Visste ni att?

1. Jag har svårt att sova utan mitt mjukisdjur och min snuttekudde som jag haft sen jag föddes.

2. Det minsta jag vägt iår är 45 kg.

3. Jag har lidigt av depression sen 13 års ålder.

4. Jag skulle aldrig gå ner i en vattenbur med vithajar runt om för alla pengar i världen.

5. Min största fobi och skräck är Tyrannosaurus Rex. Varje gång jag hör BOOM skiter jag i byxan.

6. Jag är 17 år och vill bli gravid.



Så, nu har ni något att bita i.

 


Without love, where would you be right now?

Haft musik i tre timmar idag, ojoj. Prestationsångest. Måste verkligen göra något åt den. Den är så himla jobbig att bära på. Dags att börja spela mer trummor här hemma helt enkelt. Riktigt plåga öronen på the family. Har prov i trummor på onsdag och det kommer inte bli roligt. Får verkligen hoppas att det går bra. Annars faller jag ner på botten igen.

Var hos tandläkaren idag. Det gick bra, inga hål som vanligt. Därimot så stack kärringen mig i tandköttet med skrapan dom använder. Det gjorde ont.

Jag måste ringa en läkare för min mensvärk. Det här går inte. Den blir bara värre och värre för varje gång. Och min PMS sen, fruktansvärd. Usch.

Nu måste jag ta mig i kragen och gå och spela lite trummor och plugga engelska.

Prisa daddy.

Pappa är en räddare i nöden! Han kom med 4 alvedon till mig så jag klarar mig till imorgon! Härligt.

Jag vill spola fram tiden.

Natti.

Varing!

Vad har jag gjort i helgen då? Jo i fredags så väntade jag ett bra tag på att Andreas skulle komma och hämta mig. Men som tur var så var Frida och Joel snäll och satt med mig och gjorde mig sällskap tills han kom. Vi for till hans mamma och åt middag, sov ett tag och sen bar det av till att sitta hamnvakt. Kan säga att det var en av dom tråkigaste sakerna jag gjort i hela mitt liv. Iallafall, igår sov vi halva dagen. For och hämtade presentkortet hos mig för jag var klantig nog att glömma det hemma. Sen for vi och åt på Waldorf och utnyttjade presentkortet. Jag åt det gamla vanliga, friterad kyckling, vågade inte prova något nytt. Till efterrätt åt vi friterad banan med glass. Det var mycket gott och mycket mysigt! Sedan for vi båda hem igen och kändes oss gravid i fjärde månaden båda två. Myste i soffan ett tag och sen for vi och plockade upp Sandra som ville ha skjuts hem.

På väg hem till mig så fick jag fruktansvärt ont i magen och i svanken. It will soon be my week. Men jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Jag hade så ont att jag mådde illa. Andreas fick panik som vanligt eftersom han hatar att se mig in pain. Varnade honom att om han blir irriterad och säger att jag ska ta det lungt då jag ligger i värkar på BB så kommer han få en smäll. Han låg iallafall och stök mig på ryggen medans jag vred mig i smärtor. Till sist så somnade vi. Utan att hinna säga gonatt till varandra. Imorse då jag vaknade så var smärtan borta. Hade inte ont alls. Tills jag gick upp och började röra mig. Så kom smärtorna igen och illamåendet. Just nu gör det mest ont i svanken och illamåendet kommer och går. F*cking hate to have my week. Det är för övrigt slut på alvedon.....

Varning! En förbannad Felicia denna vecka.

Lik Robert Pattinson?

Jag har fått en kommentar om att min pojkvän Andreas är lik Robert Pattinson. Haha, blev väldigt förvånad. Har aldrig tänkt mig tanken tidigare och kan fortfarande inte se att dom skulle vara lika. Eller?





Är Andreas och Robert lika?

Denna orättvisa.

Jag känner mig fortfarande väldigt obehaglig i kroppen sen den hemska händelsen som drabbade Frida här i Råneå i onsdags. Jag och min kompis Sandra diskuterade det ännu en gång igårkväll när jag och Andreas skjutsade hem henne. Diskutionen hamnade på att mord och andra hemskheter kan drabba oss i lilla Råneå och byarna runt om också och inte bara i alla storstäder som Göteborg osv. Det som hände har öppnat mina ögon mycket mer än vad dom varit. Eftersom jag själv har varit med om mycket hemskheter. Och jag mår fortfarande mycket dåligt över dom två små barnen som blivit av med sin mamma och att deras pappa har blivit anklagad för mord. I såna här situationer vill jag göra så mycket för att hjälpa. Jag vill att alla ska må bra, jag vill stötta och komma med värmande ord. Jag vill alltid hjälpa dom svagaste. Jag hoppas att barnen och dom anhöriga får den hjälp dom behöver för att kunna stilla min oro.


Det är en grym värld vi lever i.

Igår gick en kvinna bort här i Råneå. Två barn blev utan en mamma. Och hon togs ifrån dom på ett så himla grymt sätt. Vilket jag inte vill nämna här i bloggen. Utan just nu tänker jag på dom där två stackars barnen som kommer få växa upp utan sin mamma. Precis som jag. Det är ett av dom grymmaste sätten att växa upp, utan en mamma. Det går inte att beskriva i ord hur plågsamt det är att mista sin mamma. Och dom här stackars barnen kommer få växa upp utan sin pappa också för han kommer sitta med dom stygga pojkarna och flickorna bakom galler. För det var han som tog henne ifrån dom. Två stackars föräldralösa barn. Jag blir helt kall i hjärtat. Det gör ont och jag vill bara gråta. För jag vill inte att någon, överhuvudtaget, ska få växa upp utan en av sina föräldrar. För det är en av dom värsta sakerna man kan gå igenom. Jag önskar all lycka till dom här två barnen och jag kommer tänka på dom ofta.

Vila i frid F.S.

Sovmorgon!

Eftersom att individuella valen inte har startat den här veckan så börjar jag 11.15 imorgon. Så sovmorgon för min del. Sedan bär det av till Andreas mamma och ska vara där hela helgen.


Min snygging! <3

Brännboll, tipsrunda och porträtt.

Det var mycket strul för min del om hur jag skulle ta mig till Trolltjärn idag där vi hade friluftsdag. Jag vill inte komma för sent och jag ville inte sitta nästan 2 timmar på skolan. Det slutade med att jag tog 9 bussen och åkte med Frida och Marlené dit och allt gick bra. Vi kom precis i tid!

Friluftsdagen bestod av brännbollsturnering. Våran klass kom 2:a. Vi förlorade tyvärr i finalen. Men vi kämpade hårt för att vara den minsta klassen. Tretton personer var vi och alla andra klasser hade hela klassen med sig i princip. För att skryta lite så var jag suverän som brännare och sprang 3 frivarv. Yey me! Sen var det dags för lunch så jag satt mig ner med Anna, Ellinor och två i tjejer i Ellinors klass. Vi hade väldigt roliga konversationer så det var kuligt! Sen var det tipsrunda och då skulle man gå mentorsvis. Och min grupp delade första plats med en annan grupp. Och medans vi gick på tipsrundan i skogen skulle vi samla på oss material för att sen göra ett porträtt av våran mentor när vi kom tillbaka. Björn blev mycket fin, haha!


Väldigt stilig han är den där Björn Hällis. ;)

Sen kom älsklingen och hämtade mig och vi såg på två filmer. Electric Mist och Godzilla. Sen skjutsade han hem mig. Och sen har jag bara tagit det lugnt.

Pappa har en del från Laitis här för att äta middag i kåtan (höhö jag vet) och bada badtunna. Och Mammas kusin är med så nu ska jag gå och hälsa på honom!

Long train runnin'.

Den här låten har jag på musiken just nu. Prestationsångest.



Seg idag.

Idag har jag äntligen fått shoppa lite! Men jag har verkligen ingen ork just nu att lägga upp några bilder. Kalendern var iaf kvar på sitt gömställe så nu är den min!

Imorgon är det friluftsdag. Yey, öhm. Det som är positivt med att vi har just friluftsdag imorgon är att vi börjar 10 och slutar 14. Annars är det 8 till halv 17. Måndagar och torsdagar kommer vara dom värsta dagarna för mig. Så det kommer bli mycket klagomål om just måndagar och torsdagar framöver.

Denna äckliga prestationsångest.

Prestationsångesten har redan hunnit i fatt mig. Och bara tre dagar har gått av skolan. Jag har redan fått ett prov jag måste plugga till. I trummor. På onsdag. Vi har börjat med musiklektionerna idag. Spelat trummor för första gången på 7 veckor. Usch vilken prestationsångest! Jag hatar den!

Jag är den enda tjejen på skolan som spelar trummor. Klart som fan att jag har prestationsångest!

I need you to understand.

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förut? Ja, jag förlovade mig.
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? Only Sweden. 
Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommar 2010? Ja, massor.
Vilket/vilka datum kommer du alltid minnas? 20/8 - 09.
Största misstaget? Jadu... 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Haft lite ont här och där. 
Bästa köpet? Förlovningsringarna.
Vad spenderade du mest pengar på? Förlovningsringarna.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Förlovningen.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2009? Alla Beyonce låtar. 
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Lite gladare kanske. 
Hur tillbringade du din midsommarafton? Var i Andreas stuga. 
Blev du kär i sommar? Blir kär på nytt varje dag i Andreas. 
Favoritprogram på tv? Vet inte. 
Bästa boken du läst i sommar? Systrar i Jeans, tredje sommaren. 
Största musikaliska upptäckten? Madcon - Beggin' typ. 
Något du önskade och fick? Att förlovning skulle hända, och det gjorde den. 
Något du önskade dig och inte fick? Fler strand dagar. 
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? Var bakis. 
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Ja, mer lycka. 
Vad fick dig att må bra? Att få sova med Andreas och förlova mig och mina vänner. 
Vem saknade du? Min mamma och alla mina klasskompisar.
De bästa nya människorna du träffade? Träffade ingen ny. 
Sommarens sötaste? Fiia! 
Sommarens hetaste? Andreas såklart! 
Sommarens största kärlek? Andreas där igen.
Sommarens besvikelse? Att den flög förbi så fort, som vanligt.
Sommarens bästa - 2009? Förlovningen!

Min video.

Min pappa är enda levande barnet till farmor&farfar. Hans bror dog. Så eftersom att pappa är det enda levande barnet till dom så blev jag en speciell skatt i redas ögon. Jag var det första barnbarnet. Så från magen till nästan två års ålder så filmade alltid farfar mig när jag hälsade på dom eller när något speciellt hände runt mig. Och när jag blev lite äldre hittade jag en VHS video där det stod FELICIA på. Och varje gång jag hälsat på farmor&farfar så har jag alltid tittat på den videon från när jag var liten. Så småningom fick jag ta hem den.

Men så en natt när min pojkvän Andreas sov över hos mig så vaknade han mitt i natten. Jag hade då tvn nere vid fötterna på sängen med alla videor och DVD:er. Jag vaknade såklart när han började röra sig i sängen. Och sedan hörde jag ett BRAK och hur han skrek K*K. Jag tände lampan och frågade vad han höll på med. Han sa att han skulle dricka. Jag sa då åt honom att drickat var bredvid mig. Han drack och sa godnatt. Nästa morgon steg jag upp och kollade vad det var som hade farit ner i golvet. Där ligger min video. Trasig. Går inte att använda igen.

Sen dess har jag tjatat på farfar att han ska göra en ny video. Men dåligt minne som han har och miljoner andra saker att göra så har han inte gjort det än. Och på just den videon som gick sönder så hade han spelat över halva videon med en skräckfilm. Så självklart finns det mer han har filmat som jag inte sett. Och jag längtar så himla mycket tills jag får se det.



Jag satt och tänkte på min film på bussen idag. Blev tårögd. För just på den videon får jag se min mamma levande. Det enda jag får se av henne levande. Och jag vill så hemsk gärna se henne just nu.

Eftersom att jag äntligen tar tag i min sorg när det gäller henne så vet jag att det kommer bli mer känsligt att se henne. Men det är något jag måste göra för att fortsätta jobba mig igenom sorgen.


Dittan och dattan.

Idag blev det ingen chailatte, det blev ingen shopping. Men det blev skrov och en stund på stan med alla glada.

Min lön hade inte kommit in på kontot. Först när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot så kom jag på att jag får en utbetalningscheck. Den hade kommit när jag ringde pappa. Hemma. I Prästholm. Fyra mil bort. Härligt. Jag gick iaf och kollade runt på kläder. La undan en del som jag ska köpa imorgon. Fick låna pengar av snälla Chrille så att jag iaf kunde köpa ett femämnesblock. För jag måste ha det. Eftersom att vi började med riktiga lektioner idag. Så hittade jag en kalender som Annah hjälpe mig att gömma, höhö. Det var den sista och jag vill verkligen ha den! Får hoppas att den ligger kvar på sitt gömställe imorgon!

Efter skolan for jag och the family till Bergmans för att äta köttsoppa. MUMS! Det var länge sen. Blev väldigt trött efter jag ätit. Gick och la mig i Eves säng, hihihi! Hoppas det inte gör något? (a) Den var iaf väldigt skön och jag drog iväg nån minut innan vi skulle fara hem. Nu är jag fortfarande lika trött. Men jag ska försöka hålla mig vaken tills jag ska gå och sova. Om jag somnar nu kommer jag inte kunna somna ikväll när jag ska gå och sova.

Mina minnen.

Mina minnen.

Jag minns inte mycket av min mamma. Jag var ju trots allt bara tre år när hon gick bort. Men det här är mina minnen med henne.

Som liten sov jag ofta i mammas och pappas säng. Vi steg upp och det måste ha varit någon dag efter julafton för att granen hade börjat barra. Jag sprang före mamma och pappa förbi granen och in i vardagsrummet, där jag vände mig om och såg på mamma, hon log mot mig och jag flinade tillbaka.

Sista minnet jag har när min mamma levde var när hon och jag satt i soffan. Helt plötsligt börjar jag att sparka på henne. Hon sa att om jag inte slutar sparka henne skulle hon sätta mig i sängen. Jag ville inte sparka henne en gång till men ändå så gjorde jag det. Mycket riktigt så satte hon mig i sängen. Jag började gråta och bad om förlåtelse och att jag inte skulle göra om det. Så hon lyfte mig ur sängen och bar mig till soffan igen. Men så fort hon satt sig i soffan så börjar jag sparka henne igen. Efter det är det svart.

Ur boken
Livet utan min mamma, 24/8 - 2009.

ES2B.

Första skoldagen avklarad. Mycket roligt att träffa alla igen! Mitt schema är ändå ganska bra. Efter skolan gick jag och hämtade ut mitt nya busskort. Sen fick jag och Annah med oss några på stan. Gick runt på stan lite, sen åt vi på mat och prat. Tyvärr blev det ingen chailatte. Kanske blir imorgon. För jag har nämligen fått resten av min lön idag, hihi. Ska inhandla lite skrivböcker, en kalender behöver jag och så lite annat nödvändigt! Och så har jag lovat Joel att äta ett skrov med honom, haha.

Imorgon börjar jag 9.55 och har bara en lektion. Skönt.

/ Felicia.

Jag har hållt om min mamma.

I ett tidigare inlägg berättade jag om en dröm jag hade om min mamma. Det finns i kategorin "Min mamma". Och nu har jag drömt en till dröm om min mamma. Och i det tidigare inläggt om min dröm om mamma så skrev jag att jag ville komma så långt att jag rör vid henne. Nu har det hänt. Jag har äntligen rört i min mamma. Inte en gång, utan två gånger.

När min mamma levde jobbade hon som frisör. Det gjorde hon även i min dröm. Och där på ett bord låg hon. Helt vit och stenfrusen. Och helt plötsligt blev hon levande och reste sig upp och log mot mig. Jag kunde inte andas. Kunde inte tro att det var sant. Jag gick sakta fram mot henne och sträckte ut mina armar mot henne. Och sakta och försiktigt la jag mina armar runt hennes rygg och höll om henne. Kände hur jag kippade efter luft samtidigt som jag började gråta. Hon la sin ena hand på min rygg och fortsatte le mot mig. Hon sa ingenting, hon bara log. Hade den här drömmen varit verklighet hade jag aldrig släppt taget. Men i drömmen gjorde jag det. Hon skulle hjälpa en kund. När hon levde så hjälpte hon till mycket med att välja ut peruker åt sina kunder. Hon skulle nu hjälpa en flint man att hitta en peruk. Och den här mannen var förståndshandikapad. Hon så åt mannen att hon kunde hjälpa honom. Och medans hon stod och pratade med honom gick jag sakta fram till henne igen. Tårarna började rinna igen. Och så fort jag lagt mina händer runt hennes rygg igen grät jag som ett litet barn. Helt plötsligt blev mamma nervös och sprang bort i en korridor med mannen efter sig. Sen vände hon hastigt om och mannen likaså. Mannen hade ett litet försprång på vägen tillbaka. Min mamma skrek nej. Jag skrek tillbaka: SPRING MAMMA! Vid det här laget förstod jag att om inte mamma hinner tillbaka först fryser hon till is igen och blir vit igen. Mannen hann före och min mamma föll ihop och blev vit och frös till is. Där stod jag framför mamma och skrek.

Jag vaknar av ett hastigt ryck. Sånt där typiskt ryck som är i filmer när någon vaknar från en dröm. Kände hur blöt jag var i ansiktet och verkligheten hann i kapp mig. För mig kändes det som att min mamma dog på nytt. Kände smärtan i bröstet och började gråta igen. Min pojkvän Andreas vaknar av det och frågar vad som hänt, om jag drömt en mardröm. Det ända jag kan göra är att nicka. Får inte fram ett ljud.

Den drömmen är både den bästa och värsta dröm jag drömt.


Det här leendet gav min mamma mig i min dröm. Det vackraste leendet som finns.

/ Din Dotter.

Det vanliga snacket innan skolan börjar.

Ja hörni, imorgon börjar skolan om igen. Både bra och dåligt. Det är bra för att jag får träffa alla klasskompisar igen. Bara träffat en del under lovet, men inte alla. Knappt haft tid till att vara med dom och det har jag haft dåligt samvete för. Hoppas det blir bättre nästa sommarlov. Att man träffas mer. Jag och Anna ska gå och fika efter samligen och så. Så vi ska få med så många som möjligt på en fika. Det kommer bli mys. Ta en chailatte, det var väldigt länge sen!

Det dåliga med att skolan börjar igen är dom vanliga anledningarna. Jag vill ha mer lov, vill sova mer och samla mer energi. Jag vill bada och sola på stranden mer. Jag vill ha mer sommarvärme. Jag vill ha mer sommar helt enkelt. Det är så fruktansvärt irriterande att sommarlovet och alla andra lov ska gå så snabbt. Man hinner ju knappt samla energi! Och det känns som att det kommer bli ett jobbigt år. Börjar ju som sagt 2:an och då vet man att man har hela 2 år kvar av gymnasiet. Nä, jag är inte taggad alls!

Värmande ord och presentkort.

Att sova fyra nätter i rad med den man älskar mest har varit helt underbart! Första natten låg vi i min säng. Men från torsdag natt tills idag har vi sovit i gästhuset. Det har varit så fruktansvärt mysigt! Nästa sommar tror jag vi ska använda det mer, hihi. För nu börjar det bli för kallt för att sova där. Andreas har varit som en plåster inatt. Stackarn har frysit så mycket. Men det gjorde det bara ännu mysigare!

I lördags for vi till stan. Andreas mamma och hennes kille hade en present åt oss så vi for dit för att se vad det var. Susanne (Andreas mamma) hade gjort ett helt eget kort till oss med värmande ord och så fick vi ett presentkort på Waldorf från dom. Så nästa helg ska vi ut och äta kinamat, mums!




Fint kort, eller hur? :)


Våran dag. <3

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har helt enkelt inte haft lust att sitta på datorn när jag varit med Andreas och haft det mysigt med honom!

Nu är vi officielt förlovad! Och det är helt underbart! Går inte att beskriva, hihi.

Vi gick upp vid 12 tiden i torsdags. Gjorde en god frukost och sen in i duschen. Och när vi fixat oss klart så gick vi och fixade till "lekstugan" som står på min gård. En liten stuga med tre sängar i som vi brukar ha som "gästrum" när vi har gäster på sommaren. Bäddade och sånt så vi skulle slippa göra det på kvällen. Sen gick vi ut på Udden brevdid mig och satt på oss ringarna, hihi. Går inte att beskriva känslorna i just det ögonblicket! Sen gick vi till lekstugan igen och låg bara och myste tills middagen var klar. Pappa hade gjort en supergod middag åt oss. Grillad fläskfilé, potatisklyftor, greksallad och en balsamicosås! Mums! Mätt blev vi, haha. Efter det for vi till Persön för att Andreas pappa ville bjuda oss på tårta och gratulera oss. Sen for vi hem till mig igen och då var badtunnan varm så vi hoppade i. Pappa och A-K kom med jordgubbschampange som vi fick i tunnan, mys! Efter nån timme i tunnan gick vi upp och duschade av oss. Gjorde dipp och åt chips. Sen gick vi till Lekstugan och myste hela natten! Inte hela kanske, men nästan! Haha!

En helt underbar dag! Man behöver faktiskt inte ta in på hotel eller åka och äta ute för att fira något så speciellt. Det funkar lika bra att pappa bjuder en på middag, får bada tunna mitt i natten med tända lycktor och sova i ett gästhus. Lika romantiskt och underbart!


Här förlovade vi oss.


Här har vi precis satt på oss ringarna.


Ett lyckligt par, hihi.


Pappa skulle såklart ta kort. Här vid middagen.


Och en puss bild skulle han ha, såklart, haha.


Visst är ringarna vackra? Hihi!

Jag är så lycklig!

Förlovning och 4 års firande! <3



4 år med dig Andreas. Är det sant? Har det verkligen gått 4 år sen den där underbara natten då det blev du & jag. Ja, det har tydligen det. Åren bara flyger fram. Det känns som om det var nyss du fyllde 15 och fick din första kram och puss från mig. Och vilken puss sen. Min mage har aldrig pirrat så mycket i hela mitt liv. Det var ju nyss du och jag lekte mörkerkurragömma med alla andra och gömde oss bakom fotöljen och bara pussades, glömde totalt bort vars vi var eller vad vi gjorde, vi var i en helt egen värld och vi såg bara oss och ingen annan. Allt det där hände ju nyss! Vad det känns som iallafall! Vi var ju nyss så små och nyförälskade! Nu har det gått 4 år sen den bästa dagen i hela mitt liv. Den 20 augusti 2005, den dagen blev det du och jag. Vi har gått igenom gott och ont. Det har inte alltid varit en dans på rosor. Men vi har klarat det tillsammans. Blivit ett starkare par. Älskat varandra mer och mer för varje dag. Jag skulle inte klara av ett liv utan dig. Du är en stor del av mig nu och det kommer du alltid att vara.

Och vi ska förlova oss idag älskling! Kan du tänka dig? Äntligen! Jag är världens lyckligaste flickvän just nu! Och vi har köpt underbart vackra ringar som passar perfekt på våra fingrar. Du förstår inte hur mycket det här betyder för mig! Jag blir alldelens tårfärdig! Det går verkligen inte att beskriva min kärlek för dig, inte änns med alla ord som finns i hela universum! Jag vill verkligen att det ska vara du och jag föralltid. Jag vill gifta mig med dig, jag vill skaffa barn med dig, jag vill bli gammal med dig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta Andreas. Du är det bästa som har hänt mig och du gör mig så lycklig! Du och jag för evigt!

/ Din, bara din. <3


ONE DAY!

Godmorgon. Det är helt omöjligt för mig att ta mig upp tidigare! Visst blev det väldigt sent igår. Men jag förstår inte varför jag ska vara så fruktansvärt morgontrött! F*cking hate it! Ikväll ska jag och Andreas fan ligga i sängen senast 1! Gah vad frustrerad jag blir! Ska gå och göra en Moccachino så att jag vaknar till!

Nåja, idag fyller min halvsyster 11 år. Så idag ska vi fira henne och käka tårta! Älskar prinsesstårta, hihi.

Ska till läkaren idag också. Och efter det kommer Andreas. Och imorgon händer det! Det händer verkligen imorgon! I can't believe it!


Sysselsättning.

1. Vad är klockan: 17.55
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Anna Maria Felicia Beckman
3. Smeknamn: Fellan, Fliz, Flisan, Fesche, Feschan.
4. Vad heter dina föräldrar: Susanne & Peter
5. Antal ljus på din senaste tårta: Jag kommer inte ihåg, men det borde varit 17 ljus.
6. Husdjur: Hund och Kanin. 

7. Hårfärg: Blond.
8. Favoritfärg: Grön och lila.
9. Piercing: 7 st i öronen.
10. Tatuering(ar): Inte än, men om 6 månader smäller det!
11. Födelseort: Luleå
12. Bostadsort: Norra Prästholm
13. Nuvarande bostad: Villa.

14. Har du varit kär: Ja, jag är kär.
15. Har du varit i några andra världsdelar: I Syd Amerika.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej.
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): Haha, 4.
18. Kaffe eller glass: Beror på vilket humör jag är på, just nu kaffe.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Haha, en snuttekudde och en kanin, Ninni! <3
20. Antal syskon: 2 halvsyskon.
21. Färg på strumporna: Har inga strumpor på mig just nu.

22. Lyckotal: 20 och 21.
23. Favoritfilm: Twilight (a)

24. Favoritcitat ur en film: You're like my own personal brand of herion - Twiligt.

25. Bästa semestern: Brasilien - 06.

26. Favoritmat: Potatis!

27. Bästa veckodagen: Fredag!
28. Senaste låt du lyssnat på: Lady GaGa - LoveGame.

29. Tandkräm: Pepsodent.
30. Favorit TV-program: Öh, OTH typ.

31. Favoritrestaurang: Jag vet inte, Waldorf?
32. Favoritblommor: Rosor.

33. Tycker inte om: Falska personer.
34. Sport att titta på: Hockey och Fotboll.
35. Ögonfärg: Blågrå.
35. Senaste sjukhusvistelse: Med Sandra.

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita och en svart/grå fånnvägg.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Inga än så länge.
40. Vem/var är du om 10 år: Har ett jobb, familj och bor i min drömvilla.
41. Vem fick du senast e-mail från: Takida Newsletter.

42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej.
43. Om du fick ett kreditkort, vilken affär skulle du välja: Ed Hardy, höhö.

44. Vad gör du när du är uttråkad: Ser på tv.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Knulla,...tyvärr.

46. Födelsedag: 21 Februari.
47. Vad retar du dig på: Ojoj, det är mycket.

48. Det bästa du vet: Att få en puss från Andreas, hihi.
49. Läggdags: Just nu väldigt sent, men håller på att vända på dygnet!
50. Stjärntecken: Fiskarna.
51. Värdefullaste ägodel: Jag äger honom inte men måste säga Andreas.
52. Vad är klockan: 18.09

53. Vad har du för kläder på dig just nu: Mina nya jeansleggings och en vit t-shirt.
54. Favoritland: Sverige.
55. Favoritfilmmusik: Öh, kärleksmusik kanske?

56. Skostorlek: 37
57. Fobi: T-Rex, hajar, spindlar.
58. Favoritpålägg: Ägg.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Till forskningen så att fler barn får stanna på jorden.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig, antar jag.
61. Bästa bok du läst: Kan inte bestämma mig mellan Twiligt serien, så alla dom 4 böckerna!
62. Vad är du beroende av: Andreas, hihi.
63. Favoritdjur: Hund, katt, kanin, häst. Det är så många.
64. Gillar du snö: Ibland.
65: Senaste kyss: Idag, hihi.
66. Favoritglass: Päron tror jag.
67. Vad la du dina senaste pengar på: Mina baggyjeans!
68. Är du långsint: Ingen aning.
68. Favoritgrupp/artist: Beyonce!
69. Vilken är din bästa egenskap: Att man kan lita på mig.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Förlovning, sen gå ut skolan.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Aldrig!
72. Vad gör du i sommar: Jag har jobbat och njutit, nu är det bara förlovningen och 4 års firandet kvar!
73. Mest intressanta stad du varit i: Haha, jag vet inte.

74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: En åsna, haha. Envis, lat och stark!
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Jag vet inte, kan lätt störa mig på folk. Men personligheten kanske.

76. Spelar du nåt instrument: The drums. <3
77: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Min mamma helt klart, för att jag inte fick lära känna henne.

78. Vilken film såg du på bio senast: Harry Potter och halvblodsprinsen.
79. Bästa känslan: Lycka.
80. Samlar du på något: Nej.
81. Är du feminist: Nja.
82. Bästa kompis/ar: Andreas, Sandra, Anna.
83. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: En blondin med stor röv, kanske, haha, jag vet inte.
84. Favoritlåt: Beyonce - Radio.
85. Har du en mobiltelefon: Jao.
86. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Jorden runt kanske.
87. Är du homo- eller bisexuell: Jag är bisexuell.
88. Vad är klockan nu när du är klar: 18.25.


Two days.

Idag har jag varit inne i stan igen. En snabbis bara. Tog med mig Andreas och hans kompis Alex. Vi gjorde ett misstag och åt innan vi gick på stan. Och Andreas blev spyfärdig. Så vi fick sitta ner i en halvtimme innan han vågade sig in på affärerna. Men han klarade inte många minuter. Så dom sista minuterna fick jag gå själv och jag köpte mig ett par jeans. Äntligen! Och såklart blev det baggyjeans! Löw it!


Baggyjeans trasiga, BikBok.

Och nu äntligen vet vi vad vi ska göra på torsdag! Men det berättar jag på fredag, hihi.

Inhandlat.

Detta inhandlade jag igår.


Stickad tunika, Vila


Stickad mössa,
Vila.


Jeansleggings trasiga,
Vila.

Plus en deo och vanlija svarta strumpbyxor, men det kändes onödigt att lägga in bilder på dom.

Three days.

Snart snart snart ska ringarna sättas på våra fingrar! Jag längtar så himla mycket! Problemet är bara att vi fortfarande inte vet vars vi ska vara under kvällen och natten! Jag har verkligen ingen aning! Vi vill vara själva, men då måste man ju checka in på hotell eller något och jag är inte så sugen på det. Tips någon, snälla?

Idag har pappa och hans sambo slutat snusa. A-K har sin första jobbardag idag efter semestern. Tycker lite synd om alla kunder på ICA faktiskt. Vad det gäller pappa är han i helt extas, han står och strycker linneservetter, haha! Springer runt i hela huset fram och tillbaka. Visst skulle man behöva sluta själv. Men jag har bestämt att jag ska sluta den dagen då jag får reda på att jag är gravid. Det ska bli roligt att se nä A-K kommer hem, haha. Tycker så synd om dom!

Monsterna i garderoben.

Igår natt upplevade jag något som jag inte upplevt på länge. Andreas var mycket trött och kunde knappt hålla ögon öppna medans jag själv var rätt pigg, som jag vanligtvis alltid är på kvällen för att jag har en så kallad "krigsskada" när det gäller att somna. Jag kände att jag skulle få dåligt samvete om jag höll honom vaken länge till så jag gick med på att gå och sova. Vi la oss tillrätta, han längst in mot väggen och hans armar runt mig med min blick ut mot rummet. Inom 2 minuter hade han somnat.

Jag låg och blundade och försökte sova som jag alltid gör, försökte förtränga dom vanliga tankarna jag får medans jag ligger och försöker sova. Mina tankar landade på den tidigare natten då jag hörde ett knakande i ena hörnet av rummet. Då fick jag direkt en känsla av att vi inte var ensamma i rummet. Jag vet inte om jag sett för mycket Hemsökta Hus och alla dom där ande programmen. Men jag fick känslan av att mamma var i rummet. Det kanske var min hjärna som ville att jag skulle tänka så, jag vet inte. Det är mycket gissningar nu men så kändes det iallafall. Min blick for runt i rummet och sökte en svart figur eller bara ett till litet tecken på att hon verkligen var där. Jag fick inget mer tecken men jag kände mig trygg. Jag kände mig inte alls rädd som man kanske skulle känna i det ögonblicket när något knakar i rummet. Jag kände att mamma skulle vara med mig den kvällen och vakta mig när jag sov så att jag skulle sova bra. Jag somna en liten stund efter det. Tyvärr så drömde jag om hajar, späckhuggare och T-Rex. Vilket gjorde mig besviken. För en skull tänkte jag att jag skulle få en lugn natt om mamma vaktade mig.

Tillbaka till gårdagens natt. Mina tankar for runt som vanligt. Trängde in i dom hemska minnerna mot min vilja. Och även om Andreas låg och höll om mig kände jag mig inte trygg. Och då kröp min barn-instingt fram. Längtan efter mamma som ska komma, hålla om mig och pussa mig på pannan och säga att det inte finns några monster i garderoben. Och mina monster i garderoben är mina tankar i mitt huvud. Jag ville ha den där knakningen i hörnet igen. Jag låg en lång stund och stirrade in i hörnet där jag hört knakningen natten innan. Mitt hopp försvann sakta medans mina tårar sakta trängde fram i samma tempo. Tillslut var allt mitt hopp borta om att min mamma skulle vara där igen och tårarna flödade. Jag försökte väcka Andreas med utan framgång. Jag skakade försiktigt på honom och viskade älskling. Han vaknade inte. Jag la mig tillrätta i hans famn med huvudet på hans arm. Försökte sluta gråta, tillslut blev det tysta snyftanden med smärtan fanns fortfarande kvar. Jag försökte ännu en gång att väcka honom och jag lyckades. Men jag sa bara att jag inte kunde sova. Så han la sig på rygg och bad mig att ligga på hans bröstkorg och efter några sekunder kom det tysta snarkningar från honom igen. Tryggheten fanns ändå inte där. Mina tankar fortsatte snurra i huvudet.
Mamma är död, mamma finns inte mer, mamma kommer aldrig tillbaka.
Och ännu mer tårar kom. Försökte väcka Andreas en gång till med den här gången var han i sömnen och sa åt mig att lämna tillbaka kameran så att jag kunde somna. Jag vände mig om med blicken ut mot rummet igen och han la sig bakom mig och höll om mig.

Den kvällen grät jag mig själv till sömns för att jag längtade efter min mammas trygghet. Det har jag inte upplevt på länge. Självklart längtar jag efter min mamma varje dag. Jag kommer aldrig sluta längta. Men en sån stark längtan var länge sen jag upplevde. Och den är lika stark idag som igår. Och det gör så ont.


Den kvällen ville jag ligga i min mammas famn så hon
kunde skydda mig från monsterna i garderoben.

Four days.

Ännu en söndag. Om en vecka börjar jag skolan igen. Andra året på Estetiska programmet med inriktningen musik. Suck. Två år kvar. Hur ska man palla? Och sen plugga vidare efter det, hojja. Nu kryper min lathet fram, haha.

Hela helgen spenderades i stan hos Andreas mamma. Det blev aldrig att vi for till mig. Och tur det, för annars hade jag inte gått på stan idag och spenderat lite pengar, haha. Jag for hejvilt omkring på affärerna idag. Och ändå så var inte två gallerior i stan öppna för att det är söndag. Det jag fick med mig hem var en stickad tunika, jeansleggins, svarta tjockare strumpbyxor, en lila (såklart) stickad mössa och en deo. Mitt bankomat kort funkar inte. Måste in på banken och fixa ett nytt och ta ut alla mina pengar på det samtidigt. Kan säga att det var tur att det inte funkade, för annars hade jag spenderat mycket mer, haha. Ska till stan igen nu i veckan med Sandra. Får se vilken dag det blir. Vill till stan imorgon och handla mer! Har fastnat för ett par jeans som jag bara måste ha! Och lite mer också. I såna här stunder vill man vara miljonär, eller varför inte bilionär! Lövly. Får se om jag kanske lägger upp lite bilder på mina inköp imorgon. Men bara kanske!

Ja, nu är det inte länge kvar till den 20:e. Fyra dagar kvar! Vilket innebär fyra år tillsammans med min underbara pojkvän och den efterlängtade förlovningen blir äntligen till verklighet! I can't wait! <3

Six days.

Godmorgon allihopa! Jag har precis stigit upp. Det enda jag hunnit med är att gå på toa och sätta ut hunden. Ska alldelens strax gå och duscha och packa men först slänger jag in ett inlägg.

Det är fredag idag. Så snart är Andreas påväg hit och ska hämta mig. För idag ska vi till hans mamma och sova där en natt. Sen imorgon far vi till mig. Ensammen hemma, hihih! Ska bli mysigt.

Jag måste gå på stan och kolla på några jeans. Jag behöver verkligen ett nytt par nu till skolan börjar. Kanske två par till och med? Ska plåga Andreas, höhöhö. Shopping! <3

Nu måste jag verkligen gå och duscha!

Min moster är underbar.

Besöket i Unbyn var mycket uppskattat! Det första jag får höra är: "vad snygg du är, vad vacker du är."  Haha. Morfar var lika glad som vanligt, Eva lika mysig som vanligt och Anneli lika underbart som vanligt! :)
Det blev mycket prat som vanligt. En sväng i Boden och köpte godis, 1,7 kg sammanlagt, haha. Har fortfarande inte ätit upp allt. God kvällsmat så magarna svälde upp, HIHI! ;) Tittade i massa fotoalbum så jag fick se lite mer hur mamma såg ut som ung. Så nu vet jag vem jag fick mina små tissar ifrån, haha. Och utseendet såklart. Det var bilder på henne från liten till döden. Det var roligt att se. Och när jag var där hörde jag morfar prata om mamma för första gången. För jag kommer inte ihåg att vi pratat om henne förut. Kanske nämnt hennes namn. Men aldrig så mycket. Det var också roligt. :) Jag blir inte ledsen när jag får höra historier om mamma, jag blir bara glad. Därimot kan jag bli ledsen när man säger att jag gör de och de precis som mamma. Men det är ju en annan sak.



Igår åt vi en rejäl frukost och sen tog vi bussen till stan. Träffade Annelis kusin och gick runt på stan. Jag hittade en handväska. Fick den för ett billigare pris för att det var den sista, hihi. En mycket bra affär. Sen var jag tvungen att säga hejdå. Det var mycket jobbigt! Blev jätte deprimerad på bussen. Men som tur gjorde Andreas mig på bättre humör. Så jag sov hos honom och for hem idag.

Och nu ska jag gå och äta mina goda chokladbollar som jag gjort idag!

Jag har ingenting att göra.

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Halvtaskigt.
Favoritgodis: Sura och choklad.
Är det nåt du absolut inte äter: Champinjoner kanske? 
Kläder just nu: Lila harembyxor och svart brottarlinne. 
Musik just nu: Haha, Melody Club och Madcon. 
Vad sa du senast: Gonatt. 
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Definitivt inte 62 miljoner år sedan då t-rex fanns!  
Fisk eller badkruka: Badkruka... tyvärr.
Längd och vikt: 163cm, 50kg. Man måste ju skriva så. ;P
Hur många kuddar sover du med: Fyra stycken!
Favoritväder: Strålande sol, fast måste dock vara nära vatten då så jag kan svalka av mig, klarar inte av för mycket värme, svimmar nästan, xD Fråga Andreas, hah.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Andreas, mat och en båt.
Spelar du nåt instrument: The drums <3 ;) 
Morgon- eller nattmänniska: Hm, låt mig tänke, fucking nattuggla!
Sparare eller slösare: Först slösar jag, sen när det börjar ta slut så sparar jag, xD
Vem är viktigast för dig: Andreas och daddy. :)
Bästa film: Twilight (a)
Tror på liv på andra planeter: Ja det gör jag väll.
Kommer du ihåg din första kärlek: Haha, jo.
Älskar du henne/honom fortfarande: Haha nejfan, som kompis då isf. ;P
Har du några homosexuella vänner: Man vet aldrig, men en bisexuell kompis har jag. :)
Tror du på mirakel: Nja, när mitt första barn föds gör jag nog det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jag vill tro det.
Ser du på kärleken som ett misstag: Just nu, nej.
Hur många barn har du, vill du ha: Jag vill ha minst två små skitungar. :)
Bio eller promenad: Promenad efter bion.
Är du kittlig: Överallt förutom under fötterna. (?)
Snarkar du? Nej, bara när jag är förkyld. xD
Stjärntecken? Fiskarna.
Rädd för insekter? En del av dom, ja.
Största svaghet: Att höra ordet mamma gör förfärligt ont.
Det här är jag bra på: Ge falska leenden.
Bästa bok? Twiligt serien. (a) 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna döda och uppliva.
Vad vill du jobba som? Barnmorska, jag älskar barn! Annars, världstrummis såklart!
Chips, morötter eller godis? Godis.
Pizza eller hamburgare? Hamgurgare.
Skriver du dagbok? Min blogg bland annat, men har en dagbok också. Boken om mamma alltså.
Har du någon flickvän/pojkvän? Hihi, ja. :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har 7 hål i öronen, ska göra om i naveln och så i tungan, sen en tatuering av min mamma med änglavingar och en text till. :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt....
Gungar du på stolen? Nej, men jag har.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nja, jag är så feg av mig.
Vilken hand håller du gaffeln i? När jag bara äter med gaffel, höger. Annars i vänster.
Hur är din drömtjej/kille? Haha jag har honom redan. Men om vi ändå pratar om att drömma? Will Smith. ;) Eller James Lafferty! 
Hur många syskon har du? Har inga helsyskon.
Vad är du mest rädd för? T-Rex..... :(
Är du rädd för blod? Nej.
Saltar du på maten? Nej.
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga, bara inte öppet. 
Anser du att du är stark? Jag det är jag väll, eller "fruktansvärt strak" som folk vill påstå att jag är.
Brukar du sola? Ja det brukar jag, när det inte är för varmt.
Vad gör du om du får hicka? Blir frustrerad. Får det rätt ofta...
Röker du? Nej
Snusar du? Ja.
Kaffe, te eller inget? Kaffe för trötthet, te för ont i halsen. 
Har du en besatthet? Nej, mer ett beroende.

I can't wait!

Imorgon ska jag och träffa min moster som jag inte sett på över 2 år! Jag ska träffa min morfar och Eva som jag inte heller träffat på över 2 år också! Jag ska alltså till Unbyn imorgon och sova där tills på onsdag! Andreas ska skjutsa mig dit, han är så söt och snäll! Jag längtar! :D Förvarnar för att det kommer bli blött i ansiktet!

Usch vad hemskt.

Inatt drömde jag att jag färgarde håret svart och lämnade kvar en blond slinga.
Så fruktansvärt hemskt! :(

Eleven days.

Så är det söndag igen. Suck. Snart börjar skolan igen. Längtar verkligen inte. Tiden går alldelens för fort.

Min helg då.

I torsdags kom älsklingen. Så vi for och hämtade ringarna som hade kommit. Hur vackra som helst. Och dom passade perfekt och gravyn var rätt också. Bara 11 dagar kvar nu!
Sen for vi till Nathalié för att lämna av kläder jag lånat av henne och så pratade vi en stund. Sen på kvällen fiskade vi kräftor för fulla muggar. I fredags lika så. Fast iår var det väldigt lite kräftor vi fick. Runt 300. Annars brukar vi få runt 600-700. Men alla blev iaf mätta och glada igår när vi hade kräftskiva.

Så nu är jag vädligt trött och seg efter helgen. Det har varit fint väder hela veckan och idag är det supervarmt. Men för mig är det för vamt, klarar inte av att vara ute.

Blä vad deprimerad jag blir när man vet att skolan börjar snart och det känns inte som att man hunnit göra någonting. Som vanligt! Vad återstår att göra? Jo, min moster och "storasyster" Anneli kommer hem till Norrland imorgon så någon dag ska jag hälsa på henne, morfar&Eva innan hon hinner fara ner till 08 och börja plugga där på Karolinska. Måste säga att man är stolt, hihi. Vad mer? Jag vill träffa min mormor. Får se om det blir av. Jag vill ligga på stranden mer. Jag vill bada mer. Jag vill tälta. Det är så mycket. Usch, tviii och blääää på skolan!

Nu måste jag komma på något som gör mig på bättre humör.


Ögongodis!

MEN MUMS!


Well, it's one for the money, two for the show!

Elvis på turné är på tv!!!!!! ME LAJK, ME LÖÖÖÖV! <3<3<3<3<3


You are good.

Nu är jag hemma igen. Jag somnade 2 igår och steg upp 8. Ändå var jag inte så död som jag trodde att jag skulle vara. Sandra var därimot död, haha. Och hon hade sovit längre än mig!

Sen har vi legat på stranden i 4 timmar idag! Jag börjar bli riktigt brun nu, hihihi! Och imorgon ska det vara lika fint väder så då ska jag upp 9 och ut och sova i solen hela dagen! Åh, så härligt!

Sen när vi gick från standen träffade vi på Joel. Och Sandra skulle börja jobba och jag hade inget att göra tills Andreas skulle hämta mig. Så jag bad honom gå på stan en sväng med mig. Han visade lite kläder han ville ha och jag gav smakråd. Haha, girlfriend! Fatta någon det där?

Efter det gick jag och mötte Andreas och sen for vi till honom. Inte gjort så mycket. Mest kört bil, och myst såklart!

Och nu är jag hemma alltså. Ska se om det finns något på tv som är sevärt.

Imorgon är det kräftfiske som gäller. En av årets höjdpunkter! Andreas kommer hit då och är hela helgen. Mys!

This love is unbreakable.

Här sitter man framför datorn hos Sandra medans hon är i duschen. Vi har ätit tacos och gått på en lång promenad med Fiia. :) Sedan har vi lyssnat på gammal musik som vanligt och sett på gamla kort.

Imorgon ska vi med 9 bussen till stan för att ligga på stranden och sola tills Sandra börjar jobba klockan 15. Kanske far till Andreas efter det?

Jag har faktiskt ingen aning om hur jag ska kunna somna inatt. Och att vi ska upp så tidigt också. Herregud, jag kommer vara dööööööd! :(



 

En liten rolig bild på mig och Andreas under vårat första år tillsammans.

Nog var man liten alltid, haha. Och risig.....


Now I know what to do!

Nu vet jag vad jag ska göra ikväll. Jag ska till Sandra och äta tacos och sen hitta på bus! Och imorgon ska vi tydligen in till staden med 9 bussen, blööööööööh! Jag kommer inte orka, jag kommer inte änns vara trött ikväll. Stackars Sandra. Det kan ju bli ändrade planer också. Vi får väll se!

Nu ska jag iaf gå och göra mig klar.


The usual.

Godmorgon.

Seg som vanligt. Äcklig mardröm igen. The usual.

Idag är det fint vänder. Det var de igår också. Så idag blir det att sola det lilla jag hinner. Ska först samlia ihop mina smutskläder och häva igång en tvätt.

Vad händer idag? Har absolut ingen aning.

Min bok.

Jag har äntligen börjat skriva mina första sidor i boken om min mamma.

Värsta dagen i mitt liv.

Jag börjar väll med just den dagen då hon gick bort.

Jag vet inte riktigt vars jag ska börja. Jag var tre år gammal. Mamma och pappa lämnade mig hos mormor i hennes stuga i Niemisel. För just den dagen skulle fjorton personer, med mamma och pappa inräknade, ut på forsfärd i gummibåtar. Två båtar sammanlagt, med sju stycken i varje båt. Mamma och pappa satt i samma båt.

Grenholmsforsen är känd för den stora vals som finns i den. Som en tornardo fast i vattnet. Och just det året var den ovanligt stor. Så det spelade ingen roll hur mycket dom paddlade, den var helt enkelt för stark. Så båda gummibåtarna kantrade och alla föll i vattnet. Av fjorton personer som hamnade i vattnet den dagen så överlevde bara sex stycken. Min mamma drunknade den dagen. Min pappa klarade sig med det var nära att jag förlorade honom också.

Min mamma togs ifrån mig den 28 maj 1995. Den värsta dagen i mitt liv.

Ur boken
Livet utan min Mamma, 3/8 - 2009.

Boken om min mamma.

Så var Lulekalaset avklarat. I år var det fruktansvärt dåligt. Usch. Var i torsdags och i fredags. Varken jag eller Andreas orkade gå på lördagen. Fredag blev en stressig dag. Orkar inte änns berätta om den. Mycket komplicationer iaf. Så jag och Andreas for till mig igårkväll och bara kände lugnet.

Angående mitt besök hos läkaren i torsdags. Eftersom att jag vill veta mer om min mamma men aldrig riktigt varit redo för det så kom jag och min psykolog fram till att jag ska skriva en bok om henne. Bara en bok om min mamma. Om hur hon var och olika historier om henne. För att kunna jobba mig igenom sorgen. Det tyckte jag var en väldig bra idé. Så i fredags gick jag och köpte en bok och pennor. Så när jag är redo att sätta igång så ska jag göra det. Ser verkligen fram imot det. :) Och hur ska jag kunna skriva allt det här om min mamma när jag nästan inte vet någonting om henne? Jo, jag ska helt enkelt gå till mormor. För jag tror hon har längtat efter att få prata om sin dotter. :) Just nu har jag faktiskt några historier om henne som jag lagt på minnet och det blir nog det första jag skriver. :)

RSS 2.0