It is here..... <3


Södra sidan ikväll.

Gokväll. Idag är det lördag och min älskling ligger här bredvid mig i soffan och sover. Stackarn fick gå upp tidigt idag för att fara och skjuta med sitt nya jaktlag. Han ska börja jaga älg här i p-holm där jag bor. Och ikväll ska vi till min barndomskompis Christoffer på andra sidan älven och grilla och umgås. Så han måste få vila så att han orkar med kvällen, haha.

Själv har jag duschat nu och sitter och smuttar på ett glas rosé. Ikväll ska jag och Christoffer göra hemmagjorda mojitos, mums! Jag är taggad med andra ord!


Varför måste denna man vara död.....


Glasögonormen.

Under de senaste halvåret har jag fått väldigt dålig syn. Jag har ju som sagt redan glasögon sen jag gick i 3:an, på lågstadiet. Jag har dem på när jag ska läsa, aldrig annars. Men nu måste jag bokstavligt talat ha på mig dem hela tiden för att se något. Jag är inte blind. Men jag ser inte ett text när jag ska läsa den utan glasögon. Så självklart har jag dem på nu för att se vad jag skriver. Det är inget annat än vuxenpoäng, frågan är bara om det är positiva poäng.

Jag har redan tagit syntestet för körkort, om jag måste ha glasögon eller inte. Det är ett och ett halvt år sedan jag gjorde det. Han rådde mig ändå att ha på mig glasögon på mig när jag körde, men att det inte behövde stå på kortet. Skulle jag göra det nu så skulle jag nog verkligen behöva de. Så jag ska värna om alla i trafiken och alltid ha på mig glasögon när jag ska övningsköra och när jag tagit körkort.


The burning heart.

Jag fick nyss brev från CDON. Takidas nya skiva har landat i mina händer, IIIIH! :D


Foxy Curls

Igår hade Piratebay stängt ner sidan totalt, vilket blev katastrof för mig. Jag kunde inte ladda ner någon film. Och jag ville verkligen se Casanova som jag missade i fredags! Men, nu funkar det igen, hihi! Så ikväll ska ja se den!

Jag tänkte gå upp tidigt idag. Somnade om efter alarmet, såklart. Så jag missade en massa timmar sol.... Men jag ligger ute nu och solar för fulla muggar. Nackdelen är att jag blir så jävla rastlös! Sen är jag den som inte klarar av för mycket värme. Jag svimmar faktiskt. Har aldrig svimmat, men oj vad nära det har varit en del gånger. Så nu ska jag fylla en flaska med saft och sen lägga mig igen!

Ikväll blir det att äta i stan med min lådsasmammas släktningar från New Zealand som är i Sverige på besök. Då ska jag testa mitt nya Foxy Curls medel till håret som jag köpte i förrgår!


Haven stay.


The story so far.

Jag dras ständigt tillbaka till tankarna: Om min mamma levde.....

Hur hade relationerna mellan mig och hennes släktingar varit? Som en av hennes bröder som jag knappt träffar eller hör av. Vi hade säkert haft en mycket närmare kontakt med honom och hans familj om mamma hade levt.
Hade vi varit mer hos mormor nu när hon bor så nära? Farit dit tillsammans och övernattat och myst. Sovit i samma säng, precis som jag och moster Ida alltid har gjort när jag varit där.
Hälsat på morfar mer än vad jag gjort under min uppväxt. Mer än en gång per år iallafall.
Vi hade funkat så bra ihop när hon också var en väldigt lugn och jordnära person med humor, precis som jag. Tagit ett roséglas tillsammans och bara suttit och njutit av solen. Hon hade kunnat lära mig mer om frisöryrket. Jag hade alltid kunnat gå till henne och pratat om mina problem och när jag och Andreas har bråkat.

Jag saknar en modersfigur så himla mycket. Jag har ingen aning om hur det är att ha en mamma. För det mesta känns det normalt, för att jag växt upp med det. Men vissa tillfällen försöker jag tänka mig hur det är att ha en levande mamma. Att ha växt upp med en mamma. Mina kompisar är så vana att säga mamma si och så. Medans det är en väldigt ovanlig grej för mig. Jag blir alltid obekväm i situationen. Jag har som sagt inget minne av att ropat eller pratat om min mamma som levande, annat än i panik och längtan.

Allt hade nog varit bättre om hon fortfarande levt, det är en självklarhet. Men jag måste som sagt anpassa mig till det liv jag fått. Vilket är väldigt svårt.


Miss Sunshine


Fåtal bilder från Umeå.


HP tonight!

Nu är jag hemma. Eller jag kom hem igårkväll. Hemma och hemma, jag är hos min älskling. Han jobbar, måste jobba över... Men ikväll ska vi och se Harry Potter! Och som jag längtat! Ändå väldigt tråkigt att det blir sista filmen nu... Men längtar sjukt mycket till 20.00 ikväll, YEEEY! :D

Min jobbcoach ringde i morse och imorgon ska jag in på möte. Dock kommer jag inte ha med mig betyg och jobbspecifikationer, för de är hemma. Men jag får helt enkelt ta med mig dem till nästa gång. Ska bli kul att träffa min coach också, en kvinna, en ung kvinna. Jag funkar bäst med såna. Tidigare när jag varit på af har jag suttit med äldre personer, och de irriterade mig bara. En ung kvinna har fortfarande ett bra minne om hur det är att komma in i jobbvärlden, för att jag är livrädd för den. Iaf, får hoppas att hon är bra, för hon lät väldigt trevlig på telefon!

Jag har fördrivit tiden idag med att se på första säsongen av Sex and the city. Jag har aldrig sett alla säsonger, bara några fåtal avsnitt. Så nu ska jag börja på andra säsongen för att fördriva tiden tills älsklingen kommer hem!


Mysigt i Umeå.

Nämen hallå, de var inte igår. Jag har det superbra här i Umeå. Vi har myst, ätit gott och haft det väldigt roligt! Idag for vi till stranden och satan vad hett det var! Sjukt, så när vi kom hem så duscha vi och sov middag. Vi var så himla utslagna av värmen. Nu åt vi middag för ett tag sedan och vi ska göra oss klara för att dra till Allstar och festa, hihi! Däremot åskar och regnar det nu så det är väldigt kvavt. Men de gör inget!

Imorgon far jag som sagt hem, vilket ska bli tråkigt för jag har haft det så mysigt här. Men jag saknar min älskling, så de ska bli skönt att komma hem också.

Nu ska jag börja göra mig klar, in i dimman!


Umääääää

Jag är i full färd med packning inför resan till Umeå. Jag packar för mycket som vanligt, så packar upp och packar tillbaka. Jag måste hinna äta också. Sen förbi ICA och köpa en tidning och något gått att äta på tåget.

Tåget går 16.32, så jag måste skynda nu! See yah in Umeå! PÖSS!


De säger de var bättre förr.

Sent inlägg. Ska snart gå och lägga mig. Men jag har en känsla av att jag inte kommer kunna somna alls. Idag har jag nämligen sovit alldelens för länge. Jag skyller på Andreas. Han gick upp vid 9 tiden för att han hade så ont i kroppen. Jag hade ställt alarm på 12.30. Jag vaknar, somnar om osv. Tillslut så väcker han mig och säger att klockan är 20 i 4............ Jag flög upp ur sängen och fick världens sämsta "morgonhumör" och skällde ut honom. Arg var jag. Han hade tydligen slagit av mitt alarm när jag inte reagerade när det ringde. Tack älskling, tack så himla mycket.

Aja, här hemma har jag tvättat kläder för tågfärden jag ska ta ner till Umeå imorgon. Jag har även skönhetsbehandlat mina naglar. Utnyttjade mitt frensh nail-kit som jag köpte för någon vecka sedan. Har inte velat använda det då naglar gått av här och där. Vänster hand ser verkligen bra ut, när höger inte ser så bra ut, haha. Äh, he får duga!

Natti!


Död och True Grit.

Igår blev det väldigt sent. Andreas var som sagt fyllechaffis och det tog ju sin lilla tid. Vi har sovit till halv 3 idag. Och båda två är så jävla döda alltså, som att vi är bakis. Imorgon blir han också sjukskriven min lilla älskling. Inflamation i hela höger arm och hela höger ryggparti, kul. Men han får iaf vila upp sig.

Vi har varit och köpt lite gotta och ska nu se True Grit. Jag var tvungen att köpa en Redbull. För om jag somnar nu kommer jag vakna 4 inatt. Icke bra.


Myslördag.

Idag agerar jag hemmafru igen. Ibland är det roligt, men när det kommer till att plocka bort maten och damsuga och så, då vill jag bara spy. Jag har precis lagat klart maten, tacos blir det även denna helg. Andreas är och skjutsar min kompis till Farmen och när han kommer hem ska vi äta. Ingen aning om vad som händer ikväll. Men det blir väll att sitta i siffan och glo lite tv, som vanligt. :) Hoppas de är en bra film!

Felicia 08-04-13

Mamma


Jobbat på brännan.

Jag har ingen koll på dagarna längre. Det är tydligen fredag idag, haha. Jag har stekt i solen och gett mina fötter en skönhetsbehandling med fotbad och skrubb! Nu väntar jag på att Andreas ska ta sig hit. Stackarn jobbar över...

Ikväll blir det grillat, möms! Och imorgon blir vi hundvakt, mysigt! Frågan är bara vad jag ska göra just nu... Jo, jag ska ta mig ett glas saft. Har ont i huvudet på grund av vätskebrist.


South Africa part 2

Möhippan


Rotade fram en utav mina talager.

Idag fick jag ett jäkla sug att måla. Så jag rotade fram mina olje och aquarellefärger. Jag penslade fram detta. Senare ska jag måla lite med aquarellen. Kaffe, snus, musik och måla, harmoni.


Blä.

Detta fick jag se på när jag sitter och väntar på att bussen hem ska åka iväg. Killen var ännu längre upp i tjejens tröja, det var inte najs. När jag var i den där åldern hade jag inte ens fått min första puss, herre min skapare...


Smultronshot.

Jag vet från förut, då jag spelade fotboll, att jag blir sjukt sötsugen efter en träning eller match. Det är samma nu när jag varit ute på mina promenader. Efter fotbolls träningen eller matchen köpte jag nästan alltid en glass eller något annat kallt, som läsk. Nu gör jag verkligen inte det! Men jag kan inte heller påstå att jag är världens nyttigaste heller. Jag tar en frukt eller dricker ett stort glas saft, gudomligt gott efter en timmes promenad! Jag tog mig ut gick och idag blev det en specialare. Vi har nämligen världens godaste sumltron och jordgubbar. Så jag gick ut och plockade massor med smultron och två jordgubbar. Blandade det med lite socker och mjölk, och vips så var mitt sötsug borta. Jag motstod till och med chipsen som fanns på tvrumsbordet! ;)

Däremot ska det bli roligt att se vad som händer inatt om jag stannar uppe.

Jag får nämligen sjuk aptit på natten. Igår så gjorde jag fiskpinnar med smör,

vitpeppar, chayennepeppar och sambal olek. Jag vet, sjukt.

Några förslag på vad man kan äta som snack när man blir slisksugen?


Jag gör nytta.

Idag var jag in till stan, på grund av af, igen. Jag bröjar bli riktigt trött på af. Man är bara där i typ 10 minuter sen så får man gå, och jag fattar inte ett skit av vad de snackar om. Ja, lite, men inte mycket. Blir så frustrerad. Aja, nästa vecka kommer min jobbcoach att ringa mig, hoppas jag. Sen gick jag på banken och fixade lite grejer med mina pengar och mitt pensionssparande. Efter det blev jag sugen på kaffe så jag gick på Blå Gåsen och köpte en kaffemilkshake som hette Andreas, haha. Sen for jag hem och åt och nu har jag precis kommit in för att jag kört bil i över en timme. Jag känner mig så duktig. Fick en liten tanke att jag skulle ta mig ut och gå. Men jag har inte bestämt mig ännu. Är jag för duktig kanske jag straffas, vem vet. :P

Möms! Lite komiskt att namnet Anton står nedanför, eftersom Andreas bror heter Anton, haha.


Bara skryta lite grann.

Jag vill bara skryta lite grann och säga att, först och fämst, så är ju Movits! från kära Luleå där jag bor, he he he. Sen i den här videon, då de är och spelar för barngalan förra året så är en utav mina lärare från gymnasiet som spelar med dem. Det är han med "trumpeten". Han heter Björn kompiskt nog, för att han ser ut som en, med skägget och allt! Här är dom!


Dagens födelsedagsbarn.

Idag fyller världens bästa Erik 21 år! Så han förtjänar ett litet inlägg från mig. Grattis Erik!


Planerar.

Jag har redan börjat planera min tredje tatuering. Det ska bli en halfsleeve! Här är lite inseration jag hittat på internet! Det jag än så länge är att det ska vara en sjöjungrfu och med massor av färg!


Davy Jones, Giant Squid!


En jävla snyting.

Gårdagen var så jävla rolig! Nästan lika rolig som studenten. Vi dansade i timmar och var jättefull. Men det fick man betala för idag. Jag är fortfarande väldigt bakis. Magen är väldigt orolig och jag kan inte svänga med huvudet för mycket för då spyr jag, haha. Men jag har ändå börjat om nu. Erik och Kalle har varit och tittat på nån skoter typ och är påväg hem nu. Så vi ska äta den berömda indonesiska kycklingen. Möms!

Jag och Erik har sovit i soffan, huvud mot huvud. Och så väcker Erik mig i morse klockan nio och frågar vad jag gjort. Från näsan ner på kinden har jag torkat blod. Jag har blödit nösblod. Erik har alltså gett mig en snyting med handen i sömnen så jag börja blöda näsblod, hahaha. Jag har inte ens vacknat av de. Så himla skumt!

Aja, nu ska jag hjälpa Janina med maten. Ikväll blir det Swingfly och September!

We have arived!

Nu har jag och min kompis Erik anlänt till Arvidsjaur till min fina Janina! Här ska vi bo över helgen och ha det supermysigt! Det är Nattivalen här i helgen. Ikväll är de crusing och imorgon är det Swingfly och September! Nu ska vi börja med middagen, det blir tacos. Och såklart börja kröka! Partyrockers in the house!

Deppigt..

Jag har nyss skrivit in mig på arbetsförmedlingen via internet och imorgon ska jag dit för att prata om handläggare och sånt. Och så kollade jag på vädret. Strålande fuckin' sol hela fuckin' dagen. SÅ JÄVLA LESS! Ännu en jävla dag på stan när det är extremt fint väder ute. Jag blir så jävla deprimerad! :(

Ja, en jävla massa svärande ära.

Nu ska jag titta efter snygga saker på internet, hejdå....

Onödig resa.

Idag for jag in till stan som jag inte hunnit med ännu. Alltså att fara till arbetsförmedlingen. Men när jag och Anna väl kommer dit så är de bara att vända om. Det var en halvtimme till stängning och vi skulle tydligen inte ha hunit skriva in oss då. Så jag ska sätta mig imorgon och göra det över datorn och sedan fara dit på torsdag för att få en handläggare. Blä vad less. Orkar inte fara in till stan bara för att göra en liten liten grej. Känns så jävla onödigt. Men vi gick på stan ett tag och jag hittade ett par fulsnygga shorts, haha. Det är det jag behöver nu. Massor med shorts. Har bara ett par som jag använder, så jag är på jakt efter fler när de är väldigt behändiga att ha under sommaren.

Aja, men nu tänkte jag ta mig ett vinglas och se lite tv. Sen gå och sova! Natti.

Indonesisk kyckling med jasminris.


Sjunga, kongas och trummor.

Jag kan inte fatta att jag lägger upp det här, men jag bara måste. Det är från våran slutproduktion som vi gjorde innan jag tog studenten. Jag sjunger, spelar kongas och trummor. Men, jag var så JÄVLA nervös att jag skämms över mig själv.... Vilket ni kommer höra om ni lyssnar på det här. Jag skyller också (eller vad man kallar de) på ljudet. Det lät inte så där live..... Åh, ja här har ni de iaf....


Lyckad middag.

Kycklingen igår blev jääävligt god! Har tagit lite bilder som jag lägger in sen. Har som sagt bara den stora dumburken hemma. Så när jag kommer till älsklingen lägger jag in dem. Eller jag ska försöka komma ihåg det iaf. Det blev inte att fiska igår. Men tror jag ska få med mig honom ut nu och kasta lite lina. Jo, jag tror det blir de!

Höst ute.

Lördag idag. Men det känns som söndag med det här dåliga vädret. Det är rått ute och det känns som höst, blö. Men, jag är med min älskling så de går bra iaf. Även om vi är väldigt sega idag. Jag ska göra den indonesiska kycklingen idag som vi så gärna äter, ska bli gött. Även om jag absolut inte är hungrig nu och får ont i magen då jag tänker på mat. Nåväl. Vi tänkte fiska lite ikväll också.

Att vara ensammen hemma med Andreas, laga mat, plocka ihop saker osv. får mig att längta tills vi flyttar ihop. När det blir har jag ingen aning. Jag är arbetslös så det går ju inte. Plus att jag kanske flyttar i januari till Ö-vik för att gå skola ett halvår/ett år. Vill ju flytta ihop nu.....

Då blev det ett struntpratsinlägg. Men såna ska det väll också finnas gott om. Hejs!


FF hära.

Jag blir allt brunare och brunare, lövly! Från igår till söndag är jag ensammen hemma! Så det utnyttjade jag med att bjuda hit Sandra för en lugn tjejkväll. Det blev rosé, tonfisksallad med feta och en gråtfilm, plus massa mys! Idag när vi vaknade käkade vi och sen la vi oss på bryggan och låg där i tre timmar. Nu käkade vi nyss lunch och hon for precis hem. Så nu inväntar jag min fästman som kommer om nån timme. Det blir tacos ikväll och bara massa mys. Ska ta och handla hemmafru nu och tömma diskmaskinen, plocka ihop lite och gå med huden på udden. Hejs!

RSS 2.0