I'm staying.

Det blir att jag stannar här tills imorgon. Andreas skulle egentligen och fiska idag med sin farbror och kusin, men det blev ändrade planer och han blev hemma istället. Jag tyckte synd om honom och bjöd hit honom när han ringde imorse och berättade att han inte skulle och fiska. Han tvekade för att han är så feg. Sen när jag steg upp så frågade mormor vad han skulle göra idag, då sa jag att jag hade bjudit hit honom men att han tvekade. Mormor tyckte också att han var en fegis. Men efter att jag övertalat honom så sitter han nu här bredvid mig.

Min morbror var förbi här idag också. Däremot så stannade de inte så länge och har nu farit hem. Tyckte det var väldigt synd. Men det var väldigt roligt att se honom igen iallafall.  Mormor hade tagit fram massor med mat, men som tur var så kom ju älsklingen och nog vet jag han trycker en kycklingfilé eller två, haha.

Igår började jag och mormor att titta igenom lite kort jag tagit med mig. Imorse sov jag vääldigt länge så när hon inte hade något att göra så tittade hon igenom resten när jag sov. Sen har vi kollat på lite kort hon har haft här. Tycker det är jättekul att titta igenom kort från alla år. :)

Just nu börjar jag bli väldigt hungrig, det stinker kycklingmarinad i hela stugan och min mage kurrar och morrar. Som tur är så är det mat snart! :)

@ mormor.

Jag är ju som sagt hos min mormor just nu. Igår såg jag och min kusin på tv, vi grillade hamburgare och hade det mysigt. Idag så har jag och mormor varit och handlat och jag har legat och sola och läst TrueBlood. Det har varit sjukt varmt här idag. Fast nu blåser det ganska så mycket så jag sitter faktiskt och fryser.
Min morbror med familj skulle egentligen ha kommit ikväll, men katten blev sjuk och det var något med en trasig moped också, så de kommer imorgon. Så jag kommer säkert att stanna här tills på söndag. Eller jag vill stanna här tills på söndag, jag träffar min morbror och hans familj allt för sällan.

Jag har tagit en del kort här så dem får ni se när jag kommer hem.

Ikväll ska vi mumsa på god mat och äta chips med dipp, mmm! Sen ska vi kolla på en massa fotoalbum jag tagit med hit från när jag var liten och mamma levde. :)

Min underbara älskade mormor! <3


Älskade mormor.

Jag har precis kommit hem för att fara igen. Min mormor kommer snart och hämtar mig så ska jag fara till henne tills på lördag. Min kusin Dávid är där också så då får jag träffa honom. Jag ska se om det finns något att äta hemma och snabbduscha, jag har redan packat allt.


Min älskade mormor. <3


Beställt!

Nu har jag beställt två saker. Igår beställde jag första säsongen av TrueBlodd och nyss beställde jag sjätte boken i serien, Definitely Dead. Jag har inte läst ut femte boken än, men det kommer säkert bli snart eftersom att Andreas ska sova tidigt och jag har sovit till två idag så jag lär inte somna lika tidigt som honom. Lär nog läsa ut boken ikväll, haha.Toffelti..nej, onsdag.

Sitter hos min älskling just nu. Ska sova här inatt. Idag har vi sett på Balto och skrattat, haha. Nu gör vi absolut ingenting. Det börjar ett nytt program på tv nu klockan nio på femman, Livet på BB som jag vill se. Vi får väll se om det blir så, haha. Jag kanske skrämmer honom.

Love the way you lie.


Inpulsryck och flanell.

Ibland får jag såna där inpulsryck. Energin jag inte visste att jag hade bara skuttar fram. Jag tänkte gå in i duschen för att känna mig fräsh när jag går och lägger mig, och så gär jag förbi ett påslakan av flanell som var nytvättat. Tanken krossa mig att det skulle vara fantastiskt skönt och mysigt med en renbäddad säng tillsammans med en nytvättad kropp. Sagt och gjort, jag gick upp på mitt rum och slet bort sängkläderna och satte på de nya sängkläderna av flanell. Och herregud vad jag svettas! Det är så himla kvavt överallt. Stackars mig som sover uppe i taket... Men det ska nog gå vägen, jag öppnade mitt myggfönster nyss så det är nog kallt och skönt när jag lägger mig.

Nåja, nu ska jag gå och tvätta av mig i halvkallt vatten och krypa ner och läsa TrueBlood så att jag blir trött nån gång. Natti!


Tänker på dig. <3


Tredje världskriget utanför mitt hus.

Imorse vaknade jag av att någon släppte flera bomber utanför mitt hus och mitt rum lyste upp i ljusblott hela tiden. Tidernas oväder var mitt ovanför mitt hus. Åskan sprängdes så att det gjorde ont i öronen. Herregud, och regnet öste ner. Hela huset skakade. Och hela dagen har det varit så himla kvavt. Man har bara velat gå runt naken för att kläderna klibbar mot kroppen. Jag har övervägt att gå och duscha flera gånger idag, men det är ingen idé, några minuter senare är man lika klibbig igen. Innan jag går och lägger mig ikväll (inatt) så ska jag ta en härlig och välbehövd dusch (jag som hatar att duscha). Vad SMHI säger så slog det ned 30.000 blixtar i Luleå, damn.

Datajävel.

Nu är jag fruktansvärt less. Jag har hållt på att fixa Andreas present till 5 års dagen och datorn har inte alls velat sammarbeta. Hur satans seg som helst! Så jag ska göra klart det imorgon. Ledtråd om vad det är: jag är världens bästa och romantiska flickvän. :P

Aja, nu ska jag gå och sova. Klockan är alldelens för mycket, skyller på min dator. Det blir att beställa en extern hårddisk imorgon så att jag kan lägga över allt på den och starta om datorn helt! Aja, natti natti.


Jag 13 och Andreas 15, haha.
Småglin!


Hon finns visst.

Jag har växt upp med att säga uttrycken: "Min mamma finns inte" , "Jag har ingen mamma".
Jag ville inte säga att min mamma var död. Det var för jobbigt att säga ordet död. Det var lättare för mig att säga att hon inte fanns. Det var nästan så att hon faktiskt inte fanns för mig heller.

Men efter jag började prata med min psykolog så fick hon mig att inse att jag faktiskt har en mamma. Min mamma finns visst. Min mamma är död, men hon finns. Hon finns inom mig, jag är del av henne. Hon lever inom mig. Jag har en mamma, det är bara det att hon är död. Och när jag insåg det har jag börjat använda uttrycket: Min mamma är död.

För även om hon är död så lever hon inom mig, hon finns inom mig. Min mamma finns visst.


Shululu.

Ja det hjälpte tydligen att byta design och skriva ett seriöst inlägg. Ni läsare har skjutit i höjden. Kul!

Igår så ladda jag ner en alarmapp till min iPhone. Jag satte på alarmet att ringa klockan tolv. Jag slog upp ögonen i morse och tyckte att jag var väldigt pigg, ändå somnade jag vid fem tiden. Jag tog upp mobilen och jag fick nästan en hjärtattack. Klockan var två! Jag bokstavligt talat studdsade upp från sängen och svor över den nya appen. Den ska bort med en gång!

Idag har jag bara gjort tråkiga saker. Sett på tv, duschat, sett på film, ätit glass, absolut ingenting egentligen. Nä, jag måste ta och göra något nu de sista veckor istället för att ligga hemma. Men det är svårt nu när både pappa och min lådsasmamma har börjat jobba igen. Jag tar mig inte ner till busstationen föränns efter fyra då dom slutar. Men så har jag ju en Sandra som nyss fått körkort som kanske är snäll och hämtar mig. ;) Iofs så har jag många snälla personer som kan hämta mig.

Nä fy Felicia, ointressant! Nu slutar jag. Ska sitta och klura på ett inlägg som är intressant istället.


'Cause I know I don't belong here in heaven.

Till minne av SUSANNE BECKMAN

Minnet lever, det kan ej jordas
det kan ej glömmas bland stoft och grus.
Nej det skall leva i fågelsången,
i blomsterdoft och i vindens sus.

En sista hälsning

Eina och Hasse
Torbjörn, Kaisa

En gåva har överlämnats till Världsnaturfonden,
Projekt Vildmarksvakt - skydda björn, varg,
lo, järv och dennes naturområden.


En barnslig 18-åring.

Jag är 18 år, jag vet. Men jag älskar tecknade filmer! Och nu har jag sett en gammal favorit. Balto. Det är den roligaste film jag sett. Hur mycket humor som helst. Och en helt fantastiskt historia, för att filmen is based on a true story. Så jag har legat här i soffan och skrattat och ätit Ben&Jerry's. Jag vet att jag är barnslig. Men det är sån jag är, sån kommer jag alltid att vara. Jag är en stolt barnslig 18-åring! Se den!

 

Den riktiga Balto.


Jag slår ut mina vingar och flyger på egen hand.

När min psykolog ringde mig i tisdags och frågade om jag ville ha ett samtal med henne innan hon verkligen går i pension. Jag tackade såklart ja, för jag har trivts så bra med henne och jag ville gärna berätta för henne hur det har gått för mig sedan vi slutade prata.

Det var ett tag efter samtalet det small till. Det träffade mig som ett knytnävsslag i magen.

Under sommarlovet, som jag nämnde, har jag inte funderat eller spekulerat så mycket i mitt mående. Jag har mått bra, släppt allt det dåliga och haft kul, kunnat slappna av och njuta av ledighet.

Så när det small till hände följande:
Vad ska jag säga? Hur mår jag? Mår jag bättre, mår jag sämre? Vad har hänt som jag behöver prata om? Vad nervös jag blev nu. Ja, det där har ju faktiskt hänt, och de, och de, och de. Osv.

En massa tankar som snurrade och snurrade, det hände så snabbt att allt kom på en gång. Allt det där jag satt åt sidan för att kunna må bra och ha roligt. Jag tror inte jag stannat upp något och tänkt, varför känner jag sån här ilska, varför reagerar jag så här just nu, varför får det här mig att må dåligt, osv.

Så jag hamnade nära botten på bara några sekunder. Allt det dåliga som hänt som jag bara ignorerat kom på en gång. Saknaden efter mamma blev enorm. Den hopplösa känslan blev enorm. Smärtan i bröstet blev enorm. Stenen i magen blev enorm.

Dagen efter då vi skulle ha samtalet tog jag tag i mina tankar. Jag funderade, spekulerade, analyserade. Och när jag var satt där framför henne kom jag fram till att jag mår bättre idag än vad jag gjorde för ett år sedan. Jag är en bra bit på vägen, även om vägen är väldigt lång. Jag hanterar vissa saker mycket bättre. Ser saker med andra ögon. Kan snabbare komma på vad det är som gör att jag mår dåligt eller varför jag reagerar så. Jag förstår alla saker mycket bättre.

Och jag hade aldrig stått här och mått som jag gör utan henne. Jag hade aldrig stått här och mått som jag gör om det inte vore för att pappa ställt upp och följt med. Jag är henne evigt tacksam för att hon har tagit mig till där jag jag står idag. Jag tackar mig själv som kämpat så förbannat som gör att jag står här idag. Jag ska kämpa för vad jag, hon och pappa har gjort.

För jag mår bättre idag än vad jag gjorde för ett år sedan.


Peppdesign.

Nu är det ny design igen. Den här gillar jag bättre. Jag är för lat och okunnig när det gäller att göra en egen personlig design. Men den här får duga ett tag framöver. Jag har haft sån bloggtorka på den senaste tiden, inte vetat vad jag ska skriva. Sommarlovet har fått mig att ta en pause i att spekulera varför jag mår dåligt och vad olika känslor betyder i olika sammanhang. Vilket jag sett som en ganska positiv sak. Jag har haft roligt, jag har mått bra. Så jag tänkte att jag skulle skaffa mig en ny design så kanske jag får lite nya idéer om vad jag ska skriva, bli lite mer peppad. Nu ska min blogg bli lite mer intressant, både för mig och för er läsare. I'm back in business!

Andreas - "Gigantostjärtus, höhö"

God kväll. Min kväll är iaf ganska god. Älsklingen for nyss och jag sitter här och myser medans regnet öser ner.

Vad har hänt i helgen? Jo, i fredags for vi till Andreas mamma. Såg film, Farsan och Up och sov där tills igår. När vi vaknade gassade solen och det fanns inte ett moln på himlen. Åh, sola tänkte jag, stranden here I come! Icke de. Nä, här skulle det faras och se på en motorcrosstävling. Andreas kompis tävlade och hans brors kompis tävlade också. Det var ju bara att fara dit och stå och kolla på när ett par crossar far runt, runt, runt på en bana. Fick sola ansiktet och axlarna iaf, bättre än ingenting. Men vid tre tiden for vi tillbaka och då var jag alldelens för trött för att sätta mig i värmen när jag stått i den hela dagen. Så jag, Andreas och Anton slocknade i sängen. När vi vaknade for jag och Andreas till mig. Vi åt och drack gott och badade badtunna. Myspys. Idag har vi latat oss när det varit så dåligt väder med att se fyra lillefot-filmer, haha.

Nu tänkte jag se någon mer film och äta något gott. Härlig fet söndagsmat, haha. Sen har jag en Ben&Jerry glass i frysen till efterrätt, MMMH!

 

Sol, men kallt.

Solen har tittat fram, det var ett tag sedan. Däremot så blåser det så satans mycket så att man ändå inte kan ligga och sola för att man fryser så mycket.

Så nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar. Idag ska jag och Andreas till hans mamma.

Ja jag vet, jag är jättetråkig just nu. Jag ska skärpa mig...

Childish.

Idag har jag varit och fikat med min lådsasmamma, hennes syster, kusin och brorsan. Nu är de här och vi ska äta gott och dricka gott ikväll.

Både jag och Andreas kan vara lite (ganska) barnsliga ibland. Han är förälskad i alla lillefot filmer så jag har fått låna sex filmer med lillefot av min lilla kusin Linnéa. Själv, hästtokig som jag var för några år sedan, har fått låna tre hästspel av henne, hahahaha. Man ska vara barnslig ibland! ;)

Norgeresan.Dead as a doornail.

Nu är jag hemma igen. Min psykolog ringde mig igår så jag for och hade ett samtal med henne idag. Hon har gått i pension men hon vikarierar nån vecka nu i sommar. Vi hade bara ett samtal om hur allt gått och hur jag ska jobba vidare. Det gick mycket bra. :)

Just nu ska jag packa upp allt och så. Äta middag. Sen ska jag slå mitt till ro och bara ta det lugnt och läsa. Har fått hem femte boken nu, höhö. Bilder från Norge kommer nog senare.


Jag har en dejt med R-Patz.

Min älskling är söt. När han egentligen behöver vila och ta det lugnt så vill han hitta på något. Så han sa att vi skulle på bio och se Eclipse. Är han inte för rar. Delar med sig av mig på en dejt med världens sexigaste man, höhö. Så nu ska vi göra oss klara för att möta upp Robert på SF bion inne i stan. Herrå. ;)


Pimp my iPhone.

Igår var jag och Andreas till stan för att köpa mitt efterlängtande skal till min iPhone. Så nu har jag pimpat min iPhone. Den är så läcker. ;)Nu ska jag ut i solen!

tjugondejulitvåtusentio.

Om en månad firar vi 5 år tillsammans. Om en månad har vi varit förlovad i ett helt år.

Jag skulle kunna använda alla bokstäver som finns för att beskriva mina känslor och min kärlek för dig. Men inte änns jag skulle orka läsa så långt. Därför säger jag de tre orden som betyder mer än bara just de tre orden.

Jag älskar dig.


Fucking MUMS!

Det här är väldigt typiskt mig. Jag är så svag för hunkarna i filmer/tv-serier. Men det är inte typiskt mig att tycka att en svensk skådespelare är otroligt sexig. Det har pirrat i hela kroppen under de dagar jag varit i Norge. Av att veta hur otroligt sexig Alexander Skarsgård är i TrueBlood och att sen läsa det som händer i boken, gash. Jag drömde till och med om honom här om natten. Kan säga att jag bara villa somna om. Att veta att det är Alexander i boken som är Eric, ja jag vet inte hur jag ska förklara det, HERREGUD! (Anna Allard, lääääs FFS!)

Ja, jag har nu fallit för den otroligt sexiga Alexander Skarsgård. Och ja, det är väldigt typiskt mig.


Give me you heart, make it real.


I'm back!!!

Nu är jag äntligen hemma igen! Eller jag är inte hemma, men hemma i Sverige. Familjen lämnade av mig hos Andreas vid klockan 7 imorse, så jag har sovit ända tills nu. Man får inte mycket sömn i en skakande och svängande bil. Inte jag iaf.

Ja, vad ska man säga om denna resa? Visst har man velat veva ner bilrutan och hoppa av för att man har brytit ihop så mycket. Men det har varit bra också. Norge är ett väldigt vackert land. Ett väldigt BERGIT land. Det har varit mysigt att få sova, sola, dricka och äta gott och så. Däremot så hatar jag Norge i helhet. Nu har jag ju bara varit i de norra delarna, så jag hatar norra delarna av Norge. Vägarna går höger, vänter, upp och ner hela JÄVLA tiden. Jag har inte kunnat göra annat än att titta på vägen. Skulle jag sitta och läsa eller titta åt ett annat håll kommer illamåendet direkt. Så hela resandet i bilen har jag i princip alltid varit åksjuk. Som att vara bakis nonstopp. Fy fåglarna...

Det kanske inte var sisa gången jag reser till Norge, men det var definitivt sista gången jag reser över 150 mil tillsmammans med min familj. Om jag inte satt i mitten så bråkade mina syskon nonstopp, förutom när de sov. Men då sov jag också. Och så var det någon som var förbannad och sur hela tiden...

Nu måste jag kolla vad som har hänt här i veckan.

Bye bye.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag iaf orkar resa mig från sängen imorgon halv 8.

Som sagt, jag åker till Norge imorgon och kommer nog hem på måndag. Det blir nog ingen uppdatering till dess. Ni får ha en bra vecka så höres vi på måndag. Bye bye.

The Wedding

Före


Efter


Före vigseln


Vigseln


Efter vigselnFesten


Toffeltisdag.

Idag har jag snoozat med älsklingen hela dagen. Vi har precis sett TrueBlood, så spännande! Det är så jobbigt att vänta en vecka på vare avsnitt. :(

Igår blev det lite party igen, haha. Med badtunna och rosé. Däremot tog jag det LUGNT.

Pappa och min lådsasmamma fick en resa till Norge i bröllopspresent från hennes syster med familj. Så imorgon ska hennes systers familj och min familj fara till Norge och vara där en vecka typ. Jag har varit lite skeptiskt about that, för att vi ska ut mitt i skogen (okej, där är jag van att vara eftersom jag bor i skogen typ) där det inte finns någon el alls. Vi har fått låna min kusins pojkväns stuga. Jag kommer heller inte kunna ringa eller smsa älsklingen för att det kommer vara så satans dyrt, plus att det inte finns någon täckning. Men efter älsklingens tjat om att jag ska fara så ska jag nu följa med. Jag beställde femte boken i TrueBlood serien igår men jag kommer typ inte hinna få den tills imorgon, för vi far tidigt och posten kommer sent.. :( Jag får vara försiktig med att läsa, jag har nämligen snart läst halva fjärde boken (nu måste du ligga i Anna ;)). Men jag fick Cosmo idag och så ska jag köpa lite mer tidiningar så att jag har något att göra när det blir för tråkigt. Det skulle vara någon festival i området där vi ska vara till helgen också, så vi får se om det är värt att fara på. Grabbarna ska iaf fiska och hålla på medans vi fruntimmer ska göra... jag har fan ingen aning :S

Aja, imorgon far jag till Norge och om jag inte får tag i någon dator kommer jag inte kunna uppdatera något, så ni vet.

Nu ska jag PUSSAS xD

Något bättre.

Idag har jag mått bättre, man har som varit lite seg, men något bättre har jag mått. Har legat hela dagen i solen så nu har jag bränt mig yttligare. Just nu har vi nyss grillat korv och alla badar och har kul. Jag tänkte gå och byta om nu så att jag kan hoppa in i badtunnan. Hare gött!

Besk smak i munnen.

Jag som tänkte gå och lägga mig, men jag var tvungen att gå upp och kalva lite till. Nu har jag också duschat så att jag känner mig lite bättre, men min mage alltså. Jag mår inte bra... Jag fattar inte vad som händer, fy Felicia! Allt jag ätit idag har kommit upp, blä. Vet inte hur många gånger jag har borstat tänderna idag, många iaf.

Annars var det skitkul igår! Verkligen lyckat. :)

Huvva, nu ska jag gå och försöka sova. Natti.

Daddy's getting married!

Värdet är någorlunda bra. Det är ganska molnigt på himlen men det ser ut som att det ska spricka upp. Så bröllopet blir här hemma hos mig.

Snart ska jag och Andreas och min syskon ner till moster för att få bli stylade inför bröllopet. Pappa och min lådsasmamma är redan där. Sen ska jag och Andreas fara och fota brudparet innan bröllopet äger rum. Sen efter bröllopet blir det partyyyy.

Nu måste jag ta på mig klänningen och så. Ha en bra lördag!

Dead to the World

Jag sitter just nu hos Andreas och har väldigt tråkigt. Jag sitter och gäspar hela tiden också. Tror jag sovit lite för länge. Glömde ställa alarmet i går kväll. Det låter inte så kul att ställa alarm varje kväll när det ändå är sommarlov, haha. Men jag vill ju som sagt inte sova bort mitt sista sommarlov.

När Andreas har slutat jobba och kommer hem ska vi fara till mig för att hjälpa till med de sista förberedelserna inför bröllopet imorgon. Håll tummarna att vädret blir bra imorgon så att pappa och min lådsasmamma kan gifta sig hos oss och inte i kyrkan!

Nu ska jag lägga mig och läsa, höhö.


You make me want you.

Idag var det meningen att jag skulle gå upp vid halv 10, haha inte det. Jag tog sovmorgon till 12. När jag gick upp fixade jag lite grejer till bröllopet som ska hålla hus hos mig på lördag. Daddy's getting married. Sen gjorde jag mig klar för att åka till älsklingen min. När jag kom dit så for vi direkt in till stan för att köpa nya jeans till honom. Det blev ett par fruktansvärt snygga mörka jeans. Han kommer vara HOT(TARE) i dem. Jag köpte en vattenfast mascara till min lådsasmamma till bröllopet så att inte tårarna förstör sminket, haha. Sen köpte jag en bok till mig själv. Nu är jag inne på fjärde boken i TrueBlood serien. Tyvärr så hade de inte TrueBlood omslaget så det blev orginalomslaget. Jag som ville ha en bok med Alexander Skarsgård på, ggggrr! Jag kommer säkert köpa boken med Alexander på också, bara för att, haha.

Sen gick vi runt och letade och letade efter en bröllopspresent. Till sist hittade vi en, tyvärr kan jag inte skriva vad det är här, men jag tror de kommer bli väldigt nöjda. Jag hoppas det iaf, haha. Sen så erbjöd Andreas att vi skulle gå och köka Kinamat. Så vi gick på Östens Pärla och åt middag, mysigt!

När vi kom hem så for vi och spelade kubb med Andreas kompisar. Det blev två snabba omgångar när vårat lag vann, haha. Och nu är vi hos Andreas.

För att nämna nått helt annat så har jag och Andreas helt olika musiksmak. Han kan ibland lista ut min musiksmak, men det är helt omöjligt för mig att lista ut hans. Om jag hittar en låt som jag tror han gillar så hatar han den, haha. Men idag visade han en låt för mig och den är helt underbar! Det är sällan vi klickare för samma låt eller musiksmak. Men den här är helt underbar. Otroligt bra sångröst.

Plan Three - Brush It Off

Grinat konstant.

Jag vet inte vad som hände inatt. Vet inte om det hade med min solbränna att göra eller vad det var. Men jag har drömt så hemska drömmar inatt. Det har varit mina värsta drömmar hittills. Jag har grinat konstant i mina drömmar. Bara några få uppehåll då jag stått med tårögda ögon. Annars har jag grinat konstant. Har vaknat flera gånger inatt av att jag varit blöt i hela ansiktet. Vaknade imorse av alarmet och mitt ansikte var blött och det var klibbigt runt ögonen av torkade tårar. Jag har ingen aning om vad jag tänkte på innan jag somnade. Men mina mardrömmar alltså, fyfan. Grinat och åter grinat. Det var jätte hemskt. Anna.H sov i rummet intill mig men hon hade inte hört något om jag skrikit eller varit högljudd under natten. Annars brukar jag prata väldigt mycket i sömnen, men hon har inte hört något. Jag blev helt paff imorse då jag fick medvetande om att jag grinat konstant i mina drömmar.

Super läskigt.

Jag hoppas att jag sover bättre ikväll....

No sunset beach.

Hallodjan! Idag när jag och Anna vaknade var det inte för fagert väder. Mulet och det har småskvättat ner hela dagen. Så idag blev det inte att fara på stranden. Det kanske var lika bra när jag är så bränd på baksidan. Det är bättre idag, men det svider ändå litegrann.

Så just nu håller vi på att göra oss klara för att gå på stan med Anna.A. Det tar sin lilla tid för Anna.H att göra sig klar. Själv ska jag bara sminka mig och borsta tänderna. Aja, ha det bra!

Sunset beach.

Idag gick jag upp tidigt! Halv 10 är väldigt tidigt för att vara mig. Jag sov 7 timmar inatt så det var segt att ta sig upp. Iaf, jag gjorde mig klar och satte mig på 11 bussen in till stan. Där mötte jag upp Anna.A och Marlene. Vi tre gick till udden för där låg nämligen Anna.H och Chrille. Vi har legat och steeeekt hela dagen. Och det har varit hur skööönt som helst. Dock ser jag ut som en tomat, nästan. Hela min baksida är röd. Inte så himla skönt just nu. Anna.H som jag sitter hos nu och ska sova hos ska hämta After Sun åt mig så att jag får smörja in mig. Här kommer lite bilder från dagen!Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.Se mig dansa HÄÄÄÄÄÄÄÄR ;)


Don't let me fall.Guaridian angel in the sky.

Felicia 3 år gammal sitter i vagnen en kall november natt och himlen är stjärnklar.
"Tror du min mamma är där uppe och tittar ner på mig just nu?"
"Det är jag säker på att hon gör Felicia."

När jag var liten sa jag alltid att min mamma var i himlen och att hon ofta
brukade titta ner på mig och hålla koll på mig. Hon var min skyddsängel.
Hon är det fortfarande.


Roobuurtoooo

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!


Yes, you are sexy.


Baby I understand the reasons.

Ååååh nu är min älskade dator hemma igen. Haha, det där lät hemskt! Nä, men jag ville så gärna sätta in musik och bilder på min iPhone och nu är det gjort! Jag hade ändå lite gammla goodingar på datorn som jag inte alls visste om, man sitter ju bara på Spotify nu för tiden.

Helgen i övrigt var avslappande och mysig! Idag såg vi på Titanic. En perfekt söndag, gråtfilm med mys.

Nu tänkte jag bjuda på en gammal gooding, en skön sommarlåt.


Housewife of p-holm.

För det första så har jag nu fixat lite grejer till min iPhone, måste bara vänta tills imorgon tills jag kan få in musik på den, när pappa kommer hem med MIN dator. Då får ni skicka musik till mig! För det andra så är det förjävla skönt att vara ensammen hemma! Och för det tredje har jag varit hemmafru hela dagen, igår också. Idag for vi och handlade mat, tacos blir det! Enkelt och bra. Efter det så gick jag och vattnade alla blommor här hemma för att solen har legat på hela dagen, SKÖNT (nu blir nog min lådsasmamma glad). Sen gav jag mat åt det lilla djuret vi har här hemma, min kanin Molly. Efter det så tömde jag diskmarskinen och diskade stekpannor och annat som behövs till maten. Sen så hackade jag alla grönsaker så att det sen bara är att steka köttfärsen så kan man äta. Jag är såååå duktig!

Nu tänkte jag gå och blanda klart dippen och sen ska jag och älsklingen se Hajar som Hajar på 5:an. Efter det blir det mat och sen bastu! Myspys! Ha en bra lördag allesammans, det ska jag ha!

Ny dag.

Ny dag, nya möjligheter, det är väll så man säger? Inatt drömde jag ju såklart massor med mardrömmar, bara för att jag haft en skitdag innan. Men nu har Andreas kommit till mig, för ett tag sedan. Och vi har hela huset för oss själva hela helgen, sköönt.

Ikväll ska vi försöka fixa min iPhone med iTunes och allt sånt där. Vi ska göra middag och sen se film. Bara mysa helt enkelt.

Arg, ledsen och förbannad.

Den här dagen började hur bar som helst, men den slutade i katastrooooooooooof!! Just nu är jag så jävla förbannad att jag skulle kunna stå och slå på nån. Tur då att jag är ensammen hemma.

Vad som var min hemliiis var att jag beställt en iPhone. Den är underbar! Men det var tjorv med att få ut den. Tillslut fick jag ut den iaf. Sen for jag på bio med min tjejor. Eclipse är hur jävla bra som helst, men vilken Twilight film är inte det? Efter att ha dreglat efter R-Patz så for jag hem. Där började jag hålla på med min iPhone. Sen gick jag och letade efter den bärbara datorn (MIN DATOR) men jag hittade den inte någonstans. Jag skulle ringa pappa för att de är bortresta men det gick inte att ringa från hemtelefonen. Det tog ju ett tag för mig att fatta att jag dagit ur telefonjacket när det gick åska. Så jag pluggade i den och ringde pappa. Jo men visst, den var i husvagnen med dem. Fy FABIAN vad förbannad jag blev! =("!&()"#&?)"/#="&#" på dig pappa!!!!!!!!
Jag ringde min kära pojkvän och halvgrät för honom, han bad mig gå till min lådsasmormor som är grannen och fixa så att jag får igång den. Så jag gjorde det. Men herregud vad iTunes skulle tjorva för mig!!!!!!! Jag ville bokstavligt talat slå sönder datajäveln. Tyvärr så kunde jag ju inte det, eftersom att det är mormors dator. Jag gav upp efter 2 timmar. Och nu sitter jag här. Är asförbannad och ville slå på tv och se om det fanns något att se på. DÅ FUNKAR INTE BOXERN!!!!!!!!! Ja, så här är jag, ska vara ensammen hemma hela helgen, utan min kära dator och utan tv. Men så snäll som min lådsasmormor är så ska hon ge mig nykeln till hennes hus när hon ska bort i helgen så att jag och Andreas kan sitta hos henne och fixa min telefon.

De alternativ det finns för mig just nu är att supa skallen av mig eller att gå och lägga mig och läsa Club Dead. Alternativ ett, att supa skallen av mig, har jag testat när jag är förbannad och det slutade ännu värre. Så alternativ 2 får det väll bli. Så nu ska jag gå och lägga mig i pappas säng, fiiisa ner den som en diarrésjuk kossa och läsa Club Dead.

Usch vad jag vill gråta. :( GODFUCKINGNATT!

IT IS HERE!!!!!!

Mitt paket har kommit!!!!!! :D

Ikväll får ni veta vad det är för nå. ;)

Ikväll blir det Eclispe med tjejorna! Åååh vilken härligt dag!!!!


RSS 2.0