Män som hatar kvinnor.

Det gick bra på kören. Ändå inte för svårt att hänga med, jag har ju gått en utbildning i tre år där allt handlar om musik, så följa noter och skalor ska jag kunna, och lässvårigheter har jag ju inte heller. Lång mening. Aja, nu ska jag se film. Jag ska börja se Stieg Larssons trilogi, film ett: Män som hatar kvinnor. Nej jag har inte sett de filmerna. Och nu när den amerikanska verisonen är ute så måste jag ju se vad jag ska jämföra med. Okej, here we go.


I'm readyyyyy.

Nyduschad och nyäten. Jag är redo. Ikväll ska jag ner till byn för att börja sjunga i kören igen, ska bli kul!


Jag och min bästaste.

Åh nu vill jag att det ska vara fredag så att min bästaste Janina kan komma till mig och stanna hela helgen!! Jag är så sjukt taggad! På lördag är det farmen som gäller och jag har hela min outfit klar, kommer bli så sjuuukt kul! :D


Fuck tandställning...

Mina tänder gör... ONT! Jag hatar min tandställning, och jag har inte ens fått hela ännu... Jag längtar verkligen inte tills jag får i underkäken, för det gör SEPEONT bara i överkäken just nu. Kommer göra ännu ondare på grund av att mina nedre tänder är mer skeva än de övre. Jag kan ju knappt äta, och även knaprar jag på 6 panodil om dagen, blö! Hatar att ha ont i min mun! Plus att vad jag än äter så fastnar de, sjuuuukt irriterande!

Ms Ugly Betty.

Imorse hände det, ni kan nu kalla mig Ugly Betty. I december kommer jag få räls även i underkäken. Fult som satan är de, men i slutändan kommer jag ha ett fint leende. Det känns väldigt underligt i munnen, men det kommer jag vänja mig vid. Så nu innan det börjar göra för ont i tänderna ska jag göra mig en stor tallrik med pyttipanna och ägg och äta som en jäkla häst, tills jag mår illa!


Paniken alltså.

Okej, paniken jag och många andra fick för ett tag sedan. Jag råkade ut för de som så många pratar om nu. Jag blev hackad på facebook. Jag fick min relationsstatus från förlovad till singel gjord, en bild upplagd på ett spel att figuren på bilden var min warrior och så en statusuppdatering att jag var singel och letade efter många män att ha gruppsex med. Kul, eller hur? Lösenord och allt är ändrat både på fb och på mejlen.

Andreas mamma ringde och var förstörd över att vi hade "gjort slut". Min bästa kompis ringde och hon var också förstörd. En kompis hade ringt till henne och frågat om det var sant. Jag tror alla som ser upp till mitt och Andreas förhållande var nära till en hjärtattack. Herregud vilken hemsk människa till hackare. Visst, det kunde ha sett värre ut, men det här var ändå BAD! You bad hackare! Ggrrrrh!

Och när det här hände satt jag och Andreas i bilen påväg till honom. Jag loggade in på fb så fort jag kunde, på min iPhone, mitt dåvarande lösenord hade inte byts ut som tur var. Så så fort vi kom till honom startade jag igång datorn och ändrade allt på en gång. Min trogna bästa vän skrev att jag blivit hackad och att allt var som det ska på min logg, God bless her!

Hell, i'm just sayin'.

Det närmar sig, på fredag byter jag namn till Ugly Betty. Jag vet inte om jag är positiv eller negativ till detta. Det är ju räls vi snackar om. Kommer jag se fördjävlig ut eller kommer jag rocka med dem? Plus, att det bara är övre käken på fredag, ska ju även få i underkäken. Oh hell.

Visst resultatet blir att jag får raka tänder. Men resultatet kan även bli att jag får världens överbett. Mina övre tänder pekar inåt, så mitt överbett är snyggt bortgömt. Men när tänderna bli raka kommer det inte vara bortgömt. Utan då blir det en gomtandställning efter ett och ett halvt år med räls. Oh hell again. Vad har jag gett mig in på? It better be good when it all ends, i'm just sayin'!


Doooh!

Det slog mig nu, och jag förstår inte varför förens nu? Är jag trög eller?! Jag ska rota i pappas flygbindelåda. För ni förstår, när man binder flugor (som man flugfiskar med) så använder man en massa snöre och fjädrar, väääldigt vacka fjädrar. Imorgon eller när jag får tid att sitta ner, ska jag tillveka mina egna smycken, som så många andra gör. Så himla trög man får vara, att de inte slagit mig förens nu. Gah!


Fierce woman.

Idag for jag in till stan för att prova in kläderna jag skulle ha till modevisningen på torsdag då shopping har kvällsöppet. Efter många om och men så ska jag nu ha indiskas kläder, scoretts skor, fixa frillan på statch och sminka mig på kicks. I'm gonna wotrk it, I am fierce!

Halloween förra året, där var jag riktigt fierce.


Han kan sjunga också.

Gerard Butler är tyligen sexig när han sjunger också, och sjunga kan han! Det tog ett tag innan jag förstod att det var han, svårt att se med den där masken på ansiktet. :P


Phantom of the opera.

Jag har egentligen inget att skriva om. Händer inte mycket i mitt liv just nu. Det enda intressanta som händer är att jag ska vara modell på torsdag. Ska gå modell med Inpuls när Shopping har kvällsöppet. På tisdag ska jag dit och pröva ut kläder. Det enda jag vet att jag ska ha på mig är Indiska (ME LOVE!), dinsko och scorett. Det var något mer men kommer inte ihåg vad. Har inte riktigt blivit nervös ännu. Däremot är skräcken där som den alltid är. Nya utmaningar=skräckslagen. Så på torsdag är Felicia modell, ska bli intressant och se hur de går.

Nu ska jag se film och sen gå och sova!


Sick and sicker.

Tråkigt nog så håller jag på att få tillbaka min magkatarr, tror jag. Får väll skylla mig själv som inte äter vid vissa tider som förut, frukost, lunch, middag. Min mage är känslig och säger åt mig ganska på en gång. Jag ska inte klaga, jag har inte energi till det. Det är som de är. Jag känner mig allmänt hängig och kroppen känns bruten. Jag och min kropp mår inte så bra just nu. Vars är den där psykologen när man behöver den.

Nu ska jag äta min cookie dough och se film med A. Jag är på dåligt humör, blö.

Wow...

Efter två stora koppar kaffe och ett glas nyponsoppa så upplever jag min första koffeinkick i livet. Sjukt vad speedad jag är. Är de så här det känns att vara påverkad av något? Holyshit, är helt skakig och det är väldigt obehagligt. Jag måste nog verkligen äta något!

Made of stone.

Fredag, älsklingen kommer hem om ungefär en och en halv timme. Jag ska ta och göra mig en kaffe, känner mig hängig. Trodde jag höll på att bli frisk, men kallsvettas mycket fortfarande. Gått och väntat på febern i en vecka nu, den vill inte komma, så än funkar väll imunförsvaret. Däremot har jag fått en massa utslag. Som myggbett, bara att de blir som utslag, prickit och klias som f*n.

Aja, det är stan som gäller idag, middag och övernattning hos svärmor.

Nu till kaffe och se senaste avsnittet av Grey's.

My heart is broken.

Evanescences nya album är så jäkla bra!


Making myself look nice.

Äntligen får jag göra mig fin! Tog en lång dusch, rakade mina ben för omväxlingsskull, satt i min hårinpackning så att färgen ska hålla längre, tagit på mig min nya långkjol. Nu ska jag äta en god middag, sen måla mina naglar, noppa ögonbrynen, sminka mig och pyssla om håret. Ja, allt det här för min kära fästman. Han kommer hit och hämtar mig, sen har vi en lång helg till en massa mys.

Rakt upp i ansiktet.

Postat av: Gnäll!

visst vet du att det går snabbare att skuta skallen av sig än att bara sitta och gnälla?
btw min mamma är också död men jag var bara 3 år när hon dog så jag minns inte ett jävla dugg av henne. för mig är det omöjligt att sakna någon somjag inte känner. PUSS OCH KRAM


Jag gick igenom mina gamla inlägg som jag ofta brukar göra. Och hittade den här kommentaren som jag alls inte sett. För jag brukar alltid ta bort såna här kommentarer. Såna som kommenterar sånt här förstår jag mig inte på. Antagligen för att de inte får någon annan uppmärksamhet. Ja, synd för dem, eller så inte. Sen så innan man kommenterar sånt här så kanske man ska ta reda på faktan. Som den här personen verkligen inte har gjort. Den här kommentaren kom på min mammas födelsedag den 26 december 2010. Kommentaren är lagd på det andra inlägget jag skrev om min mamma, 2008. Så faktan MÅSTE den här persoen har haft.

 

Så den här personen var också bara tre år när dens mamma dog? Nämen gud, det var jag också, go figures. Och nej, jag kommer inte heller ihåg henne så himla mycket. Jag får en känsla av att det här är en kille, för de tänker oftast med ballen och är känslokalla. Och nu behöver inte alla killar ta illa upp, för jag riktar mig mest år den här personen. Men visst, det kan lika gärna vara en tjej, en väldigt känslokall tjej.

 

Jag ska säga dig, att man kan fullt sakna en person som man inte känner, för det gör jag. Mot för att jag börjar få en klarare bild av henne, men det är inte poängen. Jag har växt upp och sakna en person jag inte känner, men en person jag känt mig nära och älskad av. Var du inte älskad av din mamma eller? Ja, visst gör de ont att få de rakt i ansiktet? Du får bearbeta din sorg hur du vill, om de så är i förnekelse eller okänslosamt. Även om du kanske inte ens läser min blogg mer, för då hade de väll kommit mer känslokalla kommentarer, så tycker jag synd om dig. För nån vacker dag kommer den här sorgen slå dig rakt i ansiktet och du kommer må piss, precis som jag har gjort och fortfarande gör. Och jag kan slå vad om att du ändå har en massa frågor i skallen: Hur var min mamma? Vad tyckte hon om att göra? Osv osv. För jag ser en massa förnekelse i din kommentar. En rädd och osäker liten stackare som vill verka tuff på utsidan. Oj vad jag tycker synd om dig.

 

Det här är som att sparka på någon som redan ligger. Och ja, jag tar fruktansvärt illa upp, även om de här är 3 år sedan. Även om jag är väldigt uppriktig i min blogg och bokstavligt talat blottar mig själv ska jag ändå inte behöva få sånt här i ansiktet. Jag ska inte behöva få sån här kritik. Ingen ska behöva få sån här kritik, ingen. Men, jag är en sån person som behandlar andra som jag själv blir behandlad, vilket kan bli en ond cirkel, jag vet. Så än en gång, jag tycker så jävla synd om dig, uppsök en psykolog som inser att du måste in på psyket, för du är inte riktigt frisk.

 

Jag vet att du bor i Luleå, kan spåra din IP adress, herr eller fröken Köpmangatan. Punkt.


Deprimerad.

Jag vill bara komma igång med mitt liv. Jag vill flytta (inte ifrån Andreas) till Ö-vik nu och börja studera. Jag ser fram emot det så himla mycket! Testa på att leva för mig själv (med en eller två klasskamrater) och koncentera mig på något jag verkligen älskar och brinner för. Jag vill kunna klä upp mig istället för att sitta i pyjamas hela dagarna, det är ju för deprimerande! Jag får hela tiden inspiration från allt jag ser och hör och vill förverkliga de. Jag vill härifrån, nu!

Nu ska jag bli mer deprimerad, tillverka något gott och slå igång Avatar.


Trying to get well.

Inatt jag jag sovit dåligt, vaknat flera gånger för att vrida och vända på mig. Så nu är jag ont-i-nacken-förkyld. Har legat i sängen till klockan 2, men jag kan nog max ha sovit 7 timmar..... Så jag har gjort mig en blåbär och hallon smoothie och en moccaschino. Nu ligger jag i brorsans säng och ska se en massa serier. Jag har noll energi alls...

To love myself.

Jag rör inte min kropp som jag har brukat, som när jag gick skola. Vilket såklart resulterar i att jag gått upp i vikt, yttligare. Ja, jag vet att det är mycket bättre att väga de jag väger nu istället de jag vägde förut, 45 kg.

Andreas älskar mig precis som jag är, vilken han säger varenda dag. Så varför ska jag då bry mig om hur jag ser ut i till exempel underkläder? Det är bara han som ska se mig i dem. Och by the way, framför honom känner jag mig sexig. Men när jag är själv vill jag bara spy.

Varför kan jag inte älska min kropp? Varför kan jag inte älska mina nya former? Jag kan inte ens skriva ut min vikt här, för jag skäms. Jag skäms för att mina kläder hålla på att bli allt för snäva. Jag skäms över mig själv.

Men samtidigt kan jag inte få mig själv att röra på min kropp och göra något åt de. För nånstans inom mig säger min kropp att jag mår bra i den här vikten, även om jag får massiva bilringar då jag sitter ner, även om jag har dallande gäddhäng.

Jag kommer snart komma in i jobbvärlden och kommer där att röra mig mycket mer, min kropp kommer anpassa sig efter mitt arbete. Jag kommer då att få en skarkare kropp, och kanske ett starkare självförtroende.

Jag säger jämt till alla att skita i vad andra säger, men själv lyssnar jag alltid. Jag får panik, känner mig tjock och ful. Vad man än väger och hur man än ser ut så tar man in de negativa för att man inte är nöjd med sig själv, man känner sig inte perfekt.

Jag älskar min nya rumpa, som faktiskt har blivit en rumpa, en riktig niggahboooteeey. Jag älskar mina nya bröst som har blivit fylligare och inte platta.

Är det de som krävs? Att säga eller skriva ner det, som får en att älska sig själv mera? Att se sig själv i spegeln och säga att man är snygg, sexig, vacker och inte bry sig om vad vågen säger? För hade jag levt back in the days där kurvor ansågs sexigt, hade jag varit en väldigt åtråd kvinna. Dagens samhälle är bara för sjukt.


Nytt beroende.

Denna kväll kommer bestå av sök-och-finn och en massa serier. Om jag vill bli frisk är de bäst att ta de lugnt. Att gå till bussen idag gjorde nästan så jag kräktes. Ja, på hösten och våran blir jag alltid förkyld. Slemhosta och en rinnande näsa. Och antränger jag mig för mycket så spyr. Kul va?

Nu ska jag göra mig en smoothie, mitt nya sötsug! Bättre än en massa slisk! Jag har iallafall hittat mitt nya sockerberoende. Vilket är ett måste, då jag verkligen måste hålla tillbaka på godiset när jag får min tandställning. Jag tycker om hårda godisar, men de gör inte mina tänder. Hmm, undrar vad de blir för smak idag! Byebye!


Feeling sick.

Hmm. Ja, inte uppdaterat på två dagar nu. Jag for till stan. Och sen säger jag inge mer. Man kan säga att jag lider av de än. Och sjukare blir jag bara. Göda. Punkt.

Jag är hos Andreas just nu. Han sover för fulla muggar och jag ska nu lägga mig bredvid honom och göra samma sak. Får hoppas att mardrömmarna är borta inatt. Jag drömmer alltid mardrömmar då jag är sjuk. Jag går bara och väntar på febern.... Natti!

En, två, tre?

Lördagkväll och hockeykväll. Luleå spelar än en gång mot mitt framtida lag, MODO. Själv är jag fortfarande lite sjuk. Näsan rinner och jag hostar slem. Men de ska inte låta hindra mig från att känna mig peppad att partaja. Jag är inte jättepeppad. Men känns tråkigt att bara sitta hemma. A är fyllechaffis och ska jaga imorgon, så honom kan jag inte ränka med... Sen har jag inge alkohol heller, så de ser mörkt ut för mig. Men än är natten ung!


Getting used to.

Jag håller fortfarande på att vänja mig vid mitt nya hår. Ibland tror jag att jag har en peruk på mig, men det här ska nog gå. Jag trivs jättebra i den här färgen! Nästa gång kanske jag färgar de, vi får väll se. Lär nog exprimentera välidgt mycket i Ö-vik, höhö.

Idag fick jag höra igenom radioreportaget som gjorts om mig. Verkligen skitbra! Visst, lite konstigt att höra sin egna röst. Men väldigt snyggt uppbyggt och så! Som sagt, det är ett skolarbete men vi får väll se om det går att sälja på något vis. Det återstår att se i framtiden!

Sen har Andreas gått och blivit sjuk, och självklart har han smittat mig. Så jag har en torr och samtidigt slemmig halv, snorar och är tung i skallen. Bara blivit värre under den här dagen. Så får väll se om jag vaknar upp med feber imorgon. Fast brukar inte få feber. Jag minns inte sist jag hade de.

Nåja, han ligger och sover i min säng just nu. Så jag ska gå och krypa ner bredvid honom och läsa lite bok. Natti!

Foxy.

En söt Felicia



blir en foxy Felicia


Give me feathers.

Helt fantastiska smycken! Ge mig allt med fjädrar därifrån! Jag kan inte bestämma mig vad jag vill beställa! Jag ska ju snart bli rödhårig, måste ju matcha! Men allt matchar typ! Åh, jag vet att det är långt till jul, men ge mig allt i julklapp, tack!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan.


Babbel.

Det blev inte att fara till A idag, han kommer hit på torsdag istället. Men, han var faktiskt nyss här. Jag glömde mina minipiller hos honom igår så han kom med dem för ett tag sedan. Som tur var så hade jag en ynka karta kvar hemma så att jag kunde ta mitt piller igår iallafall. Aja, nog om de.

Jag har dansat till Dance Central idag och så körde jag lite Kinect Sports också. Satan vad slut jag blev! Så träningsvärk imorgon, och i övermorgon. Men måste börja röra på mig nu. Frisöryrket tar på kroppen fysiskt och man måste ändå vara relativt vältränad i överkroppen då. Nu är jag motiverad till att göra det iaf, för jag måste vara fit for fight i överkroppen.

Sen när A kom hit gjorde jag en smootie till oss. Äpple, jordgubbsyoghurt, frysta hallon och kardemumma. Blev väldigt gott faktiskt! Självklart skulle brorsan ha en också så fick hjälpa honom att göra en också.

Såg ungefär ut som den i mitten

 

Jag tog mig i säng igår klockan 23 faktiskt. Men somnade inte förens halv 2. Och inte kunde jag ta mig upp idag när alarmet ringde 9. Ställde om den till 10. Sen stängde jag av den. Ett steg jag upp... Nästan 12 timmar sov jag, men det är första gången på länge! Jag måste upp klockan 6 imorgon. Ojojoj, men det kommer det säkert att vara värt! ;)


Mitt intagningsprov.

Jag har en person som frågar om jag kan beskriva vad som hände när jag for till Ö-vik och gjorde mitt intagningsprov. Och självklart ska jag förklara. För att söka till skolan är något jag rekomenderar, och jag har inte ens börjat plugga där ännu. Men det är verkligen en jättemysig skola, jag trivdes direkt jag steg in.

Det första man får göra är att bli intervjuad. Frågor ställs som personuppgifter och olika frågor från varför man vill bli frisör. Också lite hälsofrågor om man har lässvårigheter, fysiska och psykiska besvär med tex rygg och nacke samt ätstörningar.

Efter det får man göra ett personlighets test där man väljer alternativ A,B,C eller D. Inget farligt med det. Jag kommer inte ihåd vilka personligheter det fanns med. Men det är inte ett test de bedömmer, utan vill bara kolla hur man är som person. Man får sedan göra det testet innan man går ut utbildningen och se om det ändrats något.

Efter det så visas man runt. Runt och runt, det är en väldigt liten skola. När man först kommer in är det kundmottagningen man ser. Sen ett rum med glasväggar som är teorisalen. "Matsalen" är direkt till höger. Längs väggen är en massa hårprodukter och längst in är arbetssalen, själva salongen.

Sen så är det de praktiska provet. De vill se hur man jobbar med händerna och om man har potensial. Det kanske låter skrämmade. Och det trodde jag verkligen att det skulle vara. Men de går först igen mycket noga hur du ska göra. Sen får man härma dem så gått de går.
Först visade läraren noga hur jag skulle gå tillväga när jag skulle fläta en fläta. Och jag som är mästare på att fläta klarade de gallant!
Efter det är det dags att klippa lite. Där också så visar läraren noggrant hur man ska göra. Det klarade jag också, även om jag var väldigt skakis.
Det sista var att sätta in en permanentrulle med papper. Det var inte heller svårt, för de visar exakt hur man ska göra. Innan jag skulle göra sista uppgiften sa läraren att om jag inte klarade det hade jag ändå kommit in. Jag blev överlycklig, men ville ändå visa att jag kan, vilket jag kunde.

Jag var beredd på något mycket värre. Men som sagt, de kräver inte att man ska kunna de, utan att man ska visa potensial. Jag själv tyckte det var ett mycket enkelt intagningsprov. Så det är inte lika svårt som de låter. :)

When we stand together.


Sepedålig iPhone kamera....

Här är de jag shoppat idag. Inte mycket, men det sveeeed i plånboken... Plus att min iPhone kamera är sepedålig. Så det är inga fagra bilder...


Felicia goes wild.

Det gick bra hos tandläkaren, de tog inte bara 2 minuter, utan en hel halvtimme. Så den 28:e ska jag få räls i överkäken. Sen ska jag även få en tid till en specialist på käkar. Jag har väldigt mycket knäppningar i dem. Sen ska jag få en till tid för att sätta räls även i underkäken, herregud. I ett och ett halvt år kommer jag se ut som Ugly Betty, på skämt och sido.

Sen gick jag lös på stan. Har shoppat alldelens för mycket! Så det blir ingen shoppping för mig, på ett väääldigt bra tag. Om det nu inte gäller böcker, hihi.

Jag var även och bokade en tid för klippning och tonig. Snart blir jag rödhårig. ;) Men de kommer även kosta mycket, för mycket. Jag är snart pank igen! Ojoj, jag och pengar alltså... Sitter hos A just nu men ska ta en buss hem senare. Han ska jobba över ganska så länge så jag ska hit imorgon istället. Då ska jag in på ICA och lämna in mitt cv, verkligen MÅSTE.

Nu ska jag ta kort på de jag köpt idag så ni får se, för en gångs skull. ;)

Kuckeliku.

Tråkiga söndag är snart över. Imorgon ska jag stiga upp före tuppen. Klockan 06.00, för att ta bussen som går 07.10 till stan för att sedan vänta till 08.30 för att gå till tandläkaren, igen. Den här gången ska jag få information om min kommande behandling, alltså tandställning. Hoppas att inte informationen bara tar 2 minuter, för då hade de lika gärna kunna ringa mig och berätta vad dom ska göra. Så jag hoppas att de gör något också, så att jag inte stiger upp före tuppen i onödan. Jag ska även gå på stan och shoppa lite, äntligen. Imorgon får jag mina pengar, hallelujah!

Hockeynight.

Hockey ikväll och Luleå spelar mot mitt framtida lag, MODO. Inte för att det ska bli det lag jag hejar på, utan för att MODO representerar Ö-vik. Så gissa vem som ska stå på bortaläktarn och heja på Luleå när de spelar mot MODO, jo jag! Ska bli kul, haha.

A är och äter köttsoppa med jaktlaget så väntar på att han ska komma tillbaka.

Och nu kommer mer folk för att se på hockeyn, dags att koncentrera sig på matchen!

Då var det bestämt.

Nu är det bara att börja studera hårets mode och låta mig själv inspireras.








Den sista bilden gillar jag bäst.
Vilket har fått mig att äntligen bestämma mig för att den här hårfärgen och klippningen jag vill ha.
Punkt.

You're immune to all my pain.


Buuuhuuuuu....

Jag vill shoooooopppppaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ge mig en miljon för tusan, för jag vill shoooppppaaa!!!! NU!

Elfte brevet.

Mamma, jag kom in. Jag kom in på frisörskolan! Jag ska bli en frisör, precis som dig. :')

Jag vill ha dig här. Jag vill ha dig här, så att jag kan få berätta hur glad och skräckslagen jag är på en och samma gång. Jag vill höra att du är stolt över mig. Jag behöver höra det. Jag behöver höra din röst.

Jag saknar dig så mycket just nu. Det gör ont. Det var länge sen det gjorde så här ont. Jag vill så gärna ha dig här just nu, jag vill att du ska vara en del av de här också. Jag vill ha ditt stöd. Jag försöker tänka på orden på tavlan som jag fick av Ida, att du är här ändå, att du vaktar över mig. Och ja, ibland känner jag en närhet bredvid mig. Jag har ingen aning om det är du eller inte, jag vet inte vad jag ska tro. Jag får känslan mest på kvällen när jag ska gå och lägga mig. Jag vet inte om jag ska släppa in känslan eller vara rädd för den.

Jag känner mig som en barn igen. Jag känner mig som en treåring. Som den där treåringen som satt på dagis och grät och ropade efter sin mamma. Helt plötsligt har jag åkt 16 år tillbaka i tiden, jag är tre år och gråter och ropar efter dig.

Snälla låt det vara dig jag känner nu, för just nu är det en närhet i huset. Jag får kalla kårar i hela kroppen. Är det min inbillning eller är det du? Ska jag släppa in känslan eller ska jag vara rädd för den? Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag saknar dig så jävla mycket just nu. Jag vill ha dig här.

Min vägg rasade, så nu kommer allt på en gång. Jag saknar dig så mycket att ord inte kan beskriva det.

Jag älskar dig.

/Din Dotter


Tumbs and toes.

Då har jag varit på banken idag och fixat pengar till betalningen av handpenningen som ska in så snabbt som möjligt till skolan. Jag har även skrivit under avtalet som ska postas imorgon. Det händer verkligen! De ringde nyss från skolan och frågade om det är på g, och det är de verkligen! Sen vill jag att alla läsare här håller sina tummar och tår att jag kan fixa en praktikplats här i Luleå eller i närheten. Vill verkligen inte flytta söder ut för att slutföra min utbildning! Vill göra det nånstans i norrbotten, så nära som möjligt till Luleå, tack! :P Så jag ska börja söka igenom olika salonger här i Luleå och se om de har kraven som behövs för att kunna ta emot mig som Tranee. Spännande! Håll tummar och tår!

Trailer nr 2

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Inte hungrig, eller?

Här ligger jag i Andreas säng och tittar på när han spelar, de är förträffligt roligt.. Jag ligger även i sängen för att jag mår illa av någon konstig anledning. De är inte för att jag är hungrig, mår bara illa. Sen har jag ett stort sug efter en 90g hamburgare, lökringar, chilicheese, creole fries, fanta exotiska frukter och en sour creame pepper dipp. Nej, jag är inte hungrig, bara ett väldigt stort sug efter detta. Det kanske är de min kropp behöver, mat, trots att jag inte är hungrig.


RSS 2.0