Huvudvärk botas med Ipren och Disney.

Jag har suttit och kollat på julklappar på internet så nu börjar min önskelista se någorlunda fin ut. Jag har huvudvärk så nu ska jag se en film och ta det lugnt. Det blir Disney igen. Treasure Planet eller Skattkammarplaneten som den heter på svenska. Jag har inte sett den men har alltid velat göra det. Måste bara ta en Ipren först.


Jim Carry as Ebenezer Scrooge.

Jag och Andreas ser jämt på film när jag är hos honom. Allt från Disney till Thriller. Och jag fick jättebra filmtips av min snälla kompis Anna idag. Vi ska se A Christmas Carol. Han har ingen aning om vem Ebenezer Scrooge är?! Så nu ska han få se en riktigt julsaga! Jag pratar förståss om den nya animerade filmen med Jim Carry som har rösten som Ebenezer. Den passar ju jättebra så här i juletid. ;)


Julen är här.

Så var det första advent. Det var ju nyss julafton! Ja, tiden går så snabbt, som alltid. Jag har nördat heeeela helgen. Kul har det varit. Första advent firas med att Andreas pappa fyller år, hipp hipp hurra! Andreas har fått en ny säng, så ska se hur det går att sova i den inatt. Jag är väldigt kräsen över sängar. Får lätt ont i nacken och ryggen. En säng som är helt perfekt, det är Annas de. Fyfasen vilken puddig till säng! Måste fara och knarka lite kudde i den snart!

Andreas och hans lillebror Anton åt på Max för ett tag sedan. Inte jag. Kan ni tänka er? Men. Jag och Fjanten ska in till stan igen och då ska jag äta, haha. Det värker i magen just nu. Så typiskt. När de äter är jag inte hungrig. När vi kommer hem är jag vrålhungrig. Chili Cheese, here i come!

Muse - Undisclosed Desires


Man blir som man umgås.

Jag och älsklingen ska till hans mamma ikväll. Jag har längtat hela veckan. Han fick ett spel förra julen som han konstant satt och spela när vi var där. Jag blev ganska så less om man kan säga så, men jag satt och tittade på lite i alla fall. Förra gången vi var där så testade jag spela det spelet. Och jag är helt fast! Nu förstår jag varför han ville spela det hela tiden. Så ikväll ska jag spela, spela, spela, och se IDOL förståss. Ska bli intressant at se Jay sjunga Bad Romance med Lady GaGa. Personligen blir jag arg för att det ger såna låtar till en person som Jay och hans röst, herregud. Men jag tror han kommer göra det jätte bra! Tillbaka till spelet. Fable II. Ordspråket: man blir som man umgås, passar ganska bra in här. Så min lilla älskling ska få Fable III till julklapp. Ja, han vet om det. Men det som är bra med det är att jag snart kommer få hem det och han måste vänta till julafton innan han får det, MOHAHA. ;)
Som sagt, jag kommer vara okontaktbar i helgen, haha.


Sleepingproblems.

Varje fredag är det som en stor sten lämnar mina axlar. Jag blir så lättad att få vara ledig, ta det lugnt och bara andas ut. Jag tog en liten för tidig helg denna gången. Jag har fått svåra sömnproblem. Med en krävande vecka så var jag mer än medvetslös imorse. Jag försov mig till sju bussen imorse. Jag minns knappt att Andreas sa hejdå till mig för att fara till jobbet. Jag ställde om alarmet så att jag kunde ta nio bussen. Jag har ingen aning om när jag somnade igår, men sent. Sen mardrömmar på det och ett konstant vaknade under natten så tog jag mig inte upp vid nio heller. Även om jag och Andreas la oss vid halv elva tiden igår så har jag sovit till halv två idag. Jag gissar att jag kanske sovit 7-8 timmar inatt. Men när Andreas ringde och väckte mig och sa att klockan var ett så kunde jag bara inte somna om. Jag vill ju kunna somna inatt också. Jag ska ta och kolla på alla mina mediciners bruksamvisning och se om sömnproblem är en biverkning.

Jag är så stressad och mår så dåligt att jag är trött hela dagen. Men när jag väl ska lägga mig kan jag inte somna. Trodde att det skulle hjälpa att sova bredvid Andreas, men inte. Men jag tror ändå mina mediciner har en liten anledning till att jag inte kan sova. Ska kolla upp det nu på direkten. Sen ska jag ringa fröken doktor till veckan.


Dumma mage.

Jag sitter på skolan och jobbar med slutprojektet. Jobbar var väll att överdriva lite. Jag är så hungrig och trött att jag vill gråta. Tur att jag slutar för dagen om tio minuter. Sedan blir det att jobba med PA med tjejerna hos Janne. Förlåt, men jag är inte på humör för att hålla på med det idag. Får väll bita ihop, som vanligt. Får köpa något gott att äta så att jag blir på lite bättre humör.
Efter det ska jag till mig underbara älskling! Det blir fyra hela nätter med varandra, hihi.

Nä, nu är jag hungrig, måste sticka till maten och käka pannkaka innan jag blir illamående och inte kan äta alls. Har fortfarande magkatarr, den vill inte försvinna, trots medicin och regelbunda måltider. Alltså måste jag tillbaka till fröken doktor och ta prover och se vad jag det egentligen är för fel på min mage. Fuck.

Nybakta saffransbullar.

Jag skurar golvet på torsdag, för då ska jag julpynta också. Just nu har jag precis duschat och tryckt i mig en nybakad saffransbulle, ska trycka en till snart och dricka mjölk till, höhö.

Imorgon ska vi spela upp våra låtar i fiket som vi övat på. För ett tag sedan skrev jag att vi har James Bond tema, så jag ska gå och kolla om jag fortfarande kan ha mina svarta byxor, måste leta en slips eller fluga också. Vi kommer vara så snygga!

Nu till den andra saffransbullen!


En liten pause.

Jag har hållt på i fyra timmar nu med att städa mitt rum och tvätta kläder. Alla mina kläder kommer inte att rymmas i min lilla garderob. Jag rensade lite tröjor idag, men det ser ut som att jag kommer få rensa hela garderoben igen. Men det får jag ta någon annan dag. Aja, snart ska jag börja damsuga. Lär hålla på hela kvällen.

Inget mer grubblande, bara ibland.

Det är inte mycket uppdatering från min sida. Men så är det ju ibland, att man får bloggtorka. Det händer bara mig oftare. Sen har jag ingen lust att sitta vid en dator heller.

Idag har jag för en gångs skull tagit hand om mig själv istället för att sitta här hela tiden. Sett på tv, håller på att skriva önskelista, tagit bort gammalt nagllack, ja men lite sånt. Pyssla om sig själv. Jag har kommit fram till att jag grubblar för mycket om mitt pykiska tillstånd, att jag mår dåligt och måste bearbeta mina känslor. Jag ska nu försöka tänka mer på mitt fysiska mående, det praktiska. Unna mig själv något bra. Som imorgon, då jag ska städa mitt rum (fyfan) som jag verkligem måste göra. Jag är väldigt äcklig... Vill inte gå in på detalj. Kanske inte är något bra, men välbehövt. Ska julpynta och sånt också. Att ha ett fint och välstädat rum får mig att må lite bättre. Måste bara ta tummen ur röven och göra det också. Det är mycket mer lockande att ligga i soffan med Loka och se en massa bra filmer. Men nej Felicia! Du MÅSTE städa rummet. Plus att julkänslan får mig på lite bättre humör också.
Jag ska önska mig ett gymkort i julklapp, får se om jag får det också... Annars blir det att köpa ett själv. Jag har INGEN aning om hur jag ska orka träna varje vecka, samtidigt få skolan att gå ihop, träffa fästman och samtidigt ha tid till att ta det lugnt, något som är väldigt viktigt för mig.

Ah, jag ska försöka fokusera mer på mitt fysiska och praktiska jag. Jag grubblar allt för mycket. Och den här gången ska det hålla i sig. Peppa mig!

Denna glada och lilla Felicia blir mitt pepp just nu!

Natti!


One Republic - Secrets

Jag tänkte gå och slänga mig i sängen och goosa med min älskling,
men först bjuder jag på lite musik.


Gomorgon!

Nu tänker en del som känner mig, "Vafan gör hon vaken den här tiden?!"
Jag somnade klockan 21 igår. Min *host* underbara älskling *host* skulle spela ett utav sina nördspel, och jag vill se på IDOL på internet för att hans pappa såg på tv i vardagsrummet. Men han skulle spela. Så jag hade astråkigt och somnade i hans säng. Han väckte mig vid 22 tiden och frågade om jag då ville se på IDOL. "Det är nyheteterna nu, trögis!" (inte bra idé att väcka en felicia som sover...) Så han la sig bredvid mig och sa att han kunde ligga där ett tag tills han skulle spela igen (?!). Han babblade och kunde inte ligga still. Så han fick gå och spela så att jag fick sova i lugn och ro. Sen har jag sovit nonstop till klockan 10 idag. Min underbara älskling fick sova vidare. Och jag fick lite halvpanik när jag inte visste vem som åkte ut i IDOL igår, som tur var så var det inte Jay, hihi.

Ja, gomorgon på er allihopa, önskar en pigg Felicia! :)

Släktträff på stan.

Äntligen f*cking fredag! Som jag längtat! Jag behöver ett sommarlov faktiskt. Jag är så stressad, slut i kroppen och psykiskt uttmattad. Jag kunde inte vara med på sista lektionen idag. Även om jag tänkte stolka så gick jag faktiskt och sa till min mentor att jag är så satans hängig och tänker fara hem. Jag kunde somna om jag satte mig ner.

Jag gick på stan sedan och gjorde några äranden med Janina. Och tur var det! Jag träffade min yngsta och underbara morbror Mikael (på 27 år) ! Vi ses inte ofta och när vi väl ses så är det på stan. Är ju inte så mycket hos morfar nu för tiden för att både Mikael och hans lillasyster, moster (storasyster) Anneli (på 23 år) flyttat hemifrån. Men jag ska dit till julen när Anneli kommer hem från Liverpool. Ska bli jättekul! Och som jag saknat henne, fy! <3

Jag skulle behöva skriva upp mitt släktträd någon gång. Min kompis Sandra som känt mig sen jag var 4 år gammal förstår fortfarande inte hur min släkt ser ut, haha.

Om ett tag kommer älsklingen hem, sitter hos honom just nu. Det blir en lugn helg, jag tror vi båda verkligen behöver det, igen.

Simon 20

Idag fyller min kusin Simon 20 år. Ska och sno lite tårta av honom sen.
Stort Grattis!



Mikrofonkåt.


Avada Kedavra!

Harry Potter var mäktig! Alla HP nördar, se den!

Ja, jag tycker Dan är sexig.


Hanging at Janinas place.

Idag har jag suttit och skrivit nationella i svenska b. Där satt jag i några timmar och skrev och skrev. Hoppas att resultatet blir bra.

Just nu sitter jag hos Janina, helt själv och ser på tv. Hon är på gymmet och pumpar och det var tänkt att jag skulle plugga lite. Ska försöka, iallafall öppna boken, haha.

Sen ska jag på bio med världens bästa Sandra. Vi ska se...trummvirvel: HARRY POTTER!
Jag längtar sååååå!!


Disney continues.

Disneytemat fortsätter. Nu ska jag se Taran och den Magiska Kitteln. Jag tror jag bara sett den här en gång i hela mitt liv, och då var jag väääldigt liten. Filmen gjordes innan jag föddes så inte konstigt. Det flesta disneyfilmer gjordes innan jag föddes. Sen lovar jag att jag ska plugga och hoppa i duschen för övrigt. Jag tycker om att hoppa i duschen, en liten hemlig hobby jag har. En del brukar sjunga i duschen, men nej, jag hoppar. ;)


Jag är en sömntuta.

Jag har sovit som en griiiis idag. Steg upp vid ett tiden. Det är ju min lediga dag under skolveckan. Sköönt. Jag är ganska duktig på att sova när jag får det, haha.
Snart måste jag börja plugga också. Men jag är sugen på ett sök-och-finn spel, det var ju ett tag sedan. ;)

Det bortglömda minnet.

Jag har inte många minnen från min mamma. Jag kan räkna upp dem på en hand. Och när jag satt på intervju med Elsa som gjorde reportaget om mig i kuriren ploppade det upp ett minne som jag helt glömt bort.

Min mamma var frisör, ett yrke hon brann för. Självklart fick jag följa med dit. Och vi pratade just om att hon var frisör. Då helt plötsligt kom minnet framför mig. Jag sitter i barnstolen de hade på salongen och mamma klipper mitt hår. Jag hör en konversation i bakgrunden med vet inte vad den handlar om. Tror vagt att det är om mig. Jag sitter där och mamma klipper mitt hår. Minnet är bara några sekunder. Men det finns ändå där. Och det både värmer och smärtar i hjärtat när jag tänker på det. Min underbara mamma.


"Han som var elak och brutal, så uppenbart"

Jag har inte tid till någonting känns det som. Slog inte på datorn föränns nu. Har bara suttit och sett på tv sen jag kom hem (halv sju) idag. Hade så himla ont i skallen de två sista timmarna av skolan så jag behövde bara få ligga ner och vila skallen lite. Jag skulle behöva gå och sova nu. Men jag är sugen på en film. Tror det blir lite mer Disney, Skönheten och Odjuret.


Bambiiiii

Nu ska jag och älsklingen se Bambi. Det är något han måste genomlida ibland när han är tillsammans med en Disney fantast som mig. ;)


Jay Rocks.

Ojoj, inte uppdaterat sen onsdag nu. Har helt enkelt inte haft tid. Har inte änns suttit vid en dator. I tosdags var jag i stan heeeela dagen. Först skola, sen projektarbete, sen på stan en sväng med Janina plus middag. Sen var vi tvungen att gå på en konsert med skolan. Fy vad tråkigt det var, klassisk musik... Så jag var inte hemma föränns halv tio och då hann jag bara duscha och packa kläder, sen var det bara att sova.

Och igår, mina damer och herrar, var jag på IDOL! Jag fick se ALLA idoler uppträda. Under pauserna kom de idoler som blivit utröstade och sjöng en låt, höhö. Sen stod jag bara två meter från Geir i baren när jag och Sandra skulle köpa en läsk. ;) Och jag fick se JAY! HERREGUD! Ååååh han var sååååå BRAAAAA!! PUSS! Bilder kommer senare.

Idag ska jag och älsklingen fara till hans mamma och sova över där tills imorgon. Han är just nu i garaget och styckar en ninis (hare) som han sköt förra veckan. Stackars liten.. :( Haren alltså.

Sen måste jag plugga hela dagen idag och imorgon, kul... :(

Felicia goes Quasimodo.

Nu har jag äntligen kommit till mitt andra hem och kan känna lugnet igen. Väntar på att älsklingen ska sluta jobba och komma hem och pyssla om mig. Jag tror han ska få massera min rygg lite. Jag har sovit jätte dåligt inatt. Först kunde jag inte somna. Jag läste, kunde inte somna. Jag lyssnade på musik, kunde inte somna. Så jag låg och vred mig ett bra tag innan jag somnade. Somnade kanske efter tre nån gång. Tur att jag hade sovmorgon idag och kunde ta elva bussen. Annars hade inte Felicia varit på skolan idag. Och när jag vaknade hade jag så himla ont i ryggen. Typ som en jävla träningsvärk. Så jag går som Quasimodo.

Sen är det snöoväder ute. Jag kom in och såg ut som en snögubbe i spegeln. Och nu är jag blöt för att snön har smällt. Älsklingen ringde nyss och sa att jag ska få låna kläder av honom. Mys!

Min andra hälft. <3

 

P.s - Jag mår lite bättre idag. Älsklingen har den effekten på mig. - D.s

P.s 2 - Tack Janina gumman att du frågar och bryr dig. - D.s 2

P.s 3 - Tack ni andra som lyssnar också. - D.s 3


.

Jag gråter för att jag är så jävla arg. Jag orkar seriöst inte. Jag vill dö. Jag kommer ligga i Andreas famn imorgon och gråta som ett litet barn. Alla är så elaka! Jag orkar inte änns ha dåligt samvete för att jag inte gjort ett piss svenska under hela lovet och jag har nationellaprov imorgon i muntligt anförande. Visst, jag kan göra det nästa onsdag också. Men mitt pm ska vara inne imorgon. FUCK IT säger jag. Jag orkar inte med någonting. Jag är så jävla arg så det finns inte! Dra åt helvete!

:'(

-

Det här bådar inte gott. Jag har inte pluggat ännu. Jag vet inte änns om jag kommer göra det. Det funkar inte, det går inte, jag orkar inte. Fuck.

Hooters - 500 miles


Jurassic f*cking Park

Jag har skrivit det förut men jag skriver det igen. Men största skräck är T-Rex. Jag såg Jurassic Park när jag var 6 år, det förklarar allt.

Jag satt och kollade på iTunes Store till min iPhone och gick på måfå in på audiobooks, bara för att. Och, jag visste inte att Jurassic Park var gjord från en bok?!?!?! Whaaaaaaaaaaaaaaat?!

Jag är asknäpp, men jag bara måste ha ljudboken! Jag bara måste! Även om jag får mardrömmar.
Ja, även om T-Rex är min största skräck så vill jag ändå se och höra. Jag kan inte förklara varför. Har alltid varit intresserad av dinosar. Och det finns bok om andra filmen också, The Lost World. Den får vänta, ska se hur jag reagerar på första boken. Jag lär få byta sängkläder varje natt...


This is mine.

När pengar tjingar in i plånkan ska detta inhandlas:



Cee-lo - Language of Love


Sommarinsperation mitt i vintern.









Till veckan börjar den nödvändiga shoppingen inför Sydafrika!

SATC 2

Jag såg Sex And The City 2 igår. Fyfan vad bra den var! Jag rekommenterar den verkligen!

Och jag som inte är så där jätte intresserad i mode och sånt. Jag köper kläder som jag tycker är snygga. Men det är omöjligt att inte bli inspererad när man ser SATC. En del kläder är helt absurda. Men herregud vilka vackra klänningar och outfits det var i filmen! Jag blev jättesugen på sommar och vackra långklänningar med pärldetaljer. Jag längtar så himla mycket tills jag ska till Sydafrika. Där ska jag shoppa en massa fint och massa souvenier! Sen ska jag kanske fara på safari och få se lejon, giraffer, zebror, ja allt i dess vilda tillstånd och inte på zoo. Åh vad jag längtar!







Sova in my <3

Jag har sovit allt för länge idag. Vaknade för en timme sedan. Men ingenting kan få upp mig på morgonen om det inte gäller skola. Är jag ledig så sover jag, som en gris. Ska försöka gå upp tidigt imorgon så att jag kan somna på kvällen och sen upp på skolan. Vet inte om jag nämnt det. Men jag är ledig till på onsdag. Lärarna har K-dag idag och på tisdagar har jag inga lektioner, höhö. Men, måste plugga idag, Har skjutit upp på det nu. Ska försöka att göra lite iaf. Men nu måste jag ta mig något att äta, har inte ätit ännu. Sen så börjar jag få ont i halsen, fan...

Ni berör mig!

Jag måste få säga tack för alla fina kommentarer som jag fått. Dom värmer verkligen i hjärtat. Jag blir faktiskt tårögd för hur mycket de berör mig. Tack, tack, tack! :') Stora hjärtan till er!


Kikar in.

Det händer inte så mycket för mig. Hockey dånar på tv, Loka skäller och morrar för att hon vill busa och jag äter godis. Älsklingen for och köpte snus och efter det ska vi duscha.

Jag vaknade imorse och trodde det var söndag, men det var faktiskt lördag så jag blev på bra humör, även om jag sovit dåligt inatt.

Ja, det händer inte så mycket faktiskt. Ville bara kika in och skriva någon rad. Ha en bra lördagkväll.

Puss.


Jag längtar!

Filmen var jättebra! Även om medelåldern på bion var 5 år så var den bra, haha. Skit söta ugglor!

Och vet ni vad? JAG SKA FÅ SE JAY OCH OLLE SJUNGA LIVE PÅ FREDAG! YEEEEEY!!!! :D
JAG LÄNGTAR!!!!!


Så typiskt mig

Nu ska jag och älsklingen fara och se på bio. Legenden om ugglornas rike. Så typiskt mig, hahaha. Men de verkar vara så himla söta och mysiga! Sen är det en bra låt som är soundtrack till filmen. 30 Seconds to Mars - Kings and Queens. ;) Hihihihihi.


Jag i tidningen.

Nu kan man läsa om mig på Kuriren.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA

F*cking nightmares...

Jag hatar verkligen drömmar. Inatt drömde jag att jag var med i World Trade Center olyckan. Det var verkligen jätte hemskt! :( Grät som en liten barnunge och paniken alltså. Har aldrig varit så panikslagen i hela mitt liv. Fyfan..

Sen så har jag suttit här och varit förbannad. Har nämligen inte haft internet på min iPhone på en vecka. Råkade överskrida, hehe... Men nu är det en ny månad och det har fortfarande inte funkat. Skrikit till datorn att den ska säga mig vad fan en terminal är! Men jag fixade det, hehehehe. Sen så fixade jag Spotify Premium på den och på datorn, yey!

Och snart kommer min älskling hit, hihihi! Gud, jag är verkligen inte pigg, skulle kunna somna här sittandes...¨


Hemmakväll.

Idag har jag varit på vårdcentralen igen och pratat med barnmorskan. Ska börja med minipiller och se hur det funkar. :) Sen har jag varit på apoteket och tagit ut en hel kasse läkemedel så nu ska min kropp må bra igen!

Är ensammen hemma denna kväll, skönt! Ska sitta här i mörkret och spela sök-och-finn som nån annan nörd, haha. Och göra mig nån middag också. En myskväll helt ensammen. Ja, förutom lilla Loka då, snuttungen. Hihi.

Bygga pussel.

Jag har väldigt länge haft ett stort svart hål inuti mig. Ett svart hål som bara gapar stort. Det stora svarta hålet har jag beskrivit som sorgen och saknaden efter mamma. Jag har länge gått och trott att jag aldrig kommer kunna fylla det hålet. Att det alltid ska stå och gapa stort och riva av smärta. Jag har ständigt grubblat på hur jag ska kunna fylla det. Hur jag ska komma förbi sorgen efter mamma. Jag har blivit förbannad om och om igen för att det känts som om jag aldrig kommer komma förbi sorgen. Att jag alltid kommer må dåligt varje dag.

Sen har jag också tänkt att jag kan komma över sorgen om jag lär känna henne. Och jag kan inte låta bli att se samband mellan det här. Det stora svarta hålet och att lära känna mamma.

Jag har ingen helbild av min mamma. Jag känner henne inte för jag fick aldrig chansen. Jag har bara små pusselbitar av henne.

Sakta men säkert lär jag känna henne genom att fråga ut de som stod henne närmast. Sakta men säkert får jag en helhetsbild på henne. Sakta men säkert pusslar jag ihop bitarna som bestod av min mammas personlighet och erfarenheter.

Sakta men säkert fyller jag det stora gapande svarta hålet med mitt pussel av mamma. Sakta men säkert kommer jag komma förbi sorgen efter henne. Sakta men säkert kan jag gå vidare och minnas min mamma som hon var.

Sakta men säkert kommer jag må bra igen.


sök-och-finn in my <3

Jag tar det verkligen lungt på lovet. Jag sitter bara och spelar sök-och-finn spel hela tiden. Men jag mår bra av det! Jag älskar att bara ta det lugnt och bara vara. Hela jag behöver få känna lugnet.

Sen drömde jag en mardröm inatt. Har inte drömt om just det på väldigt länge. Trodde jag skulle få slippa det. Men nej, jag var faktiskt lite beredd på det. Eftersom det snurrade i huvudet på mig igår. Hela natten drömde jag om det dessutom. Så jag vaknade av att jag jämra mig och hade tårar i ögonen. Och innan jag vaknade så drömde jag att jag bröt ihop och att mitt hjärta gjorde så jävla ont. Och då menar jag skrika-bryta-ihop. Fy vad jag hatar att drömma det....

Men nu ska jag spela ett till spel. Ska bara hitta något intressant. Det får mig på andra tankar iaf.

Pappas favoritlåt just nu, haha.


Halloween at Farmen

Jag - Den Onda Fen

Anna.H - Lady GaGa

Anna.A - Indian

Marléne - Saloon Girl

Linn - Zombie


It went great.

Då är jag hemma igen. Det gick bra his fröken doktor. Fick medicin för magatarr och lite andra tips. Får vi se om det ger sig och blir bättre.

Sen gick det jätte bra med intervjuen också. Det kommer komma upp på fredag eller lördag tror jag. Kommer länka den här på bloggen så alla kan läsa det. :)

Nu ska jag äta något för min mage gör asont och är jätte hungrig. Sen ska jag ta det lugnt. Det är nog ingen idé att gå och sova nu. Så att jag tar mig i säng inatt.

Uppe med tuppen.

Jag är uppe tidigt, en måndag, då jag har lov. Men idag ska jag till fröken doktor och kolla upp min mage. Sen ska jag på intervju med en kvinna från norrbottens kuriren. Är jätte nervös...

Sen när jag kommer hem så lär jag säkert somna av utmattning. Skönt.

Hejdå!

RSS 2.0