Stress.

Min magvärk går inte över. Men nu har jag börjat fundera på om jag har magkatarr. Eller magsår. Något åt det hållet iaf. Det jag kan säga är att det inte är roligt att ha, vad det nu är jag har i magen. Blä.

Jag har faktiskt pluggat lite. Gjorde lite matte. Sen vilade jag för fick en jävla värk i magen. Varit och ätit hos A-Ks mamma. Sen har jag legat i sängen med NKn. Men kände att jag blev väldigt stressad av det. För jag kom på alla andra saker jag måste göra. Duscha, packa, locka håret osv. Så jag sprang direkt in i duschen. Och nu sitter jag här. Ska alldelens strax gå över till NK igen. Tills jag tar bort handuken från huvudet och blåsa håret. Sen plugga lite till. Sedan locka håret och packa. Om det finns tid till mer pluggande då så blir det de. Eller förästen. Packa kan jag göra imorgon. För jag ska inte till skolan föränns 11. Så en sak mindre att hinna med. Kommer säkert komma på mer saker jag måste göra under tiden jag springer omkring här.

Imorgon ska jag då först till skolan. Sen blir det att vara hos Andreas mamma hela helgen. Mys som vanligt. Vi tänkte gå en promenad på isen och grilla lite korv och så. Det blir väll på lördag. Sen vill jag hinna gå en sväng på stan också nu när jag fått pengar och presentkort i födelsdagspresent.

Aja, nu måste jag läsa lite livskunskap. Härligt.

/F.

25 hours a day.

Det blev ingen skola för mig iaf. Inatt har jag knappt sovit något för att jag mått illa och haft ont i magen. Men imorgon ska jag verkligen på skolan! Har prov och inlämningsuppgifter också. Jag ska ta och sätta igång med pluggandet snart. Ska börja med matte och nk. Usch.

Det är väldigt fint väder ute idag. Jag blir nästan sugen på att gå en promenad. Men nej, jag hinner inte.

Nu ska jag sätta igång med matten.

/F.

Du har vackra ögon.

Jag somnade till en tecknad film, det var mycket skönt. Sen ringde älsklingen och väckte mig tid 14 och efter det kunde jag inte somna om. Klockan 16 hade jag tid hos läkaren så for dit med pappa. Efter det for vi och hämtade älsklingen och beställde en pizza, mums. Sen har jag och älsklingen sett på ice age och nu ligger vi och myser i sängen och ska snart gå och sova. Imorgon blir det skola för mig, tyvärr. Åh, jag vill verkligen inte. Men snart börjar sportlovet och det ska bli superskönt! Aja, det får vara allt. Bay.

I just hate myself.

Imorse kämpade jag mig upp från sängen. Ville verkligen inte till skolan. Men ville inte att jag skulle sacka efter så mycket i skolan. Så jag tog mig upp, fixade mig och for till bussen. På bussen sätter jag mig och pratar med Josse. Hon är fullt påklädd och jag undrade varför. För det var inte så kallt imorse. Hon sa; "Men det är ju friluftsdag idag!" Helvete tänkte jag. Det visste jag ju om men hade totalt glömt bort det. Lite påminnelse hade inte suttit fel! Är väll inte så omtyckt som jag tror att jag är. Nä, skit samma. Mitt eget fel. Iallafall. Jag for till skolan för att hämta lite läxböcker. Väntade på nästa buss hem och nu sitter jag här. Jag gick upp totalt i onödan! Och jag är så arg. Nu ska jag försöka äta frukost och sen slå på en film och SOVA!

/F.


En inte så fet tisdag.

Idag är det dagen man ska äta bruna bönor med korv och såklart semlor till efterrätt. För mig blir det ingenting. Det blir ingen fettisdag för mig. För jag kan inte äta. Hoppas att pappa tar hem en semla från farmor till mig. Ska fan ha en semla!

Just nu så försöker jag äta lite potatisgratäng. Älskar potatis. Hoppas det sjunker ner. Är ensam hemma också så musik dååånar i hela huset. Får mig att komma på andra tankar iaf. Blir på lite bättre humör också när jag hör musik. En utav mina många droger.

Imorgon vill jag till älsklingen så jag ska tyvärr på skolan då. Vill inte. Hatar den. Jag är ju typ frisk. Bara det att jag jämt har ont i magen. Ibland blir det så illa att det känns som att någon stryper mig, fast runt magen och inte halsen.

Vi har tydligen fått mycket läxa till slutet av veckan. Säger bara en sak. Kan någon knulla tyrannen brutalt och hänsynslöst bakifrån?! Jag känner att jag verkligen inte orkar med så här mycket på en gång. Blä, blä, blä!

Nu vill jag inte skriva nå mer.

/F.

Förr i tiden.

Klockan är mycket och jag är fortfarande vaken. Börjar faktiskt bli lite trött nu.

Jag kollade igenom mina gamla inlägg, från när jag började skriva den här bloggen. Där skrev jag att jag skulle börja om i mitt liv genom att börja blogga. Sen läste jag vidare och kom ihåg att det var omöjligt. Jag har ännu inte rikgt gått vidare i mitt liv. Men för mig känns det lite meningslöst. För det händer ständigt nya saker i mitt liv. Och dom mesta är dåliga. Ingen är så stark att man kan börja om flera ggr i månaden. Man blir ju knäpp tillslut. Plus att genom att läsa dom där gamla inläggen så väckte det hemska minnen. Minnen om hur otroligt ont jag hade då. Mitt hjärta mådde verkligen inte bra. Det gör det ju inte nu heller. Men då var det nyupprivet eller vad man ska kalla det. Det sprängdes hela tiden i nya små bitar. Just nu så blöder det bara hela tiden. Så man kan väll säga att det har läkt lite. Men att såren aldrig slutar blöda. Dom läker aldrig helt. Inlägget fick mig också att tänka att jag verkligen behöver prata med min man. Och att jag alltid skrev om mina sömnproblem. Det gör jag inte nu. Vet inte riktigt varför. Har väll inte tänkt på att ni läsare vill läsa sånt. So here it is. Visst, har forfarande sömnproblem. Men har lättare att somna nu för tiden. Det är bara under natten det blir oroligt. Har väll blivit bättre på att stänga ut tankarna när jag ska sova. Vet att dom alltid finns där, men mitt huvud kanske vill hjälpa mig lite ändå. Skolan gick åt helvete då också. Det gör det väll nu också. Har fortfarande svårt att hitta ork till att lägga ner så mycket tid som jag vill på skolan. Frågor som jag verkligen blir less på är; "Är allt bra?" "Hur går det i skolan?" Det är så himla jobbigt att ljuga varje gång. Usch.

Aja, så nu vet ni det. Nu ska jag försöka sova. Saknar min älskling jätte mycket. Skulle helst vela ligga och goosa med honom just nu och somna i hans armar. Sover alltid bra med honom. Skönt att slippa skolan imorgon. Nu har jag fått en huvudvärk också. Bäst att krypa ner ordentligt.

Gonatt.



/ Felicia, hon som har ont.

I won't let the world burn around me.

Jag har blivit väldigt dåligt på att uppdatera dagligen. Igår så orkade jag helt enkelt inte sitta vid datorn. Låg i sängen och myste med älsklingen hela dagen. Sandra och hennes family kom igår istället. Tårtan hade tyvärr tagit slut, men dom fick semlor istället, hihi.

Min födelsedag blev lyckad. Förutom att mitt under dagen så fick jag väldigt ont i magen. Men sen gick det över. Min mormor och moster Marika kom till mig med Elias och Iris, mina små kusiner. Det var väldigt trevligt! Har saknat mormor jätte mycket! Det blev en mycket god middag och fika. Vill fylla år igen!

Idag har jag varit hemma från skolan. För igår ikväll fick jag ont i magen igen. Och den här gången spydde jag. Jag som trodde jag skulle klara mig från magsjuka. Men inte! Men det har inte varit för hemskt iaf. Har bara spytt två ggr och det var inatt. Idag har jag haft jävligt ont i magen. Så fort jag stoppat någon i magen så har jag fått jätte ont. Så jag är jätte hungrig men vågar inte äta något, för det gör för ont i magen. Ska vara hemma imorgon också. Så kanske far till skolan på onsdag. Det beror på hur jag mår imorgon.

Älsklingen är också hemma från skolan. Direkt han kom hem igår så fick han ont i magen och har spytt hela natten. Hovva, tycker synd om honom.

Har fått ett mejl från min morfar som jag inte har träffat på snart 2 år. Han hälsar grattis och undrar hur jag har det. Får mig att bli jätte ledsen. För jag saknar honom väldigt mycket. Men samtidigt blir jag glad när han hör av sig.

Aja, nu ska jag nog se på lite OTH innan jag kan somna. Har sovit ganska mycket idag.

/F.

Ja må hon leva!

Nu är jag 17 år!


You're my everything. <3

3 & ½ år med dig. Den bästa tiden i mitt liv. Jag älskar dig Andreas. <3



My mother used to say, let your soul shine.

Här har jag inte varit på ett tag. Och det är inte för att jag varit sjuk, för det har jag inte. Har blivit frisk för länge sen. Jag for på skolan i onsdags och efter det for jag till älsklingen. I igår efterskolan så gick jag till Anna med hon och Chrille. Vi satt i hennes säng och åt godis och Chrille spilde gammal chocklad (från en termos) på hans kläder och på Annas skrivbord så han stank spya, haha. Stackarn. Vi åt en god middag. Sedan for jag till skolan igen för lite genrep till föreställningen. Och själva föreställningen gick mycket bra. Gjorde en liten miss, men det märktes inte, hihi. Är ganska nöjd med mitt performance. Visst, kunde ha gjort det bättre, men är nöjd iaf. Alla mina söta flickor som satt i publiken jublade när Janina ropade upp mitt namn. "Och så har vi Felicia på trummor", "WOOOOOOOOOOOOOH!!!". Kan erkänna att man kände sig lite mallig, höhö. Sandras kommentar var söt, för hon var nämligen där! Tack för att du kom gumman, det betydde jätte mycket! "Man blev helt pirrig när man såg hur nervös du var, men sen när du räknade in så blev du så cool". Haha, sötrumpa där! Pappa vågade inte komma ifall han skulle spy ner hela publiken, men det förstår man ju.

Så, det är därför jag inte uppdaterat här. Har inte haft tillgång till en dator.

Idag är jag ledig föresten, sköönt. Och A-K är frisk. Pappa fick magsjuka i onsdags. Men han är också frisk. Härligt!

Igår så fyllde Ebba 17 år. Så ett stor grattis till henne i efterskott!
Idag fyller Jonas 17 och Jens 19. Så två stora grattis till dom också!
Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 & ½ år också. Så STORT grattis till oss!
Imorgon fyller jag år. Så grattis till mig i förskott!

Ikväll kommer älsklingen hit. Tror Sandra och hennes family kommer hit ikväll också och firar mig eftersom Sandra ska jobba imorgon och kan inte komma då. Får se hur det blir. Har ju ingen tårta ännu! Men det löser sig nog. Älsklingen är i stan just nu och köper en present till mig. Alltid i sista sekunden, men det gör ingen älskling, älskar dig ändå!

För att avsluta detta långa inlägg vill jag säga till alla mina älsklingar att dom var jätte jätte duktiga igår, är väldigt stolt över er! Ellen, du sjunge som aldrig förr, det var hur vackert som helst! Fernanda, du var superduktig, väldigt modigt att stå där först när du verkligen inte ville det. Jenny, duktig som vanligt! Marcus, det gör inget om du sa fel, tror bara alla tyckte det var roligt, man måste ju skratta också, annars blir det inte bra! Frida, hur cool som helst och jag gillar det! Janina, ja vad ska man säga, fantastiskt bra! Alla var fantastiska! Älskar er. Tack för allt stöttande. :)

/ En nöjd Felicia.

Why in hell did you bring me down?

Idag har jag varit hemma. Hade fortfarande ont i magen imorse. Jag gick ändå och la mig hyfsat tidigt igår. Somna 23 ungefär. Alarmet ringde 6. Jag sa till A-K att jag skulle vara hemma. Skickade ett sms till Andreas och sa att han kunde ta sovmorgon en halvtimme för att jag inte kommer stå vid bussen. Sen somnade jag om. Jag blev chockad då jag vaknade halv 12. Och jag var fortfarande trött! Tog mig ändå upp en halvtimme senare. Det som är positivt är att jag inte har spytt något. Det som är negativt är att jag fortfarande har ont i magen. A-K har fått magsjuka nu också. Får hoppas att alla är frisk på lördag då jag fyller år.

Just nu är jag inte så trött heller, fuck. Men ikväll så börjar House igen! Så jag ska ligga i sängen och titta på det innan jag går och lägger mig.

Skola imorgon. Ser inte fram imot det. Hatar onsdagar! Får hoppas att min idrottslärare är snäll imorgon och låter mig sluta tidigare. Klarar fan inte av när hon ser mig på som att jag är dum i huvudet. Är det något fel på mig eller vadå? Fattar inte.

För övrigt är allt som vanligt. Smärtsamt.

/F.

Åhnej....

Nu har jag rengjort naveln och lockat håret.....MEN! Nu börjar min mage krångla. Har redan 2 magsjuka här hemma. Blir jag det går jag under! Jag vet inte precis hur det känns innan man får magsjuka. Men ungefär så att man känner i magen att man vill spy, right? Jag har verkligen inte tid att ha magsjuka nu! På torsdag är det föreställning och jag MÅSTE vara med på det och på fredag firar jag och älskling 3 & ett halvt år tillsammans och på lördag fyller jag år. Så jag har deffinitivt inte tid med att bli sjuk! Även om jag skulle vilja bli sjuk för att slippa skolan, men tyvärr. GAH!

Nu ska jag be min älskling ringa mig så jag får ta mig i säng!

Blä, sura uppstötningar....

/F.

Supertrött.

Min navel mår inte bra. I april är det ett år sedan jag pierca den. Och ännu har det inte blivit bra. Kroppen stöter ut staven. Jag stod och fundera i duschen då jag rengjorde den om jag skulle ta ut den. Och det var väldigt nära att jag gjorde det. Men nu ska jag rengöra den och tejpa fast staven så den inte åker upp så det blir mindre och mindre skinn som den sitter fast i. Jag ska ge det någon vecka till. Blir det inte bättre ska jag ta ut den och göra om när det läkt klart. Gud, om jag måste ta ut den kommer jag känna mig naken på något sätt. Hemska tanke! Aja, nu ska jag rengöra och sedan ska jag locka håret i brist på något att göra. Sen ska jag gå och sova! Är hur trött som helst! Läxa har jag inte heller gjort. Har helt enkelt inte orkat. Inte tagit en powernap heller. Jag har sysselsatt mig med två Disney filmer. Den lilla sjöjungfun 2 och Poccahontas. Höll på att somna. Tur att jag kämpade för att hålla ögonen öppna.

Nä nu blev jag väldigt sugen på att krypa ner i sängen! Måste skynda mig.

Jag behöver dig...

/F.

You disgust me.

Jag har en väldigt stark känsla av att du är väldigt falsk. Jag har väll alltid tyck det sen första gången jag fick veta att du fanns. Men nu har jag fått en mycket starkare känsla att du är det. Och det gör mig så förbannad. Jag kan inte berskiva hur mycket du äcklar mig! Jag är en mycket hemsk människa som vill att du ska dö. Men jag kommer aldrig vara en lika hemsk människa som du är i hela mitt liv.

Du älskar att leka med andras känslor, visst gör du?!


Gäsp.

Här sitter man i datasalen. Har ingenting att göra. För vissa har gjort klart miljöbloggen, höhö. Jag ska snart gå till bussen som går 11. Hem och äta en god lunch. Och om jag nu blir trött på bussen så blir det nog att ta en tupplur efter maten. Jag får se vad som faller mig in. Det jag måste göra idag är lite matte och plugga lite samhälls. Har prov på onsdag. Har absolut ingen lust alls. Pluggade ju i minst 4 timmar igår och det har aldrig hänt förut. Kom precis på att jag måste få ett till blad av Ulla om liberalismen. Äh, får titta upp henne imorgon. Jag vill inte alls känna någon stress just nu. Har ju bara sovit 5 timmar inatt.

Båda mina halvsyskon har fått magsjuka. Häärligt häärligt. Jag får verkligen hoppas att jag inte får det. Har aldrig haft magsjuka i hela mitt liv. Mitt imunförsvar är i toppskick!

Nä, nu måste jag rusa till bussen.

/ En väldigt trött Felicia.


Klaaaaar!

I två veckor har vi hållit på med ett arbete som handlar om miljän inom NK, samhälls och svenskan. Man ska skriva ett blogginlägg om ett visst ämne. Jag har haft om pilgrimsfalken och varför den var utrotningshotad. Och jag är äntligen klar! Så nu slipper jag stressa så mycket imorgon på lektionen då det är sista chansen att publicera det. Skööönt! Det som är dåligt är att klockan är så himla mycket och jag kommer vara dööööööööd imorgon. Det som är bra är att jag slutar 11.10 imorgon. Så det blir säkert att sova en stund då jag kommer hem imorgon.

Nåja, helgen har varit väldigt mysig! Igår tillbringade alla hjärtans dag med min älskling. Vi låg i sängen på morgonen och käka geléhjärtan och goosade. Åt en god frukost och Susannes goda prinsesstårta. Käkade middag. For in till stan och köpte godis och dricka. Satt oss i biosalongen och såg på Bolt med 150 småungar, haha. For hem och såg på Bruce den allsmäktige. Gick till säng och myste tills vi somnade. En mycket lyckad alla hjärtansdag för mig. Tyvärr så fick jag ingen present.... Han fick geléhjärtan av mig, inte så mycket. Men hallå! Det är tanken som räknas. Får väll hoppas att jag får något mycket fint på min födelsedag som är på lördag! Bara en vecka kvar, yey!

Nä, nu måste jag springa i sängs.

/ En trött Felicia.

<3

Nu ligger jag och min lilla älskling i sängen och äter geléhjärtan och myser! Hihi, för er som ville veta. Senare blir det tårta och ikväll blir det bio! Glad alla <3ns dag!

Helluuu.

Nu har jag precis duschat. Känner mig otroligt fräsh. Nu ska jag frossa mig i lite choklad muffins och kaffe. Sedan ska jag fixa mig klart och packa. Sen ska jag ner till Råne till älsklingen. Vilken buss vi tar till stan vet jag inte ännu. Och jag har heller ingen aning om vad vi ska göra ikväll. Kanske hyra en film och frossa godis. Åh vad gott!

Aja, nu har jag inte tid att sitta här nå mer.

Det gick bra hos läkaren förästen.

/ Felicia.

Always broken.

Ikväll kom en jurnalist och en fotograf till oss för att göra ett repotage om våran lakaark. Det ser ut som ett utedas på isen som man sitter och pimplar lake i. Vi åt middag med dom och sen for vi ut och fotade hela familjen i den. Lite trångt var det faktiskt men två lakar fick vi. Kommer inte ihåg vilken tidining repotaget kommer komma i. Men daddy lär visa mig när det kommer ut.

Jag vill säga förlåt till dom som fick se mig på så dåligt humör idag. Har lite dåligt samvete. For hem för att ni skulle få slippa se mig så. Fick massa pussar av Ellen, tack för det gumman. <3

Och förlåt Anna för att jag var så frånvarande när du försökte bry dig om mig. Men jag ville inte precis fräsa åt dig så det var därför jag var så frånvarande. Men du ska veta att uppskattar att du bryr dig. Det gör jag verkligen. Måste bara kunna kontrolera min ilska bredvid folk så jag inte fräser åt fel personer som egentligen inte har gjort något.

Jag älskar dig Anna. <3

Snodd från Ellen. <3

Imorgon ska jag då till Andreas mamma och vara där hela helgen. Vi ska äta tårta imorgon för att hon fyllde år i tisdags. På lördag ska vi på bio jag och älsklingen. Det blir Benjamin Buttons otoliga liv. Om det inte finns biljetter kvar ska vi se Bolt eller Friday the 13th. Jag hoppas på Benjamin. För det är en kärleksfilm. Och det passar ju som bra på alla hjärtans dag.

Jag tänkte springa in i duschen nu. Men jag tror det blir imorgon ist. Skit samma om jag ser risig ut hos läkaren. Kan duscha efter det innan jag far till stan.

Nåja, det får väll vara allt då.

/ Felicia.

Äckel dag.

Igår var jag hos lärkaren. Det gick bra. Sedan for jag till älsklingen min. Vi såg på film och så. Hade det riktigt mysigt.

Idag hade jag prov. Mer om det säger jag inte.

Efter matten for jag hem. Jag ville inte vara kvar på skolan. Av vilken anledning vill jag inte säga.

När jag kom hem gjorde jag lunch. Sedan gick jag upp och såg på tv. Somnade gjorde jag såklart. Sovit till nu. Får hoppas att jag somnar ikväll.

Men imorgon ska jag inte till skolan. För då ska jag till läkaren igen. Och det är fredag imorgon också! Helgen ska spenderas hos svärmor. På alla hjärtans dag ska jag och plutten på bio, MYS! Och så ska vi käka geléhjärtan, hihi.

Nu ska jag gå och äta middag.

/ En nyvaken Felicia.


Headbang!

Ja som ni kanske ser i mitt förra inlägg så har min telefon äntligen kommit! Den räddar absolut min dag.

Dagen började verkligen dåligt. Ingen svenska på morgonen. Sen när engelskan började visade det sig att jag tränat på fel glosor. Fick mig att vela springa ut ur klassrummet och fara hem. Sedan missade jag min InSå eftersom jag har en ny tid och inte kom ihåg den. Men, på inriktningen gick det hyfsat bra. Blev bara lite varm och rosenröd om kinderna när jag spelade trummor i 45 minuter nonstop, hehe.

Igår efter jag duschade så gjorde jag faktiskt matte. Men det gick dåligt. Så ingen guldstjärna för mig imorgon. Nu ikväll ska jag träna till samhällsprovet på torsdag. Ska träna så jag kan hyfsat mycket. För imorgon ska jag till läkaren och kommer säkert inte ha någon lust att plugga så mycket efter det. Ska till älsklingen också. Mys.

Idag på lunchen satt jag, Anna, Janina och Marcus i fiket och delade på två iPods. Försökte överrösta varandra genom att sjunga. Alla stirrade på oss, haha. Måste ha sett kul ut. Det slutade med att jag och Marcus satt med hans iPod och lyssnade på Heavy Metal. Det var inte rikrigt Annas stil, haha. Här kommer dagens låt. Men den slår inte Decode. Men den är bra ändå, hihi.



/ En ganska glad Felicia.

Häy Säxi!

ÄNTLIGEN!


Årets första test 2009

Vad heter du? - Felicia
Vilken klass går du i? - ES1B
Vad heter din bästavän?- Andreas
Kan hon/han lita på dig?- Självklart
Har du några syskon?- 2 halvsyskon
Hur var år 2008 för dig ?- Fördjävligt
Vilka firade du nyårsafton med?- Med Andreas, fest hos Erik.
Vem fick nyårspussen?- Älsklingen
Betyder han/hon något för dig?- Han betyder allt

Har du . .

Åkt flygplan?- Ja
Druckit alkohol?-
Ja
Slagit någon riktigt hårt?- Nej
Planerat ett mord?- Ja
En mamma?- Nej
En pappa?- Ja
En bror? -
Ja
En syster ?- Ja
Någon du kan lita på - Ett fåtal
Någongång fått gått till rektorn?- Ja

Vem . .

Kysste du senast ? - Älsklingen
Krama du senast?- Marléne
Höll du handen med senast?- Älsklingen
Slog du senast?- Min hand i väggen tror jag
Hatar du ? - H
Gillar du ? - Anna :)

This or That

Killar eller Tjejer - Båda?
Vatten eller Juice - Juice
Frukt eller Grönsaker - Frukt
Tv eller Dator - Båda
Skola eller Jobba - Jobba
Pojkvän/Flickvän eller Vänner- Vilka jäkla fråga, man klarar sig inte utan båda.

Hur / Var. .

Gammal är du om 12 år? -  Ska precis fylla 29
Vart befinner du dig då? - Inte en blekaste aning
Har du barn? - Nej
Är du alkolist - Nej
Vill du dö? - Pass
Går du i skolan ? - Lärkan
Trivs du? - Ja
Är du lärarnas favoritelev? - Nja

Mobilt . .

Vad heter dina kontakter på M? - Men orka
Vem är bäst av alla dom ? - Orka
Känner du minst?- Orka
Vet mest om dig?-  Orka
Hatar du? - Orka
Är det här sista frågan? - Ja, och tacka för det!


)("&¤)(#/?#@£$}[(&#"=€{€@=)("#=(!

Ja nu kanske ni förstår hur jag mår. Otroligt FÖRBANNAD! Och ni kan säkert gissa över vad. JO!

MIN MOBIL HAR INTE KOMMIT ÄNNU!

Less, less, less less, less, less, less, LESS!!!!!

A-K har kollat vars den är just nu. Och enligt henne så säger hon att det borde komma imorgon för den är i Ånge nu. Där allting sorteras. Hon kan ju det där eftersom att ICA får in paketen.

Även fast jag är så himla förbannad så har jag lyckats göra engelskan. Vet inte om jag orkar börja med matten. Men om jag får telefonen imorgon lär jag ju inte slita den med blicken. Jag tror jag ska gå i duschen nu och sen se vad jag orkar.

Så himla typiskt mig. Att låta allt gå ut över allt annat. But that's just me.

/ ("=#&!=)"(&¤£€{[}$(/)%# Felicia

Excited.

Min helg har varit bra. Myst med älsklingen som vanligt. Igår när vi var ensammen hemma så låg vi i soffan och såg på tv. Gjorde middag och sen gjorde jag bananasplitt till efterrätt, hihi. Vi såg på Braveheart. Båda två kom på att vi aldrig sett slutet eftersom att filmen är så lång. Så man har bara stängt av tv och gått och lagt sig när kriget är över.

Idag efter han for hem har jag bara legat i brorsans säng och sett på tv. Har inte orkat göra något annat. Försökt bli trött också eftersom att vi sov till 14 idag. Ska snart gå och lägga mig också. Men det kommer bli svårt att somna inatt. Värre än alla andra nätter. För er som inte vet så måste jag ha varit vaken i 12 timmar innan jag kan somna igen. Jobbigt.

Imorgon är det måndag. Bara 2 lektioner. Skönt! Och imorgon förväntar jag mig att min mobil kommer. Den kom inte i fredags men jag dog inte av det. Men om den inte kommer imorgon blir jag väldigt besviken. Så jag har längtat efter den. I 3 veckor! Den borde komma imorgon eftersom att den skickades i onsdags. Den måste komma imorgon!

Måste också plugga imorgon. Men det borde nog gå bra. Om jag får min mobil vill säga. Annars kommer jag vara så irriterad imorgon att jag inte kommer orka koncentrera mig på läxorna. Kort stubin. Det är ja de.

Nä, nu måste jag gå och lägga mig och ringa älsklingen. Måste orka med morgondagen utifall att.



/ En ganska neutral Felicia.

Yey!

Godmorgon!

Det här är en mycket bra dag. Jag och älsklingen är ensamma hemma! Hela kvällen! Vi ska bara mysa, mysa, mysa och åter mysa! Just nu ska vi äta frukost. Vet att det är lite sent för det, haha. Men frunch då.

Det var egentligen tänkt att vi skulle fara till Anna ikväll och vara med hon och Chrille. Men eftersom alla har farit så tar vi oss inte ner till bussen. Förlåt gumman. :(

Aja, nu är jag hungrig.

/ En nöjd Felicia.

How can I deside what's right?

Jag har nyss kommit hem från skolan. Inte haft några lektioner idag. Vi tjejer har bara suttit i fiket och kollat på alla som har framträdigt. Alla var super duktiga. Och alla var mycket fina idag. Själv hade jag 80-tals kläder mig på. En del vann en biljett till morgondagens föreställning, jag var en av dom men eftersom jag inte ska gå gav jag bort den. Sedan såg vi på vårat Eos projekt. Det var mycket bra. Höll på att garva ihjäl mig när jag såg mig och mina repliker, haha.

Emma är söt. <3

Ikväll ska jag vara hemma. Det är surströmming som serveras hos oss med gäster. Själv ska jag äta tacos med älsklingen som kommer hit vid halv 5.

Nu ska jag gå och städa mitt rum som ser groteskt ut. Men det borde gå på en kvart eller så. Sedan blir det nog att se lite twilight, hihi. *dreglar*

/ En less Felicia.

Pluttinuttisnutti.

Här sitter jag. I soffan. Med min otroligt sexiga, snygga, söta, vackra och underbara man. Resten av familjen är hos farmor&farfar och äter middag. Så vi ska göra egen middag. Vad vet jag inte ännu. Får väll se vad som finns hemma.

Idag kvar jag en tiondels milimeter ifrån att springa ut från klassrummet och skrika åt min NK lärare. JAG TÅL HENNE INTE! Speciellt när min psyke är som det är så blir jag mer känslig. Alla i klassen knows what i mean. Tror det är samma för dom. Nä. Nu ska jag inte tänka mer på det.

Imorgon är det maskerad på skolan. Ha kläder från 1909-1989 för att våran skola har jubeleum. 100 år gammal är den. Vet inte om jag ska klä ut mig än. Vet inte vad jags ka ha på mig. Men det skulle vara roligt ändå. Ska fundera lite mer på det.

Nu ska jag och min älskling se på 24 maraton och laga mat.

/ En neutral Felicia.

Big news.

Just nu när jag sitter och pratar med min storasyster på msn så kom jag på att jag helt glömt att nämna att jag sökt om iår. Och det är inte för att jag inte gillar estetiska utan det är för att jag hellre vill gå frisör. Så i måndags så gjorde jag mina val och sökte till 3 frisörskolor. Jag hoppas verkligen jag kommer in på någon av dom. En del i klassen bröt ihop när jag sa att jag sökt till frisör till nästa år. Om jag verkligen kommer in så kommer jag sakna dom så oerhört mycket. Just nu så har jag ju världens underbaraste klass! Men om jag byter så betyder det inte att vi kommer tappa kontakten. För det behöver man inte göra. Man kan väll ändå fortfarande prata för det. Bara kanske inte träffast varje dag som förut. Jag är hemst ledsen om jag gjort några besvikna. Men att bli frisör är det jag verkligen vill. Så jag måste ju ta chanserna när dom finns. Förlåt.

/F.

Do you see what we've done?

Nu har jag beställt min nya mobil...igen. Så det lättar upp humöret lite. Och jag hoppas verkligen att den kommer senast fredag. Skulle bli överlycklig om den kom imorgon, hihi! Jag ska nog inte ha för höga förhoppningar. Men det stod faktiskt 1-3 dagars leveranstid. Hoppas, hoppas, hoppas!

Idag har min halvsyster fått brev. "Mamma jag är snart tonåring!" Med information om puperteten och bindor. Hon fattade ingenting. Och Emil, halvbrorsan på snart 8 år frågade varför man hade såna, haha. A-K sa att flickor blöder en gång i månaden i, vill inte skriva ordet hon sa, så jag skriver slidan, haha. Då sa han; Men mamma, du gör ju det varje dag. MOAHAHAHAH! Nej Emil, det gör jag inte sa hon. Jag var tvungen att bita mig i kinden för att inte skratta högt. Så hörde jag något om att Tova ville testa hur det var att ha binda, så hon vet hur det känns när hon får mens. Åh, om ni bara skulle ha varit här och hört! Oj, så jag garvade. Emil är för härlig, höhö.

Jag är fortfarande besatt av Twilight om ni var intresserade. Har inte blivit less på Decode ännu. Låten får fortfarande min mage att pirra, hihi. Och min älskling Robert har tydligen fått alkoholproblem. Ryck upp dig för fan! Bli inte en Linsday Lohan tack. Om jag var hos honom så skulle allt vara bra. Gud, vad töntig jag lät där. Men så generös som jag är så vill jag hjälpa, även om han inte vet att jag finns. Blä.



/ En ganska glad Felicia.

Aj.

Jag sitter på gamla datorn och tittar på gamla bilder. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på alla minnen.


20/8 - 05




Inte tillsammans här, men.. vilka minnen!


Över ett år tillsammans, och fortfarande nykära.


En väldigt liten Andreas.


En väldigt glad Andreas.


Ett väldigt lyckligt par.


En liten Felicia.


JAG ÄLSKAR DIG! <3

/F.

Nu är det såhär....

...att jag har avbeställt min mobil. A-K ringde och den hade skickats idag. MEN! Den var opperatörslåst på telia refill. Även fast jag beställde utan abomemang. Äckel jävla fitt telia. Så när den kommer ska vi skicka tillbaka den eller hur det var. Förstår mig inte på det där. A-K får fixa det. Och nyss skulle jag beställa den på CDON. Men när det är över 2000kr så måste man betala med kort. Helvetes jävla kuk. Så jag kommer inte kunna beställa föränns imorgon då A-K satt in mina pengar på hennes konto. Finns den inte i lager imorgon då jag ska beställa så blir jag arg. Inte vanligt arg utan RASADE! Jag är på så fruktansvärt dåligt humör just nu! Får jag inte min mobil innan fredag så lovar jag att jag kommer sitta och skrika hela helgen. Jag är så fruktansvärt less på alla internetsajter som säljer mobiler. Ni kan fara långt bort åt helvete!

/ ("¤?)#(="#/££$€{))/=)&&/@€]}[/(%)%(&! Felicia.

Hej igen.

MIn helg spenderades då i Lule hos svärmor. Myspys. Igår så gick jag och Anna på stan efter skolan. Jag bjöd på fika. Sedan gick jag och klippte mig hos Gittan. Blev inte nöjd iaf. Mitt eget fel att jag klippte mig som jag gjorde. Tänker inte lägga upp någon bild för jag ser hemsk ut. Mitt hår var så slitet att det är jätte kort nu. Och dum i huvudet som jag är så klippte jag lugg. Usch. Känner mig hemsk och äckligt ful.

Det är inte riktigt din stil, men du passa i det lite ändå.
Idiot.

Har inte fått något mejl från Telia än! Jag är så satans irriterad att jag vill dö. Ska be A-K ringa nu. Det borde inte ta 2 veckor! Har inte fått något mejl från kundservice heller. Jag blir så fuktansvärt arg!

/ )&#¤=)¤(`"/¤/"#$£€€}{$@£")=#(?#I¤"?¤"! Felicia.

RSS 2.0