle fara från marknaden fick jag världens mysigaste kram från Ida och massor med pussar. Andreas stod brevid och såg lite svartsjuk ut så Ida sa; Hon är min! Men Andreas höll inte med och sa; Nä hon är min! Så Ida sa; Jag såg henne först, jag har till och med bytt blöjor på henne, så det så! Haha hon är för söt. Så jag och hon bröt ju ut i gapskratt och Andreas stod brevid och såg lite småsur ut men ändå ett flin i ansiktet. Hahaha. Så härligt att få skratta med moster. Man kan inte låta bli när hon sätter igång, haha. Påväg till bilen så köpte jag och Andreas var sin t-shirt. Han köpte en med Homer Simpson och jag en med Petty Bop, haha. Resten av kvällen tog vi det bara lungt, såg på tv och bastade.

I söndags så hämtade vi Anton i Överkalix. Vi gick in på en affär också och jag hittade en skitfin tunika. Halva priset på rea, haha. Så gjorde en bra affär där. Sen när vi kom till stugan igen så vila vi midda. Vi for till Jockfall en stund och kollade på fallet. Sen tog vi det bara lungt resten av kvällen. Jo, killarna for ut och fiskade lite medans jag var inne och läste tidningar och drack kaffe med damerna.

I måndags regna de. Så vi bestämde oss för att åka hem. Det skulle regna på tisdan också så det var ingen idé att stanna. För det skulle ju ändå inte finnas nå att göra.

Igår så gjorde vi inte så mycket. Jag och Andreas for in till stan och käkade med Sandra på dagoberts. Sen gick vi på stan ett tag. Jag ville stanna en natt till och så blev det.

Idag har vi varit på stan ett tag. Jag och älsklingen försökte hitta nå byxor åt honom. Men vi betsämde oss för att vänta och se. För han var osäker och så. Sen har vi bara tagit det lungt. Sett på tv och suttit och myst på balkongen. Sen for jag hem med bussen för han sitter hamnvakt ikväll. Han har varit tvungen att ringa polisen för det kanske hade varit ett inbrott och så. Ganska kul ändå att den händer något när just han sitter vakt. Annars händer det ju inte så ofta att någon gör inbrott. Och tyvärr så har han slut batteri på sin telefon så kan inte prata med honom innan jag går och lägger mig. Typiskt. :(

Imorn ska jag väll ut och sola lite. Det ska tydligen bli bra väder. På fredag skulle jag igentligen fara på PDOL och se Takida. Men så blir det inte. :( För min kusin Simon tvingar med mig och Andreas till Storsand och tälta och festa. Aja, jag ser framimot det också. Har ju sett Takida 2 ggr och det kommer säkert fler tillfällen. Men hade väldigt gärna farit och sett dom. Cuz I love them! Aja, det ska bli mysigt att fara och tälta med massa trevligt folk och ta nån kall öl och grilla, haha.

Måsta bara påpeka igen att min älskling är den underbaraste av alla! Han är verkligen mitt allt och jag älskar honom så otroligt mycket! Han är bara MIN! Och jag har haft det väldigt mysigt under dom här dagarna älskling!

Nåja, nu får det räcka.

Puss!


Fredag. <3

Jag vaknade för ett tag sen. Det blev inte att skriva nå Nattiinlägg igår för internet funkade inte på något vänster. Men igår så målade jag klart huset, sååå skönt. Sen käkade jag hos "mormor" again. Sen såg jag, Josse och barnen på Förtrollad, haha ganska rolig faktiskt. Helst jordekorren, HAHAHA! Sen gick vi och bytte om för badtunnan var varm. Så alla hoppa i den och det fantastiska är att jag har badat för första gången i sommar! Japp, jag vet! Och jag som är en sån badkruka, hehe. Och jag doppa mig till och med 2 ggr! Aja, då var de överstökat iaf. Efter det gick jag och duschade, ringde och väckte älsklingen för han sov, skulle bara säga godnatt till honom. Sen gick jag över till "mormor" och åt ost och kex och andra godsaker. Sen gick jag hem och la mig i sängen och såg nån filmen som jag vet att jag sett förut men kommer inte ihåg vad den hette.

Och nu ska jag gå och packa alla mina saker för ska till Andreas stuga imorn. Ska till svärmor idag för ikväll ska alla vi 3 se på bio, MYS! Vi ska se Hancook om ni inte sett mitt andra inlägg än. Will Smith, MUMS! Nu längtar jag väldigt mycket efter min älskling! Har inte träffat honom på hela veckan!

Aja, det kommer bli bloggtorka här framöver. Kommer hem på tisdag tror jag. Så hör gärna av er!

Pussbay.

Sista målardagen.

Jag har inte pallrat mig till stugan än för att börja måla. Har bara pyttelite kvar sen ska Helena få måla det sista som är jätte högt upp. Jag vågar fan inte upp på stegen, det kanske är 5 meter upp i luften, och det är hööögt! Det kanske tar 20 minuter att måla det sista. Men lat som jag är så har jag inte orkat än. Solen ligger inte på just nu så ska väll gå och måla det sista snart. Imorn ska jag väll till svärmor. Jag, Andreas och hon ska gå och se på bio. Hancook blir det. Det är ju Will Smith ffs! Mums vilken gobit alltså. Sen på lördag beger vi oss till Överkalix. Det är marknad och mys i stugan. Mormor har precis farit till Överkalix, för dom har också stuga där. Saknar henne jätte mycket. Usch, min underbara söta mormor. Världens bästa. <3 Har verkligen sett fram imot den här helgen. Hoppas inget gåt snett bara. Vi kommer stanna tills på tisdag. Aja, nu ska jag gå och måla. Sen får jag se vad som händer resten av kvällen.

Bay.

Fuck, fuck, fuck.

Band Of Horses - The Funeral - en av mina nuvarande favoriter.

Fuck this day. Fuck you. Fuck my life.

You make my life worth living.

Jag älskar dig så oerhört mycket Andreas.



 
Du gör mitt liv värt att leva. Du är verkligen det bästa jag har. Jag är så glad att du är min, BARA MIN!  Snart har vi varit tsm i 3 år. Och det har varit som bästa åren i hela mitt liv. Jag önskar, hoppas och vill att vi ska vara tillsammans hela livet och långt efter det. För all framtid. Du betyder så mycket för mig. Man kan inte hitta en underbarare person än dig. Och du är ju min. Att jag för en gångs skull ska ha tur i mitt liv och få en sån fin kille som dig. Och du bryr dig om mig, du finns alltid här för mig och det känns så himla tryggt att ha dig vid min sida. Varje gång jag ser dig så får jag fjärillar i magen. För du gör mig så lycklig. Jag längtar tills vi har ringar på våra fingrar. Det är inte länge kvar nu. Jag vill verkligen leva resten av mitt liv med dig. Och jag hoppas du vill det också. Och att du känner samma sak om mig som jag känner för dig. Min kärlek till dig är olidlig. Den tar aldrig slut och den kommer aldrig ta slut. Kommer alltid att älska dig Andreas. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Det är du och jag föralltid. Älskar dig av hela mitt hjärta. <3


Tisdag.

Idag har jag målat i två timmar. Mer fick det inte att måla för solen sken. Så jag tog in Flisan och gjorde henne fin och klippte henne lite så hon ser något, hon är ju så himla hårig. Hon vart väldigt söt. Sen har jag halvsovit framför tv. Ätit gomat hos "mormor". Pratat med älsklingen. Badat badtunna och nu sitter jag här. Hoppas på fan att det regnar imorn. Orkar fan inte måla. Har ingen ork i kroppen. Iofs är det bara en dag kvar att jobba. Tror jag. Men orkar bara inte imorn. Har sovit så himla dåligt inatt. Och det gör det inte bättre att min kusin från sthlm är dum i huvudet. Tänker inte bry mig nå mer. Tänker aldrig träffa honom nå mer. Orkar inte höra på han skit nå mer. Ska låta honom förstöra sitt liv och jag ska inte bry mig ett skit. Men frågan är om jag verkligen kommer göra det. För jag bryr mig om honom. Men får bara skit tillbaka. Gah, jag fattar inte hur jag orkar. Skit samma, orkar inte tänka på det nu. Ska väll gå och se på tv snart och försöka sova.

Natti natti.


ÅH!

Jag vill inte måla.


Mamma är min skyddsängel.

Vad gör jag vaken den här tiden? Jo, det ska jag berätta.

Jag kan inte sova. Eller jag vill inte gå och sova. Det här har verkligen inte varit min dag. Jag vill inte lägga mig i sängen för jag vet vad som väntar där. Smärta, tårar och längtan efter mamma. Jag ligger i sängen och önskar att hon ligger brevid mig och håller om mig tills jag somnar. Låter mig gråta ut i hennes famn och höra henne säga; "Allt kommer bli bra Felicia, jag är här nu."

Jag känner mig så ensam hela tiden. Men igentligen vet jag att hon alltid är med mig. Skyddsängeln runt min hals symboliserar att hon alltid är med mig. För hon är min skyddsängel. Det går inte att få någon vackrare skyddsängel, eller vad tycker ni?

På utsidan är jag hon. Pappa säger att jag är en kopia av henne. Jag har hennes röst. Jag går likadant som henne. Jag ser ut som henne. Jag beter mig som henne. Det finns en del på insidan som jag tagit efter henne och det är känslan i handen. Att jag kan måla och rita. Resten av insidan har jag från pappa, skicklig på sport och intresset för musik. Man blir ju en blandning av båda men jag har fått mest av mamma.

Ibland är det ändå läskigt att se sig i spegeln för då ser jag nästan henne framför mig. Jag vet ju att det är jag men ändå så ser det ut som henne. Igentligen borde jag inte ha dåligt självförtoende för alla säger att vi är så lika. Och jag har aldrig sett en vackrare människa på denna jord så jag ska väll bara vara glad för att jag ser ut som henne? Om man ser ett foto på henne när hon var i min ålder kan man nästan tro att vi är tvillingar.

Min saknad är så himla stor. Det är så tungt att gå varje dag och sakna en sån viktigt person i ens liv. En person man aldrig fick lära känna. En person som ett barn verkligen behöver. Varför just min mamma? Varför just hon? Ställer dom frågorna varje dag. Jag önskar bara att hon vore här. Jag vill ha min mamma tillbaka. :'(

Nu ska jag försöka våga mig i säng och önska att hon ligger brevid mig när tårarna kommer.


Vila i frid Stig.

Det här har inte varit en bra dag. Det ända som varit bra är att jag fått sova ut. Men fick veta idag att en som jag tycker om har gått bort. Min mormors systers man. Han har som alltid varit en extra morfar då jag varit där. Man kan inte träffa en härligare gubbe. Han gick bort igår. Och just nu tänker jag på mormors syster och min tremänning Evelina som var hennes morfar. Jag som träffade honom bara för någon vecka sen. På gammelmosters 80 års kalas. Då såg han hur frisk som helst ut. Men hjärtat sa bara stop. Mer kan man inte göra. Man kan som aldrig fatta att nu är han borta, får aldrig träffa honom nå mer. Det går inte att tänka så. Jag vill kunna göra nått åt saken. Finnas där för min tremänning. Jag vill hjälpa. Hatar när folk mår dåligt som står mig nära.

Har inte mått nå vidare bra idag heller. Det gör jag ju aldrig. Har fortfarande väldigt ont i magen. Åh vad jag hatar de.

Imorn tror jag inte det blir nå målande. För dom har lovat regn och det ända man ser är stora mörka moln på himlen. Har fått min lön för 7 dagars jobb idag. Fick 2300. Alltid något. Vill ändå bli klar snart så man inte går och bär på den där ångesten att man måste måla. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Min kropp behöver sova för att orka igenom dagarna.

Jag ser vekligen fram imot helgen. För då är det Överkalixmarknaden. Kanske far upp med mormor och dom först och sen far till Andreas stuga på lördan då dom ska upp. Får se hur jag gör. Eller så far jag till Andreas på fredag och åker upp med dom på lördag. Vet inte hur det blir än. Ska prata med mormor. Ida och hennes kille, Marika och ungarna och morfar är ju uppe i stugan nu i Niemisel. Vet inte om jag orkar fara dit. Vill måla klart.

Usch vad jag saknar min älskling. Vill kunna sova med honom varje natt för det är så himla mysigt. Älskar dig så himla mycket gubben, pussss! ;-*

Nu ska jag gå och värma Roger igen. Har haft honom på magen hela dagen. Sköööönt.

Bay.


You are so ugly.

Just nu är mitt självförtoende i botten.

Jag är äcklig.


Godmorgon!

Vaknade för en timme sen. Skulle ju igentligen måla idag men så blev det inte. Jag vaknade av världens magont imorse, så där riktigt ont att man mår illa. Vilket jag gjorde också. Jag tänkte att jag sover lite till bara och ser om det går över tills jag vaknar igen. Men nej. Klockan 10 ringde jag A-K och bad henne ringa Helena och säga att jag inte kommer och målar idag pga magont. För Helena är nämligen vid stugan idag. Och hon skulle säkert undra varför jag inte kommer och målar. Så jag somnade om och har sovit ända tills halv 2. Har ju vaknat en hel del och försökt få upp min kropp ur sängen för jag ska ju upp tidigt imorn och måste kunna somna tidigt ikväll. Men det har inte gått. Jag hade säkert kunnat sova nån timme till men halv 2 fick räcka för mig. Nu är det väll lite bättre i magen. Mår inte illa men har djävulskt ont. Så har vår såkallade "Roger" på magen. En riskudde man kan värma i mickron. Och den blir härligt skön när den är varm. Den är bra för nacken också. Riskudden Roger är guldvärd när man har ont i magen. Nu ska jag väll ta mig nå att äta och sätta mig framför tv en stund. Kanske sitter ute sen och läser lite. Det är ändå ganska bra väder idag. Lite för mycket moln men ändå ganska varmt.

Bay.

My weekend.

Idag har varit en bra dag. Eller hela helgen har varit bra. Jag och älsklingen har varit ensamma hela helgen. Varit på partaj och idag bara kännt lugnet och inte en massa spring och gnällane. Skööönt. Och båda två har bara mått gott. Så himla härligt. För jag behöver verkligen de. Han skulle igentligen åka buss hem med då kom vi på att 20&100 linjerna har busstrejk. Så den kom ju inte såklart så min lådsasmormor var tvungen att köra hem honom, men det gick hur bra som helst för henne, hon är så snäll. Josse och Simon hyrde Cloverfield så vi har suttit och sett på den nyss. Den är så himla bra. Men det bästa är ju att se filmer på bio. Och den var mycket bättre på bio än på tv. Men är filmen bra så går den att se på tv också. Har ätit gomiddag hos "mormor" också. Grillat med pommes. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Se om det är något på tv. Simon och Josse for och fiska. När dom kommer tillbaka kanske vi ska bada badtunna, får väll se hur det blir.

Igår vart det ett fylleinlägg som ni kanske ser. Haha, herregud. Nog är det tur att Andreas har mig, ojoj lilla gubben. Han mådde inte så bra. Jag käkade pyttipanna innan jag gick och la mig. Min moster säger att det är ett bra knep att få bort huvudvärken på morgonen, alltså så man inte blir så bakis. Men mitt huvud mådde inte så bra imorse. Så snodde den kalla handduken från älsklingen och satt den på mitt huvud och somna om. Så då funkade inte kvällsmaten för mitt huvud den här gången. Det har funkat förut har jag för mig.

Min älskling har varit så himla söt i helgen. Det är ju helt sjukt! Usch vad han är gullig. Älskar honom jätte mycket. Ja, det går inte att beskriva hur mycket! Tack gubben, jag behövde verkligen dina fina ord. <3

Imorn kommer resten av the family hem. Och jag ska fortsätta måla. Fyfan för det. Men nu är det inte mycket kvar. Högst 3 dagar. Har ju haft "semester" från i onsdags. Och måste våga mig upp på den stora stegen nu. Har inte vågat upp på den än. Aja, jag får väll bita ihop.
 
Nu ska jag se om det finns nå på tv.

Baay.

Fylleinlägg.

Det vart ett fylleinlägg iaf.

Har nyss kommit hem från Erik. Det har varit mycket trevligt. Vi har ätit god mat. Sem bastat lite och så. Känner mig inte så nykter för tillfället. Får radera hela tiden för att jag skriver fel hela tiden. Älsklingen ligger uppe i mitt rum och han en hink bered ifall han skulle spy. Vi ska väll sova snart. Har varit jätte trött hela kvällen. Saknar min Carro redan. Usch. Hon är så vacker och söt att man bara vill pussa på henne hela natten lång.

Nu snurrar det för mycket så orkat inte skriva nå mer.

Grattis Erik på 18 års dagen!

Bay.

Partaj!

Ikväll blir det att fara till Erik som fyller 18 år idag! Grattis grattis. Godmat och partaj. Och såklart träffa min söta lilla Carro, längtar! Jag och älsklingen duschade för ett tag sen och nu ska jag gå och sminka mig och göra mig klar för att Sandberg kommer och hämtar oss snart. Hör gärna av er!

Får se om det blir ett fylleinlägg ikväll. Ja ni lär väll märka, haha.

Bay.

Home sweet home.

Jag kom nyss hem. Har varit med familjen + farmor&farfar och seglat. Vi stannade på en ö som heter Kluntarna. Låg och sov på vägen. Det tog 6 timmar att segla dit. Eller ja, farfar var tvungen att köra med motorn för det var ingen vind. När vi väl kom dit så käkade vi. Sen badade vi bastu. Det var för första gången jag visade min piercing för min familj. Valde ett mycket bra tillfälle till att pappa inte skulle bli sur för kompisar till familjen var också på ön och bastade med oss. Så då var det avklarat. Nu behöver jag inte gå och smyga med det. Nu kan jag sola utan att bry mig om att någon ser. Farmor tycket det var väldigt vackert iaf, haha. Sen så pratade jag med älsklingen. Samtidigt som jag vart sjösjuk. Låg inne i båten och pratade i telefon. Och båten gungade inte något. Usch. Så jag sa godnatt till honom och sen gick jag ut och tog frisk luft. Då gick det över lite grann. Sen satt jag inne i båten och surrade med alla tanter och gubbar. Idag har vi gått runt ön och kollat. Men bror och Josef sprang i förväg, vilket dom inte fick. Så vi hittade dom inte. Men när vi kommer tillbaka till hamnen så är dom där på bryggan och fångar småfisk. Jäkla rackarungar. Sen gjorde vi varma mackor. Vi kvinnor satt och solade. Och en äcklig ful finne på typ 30 + började stöta på mig. Ser han inte att jag är ung? Herregud. Men dom for så då vart det lite lugnare. Då vågade jag gå själv och inte behöva sitta med farmor eller A-K. Sen vart det partaj. Det vart dansbandsmusik m.m. Sen käkade vi och sen for jag med kungsholmen. Min kusin Simon klev på vid Klubbviken med resten av gubbarna han jobbar med. Alla var äckligt fulla. Simon med. Aja, orkar inte gå mer in på det. Det är inget intressant iaf. Sen stod A-L och väntade på oss vid hamnen. Vi for och hämtade älsklingen. Och nu har vi kommit hem. Han sitter och ser på nån film för tillfället och äter upp allt chips. Så ska gå och göra honom sällskap nu.

Imorn blir det fest hos Erik. Han fyller nämligen 18 år imorn, eller idag snarare. Har inte kommit på hur vi ska kunna ta oss hem än. Men det får vi fixa imorn. Dår får jag träffa min Carro! Åh vad jag längtar!

Just nu har vi huset för oss själva. Ja, Sessan är ju här men det gör ingenting. Hon är så söt så. Vi är förmodligen sjävla imorn också. Fyfan vad skönt. Och mysigt. Laga egen mat och så. Prova på man&hustru livet, hihi. Aja, nu ska jag gå och vara social med min bäbbish!

Bay.

Saknar trummorna.

Hej.

Idag skulle det bli regn så jag hade ju ställt in mig på att inte måla alls. Såg fram imot det för att jag är verkligen less på det. Och imorse har flera myggor retat mig. Måste kolla så att myggfönstret verkligen inte har nå hål eller nå. När jag somnade regna de. Och när jag vakna där vid 6 tiden regna det också. Hade ju ställt väckaren på 9 ifall det skulle regna. Och när den ringde så regna det inte. Fan tänkte jag och satt på snooz. Men efter några ggr så slog jag av alarmet. Tänkte att jag inte ska måla idag, var helt slut. Och så blev det också. Jag sket i att måla idag. Hade verkligen ingen lust. Så jag somnade om och sov till 11. Sen har jag bara det på tv. Och sen kom älsklingen. Vi hann inte göra så mycket. Duschade, käka middag och såg på tv. Sen var han tvungen att fara hem. Hatar när tiden går så snabbt när jag är med honom. När jag inte är med honom får tiden gärna gå fort. Men då går den hur sakta som helst.

Usch vad söt han var idag. Det behövdes verkligen. Tack gubben.

Imorgon så har jag bestämt mig för att följa min familj och farmor&farfar ut med segelbåten. Hellre de än att stå och måla. Fast ser inte fram imot det så mycket. Ungefär som jag ser fram imot för att måla. Aja, får väll ge de en chans iaf. Far iland på fredag med Kungdholmen. Antingen så far jag till svärmor eller så far jag hem. Får väll se hur det blir. Simon ska också åka med den båten iland så får lite sällskap iaf.

Jag saknar trummorna. Måste tjata på pappa att köpa ett trumsett åt mig. Går ju snart under!

Tjejlista.

Hur naturlig är du?


Du har....

(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 14

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!

10-15 Konstgjord behandlad blomma

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20-25 Fryst jordgubbe.

25-30 Barbiedocka. Bara plast


Mest kille eller tjej?

Din killsida
[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör illa sej
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[x] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har Ds, Ps2 eller något liknande
[x] du kollar på sport ibland
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbollsmatcher
[ ] du tycker det är knäppt med sovöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] sport är kul
[ ] pratar med mat i munnen
totalt: 10


Din tjejsida
[ ] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa - när jag har pengar.
[ ] du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[x] du bär färgen rosa
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[ ] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[ ] du har gått i dans eller gymnastik
[ ] det tar dej ca en timma att göra i ordning
[x] du har fler än tre par skor
[x] du bryr dej om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänningar när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[x] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes
totalt: 9

En blandning av båda.


Många motgångar.

Jag är trött. Jag känner mig sliten och äcklig. Ständigt har jag motgångar i mitt liv. Ibland flera stycken på samma gång. Som nu. Hur mycket klarar man av igentligen? Hur mycket smärta klarar man av på en och samma gång? Jag har varit väldigt nära på att ge upp flera ggr. Jag kallar mig svag, för att jag ständigt känner mig svag. Mina närmsta kallar mig stark som fortfarande kämpar. Som verkligen orkar det som inte som skulle klara av. Skulle du klara av att växa upp utan en mamma? Det är den tyngsta motgången jag har och alltid kommer ha. Jag skulle helst inte vela rabbla upp alla mina motgångar jag haft i livet och vilka jag har just nu. Vill inte att folk ska tycka synd om mig. 
 
Jag ställer frågan igen. Hur mycket klarar man av igentligen?

Jag vill ge upp varje dag. Bara försvinna tills allt är bra igen. Eller spola tillbaka i tiden. Men inget av det går.

Jag tycker själv att jag är mogen för mig ålder. Som haft så mycket motgångar och har klarat av att lösa dom och att leva med dom. Sånt som bara en vuxen människa skulle klara av. Inte ett barn. Men för att klara av det så måste man få stöd och få prata ut. Inte ens en vuxen människa skulle klara av att leva om man inte fick prata ut lite då och då. Jag har fått stöd så att jag har klarat mig hitills iaf. Men kanske inte av rätt personer. Inte av dom som förstår iaf. Men som ändå funnits där när jag har gråtit och velat prata ut. Jag syftar på min pojkvän. Otroligt att han orkat höra på allt. Han förstår att jag mår så dåligt som jag gör. Men han vet inte hur det är att må så dåligt. Inte när det gäller min situation iaf. Men jag ska vara väldigt tacksam att jag haft honom under de år då jag mått mest dåligt. Och jag är väldigt tacksam för de. Vet inte hur jag hade klarat av allt om han inte funnits i mitt liv. Tack älskling.

Var tacksam för att era föräldrar lever. För ni vill inte gå igenom det som jag gör.

Rip my heart apart.

Låt bilden tala för sig själv.


Varför?

Varför kan jag inte glömma?
Varför kan jag inte förlåta?
Varför kan jag inte tro?
Varför ska allt dåligt hända mig?
Är det meningen att jag alltid ska leva i ständig smärta?

Jag vill glömma.
Jag vill förlåta.
Jag vill tro.
Men det går inte.

Felicia, ditt liv är inte värt att leva.


När kommer detta ta slut..?

Kom hem för ett litet tag sen. Jag och älsklingen har bara tagit det lungt och mått gott.

Nu ska jag ser om vi har nå gott hemma. Är sugen på något men vet inte vad.

Imorn blir det att fortsätta måla igen, och jag ska upp på den stora stegen, blä! Som tur är så ska Helena hjälpa mig där det är väldigt högt där jag inte vågar upp. Så det känns skönt iaf. Kanske inte blir så mycket målande i veckan. Det ska bli så dåligt väder. Vad smhi visar iaf. Ska kanske ut med farmor och farfars segelbåt på onsdag med the family. Just nu känner jag mig inte så sugen. Helst inte med min familj. Får se hur jag gör, jag slipper måla iaf. Men skulle vela få klart skiten.

Just nu mår jag inte så gott. Skulle lika gärna kunna köra en kniv igenom hjärtat och jag skulle inte känna nån mer smärta än vad jag redan har. Fan också.

Persön ikväll.

Jag har precis packat klart. Är väldigt stressad. Så nu ska jag gå och sminka mig och sånt och sen ska jag ta plastraketen till Persön. Ska vara med älsklingen ikväll. Och måste vara där innan 5 för då är det mat. Hade velat se klart Rädda Willy 2 innan jag åker men det hinner jag inte. Så jag hinner inte skriva så mycket mer. Hör gärna av er!

Bay.


Music freak!

Jag var bara tvungen att byta bakgrund. Man såg ju inte mitt namn högts upp. Så den bakgrunden får jag spara tills en annan gång. Den här får duga tills vidare.


Åt grillad fläskfilé till middag idag med potatisgratäng och pappas populära sås som jag älskar. Det satt fint. Fast nu har jag bestämt att verkligen tänka på vad jag äter. Vill inte gå upp i vikt igen. Mot för att jag aldrig varit fet. Är bekväm med min nuvarande vikt. Fast jag tänker inte säga vad jag väger. Vet inte om ni skulle bli chokade eller gud vet vad. Men har gått ner till en vikt som jag är bekväm med. Önskar bara kroppen vore lite smalare kanske. Jag äter inte mycket. Men ibland kan jag äta skräpmat och då får jag dåligt samvete för då tror jag att jag plötsligt gått upp 2 kg eller nått. Fixerad? Lite kanske, men har väldigt dåligt självförtoende. Jag är inte fixerad över hur jag klär mig eller om jag är sminkad eller inte. Det skiter jag fullständgt i, bara min kropp der bra ut. Herregud vad jag börja babbla om mig själv. Blä på mig.

Har jag sagt att jag kommit in på Estetiska förästen? Det har jag inget minne av faktiskt. Men det blir Estetiska för mig. Kom inte in på Hantverks och det förstod jag. Men man kan ju alltid söka. Är mycket nöjd iaf! Nästan bara musik i 3 hela år, YEY!! Längtar nästan, hihi.

Och gud så skönt att få sova imorn! Eller jag vet inte om Helena tänkt att jag ska jobba på helgerna också. Men det tänker jag verkligen inte göra. Om jag får dubbelt så mycket i timmen kanske? Haha. Nä, fan heller. Ska sova. Fast det har blivit en sak som jag hatar numera. Kanske inte NÄR jag sover. Men när jag SKA gå och sova. Blä på det! Vet inte riktigt vad jag ska göra imorn. Har inga planer alls. Sova är mina enga planer. Får väll se vad som händer.

Äh, nu finns det typ inget mer att skriva om.

Bay.


Bad day.

Happ, gjort lite nytt igen som ni kanske ser. Orkar inte göra nå mer avancerat. Det får bli så här ett tag. Hope you like it?

Vaknade på helt fel sida imorse. VIlket händer ganska ofta. Men idag var verkligen inte en bra morgon. Speciellt när den börjar med några tårar. Det är inte en bra kombination att somna med tårar och vakna med tårar. För det mesta så somnar jag med tårar och vaknar med suddiga ögon. Men inte imorse. Då kom det även mer tårar. Jag måste lära mig att gå upp på en gång när jag vaknar så inte tankarna kommer tillbaka så fort. Men jag är verkligen en sömntuta på morgonen, ojoj. Läste till och med ett kapitel i Harry Potter igår för att komma på andra tankar men det funkade inte. Nej, idag har varit en väldigt dålig dag. Hoppas jag kommer på andra tankar snart.

Som vanligt så har jag målat på idag. Varit ganska less idag faktiskt. Det har varit blindingar och getingar som farit omkring mig hela tiden. Igår också. Så jag vågar inte stå still ifall som skulle bita mig eller nått. Men utan att jag känt något så har jag blivit biten iaf. Och när blindingar biter så blir det ju dubbelt så stora bölder på armarna med två hål i. Och tyvärr så kliar dom också. På måndag blir det att gå upp på stor stegen, BLÄ!

Ikväll blir det en mysig hemmakväll framför tvn tror jag. Det var en del bra filmer ikväll. Bland annat 8 Mile och Scream 2. Det blir nog 8 Mile för mig. Det var så länge sen jag såg den. Och den är grymt bra. Hoppas bara att vi har nå gott hemma.

Idag fyller min älskade moster Ida 24 år! Grattis och många pussar&kramar på min pussgurka!

Ne, nu ska jag ta och gå i duschen, känner mig väldigt äcklig.

Bay.

I've been standing on the shoreline!

Just nu sitter jag och lyssnar på skivan från skolavslutingen som jag fick av Daniel idag. Satan vad grym jag är på trummor och Pilot är gudomlig på att sjunga! Och alla andra i bandet är ju såklart fantastiska också! Har varit hos svärmor idag och myst med Andreas. Anton hade farit till Persön. Vi såg bara ¨på film, åt middag och tog det lungt. Saknar honom redan! Sitter och pratar med honom nu. Så jag ska ta och stänga ner och lägga mig och mysprata med honom.

Natti.

Three little words can do so much.

Idag har har vädret spelat mig ett spratt. Imorse när jag skulle gå och måla så var det gråmoln på himlen. Så jag målade under taket. Sen började regna vilket jag förstod så jag gick och myste med Flisan och borstade henne. Sen kom solen och då fortsatte jag under taket. Plötsligt höll jag på att ramla av stegen för att det kom en stor knall. Då tittar jag bakom mig och där kommer en stoooort mörkt molm och det flyger blixtar från det. Helvete tänkte jag. Så jag skyndade mig med att måla klart under taket. Och varje gång det mullrade så skaka hela stegen för att jag var lite små nervös. Jag gick in och fikade en stund och såg på tv. Trodde ju såklart att det skulle börja regna. Men så gick det ett tag och solen sken fortfarande. Så gick jag ut igen och molnen var borta! Jag tänkte; Vad är det här?! Så jag började måla runt fönstrerna. Och när jag tittar upp nästa gång så kommer ett stort svart moln över huvudet. Ääh tänkte jag, vädret spelar bara ett spratt igen. Men kvart i 4 så började de dugga lite så då plockade jag ihop och gick in. Tänkte att jag skulle måla till 4 idag eftersom att jag inte fått måla så mycket. Aja, en kvart gör ingenting. Jäkla väder alltså, vad håller du på med igentligen? Ja, man börjar ju undra. Iofs så är det ganska skönt att vila lite när det regnar. Man får så ont i ryggen och axeln när man målar. Men vill ju som ändå göra bra ifrån mig så jag får bra betalt. Men imorn har smhi lovat bra väder. Men som sagt, man ska aldrig lita på vädret. Vill bara bli klar med detta målande!

Resten av dan så har jag bara sett på tv, tagit mig en dusch och ätit gomat, fast det bara är onsdag! Vi grillade laxspett, mums! Var ute med Molly ett tag också, hon fick springa av sig lite. Oskar gick ut med Flisan också. Fast man är ju lite orolig när han går med henne för han är så hårdhänt och en 5 åring ska inte ha en kanin. Vad jag tycker iaf. Jag skulle vilja ta över Flisan från honom och själv ta hand om henne. Tycker så jäkla synd om henne. Det är därför jag går och ser efter henne hela tiden. Det är alltid jag som får borsta henne. För Oskars mamma är ju allergisk mot pälsdjur. Jäkligt smart att köpa en hårboll till kanin då. Ja, vet inte riktigt vad man ska säga.

Imorn blir det att börja måla klockan 9. För måste sluta måla vid 2 tiden om jag ska hinna fixa mig till 3 bussen. Ska till svärmor imorn och mysa med henne och Andreas. Längtar! Tror Anton fortfarande är där, får jag pussa på honom också, hihi. Aja, nu måste jag gå och sova om jag ska orka upp imorn.

Natti.


I don't wanna be by my self.

Nu sitter jag här igen. Fast nu är jag uppe på mitt rum med datorn. Det var ett tag sen. Men klarar bara inte av att vara nere just nu.

Det är bara skönt att skriva just nu känner jag. Fast jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Önskar jag hade mer musik på den här datorn. Vill lyssna på bra musik. Ska be lite folk skicka nå musik.

Jag vill skriva så mycket men det kanske inte är så smart. Vill inte precis att varenda kotte ska få veta hur lilla Felicia har det.

Kan väll säga att den låt jag nöter nu är Maria - Hold On Be Stong. Jag är inte så mycket för sån musik. Men är det bra text så fastnar jag direkt. Dom som känner mig vet vad jag lyssnar på, och det är defenitivt inte sån där musik, haha. Jag brukar för det mesta vara allätare men min stil är mest punkrock och sånt.

Imorn blir det mer måla. Vill vara med min älsking också. Saknar han jätte mycket. Skulle helst vela ha honom här nu.

Aja, nu har jag väll slut på ord.

Bay.

Måla, måla, måla.

Har just slutat måla för dagen. Det börjar bli lite småjobbigt faktiskt, jag är själv med alla insekter som stör mig hela tiden. Idag kom en stor spindel längs väggen. Visste inte vad jag skulle ta mig till så jag stod bara still och stirra på den tills den försvann. Och jag kan ju glömma att det blir klart på två veckor. Fick veta idag att jag ska måla två varv. Blä! Så nu vet jag inte hur lång tid det här kommer ta. Hoppas jag får jävligt bra betalt iaf.

Jag håller på att värma mig en panpizza. Är så jäkla hungrig! Skriver väll sen.

Bay.

RSS 2.0