De 4 sexuella elementen.

Är ditt sexliv bra för det mesta - men himlastomrande ibland? Cosmo kan avslöja vad som gör det så fantastiskt. Det har nämligen inte alls att göra med din killes senaste Kama sutra-teknik (haha!). Nej, det beror på att dina fyra sexuella element är i fas med varandra. Låt mig förklara.

Element 1: Intimitet.
Sexställningar och smekteknik i all ära - det är i närheten mellan dig och din kille som tar sexet till en djupare nivå.
Element 2: Mental avslappning.
Att koppla bort världen runt omkring och helt fokusera på nuet. "Om du hela tiden tänker på hur du ska se ut, låta och agera kan du inte slappna av och vara närvarande."
Element 3: Fysik.
Kort sagt, koncentrera dig på att hitta de bästa ställningarna och den skönaste tekniken för dig.
Elementen 4: Humor.
Visst, sex kan vara både hälsosamt och viktigt för ditt förhållande, men det betyder inte att du måste se det som ett forskninsgprojekt. "Det måste kunna växla från att ni är jätteupphetsande till att ni helt plötsligt börjar skratta och göra något annat. Då har ni inte ett mål och kan slappna av mycket mer.

Och här kommer vi till ditt bästa sex någonsin!

Öga mot öga: Intimitet, Fysik.
För att få både intimitet och njutning, testa den här ställningen. Gränsla din kille när han sitter upp och linda dina ben om hans rygg. Sedan varvar du mellan att röra dig långsamt fram och tillbaka och upp och ned. Din kille, eller du själv, kan då enkelt komma åt att smeka dig. Tips! Ett bra glidmedel gör den här ställningen ännu skönare.

Sexig avhållsamhet: Intimitet, Mental avslappning, Fysik.
Ibland är det allra bästa sexet att inte ha något sex alls. "Det bygger upp en längtan och ett sug. När ni inte har sex blir det mer spännande, och då vet ni också att det är förbjudet, och ni ser fram i mot när det blir tillåtet igen. Det skapar en spänning som är bra för förhållandet." Tips! Betsäm hur lång tid avhållsamheten ska vara, till exempel en vecka.

96:an: Intimitet, Humor, Fysik.
Ingenting kan få er att skratta så mycket som en komplicerad sexställning. Cosmo presenterar 96:an! Det är kort och gott en lite skruvad 69:a, och den går till så här:
1. Din kille sitter upprätt i sängen med benen rakt ut framför dig, lutad bakåt med händerna som stöd.
2. Du står bakom honom och klättrar sedan framåt över hans axlar, så att framsidan på dina lår vilar på hans axlar (han ska inte lägga sig ned!).
3. Luta dig hela vägen framåt så att din mun når hans penis. Håll balansen genom att sätta ned en han i sängen.
4. Nu borde ni vara i perfekt position för oralsex. Men ställningen kräver både bra muskler och skicklighet. Fungerar det har ni maximal njutning för er båda. Fungerar det inte - ja, då kommer ni garanterat att få en rejäl skrattfest. Tips! Tänd levande ljus för en smickrande belysning.

Tänkte ta en sista.

Surprise, älskling!: Intimitet, Humor, Fysik.
Du vet att du kan komma när han smeker dig medsols 28 gånger innan ni lägger er bekvämt i missionären. Jaha, men...kanske dags att prova något nytt? Överraska varandra med att testa något ni aldrig har gjort förut. Sex på ett nytt ställe, en annorlunda ställning - det är upp till er! Även om det inte går som ni tänkt er kan det både leda till skratt och ge ett kul minne som för er närmare varandra. Tips! Böcker, erotiska serietidningar och nätsajter bjuder på massor av insperation.

Och ja, alla som känner mig tänker just nu: Typiskt Felicia! Och ja, det är typiskt mig. Men jag tycker sånt här är askul och det får mig på bra humör, så varför inte?!

Ta del av informationen! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0